Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ο μέγας Βαλκάνιος καμάκιας Badboy εξηγεί τα βασικά για καμάκι στα κλαμπ τα οποία ισχύουν απολύτως και στην Πολωνία.

Το στυλ Badboy εφαρμόζεται απολύτως στην ανατολική Ευρώπη.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Βαρσοβία έχω μείνει μόνο μια νύχτα οπότε δεν έχω ιδέα τι παίζει.
Βασικές εξισώσεις για πουτσαριστές για να μην ξεχνιόμαστε:
1.Ουκρανέζα=κινητό
2.Τσέχα=διακοπές
3.Πολωνέζα=νοίκι
4.Ρωσίδα=γούνα
Μιλάμε για αποτελεσματικό δέλεαρ μηχανή ανοίγματος ποδιών.

Aυτές αρχηγέ δεν είναι βασικές εξισώσεις για πουτσαριστές,αλλά βασικές εξισώσεις για σπόνσορες..
Αν είναι κάποιος να αγοράζει γούνες για να γαμήσει Ρωσίδα,
ας πάρει μια Ρωσίδα city tour,πιο φθηνά θα του βγει..

Επίσης αυτό με τις διακοπές που λες,ίσχυε πριν αρκετά χρόνια
που το πορτοφόλι τους ήταν αδύναμο και τα εισιτήρια ακριβά.
Τώρα το πορτοφόλι τους έχει δυναμώσει και τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από ελληνκό ΚΤΕΛ..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Aυτές αρχηγέ δεν είναι βασικές εξισώσεις για πουτσαριστές,αλλά βασικές εξισώσεις για σπόνσορες..
Αν είναι κάποιος να αγοράζει γούνες για να γαμήσει Ρωσίδα,
ας πάρει μια Ρωσίδα city tour,πιο φθηνά θα του βγει..

Επίσης αυτό με τις διακοπές που λες,ίσχυε πριν αρκετά χρόνια
που το πορτοφόλι τους ήταν αδύναμο και τα εισιτήρια ακριβά.
Τώρα το πορτοφόλι τους έχει δυναμώσει και τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από ελληνκό ΚΤΕΛ..

Και τότε πάμφτηνα ήταν αλλά η γοητεία του Balkan πέους ως επιδόρπιου τις έκανε να υποκύπτουν.
Μέχρι το 2013 γαμούσα έτσι Τσέχες.Μετά αφοσιώθηκα ολοκληρωτικά στις πιο βόρειες και ανατολικές ξαδέρφες τους της βλάχικης παραλλαγής.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ μια Πολωνέζα περιγράφει με ακρίβεια τα βασικά σλαβικά χαρακτηριστικά.Αραιά μαλλιά,υψηλά ζυγωματικά,μεγάλες μύτες,τσιμπουκόχειλα,ποδάρες,βυζάρες, κτλ.

Εγγρ.
14 Ιαν 2017
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Εδώ ο μέγας Βαλκάνιος καμάκιας Badboy εξηγεί τα βασικά για καμάκι στα κλαμπ τα οποία ισχύουν απολύτως και στην Πολωνία.

s

σωστος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ δείχνει την κλασσική κίνηση πώς να σταματάς γκόμενες στο δρόμο.

Εδώ η κλασσική Βαλκάνια χειραψία.Αρκετά επικίνδυνη κίνηση στις ανατολικές χώρες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
:grin: :grin: :grin:
καιρο ειχα να δω τετοιες μαλ..ιες...
αυτα βλεπουν κι αντιγραφουν  οι αγγλοφωνοι  εξ ου κ καταλαβα  δεν βγαζουν κουτση γκομενα ουτε στο ισλαμαμπατ... :rolleyes: :rolleyes: :helpplea:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εδώ δείχνει την κλασσική κίνηση πώς να σταματάς γκόμενες στο δρόμο.

Εδώ η κλασσική Βαλκάνια χειραψία.Αρκετά επικίνδυνη κίνηση στις ανατολικές χώρες.

Πως την σταμάτησε έτσι ο καραφλός τροχονόμος :2funny:
Και τι είπε;
"Stop, I don't know why,but I really like you"
  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Αρχηγέ,σε καμιά έξυπνη γκόμενα την έχεις πέσει ποτέ με τέτοιες ατάκες να σε στείλει από κει που 'ρθες;

Όσο για τη χειραψία του δεύτερου βίντεο,ούτε οι πιο ουγκ παίκτες ράγκμπι δεν κάνουν τέτοιες ταρζανιές.

Αυτός δηλαδή τώρα θεωρείται καμακομάστορας; :rolleyes:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πως την σταμάτησε έτσι ο καραφλός τροχονόμος :2funny:
Και τι είπε;
"Stop, I don't know why,but I really like you"
  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Αρχηγέ,σε καμιά έξυπνη γκόμενα την έχεις πέσει ποτέ με τέτοιες ατάκες να σε στείλει από κει που 'ρθες;

Όσο για τη χειραψία του δεύτερου βίντεο,ούτε οι πιο ουγκ παίκτες ράγκμπι δεν κάνουν τέτοιες ταρζανιές.

Αυτός δηλαδή τώρα θεωρείται καμακομάστορας; :rolleyes:

Πρέπει να είσαι πολύ μάστορας για να εφαρμόσεις τέτοια κόλπα.Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά το στυλ είναι σωστό.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Πρέπει να είσαι πολύ μάστορας για να εφαρμόσεις τέτοια κόλπα.Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά το στυλ είναι σωστό.

Το στυλ είναι λάθος γιατί σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να έχεις συγκεκριμένη μανιέρα για όλες τις γκόμενες που περνάνε από ένα πάρκο.

Αν είσαι πάρκο και περάσει ένα φαγωμένο ξεκωλάκι-πορνίδιο σε παίρνει να το παίξεις λίγο brutal(όποιος μπορεί :grin:) να φουσκώσεις σαν το κοκόρι και να παίξεις full επίθεση.
Αν περάσει καμιά με κανά βιολοντσέλο στην πλάτη προσαρμόζεσαι στις συνθήκες και το παίζεις πιο πνευματώδης(όποιος μπορεί :grin:).

Την έχω πέσει αέρα πατέρα στο Κίεβο σε μια πιτσιρίκα Ουκρανέζα 8άρι καμιά 1.70+,έπαιξα από απόσταση ενός χιλιοστού γλώσσα σώματος με όλες τις φλέβες πεταγμένες σε φάση:" αν σε ρίξω στο κρεββάτι θα σε πάρουν με φορείο" και η γκόμενα μετά από κανά δεκαλεπτο που έπεσαν οι στροφές,μου είπε ότι με φοβήθηκε έτσι όπως έσκασα φορτσάτος και τώρα που κάλμαρα είμαι καλύτερος. :grin:
Δεν υπάρχει μανιέρα..

Τσεχία αυτό το στυλ εν έτη 2017,δεν πιάνει.
Πολωνία,υπό συνθήκες.

Λοιπόν,πάω να δω στο στανταράκι Ουκρανέζα ταινία και να της σφυρίξω και κανέναν
και θα κάνω το εξής.
Εχω καμιά 30αριά Σλαβοεπαφές στο κιν.
Θα στείλω στις μισές τουλάχιστον το από πάνω link στο Whatsapp να δούμε τι θα απαντήσουν.

Θα παραθεσω τα αποτελέσματα σε κανά δίωρο.

Υ.Γ.Αν ο τύπος είναι Βούλγαρος,γιατί για τέτοιος μου φαίνεται,η μετοχή του στο Σλαβικό μουνολίβαδο είναι υπό το μηδέν.Άσε που φαίνεται και βλάκας..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το στυλ είναι λάθος γιατί σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να έχεις συγκεκριμένη μανιέρα για όλες τις γκόμενες που περνάνε από ένα πάρκο.

Αν είσαι πάρκο και περάσει ένα φαγωμένο ξεκωλάκι-πορνίδιο σε παίρνει να το παίξεις λίγο brutal(όποιος μπορεί :grin:) να φουσκώσεις σαν το κοκόρι και να παίξεις full επίθεση.
Αν περάσει καμιά με κανά βιολοντσέλο στην πλάτη προσαρμόζεσαι στις συνθήκες και το παίζεις πιο πνευματώδης(όποιος μπορεί :grin:).

Την έχω πέσει αέρα πατέρα στο Κίεβο σε μια πιτσιρίκα Ουκρανέζα 8άρι καμιά 1.70+,έπαιξα από απόσταση ενός χιλιοστού γλώσσα σώματος με όλες τις φλέβες πεταγμένες σε φάση:" αν σε ρίξω στο κρεββάτι θα σε πάρουν με φορείο" και η γκόμενα μετά από κανά δεκαλεπτο που έπεσαν οι στροφές,μου είπε ότι με φοβήθηκε έτσι όπως έσκασα φορτσάτος και τώρα που κάλμαρα είμαι καλύτερος. :grin:
Δεν υπάρχει μανιέρα..

Τσεχία αυτό το στυλ εν έτη 2017,δεν πιάνει.
Πολωνία,υπό συνθήκες.

Λοιπόν,πάω να δω στο στανταράκι Ουκρανέζα ταινία και να της σφυρίξω και κανέναν
και θα κάνω το εξής.
Εχω καμιά 30αριά Σλαβοεπαφές στο κιν.
Θα στείλω στις μισές τουλάχιστον το από πάνω link στο Whatsapp να δούμε τι θα απαντήσουν.

Θα παραθεσω τα αποτελέσματα σε κανά δίωρο.

Υ.Γ.Αν ο τύπος είναι Βούλγαρος,γιατί για τέτοιος μου φαίνεται,η μετοχή του στο Σλαβικό μουνολίβαδο είναι υπό το μηδέν.Άσε που φαίνεται και βλάκας..

Κροάτης είναι.Μάλιστα έφαγε και σφαίρα στο βοσνιακό πόλεμο όπου πολέμησε με τη λάθος πλευρά και από τότε κουτσαίνει ελαφρά.Είχε γκόμενα και τη Μις Κροατία κάποτε είναι ψιλο celebrity στους PUA.
Τσεχία πιάνει πολύ το στυλ του πορνοκράλ Ρόζενμπεργκ.Ο Ρόζενμπεργκ ισχυρίζεται οτι πήδηξε 200 Τσέχες το καλοκαίρι του 79 απλά μιλώντας τους στο δρόμο.
Τώρα πρωταγωνιστεί σε ταινίες τύπου holky na ulice και πολλές Τσέχες τον φαντασιώνονται.

Οι Πολωνέζες,Τσέχες είναι τρομερά προσεγγίσιμες.Παλιά έχανες τη μπάλλα έλεγες δεν είναι δυνατό τέτοιο θεόμουνο να σταματάει και να μου μιλάει.Ειδικά με τις Τσέχες δεν υπήρχε όριο στην εμφάνιση που χτύπαγες όλα ήταν δυνατά.
Οργίαζα τότε μιλάμε για εποχές μέχρι 2005.2 μέρες αρκούσαν για να βγάλεις γκόμενα που στην Ελλάδα γύρναγε κεφάλια.Ούτε να μένεις εκεί ούτε τίποτα.Απλές καταδρομικές πήγαινες ένα ΣΚ επαρχία και είχες φτιαχτεί.

Και Πολωνία στις μικρές πόλεις και χωριά ήτανε γελοίο.Με το καλημέρα που λένε.Το 2014 πήρα το λεωφορείο από το Ρζέζωφ στο Λοτζ και στις διαδρομές ανάμεσα στα χωριά ανέβαιναν πιπίνια χωριατοπούλες.Καθόμουνα δίπλα τους και στο δεκάλεπτο είχα το χέρι στα μπούτια,χάιδευα τη γυμνή πλάτη ή τον κώλο κάτω από την κυλότα.Αυτές συνέχεια χαμογελούσαν τελείως παθητικές.Δε συγκρίνεται βέβαια με αυτά που μπορείς να κάνεις Ουκρανία ή Λευκορρωσία όπου παίζει να δαχτυλιάσεις ή να πιάσεις τα βυζιά της άλλης ενώ περιμένει το τρένο στη στάση του χωριού.
Γενικά μουνοπαράδεισος άλλο να τα λες και άλλο να τα ζεις.
Τώρα βέβαια έχει αλλάξει η ατμόσφαιρα δεν είναι αυτό που ήτανε.Οταν λέω τώρα εννοώ τα 2 τελευταία χρόνια δεν είναι μακριά οι καλές εποχές.

Θυμάμαι το 2008 γύριζα από το Λβωφ όπου είχα γαμήσει 4 γκομενάκια το δεκαήμερο(χωρίς λεφτά,μένοντας στο ξενοδοχείο Lviv με 25 ευρώ τη μέρα στο καλό δωμάτιο του ξενοδοχείου),ανοίγει η πόρτα από ένα κουπέ του τρένου και βγαίνει μια Μιλφάρα ξανθιά ψηλή φορώντας μαύρα διαφανή εσώρουχα και ζαρτιέρες.Της πιάνω κουβέντα και μου λέει οτι είναι Τσέχα και γυρίζει με την κόρη της από διακοπές στην Κριμαία(πρέπει να ήταν πάνω από 50 ώρες η διαδρομή Κριμαία-Πράγα).Ψάρωσα τελευταία στιγμή να ζητήσω να κοιμηθώ στο κουπέ μαζί της είχα γαμήσι εξασφαλισμένο αλλά δε μου βγήκε.
Γενικά ανατολικές χώρες συμβαίνουν απίστευτα σκηνικά από το πουθενά.
Το άλλο αστείο είναι οι νυχτικιές των Τσέχων.Φοράνε κάτι απίστευτα κοντά νυχτικά που ζήτημα αν καλύπτουν το μισό κώλο,το μουνί συχνά φαίνεται όταν περπατάνε και σηκώνονται.Ποτέ δε φοράνε εσώρουχα όταν κοιμούνται οπότε το να γαμήσεις το μόνο εύκολο απλά ανασηκώνεις τη νυχτικιά.
Η άλλη ήρθε έτσι με το μουνί έξω και μου έλεγε budem spat?(θα κοιμηθούμε?).Chci spat(θέλω να κοιμηθώ).
Κάτι άλλο που κάνουν οι Τσέχες είναι να σου μαλάζουν τον πούτσο ή να σε πασπατεύουν βαριανασαίνοντας και να λένε nechci sex(δε θέλω σεξ,δε θέλω σεξ) ενώ ταυτόχρονα τον παίρνουν στο στόμα τους.Γενικά οι Σλάβες είναι ανάφτρες ξέρουν καλά τους άντρες.Οι Πολωνέζες από την άλλη κοιμούνται συχνότερα γυμνές.Μπορεί η άλλη να είναι γυμνή δίπλα σου αλλά έχει τυλιχτεί με το σεντόνι και δεν το παίρνεις χαμπάρι.Στις Πολωνέζες αρέσουν πολύ οι αγκαλιές το przytulic που λένε.Επίσης να σε κλωσάνε και δε φεύγουν μέχρι να φτάσουν σε οργασμό.Επίσης πολλές Πολωνέζες ζητάνε να τις ξυλοκοπάς στο σεξ,να τους τραβάς τα μαλλιά γενικά τους αρέσουν τα male dominations που λένε.Η άλλη με ρώταγε θα με σπάσεις στο ξύλο?Θα με χτυπάς στη μύτη μέχρι να τρέξει αίμα?Μου αρέσουν πολύ τα male dominations φτάνω σε οργασμό όταν φαντάζομαι οτι με κατουράς.
Οι ψηλές Πολωνέζες και Τσέχες δίνουν σχεδόν πάντα κώλο.Επίσης Πολωνία γαμάς υποχρεωτικά πολλές παντρεμένες γιατί ο Πάπας δεν τις αφήνει να χωρίσουνε.Κερνάνε τους άντρες τους χύσι.Η άλλη μου εξηγούσε πόσο ντρεπότανε και σε 10 λεπτά της είχα γεμίσει τα μάτια χύσι.Μου λέει είμαι πολύ ντροπαλή ενώ είχε τα πόδια ορθάνοιχτα στον καναπέ.Οταν γύρισε Πολωνία επέπληξε το σύζυγο οτι την απατούσε και μου έλεγε οτι ήταν συνεχώς ειρωνικός για το ταξίδι της στην Ελλάδα και ανυπόφορος.Της πέταξε και τη webcam που είχε αγοράσει για να μου στέλνει γυμνές φωτό και η τύπισσα τα είχε πάρει στο κρανίο με την καφρίλα του.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Είσαι ο αρχηγός μας  :kneel: :kneel: :kneel:

Τον Rosenberg τον ξέρω,τον ξέρει από κοντα κόσμος που ξέρω και ναι,αυτός γαμάει.

Λοιπόν,πιάσε χαρτί και μολύβι.
Θα γράψω επιγραμματικά

-2 Σλοβάκες,η μία call girl,η άλλη 9άρι κανονική.
Μου έγραψαν πάνω-κάτω ότι είναι ζώον και ακοινώνητος.
-5 Τσέχες με διάφορες ιδιότητες,από σερίφισσα μέχρι το στανταράκι μου.
Γελοίος..
Δε θα σταματούσα καν.
Θα τον χτυπούσα και θα τον ψέκαζα με το pepper spray.
Διάφορα αρνητικά emoticon.
H τελευταία μου έγραψε σε διαστημικά Αγγλικά,ότι ο τύπος αποκλείεται να γαμάει έτσι.
-Η Ουκρανέζα μου είπε Live ότι είναι χωριάτης και της θυμίζει τον πρώην άντρας της :2funny: :2funny: :2funny:
Η ξαδέρφη της στο Skype είπε ότι είναι άξεστος χωρίς στυλ.
-4 Πολωνέζες.
Η βυζαρού μου έστειλε ένα gif αυτοκτονίας
Ένα call girl μου έγραψε ότι ωραίος που δε μασάει,αλλά δεν φτάνει αυτό.He is not attractive.
Η άλλη που μένει Wroclaw μου είπε ότι μόνο κανένα άπειρο μικρό τσουλάκι θα σταματούσε.
Και μια άλλη ότι της θυμίζει κάτι ακοινωνητους Πολωνούς
και θα τον απεφευγε.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Θα γράψω εδώ λίγα λόγια για Ρωσία και μετά πάμε στο δια ταύτα..
Μέσα σε 8 μέρες (2 στο Νίζνι Νοβγκορόντ και 6 Μόσχα) συνάντησα πάνω απο 10 Ρωσίδες και το μόνο που κατάφερα ήταν να  :knockinb: δύο παλιές!Τα 250 match στο Τίντερ άχρηστα και απο ψησίματα ίντερνετικά συνάντησα μόνο 2 γκόμενες που η μια ήταν καταστροφή και η άλλη μια τούμπανη γυμνάςτρια στο Νίζνι Νόβγκοροντ ενώ φαινόταν θετική ανέβηκε στο δωμάτιο δεν δέχτηκε να τον φάει ...Επίςης πολλές από τις παλιές μου ήταν άρρωστες ή κουρασμένες απο την ρουτίνα τους!Ενώ δέχονταν να με συναντήσουν και μάλιστα 2 κρυφά και απο τους αρραβωνιαστικούς δεν είχαν διάθεση για γαμήσι!Ούτε καν η παντρεμένη για την οποία αρχικά θα πήγαινα στο Νίζνι Νοβγκορόντ και τη θεωρώ την πλέον καυλωμένη γκόμενα που συνεχώς θέλει να γαμιέται ...Τουλάχιστον μια απο τις δύο που μου έκατσαν πάλι ήταν η Μοντέλα-Τραγουδίστρια του Οκτωβρίου που μόνο γι αυτό άξιζε τον κόπο!!! :rockon:
Κρατάω απο το Νίζνι Νοβγκορόντ την ατμόσφαιρα στο Κλάμπ που στον ίδιο χώρο είχε στριπτιζέρ , χορεύτριες και κανονικές κοπέλες με αναλογία γυναικών ανδρών 80-20 αλλά ξεχώριζα πολύ εκεί μέσα...Ήμουν και μόνος!Καμάκι δεν υπήρχε !
Απο Μόσχα πάλι κρατάω πως μπορείς να κάνεις κάτι κάθε βράδι και παίζουν πάλι ξεκολώματα σε κανονικά κλάμπ που δεν υπάρχει πουθενά στη βόρεια Ευρώπη σε αυτό το βαθμό...Δηλαδή να μην ξέρεις αν η γκόμενα με το Σουτιέν είναι πελάτισσα ή δουλευει στο μαγαζί!Καμάκι έχει μέχρι το βαθμό να αλλάξεις επαφές και τις επόμενες μέρες να λεει πως δουλευει...Για οτιδήποτε παραπάνω είμαι στη διάθεση του καθενός!

Πάμε στα δικά μας και δοκιμαςμένα τώρα ...Έκλεισα είσητήριο  ανήμερα του Αγ.Βαλεντίνου με έναν δυνατό φίλο και ερωτώ εσένα μεγάλε άρχοντα να με καθοδηγήσεις με ακρίβεια !Που να σκάσω το βράδι-->  

-Manjana στο Βρότζλαβ?
-opsja στο Πόζναν?
-ή κάπου στο Szczecin?Αν ναι σε ποιό κλάμπ και ποιό σημείο μέσα σε αυτό;

Μετά θα πάμε Λότζ για δύο βράδια και τελευταίο βράδι Βαρσοβία!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Φιλε γκλογκ, εκει στη Ρωσια ειναι δηλαδη οπως μας τα λεγε παντα ο δημητρακης;
Κακος χαμος απο γυναικες και ευκαιριες πολλες;
Ενταξει, ως μη μονιμος κατοικος δεν τα πηγες κι ασχημα. Ειναι και τυχερα, η συγκυρια πιστευω.
Γενικα τις ειδες προσιτες τις ρωσιδες; Αν ναι, τοτε με καλυτερο setup/οργανωση, σιγουρα θα παιζουν μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας.
Το θεμα ειναι να δινει η περιοχη δυνατοτητες για διεισδυση στο γυναικειο πληθυσμο.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Για να επανελθω στα της Πολωνιας,
συμπαθητικη πολωνεζα απο δικτυακο κονε,
δεν το πιστευα οταν με εντελως σπαστα αγγλικα, και με χρηση...google translate,
μου ελεγε οτι δεν ξερει γρι απο αγγλικα,
οτι μπορει να επικοινωνει μονο στα πολωνικα!!!!
Απο καποια μικρη πολη της νοτιοανατολικης πολωνιας.
Μα ειναι δυνατον, εν ετει 2017, 30αρα κοπελα, απο ευρωπαϊκη χωρα, να μην ξερει αγγλικα;
Τι στο καλο γινεται;;;;
Δηλαδη σχεδον δεν το πιστευω...

Εχω πετυχει βεβαια και αρκετες πολωνεζες με καλα αγγλικα, αλλα και μονο οτι βρεθηκε μια και λεει οτι δεν ξερει καθολου αγγλικα και οποτε μονο πολωνεζικα, μου εκανε τρομερη εντυπωση...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φίλε Cool θα σου απαντήσω για να δώσω παλμό απο τη Ρωσία του 2017!
Γενικά δεν το θεωρώ επιτυχημένο το ταξίδι διότι δεν χτύπησα καινούργιο γκομενάκι που είναι και ο σκοπός μας!Οι παλιές είναι παλιές..Αλλά θα μπορούσε να ήταν  και χειρότερα!
Οι Ρωσίδες δεν είναι πλέον ανοιχτές στο φλέρτ!Λόγοι-->
-Πολύ τραμπουκισμός στα Κλάμπ απο τους Ρώσους άντρες!Μόλις ψηφίστηκε νόμος στη Ρωσία πως ο άντρας μπορεί να σπάσει τη γυναίκα του στο ξύλο και να μην έχει ποινικές κυρώσεις :rockon:
-Οι κοπέλες έχουν πλέον λεφτά και θέλουν να δείξουν στους ξένους πως δεν είναι εύκολες όπως κυκλοφορεί σαν φήμη!Πάρτε το αλλιώς πως είναι εθνικίστριες..Καλό αυτό αλλά όχι για τον love tourist !
-Κρύο, ρουτίνα , δουλειά...Συνάντησα τελευταία μέρα ένα κουκλί ΑΑΑ εθνική που το ξέρω απο τη δουλειά μου απο τότε που ήταν 19 χρονών και τώρα είναι 24!Στο ενδιάμεσο υπήρχε πολύ φλερτ!Μου ήρθε με τα δώρα της αλλά κρυωμένη και για να έρθει για Ροδίτικο κρασί στο δωμάτιο ούτε λόγος !Μου είπε μάλιστα πως δουλευει από τις 9-21 κάθε μέρα με ένα Σάββατο ελεύθερο!Αυτή και να έμενα εκεί πότε θα την χαιρόμουν?Και όποιος την έχει μια φορά την εβδομάδα θα τη χαίρεται και αυτή με το ζόρι απο τη κούραση...

Επίσης σε όποια γκόμενα την έπεσα σε κλάμπ ΗΞΕΡΕ ΑΓΓΛΙΚΑ!!!Ακόμα το τίντερ είναι ΑΧΡΗΣΤΟ ενώ όλη την ώρα χτυπάει με καινούργια match!Διαθεση για ραντεβού 0!
Μεγάλη εντύπωση μου έκανε το χαμηλό εμφανισιακά επίπεδο των ανδρών τους!Επίπεδο κουασιμότου αλλά οι κοπέλες απο αυτούς περιμένουν...

Επίσης ισχύει αυτό που λεει ο Κμαν περί λειτουργικού κράτους!Τελευταία νύχτα μας στο κλάμπ 1000+ ατόμων  κατά τις 04:00 κάνουν έφοδο 50-100 πάνοπλοι μασκοφόροι αμείλικτοι  αστυνομικοί και μπλοκάρουν τις εξόδους για 2-3 ώρες σταμάτηςαν τη μουςική άναψαν τα φώτα, έψαξαν ένα ένα άτομο ξεχωριστά διότι υπήρχε η φήμη για ναρκωτικά(μύριζε χαςις στη τουαλέτα)και παραλίγο να χάσουμε τη πτήση!Εκεί σε αυτή την αναμπουμπούλα γνωρίσαμε κάποια γκομενάκια αλλά ήταν πλέον αργά ..

Μη μου πεις οτι δε στα έλεγα.

Ποια Ρωσία?Εκεί δε θα κάνεις απολύτως τίποτα.Θα βγεις με μερικές αλλά ουσία μηδέν.Οι Ρωσίδες σε πάνε κατευθείαν στο μαγαζί για να ψωνίσεις.
Τζάμπα μόνο οι Πολωνέζες τον τρώνε και πάλι άμα είσαι μπάρμπας πληρώνεις και εκεί.

Ολα τα μέρη είναι ήδη played out.Οι πουτσαραίοι είναι εκεί προ πολλού.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τα έλεγες!Ρωσία πήγα και για άλλους λόγους πέρα απο Γαμιστικούς και θα ξαναπάω!
Πες μου για αυτό --->>>> :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Που να σκάσω το βράδι Αγ Βαλεντίνου?----> 

-Manjana στο Βρότζλαβ?(Το τελευταίο σε προτίμηση)
-opsja στο Πόζναν?
-ή κάπου στο Szczecin?Σε ποιό κλάμπ και σε ποιό σημείο στο κλάμπ;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα έλεγες!Ρωσία πήγα και για άλλους λόγους πέρα απο Γαμιστικούς και θα ξαναπάω!
Πες μου για αυτό --->>>> :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Που να σκάσω το βράδι Αγ Βαλεντίνου?---->  

-Manjana στο Βρότζλαβ?(Το τελευταίο σε προτίμηση)
-opsja στο Πόζναν?
-ή κάπου στο Szczecin?Σε ποιό κλάμπ και σε ποιό σημείο στο κλάμπ;

Για εσένα προτείνω Βρότσλαβ.Βρότσλαβ θα γαμήσεις σίγουρα.Szczecin κωλολέει το Senso κάθε βράδυ ανοιχτό τίγκα στα μουνέτα αλλά πρέπει να σκεφτώ αν σου ταιριάζε.Στεττίν παίζουν πολλοί σβέρκοι και έχει ελάχιστους ξένους καμία σχέση με Βρότσλαβ.

Βίντεο που τράβηξα από το Senso.Βαλκανικά γεράκια κεντράρουν το θήραμα έτοιμα για δράση.

Η ατμόσφαιρα στο Σένσο.Ιδεώδες για καμάκι αλλά τρομερός ανταγωνισμός με τους σβέρκους.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για εσένα προτείνω Βρότσλαβ.Βρότσλαβ θα γαμήσεις σίγουρα.Szczecin κωλολέει το Senso κάθε βράδυ ανοιχτό τίγκα στα μουνέτα αλλά πρέπει να σκεφτώ αν σου ταιριάζε.Στεττίν παίζουν πολλοί σβέρκοι και έχει ελάχιστους ξένους καμία σχέση με Βρότσλαβ.

Βίντεο που τράβηξα από το Senso.Βαλκανικά γεράκια κεντράρουν το θήραμα έτοιμα για δράση.

Η ατμόσφαιρα στο Σένσο.Ιδεώδες για καμάκι αλλά τρομερός ανταγωνισμός με τους σβέρκους.

Χμμμ , το Πόζναν με πάει καλύτερα απο το Βρότζλαβ γενικώς...Αλλά ψηθίκαμε  για Senso !!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom