Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Στο Colorado στην Ορφανίδου ήταν φίλε!Εγώ μένω στο κέντρο της πόλης αλλά και έξω να μένεις καλά είναι!Θεωριτικά υπάρχει για όλους γυναίκα !
Αλλά σε τόσες μεγάλες ποσότητες τουρισμού που έρχονται τα νούμερα στα φορτώματα είναι πολύ χαμηλά σχετικά !
Τουλάχιστον υπάρχουν τα ποιοτικά τυχερα όπως αυτό που είχα προχτές και δύσκολο να γνώριζα τέτοια γυναίκα στη χώρα της!Μιλάμε για Ρωσίδα Μοντέλο-Τραγουδίστρια σχετικά γνωστή στη Μόσχα που όλη η ζωή της είναι στα τα σαλόνια ομορφιάς περί τη κόκκινη πλατεία!!!!
πλεον το only exclusive κραταει τα μουνια στα ξενοδοχεια.ολα τζαμπα.και παλι ομως υπαρχει πολυ μουνι.εξαλλου και στα ξενοδοχεια εχει μπαρ.το κολοραντο ειναι κορυφαιο μαγαζι χρονια τωρα...σε πολλα παιζεται μπαλα ροδο.απο ξεναγινες γκρουπιερισες μεχρι οτι να ναι.παντου υπαρχει μουνι απλως δεν ειναι οπως τις παλιες καλες εποχες αλλα και παλι εχει πολυ μουνι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μεταφέρω εδώ την συζήτηση για να μην είμαι off Topic! Γενικά στην Πολωνία μεταξί των γυναικών δεν υπάρχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις! Ότι σου πεί η μια πάνω κάτω θα το πούνε άλλες 95 στις 100! Οι διαφορές μεταξί τους έχουν να κάνουν με τη διαφορά που μπορεί να έχουμε εμείς μεταξί μας ως προς το αγαπημένο μας χρώμα!
Το ίδιο συμβαίνει και με τους άντρες που γουστάρουν! Οι επιλογές τους είναι σχεδόν ίδιες για όλες!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καταστάσεις Ποζνανιάνκι εν όψει Βαλκάνιων πουτσαρέων.

Κλασσική Πολωνία.ΜΙΛΦ από κλαμπ με Balkan χύσι σε λαιμό βυζιά μετά αριστοτεχνικό τσιμπούκι.

qSKjxA.jpg

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
[size=30pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ BOUEFA[/size]

Το Champions League  για τον MR. MALAKAS 2016 ξεκίνησε.

Η διοργανώτρια αρχή BOUEFA σας εύχεται καλή διασκέδαση και σε όλους τους παίκτες καλή επιτυχία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μία από τις σταθερές μου σπονσορέτ στη μαγική Πολωνία.Βιομηχανικό τσιμπούκι επιπέδου τίγρεως.

VCJbVG.jpg

HYBBxj.jpg

Πολωνέζα που ψάρεψα πέρυσι από το κλαμπ 22 στο Πόζναν.Τσιμπούκι της αυθεντικής σχολής.Συμβατό με τις υψηλές απαιτήσεις των Βαλκάνιων πουτσαράδων.

gs28Gr.jpg

• Like
Αντιδράσεις: 968

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μετα απο καποιο διαστημα , στα πατρια εδαφη μπορω πλεον να πω με σιγουρια οτι θα πω. Οι ελληνιδες ειναι σκαλες ανωτερες απο τις πολωνες και σε ολα. Εμφανιση θελετε? Χαρακτηρα και συννενοηση? Ευκολια προσεγγισης ? Ντυσιμο? Προσωπικοτητα? Πραγματικα δε βλεπω καθολου σε τι ειναι καλυτερες η ανωτερε οι πολωνες ( οπως και αλλα σλαβοειδη και εν γενει διαφορες τετοιες) .Προσωπικα ευτυχως εφυγα απο εκει και δε προκειται να ξαναασχοληθω ποτε με γυναικες απο εκει.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μετα απο καποιο διαστημα , στα πατρια εδαφη [size=20pt]μπορω πλεον να πω με σιγουρια οτι θα πω. Οι ελληνιδες ειναι σκαλες ανωτερες απο τις πολωνες και σε ολα. Εμφανιση θελετε? Χαρακτηρα και συννενοηση? Ευκολια προσεγγισης ? Ντυσιμο? Προσωπικοτητα? Πραγματικα δε βλεπω καθολου σε τι ειναι καλυτερες η ανωτερε οι πολωνες ( οπως και αλλα σλαβοειδη και εν γενει διαφορες τετοιες)[/size] .Προσωπικα ευτυχως εφυγα απο εκει και δε προκειται να ξαναασχοληθω ποτε με γυναικες απο εκει.

[size=20pt]BAN[/size]  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Μετα απο καποιο διαστημα , στα πατρια εδαφη μπορω πλεον να πω με σιγουρια οτι θα πω. Οι ελληνιδες ειναι σκαλες ανωτερες απο τις πολωνες και σε ολα. Εμφανιση θελετε? Χαρακτηρα και συννενοηση? Ευκολια προσεγγισης ? Ντυσιμο? Προσωπικοτητα? Πραγματικα δε βλεπω καθολου σε τι ειναι καλυτερες η ανωτερε οι πολωνες ( οπως και αλλα σλαβοειδη και εν γενει διαφορες τετοιες) .Προσωπικα ευτυχως εφυγα απο εκει και δε προκειται να ξαναασχοληθω ποτε με γυναικες απο εκει.
Ειρωνικά το λες  :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Oχι ρε τι ειρωνικα. Μια χαρα κανονικα το λεω και ξερω και πολυ καλα τι λεω, δε το λεω ετσι.
Προσπαθω να βρω σε τι στον πουτσο ειναι ανωτερες οι πολωνες η πως εσεις τις νομιζετε η περιμενετε να ειναι?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Προσπαθω να βρω σε τι στον πουτσο ειναι ανωτερες οι πολωνες η πως εσεις τις νομιζετε η περιμενετε να ειναι?

Δηλαδή με το παρακάτω

Πραγματικα δε βλεπω καθολου σε τι ειναι καλυτερες η ανωτερε οι πολωνες ( [size=20pt]οπως και αλλα σλαβοειδη και εν γενει διαφορες τετοιες[/size]) .

τίθεται σύγκριση ελλεηνίδων και με τίποτα Σέρβες,Τσέχες,κ.ά.  :rolleyes:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δηλαδή με το παρακάτω

τίθεται σύγκριση ελλεηνίδων και με τίποτα Σέρβες,Τσέχες,κ.ά.  :rolleyes:

Για Σερβες δε ξερω μια και δεν εχω παει στη χωρα αλλα απο οτι καταλαβαινω την εχουν δει και νομιζουν οτι καποιες ειναι. Πιο " ελεηνιδες" απο τις  οριτζιναλ. Οι τσεχο-σλοβακες σιγα τα ωα. Εγω βαζω εδω το overall.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
[size=20pt]Για Σερβες δε ξερω μια και δεν εχω παει στη χωρα αλλα απο οτι καταλαβαινω την εχουν δει και νομιζουν οτι καποιες ειναι. Πιο " ελεηνιδες" απο τις  οριτζιναλ.[/size] Οι τσεχο-σλοβακες σιγα τα ωα. Εγω βαζω εδω το overall.

Προσωπικά θεωρώ τις Σέρβες,overall σαν τις καλύτερες Σλάβες.
Κι αν έχουν ψωνιστεί κάποιες,όχι ότι επικροτώ,αλλά τουλάχιστον είναι ψωνισμένες με αιτία και όχι σαν την κάθε Βικτώρια που γράφει σαν να ναι η Σκλεναρίκοβα ενώ κατά δήλωσή της είναι 1.60κάτι και άβυζη..

Όσο για τις Τσέχες,τι να πω ρε Σεβαλιέ.
Ίσο πληθυσμό με εμάς έχουν και έχουν γεμίσει τις διεθνείς πασαρέλες με μουνάρες ενώ εμείς max να στείλουμε κάποια μέχρι το Ντουμπάι.
Μη πω για τις άπειρα άρθρα για το που υπάρχουν όμορφες γυναίκες που οι Ελληνίδες δεν αναφέρονται ΠΟΤΕ.

Τέσπα,κουβέντα να γίνεται...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Προσωπικά θεωρώ τις Σέρβες,overall σαν τις καλύτερες Σλάβες.
Κι αν έχουν ψωνιστεί κάποιες,όχι ότι επικροτώ,αλλά τουλάχιστον είναι ψωνισμένες με αιτία και όχι σαν την κάθε Βικτώρια που γράφει σαν να ναι η Σκλεναρίκοβα ενώ κατά δήλωσή της είναι 1.60κάτι και άβυζη..

Όσο για τις Τσέχες,τι να πω ρε Σεβαλιέ.
Ίσο πληθυσμό με εμάς έχουν και έχουν γεμίσει τις διεθνείς πασαρέλες με μουνάρες ενώ εμείς max να στείλουμε κάποια μέχρι το Ντουμπάι.
Μη πω για τις άπειρα άρθρα για το που υπάρχουν όμορφες γυναίκες που οι Ελληνίδες δεν αναφέρονται ΠΟΤΕ.

Τέσπα,κουβέντα να γίνεται...

Ναι ειπα εμενα δε με ενδιαφερουν οι πασαρελεσ αλλα βαζω μεσα τα παντα, προσεγγισιμοτητα, συννενοηση χαρακτηρα. Και μιλαμε για τη μεση καθημερινη τσεχα η ελληνιδα που θα παω να γαμησω εγω ο μεσος ελληνας. Τι με νοιαζουν τωρα οι πασαρελες?
Οπως και με τα πουταναδικα παιρνει τους δρομους ο ελληνας, αεροπλανα και βαπορια και τα καλυτερα πουταναδικα σε καλυτερες τιμες μακραν βρισκονται στην Ελλαδα. Ε το ιδιο και με τις γκομενες. Εγω δε μιλαω για ποιες εχουν περισοτερα εξωφυλλα σε τσοντοπεριοδικα, εγω μιλαω για το αν ζεις καπου που θα γαμησεις πιο ευκολα και καλυτερα και ποιες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ναι ειπα εμενα δε με ενδιαφερουν οι πασαρελεσ αλλα βαζω μεσα τα παντα, προσεγγισιμοτητα, συννενοηση χαρακτηρα. Και μιλαμε για τη μεση καθημερινη τσεχα η ελληνιδα που θα παω να γαμησω εγω ο μεσος ελληνας. Τι με νοιαζουν τωρα οι πασαρελες?
Οπως και με τα πουταναδικα παιρνει τους δρομους ο ελληνας, αεροπλανα και βαπορια και τα καλυτερα πουταναδικα σε καλυτερες τιμες μακραν βρισκονται στην Ελλαδα. Ε το ιδιο και με τις γκομενες. Εγω δε μιλαω για ποιες εχουν περισοτερα εξωφυλλα σε τσοντοπεριοδικα, εγω μιλαω για το αν ζεις καπου που θα γαμησεις πιο ευκολα και καλυτερα και ποιες.

Μήπως εξαιτίας της κοινής γλώσσας και της εντοπιότητας προκύπτει η προσεγγισιμότητα και η συνεννόηηση;

Oι πασαρέλες δεν μας αφορούν άμεσα,απλά ήθελα να τονίσω ότι είναι φυτώριο αστεριών και αυτό αντανακλά και την μέση κατάσταση στους δρόμους.
Η Τσέχα που ψιλοτραβιέμαι,μου έδειξε κάτι φωτό από μια γιορτή με το σόι της και οι περισσότερες γυναίκες της οικογένειας είναι μουνάρες.
Αλλά για αυτήν,αυτό είναι νορμάλ..

Σε αυτό που θα συμφωνήσω είναι τα πουτανάδικα.
Με δέκα ευρώ σε άλλη χώρα δεν αγοράζεις ούτε καπότες..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και πού να δείτε τις Τσέχες το 90 όταν το 90% ήταν λεπτές ψιλόλιγνες.Τότε ήταν πραγματικά πασαρέλα στους δρόμους ούτε χοντρές ούτε φαστ φουντ ούτε ξένες ούτε τίποτα.Βέβαια τότε οι Τσέχες ήταν φτωχά ντυμένες λουλουδάτα απλά φορέματα κι έτσι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μήπως εξαιτίας της κοινής γλώσσας και της εντοπιότητας προκύπτει η προσεγγισιμότητα και η συνεννόηηση;

Oι πασαρέλες δεν μας αφορούν άμεσα,απλά ήθελα να τονίσω ότι είναι φυτώριο αστεριών και αυτό αντανακλά και την μέση κατάσταση στους δρόμους.
Η Τσέχα που ψιλοτραβιέμαι,μου έδειξε κάτι φωτό από μια γιορτή με το σόι της και οι περισσότερες γυναίκες της οικογένειας είναι μουνάρες.
Αλλά για αυτήν,αυτό είναι νορμάλ..

Σε αυτό που θα συμφωνήσω είναι τα πουτανάδικα.
Με δέκα ευρώ σε άλλη χώρα δεν αγοράζεις ούτε καπότες..

Προκυπτουν γενικα οχι μονο λογω εντοπιοτητας. Εζησα σε χωρες τετοιες ειδα τα συμπερασματα μου βγηκαν.Ειναι ετσι λογω ψυχροτητας και ανοιθειας και ανευρες και οχι λογω εντοπιοτητας.
Οι ελληνιδες ειναι ανωτερες και μαλιστα σε ολα και κατα πολυ απο ολες αυτες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εμφανισιακά οι Σλάβες δεν παίζονται.Μόνο οι Σκανδιναυές συγκρίνονται κάπως.Είτε μιλάμε για κεντροσλάβες,είτε για Νοτιοσλάβες είτε της ανατολικής παραλλαγής ο πότσος δεν μπορεί να σφάλει όπως οι ουρανομήκεις πριαπισμοί αποδεινύουν.Εντάξει Τσέχες,Σέρβες είναι πιο μουνες από τις υπόλοιπες αλλά αυτό δε σημαίνει οτι το πουλόμετρο δε χτυπάει κόκκινο σε Λευκορρωσία,Ουκρανία ή Πολωνία.Είναι βασικά και θέμα γούστου.
Οσοι γουστάρουν άλογα τη βρίσκουν καλύτερα Τσεχία,Σλοβακία,Σερβία όσοι πωρώνονται με βυζάρες,κωλάρες πάνε Πολωνία όσοι καυλάρουν τσιμπουκόχειλα έρπουν προς Ρωσία,Ουκρανία κτλ.
Ο σλαβικός κόσμος καλύπτει όλα τα γούστα.Δεν μπορώ να σκεφτώ ένα φετίχ του πουτσαρά που να μην καλύπτεται στο σλαβικό κόσμο.
Οι Ελληνίδες είναι πολύ γειωμένες με την έννοια οτι ο κώλος τους βλέπει πάντα προς τα κάτω.Οι Σλάβες είναι συνέχεια σε trance συνήθως υπερκαυλίασης ή φτιαγμένες συχνά με προοργασμική έκφραση προτού καν πλησιάσεις.Εχουν και πολλά mental στοιχεία,δεισιδαιμονίες βαριέμαι τώρα να περιγράψω.Μπορεί ξαφνικά να ακούσεις οτι η συνάντηση και ο πότσος που έριξες ήταν θέλημα Θεού και μια σειρά άλλα.Αυτή η slavic spirituality τους δίνει κάποιο ενδιαφέρον αρκετές είναι τελείως θεοπάλαβες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Όποιος δεν έχει ταξιδέψει,ας googlάρει ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ σε φάση:"Serbian Women National Team of...." οτιδήποτε,από κολύμβηση μέχρι σκάκι.
Και μετά ας googlάρει την αντίστοιχη ελληνική και θα πάρει τις απαντήσεις που χρειάζεται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οντως οι Σέρβες είναι πιο μούνες αλλά πολύ πιο δυσπρόσιτες από Πολωνέζες,Ουκρανές,Τσέχες.Εχω δώσει και οδηγό πώς να τις αναγνωρίζετε για να τις αποφεύγετε.
1.Σλάβα γκόμενα που φοράει μαύρο μπικίνι στην παραλία είναι πάντοτε Σέρβα.Οι Πολωνές,Τσέχες,Ρωσίδες φοράνε πάντα άσπρα ή χρωματιστά.Ποτέ μαύρα γιατί είναι πρόστυχα θυμίζουν εσώρουχα.Σέρβες,Ελληνίδες ως κλασσικές Βαλκάνιες φοράνε μαύρα.
2.Αμα δείτε μεγάλες παρέες από γκόμενες με   παρέες αντρών δίπλα χτισμένων με μπράτσα σαν πιστόνια καλύτερα να μην πλησιάσετε γιατί πρόκειται για Σέρβες και τους φίλους τους.Κυκλοφορούνε σε αγέλες.
3.Αν η Σλάβα γκόμενα έχει δυνατό μαύρο μαλλί και ωραία δόντια είναι πάντοτε Σέρβα.Οι Πολωνέζες,Ουκρανές,Ρωσίδες έχουν αδύναμα αραιά μαλλιά και τα δόντια τους παίρνουν γρήγορα την κάτω βόλτα.
4.Αν η γκόμενα δεν κάμπτει το σώμα αλλά το έχει πάντα ορθό είναι Σέρβα.Οι Πολωνοί,Τσέχοι λυγίζουν οι Σέρβοι παραμένουν πάντα εθυτενείς σαν καυλιά.Πάρα πολλές Πολωνές,Ουκρανές κτλ έχουν σκολίωση από τη συνεχή κάμπτωση.
Και πάρα πολλά άλλα.Οι Σέρβες είναι μοναδικός συνδυασμός μεσογειακής φάτσας με σλαβικά κορμιά.Κυριάρχησαν τα αντίστοιχα γονίδια με μαγικά αποτελέσματα.Απλώς ποτέ των ποτών δε θα προωθηθούν ως μοντέλα ομορφιάς από το κυρίαρχο γερμανοειδές αγγλοσαξωνικό κατεστημένο γιατί είναι ασύμβατες.(πούτσα το κεφάλι Balkan style).
Αντίθετα οι Τσεχοσλοβάκες είναι τα απόλυτα μοντέλα τα τελευταία 300 χρόνια.Ακόμα και ο Γκαίμπελς ο απόλυτος προπαγανδιστής της Αρειας φυλής κεράτωνε επίσημα τη Γερμανίδα σύζυγό του με Τσέχα ηθοποιό.
Οι Ρώσοι στρατιωτικοί που θέλαν να βρουν γρήγορα γκομενάκια να γαμήσουνε το δέκατο έννατο αιώνα ζητούσαν μετάθεση για Πολωνία.Ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom