kuzia
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2010
- Like
- 423
- Πόντοι
- 26
γιατι εχεις κατι αλλο εκτος το πληρωμενο;
γιατι εχεις κατι αλλο εκτος το πληρωμενο;
φωτο απο γκομενμες στην ντισκο ασχετες ,φατε ματια ψαρια,δηλ ..τριχες κατσαρες η φαση...
ετσι για να μην ξεχνιομαστε
αερας κοπανιστος δηλαδη το περιφημο πλευγκραουντ..εχει μουναρες λες,,στην βιεννη να δεις τι μουναρες εχει,,και τι εγινε....ποσο ευκολα πηδας μια καλη κ ανω μετραει ΜΟΝΟ... ;)
ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑΚΑΝΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΗς Ο ΣΟΥΠΕΡ.
απαντω εγω
.ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΞΕΣΚΙΖΕ,Κ ΘΕ3ΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ ΒΙΕΝΝΗ Κ ΤΟΡΟΝΤΟ
Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Μ ΑΥΤΟ..ΤΟ ΒΑΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΠΟΥΘΕΝΑ...
ο χαμηλος ανταγωνισμος ειναι ατου,ΑΛΛΑ ,μονο για καποοιον ΜΟΝΙΜΟ με γλωσσα χρημα κ κονε,για τον ξενο τι αβανταζ να ειναι εφοσον δεν μοπορει να σπασει το φραγμα επικοινωνιας κι εχει τον χρονο απεναντι του..κατ ουσιαν τιποτα,μονο αν αρχισει κ κυνηγαει τιποτα μεγαλης ηληκιας,μεταμιλφ,δηλ χαιρετα μου τον πλατανο κ τα λεφτα που πεταξε...
ετσι για να μην κουβεντιαζουμε ολο μαλ..ιες στο πολωνικο θρε3ντ
εγραψα τα ιδια με σενα και για ουκρανια τωρα.θα με παντρεψουν με ανδρα οσοι υποστιριζουν κανει τιποτα αλλο η χωρα εκτοσ πληρωμενο.αν υπηρχαν διαθεσιμεσ οπως αυτεσ που ψαχνω θα βρισκαμε και εμεισ.φωτο απο γκομενμες στην ντισκο ασχετες ,φατε ματια ψαρια,δηλ ..τριχες κατσαρες η φαση...
αερας κοπανιστος δηλαδη το περιφημο πλευγκραουντ..εχει μουναρες λες,,στην βιεννη να δεις τι μουναρες εχει,,και τι εγινε....ποσο ευκολα πηδας μια καλη κ ανω μετραει ΜΟΝΟ... ;)
απαντω εγω
Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Μ ΑΥΤΟ..ΤΟ ΒΑΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΠΟΥΘΕΝΑ...
ο χαμηλος ανταγωνισμος ειναι ατου,ΑΛΛΑ ,μονο για καποοιον ΜΟΝΙΜΟ με γλωσσα χρημα κ κονε,για τον ξενο τι αβανταζ να ειναι εφοσον δεν μοπορει να σπασει το φραγμα επικοινωνιας κι εχει τον χρονο απεναντι του..κατ ουσιαν τιποτα,μονο αν αρχισει κ κυνηγαει τιποτα μεγαλης ηληκιας,μεταμιλφ,δηλ χαιρετα μου τον πλατανο κ τα λεφτα που πεταξε...
Ευτυχώς τα σοβαρά άτομα όπως ο Γκλοκ και ο Πουτσαράς δεν ακούνε τέτοιες μαλακίες,πήγαν Πολωνία και σε 3 μέρες γάμησαν.
Εδώ μερικές χαρακτηριστικές Πολωνέζες.
Περιμένοντας Βαλκάνιους καταδρομείς.
Παίξτε την τσουτσούνα σας ελεύθερα.
σωστοςφωτο απο γκομενμες στην ντισκο ασχετες ,φατε ματια ψαρια,δηλ ..τριχες κατσαρες η φαση...
απαντω εγω
3 κι ο κουκος στο κλαμπΕυτυχώς τα σοβαρά άτομα όπως ο Γκλοκ και ο Πουτσαράς δεν ακούνε τέτοιες μαλακίες,πήγαν Πολωνία και σε 3 μέρες γάμησαν.
ωπα φορμα εισαι εισαι σημερα χαχαχαχαχ3 κι ο κουκος στο κλαμπ
μαλλον 3 και ο μαλακας κμαν
3 κι ο κουκος στο κλαμπ
μαλλον 3 και ο μαλακας κμαν
μαλ..ιες στο τετραγωνο αλλη μια φοραΕυτυχώς τα σοβαρά άτομα όπως ο Γκλοκ και ο Πουτσαράς δεν ακούνε τέτοιες μαλακίες,πήγαν Πολωνία και σε 3 μέρες γάμησαν.
κι ο βαλκανιος αν υπαρχει οντως πληρωσε 100 αν θυμαμαι για να γαμησει καποια καλη κι εριξε κ 203 κοματια απο τιντερ...τωρα τι ηταν αυτες δεν ξερουμε
αυτα ολα δινουν μια ενδειξη οτι για ΚΑΤΩ ΤΩΝ 35 Κ ΚΑΛΗς ΕΜΦΑΝΙΣΗς ισως κατι λενε καποιες πολεις
..απλα ΔΕΝ λεει η βαρσοβια 1001% κ μαλλον ουτε η κρακοβια
Εδώ κωλαρου Πολωνέζα με διαφανές κολλαν και στρινγκ.Τέτοιους κωλους δε βλέπεις ποτε Ουκρανία η Ρωσία μη μιλήσουμε για Γερμανία.Είναι Polska σήμα κατατεθέν.
Τι Polska σήμα κατατευέν ρε αρχηγέ,ρώτα την κοπέλα μην είναι ελλεηνίδα και μάλιστα ποντιακής κατασκευής. :S
Οπότε ο απολογισμός της πορνοεκδρομής είναι αυτές οι 2 σπονσορέτες-ρουφοκαυλέτες;
Μη μου πεις ότι έρχεσαι από Πόζναν μέχρι το κρατίδιό μας με τρένο. :o
Όλες οι πορνοκαταδρομές μας δεν μπορεί να είναι πάντα πετυχημένες,
αλλά προετοιμάσου λίγο καλύτερα μέσω internet ή γενικά οργανώσου,
είναι τώρα ιστορία αυτή να τραβιέσαι με τρένο μέσα στα χιόνια με αυτό το αποτέλεσμα;
Και εγώ σε λίγες μέρες μέσα στα χιόνια θα πάω,αλλά το έγκλημα είναι οργανωμένο από τώρα.
Σιγά μην πάω μέσα στο χιονιά να αυτοσχεδιάσω..
Θα έρθει η άνοιξη και θα ξαναρχίσουμε το freestyle..
Κίεβο ήταν η μόνη φορά που την έβγαλα μόνο με πληρωμένο.
Δεν ξέρω αν είχα κάνει προεργασία μέσω fb και κατόπιν tinder,όπως έκανα αργότερα σε άλλες χώρες αν κατάφερνα κάτι,αλλά την Ουκρανία για μη πληρωμένο την θεωρώ την πλέον δύσκολη ανατολική χώρα.
Πολωνία όμως πέρα από πληρωμένο,κατάφερα μέχρι και "σχέση" να κάνω που κράτησε συνολικά 3 επισκέψεις μου στη χώρα.
Δε μιλάω για Βαρσοβία,αλλά για Κρακοβία και Βρότσλαου.
Έπαιξα με tinder,καμάκι και πάσα από κάτι γνωστές μου Πολωνέζες εδώ στη Γερμανία.
Βοήθησαν και πολύ κάποια Post του kman περί Πολωνίας,να τα λέμε κι αυτά.
Και να πω ότι μάλλον πληρώ τα κριτήρια που έβαλες(το ηλικιακό σίγουρα),μάλλον γι'αυτό βρήκα άκρη.
Φυσικά παρά το γεγονός ότι με πήγε καλά το πληρωμένο,πλήρωσα και μερικά κορίτσια που τα έβλεπα σε αγγελίες και ήθελα να τα πηδήξω.
Και Πράγα μεθαύριο παρά το γεγονός ότι με περιμένει Τσέχα για GfE,θα επισκεφτώ και 3 συγκεκριμένα Privat μιας και θέλω να πηδήξω 3 συγκεκριμένες κοπέλες.
Να σας πω την αλήθεια,όταν προσπαθούσα να πάρω τηλέφωνα στην Galeria Krakowska,όπου γίνεται χαμός από κόσμο,σκέφτηκα ότι όποιος 40άρης-50άρης καταφέρνει σε τέτοια περιβάλλοντα να την πέφτει χύμα σε γυναίκες κάτω των 30 ή έχει άγνοια κινδύνου και δε νιώθει πόσο γελοίο είναι το θέαμα ή είναι Βαλκάνιος άνιωθος καμάκερ που στον πούτσο του αν γελάει μαζί του όλο το mall.
Μιλάω για τον μέσης εμφάνισης 40άρη-50άρη,γιατί ξέρω και άτομα τέτοιας ηλικίας που θερίζουν.
Αρχηγέ,πρόσεχε με τις φωτό γενικά..
Δε χρειάζεται να postάρεις συνέχεια φωτό για να αποδείξεις κάτι και να ρισκάρεις να φας τίποτα μάπες.
Βάλε τουλάχιστον το Hidden Camera app να μη χρειάζεται να πατάς κουμπιά.