Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αρχηγέ,από την Πολωνέζα που είχα Postαρει στο ντους,μέχρι το παρεάκι με τις Πολωνέζες εδώ στη Γερμανία,όλες μου έχουν παραδεχθεί ότι οι συμπατριώτισσές τους είναι οι πιο ξέκωλες γκόμενες της Ευρώπης.

Τις προάλλες που βγήκα μαζί τους,σταματήσαμε σε μια φάση σε μια βιτρίνα κάτι να δουν,
και στον αντικατοπτρισμό φαινόμουν σαν νταβατζής που έβγαλε βόλτα τα κορίτσια του.
Φοράνε κάτι ρούχα,που ούτε Ελληνίδα κωλομπαρού θα τα φορούσε ποτέ.
Και πάντα κάτι αστραφτερό.Χρυσό,ασημένιο..
Τώρα που τσιμπάει το βράδυ λίγο ο καιρός,πάντα κάτι με γουνάκι..
Κιτσοβλαχιά τελείως..

Όμως είναι καλά μουνάκια.
Σε μερικές μέρες ξαναπάω Πολωνία  :rockon:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Μετα απο καποιο διαστημα , στα πατρια εδαφη μπορω πλεον να πω με σιγουρια οτι θα πω. Οι ελληνιδες ειναι σκαλες ανωτερες απο τις πολωνες και σε ολα. Εμφανιση θελετε? Χαρακτηρα και συννενοηση? Ευκολια προσεγγισης ? Ντυσιμο? Προσωπικοτητα? Πραγματικα δε βλεπω καθολου σε τι ειναι καλυτερες η ανωτερε οι πολωνες ( οπως και αλλα σλαβοειδη και εν γενει διαφορες τετοιες) .Προσωπικα ευτυχως εφυγα απο εκει και δε προκειται να ξαναασχοληθω ποτε με γυναικες απο εκει.

προφανως ο φιλος δεν αναφερεται στην ομαδα 20-25-28 ετων. η ισως αναφαιρεται σε επαρχια οπου δεν ξερω τι γινεται

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Και πού να δείτε τις Τσέχες το 90 όταν το 90% ήταν λεπτές ψιλόλιγνες.Τότε ήταν πραγματικά πασαρέλα στους δρόμους ούτε χοντρές ούτε φαστ φουντ ούτε ξένες ούτε τίποτα.Βέβαια τότε οι Τσέχες ήταν φτωχά ντυμένες λουλουδάτα απλά φορέματα κι έτσι.

κμαν απο καθαρη περιεργεια, μια και εισαι "σε ηλικια γαμου" δεν εχεις σκεφτει να βρεις καποια που να παλευεται - εστω - και να παντρευτεις? εγω που πρεπει να ειμαι καμια δεκαετια μικροτερος εχω αρχισει να το σκεφτομαι και προς το τελος του μηνα θα κανω ταξιδακι γερμναια, ισως και ανατολικοτερα προς τσεχια μπας και βρω τιποτα σωστο (εχω κανει μια μικρη προεργασια ηδη)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Οντως οι Σέρβες είναι πιο μούνες αλλά πολύ πιο δυσπρόσιτες από Πολωνέζες,Ουκρανές,Τσέχες.Εχω δώσει και οδηγό πώς να τις αναγνωρίζετε για να τις αποφεύγετε.
1.Σλάβα γκόμενα που φοράει μαύρο μπικίνι στην παραλία είναι πάντοτε Σέρβα.Οι Πολωνές,Τσέχες,Ρωσίδες φοράνε πάντα άσπρα ή χρωματιστά.Ποτέ μαύρα γιατί είναι πρόστυχα θυμίζουν εσώρουχα.Σέρβες,Ελληνίδες ως κλασσικές Βαλκάνιες φοράνε μαύρα.
2.Αμα δείτε μεγάλες παρέες από γκόμενες με   παρέες αντρών δίπλα χτισμένων με μπράτσα σαν πιστόνια καλύτερα να μην πλησιάσετε γιατί πρόκειται για Σέρβες και τους φίλους τους.Κυκλοφορούνε σε αγέλες.
3.Αν η Σλάβα γκόμενα έχει δυνατό μαύρο μαλλί και ωραία δόντια είναι πάντοτε Σέρβα.Οι Πολωνέζες,Ουκρανές,Ρωσίδες έχουν αδύναμα αραιά μαλλιά και τα δόντια τους παίρνουν γρήγορα την κάτω βόλτα.
4.Αν η γκόμενα δεν κάμπτει το σώμα αλλά το έχει πάντα ορθό είναι Σέρβα.Οι Πολωνοί,Τσέχοι λυγίζουν οι Σέρβοι παραμένουν πάντα εθυτενείς σαν καυλιά.Πάρα πολλές Πολωνές,Ουκρανές κτλ έχουν σκολίωση από τη συνεχή κάμπτωση.
Και πάρα πολλά άλλα.Οι Σέρβες είναι μοναδικός συνδυασμός μεσογειακής φάτσας με σλαβικά κορμιά.Κυριάρχησαν τα αντίστοιχα γονίδια με μαγικά αποτελέσματα.Απλώς ποτέ των ποτών δε θα προωθηθούν ως μοντέλα ομορφιάς από το κυρίαρχο γερμανοειδές αγγλοσαξωνικό κατεστημένο γιατί είναι ασύμβατες.(πούτσα το κεφάλι Balkan style).
Αντίθετα οι Τσεχοσλοβάκες είναι τα απόλυτα μοντέλα τα τελευταία 300 χρόνια.Ακόμα και ο Γκαίμπελς ο απόλυτος προπαγανδιστής της Αρειας φυλής κεράτωνε επίσημα τη Γερμανίδα σύζυγό του με Τσέχα ηθοποιό.
Οι Ρώσοι στρατιωτικοί που θέλαν να βρουν γρήγορα γκομενάκια να γαμήσουνε το δέκατο έννατο αιώνα ζητούσαν μετάθεση για Πολωνία.Ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουνε.
Ωραίο ποστ και αρκετά ενημερωτικό με λεπτομέρειες.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Chevalier, δεν ξέρω πως είσαι από εμφάνιση αλλά αυτη ή καθολική υπέροχη που αναφέρεις για τις Ελληνίδες έναντι των Σλαβων γυναικων με αφήνει με την απορία. Μήπως βαρεθηκες τις Σλαβες ;
Σε τι είναι ανώτερες οι Ελληνίδες ; Στο σώμα ; Άνοιξε ένα ντειτιν σαιτς, πχ Μπαντου και δες πόσες χοντρές θα δεις στην Ελλαδα και πόσες σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρωπης πλην Αγγλιας.
Επίσης είναι ανώτερες στο κομμάτι της επικοινωνίας ηλεκτρονικά ή διά ζώσης ;
Πιασε κουβέντα στο νετ ή στο δρόμο με Ελληνίδα και κάνε κάτι αντίστοιχο σε άλλη χώρα, που λογικά το έχεις κάνει και βαλτα κάτω και πες μου. Εγώ δεν κατάφερνω να πιάσω κουβέντα τόσο εύκολα με Ελληνίδα κι αν πιάσω την επόμενη μέρα δεν απαντά γιατί θα τα παρατήσει ή θα ασχολείται με σοπιν, καφέδες, φίλες, μαλλιά, νύχια κλπ.
Το γεγονός οτι πολλοί άνδρες στην Ελλαδα κατακλύζουν μπαρ, κλαμπ και ακόμη περισσότεροι τα σαιτς κοινωνικής δικτύωσης δεν σου λέει κάτι, την στιγμή που στο εξωτερικό είναι πολυ περισσότερες οι γυναικες
σε αυτούς τους χώρους ;
Τι να το κάνω στο κάτω κάτω το ωραίο πρόσωπο της Ελληνίδας όταν αυτή βρίζει, καπνίζει, φέρεται υποκριτικά, είναι δήθεν καλή και φιλική, έχει ψυχολογικά πολλά, δεν αποδέχεται το φλερτ, σε κοιτάει παράξενα, φοβισμενα και αμυντικά όταν της μιλήσεις στο δρόμο, είναι γενικά μίζερη και αρνητική ;
Έχω γνωρίσει ξένες από πολλές χώρες του κόσμου και έχω μιλήσει με εκατοντάδες μέσω νετ. Το κοινωνικό επίπεδο των Ελληνίδων είναι από τα πιο χαμηλά. Είναι από τις λίγες γυναίκες που δεν αποδέχονται την φύση του άνδρα. Προτιμουν να έχουν φίλους γκέι και αδιάφορους γι'αυτες φίλους άνδρες που δεν έλκονται από αυτούς.
Εγώ δεν ξέρω πολλές ξένες που να έχουν φίλους άνδρες.Οι βουτυρομπεμπεδες στο εξωτερικό είναι ελάχιστοι σε σχέση με εδώ.

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1
κμαν απο καθαρη περιεργεια, μια και εισαι "σε ηλικια γαμου" δεν εχεις σκεφτει να βρεις καποια που να παλευεται - εστω - και να παντρευτεις? εγω που πρεπει να ειμαι καμια δεκαετια μικροτερος εχω αρχισει να το σκεφτομαι και προς το τελος του μηνα θα κανω ταξιδακι γερμναια, ισως και ανατολικοτερα προς τσεχια μπας και βρω τιποτα σωστο (εχω κανει μια μικρη προεργασια ηδη)

κανεις πλακα? θα πασ ταξιδι για να βρεις νυφη? τοσο απελπισμενοσ?

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
:kissass2:
κανεις πλακα? θα πασ ταξιδι για να βρεις νυφη? τοσο απελπισμενοσ?

Πιθανές νύφες! Έχει διαφορά. Δεν εννοουςα πως θα παω με βέρες. Οσο για το ταξιδι, θεμα προτιμήσεων, αν και ναι ειμαι απελπισμένος με το επιπεδο των Ελληνίδων (μη λεμε κ εδω τα ιδια)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

O αρχηγός πριν κανά δίμηνο και μάλλον υπό την επήρεια της αντιβίωσης τότε, είχε γράψει κάτι κουλά:"παπούτσι από τον τόπο σου" και κάτι άλλα Σλαβοπροδοτικά,αλλά νομίζω πως όταν ξανα logάρει θα ανασκευάσει..

Όσο για το ταξίδι σου..
Οι Γερμανίδες δεν λειτουργούν ακριβώς έτσι .
Δηλαδή δεν είναι ούτε παρορμητικές,ούτε απελπισμένες.
Είναι ορθολογίστριες,παίζουν εντός έδρας και το ξέρουν.

Σε κάποιο βαθμό,το ίδιο συμβαίνει και με τις Τσέχες.
Εκτός αν μιλάμε για καμιά αθώα επαρχιωτοπούλα,που από την δική μου εμπειρία,τέτοιες βουκωλικές περιπτώσεις ανήκουν σε άλλες δεκαετίες..

Τέλος,πρόβαλλε το άτομό σου σαν προσωπικότητα και μην το παίξεις Έλληνας γαμάω και δέρνω,γιατί ειδικά τα τελευταία χρόνια η μετοχή μας είναι απλά λίγο πιο πάνω από τους αραβότουρκους,τους μαγκρέπ,τους ρουμάνους και τους αλβανούς.
Πιο πάνω μεν,αλλά καμιά δεν θα κόψει φλέβα επειδή είσαι Έλληνας..

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
ευχαριστω
προφανως και διαλεγω τα μερη αυτα λογο συμφωνιας χαρακτηρων, εχω βρει και τη μεθοδο για να τουμπαρω την αρχικη προκαταληψη - οταν δεχομαι πυρα λογο καταγωγης απλα λεω τι αληθεια πιστευω για το συριζα και γενικα την αριστερα οπως εκφραστηκε στην ελλαδα

παντως περι μη παρορμητικοτητας τους (ειδικα στις γεμρανιδες), απο οταν αρχισα να τις γνωριζω αρχισα να αμφιβαλω, ισως φταινε οι καταχρησεις που κανουν απαξ και πεσει το σκοταδι.. . τελοσπαντων παω στοχευμενα αλλα το καλαθι μου ειναι μιρκοσκοπικο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:kissass2:
Πιθανές νύφες! Έχει διαφορά. Δεν εννοουςα πως θα παω με βέρες. Οσο για το ταξιδι, θεμα προτιμήσεων, αν και ναι ειμαι απελπισμένος με το επιπεδο των Ελληνίδων (μη λεμε κ εδω τα ιδια)

H Τσεχία έχει το υψηλότερο ποσοστό διαζυγίων στην Ευρώπη κάπου 70% είναι καθαρή τρέλλα να ψάξει κανένας για νύφη εκεί.Αντίθετα η Πολωνία έχει το χαμηλότερο ποσοστό στην Ευρώπη(10%).Οχι οτι δε σε κερατώνουν και στις δύο περιπτώσεις απλά ο καθολικισμός εμποδίζει τις γκόμενες να ζητήσουν διαζύγιο ενώ οι Τσέχες είναι 95% άθεες και δεν κωλύονται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ,από την Πολωνέζα που είχα Postαρει στο ντους,μέχρι το παρεάκι με τις Πολωνέζες εδώ στη Γερμανία,όλες μου έχουν παραδεχθεί ότι οι συμπατριώτισσές τους είναι οι πιο ξέκωλες γκόμενες της Ευρώπης.

Τις προάλλες που βγήκα μαζί τους,σταματήσαμε σε μια φάση σε μια βιτρίνα κάτι να δουν,
και στον αντικατοπτρισμό φαινόμουν σαν νταβατζής που έβγαλε βόλτα τα κορίτσια του.
Φοράνε κάτι ρούχα,που ούτε Ελληνίδα κωλομπαρού θα τα φορούσε ποτέ.
Και πάντα κάτι αστραφτερό.Χρυσό,ασημένιο..
Τώρα που τσιμπάει το βράδυ λίγο ο καιρός,πάντα κάτι με γουνάκι..
Κιτσοβλαχιά τελείως..

Όμως είναι καλά μουνάκια.
Σε μερικές μέρες ξαναπάω Πολωνία  :rockon:

Οντως παραδέχονται οτι δεν έχουν καθόλου ντροπή.Αν μπορούσαν θα κυκλοφορούσαν με το μουνί έξω.Τους αρέσει να καυλώνουν τους άντρες με το φτηνό πρόστυχο λουκ να τραβάνε την προσοχή.
Είναι ένας από τους λόγους που δεν μπορείς να τις παρουσιάσεις σε Ελληνίδες είναι σα να λες από εδώ η πουτάνα μου.Οι Ελληνίδες κράζουν πολύ το φτηνοπουτανέ λουκ.Ολες οι Πολωνέζες φοράνε κολλητά και συχνά ψωνίζουν ρούχα,παπούτσια και στρινγκ των 3 ευρώ από τη λαική.Το καλοκαίρι δείχνουν πάντα μισό κώλο από το σορτς και οι περισσότερες φοράνε θεόρατα ντεκολτέ από όπου ξεπροβάλλουν τα πυρηνικά οβούζια.Γενικά η καύλα είναι άμεση συνήθως δε σηκώνεις καν τα μάτια στο πρόσωπο εκτός αν είναι χυμένο.
Οι Ουκρανές είναι πολύ πιο συντηρητικές στο ντύσιμο από τις Πολωνές.Το μόνο που κάνουν συχνότερα οι Ουκρανές είναι να μη φοράνε σουτιέν για να φαίνονται οι ρώγες μέσα από τις διαφανείς ή δικτυωτές μπλούζες ή να κυκλοφορούνε bottomless στα κλαμπς.(βγάζουν δηλαδή τελείως φούστα ή παντελόνι και μένουν με μπλούζα και στρινγκ μόνο).Αυτό δεν το έχω δει ποτέ Πολωνία.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Έχεις ασχοληθεί καθόλου με ποιο μέρος της Πολωνίας έχει τις καλύτερες τραγουδίστριες στο κρεβάτι;

Και εξηγούμαι...
Την Πολωνέζα της φωτό-ντουζιέρα την πήρα πολλές φορές,κάτι άλλες Πολωνέζες λιγότερες φορές,μια Ουκρανέζα στη Γερμανία πρόσφατα..

Καμία στο κρεβάτι δεν έχει εκείνη την καυλωτική προφορά που έχουν τα Ρωσίδια.
Η Ουκρανέζα σαν κάπως να μου γαργαλάει το αυτί,αλλά σαν τη Ρωσίδα που τραβιόμουν και μπορούσε να με καυλώσει από το τηλέφωνο κι ας μην καταλάβαινα Χριστό,δεν είναι..
Από ποιο μέρος οι Ποωνέζες το κελαηδάνε καλύτερα το Σλάβικο;
Άμα είναι τώρα που θα πάω να ζητάω ταυτότητες.

Γερμανικά και Ολλανδικά στο κρεβάτι είναι για να χάσεις στύση..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Οντως παραδέχονται οτι δεν έχουν καθόλου ντροπή.Αν μπορούσαν θα κυκλοφορούσαν με το μουνί έξω.Τους αρέσει να καυλώνουν τους άντρες με το φτηνό πρόστυχο λουκ να τραβάνε την προσοχή.
Είναι ένας από τους λόγους που δεν μπορείς να τις παρουσιάσεις σε Ελληνίδες είναι σα να λες από εδώ η πουτάνα μου.Οι Ελληνίδες κράζουν πολύ το φτηνοπουτανέ λουκ.Ολες οι Πολωνέζες φοράνε κολλητά και συχνά ψωνίζουν ρούχα,παπούτσια και στρινγκ των 3 ευρώ από τη λαική.Το καλοκαίρι δείχνουν πάντα μισό κώλο από το σορτς και οι περισσότερες φοράνε θεόρατα ντεκολτέ από όπου ξεπροβάλλουν τα πυρηνικά οβούζια.Γενικά η καύλα είναι άμεση συνήθως δε σηκώνεις καν τα μάτια στο πρόσωπο εκτός αν είναι χυμένο.
Οι Ουκρανές είναι πολύ πιο συντηρητικές στο ντύσιμο από τις Πολωνές.Το μόνο που κάνουν συχνότερα οι Ουκρανές είναι να μη φοράνε σουτιέν για να φαίνονται οι ρώγες μέσα από τις διαφανείς ή δικτυωτές μπλούζες ή να κυκλοφορούνε bottomless στα κλαμπς.(βγάζουν δηλαδή τελείως φούστα ή παντελόνι και μένουν με μπλούζα και στρινγκ μόνο).Αυτό δεν το έχω δει ποτέ Πολωνία.
δεν παιζεσαι!!!
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχεις ασχοληθεί καθόλου με ποιο μέρος της Πολωνίας έχει τις καλύτερες τραγουδίστριες στο κρεβάτι;

Και εξηγούμαι...
Την Πολωνέζα της φωτό-ντουζιέρα την πήρα πολλές φορές,κάτι άλλες Πολωνέζες λιγότερες φορές,μια Ουκρανέζα στη Γερμανία πρόσφατα..

Καμία στο κρεβάτι δεν έχει εκείνη την καυλωτική προφορά που έχουν τα Ρωσίδια.
Η Ουκρανέζα σαν κάπως να μου γαργαλάει το αυτί,αλλά σαν τη Ρωσίδα που τραβιόμουν και μπορούσε να με καυλώσει από το τηλέφωνο κι ας μην καταλάβαινα Χριστό,δεν είναι..
Από ποιο μέρος οι Ποωνέζες το κελαηδάνε καλύτερα το Σλάβικο;
Άμα είναι τώρα που θα πάω να ζητάω ταυτότητες.

Γερμανικά και Ολλανδικά στο κρεβάτι είναι για να χάσεις στύση..

Δεν έχουν τη γάργαρη ρωσική προφορά το ποτάμι με τα φωνήεντα και τοα ρο,λο που κρατάει τον πούτσο στητό αλλά η πολωνική προφορά με το στακάτο ψιλοαθώο ύφος είναι εξαιρετικά σέξυ ειδικά σε ξένη γλώσσα.Απλά πριαπισμός.
Νομίζω έχει να κάνει με το σχήμα των παχιών σλαβικών θηλυκών χείλεων.Μόλις τις ακούς αισθάνεσαι καταρράκτες τσιμπουκιών και ο πότσος καυλώνει προς αμοιβαία τέρψη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Δεν έχουν τη γάργαρη ρωσική προφορά το ποτάμι που κρατάει τον πούτσο στητό αλλά η πολωνική προφορά με το στακάτο ψιλοαθώο ύφος είναι εξαιρετικά σέξυ ειδικά σε ξένη γλώσσα.Απλά πριαπισμός.
Νομίζω έχει να κάνει με το σχήμα των παχιών σλαβικών θηλυκών χείλεων.Μόλις τις ακούς αισθάνεσαι καταρράκτες τσιμπουκιών και ο πότσος καυλώνει προς αμοιβαία τέρψη.
:booty: :booty: :booty: :booty: :booty:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά οι Πολωνέζες κάνουν περισσότερες ανωμαλίες υπολίνονται στον πούτσο.Θυμάμαι μία τη ρώτησα πότε φτάνεις σε οργασμό?Και μου απαντάει όταν φαντάζομαι οτι γλύφω τον κώλο σου ή οτι με κατουράς.Κάτι από τα δύο πρέπει να σου αρέσει περισσότερο kochanie της λέω.Και όμως μου λέει και τα δύο μου αρέσουν τόσο πολύ που δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω.Πράγματι γλύφεις πολύ ωραία κώλο αγάπη μου της λέω.Ευχαριστώ πολύ απαντά και κοκκινίζει.Κάπως έτσι είναι ο διάλογος με τις Πολωνέζες.Δεν υπάρχουν γενικά εμπόδια,δύσκολα σημεία κτλ.Απλά μερικές φορές ανησυχούν μήπως κάνουν πολύ γρήγορα το μπούκι και δε σου αρέσει τόσο οπότε σε ρωτάνε πώς το προτιμάς αν θες να χύσεις στο στόμα τους ή στο πρόσωπό τους.
Παράδεισος για Βαλκάνιους πουτσαράδες.
Απλά το 90% από τις Πολωνέζες κάνουν ακάποτο και θέλουν και δικό τους οργασμό οπότε η πιθανότητα να γεμίσεις Πολωνάκια το στερέωμα είναι τεράστια.
Βασικά δηλαδή κλωσσάνε τον πότσο σου και δε φεύγουν από πάνω μέχρι να χύσεις ή να φτάσουν σε οργασμό.Αν δε φτάσουν φτου και από την αρχή.Είναι αχόρταγες για Balkan πέος δεν κάνουν διακρίσεις αρκεί να έχουν πράμα μέσα τους.
Μερικές φορές πρέπει να δουλεύεις χειρωνακτικά σα βιομηχανικός εργάτης και 5 ώρες ακόμα για να φέρεις σε οργασμό τις αχόρταγες Πολωνέζες.Βαριά βιομηχανία.

Επισκέπτης

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Και βλέπετε πώς χωρίς εμένα το rooshv forum εγινε άσχετο στα ανατολικά πουτανάκια και τώρα κυνηγάνε και το roosh παντού σα βιαστή.Επρεπε να βγάλω τότε το βιβλίο να κονομήσω.Υπάρχουν τόσοι αγάμητοι εκεί έξω θα εντυπωσιάζονταν.
Το στυλ βαλκάνιου πουτσαρά περνάει μόνο στο ανατολικό μπλοκ,Δύση έχεις συνέπειες.Απλώς στις σλαβικές χώρες υπάρχουν Σλάβοι 10 φορές χειρότεροι από εσένα που μεταχειρίζονται τις γυναίκες σα σκυλάκια για προσωπική ευχαρίστηση οπότε είσαι τελείως ανώδυνος.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Και βλέπετε πώς χωρίς εμένα το rooshv forum εγινε άσχετο στα ανατολικά πουτανάκια και τώρα κυνηγάνε και το roosh παντού σα βιαστή.Επρεπε να βγάλω τότε το βιβλίο να κονομήσω.Υπάρχουν τόσοι αγάμητοι εκεί έξω θα εντυπωσιάζονταν.
Το στυλ βαλκάνιου πουτσαρά περνάει μόνο στο ανατολικό λοκ,Δύση έχεις συνέπειες.Απλώς στις σλαβικές χώρες υπάρχουν Σλάβοι 10 φορές χειρότεροι από εσένα πουσ μετασειρίζονται τις γυναίκες σα σκυλάκια για προσωπική ευχαρίστηση οπότε είσαι τελείως ανώδυνος.
:rockon: :rockon: :rockon:
πεστα ολα!!
:kneel: :kneel: :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνει ο Ελληναράς.Δηλαδή αν γαμήσει τη σούπερ ,μούνα αρραβωνιαστικιά σου ο Τσέχος ή ο Ρώσος και εσύ γεμίσεις με φλόκια τη δικιά του ποια η διαφορά?Οι Ελληνες δίνουν μεγάλη σημασία στο μουνάκι ενώ αξίζει το πολύ μια δυο βαλκανικές χύσεις.
Εγώ δεν είμαι κτητικός θεωρώ οτι οι γκόμενες έχουν μινιιμάλ value συχνά είναι κατώτερες από μια σωστή μαλακία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom