Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Εδώ η Ουκρανεζα απο το Mundo στο ραντεβού.175 υψος πολύ καλό σώμα.Τεράστια οικονομικά προβλήματα οι ατυχες ανατολικές.Κανονίσαμε μια ρύθμιση.

ANeTG1.jpg
kalo nimou!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Ένα μεγάλο πρόβλημα στο Βροτσλαβ είναι ο πολυ χαμηλός εμφανισιακος μέσος όρος.Οι γκόμενες είναι δυο πόντους κάτω απο Ποζναν.Δηλαδη ενώ Ποζναν βλέπεις άφθονα εφτάρια και αρκετά οχταρια εδώ βλέπεις μόνο εξάρια,πεντάρια και σπάνια κανένα οχταρι.Π.χ. σε κλαμπ παιζουν 3-5 αξιόλογες γκόμενες και οι άλλες είναι crap.Έτσι οι μουναρες εχουν τουπέ τρως σκληρές απορρίψεις.
Τα πεντάρια εξάρια όμως έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση αφού υπάρχουν κατά δεκαδες χιλιάδες και πηδιούνται παρα πολύ εύκολα.Αν ασχολείσαι βέβαια γιατί προσωπικά δε με καυλωνουν.(δεν περνάνε το boner test).
αρα οντως δεν εχει τιποτα..μα το ειδα,πολλες κοπελες καμμια καλη ομως μια το μεσημερι ημουν στο ρινοκ,,ουτε για ξαφε δεν εκατσα
καβλες 0...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τρελα σκηνικά.Χουφτώνω και φιλάω δυο γκόμενες μαζί στο καλύτερο κλαμπ.Ανοίξαμε σαμπάνια.Μάλλον πάω για τριολε αν μεινω όρθιος.
Εδώ είναι η μία από τις γκόμενες μία ώρα πριν.

klkxwJ.jpg

Αλλά έχει κάτι υπερμοντελα έχω χάσει τη μπάλα.Ούτε ώρα δεν αντέχω πλέον όρθιος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γαμησα την ξανθιά.Η μελαχρινή έπαθε σύνδρομο στέρησης και έψαχνε κοκαΐνη.
Εδώ στην είσοδο του κλαμπ.

IUZQie.jpg

vw0AB4.jpg

Εδώ σέλφι με τη γκόμενα.

oGOJOh.jpg

Εδώ γαμας κάθε μέρα και άλλη αν έχεις τα κατάλληλα funds.

Στα VIP σου μιλάνε κάτι φοβερές μουναρες άνω του 190.Υποθετω ένα σπονσοραρισμα πάει στα 1500 ευρώ το μήνα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θεότρελλες πάντως.Η Ουκρανέζα μου ζήτησε σήμερα γάμο μετά δυο μέρες γνωριμίας και η Πολωνέζα ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα το πρώτο λεπτό.
Χτες μου έπαιρνε τα χέρια στο κυριλέ κλαμπ και τα έβαζε στα βυζιά της.Μετά στα βυζιά της φίλης της.Ρεζίλι γίναμε μας κοίταζαν όλα τα μοντέλα.Και στο δρόμο μπροστά σε όλους τα ίδια.Είχα συνέχεια τα χέρια στα βυζιά,στο μουνί και στον κώλο.
Ολα σε dt μετά δύο λεπτά γνωριμίας σε κλαμπ στο Passaz όπου αποφάσισε οτι με ερωτεύτηκε.
Τρελλιάρες είναι λίγο ό,τι και να πούμε.
Ηδη σε 3 μέρες έχω δυο γκόμενες Βρότσλαβ.Σε δύο εβδομάδες αποκτάς χαρέμι.
Σλαβικοί παράδεισοι.

Τρελαίνονται όλες για Βαλκάνιους είναι η φυσική μας ανωτερότητα.

Or2MEX.jpg

lt8w3S.jpg

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μάλιστα... :grin:

Αρχηγέ,στις φωτό φαίνεται το μισό σου πρόσωπο,μάλλον δε θα διαφέρει το άλλο μισό. :grin:

Θα ξαναγράψω για πολλοστή φορά ότι αντί να έχεις παντρευτεί από τα 20 σου καμιά χαμηλοκώλα ελλεηνίδα,εσύ συνεχίζεις να είσαι δραστήριος. :thumbsup:

Μπράβο σου,αλλά...
Θέλεις δουλειά..Ειδικά για ανατολικό μπλοκ.

Σε παλαιότερες φωτό έχουμε δει ότι μπορεί να είσαι αγύμναστος ,αλλά  τουλάχιστον είσαι αδύνατος.
Σε αυτές τις φωτό που φαίνεται και πρόσωπο μου θυμίζεις εφοριακό/πληροφορικάριο/nerd.
Αν η επιθυμία σου είναι να συνεχίσεις να φλασάρεις λεφτά  και να έχεις αυτό το προφίλ του πετυχημένου επαγγελματία/εισοδηματία συνεχίζεις ως έχεις.

Αν θέλεις να χτυπήσεις νορμάλ αξιόλογη γκόμενα κάτω των 30,πάρε μολύβι και χαρτί:
1.Βάλε φακούς.Που πας με τα γυαλιά στην Πολωνία να καμακώσεις νυχτιατικα  ρε συ.
2.Γυμνάσου.Όχι τούμπανο,αλλά να είσαι τουλάχιστον fit .
3.Βάλε λίγα μαλλιά.Τζάμπα είναι πλέον.

42 είσαι,όχι 72..

Τελικά από όσα καταλαβαίνω,έχεις το πνεύμα και το σκεπτικό  του βαλκάνιου υπεργαμίκουλα,αλλά στην πράξη,τουλάχιστον τώρα,δεν μπορείς να εφαρμόσεις αυτό το προφίλ.
Όσοι σε διαβάζαμε νομίζαμε ότι είσαι Κουντούρης,αλλά μας βγήκες Τσουκαλάς.
Δηλαδή καλός να κάνεις κερκίδα,να μας εμψυχώσεις,αλλά όταν έρθει η ώρα να τους σπάσουμε τα κόκκαλα,θα παίζεις το τύμπανο του πολέμου από κανένα μπαλκόνι και θα πρέπει να βγάλουμε εμείς τα κάστανα από τη φωτιά.

Δούλεψε λίγο ρε συ..

Άλλοι είναι σε καλύτερη  θέση εμφανισιακα/σωματικα,αλλά είναι φελλοί και δεν χαμπαριάζουν το ΠΑΙΓΝΙΟ.
Εσύ χαμπαριάζεις το ΠΑΙΓΝΙΟ,αλλά είσαι πολύ ντεφορμέ.

Επίσης ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ..
Να σου τσαμπουκαλευτούν μαύροι,πάει και έρχεται..
Να σου τσαμπουκαλευτούν ινδοπάκια,ειδικά σε Σλαβική χώρα,πάει να πει ότι δεν εμπνέεις φόβο ούτε καν σε αυτούς,που είναι από τους πιο χεσμένους λαούς που υπάρχουν..

Δούλεψε.&-

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μάλιστα... :grin:

Αρχηγέ,στις φωτό φαίνεται το μισό σου πρόσωπο,μάλλον δε θα διαφέρει το άλλο μισό. :grin:

Θα ξαναγράψω για πολλοστή φορά ότι αντί να έχεις παντρευτεί από τα 20 σου καμιά χαμηλοκώλα ελλεηνίδα,εσύ συνεχίζεις να είσαι δραστήριος. :thumbsup:

Μπράβο σου,αλλά...
Θέλεις δουλειά..Ειδικά για ανατολικό μπλοκ.

Σε παλαιότερες φωτό έχουμε δει ότι μπορεί να είσαι αγύμναστος ,αλλά  τουλάχιστον είσαι αδύνατος.
Σε αυτές τις φωτό που φαίνεται και πρόσωπο μου θυμίζεις εφοριακό/πληροφορικάριο/nerd.
Αν η επιθυμία σου είναι να συνεχίσεις να φλασάρεις λεφτά  και να έχεις αυτό το προφίλ του πετυχημένου επαγγελματία/εισοδηματία συνεχίζεις ως έχεις.

Αν θέλεις να χτυπήσεις νορμάλ αξιόλογη γκόμενα κάτω των 30,πάρε μολύβι και χαρτί:
1.Βάλε φακούς.Που πας με τα γυαλιά στην Πολωνία να καμακώσεις νυχτιατικα  ρε συ.
2.Γυμνάσου.Όχι τούμπανο,αλλά να είσαι τουλάχιστον fit .
3.Βάλε λίγα μαλλιά.Τζάμπα είναι πλέον.

42 είσαι,όχι 72..

Τελικά από όσα καταλαβαίνω,έχεις το πνεύμα και το σκεπτικό  του βαλκάνιου υπεργαμίκουλα,αλλά στην πράξη,τουλάχιστον τώρα,δεν μπορείς να εφαρμόσεις αυτό το προφίλ.
Όσοι σε διαβάζαμε νομίζαμε ότι είσαι Κουντούρης,αλλά μας βγήκες Τσουκαλάς.
Δηλαδή καλός να κάνεις κερκίδα,να μας εμψυχώσεις,αλλά όταν έρθει η ώρα να τους σπάσουμε τα κόκκαλα,θα παίζεις το τύμπανο του πολέμου από κανένα μπαλκόνι και θα πρέπει να βγάλουμε εμείς τα κάστανα από τη φωτιά.

Δούλεψε λίγο ρε συ..

Άλλοι είναι σε καλύτερη  θέση εμφανισιακα/σωματικα,αλλά είναι φελλοί και δεν χαμπαριάζουν το ΠΑΙΓΝΙΟ.
Εσύ χαμπαριάζεις το ΠΑΙΓΝΙΟ,αλλά είσαι πολύ ντεφορμέ.

Επίσης ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ..
Να σου τσαμπουκαλευτούν μαύροι,πάει και έρχεται..
Να σου τσαμπουκαλευτούν ινδοπάκια,ειδικά σε Σλαβική χώρα,πάει να πει ότι δεν εμπνέεις φόβο ούτε καν σε αυτούς,που είναι από τους πιο χεσμένους λαούς που υπάρχουν..

Δούλεψε.&-

Εχεις δίκιο αλλά τρώω τεράστια φυσική καταπόνηση στη Γερμανία και δεν έχω χρόνο για πολλά.
Με τα λεφτά κάνεις τεράστια διαφορά Πολωνία αφού όλοι οι άλλοι στο μαγαζί φαίνονται ακριβώς οι ίδιοι.
Πριν από 10 χρόνια είχα πολύ καλύτερη εμφάνιση αλλά όχι τόσο ρευστό.Φυσικά τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα.
Στα κλαμπ που έβγαλα τα μουνάκια ο μεγαλύτερος ήταν 25 ετών.
Η διαφορά με τους άλλους είναι οτι λόγω εμπειρίας στο μπλοκ(από το 1998) κάνω τα πράγματα αυτόματα δηλαδή έχω δει τα πάντα και ενεργώ σα να ήμουνα 30 χρονών.Ετσι έχω αποτελέσματα παρά την πτώση της εμφάνισης την τελευταία πενταετία.Ατομα στην ηλικία μου απλά δεν τολμάνε να μπουκάρουν ή έχουν αποσυρθεί.
Το χειρότερο πρόβλημα είναι η πτώση της φυσικής κατάστασης.Χτες κάποια στιγμή ζαλίστηκα από την πολλή καταπόνηση ενώ παλιά δεν κουραζόμουνα ποτέ.
Τώρα γυρνάω Στεττίν αν και θα προτιμούσα Πόζναν.

Αν ήσουνα μαζί μου θα ξεσκιζόσουνα μιλάμε για απίστευτη ευκολία Βρότσλαβ σε 20 λεπτά στο κλαμπ βγάζεις γκόμενα(εντάξει εμένα μου έφαγαν 200 ευρώ περίπου εκάστη σε κεράσματα,σαμπάνιες,shoppping κτλ) αλλά με καλή φυσική εμφάνιση έρχονται τζαμπέ.

Δεν ήρθαν τα πάκια αλλά οι αράπηδες και μετά ακολούθησαν τα πάκια.Αυτοί τα έχουν βρει.Οι αράπηδες προστατεύουν τα πάκια από το ξύλο ποιος ξέρει.
Πολλοί Πολωνοί εντελώς μεθυσμένοι ή υπό την επήρρεια ναρκωτικών.Ετσι εξηγούνται και πολλές αλλόκοτες συμπεριφορές.
Το Βροτσλαβ παίζει να είναι η καλύτερη πόλη αυτή τη στιγμή Πολωνία σε ό,τι αφορά ευκολία.Ισως και να κατέβω Πόζναν αφού το τρένο περνάει πρώτα
Πόζναν.

Επισκέπτης
@ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ

το προσωπο του kman σχολιαζεις man?
το οτι η γκομενα φαινεται/ειναι τελειωμενος τραβελος , δεν σε κανει εντυπωση?  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οχι ρε φίλε τι τράβελος?Τέτοια πρόσωπα έχουν οι Πολωνέζες.
Η γκόμενα ήταν εντυπωσιακή κλασσική ανατολική.Το κινητό δεν τραβάει καλές φωτό στο χαμηλό φωτισμό.
Τώρα πάω Πόζναν τελικά.Εφοδος σε Czekolada,22 και Pascha.
Θα κάνω την απόλυτη σύγκριση Βρότσλαβ-Πόζναν για το 2017.Στο φόρουμ δεν υπάρχουν πολλοί mthfckrs   να ταξιδεύουν Πολωνία για γαμιστικούς λόγους αλλά πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο.

Γενικά Πολωνία παίζει πολύ butterface μην περιμένετε τίποτα καλλονές.Απλά είναι καυλιάρες,βυζαρούδες και ειδικά στο Πόζναν ψηλές με μοντελοειδή σώματα(μόνο Πόζναν και περίξ όμως).Ηδη βλέπω τη διαφορά στις επιβάτισσες όσο πλησιάζουμε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
στο κατοβιτσε δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ ουτε παρασκευη....
ντνιπρο νικολαεφ χαρκιβ εχει καθε μερα μουνι εξω κι ιζυ γκοινγκ φασεις..μην συγκρινουμε τα ασυγκριτα
απ οτι ειδα νοτια πολωνια μονο κρακωφ αξιζουν οι γκομενεες,βροτσλαου δν μ αρεσαν καθολου σε μια γρηγορη γυρα στο ρινοκ,δεμ εμεινα,,,αλλα χαλια μου φανηκαν,,
κατοβιτσε κατι βλεπεις εξω κ προσεγμενες αλλα το βραδυ εινβαι χαλια.χειροτερα απο γερμανιδες σε ντυσιμο
.περιεργο φαινομενο

Τι τίποτα στο Κατοβίτσε?Μερικά από τα κορυφαία κλαμπ της Πολωνίας είναι εκεί τίγκα στο μουνί.
Σου λέω ξανά ποιο κλαμπ της Ουκρανίας είναι ανοιχτό τις καθημερινές Τρίτη με Πέμπτη.Γράψε ένα αν ξέρεις.(σε όλη την Ουκρανία).
Γράψε ένα καφέ(ένα μόνο) σε Ντνιπροπετρώφσκ και Χάρκοβο όπου κάνεις παιχνίδι και βγάζεις γκομενάκια τη μέρα.
Μπορώ να σου γράψω 10 καφέ μόνο στο Πόζναν.
Βάζω στοίχημα οτι δεν ξέρεις ούτε ένα καφέ με μουνάκια στις πόλεις που λες και δεν  ξέρεις κανένα κλαμπ που είναι ανοιχτό τις καθημερινές Ουκρανία.Πολωνία έχει κάθε μέρα ζωή έξω και ελευθέριες γκόμενες.

Μόνο το ίντερνετ είναι καλύτερο στην Ουκρανία,ουσιαστικά μιλάτε όλοι για το ίντερνετ και όχι για το live έχετε μπερδέψει τα πράγματα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτή η γκόμενα που κάθεται τώρα στο τρένο απέναντί μου είναι η κλασσική μουνάρα Wielkopolska(πάρα πολλές είναι έτσι στο Πόζναν).Ποδάρες,180-185 ύψος,από πρόσωπο τα γνωστά πολωνικά στάνταρ.Για εδώ όμως είναι μουνάρα.Τέτοιες γκόμενες απλά δεν υπάρχουν Βρότσλαβ δεν υφίστανται.Πολύ χλωμές γενικά εντελώς άλλο επίπεδο και φάτσες.

3ePau7.jpg

Εδώ Πολωνός φασώνει γκόμενα στο κλαμπ.Βλέπετε χαρακτηριστικές φάτσες Πολωνών.Και όμως δε νοιώθεις οτι υπάρχει ανταγωνισμός.

XvYOB2.jpg

Είναι πολύ μυώδεις αλλά δε σου κολλάνε σχεδόν ποτέ αν είσαι λευκός.Γενικά είναι όλοι μία κοψιά παρόμοιες φάτσες και σωματότυποι.Και οι γκόμενες το ίδιο πολύ ομοιογενείς.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μη γράφεις λες και είσαι 70χρονών..
Κάνε λίγο tuning σε μερικούς τομείς,την εμπειρία και την αντίληψη την έχεις ήδη.
Άμα καπνίζεις προσπάθησε να το κόψεις,άλλαξε διατροφή,,κ.λ.π.
Θέλει θυσίες το καλό μουνί αρχηγέ,εκτός αν σε λένε Ωνάση στο επίθετο οπότε και γιουβαρλάκι 1.60 να ήσουν,ουρά θα κάνουν τα πορνίδια..

Και μη βάζεις τόσο εύκολα βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Πολωνέζες είναι ρε συ...Γ'Εθνκή Σλάβες..

Τώρα που ξαναδιαβάζω το σκηνικό με τις γκόμενες και τις 200άρες.
Δηλαδή αυτές τώρα δεν είναι σπονσορέτες/ρουφοκαυλέτες που την στήνουν σε 2-3 μαγαζιά και προσφέρουν τον παπά της δήθεν κατάκτησης σε πορνοτουρίστες; :rolleyes:

@ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ

το προσωπο του kman σχολιαζεις man?
το οτι η γκομενα φαινεται/ειναι τελειωμενος τραβελος , δεν σε κανει εντυπωση?  :2funny:

Στον ιερό όρκο των βαλκανοπουτσιστών,,αναφέρεται ρητά ότι δεν γαμάμε τραβέλια. :s&m_2:
Ο αρχηγός έχει μακρά εμπειρία,αποκλείω η Petra τελικά να ήταν Piotr.. :S

Αυτή η γκόμενα που κάθεται τώρα στο τρένο απέναντί μου είναι η κλασσική μουνάρα Wielkopolska(πάρα πολλές είναι έτσι στο Πόζναν).Ποδάρες,180-185 ύψος,από πρόσωπο τα γνωστά πολωνικά στάνταρ.Για εδώ όμως είναι μουνάρα.Τέτοιες γκόμενες απλά δεν υπάρχουν Βρότσλαβ δεν υφίστανται.Πολύ χλωμές γενικά εντελώς άλλο επίπεδο και φάτσες.

3ePau7.jpg

Ποια κλασσική μουνάρα Wielkopolska ρε συ; :grin:

Αυτή είναι  ντερέκι με θηλυκότητα μηδέν.
Χοντρά πόδια,ανύπαρκτα βυζιά για τέτοιο σώμα,άγρια φάτσα και μακρόστενη κεφάλα.
Αλλά τσίμπα τηλεφωνάκι,ώστε αν ξαναγίνει σκηνικό με πάκια,να τους χώσει τίποτα κλωτσήδια. :grin:

Εν τω μεταξύ ο θείος δίπλα βαράει ντάγκλες,που να ξερε ότι φιγουράρει πρώτη μούρη στο bou. :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν είχε τόσο μακρόστενο κεφάλι.Αυτό το κινητό αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά στις φωτο.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Μια απορια εχω γιατι απο βαλκανιους εχω αλλη εικονα..
τι σχεση εχει ενας μεσηλικας ελληναρας "νερντ" τυπος με πατομπουκαλα - καραφλιτσα και χαζο βλεμμα με εναν βαλκανιο καμακερο της σερβιας ,βουλγαριας κλπ που ο χειροτερος εχει φαει την μανα του,ειναι φετες,με βλεμμα "σκοτωνω", γεματος τατου ,κεφαλια και ξυρισμενοι σβερκοι ,με φουλ πολεμικες τεχνες!!!!! :huh:
οση σχεση εχει το πληρωνω βιζιτα με το βγαζω γκομενα!!! :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καταστροφή χτες στο Πόζναν.Να φορτώνουν αράπηδες,πάκια,ινδοί να χαζεύεις.
Πολλή πλέον σπρωξιά και μπουνιές από Πολωνούς ενώ οι τριτοκοσμικοί αλωνίζουν.Θα βάλω φωτός να κουφαθείτε.
Επιασα τα αρχίδια μου κυριολεκτικά.

Εδώ Πολωνέζα εξαράκι φιλάει περιπαθώς αράπη που μόλις γνώρισε στο κλαμπ.Σε μισή ώρα ο τύπος τη φόρτωσε για σπίτι.

BbiQU2.jpg

lyiXfm.jpg

Ακαθόριστος Ινδός έχει φορτώσει αρκετά καλή φκόμενα από το 22.

jhQ3HV.jpg

Τούρκος με αρκετά καλή Πολωνέζα.Αργότερα βγήκε με άλλη.

CP0INz.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολωνικό καμάκι.

fKrp6D.jpg

Ας δούμε μερικές γκόμενες στο κλαμπ.
Μέσος όρος Πόζναν.

gvYmP8.jpg

Επίπεδο Pascha.Μοντελοειδείς.Αργότερα αυτή η γκόμενα με τη φίλη της βγήκαν από το κλαμπ με αράπη.

IajCjk.jpg

Pascha.Τέτοιο επίπεδο απλά δεν υπάρχει Βρότσλαβ.Μέσα στο μαγαζί ντουζίνες τέτοιες.

38Sdm2.jpg

Τυπικός μέσος όρος Πόζναν.Τέτοιες τις χτυπάνε πάρα πολύ έύκολα ινδοί,Αραβες και πάκια.Αλλά οι αράπηδες κάνουν θραύση.

2rhd1R.jpg

Κωλαρού γκόμενα στο Cuba Libre.Παλιά έκανα άνετα παιχνίδι με αυτό το επίπεδο.Τώρα λόγω ηλικίας έφαγα φυστίκια.

a46vph.jpg

Γαμάνε ακόμα και οι Πολωνοί.

FodSLl.jpg

• Like
Αντιδράσεις: 968

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίπεδο Pascha.

sP9v5F.jpg

7xee3h.jpg

7xee3h.jpg

Λάτιν τύπος έχει βγάλει γκόμενα στο 22.

3f1RnA.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολύ ξύλο πάντως.Εφαγα δυο μπουνιές που θα μου μείνουν αξέχαστες.Γενικά μάλλον θα το σκεφτώ να ξαναπάω μόνος ειδικά σε μέρη όπως το 22.
Είδα και δυο τσαμπουκάδες με Πολωνούς ήρθε η σεκιούριτυ να τους μαζέψει.Γενικά δε γαμάνε πλέον πολύ έχουν αλλάξει λίγο οι Πολωνές και οι Πολωνοί είναι όλο νεύρα.Εντωμεταξύ οι ξένοι τους κλέβουν τις γκόμενες κάτω από τη μύτη.

Επίπεδο 22.

O8aTmB.jpg

Καλά μουνιά αλλά πολλοί σβέρκοι.Τις έφαγα.

Pascha.

1XHAfm.jpg

Και τώρα τα χειρότερα.Καραφλός πάκης πηγαίνει τη γκόμενα από το κλαμπ στο διαμέρισμα για one night stand.Αν βλέπατε τη φάτσα ρου θα είχατε φρίξει.Η γκόμενα εφτάρι ωραίο πρόσωπο και ψηλότερη από αυτόν.

1XHAfm.jpg

Μόνο Πολωνία γίνονται αυτά.α

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom