Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνει ο Ελληναράς.Δηλαδή αν γαμήσει τη σούπερ ,μούνα αρραβωνιαστικιά σου ο Τσέχος ή ο Ρώσος και εσύ γεμίσεις με φλόκια τη δικιά του ποια η διαφορά?Οι Ελληνες δίνουν μεγάλη σημασία στο μουνάκι ενώ αξίζει το πολύ μια δυο βαλκανικές χύσεις.
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Εχω κάνει πολλές ανταλλαγές συντρόφων με Τσέχους,Πολωνούς,Ρώσους και ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα.Και αυτοι σαν τρύπες τις βλέπουνε.Ο πληρώνων κι έτσι .Ακόμα και οι αδερφοί τους,οι μαμάδες από τις γκόμενες κτλ είναι απόλυτα ανεκτικοί.Αμα γαμάς απεριόριστα ποιος ο λόγος να είσαι κριτικός?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κάποιες σταθερές αλλάζουν και Πολωνία... :S :S :S

Κολλητός μου βρέθηκε χτες στο Ενκλάβα το οποίο ήταν κλειστό... :S :S :S Ο Ναός του Μουνιού της Βαρσοβίας που ήξερες πως κάθε μέρα θα ξέρεις που θα πας ήταν κλειστός....Ακόμα και το δίπλα που δοκίμασε να μπεί στις 02:00 του είπαν κλειστό ενώ είχε κόσμο...

Ο κόσμος δεν βγαίνει για κλάμπινγκ...

Χαλάει κι εκεί...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216

Κολλητός μου βρέθηκε χτες στο Ενκλάβα το οποίο ήταν κλειστό... :S :S :S Ο Ναός του Μουνιού της Βαρσοβίας που ήξερες πως κάθε μέρα θα ξέρεις που θα πας ήταν κλειστός....Ακόμα και το δίπλα που δοκίμασε να μπεί στις 02:00 του είπαν κλειστό ενώ είχε κόσμο...

Χαλάει κι εκεί...

Μπραβο στην παγκοσμιοποιηση. Δουλεια και σπιτι κι εκει. Κριμα...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Χαλάει κι εκεί...

Τους έκαναν αμερικανάκια και εκεί...

Τους έχωσαν μέσα στα mall,τους πλάσαραν και McDonalds και KFC και άντε γειά.

Να την πέφτεις στο γκομενάκι σαν τα κρύα τα νερά και να σου προτείνει ραντεβού στα McDonalds. :rolleyes:
Ποια Mcdonalds γαμώ την τρέλα μου..
Ευτυχώς σε αυτό επιμένω και τις πάω αλλού.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολωνικός παράδεισος.Αληθινές γυναίκες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολωνικός τρόπος ζωής.Πανδιασία των αισθήσεων.Τα απόλυτα ξεκώλια του ανατολικού μπλοκ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αρχοντα θα μου προτεινεσ λβιβ απο οδυσσο 4 μερεσ αναγνωριστικη βολτα μετα τον απριλιο?ασχετο με τα ναζιστικα παντα υπηρχαν,σαν τοθριστασ με αγγλικα θα παιξω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αρχοντα θα μου προτεινεσ λβιβ απο οδυσσο 4 μερεσ αναγνωριστικη βολτα μετα τον απριλιο?ασχετο με τα ναζιστικα παντα υπηρχαν,σαν τοθριστασ με αγγλικα θα παιξω.

Δε θα κάνεις τίποτα Λβωφ.Σημασία δε θα σου δίνουν οι γκόμενες.
Πρέπει να είναι κανείς κωλοπετσωμένος καμάκιας εκεί.Το 95% που θα πάει για λίγες μέρες θα αποτύχει εντελώς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ μια από τις Πολωνέζες που έχω που είχα φωτογραφίσει σε κεντρικό μνημείο στην πλατεία του Πόζναν δίπλα στα κλαμπ.

YK9yOR.jpg

Κλασσικός συνδυασμός butterface με σλαβικές ποδάρες.
Στη μάπα οι Πολωνέζες είναι σαφώς κατώτερες από τις Ουκρανές υπεραναπληρώνουν όμως με τις κωλάρες και την επίδοση στο πιπόνι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κάπως έτσι χορεύουν στα πολωνικά κλαμπ.Απόλυτη ανατολική Ευρώπη.

Τέτοιους γεμάτους κώλους και βυζάρες μόνο Πολωνία βλέπεις στο σλαβικό κόσμο.

Εχουν γενικά αυτό το φτηνό look καυλώνεις αμέσως.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οντως παραδέχονται οτι δεν έχουν καθόλου ντροπή.Αν μπορούσαν θα κυκλοφορούσαν με το μουνί έξω.Τους αρέσει να καυλώνουν τους άντρες με το φτηνό πρόστυχο λουκ να τραβάνε την προσοχή.
Είναι ένας από τους λόγους που δεν μπορείς να τις παρουσιάσεις σε Ελληνίδες είναι σα να λες από εδώ η πουτάνα μου.Οι Ελληνίδες κράζουν πολύ το φτηνοπουτανέ λουκ.Ολες οι Πολωνέζες φοράνε κολλητά και συχνά ψωνίζουν ρούχα,παπούτσια και στρινγκ των 3 ευρώ από τη λαική.Το καλοκαίρι δείχνουν πάντα μισό κώλο από το σορτς και οι περισσότερες φοράνε θεόρατα ντεκολτέ από όπου ξεπροβάλλουν τα πυρηνικά οβούζια.Γενικά η καύλα είναι άμεση συνήθως δε σηκώνεις καν τα μάτια στο πρόσωπο εκτός αν είναι χυμένο.
Οι Ουκρανές είναι πολύ πιο συντηρητικές στο ντύσιμο από τις Πολωνές.Το μόνο που κάνουν συχνότερα οι Ουκρανές είναι να μη φοράνε σουτιέν για να φαίνονται οι ρώγες μέσα από τις διαφανείς ή δικτυωτές μπλούζες ή να κυκλοφορούνε bottomless στα κλαμπς.(βγάζουν δηλαδή τελείως φούστα ή παντελόνι και μένουν με μπλούζα και στρινγκ μόνο).Αυτό δεν το έχω δει ποτέ Πολωνία.
Να το προσέξεις αυτό !!! :grin: :grin:

Οταν αρχισεις να βλέπεις με τα αρχιδια, αρχίζεις και να γαμάς με τα μάτια !!! :grin: :grin:

Βεβαια είναι και οικονομικό τα κολύρια είναι φθηνότερα απο το βιάγκρα !! :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Γενικά οι Πολωνέζες κάνουν περισσότερες ανωμαλίες υπολίνονται στον πούτσο.Θυμάμαι μία τη ρώτησα πότε φτάνεις σε οργασμό?Και μου απαντάει όταν φαντάζομαι οτι γλύφω τον κώλο σου ή οτι με κατουράς.Κάτι από τα δύο πρέπει να σου αρέσει περισσότερο kochanie της λέω.Και όμως μου λέει και τα δύο μου αρέσουν τόσο πολύ που δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω.Πράγματι γλύφεις πολύ ωραία κώλο αγάπη μου της λέω.Ευχαριστώ πολύ απαντά και κοκκινίζει.Κάπως έτσι είναι ο διάλογος με τις Πολωνέζες.Δεν υπάρχουν γενικά εμπόδια,δύσκολα σημεία κτλ.Απλά μερικές φορές ανησυχούν μήπως κάνουν πολύ γρήγορα το μπούκι και δε σου αρέσει τόσο οπότε σε ρωτάνε πώς το προτιμάς αν θες να χύσεις στο στόμα τους ή στο πρόσωπό τους.
Παράδεισος για Βαλκάνιους πουτσαράδες.
Απλά το 90% από τις Πολωνέζες κάνουν ακάποτο και θέλουν και δικό τους οργασμό οπότε η πιθανότητα να γεμίσεις Πολωνάκια το στερέωμα είναι τεράστια.
Βασικά δηλαδή κλωσσάνε τον πότσο σου και δε φεύγουν από πάνω μέχρι να χύσεις ή να φτάσουν σε οργασμό.Αν δε φτάσουν φτου και από την αρχή.Είναι αχόρταγες για Balkan πέος δεν κάνουν διακρίσεις αρκεί να έχουν πράμα μέσα τους.
Μερικές φορές πρέπει να δουλεύεις χειρωνακτικά σα βιομηχανικός εργάτης και 5 ώρες ακόμα για να φέρεις σε οργασμό τις αχόρταγες Πολωνέζες.Βαριά βιομηχανία.
Αφού αν το πέος δεν έχει βαλκανικό ISO δεν το καβαλάνε !!!
Αυστηρώς βαλκανικά πέη και μόνον !!

Πρέπει να απαιτήσεις  βαρέα και ανθυγειινά !!! :grin: :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Δε θα κάνεις τίποτα Λβωφ.Σημασία δε θα σου δίνουν οι γκόμενες.
Πρέπει να είναι κανείς κωλοπετσωμένος καμάκιας εκεί.Το 95% που θα πάει για λίγες μέρες θα αποτύχει εντελώς.
σωστος ο κμαν,για καποιον νεο επισκεπτη η κ παλιο  που θα κινηθει στο κεντρο μονο
περιφεριακα ομως υπαρχει καποια προσβασιμοτητα σε α κλαση μουνια
τα προαπαιτουμενα ,καλη εμγφανιση ηληκια εως 35 κ κανα 150αρι την μερα διαθεσιμο γιαν  γουστα
φυσικα βασικη γνωση ρωσσικα,μην πω ουκρανικα ,καθοσον εχουμε εδω τα γνωστα προβλημτα με τον εθνικισμο..
οποιος εχει τα πιο πανω εχει λαμβανειν
οσο απομακρυνεται απο αυτα,δεν εχει... :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Εδώ μια από τις Πολωνέζες που έχω που είχα φωτογραφίσει σε κεντρικό μνημείο στην πλατεία του Πόζναν δίπλα στα κλαμπ.

YK9yOR.jpg

Κλασσικός συνδυασμός butterface με σλαβικές ποδάρες.
Στη μάπα οι Πολωνέζες είναι σαφώς κατώτερες από τις Ουκρανές υπεραναπληρώνουν όμως με τις κωλάρες και την επίδοση στο πιπόνι.
στο ποζναν παντως γενικα το επιπεδο ειναι πολυ μετριο σε γκομενες
εχω περασει δυο φορες ειδα μεγαλο δειγμα γυναικων κ μεσημερι κ βραδυ,πολυ μετριες γκομενες
στο κατοβιτσε σκαλες ανωτερες κ σε φατσες κ σε σωματα κ σε δερματα και σε φινετσα κ προκλητικοτητα επισης...
το συν της περιοχης ειδα καποια πολυ καλα μιλφ,τα οποια αν μιλουσα καποια πολωνικα θα τα επαιρνα ανετα κ γρηγορα ,το ατιτιουντ ηταν ελα κ παρε μας
κατω των 30 ομως δεν ειδα τιποτα αξιολογο,ελαχιστα πραγματα,αναλογικα με τον ογκο ,ουτε 10% δεν αξιζε

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
στο ποζναν παντως γενικα το επιπεδο ειναι πολυ μετριο σε γκομενες
εχω περασει δυο φορες ειδα μεγαλο δειγμα γυναικων κ μεσημερι κ βραδυ,πολυ μετριες γκομενες
στο κατοβιτσε σκαλες ανωτερες κ σε φατσες κ σε σωματα κ σε δερματα και σε φινετσα κ προκλητικοτητα επισης...
το συν της περιοχης ειδα καποια πολυ καλα μιλφ,τα οποια αν μιλουσα καποια πολωνικα θα τα επαιρνα ανετα κ γρηγορα ,το ατιτιουντ ηταν ελα κ παρε μας
κατω των 30 ομως δεν ειδα τιποτα αξιολογο,ελαχιστα πραγματα,αναλογικα με τον ογκο ,ουτε 10% δεν αξιζε
Μιλάς για απίστευτα μουνολίβαδα!!Πάμε σε ένα update!Στο Πόζναν είναι ο παράδεισος του "Fast Food"γαμησιού χωρίς χρήμα και κεράσματα !Μόνο που άλλαξαν οι ηλικίες!Μέχρι το 2010 έβλεπες έξω Μίλφ με Διχτυωτα και παντρεμένες μόνες!Πλέον έχει πολλές διαθέσιμες μέχρι 25 αλλά πολύ καυλωμένες !!!Κατωβίτσε είναι κάπως σαν βαλκανική η φάση!Ακραίες γκόμενες σε εμφάνιση και περιποίηση αλλά πολλά μάτια ανδρικά στις κινήσεις των ξένων και πολύ Μπραβαρία παντού στη νύχτα!
Βαρσωβία ταφόπλακα!Πήγαν οι γνωςτοί φίλοι που πάνε κάθε χρόνο και μου μίλησαν για τέλος εποχής στα γνωστά μέρη που κάποτε γινόταν πάρτι ...

Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
Κάπως έτσι χορεύουν στα πολωνικά κλαμπ.Απόλυτη ανατολική Ευρώπη.

Τέτοιους γεμάτους κώλους και βυζάρες μόνο Πολωνία βλέπεις στο σλαβικό κόσμο.

Εχουν γενικά αυτό το φτηνό look καυλώνεις αμέσως.

μπράβο κμαν, πολυ δυνατα μουνιά, ειδικα η ξανθια που έχει σκουλαρίκι στην γλώσσα. πρέπει να επισκευτούμε την πολωνία αμεσα. Στειλε πμ ποτε θα πας να σε ακολουθήσω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αμα σου πω οτι οι Πολωνέζες θαμώνες των κλαμπ χορεύουν το ίδιο και πιο έντονα σε διαγωνισμό ποια θα κουνήσει πιο ερωτικά το σώμα της θα το πιστέψεις?
Είναι σαν παράδεισος δεν πιστεύεις αυτά που βλέπεις.Και πολλές τρομερά προσγειωμένες και προσιτές.Λες δε γίνεται να μου δίνει σημασία τέτοια μουνάρα και όμως είναι συνέχεια προσεγγίσιμες.Στην πίστα γίνεται της πουτάνας με τα καμάκια και τις γκομενάρες.
Γυρνάνε από κλαμπ σε κλαμπ φιλιούνται με τον έναν,χορεύουν με τον άλλον φασώνονται με τον τρίτο.Στο τέλος γαμάει ο τυχερός.Είναι θέμα τύχης πιστεύουν πολύ στις προλήψεις.
Πίνουν περισσότερο από όλες τις άλλες Σλάβες και καυλώνουν φοβερά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό το ΠΣΚ επιδρομή βαλκανιοπουτσισμού στο πατροπαράδοτο Πόζναν.Ετοιμα μερικά γούστα.Οσοι πιστοί προσέλθετε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε λίγες ώρες καταφτάνω στα άγια εδάφη του Πόζναν για ξεπούτσιασμα.Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Το βράδυ φυσικά επιδρομή σε Cuba Libre,Czekolada.Κρίμα που υπάρχουν μόνο λάτιν μαγαζιά αντί οι Πολωνέζες να λικνίζονται στον ήχο του κλαρίνου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom