Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
πλεον το only exclusive κραταει τα μουνια στα ξενοδοχεια.ολα τζαμπα.και παλι ομως υπαρχει πολυ μουνι.εξαλλου και στα ξενοδοχεια εχει μπαρ.το κολοραντο ειναι κορυφαιο μαγαζι χρονια τωρα...σε πολλα παιζεται μπαλα ροδο.απο ξεναγινες γκρουπιερισες μεχρι οτι να ναι.παντου υπαρχει μουνι απλως δεν ειναι οπως τις παλιες καλες εποχες αλλα και παλι εχει πολυ μουνι.Στο Colorado στην Ορφανίδου ήταν φίλε!Εγώ μένω στο κέντρο της πόλης αλλά και έξω να μένεις καλά είναι!Θεωριτικά υπάρχει για όλους γυναίκα !
Αλλά σε τόσες μεγάλες ποσότητες τουρισμού που έρχονται τα νούμερα στα φορτώματα είναι πολύ χαμηλά σχετικά !
Τουλάχιστον υπάρχουν τα ποιοτικά τυχερα όπως αυτό που είχα προχτές και δύσκολο να γνώριζα τέτοια γυναίκα στη χώρα της!Μιλάμε για Ρωσίδα Μοντέλο-Τραγουδίστρια σχετικά γνωστή στη Μόσχα που όλη η ζωή της είναι στα τα σαλόνια ομορφιάς περί τη κόκκινη πλατεία!!!!
Μετα απο καποιο διαστημα , στα πατρια εδαφη [size=20pt]μπορω πλεον να πω με σιγουρια οτι θα πω. Οι ελληνιδες ειναι σκαλες ανωτερες απο τις πολωνες και σε ολα. Εμφανιση θελετε? Χαρακτηρα και συννενοηση? Ευκολια προσεγγισης ? Ντυσιμο? Προσωπικοτητα? Πραγματικα δε βλεπω καθολου σε τι ειναι καλυτερες η ανωτερε οι πολωνες ( οπως και αλλα σλαβοειδη και εν γενει διαφορες τετοιες)[/size] .Προσωπικα ευτυχως εφυγα απο εκει και δε προκειται να ξαναασχοληθω ποτε με γυναικες απο εκει.
Ειρωνικά το λεςΜετα απο καποιο διαστημα , στα πατρια εδαφη μπορω πλεον να πω με σιγουρια οτι θα πω. Οι ελληνιδες ειναι σκαλες ανωτερες απο τις πολωνες και σε ολα. Εμφανιση θελετε? Χαρακτηρα και συννενοηση? Ευκολια προσεγγισης ? Ντυσιμο? Προσωπικοτητα? Πραγματικα δε βλεπω καθολου σε τι ειναι καλυτερες η ανωτερε οι πολωνες ( οπως και αλλα σλαβοειδη και εν γενει διαφορες τετοιες) .Προσωπικα ευτυχως εφυγα απο εκει και δε προκειται να ξαναασχοληθω ποτε με γυναικες απο εκει.
Ειρωνικά το λες
Προσπαθω να βρω σε τι στον πουτσο ειναι ανωτερες οι πολωνες η πως εσεις τις νομιζετε η περιμενετε να ειναι?
Πραγματικα δε βλεπω καθολου σε τι ειναι καλυτερες η ανωτερε οι πολωνες ( [size=20pt]οπως και αλλα σλαβοειδη και εν γενει διαφορες τετοιες[/size]) .
Δηλαδή με το παρακάτω
τίθεται σύγκριση ελλεηνίδων και με τίποτα Σέρβες,Τσέχες,κ.ά.
[size=20pt]Για Σερβες δε ξερω μια και δεν εχω παει στη χωρα αλλα απο οτι καταλαβαινω την εχουν δει και νομιζουν οτι καποιες ειναι. Πιο " ελεηνιδες" απο τις οριτζιναλ.[/size] Οι τσεχο-σλοβακες σιγα τα ωα. Εγω βαζω εδω το overall.
Προσωπικά θεωρώ τις Σέρβες,overall σαν τις καλύτερες Σλάβες.
Κι αν έχουν ψωνιστεί κάποιες,όχι ότι επικροτώ,αλλά τουλάχιστον είναι ψωνισμένες με αιτία και όχι σαν την κάθε Βικτώρια που γράφει σαν να ναι η Σκλεναρίκοβα ενώ κατά δήλωσή της είναι 1.60κάτι και άβυζη..
Όσο για τις Τσέχες,τι να πω ρε Σεβαλιέ.
Ίσο πληθυσμό με εμάς έχουν και έχουν γεμίσει τις διεθνείς πασαρέλες με μουνάρες ενώ εμείς max να στείλουμε κάποια μέχρι το Ντουμπάι.
Μη πω για τις άπειρα άρθρα για το που υπάρχουν όμορφες γυναίκες που οι Ελληνίδες δεν αναφέρονται ΠΟΤΕ.
Τέσπα,κουβέντα να γίνεται...
Ναι ειπα εμενα δε με ενδιαφερουν οι πασαρελεσ αλλα βαζω μεσα τα παντα, προσεγγισιμοτητα, συννενοηση χαρακτηρα. Και μιλαμε για τη μεση καθημερινη τσεχα η ελληνιδα που θα παω να γαμησω εγω ο μεσος ελληνας. Τι με νοιαζουν τωρα οι πασαρελες?
Οπως και με τα πουταναδικα παιρνει τους δρομους ο ελληνας, αεροπλανα και βαπορια και τα καλυτερα πουταναδικα σε καλυτερες τιμες μακραν βρισκονται στην Ελλαδα. Ε το ιδιο και με τις γκομενες. Εγω δε μιλαω για ποιες εχουν περισοτερα εξωφυλλα σε τσοντοπεριοδικα, εγω μιλαω για το αν ζεις καπου που θα γαμησεις πιο ευκολα και καλυτερα και ποιες.
Μήπως εξαιτίας της κοινής γλώσσας και της εντοπιότητας προκύπτει η προσεγγισιμότητα και η συνεννόηηση;
Oι πασαρέλες δεν μας αφορούν άμεσα,απλά ήθελα να τονίσω ότι είναι φυτώριο αστεριών και αυτό αντανακλά και την μέση κατάσταση στους δρόμους.
Η Τσέχα που ψιλοτραβιέμαι,μου έδειξε κάτι φωτό από μια γιορτή με το σόι της και οι περισσότερες γυναίκες της οικογένειας είναι μουνάρες.
Αλλά για αυτήν,αυτό είναι νορμάλ..
Σε αυτό που θα συμφωνήσω είναι τα πουτανάδικα.
Με δέκα ευρώ σε άλλη χώρα δεν αγοράζεις ούτε καπότες..