Είμαι στις τελευταίες ώρες Βαρσοβία και έχω λίγο χρόνο να γράψω!!
Πήγαμε 2 βράδια Στετςιν,2 Μπίντγκος και 2 Βαρςοβία!Ο τελικός απολογισμός είναι 2 γκομενάκια ο ένας φίλος μου, μια εγώ !Συνολικά έξοδα ταξιδιού περί τα 400€ όλα με όλες τις ανέσεις και χωρίς τσιγκουνιές!!!
Στέτσιν:Η πόλη δεν λέει πολλά σαν ομορφιά χωρίς να είναι άσχημη!Το δυνατό χαρτί σε αυτή τη πόλη είναι η νυχτερινή ζωή!Τρίτη και Τετάρτη είχε κλαμπάκια που γινόταν κόλαση και θύμιζε Σάββατο άλλων πόλεων και άλλων χωρών!Οι γκόμενες σχετικά κοντές αλλά πολύ ξέκωλες με τατού και πολύ "καργιολίστικη" συμπεριφορά και φάτσες!Επίσης απο 6άρια και επάνω δεν δίνανε καμιά σημασία σε εμάς!Οι Πολωνοί ήταν οι επιλογές τους!Δεν κάναμε τίποτα εκτός απο ένα φάσωμα του φίλου μου σε ένα 6,5..
Bydgoszcz!!!Πόλη αποκάλυψη !!Πολύ μεγάλη , πολύ ωραία, πολύ μοντέρνα και πολύ φτηνή και γεμάτο ωραίες γυναίκες!!Ο μέσος όρος ομορφιάς είναι πολύ υψηλός!!Οι κοπέλες ψηλές εντυπωσιακές και καλοβαλμένες!Επίσης είχε πολλούς σβέρκους αλλά καλοντυμένους!Και πολλούς ξένους ..σεξοτουρίστες σαν κι εμάς!
Τα βράδια τα βρήκαμε παλούκια πάλι αλλά το δεύτερο ο ένας φίλος φόρτωσε ένα γκομενάκι τελευταία στιγμή 3 -4 ώρες πριν φύγουμε με τη βοήθεια του τίντερ!Ήταν πολύ ωραίο αλλά κάτω απο τον μέσο όρο της πόλης και την
μέχρι 15 λεπτά πριν φύγουμε!!
Εγώ
στη Βαρσοβία μια Ουκρανέζα και το σκηνικό θύμισε αυτά που περιέγραφε ο DR Love τα προηγούμενα χρόνια!Δηλαδή οι Πολωνέζες ανέραστες και μόνο οι ξένες διαθέσιμες!
Τη βραδιά πριν φορτώσω την Ουκρανέζα προσπάθησα μήπως κάνω κάτι με κάποιες υπέρτατες Πολωνέζες αλλά στο κίνδυνο να μην κάνω τίποτα πήγα στη παρέα που ήταν ήδη ψημένη η Ουκρανέζα!Ήταν 7αράκι και αρκετά καλοβαλμένη με 0 απαίτήσεις..Ούτε καν ποτό δεν κέρασα!
Το συμπέρασμα είναι πως τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αλλά για όσους τα κάνουν όλα σωστά και είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο υπάρχουν ευκαιρίες!Υπάρχει όμως ένα υποβόσκων κλίμα .."εθνικομουνισμού" σε όσες χώρες πήγα αυτό το χειμώνα(Σερβία,Ρωςία,Πολωνία) με τις κοπέλες να αποφεύγουν τα πολλά πολλά με άγνωστους και τυχαίους ξένους , πράγμα που δεν ίσχυε παλιότερα!
Πάντως βλέποντας τις μουνάρες Πολωνέζες στα κλάμπ μου μπήκε πειρασμός να πάω να δώ τι θα γινόταν αν έλεγα "θέλεις ένα δωράκι 400zl" σε κάποιες που το παίζαν "μη μου άπτου"..
Ίσως ένας τέτοιος τύπος εκεί ....πυροβολούσε με πολυβόλο εκεί που οι άλλοι ρίχνουν με φυσοκάλαμο....και ξεφτύλιζε τους πάντες και τα πάντα!!!!