Όχι,μη νομίζεις.Γίνεται άνετα αν έχεις το κολλάει αρκεί λίγο συνηθίσεις.Έπρεπε να δεις πέρυσι τσίμπησα τηλέφωνο από γκομενα εικοσάχρονη με τοπακι βυζιά έξω και low cut jean όπου φαίνονταν οι μισές μουνοτριχες.Λεπτη μελαχρινή τη σταμάτησα επί τόπου και ολα έγιναν πανεύκολα.
Δε συζητάμε για City Handlowy στο Ποζναν εκεί κι αν είναι εύκολα.Παιρνεις τρία τηλέφωνα απο οχταρια το δίωρο.
Φέτος έχω πέσει γενικά από πλευράς εμφάνισης και φυσικής αντοχής αλλά πέρυσι που πήγα έτσι ήτανε.
Κόβω όμως αμέσως ποιες γουσταρουνε σκαναροντας ολόκληρους ορόφους πάω την κατάλληλη στιγμή ξέρω ακριβώς τι να πω κτλ.
Ο βασικός κανόνας είναι να προσεγγίζεις τις βλαχες και αυτές που δείχνουν πολύ δέρμα.Συνήθως Πολωνία οι ξεκωλα ντυμένες βγαίνουν για να βρουν άντρες.
Αυτή που μου δίνει τηλέφωνο ένας 30αρης γυμνασμένος θα τη βγάλει instadate και θα κάνει φάση επί τόπου.Απλά μπορεί να μην την εντοπίσει.Αυτό το κάνω εύκολα λόγω εμπειρίας η ανταπόκριση δεν είναι βέβαια η ίδια όπως τότε που ήμουνα 35 ετών.Είναι όλα θέμα κλίμακας.
Όταν πάω για καμάκι με εμφανισιμους την επόμενη μέρα εχουν εξαφανιστεί γαμωντας τις γκόμενες που τους γνώρισα.
Κοίτα,σε αυτά τα thread νομίζω ότι γράφουμε για να δώσουμε έναν μπούσουλα στον μέσο "επισκέπτη".
Δε θα σε αμφισβητήσω γιατί δεν έχει νόημα,αλλά ας δεχτούμε ότι είσαι η εξαίρεση στον κανόνα.
Δεν είναι σωστό να πουμε ότι οι Σλάβες έχουν άλλο τρόπο σκέψης για τις ηλικίες;
Αντρών και γυναικών..
Μια ανύπαντρη 30άρα Σλάβα αντιμετωπίζεται κοινωνικά εκεί,όπως αντιμετωπίζεται μια ανύπαντρη 37χρονη ελληνίδα στην Ελλάδα.
Ομοίως το 20χρονο Σλαβάκι που θα της σκάσει,ειδικά τουρίστας,40άρης-50άρης,τον βλέπει σαν να της την πέφτει μαθουσάλας..
Δε σου μιλάω για αυτές που ψάχνουν σπόνσορες και δώρα.
Αλλά για αυτή που ψήνεται να γαμηθεί..
Πες μου ΕΝΑΝ λόγο να μην πάει να γαμηθεί με έναν την ηλικία της και να πάει με έναν ηλικία του πατέρα της και μάλιστα τουρίστα;
Στη Γερμανία είναι πολύ πιο εύκολα να γνωρίζεις μικρά,γιατί εδώ η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός,άλλα μετράνε.
Στις Σλαβικές χώρες δεν είναι απλά ένας αριθμός.
Προσωπικά πρώτη φορά άκουσα Ουκρανές,Πολωνέζες,Τσέχες,από 23 έως 27 χρονών,να θεωρούν ότι ένας άντρας 32-35 είναι "μεγάλος" για αυτές.
Αλλά δε θα επιμείνω,όποιος θέλει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα,ας στηθεί στο Krakowska να δει τι παίζει..
Τι μουρμούρα είναι αυτή;Φοβάται ο Βαλκάνιος Καβαλάρης το κρύο?Και τι έγινε με 2 ώρες χωρίς θέρμανση;Γυμνός είσουν;Μουνία δεν είχε γύρω γύρω να πιάσεις κουβέντα να ζεσταθείς;Σε αυτά τα δάση 100-200 χρόνια πιο πριν ζούσε κόσμος και γίνονταν μάχες στα χιόνια κι εσύ τώρα μου γκρινιάζεις για 2 ώρες αναμονής στον ανακαινισμένο σταθμό του Πόζναν;Για να μην πω για τα μουνιά που στα κλάμπ είναι με τα ξώπλατα και τα Μπούτια έξω!!!!!
Καπωτε είχα πάει στο Κουόπιο στη Κεντρική Φιλανδία και η θερμοκρασία ήταν -39!Αυτό που μένει απο τη πόλη είναι το
και τίποτα άλλο!Το κρύο είναι ένα εμπόδιο του περιβάλλοντος που όπως εσυ το έχεις πει ο Βαλκάνιος τα αψηφά και κυριαρχεί και επι του Κρύου
Σύντομα πάω στο Νίζνι Νόβγκοροντ με τις θερμοκρασίες να παίζουν στο -20!Το θεωρώ δείγμα λιγοψυχίας και έλλειψη ανδριςμού να φοράει ο άντρας Σκουφί η κουκούλα στα κρύο!Καςκόλ με το ζόρι!Θα πάρω τα T-Shirts μου όπως πάντα και ίσως και μαγιό για τη Ρώσικη σάουνα αν και οι Ρωσίδες μου μου λένε πως δεν χρειάζεται
***Το κρύο που με ενοχλεί και δεν αντέχεται είναι αυτό της Ρόδου τα τελευταία χρόνια!Ενω φαινομενικά είμαστε στους +10 τα σπίτια έχουν ανύπαρκτη μόνωση και τα μαγαζιά χάλια θέρμανςη και όλοι οι εσωτερικοί χώροι είναι σχετικά κρύοι..
Glock δεν κρυώνουμε εμείς ρε συ,αυτές κρυώνουν και σπάνε αρχίδια
Αφού θα τα ξέρεις και από το Erasmus.
Όταν χαλάει ο καιρός και εδώ στη Γερμανία,όλοι μιλάνε γι'αυτό,γκρινιάζουν..
Η Τσέχα πριν λίγο στο skype μου είπε 100 φορές,"εύχομαι όταν έρθεις να μην κάνει τόσο κρύο".
Λες και θα πάμε να πολεμήσουμε στο μέτωπο
Απλά όταν κάνει κρύο κρύβονται,είναι κακοδιάθετες και έξω στο δρόμο τι κουβέντα να τους πιάσεις που είναι σαν τα κρεμμύδια και φοβούνται μην γλιστρίσουν στον πάγο.
Σκουφί-κασκόλ δε νομίζω να είχα ποτέ μετά το δημοτικό
Υ.Γ.Kman στο thread της Πράγας postαρα ένα link από roosh που έχεις γράψει και εσύ.
Τα ποσοστά που αναφέρω στο τέλος του μηνύματος τα θεωρείς μικρά;