Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ολοι φουσκωτοι κ μια που βρεθηκε ζητησε 2000
αστο ρε προεδρε
απο τις μπακαλισες στο στεττιν με 2000 το μηνα,καλυτερα τις μπακαλισσες στο κιεβο με τα 300-500..αστο,,χαιρι δεν εχει...πιασε ενα καλαμι κ ξεκινα το ψαρεμα καλυτερα..

Πήγαινε εσύ και πες μας τη γνώμη σου.Αλλά δεν πας γιατί ξέρεις οτι δε σε παίρνει.Οπως και στο Κίεβο.
Στο σάιτ αυτό ο μόνος που σπονσοράρει Πολωνέζες είμαι εγώ.Το 95% με το που θα σκάσει Πολωνία,Τσεχία θα απογοητευτεί θα πουν δεν είναι εδώ για εμένα ρε φίλε εδώ έχουν λεφτά φαίνομαι σα μαλάκας.
Οι πιο πολλοί είναι προβλέψιμοι γιατί θέλουν ανετιά έτοιμες λεωφόρους.Τέτοιες δεν υπάρχουνε.No pain no gain.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πήγαινε εσύ και πες μας τη γνώμη σου.Αλλά δεν πας γιατί ξέρεις οτι δε σε παίρνει.Οπως και στο Κίεβο.
Στο σάιτ αυτό ο μόνος που σπονσοράρει Πολωνέζες είμαι εγώ.Το 95% με το που θα σκάσει Πολωνία,Τσεχία θα απογοητευτεί θα πουν δεν είναι εδώ για εμένα ρε φίλε εδώ έχουν λεφτά φαίνομαι σα μαλάκας.
Οι πιο πολλοί είναι προβλέψιμοι γιατί θέλουν ανετιά έτοιμες λεωφόρους.Τέτοιες δεν υπάρχουνε.No pain no gain.
Άσε τους 45+ και πάμε στα δικά μας... Κατα 95% θα πάμε Szczecin-Bydgotz-Warsaw!! Έχεις τρόπο που καταλαβαίνεις Πολωνικά  να βρεις στο Bydgotz  το πιο in κλαμπ που μπορεί να έχει γκαυλωμένες Πολωνέζες στη πίστα την Πέμπτη που θα σκάσουμε?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Άσε τους 45+ και πάμε στα δικά μας... Κατα 95% θα πάμε Szczecin-Bydgotz-Warsaw!! Έχεις τρόπο που καταλαβαίνεις Πολωνικά  να βρεις στο Bydgotz  το πιο in κλαμπ που μπορεί να έχει γκαυλωμένες Πολωνέζες στη πίστα την Πέμπτη που θα σκάσουμε?

Γιατί δεν πάτε Πέμπτη Στεττίν που το Σένσο είναι στάνταρ ανοιχτό?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γιατί δεν πάτε Πέμπτη Στεττίν που το Σένσο είναι στάνταρ ανοιχτό?
Senso θα είμαστε ανήμερα του Αγ Βαλεντίνου! Έχουμε αισιοδοξία πως εκεί θα είναι όλες οι ξέμπαρκες της Πόλης!
Μπαίνουμε απο Βερολίνο και βγαίνουμε απο Βαρσοβία!
Εξάλου εσύ είπες πως είναι κάθε μέρα ανοιχτό!

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
μαγκες οποτε βγωεδω στην αγγλια συναντω πολωνες.ειναι απιστευτα ομορφες!! εχουν μεταναστευση πολλες. 

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
μαγκες οποτε βγωεδω στην αγγλια συναντω πολωνες.ειναι απιστευτα ομορφες!! εχουν μεταναστευση πολλες. 
τυπε ,μαλλον η αγαμια στην αγγλια με τοσα πακια κ αραπια χτυπαει κοκκινα!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπική πολωνική κατάσταση.Κάθονται δίπλα σου με τις μπουτάρες και χορεύουν πάνω στα καθίσματα.Πολύ πιώμα.Από φάτσα δε λένε πολλά εκτός από τα τρελλά πράσινα μάτια αλλά καυλωνεις τρομερά με τις μπουτάρες και τις βυζάρες ειδικά όταν έχεις σουρώσει.Και αυτες βέβαια πίνουν πολύ τα βαθύτερα λαρύγγια της Ευρώπης.

Σλαβικός παράδεισος.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γειά σας απο Szczecin!Ανταπόκριση απο EQ (πρώην Senso) αυριο!
Πρώτη εικόνα της πόλης ---> 0 τουρισμός, τρομερή ανάπτυξη,μουνάρες καλοβαλμένες παντού!

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Καλησπερα,
ανεβαινω Βαρσοβια τελη Μαρτιου. Θα μεινω 2 μερες και 2 Κρακοβια.
Εχετε να προτεινετε να μεινω καπου στη παλια πολη?
Να νοικιασω αμαξι για μετακινησεις?
Τι αλλο να επισκεφθω?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γειά σας απο Szczecin!Ανταπόκριση απο EQ (πρώην Senso) αυριο!
Πρώτη εικόνα της πόλης ---> 0 τουρισμός, τρομερή ανάπτυξη,μουνάρες καλοβαλμένες παντού!

Επιτέλους με άκουσες οπότε θα έχεις και αποτελέσματα.
Το λάθος είναι οτι φεύγεις από Στεττίν ενώ πρέπει να μείνεις να δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επιτέλους με άκουσες οπότε θα έχεις και αποτελέσματα.
Το λάθος είναι οτι φεύγεις από Στεττίν ενώ πρέπει να μείνεις να δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου.
coyot , rocker ή pinnokio?Αυτές τις επιλογές έχουμε!
Το Senso είναι κλειστό...Ποιο απο τα τρία άλλα μπορεί να είναι το καλύτερο;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το Rocker καλό είναι αλλά έχει πολλούς σβέρκους.Το Coyot έχει ψωλίτσες αλλά είναι μικρό.Το Pinokio είναι μεγάλο φοιτητικό είχα εντυπωσιαστεί.Στη θέση σας θα πήγαινα πρώτα Coyot με τις ψωλίτσες και αν δεν έπαιζε κάτι θα πήγαινα Pinokio.
Φυσικά το Σένσο τους ρίχνει στα αυτιά.

Mmaastoras

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές ταξίδι τελευταίας στιγμής βαρσοβια ! Θα ειναι για πολυ λιγο λόγο μη ύπαρξης χρόνου για έρευνα έχετε να προτείνεται κάτι σε κλαμπάκι για ψάρεμα και plan b κανα call girl ;;;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εντωμεταξύ ο Γκλοκ έχει εισβάλει για τα καλά στην πολωνική ενδοχώρα.Για να δούμε αποτελέσματα και επιδόσεις όλοι εκεί θα ήθελαν να είναι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τελικά γάμησε ο Γκλοκ.Απεδείχθη πόσο δίκιο είχα όταν του έλεγαν να επιμείνει Πολωνία και να αγνοήσει τους bollocks.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τελικά γάμησε ο Γκλοκ.Απεδείχθη πόσο δίκιο είχα όταν του έλεγαν να επιμείνει Πολωνία και να αγνοήσει τους bollocks.
Είμαι στις τελευταίες ώρες Βαρσοβία και έχω λίγο χρόνο να γράψω!!
Πήγαμε 2 βράδια Στετςιν,2 Μπίντγκος  και 2 Βαρςοβία!Ο τελικός απολογισμός είναι 2 γκομενάκια ο ένας φίλος μου, μια εγώ !Συνολικά έξοδα ταξιδιού περί τα 400€ όλα με όλες τις ανέσεις και χωρίς τσιγκουνιές!!!
Στέτσιν:Η πόλη δεν λέει πολλά σαν ομορφιά χωρίς να είναι άσχημη!Το δυνατό χαρτί σε αυτή τη πόλη είναι η νυχτερινή ζωή!Τρίτη και Τετάρτη είχε κλαμπάκια που γινόταν κόλαση και θύμιζε Σάββατο άλλων πόλεων και άλλων χωρών!Οι γκόμενες σχετικά κοντές αλλά πολύ ξέκωλες με τατού και πολύ "καργιολίστικη" συμπεριφορά και φάτσες!Επίσης απο 6άρια και επάνω δεν δίνανε καμιά σημασία σε εμάς!Οι Πολωνοί ήταν οι επιλογές τους!Δεν κάναμε τίποτα εκτός απο ένα φάσωμα του φίλου μου σε ένα 6,5..
Bydgoszcz!!!Πόλη αποκάλυψη !!Πολύ μεγάλη , πολύ ωραία, πολύ μοντέρνα και πολύ φτηνή και γεμάτο ωραίες γυναίκες!!Ο μέσος όρος ομορφιάς είναι πολύ υψηλός!!Οι κοπέλες ψηλές εντυπωσιακές και καλοβαλμένες!Επίσης είχε πολλούς σβέρκους αλλά καλοντυμένους!Και πολλούς ξένους ..σεξοτουρίστες σαν κι εμάς!
Τα βράδια τα βρήκαμε παλούκια πάλι αλλά το δεύτερο ο ένας φίλος φόρτωσε ένα γκομενάκι τελευταία στιγμή 3 -4 ώρες πριν φύγουμε με τη βοήθεια του τίντερ!Ήταν πολύ ωραίο αλλά κάτω απο τον μέσο όρο της πόλης και την  :knockinb: μέχρι 15 λεπτά πριν φύγουμε!!

Εγώ  :knockinb: στη Βαρσοβία μια Ουκρανέζα και το σκηνικό θύμισε αυτά που περιέγραφε ο DR Love τα προηγούμενα χρόνια!Δηλαδή οι Πολωνέζες ανέραστες και μόνο οι ξένες διαθέσιμες!
Τη βραδιά πριν φορτώσω την Ουκρανέζα προσπάθησα μήπως κάνω κάτι με κάποιες υπέρτατες Πολωνέζες αλλά στο κίνδυνο να μην κάνω τίποτα πήγα στη παρέα που ήταν ήδη ψημένη η Ουκρανέζα!Ήταν 7αράκι και αρκετά καλοβαλμένη με 0 απαίτήσεις..Ούτε καν ποτό δεν κέρασα!
Το συμπέρασμα είναι πως τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αλλά για όσους τα κάνουν όλα σωστά και είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο υπάρχουν ευκαιρίες!Υπάρχει όμως ένα υποβόσκων κλίμα .."εθνικομουνισμού" σε όσες χώρες πήγα αυτό το χειμώνα(Σερβία,Ρωςία,Πολωνία) με τις κοπέλες να αποφεύγουν τα πολλά πολλά με άγνωστους και τυχαίους ξένους , πράγμα που δεν ίσχυε παλιότερα!
Πάντως βλέποντας τις μουνάρες Πολωνέζες στα κλάμπ μου μπήκε πειρασμός να πάω να δώ τι θα γινόταν αν έλεγα "θέλεις ένα δωράκι 400zl" σε κάποιες που το παίζαν "μη μου άπτου"..
Ίσως ένας τέτοιος τύπος εκεί ....πυροβολούσε με πολυβόλο εκεί που οι άλλοι ρίχνουν με φυσοκάλαμο....και ξεφτύλιζε τους πάντες και τα πάντα!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είμαι στις τελευταίες ώρες Βαρσοβία και έχω λίγο χρόνο να γράψω!!
Πήγαμε 2 βράδια Στετςιν,2 Μπίντγκος  και 2 Βαρςοβία!Ο τελικός απολογισμός είναι 2 γκομενάκια ο ένας φίλος μου, μια εγώ !Συνολικά έξοδα ταξιδιού περί τα 400€ όλα με όλες τις ανέσεις και χωρίς τσιγκουνιές!!!
Στέτσιν:Η πόλη δεν λέει πολλά σαν ομορφιά χωρίς να είναι άσχημη!Το δυνατό χαρτί σε αυτή τη πόλη είναι η νυχτερινή ζωή!Τρίτη και Τετάρτη είχε κλαμπάκια που γινόταν κόλαση και θύμιζε Σάββατο άλλων πόλεων και άλλων χωρών!Οι γκόμενες σχετικά κοντές αλλά πολύ ξέκωλες με τατού και πολύ "καργιολίστικη" συμπεριφορά και φάτσες!Επίσης απο 6άρια και επάνω δεν δίνανε καμιά σημασία σε εμάς!Οι Πολωνοί ήταν οι επιλογές τους!Δεν κάναμε τίποτα εκτός απο ένα φάσωμα του φίλου μου σε ένα 6,5..
Bydgoszcz!!!Πόλη αποκάλυψη !!Πολύ μεγάλη , πολύ ωραία, πολύ μοντέρνα και πολύ φτηνή και γεμάτο ωραίες γυναίκες!!Ο μέσος όρος ομορφιάς είναι πολύ υψηλός!!Οι κοπέλες ψηλές εντυπωσιακές και καλοβαλμένες!Επίσης είχε πολλούς σβέρκους αλλά καλοντυμένους!Και πολλούς ξένους ..σεξοτουρίστες σαν κι εμάς!
Τα βράδια τα βρήκαμε παλούκια πάλι αλλά το δεύτερο ο ένας φίλος φόρτωσε ένα γκομενάκι τελευταία στιγμή 3 -4 ώρες πριν φύγουμε με τη βοήθεια του τίντερ!Ήταν πολύ ωραίο αλλά κάτω απο τον μέσο όρο της πόλης και την  :knockinb: μέχρι 15 λεπτά πριν φύγουμε!!

Εγώ  :knockinb: στη Βαρσοβία μια Ουκρανέζα και το σκηνικό θύμισε αυτά που περιέγραφε ο DR Love τα προηγούμενα χρόνια!Δηλαδή οι Πολωνέζες ανέραστες και μόνο οι ξένες διαθέσιμες!
Τη βραδιά πριν φορτώσω την Ουκρανέζα προσπάθησα μήπως κάνω κάτι με κάποιες υπέρτατες Πολωνέζες αλλά στο κίνδυνο να μην κάνω τίποτα πήγα στη παρέα που ήταν ήδη ψημένη η Ουκρανέζα!Ήταν 7αράκι και αρκετά καλοβαλμένη με 0 απαίτήσεις..Ούτε καν ποτό δεν κέρασα!
Το συμπέρασμα είναι πως τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αλλά για όσους τα κάνουν όλα σωστά και είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο υπάρχουν ευκαιρίες!Υπάρχει όμως ένα υποβόσκων κλίμα .."εθνικομουνισμού" σε όσες χώρες πήγα αυτό το χειμώνα(Σερβία,Ρωςία,Πολωνία) με τις κοπέλες να αποφεύγουν τα πολλά πολλά με άγνωστους και τυχαίους ξένους , πράγμα που δεν ίσχυε παλιότερα!
Πάντως βλέποντας τις μουνάρες Πολωνέζες στα κλάμπ μου μπήκε πειρασμός να πάω να δώ τι θα γινόταν αν έλεγα "θέλεις ένα δωράκι 400zl" σε κάποιες που το παίζαν "μη μου άπτου"..
Ίσως ένας τέτοιος τύπος εκεί ....πυροβολούσε με πολυβόλο εκεί που οι άλλοι ρίχνουν με φυσοκάλαμο....και ξεφτύλιζε τους πάντες και τα πάντα!!!!

Πολύ σωστή ανάλυση.Βλέπω μπαίνεις σιγά σιγά στο νόημα.Αν και τα 400 ζλότυ είναι απλώς ορεκτικό για τις αχόρταγες Πολωνές.Για σοβαρή προσφορά ζακούπυ ξεκινάς από τα 1000 ζλότυ.(250 ευρώ).
Οντως Στεττίν παίζουν πολλές έκφυλες γίνεται ένα είδος πλειοδοσίας και οι μάχες με τους σβέρκους παίρνουν ακραία μορφή.Τα μουνάκια απολαμβάνουν τον ανταγωνισμό για την πάρτη τους μοιράζοντας χαμόγελα στους επίδοξους καβαλιέρος.
Οι Πολωνοί χρησιμοποιούν όλα τα κόλπα.Συχνά ενώ έχεις αγκιστρώσει τη γκόμενα στέλνουν το φίλο τους να σε απασχολήσει και την τραβάνε από το χέρι μακριά σου.
Βαλκανιοπουτσισμός είναι η μόνη λύση απέναντι στον εθνικομουνισμό.Απλωνόμαστε όπως η κομμουνιστική αράχνη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με γάμησε η τράπεζα.Με έβαλαν και πλήρωσα 8000 ευρώ σε κάρτες και μαλακίες και δεν μπορώ να ξεχυθώ τώρα Πολωνία ενώ σε λίγο έχω άδεια.Τη μια σου δίνουν ρευστότητα και 12000 ευρώ ακόμα την άλλη κλείνουν την κάνουλα.Χρειαζόμαστε ένα fuck-kredit εμείς οι πουτσαραίοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom