Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Γάμησα άλλες δύο την Πέμπτη αλλά δεν έχω φωτό.Δεν ήρθε και η άλλη που περίμενα από το Λοτζ την Παρασκευή.Εχεις δίκιο το αποφάσισα τελευταία στιγμή χωρίς καλή προετοιμασία.Αλλά με γάμησε το κρύο και η αργία το Swiatek την Παρασκευή που ήταν όλα κλειστά.
Χειμώνα άλλη φορά θα αποφεύγω τις εκδρομές.Ελπίζω να μην άρπαξα κανένα πούντιασμα στο πολωνικό τρένο δε λειτπυργούσε η θέρμανση και είχε 2 ώρες καθυστέρηση πολύ σκατά κατάσταση.

Δε χρειάζονται φωτό..
Το θέμα είναι να αξίζει τον κόπο το όλο τράβηγμα.

Άρα δεν έχεις βρεθεί ποτέ με τον νονό σου.

Όχι,τον έχω καλέσει Κολωνία σε κάτι Σλαβοπάρτυ,μου έχει προτείνει Σλαβοπορνοεκδρομή,
αλλά δεν καταφέραμε να συγχρονιστούμε.

Το απόσπασμα που κοκκίνησες όμως το έγραψα με αφορμή αυτά που έχει γράψει κατά καιρούς για φλερτ στην Galeria Krakowska.
Και επειδή το έχω επιχειρήσει το σπορ εκεί μέσα,θεωρώ αυτοκτονικό ένας μέσος 40άρης-50άρης να πηγαίνει και να μιλάει εκεί μέσα σε 25χρονα.
Καμία τύχη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δε χρειάζονται φωτό..
Το θέμα είναι να αξίζει τον κόπο το όλο τράβηγμα.

Όχι,τον έχω καλέσει Κολωνία σε κάτι Σλαβοπάρτυ,μου έχει προτείνει Σλαβοπορνοεκδρομή,
αλλά δεν καταφέραμε να συγχρονιστούμε.

Το απόσπασμα που κοκκίνησες όμως το έγραψα με αφορμή αυτά που έχει γράψει κατά καιρούς για φλερτ στην Galeria Krakowska.
Και επειδή το έχω επιχειρήσει το σπορ εκεί μέσα,θεωρώ αυτοκτονικό ένας μέσος 40άρης-50άρης να πηγαίνει και να μιλάει εκεί μέσα σε 25χρονα.
Καμία τύχη.

Όχι,μη νομίζεις.Γίνεται άνετα αν έχεις το κολλάει αρκεί λίγο συνηθίσεις.Έπρεπε να δεις πέρυσι τσίμπησα τηλέφωνο από γκομενα εικοσάχρονη με τοπακι βυζιά έξω και low cut jean όπου φαίνονταν οι μισές μουνοτριχες.Λεπτη μελαχρινή τη σταμάτησα επί τόπου και ολα έγιναν πανεύκολα.
Δε συζητάμε για City Handlowy στο Ποζναν εκεί κι αν είναι εύκολα.Παιρνεις τρία τηλέφωνα απο οχταρια το δίωρο.
Φέτος έχω πέσει γενικά από πλευράς εμφάνισης και φυσικής αντοχής αλλά πέρυσι που πήγα έτσι ήτανε.
Κόβω όμως αμέσως ποιες γουσταρουνε σκαναροντας ολόκληρους ορόφους πάω την κατάλληλη στιγμή ξέρω ακριβώς τι να πω κτλ.

Ο βασικός κανόνας είναι να προσεγγίζεις τις βλαχες και αυτές που δείχνουν πολύ δέρμα.Συνήθως Πολωνία οι ξεκωλα ντυμένες βγαίνουν για να βρουν άντρες.
Αυτή που μου δίνει τηλέφωνο ένας 30αρης γυμνασμένος θα τη βγάλει instadate και θα κάνει φάση επί τόπου.Απλά μπορεί να μην την εντοπίσει.Αυτό το κάνω εύκολα λόγω εμπειρίας η ανταπόκριση δεν είναι βέβαια η ίδια όπως τότε που ήμουνα 35 ετών.Είναι όλα θέμα κλίμακας.
Όταν πάω για καμάκι με εμφανισιμους την επόμενη μέρα εχουν εξαφανιστεί γαμωντας τις γκόμενες που τους γνώρισα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χειμώνα άλλη φορά θα αποφεύγω τις εκδρομές.Ελπίζω να μην άρπαξα κανένα πούντιασμα στο πολωνικό τρένο δε λειτπυργούσε η θέρμανση και είχε 2 ώρες καθυστέρηση πολύ σκατά κατάσταση.
Τι μουρμούρα είναι αυτή;Φοβάται ο Βαλκάνιος Καβαλάρης το κρύο?Και τι έγινε με 2 ώρες χωρίς θέρμανση;Γυμνός είσουν;Μουνία δεν είχε γύρω γύρω να πιάσεις κουβέντα να ζεσταθείς;Σε αυτά τα δάση 100-200 χρόνια πιο πριν ζούσε κόσμος και γίνονταν μάχες στα χιόνια κι εσύ τώρα μου γκρινιάζεις για 2 ώρες αναμονής στον ανακαινισμένο σταθμό του Πόζναν;Για να μην πω για τα μουνιά που στα κλάμπ είναι με τα ξώπλατα και τα Μπούτια έξω!!!!!
Καπωτε είχα πάει στο Κουόπιο στη Κεντρική Φιλανδία και η θερμοκρασία ήταν -39!Αυτό που μένει απο τη πόλη είναι το  :knockinb: και τίποτα άλλο!Το κρύο είναι ένα εμπόδιο του περιβάλλοντος που όπως εσυ το έχεις πει ο Βαλκάνιος τα αψηφά και κυριαρχεί και επι του Κρύου :rockon:
Σύντομα πάω στο Νίζνι Νόβγκοροντ με τις θερμοκρασίες να παίζουν στο -20!Το θεωρώ δείγμα λιγοψυχίας και έλλειψη ανδριςμού να φοράει ο άντρας Σκουφί η κουκούλα στα κρύο!Καςκόλ με το ζόρι!Θα πάρω τα T-Shirts μου όπως πάντα και ίσως και μαγιό για τη Ρώσικη σάουνα αν και οι Ρωσίδες μου μου λένε πως δεν χρειάζεται  :rockon: :rockon:

***Το κρύο που με ενοχλεί και δεν αντέχεται είναι αυτό της Ρόδου τα τελευταία χρόνια!Ενω φαινομενικά είμαστε στους +10 τα σπίτια έχουν ανύπαρκτη μόνωση και τα μαγαζιά χάλια θέρμανςη και όλοι οι εσωτερικοί χώροι είναι σχετικά κρύοι..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι μουρμούρα είναι αυτή;Φοβάται ο Βαλκάνιος Καβαλάρης το κρύο?Και τι έγινε με 2 ώρες χωρίς θέρμανση;Γυμνός είσουν;Μουνία δεν είχε γύρω γύρω να πιάσεις κουβέντα να ζεσταθείς;Σε αυτά τα δάση 100-200 χρόνια πιο πριν ζούσε κόσμος και γίνονταν μάχες στα χιόνια κι εσύ τώρα μου γκρινιάζεις για 2 ώρες αναμονής στον ανακαινισμένο σταθμό του Πόζναν;Για να μην πω για τα μουνιά που στα κλάμπ είναι με τα ξώπλατα και τα Μπούτια έξω!!!!!
Καπωτε είχα πάει στο Κουόπιο στη Κεντρική Φιλανδία και η θερμοκρασία ήταν -39!Αυτό που μένει απο τη πόλη είναι το  :knockinb: και τίποτα άλλο!Το κρύο είναι ένα εμπόδιο του περιβάλλοντος που όπως εσυ το έχεις πει ο Βαλκάνιος τα αψηφά και κυριαρχεί και επι του Κρύου :rockon:
Σύντομα πάω στο Νίζνι Νόβγκοροντ με τις θερμοκρασίες να παίζουν στο -20!Το θεωρώ δείγμα λιγοψυχίας και έλλειψη ανδριςμού να φοράει ο άντρας Σκουφί η κουκούλα στα κρύο!Καςκόλ με το ζόρι!Θα πάρω τα T-Shirts μου όπως πάντα και ίσως και μαγιό για τη Ρώσικη σάουνα αν και οι Ρωσίδες μου μου λένε πως δεν χρειάζεται  :rockon: :rockon:

***Το κρύο που με ενοχλεί και δεν αντέχεται είναι αυτό της Ρόδου τα τελευταία χρόνια!Ενω φαινομενικά είμαστε στους +10 τα σπίτια έχουν ανύπαρκτη μόνωση και τα μαγαζιά χάλια θέρμανςη και όλοι οι εσωτερικοί χώροι είναι σχετικά κρύοι..

Δεν είναι τόσο το κρύο όσο το ότι λόγω Swiatek δεν είχε καθόλου γκόμενες στο σταθμό και στο μωλ.Άδεια και τα μεγαλα κλαμπ Pascha είχε μόνο 5 γκόμενες συνολικά.5 εκ των οποίων οι 3 με γκόμενο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Όχι,μη νομίζεις.Γίνεται άνετα αν έχεις το κολλάει αρκεί λίγο συνηθίσεις.Έπρεπε να δεις πέρυσι τσίμπησα τηλέφωνο από γκομενα εικοσάχρονη με τοπακι βυζιά έξω και low cut jean όπου φαίνονταν οι μισές μουνοτριχες.Λεπτη μελαχρινή τη σταμάτησα επί τόπου και ολα έγιναν πανεύκολα.
Δε συζητάμε για City Handlowy στο Ποζναν εκεί κι αν είναι εύκολα.Παιρνεις τρία τηλέφωνα απο οχταρια το δίωρο.
Φέτος έχω πέσει γενικά από πλευράς εμφάνισης και φυσικής αντοχής αλλά πέρυσι που πήγα έτσι ήτανε.
Κόβω όμως αμέσως ποιες γουσταρουνε σκαναροντας ολόκληρους ορόφους πάω την κατάλληλη στιγμή ξέρω ακριβώς τι να πω κτλ.

Ο βασικός κανόνας είναι να προσεγγίζεις τις βλαχες και αυτές που δείχνουν πολύ δέρμα.Συνήθως Πολωνία οι ξεκωλα ντυμένες βγαίνουν για να βρουν άντρες.
Αυτή που μου δίνει τηλέφωνο ένας 30αρης γυμνασμένος θα τη βγάλει instadate και θα κάνει φάση επί τόπου.Απλά μπορεί να μην την εντοπίσει.Αυτό το κάνω εύκολα λόγω εμπειρίας η ανταπόκριση δεν είναι βέβαια η ίδια όπως τότε που ήμουνα 35 ετών.Είναι όλα θέμα κλίμακας.
Όταν πάω για καμάκι με εμφανισιμους την επόμενη μέρα εχουν εξαφανιστεί γαμωντας τις γκόμενες που τους γνώρισα.

Κοίτα,σε αυτά τα thread νομίζω ότι γράφουμε για να δώσουμε έναν μπούσουλα στον μέσο "επισκέπτη".
Δε θα σε αμφισβητήσω γιατί δεν έχει νόημα,αλλά ας δεχτούμε ότι είσαι η εξαίρεση στον κανόνα.

Δεν είναι σωστό να πουμε ότι οι Σλάβες έχουν άλλο τρόπο σκέψης για τις ηλικίες;
Αντρών  και γυναικών..
Μια ανύπαντρη 30άρα Σλάβα αντιμετωπίζεται κοινωνικά εκεί,όπως αντιμετωπίζεται μια ανύπαντρη 37χρονη ελληνίδα στην Ελλάδα.
Ομοίως το 20χρονο Σλαβάκι που θα της σκάσει,ειδικά τουρίστας,40άρης-50άρης,τον βλέπει σαν να της την πέφτει μαθουσάλας..

Δε σου μιλάω για αυτές που ψάχνουν σπόνσορες και δώρα.
Αλλά για αυτή που ψήνεται να γαμηθεί..
Πες μου ΕΝΑΝ λόγο να μην πάει να γαμηθεί με έναν την ηλικία της και να πάει με έναν ηλικία του πατέρα της και μάλιστα τουρίστα;

Στη Γερμανία είναι πολύ πιο εύκολα να γνωρίζεις μικρά,γιατί εδώ η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός,άλλα μετράνε.
Στις Σλαβικές χώρες δεν είναι απλά ένας αριθμός.

Προσωπικά πρώτη φορά άκουσα Ουκρανές,Πολωνέζες,Τσέχες,από 23 έως 27 χρονών,να θεωρούν ότι ένας άντρας 32-35 είναι "μεγάλος" για αυτές.
Αλλά δε θα επιμείνω,όποιος θέλει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα,ας στηθεί στο Krakowska να δει τι παίζει..

Καπωτε είχα πάει στο Κουόπιο στη Κεντρική Φιλανδία και η θερμοκρασία ήταν -39!Αυτό που μένει απο τη πόλη είναι το  :knockinb: και τίποτα άλλο!Το κρύο είναι ένα εμπόδιο του περιβάλλοντος που όπως εσυ το έχεις πει ο Βαλκάνιος τα αψηφά και κυριαρχεί και επι του Κρύου :rockon:
Σύντομα πάω στο Νίζνι Νόβγκοροντ με τις θερμοκρασίες να παίζουν στο -20!Το θεωρώ δείγμα λιγοψυχίας και έλλειψη ανδριςμού να φοράει ο άντρας Σκουφί η κουκούλα στα κρύο!Καςκόλ με το ζόρι!Θα πάρω τα T-Shirts μου όπως πάντα και ίσως και μαγιό για τη Ρώσικη σάουνα αν και οι Ρωσίδες μου μου λένε πως δεν χρειάζεται  :rockon: :rockon:

Glock δεν κρυώνουμε εμείς ρε συ,αυτές κρυώνουν και σπάνε αρχίδια  :grin:

Αφού θα τα ξέρεις και από το Erasmus.
Όταν χαλάει ο καιρός και εδώ στη Γερμανία,όλοι μιλάνε γι'αυτό,γκρινιάζουν..

Η Τσέχα πριν λίγο στο skype μου είπε 100 φορές,"εύχομαι όταν έρθεις να μην κάνει τόσο κρύο".
Λες και θα πάμε να πολεμήσουμε στο μέτωπο :2funny:

Απλά όταν κάνει κρύο κρύβονται,είναι κακοδιάθετες και έξω στο δρόμο τι κουβέντα να τους πιάσεις που είναι σαν τα κρεμμύδια και φοβούνται μην γλιστρίσουν στον πάγο. :grin:

Σκουφί-κασκόλ δε νομίζω να είχα ποτέ μετά το δημοτικό  :grin:

Υ.Γ.Kman στο thread της Πράγας postαρα ένα link από roosh που έχεις γράψει και εσύ.
Τα ποσοστά που αναφέρω στο τέλος του μηνύματος τα θεωρείς μικρά;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κοίτα,σε αυτά τα thread νομίζω ότι γράφουμε για να δώσουμε έναν μπούσουλα στον μέσο "επισκέπτη".
Δε θα σε αμφισβητήσω γιατί δεν έχει νόημα,αλλά ας δεχτούμε ότι είσαι η εξαίρεση στον κανόνα.

Δεν είναι σωστό να πουμε ότι οι Σλάβες έχουν άλλο τρόπο σκέψης για τις ηλικίες;
Αντρών  και γυναικών..
Μια ανύπαντρη 30άρα Σλάβα αντιμετωπίζεται κοινωνικά εκεί,όπως αντιμετωπίζεται μια ανύπαντρη 37χρονη ελληνίδα στην Ελλάδα.
Ομοίως το 20χρονο Σλαβάκι που θα της σκάσει,ειδικά τουρίστας,40άρης-50άρης,τον βλέπει σαν να της την πέφτει μαθουσάλας..

Δε σου μιλάω για αυτές που ψάχνουν σπόνσορες και δώρα.
Αλλά για αυτή που ψήνεται να γαμηθεί..
Πες μου ΕΝΑΝ λόγο να μην πάει να γαμηθεί με έναν την ηλικία της και να πάει με έναν ηλικία του πατέρα της και μάλιστα τουρίστα;

Στη Γερμανία είναι πολύ πιο εύκολα να γνωρίζεις μικρά,γιατί εδώ η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός,άλλα μετράνε.
Στις Σλαβικές χώρες δεν είναι απλά ένας αριθμός.

Κοίτα όταν είσαι πάνω από 40 το σπονσοριλίκι και η προοπτική του παίζει παντού και πάντα.Δεν πα να είναι η άλλη Μιλφ ή πιπινάκι πάντα παίζει.Θα το καταλάβεις και εσύ όταν φτάσεις σε αυτή την ηλικία.Εννοείται οτι περιμένουν οικονομική ενίσχυση.
Οι Πολωνέζες τα μασάνε.Απλά όπως έχω γράψει η ίδια γκόμενα που παίρνει από μένα 300 ευρώ το μήνα,γαμιέται με έναν 30άρη τζάμπα ταυτόχρονα και εγώ το ξέρω.Οχι οτι με χαλάει.Πώς τον πείθουν αυτόν οτι δεν τις γαμάει μπάρμπας είναι κάτι που με ξεπερνάει.Εχω βρεθεί σε όλες τις θέσεις σπόνσορος,γαμιά,γκόμενου,μέλλοντος γαμπρού πολλές φορές με τις ίδιες γκόμενες και το δούλεμα που σου κάνουν είναι φοβερό.Απλά όταν παίξεις όλες τις γωνίες καταλαβαίνεις τα αληθινά τους χρώματα.Είναι απλά μαστόρισσες με τους άντρες ο γαμπρός πιστεύει οτι γαμάει παρθένα που λίγο πριν την έχει ξεκωλιάσει ο σπόνσορας ενώ έχει μετά ραντεβού με το γαμιά αφού τους θεωρεί όλους ανεπαρκείς.
Απλά ξέρουν τους άντρες και τους παίζουν σου προβάλλουν την εικόνα που κρίνουν οτι σου αρέσει.
Εγώ γενικά είμαι ανεκτικός τις αφήνω ελεύθερες να κάνουν ό,τι θέλουνε δεν παίζω σκηνές ζηλοτυπίας κτλ και αυτό το γουστάρουνε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Υ.Γ.Kman στο thread της Πράγας postαρα ένα link από roosh που έχεις γράψει και εσύ.
Τα ποσοστά που αναφέρω στο τέλος του μηνύματος τα θεωρείς μικρά;

Οχι σωστά είναι.Πράγα είναι πολύ δύσκολα όντως.Ηταν ήδη δύσκολα από το 2002 εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα και τρελός τουρισμός.
Τσεχία πάντα οι μικρές πόλεις,οι φοιτητουπόλεις ήταν η δύναμη.Πίλσεςν,Μπρνο,Οστράβα,Ολομούτς.Ειδικά αν ξέρεις τσέχικα.
Ο μέσος παπάρας τουρίστας δύσκολα.Εγώ λόγω εμπειρίας πάντα έβρισκα κάτι όταν πήγαινα ΠΣΚ το 2005.Βέβαια στοχευμένα.
Γάμησα και καμιά 15αριά μέχρι το 2010 απλά προτείνοντάς τους και πληρώνοντας διακοπές στην Ελλάδα.
Δηλαδή αν είσαι μέχρι 35 ετών και προτείνεις διακοπές όπου θα πληρώσεις όλα τα έξοδα δύσκολα λένε όχι άσχετα αν έχουν γκόμενους ή όχι.Αυτές βέβαια μίλαγαν μόνο τσέχικα οπότε είχα edge.Δηλαδή δεν ήταν προσιτές σε άλλους ξένους.
Μιλάμε για γκόμενες όπου η πιο κοντή ήταν 180 και οι 3 πάνω από 190.Στην Ελλάδα παίζανε συχνά τσαμπουκάδες και άλλα ευτράπελα όταν μας έβλεπαν μαζί.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Κοίτα όταν είσαι πάνω από 40 το σπονσοριλίκι και η προοπτική του παίζει παντού και πάντα.Δεν πα να είναι η άλλη Μιλφ ή πιπινάκι πάντα παίζει.Θα το καταλάβεις και εσύ όταν φτάσεις σε αυτή την ηλικία.Εννοείται οτι περιμένουν οικονομική ενίσχυση.
Οι Πολωνέζες τα μασάνε.Απλά όπως έχω γράψει η ίδια γκόμενα που παίρνει από μένα 300 ευρώ το μήνα,γαμιέται με έναν 30άρη τζάμπα ταυτόχρονα και εγώ το ξέρω.Οχι οτι με χαλάει.Πώς τον πείθουν αυτόν οτι δεν τις γαμάει μπάρμπας είναι κάτι που με ξεπερνάει.Εχω βρεθεί σε όλες τις θέσεις σπόνσορος,γαμιά,γκόμενου,μέλλοντος γαμπρού πολλές φορές με τις ίδιες γκόμενες και το δούλεμα που σου κάνουν είναι φοβερό.Απλά όταν παίξεις όλες τις γωνίες καταλαβαίνεις τα αληθινά τους χρώματα.Είναι απλά μαστόρισσες με τους άντρες ο γαμπρός πιστεύει οτι γαμάει παρθένα που λίγο πριν την έχει ξεκωλιάσει ο σπόνσορας ενώ έχει μετά ραντεβού με το γαμιά αφού τους θεωρεί όλους ανεπαρκείς.
Απλά ξέρουν τους άντρες και τους παίζουν σου προβάλλουν την εικόνα που κρίνουν οτι σου αρέσει.
Εγώ γενικά είμαι ανεκτικός τις αφήνω ελεύθερες να κάνουν ό,τι θέλουνε δεν παίζω σκηνές ζηλοτυπίας κτλ και αυτό το γουστάρουνε.

Oπότε δεν είναι χρήσιμο να πούμε ότι ένας μέσος σαραντάρης αν δε βάλει το χέρι στην τσέπη του,αποκλείεται να χτυπήσει ηλικία κάτω των 25;
Μιλάμε για χύμα καμάκι.
Όχι μιλάμε στο internet ένα μήνα πριν και παραμυθιάζω το μικρό.
Ψυχρό καμάκι..
Galeria υπήρχαν και άλλοι που προσπαθούσαν και μετά από μερικά αδειάσματα κάθονταν απλά στο Subway για κανά σάντουιτς..

Σίγουρα δέχεσαι και εσύ πολλά pm,κριμα να έρχεται με τρελές προσδοκίες ο κόσμος και να παίρνει τα αρχίδια του.

Οχι σωστά είναι.Πράγα είναι πολύ δύσκολα όντως.Ηταν ήδη δύσκολα από το 2002 εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα και τρελός τουρισμός.
Τσεχία πάντα οι μικρές πόλεις,οι φοιτητουπόλεις ήταν η δύναμη.Πίλσεςν,Μπρνο,Οστράβα,Ολομούτς.Ειδικά αν ξέρεις τσέχικα.
Ο μέσος παπάρας τουρίστας δύσκολα.Εγώ λόγω εμπειρίας πάντα έβρισκα κάτι όταν πήγαινα ΠΣΚ το 2005.Βέβαια στοχευμένα.
Γάμησα και καμιά 15αριά μέχρι το 2010 απλά προτείνοντάς τους και πληρώνοντας διακοπές στην Ελλάδα.
Δηλαδή αν είσαι μέχρι 35 ετών και προτείνεις διακοπές όπου θα πληρώσεις όλα τα έξοδα δύσκολα λένε όχι άσχετα αν έχουν γκόμενους ή όχι.Αυτές βέβαια μίλαγαν μόνο τσέχικα οπότε είχα edge.Δηλαδή δεν ήταν προσιτές σε άλλους ξένους.
Μιλάμε για γκόμενες όπου η πιο κοντή ήταν 180 και οι 3 πάνω από 190.Στην Ελλάδα παίζανε συχνά τσαμπουκάδες και άλλα ευτράπελα όταν μας έβλεπαν μαζί.

Κατάλαβα.Οπότε το έχω διαβάσει καλά το σκηνικό.
Μια γκόμενα με την οποια ερχόμασταν από αεροδρόμο->Florenc με είχε καλέσει Μπρνο,αλλά είχα ανοίξει πολλά μέτωπα Πράγα κα ιδεν ευκαιρούσα.

Για να μην φαίνεται όμως ότι ΄δίνω για όλους τους άλλους,μικρά ποσοστά,αλλά εγώ το παίζω ιστορία,
το μόνο που θα πω έιναι ότι είμαι μέλος μπάντας πανευρωπαϊκής εμβέλειας και το fb μου είναι πολύ δυνατό.
Σε χώρες που δυτικοφέρνουν,είναι το κύριο μου εργαλείο.
Όταν βλέπει μια Τσέχα ότι έχουμε παίξει ακόμη και Arena O2(όταν ήμουν πυρφόρος σχεσάκιας :grin:) στην Πράγα,σχεδόν πάντα επιδιώκει συνάντηση.
Στην Ουκρανία δεν είχαν ιδέα ποιος είμαι οι μπουρούχες,Πολωνία κάποιες ναι. :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Oπότε δεν είναι χρήσιμο να πούμε ότι ένας μέσος σαραντάρης αν δε βάλει το χέρι στην τσέπη του,αποκλείεται να χτυπήσει ηλικία κάτω των 25;
Μιλάμε για χύμα καμάκι.
Όχι μιλάμε στο internet ένα μήνα πριν και παραμυθιάζω το μικρό.
Ψυχρό καμάκι..
Galeria υπήρχαν και άλλοι που προσπαθούσαν και μετά από μερικά αδειάσματα κάθονταν απλά στο Subway για κανά σάντουιτς..

Σίγουρα δέχεσαι και εσύ πολλά pm,κριμα να έρχεται με τρελές προσδοκίες ο κόσμος και να παίρνει τα αρχίδια του.

Κατάλαβα.Οπότε το έχω διαβάσει καλά το σκηνικό.
Μια γκόμενα με την οποια ερχόμασταν από αεροδρόμο->Florenc με είχε καλέσει Μπρνο,αλλά είχα ανοίξει πολλά μέτωπα Πράγα κα ιδεν ευκαιρούσα.

Για να μην φαίνεται όμως ότι ΄δίνω για όλους τους άλλους,μικρά ποσοστά,αλλά εγώ το παίζω ιστορία,
το μόνο που θα πω έιναι ότι είμαι μέλος μπάντας πανευρωπαϊκής εμβέλειας και το fb μου είναι πολύ δυνατό.
Σε χώρες που δυτικοφέρνουν,είναι το κύριο μου εργαλείο.
Όταν βλέπει μια Τσέχα ότι έχουμε παίξει ακόμη και Arena O2(όταν ήμουν πυρφόρος σχεσάκιας :grin:) στην Πράγα,σχεδόν πάντα επιδιώκει συνάντηση.
Στην Ουκρανία δεν είχαν ιδέα ποιος είμαι οι μπουρούχες,Πολωνία κάποιες ναι. :grin:
Για να στο πω αλλιώς.Οταν είσαι πάνω από 40 η γκόμενα πάντα περιμένει να πληρώσεις είτε σε γουστάρει είτε όχι.Θεωρεί δεδομένο οτι θα πληρώσεις.
Ουκρανία μπορείς να κάνεις καμάκι με την κλασσική μου ατάκα lubis podarki?(σου αρέσουν τα δώρα?).Αν απαντήσει ναι είναι game set.Είναι σα να σου λέει ναι,μπορώ να τον φάω με ένα καλό δώρο οπότε προχωράς στο μωλ και της παίρνεις ένα δώρο.Πολωνία,Τσεχία είναι το ίδιο σκηνικό αλλά πολύ πιο καλυμμένο.Πρέπει να το πεις κάπως γενικά για να μην την προσβάλλεις αυτή απαντάει επίσης γενικά κτλ.

Εδώ το φιλμ Galerianki για τις Πολωνέζες που ψαρεύουν άντρες στις Galeria για ψώνια με αντάλλαγμα τσιμπούκια κτλ που έκανε πάταγο στην Πολωνία.

Εχει μερικές κλασσικές ατάκες.Οταν η κοπέλα είναι ωραία πρέπει να έχει σπόνσορα.Πάρε μου τζιν και θα σου κάνω πίπα,αγάπη 99 ζλότυ  κτλ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Για να στο πω αλλιώς.Οταν είσαι πάνω από 40 η γκόμενα πάντα περιμένει να πληρώσεις είτε σε γουστάρει είτε όχι.Θεωρεί δεδομένο οτι θα πληρώσεις.

Εννοείς να κεράσω κανένα γεύμα ή ποτό; :think:
Αυτό φυσικά θα το κάνω σαν Βαλκάνιος τσομπάνης,
αλλά δώρο σαν να λέμε αντίτιμο για sex,σε μη δηλωμένη δεν δίνω..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εννοείς να κεράσω κανένα γεύμα ή ποτό; :think:
Αυτό φυσικά θα το κάνω σαν Βαλκάνιος τσομπάνης,
αλλά δώρο σαν να λέμε αντίτιμο για sex,σε μη δηλωμένη δεν δίνω..

Δώρο.Οι Πολωνέζες συνήθως ζητάνε δώρο μετά το σεξ για να έχεις κολλήσει κάπως.Να μην θες να τη χάσεις και να ξέρεις οτι η πίπα της είναι καλή οτι σε περιποιείται.Σε κολλάνε έτσι.
Ζητάνε όμως φτηνά δώρα ας πούμε παντελόνι με 100 ευρώ,να της πληρώσεις το κούρεμα κτλ.Οχι iphone κτλ όπως οι Ουκρανές.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δώρο.Οι Πολωνέζες συνήθως ζητάνε δώρο μετά το σεξ για να έχεις κολλήσει κάπως.Να μην θες να τη χάσεις και να ξέρεις οτι η πίπα της είναι καλή οτι σε περιποιείται.Σε κολλάνε έτσι.
Ζητάνε όμως φτηνά δώρα ας πούμε παντελόνι με 100 ευρώ,να της πληρώσεις το κούρεμα κτλ.Οχι iphone κτλ όπως οι Ουκρανές.

Τι;
Δεν έχει δώρα από μένα,σε καμιά δεκαετία ίσως  :grin:

Και την Ουκρανή εδώ στην Κολωνία στην αρχή της είχα κάνει τρελό χουνέρι με έναν λογαριασμό.
Welcome to Europe μουρό μου,εδώ δεν έχει sponsoring :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι;
Δεν έχει δώρα από μένα,σε καμιά δεκαετία ίσως  :grin:

Και την Ουκρανή εδώ στην Κολωνία στην αρχή της είχα κάνει τρελό χουνέρι με έναν λογαριασμό.
Welcome to Europe μουρό μου,εδώ δεν έχει sponsoring :grin:

Είναι ένας από τους λόγους που κατηγορούν τις Πολωνέζες οι Πολωνοί.

Polki wkurwia sie zagranici.
(Οι Πολωνέζες εκπουτανιζονται στο εξωτερικό).Το τι τους σερνουνε που τραβιούνται με Άραβες,πακηδες για λεφτά δεν περιγράφεται.
Αλλά είναι και οι Πολωνέζες προκλητικές.Μια έγραψε άρθρο προτιμώ να φιλήσω κωλο Άραβα παρα χείλια Πολωνού.Μια που έχω Αθήνα μου είπε θα τους κάνουμε αυνανες τους Πολωνούς όλες με ξένους πάμε.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Είναι ένας από τους λόγους που κατηγορούν τις Πολωνέζες οι Πολωνοί.

Polki wkurwia sie zagranici.
(Οι Πολωνέζες εκπουτανιζονται στο εξωτερικό).Το τι τους σερνουνε που τραβιούνται με Άραβες,πακηδες για λεφτά δεν περιγράφεται.
Αλλά είναι και οι Πολωνέζες προκλητικές.Μια έγραψε άρθρο προτιμώ να φιλήσω κωλο Άραβα παρα χείλια Πολωνού.Μια που έχω Αθήνα μου είπε θα τους κάνουμε αυνανες τους Πολωνούς όλες με ξένους πάμε.

Οι Πολωνέζες είναι ψιλοσάικο,δε με βλέπω να πολυασχολούμαι.
Ακόμη και εδώ οι Πολωνές που κάνω παρέα,βαράνε κάτι κυκλοθυμίες,ανασφάλειες..

Η άλλη παντρεύεται με έναν Πολωνό σε λίγους μήνες και με ρωτουσε πως μου φαίνεται σα γυναίκα. :S
Ενώ πριν μισή ώρα μου έλεγε πόσο τυχερή είναι που τον βρήκε και ότι είναι ο άντρας της ζωής της :idiot:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Miss Podlasia 2008.Αλλες εποχές.Φαντάσου να μπαίνεις στο κλαμπ και να είναι όλες έτσι με τους κώλους έξω και το χαμόγελο.Ητανε παράδεισος εκείνη εποχή.

Πολωνέζες με μπικίνι τρέχουν Βαρσοβία.Γενικά ήταν τότε η τεράστια ποσότητα εμφανίσιμων γυναικών έτοιμων για όλα που σε εντυπωσίαζε.Αντε να τρέξουν έτσι οι Γερμανίδες.

Ερωτικοί χοροί και φτηνό look.Σήμα κατατεθέν στην Πολωνία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Πολωνέζες είναι ψιλοσάικο,δε με βλέπω να πολυασχολούμαι.
Ακόμη και εδώ οι Πολωνές που κάνω παρέα,βαράνε κάτι κυκλοθυμίες,ανασφάλειες..

Η άλλη παντρεύεται με έναν Πολωνό σε λίγους μήνες και με ρωτουσε πως μου φαίνεται σα γυναίκα. :S
Ενώ πριν μισή ώρα μου έλεγε πόσο τυχερή είναι που τον βρήκε και ότι είναι ο άντρας της ζωής της :idiot:

Οι Πολωνές είναι καλές όταν δεν πληροίς πια τα εμφανισιακά κριτήρια της Τσέχας αλλά δεν είσαι ακόμα αρκετά παππούς για να έχουν νόημα οι Ουκρανές.
Χοντρικά από 28 μέχρι 32 Τσέχες.Από 33 μέχρι 37 Πολωνέζες και μετά αρχίζει το ουκρανικό μουνολίβαδο.
Αυτό το ονομάζω εξέλιξη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για να λέμε την αλήθεια απήλαυσα τσιμπούκι το ΠΣΚ Πόζναν.Οι Πολωνέζες είναι μηχανή απλά καμιά Ουκρανή από τις 40 που γάμησα τον τελευταίο χρόνο Κίεβο δεν μπόρεσε να φτάσει τέτοιο επίπεδο πεολειχίας.Απλά οι Πολωνέζες το έχουνε.
Αλλά όλες σε πιέζουνε για zlotuwki,pienadze.Κολλητσίδες,απλά δεν ξεκολλάνε.Σπρώξε χρήμα και τα κάνουν όλα.Την Παρασκευή η μία μου έγλυφε τον κώλο ενώ η άλλη έπαιρνε διαστημική πίπα.Υποτίθεται δασκάλες και οι δύο στη μικρή πόλη με ενδιαφέρον για την υπόληψή τους.Οχι άσχημα.

Don Pornos

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
26
Like
6.811
Πόντοι
9.865
Καλημερα στην παρεα :hi: ,
ειμαι βαρσοβια στο sofitel μεχρι την πεμπτη, υπαρχει κανενα αξιοπιστο  γραφειο;
αν κσποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα.
Ευχαριστω  :hi:

Don Pornos

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
26
Like
6.811
Πόντοι
9.865
Επισης κανενα bar αν εχετε να προτεινετε, ευχαριστω  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βαρσοβία έχω μείνει μόνο μια νύχτα οπότε δεν έχω ιδέα τι παίζει.
Βασικές εξισώσεις για πουτσαριστές για να μην ξεχνιόμαστε:
1.Ουκρανέζα=κινητό
2.Τσέχα=διακοπές
3.Πολωνέζα=νοίκι
4.Ρωσίδα=γούνα
Μιλάμε για αποτελεσματικό δέλεαρ μηχανή ανοίγματος ποδιών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom