Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Δεν παμε καλα-ευρω-πεο-κριση , ο βαλκανιος πριγκηψ του ανατολικου μουνιου ΑΦΗΣΕ το πεδιο ελευθερο στον λατιν κουασιμοδο κλοουν ,τον μπεκρουλιακα καραφλα απο τα μπλακπουλ και τον αραπη ξαδερφο του μπαμπαγκιντα να τρωνε τις τρελλοπολωνεζες?  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν κατάλαβες τη δύναμη του βαλκανιοπουτσισμού.Οι τύποι προφανώς μένουν στην Πολωνία.Αντίθετα ο βαλκανιόπουτσος δε χρειάζεται πάνω από τριήμερο για να γαμήσει.
Εδώ ακόμα και ο μέγας καμάκιας roosh ομολογεί οτι χρειάζεται πάνω από δύο εβδομάδες για να γαμήσει Πολωνία γνώμη που συμμερίζεται και ο μίνιον του στο κλασσικό θέμα Πολωνές vs Ουκρανές που οι Βαλκάνιοι έχουμε λύσει προ πολλού.

Επίσης ομολογεί οτι Πολωνέζα που ομολογεί οτι έμεινε εξάμηνο σε Ισπανία,Ιταλία γενικά μεσογειακές χώρες έχει φάει 50 μεσογειακούς πούτσους κατά τεκμήριο και δεν είναι αθώα όσο φαίνεται.Εγώ τα έγραφα στο φόρουμ του από το 2012 όταν είχε πρωτοπάει και νόμιζε οτι μόνο σε αυτόν κάθονταν λόγω της γοητείας του.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Απίστευτα μπαζα Βροτσλαβ αλλά παρα πολλές ψωλιτσες.
Πάμφτωχη πολη συγκριτικά με Ποζναν.Χτες επισκέφτηκα το Mundo club το βασίλειο του Αραπη.Διπλα το Μελανζ το στέκι των Λατίνων.
Εδώ οι καλύτερες γκόμενες στο Mundo.

sENSq7.jpg

Πολωνέζα έχει τραβήξει τον κλασσικό Αραπη για χορό.Τελικά τη φόρτωσε άλλος Πολωνός.

yxwWCd.jpg

Πολωνέζα ψωλαρπαχτρα ανιχνεύει.Ο τύπος της σήκωνε το φόρεμα και φαινόταν όλος ο κωλος.

juJZ5I.jpg

Λάτιν καμάκιας με Πολωνέζα που καμακωσε στο Mundo.

OTuMCY.jpg

Βλέπετε γιατί διψάνε όλες για Balkan χυσι.
αποτυχια πληρως το κλαμπ οπως το βλεπω..οπως το πομερανκα πως διαολο το λενε στο κατοβιτσε..εμεινα παρασκευη δινοντας βαση στις μαλ..ιες που λεγατε με τον γκλοκ,αλλα κ γιατι μερα κατι ειχα δει απο γκομενες στον δρομο κ στα μωλλ...
αρχιδια μεντολες,,,κατι μπαζα το 80%,ρουχα πιο χαλια δεν γινονται..μια μαλ..ια κ μιση...ολα τ αλλα πουχετε αναφερει,ενερτζυ κλπ κλειστα...εχασα τη βραδυα μου,100 φορες ναχα παει κρακοβ,
μονο εκει  αξιζει εχει οντως καλες γκομενες ψηλες ωραιες ,ντυμενες καλα,μιλανε κι ολας ευκολα,σε σχεση με το κατοβιτσε,,,
τωρα αν τρως μουνι οχι μπαζο,αλλοδαπος κ περασυικος  με γκαπ 20ετιας κ βαλε,χλωμο το βλεπω
πουρους με μικρες οπως ουκρανια δεν ειδα
γενικα η ουκρανια σε μουνι δεν ειναι υπερτερη ,αλλα σε αμπαλαζ κ καβλα απεχει πολυ,οι ντεβουσκες κ σε φτιαχνουν κ τι δινουν πολυ πιο ευκολα,ειδικα αν μιλαμε για νεους 45+
τωρα πουτανες σιγουρα θα εχεικι η πολωνια ,αλλα με τα τριπλα απο ουκρανια ,εκτος κιεβου εννοειται πουναι το ακριβοτερο μερος ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πήγαινε εσύ σε ένα κλαμπ Ουκρανία Τρίτη ή Τετάρτη σε οποια πολη θες και ποσταρε φωτός
Μήπως δεν είναι κανένα ανοιχτό ενώ Πολωνία έχει κάθε μέρα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παιδιά,της πουτανας εδώ.Κοντεψα τρεις φορές να φάω ξύλο στο κλαμπ άγριες καταστάσεις.Παίζει όμως να γαμησω αύριο.Αύριο λεπτομέρειες.
Εντάξει αν είναι κάποιος κάτω των 30 και κανει ότι κάνω γαμαει απλά άλλη κάθε μέρα.Ετσι απλά.Αλλά λόγω ηλικίας παίζουν τρελλοι τσαμπουκάδες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μου την έπεσαν 10 ινδοπακια και δυο Αραπηδες επειδή τους φωτογράφιζα.Με ανάγκασαν να σβήσω τις φωτο.Ειδα καθαρά τι κάνουνε.
Ένας Αραπης,ένας Τούρκος και ένας πακης φόρτωσαν Πολωνές εξαρια.Χτυπησα τα εννιάρια τις πιο μουνες στο μαγαζί και όταν πηγαν να μου κάτσουν δυο Ουκρανες εν ψυχρω με χαρτονομίσματα στο κλαμπ αφηνιασαν οι Πολωνοί και οι ξένοι.Πεσανε σπρωξιές,γροθιές γενικά άγρια πράγματα.
Δεν καταλαβαίνουν τη βαλκανική μας υπεροχή πώς οι άρχοντες Βαλκανιοι τους γαμαμε όλους,δυτικούς και ανατολικούς,Τουρκους,πακηδες,Αραπηδες κτλ είμαστε powerclass.
Αν κανένας νταγλαράς κατω των 30 έχει όρεξη να ανέβει χρηματοδοτώ το ταξίδι.Σοβαρά γιατί κάπως έχει ξεφύγει η κατάσταση.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μου την έπεσαν 10 ινδοπακια και δυο Αραπηδες επειδή τους φωτογράφιζα.Με ανάγκασαν να σβήσω τις φωτο.Ειδα καθαρά τι κάνουνε.
Ένας Αραπης,ένας Τούρκος και ένας πακης φόρτωσαν Πολωνές εξαρια.Χτυπησα τα εννιάρια τις πιο μουνες στο μαγαζί και όταν πηγαν να μου κάτσουν δυο Ουκρανες εν ψυχρω με χαρτονομίσματα στο κλαμπ αφηνιασαν οι Πολωνοί και οι ξένοι.Πεσανε σπρωξιές,γροθιές γενικά άγρια πράγματα.
Δεν καταλαβαίνουν τη βαλκανική μας υπεροχή πώς οι άρχοντες Βαλκανιοι τους γαμαμε όλους,δυτικούς και ανατολικούς,Τουρκους,πακηδες,Αραπηδες κτλ είμαστε powerclass.
Αν κανένας νταγλαράς κατω των 30 έχει όρεξη να ανέβει χρηματοδοτώ το ταξίδι.Σοβαρά γιατί κάπως [size=20pt]έχει ξεφύγει η κατάσταση.[/size]

:grin: :grin: :grin:

Εγώ λέω να ξεκόψεις από Πολωνία και να έρθεις προς τα εδώ μια βόλτα,όπου ινδοπάκια και αράπηδες γαμάνε ΜΟΝΟ με λεφτά και αυτό όχι πάντα,μιας και υπάρχουν και πουτάνες που δεν τους δέχονται.
Για τις καργιόλες ζωόφιλες των φωτό έπρεπε να μπουκάρουν τίποτα άσβερκοι της Λέγκια  :s&m_1:

Στο έχω ξαναγράψει...
Βάλε ένα app τύπου Secret Camera στο κινητό ή δώσε κανά πενηντάρικο και πάρε μια spy camera τύπου κουμπί,μπρελό,στυλό,κ.λ.π.
Μη ρισκάρεις χωρίς λόγο..

Και αυτό με το φλασάρισμα χρημάτων βλέπεις που τελικά δεν ενδείκνυται για το μέσο μέλος;
Εσύ είσαι αμετανόητος βαλκανοτσομπάνης και συμπεριλαμβάνεις και τον τραμπουκισμό(όπως και εγώ) σαν μέρος του ΠΑΙΓΝΙΟΥ.

Όμως αν κάποιος φάει τίποτα μάπες,καταλήξει σε κανά νοσοκομείο ή τμήμα και παίρνει τηλέφωνα στην πρεσβεία να βγάλει άκρη,μόνο πορνοτουρισμό δε θα κάνει.

Τέσπα,προσοχή και μην ασχολείσαι με αραπογαμημένες καργιόλες..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:grin: :grin: :grin:

Εγώ λέω να ξεκόψεις από Πολωνία και να έρθεις προς τα εδώ μια βόλτα,όπου ινδοπάκια και αράπηδες γαμάνε ΜΟΝΟ με λεφτά και αυτό όχι πάντα,μιας και υπάρχουν και πουτάνες που δεν τους δέχονται.
Για τις καργιόλες ζωόφιλες των φωτό έπρεπε να μπουκάρουν τίποτα άσβερκοι της Λέγκια  :s&m_1:

Στο έχω ξαναγράψει...
Βάλε ένα app τύπου Secret Camera στο κινητό ή δώσε κανά πενηντάρικο και πάρε μια spy camera τύπου κουμπί,μπρελό,στυλό,κ.λ.π.
Μη ρισκάρεις χωρίς λόγο..

Και αυτό με το φλασάρισμα χρημάτων βλέπεις που τελικά δεν ενδείκνυται για το μέσο μέλος;
Εσύ είσαι αμετανόητος βαλκανοτσομπάνης και συμπεριλαμβάνεις και τον τραμπουκισμό(όπως και εγώ) σαν μέρος του ΠΑΙΓΝΙΟΥ.

Όμως αν κάποιος φάει τίποτα μάπες,καταλήξει σε κανά νοσοκομείο ή τμήμα και παίρνει τηλέφωνα στην πρεσβεία να βγάλει άκρη,μόνο πορνοτουρισμό δε θα κάνει.

Τέσπα,προσοχή και μην ασχολείσαι με αραπογαμημένες καργιόλες..

Εστειλε σήμερα μήνυμα η Ουκρανή αλλά είμαστε και οι δύο λιωμένοι από χτες.Να δούμε τι θα γίνει.Τα πάκια με έβαλαν και έσβησα τις φωτό που ήταν αυτοί και ο αράπης με τις γκόμενες.
Εδώ ένας πάκης φασώνει μια αρκετά καλή Πολωνέζα στην πολυθρόνα.

RprTus.jpg

Τουρκαλάς με γκόμενα που ψάρεψε στο Mundo.

kHe7Jr.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τελικά το κανόνισα το ουκρανάκι.Ραντεβού Galeria για zakupy και μετά ξενοδοχείο για πούτσο.Εχει και μια πολύ ωραία φίλη λέει να δούμε αν μπει στο ρόστερ για τριολέ.
Σε δυο μέρες Βρότσλαβ έβγαλα γκόμενα.
Χτες απορρίψεις άγριες από οχτάρια εννιάρια Πολωνές.Μετά όμως πήγανε άλλοι Πολωνοί στις ίδιες και μόνο ξύλο δε φάγανε.Για την ακρίβεια η μία έσπρωξε έναν τύπο τόσο δυνατά που τον ξάπλαρε στην πίστα.

Εδώ οι καλύτερες γκόμενες του μαγαζιού γύρω στο 185 που ξάπλαραν τον τύπο.

VHEaF1.jpg

Ανήσυχος Ινδός επιθεωρεί το χώρο για γκόμενες.Αυτός ο τύπος φόρτωσε τελικά πολωνικό εφταράκι.

1Csc8K.jpg

Σήμερα μετά τα πουτσίδια στην Ουκρανή θα εισβάλω Cherry,Manana και Mundo,Melanz για αποστολή αυτοκτονίας.Θα πέσουν κορμιά σήμερα έχει να γίνει της πουτάνας.Πλάκωσαν ήδη και πολλοί βλάχοι Πολωνοί από γειτονικά χωριά θα γίνει του μουνιού το πανηγύρι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Αν κανένας νταγλαράς κατω των 30 έχει όρεξη να ανέβει χρηματοδοτώ το ταξίδι.Σοβαρά γιατί κάπως έχει ξεφύγει η κατάσταση.
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

παρε τον Λαγο της ΧΑ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Πήγαινε εσύ σε ένα κλαμπ Ουκρανία Τρίτη ή Τετάρτη σε οποια πολη θες και ποσταρε φωτός
Μήπως δεν είναι κανένα ανοιχτό ενώ Πολωνία έχει κάθε μέρα?
στο κατοβιτσε δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ ουτε παρασκευη....
ντνιπρο νικολαεφ χαρκιβ εχει καθε μερα μουνι εξω κι ιζυ γκοινγκ φασεις..μην συγκρινουμε τα ασυγκριτα
απ οτι ειδα νοτια πολωνια μονο κρακωφ αξιζουν οι γκομενεες,βροτσλαου δν μ αρεσαν καθολου σε μια γρηγορη γυρα στο ρινοκ,δεμ εμεινα,,,αλλα χαλια μου φανηκαν,,
κατοβιτσε κατι βλεπεις εξω κ προσεγμενες αλλα το βραδυ εινβαι χαλια.χειροτερα απο γερμανιδες σε ντυσιμο
.περιεργο φαινομενο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
επισης ουκρανες που ειναι στην πολωνια σε μαμπα ΔΕΝ απαντανε εντελως...μιλαμε εως 30ετωνκι ανω του 1,70..,οχι τιποτα ναυαγια.η ζαμπες αλλα ταυλανδη 1.60..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ η Ουκρανεζα απο το Mundo στο ραντεβού.175 υψος πολύ καλό σώμα.Τεράστια οικονομικά προβλήματα οι ατυχες ανατολικές.Κανονίσαμε μια ρύθμιση.

ANeTG1.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ένας πακης που είδα χτες στο Mundo και ένας άθλιος κινεζοειδης με δυο πολύ καλές μουνιτσες.Αν το βλέπατε live θα θέλατε να αυτοκτονήσετε.Ο Πολωνες είναι οι μόνες γκόμενες στην Ευρώπη που προτιμούν ενεργητικά τα πακια που διεθνώς θεωρούνται πάτος.

pmcLff.jpg

Θα ξεχυθώ ξανά φουλ επίθεση.Χτες παίξανε τσαμπουκάδες με Πολωνούς.Με σπρωξανε από την καρέκλα στο μπαρ που είχα πλεονεκτική θέση και πήραν τη θέση μου δίπλα στις γκόμενες.Τελικά τα αρχιδια τους έπιασαν βέβαια.
Μετά όταν έβγαλα και έδωσα το χαρτονομισμα στην Ουκρανή έγινε χαμός.Βρισιές κι σπρωξιές από παντού.
Μου κολλησαν αραπηδες,πακια όλο το κακό συναπάντημα.
Αν και τα λυπήθηκα τα πακια.Δεν έχουν τη σκληρότητα του Βαλκανιου την ανελέητη φύση.Και οι αραπηδες για τον πουτσο εντελώς.Αν δεν ήταν τόσο τρελλες οι γκόμενες θα οργώναμε.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
οταν λες σου κολησαν τα πακια κ τα αραπια? για δωσε λεπτομεριες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ένα μεγάλο πρόβλημα στο Βροτσλαβ είναι ο πολυ χαμηλός εμφανισιακος μέσος όρος.Οι γκόμενες είναι δυο πόντους κάτω απο Ποζναν.Δηλαδη ενώ Ποζναν βλέπεις άφθονα εφτάρια και αρκετά οχταρια εδώ βλέπεις μόνο εξάρια,πεντάρια και σπάνια κανένα οχταρι.Π.χ. σε κλαμπ παιζουν 3-5 αξιόλογες γκόμενες και οι άλλες είναι crap.Έτσι οι μουναρες εχουν τουπέ τρως σκληρές απορρίψεις.
Τα πεντάρια εξάρια όμως έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση αφού υπάρχουν κατά δεκαδες χιλιάδες και πηδιούνται παρα πολύ εύκολα.Αν ασχολείσαι βέβαια γιατί προσωπικά δε με καυλωνουν.(δεν περνάνε το boner test).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
οταν λες σου κολησαν τα πακια κ τα αραπια? για δωσε λεπτομεριες

Με περικύκλωσαν κάποια στιγμή καμιά δεκαριά ινδοπακια και αραπηδες(δεν ήξερα ότι πανε μαζί και συνεργάζονται για τις γκόμενες) και απειλούσαν.Λεγανε κάτσε ήσυχος μην κάνεις μαλακιες μην τραβάς φωτο κτλ και θα σε αφήσουμε στο μαγαζί.
Τους λέω στα ελληνικά γαμιεστε όλοι ειμαι ανώτερος Βαλκανιος όπου μπαίνω επιβάλλω το νομο μου.Τσιμπατε ένα αρχιδι μη σας γαμησω όλους βρωμυλοι τριτοκοσμικοί.Δεν κατάλαβαν τι είπα και μου δώσανε τα χέρια.
Λυπήθηκα τα πακια και τους μαύρους.Κακομοίρηδες.Ισως για αυτό τους συμπαθούν οι Πολωνές έχουν κόμπλεξ απέναντι στους ανώτερους.
Αν έμπαινα στο μαγαζί με Σερβους μπρατσετα η Βούλγαρους με σβερκους ελέφαντα θα παγωναν.Απορώ πώς αφήνουν οι Πολωνοί τριτοκοσμικούς να τους τρώνε τις γκόμενες.Πολυ παθητικοί.

Πάω τώρα  Manana και Cherry να δώσω ένα μάθημα βαλκανικής κυριαρχίας.
Εντωμεταξύ οι γκόμενες και να συνοδεύονται καρφώνουν με τα μάτια.Μεγάλες κάργιες.Οι Πολωνοί δίπλα τους(συνήθως χαλιες) τσαντίζονται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom