Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
γιατι δεν ερχεσαι ουκρανια εσυ?καταθληπτικα βουδαπεστη,ανιαρεσ περιοχεσ δεν ξαναπατω εκει.ισως αργοτερα συνδιασω κιεβο με οδυσσο πεθημισα τισ μικρουλεσ μου τωρα 20-22 θα ειναι ολεσ χαχαχαχαχ

Ὅχι, δὲν εἶναι καταθλιπτικά. Ἀν διασυνδεθεῖς εἶναι καλὰ καί, σὲ ἀντίθεση μὲ Οὐκρανία, οἰκονομικά.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Ναι,στα Βαλκάνια ο άντρας πάντα είναι dominant.Αυτό δίνει στο βαλκάνιο άντρα ένα φοβερό πλεονέκτημα έναντι των πιο εξευρωπαισμένων Σλαύων(Πολωνών,Τσέχων).Οι Πολωνές και οι Τσέχες είναι υποτακτικές δηλαδή γουστάρουν τους κυριαρχικούς άντρες και τους τη σπάνε οι δικοί τους που τους θεωρούν ευνουχισμένους.Αλλο αν μετά εμφανίζουν τάσεις να επιβληθούν πάνω σου.Εννοείται οτι με Τσέχα κτλ πρέπει να είσαι leader εσύ αποφασίζεις για όλα εσύ οδηγείς τη γκόμενα.Αυτές απολαμβάνουν απλώς το αποτέλεσμα των ενεργειών σου.
Με τις Πολωνές υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα διότι λόγω κάποιων κολλημάτων θρησκευτικής αιτιολογίας τείνουν να επιζητούν κυριαρχία τύπου Αραβος Ασιάτη και όχι τόσο Βαλκάνιου.(όχι οτι ο Βαλκάνιος δεν μπορεί να τις υποτάξει αλλά αντιστέκονται περισσότερο).

Σίγουρα οι Βαλκάνιες και μεσογειακές γκόμενες μας εκπαιδεύουν πολύ καλά για την αποστολή μας(αυτή είναι και η κυριότερή τους προσφορά).

2010: τα πρώτα σπέρματα της βαλκανοπουτσιστικής διαλεκτικής... τα όσα ακολούθησαν είναι πια η καταγεγραμμένη ιστορία...  :hi:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.531
Πόντοι
216
Ναι,στα Βαλκάνια ο άντρας πάντα είναι dominant.Αυτό δίνει στο βαλκάνιο άντρα ένα φοβερό πλεονέκτημα έναντι των πιο εξευρωπαισμένων Σλαύων(Πολωνών,Τσέχων).Οι Πολωνές και οι Τσέχες είναι υποτακτικές δηλαδή γουστάρουν τους κυριαρχικούς άντρες και τους τη σπάνε οι δικοί τους που τους θεωρούν ευνουχισμένους.Αλλο αν μετά εμφανίζουν τάσεις να επιβληθούν πάνω σου.Εννοείται οτι με Τσέχα κτλ πρέπει να είσαι leader εσύ αποφασίζεις για όλα εσύ οδηγείς τη γκόμενα.Αυτές απολαμβάνουν απλώς το αποτέλεσμα των ενεργειών σου.
Με τις Πολωνές υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα διότι λόγω κάποιων κολλημάτων θρησκευτικής αιτιολογίας τείνουν να επιζητούν κυριαρχία τύπου Αραβος Ασιάτη και όχι τόσο Βαλκάνιου.(όχι οτι ο Βαλκάνιος δεν μπορεί να τις υποτάξει αλλά αντιστέκονται περισσότερο).

Σίγουρα οι Βαλκάνιες και μεσογειακές γκόμενες μας εκπαιδεύουν πολύ καλά για την αποστολή μας(αυτή είναι και η κυριότερή τους προσφορά).

Μαλλον θα διαφωνησω οτι στα Βαλκανια ο αντρας ειναι dominant, αν μιλαμε για Ελλαδα, γιατι και η Ελλαδα Βαλκανια ειναι,
αλλα μας πηδανε κανονικα οι Ελληνιδες γκομενες.
Εδω στην Ελλαδα εχουν αντιστραφει οι ρολοι
- με τους φεμινισμους
- τον δυτικο τροπο ζωης
- την λιγουριαση των ελληνων αντρων.

Αποτελεσμα: οι γυναικες εχουν το πανω χερι.

Μακαρι να ημασταν στην Ελλαδα, ο αντρας dominant και η γυναικα submissive.
Αλλα αυτο δεν υπαρχει ουτε για ανεκδοτο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χαρακτηριστικές Πολωνέζες.Bogini sexu(Θεές του σεξ).Οιο πιο γεμάτοι κώλοι στο ανατολικό μπλοκ.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.531
Πόντοι
216
Χαρακτηριστικές Πολωνέζες.Bogini sexu(Θεές του σεξ).Οιο πιο γεμάτοι κώλοι στο ανατολικό μπλοκ.

Οι πολωνεζες μπορει να ειναι γυναικαρες,
αλλα οι πολωνοι ειναι λες και το εσκασαν απο το καπηλειό!!!!
:2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μόλις καμακωσα Ρωσίδα από Μόσχα άρτι αφιχθείσα στη Γερμανία.Την έφερα στην πόλη μου αλλά αποτέλεσμα μηδέν.Κανω και άθλιο καμάκι τελευταία.
Οι Ρωσίδες σου μιλάνε εύκολα αλλά κάπως σε πρήζουν μέχρι να κάτσουν οι Πολωνες είναι πιο γρήγορες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπική Πολωνέζα και Πολωνοί άντρες.Γενικά στη χώρα επικρατούν τα mismatch.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ευτυχώς που τη χώρα την ξέρουν πιο πολύ από τις διακοπές και τους πουτσαραδες παρά από τον Τσίπρα.Επίσης οι Έλληνες που πήγαν εκεί με τον εμφύλιο άφησαν άριστες εντυπώσεις γιατί ήταν εργατικοί,καλά παιδιά και παντρεύτηκαν Πολωνεζες οποτε λειτουργεί υπέρ μας.Ο Έλληνας έχει δηλαδή τη φήμη ότι αφομοιώνεται εύκολα και δεσμεύεται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχουμε γινει ρομπες....γελανε με τα χαλια μας ακομη κι οι Πολωνοι...τοση καταντια ρε παιδια....αντε μετα να χεις μουτρα να κοιταξεις πολωνεζα, που θα σε βλεπει σαν αλβανο...

Ρε φίλε διαφήμιση είναι.Ο Ελληναράς στα μεγκα κλαμπ και τα discoplex σε Πόζναν,Βρότσλαβ,Κατοβίτσε τους έχει όλους για πλάκα.Γουστάρουν φοβερά το στυλ μας.Εγώ και σε άθλια φυσική κατάσταση και όντας γηραιότερος κατά 10 χρόνια από τον αμέσως επόμενο στο κλαμπ και πάλι έβγαζα γκόμενες.Ενας πουτσαράς τριαντάρης έχει εκεί άλλη γκόμενα κάθε βδομάδα να μη σου πω κάθε νύχτα.
Οι Πολωνέζες εξάλλου δε σε κρίνουν ανάλογα με τις μάρκες,παπούτσια,ρούχα,αμάξι όπως σε κατατάσσουν οι Ρωσίδες,Ουκρανές.Παίζει να είναι η μοναδική σλαβική χώρα που μπορεί να γαμήσεις τζάμπα ή να πληρώνουν οι γκόμενες τα έξοδά σου.Αν είσαι και σπονσοράς ακόμα καλύτερα αφού το είδος σπανίζει μιας και πολλοί γαμάνε τζάμπα.Τεραστια ζήτηση για σπονσοράδες ιδίως από κακοπαθούσες ΜΙΛΦ.Στάνταρ άλφα ποιότητας τσιμπούκι,πρωκτικό,γλυφοκώλι,καθάρισμα,μαγείρεμα,περιποίηση.Πολλοί κολλάνε και καταλήγουν με σλαβάκια.(και 3 μέτρα κέρατα βέβαια αφού οι γκόμενες είναι καυλιάρες αλλά αυτό το ξέρεις από πριν).

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
οτι και να εισαι οπου κι αν ζεις....οταν εχεις τσιπρες καρανικες και φιλη και το λοιπο σκυλολοι με μουσατους πυρφορους να δυσφημιζουν την χωρα διεθνως αντε μετα να τις πεισεις να μην σε κοιτανε με λυπηση..εχουν και κομπλεξ με τα κομμουνιστικα γιατι τα εφαγαν στην μαπα...αν εισαι μαυριδερος και σε περασουν για αιγυπτιο σε βαζουν στην κατηγορια εξωτικου και εχεις ελπιδες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Πάρτε τα όλα!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μόλις γύρισα σπίτι και ήμουν και στο κλάμπ που ήταν όλες!Όμως εγώ είμαι "δεσμευμένος" αυτές τις μέρες με μια ανώτερη σε εμφάνιση και επίπεδο απο όλες αυτές! :rockon:!!!Είμουν καλεσμένος στο event με κλειστές πόρτες απο νωρίς!Ήταν συνεργείο της πολωνική τηλεόρασης και οι πόζες τους ήταν σοκαριστικες και το θέαμα απίστευτο!Γευση παραδείσου!!!!!!!Αν και ο κάμεραμαν συνέχεια στη δικιά μου ήταν :tickedoff:
Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες απο το κινητό μου!Αυριο θα παίξουν πολύ στα σόσιαλ μεντια !!

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    346 KB · Εμφανίσεις: 50
  • image.jpg
    image.jpg
    107,6 KB · Εμφανίσεις: 55

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Εχουμε γινει ρομπες....γελανε με τα χαλια μας ακομη κι οι Πολωνοι...τοση καταντια ρε παιδια....αντε μετα να χεις μουτρα να κοιταξεις πολωνεζα, που θα σε βλεπει σαν αλβανο...

Δεν σου καίγεται καρφί, γιατί η Κίνα ήταν, είναι, και θα είναι, σοσιαλιστική χώρα,

φιλικά προσκείμενη στον σ/φο Αλέξη!

Μη μασάς!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.531
Πόντοι
216

Μόλις γύρισα σπίτι και ήμουν και στο κλάμπ που ήταν όλες!Όμως εγώ είμαι "δεσμευμένος" αυτές τις μέρες με μια ανώτερη σε εμφάνιση και επίπεδο απο όλες αυτές! :rockon:!!!Είμουν καλεσμένος στο event με κλειστές πόρτες απο νωρίς!Ήταν συνεργείο της πολωνική τηλεόρασης και οι πόζες τους ήταν σοκαριστικες και το θέαμα απίστευτο!Γευση παραδείσου!!!!!!!Αν και ο κάμεραμαν συνέχεια στη δικιά μου ήταν :tickedoff:
Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες απο το κινητό μου!Αυριο θα παίξουν πολύ στα σόσιαλ μεντια !!

H Ροδος ειναι το καλυτερος μερος στην Ελλαδα...εισαι τυχερος που ζεις εκει...ολα στα ποδια σου...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

εδω και χρονια εχει ανεβει εκει κατω η περιοχη και καλοκαιρι ειναι σουπερ αλλα δυσκολο να μενεις και χειμωνα τοσα χιλιομετρα μακρια απο την πολη εκτος αν τα εχεις και εχεις και διαμερισμα στην πολη οποτε οκ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εδω και χρονια εχει ανεβει εκει κατω η περιοχη και καλοκαιρι ειναι σουπερ αλλα δυσκολο να μενεις και χειμωνα τοσα χιλιομετρα μακρια απο την πολη εκτος αν τα εχεις και εχεις και διαμερισμα στην πολη οποτε οκ.
Στο Colorado στην Ορφανίδου ήταν φίλε!Εγώ μένω στο κέντρο της πόλης αλλά και έξω να μένεις καλά είναι!Θεωριτικά υπάρχει για όλους γυναίκα !
Αλλά σε τόσες μεγάλες ποσότητες τουρισμού που έρχονται τα νούμερα στα φορτώματα είναι πολύ χαμηλά σχετικά !
Τουλάχιστον υπάρχουν τα ποιοτικά τυχερα όπως αυτό που είχα προχτές και δύσκολο να γνώριζα τέτοια γυναίκα στη χώρα της!Μιλάμε για Ρωσίδα Μοντέλο-Τραγουδίστρια σχετικά γνωστή στη Μόσχα που όλη η ζωή της είναι στα τα σαλόνια ομορφιάς περί τη κόκκινη πλατεία!!!!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στο Colorado στην Ορφανίδου ήταν φίλε!Εγώ μένω στο κέντρο της πόλης αλλά και έξω να μένεις καλά είναι!Θεωριτικά υπάρχει για όλους γυναίκα !
Αλλά σε τόσες μεγάλες ποσότητες τουρισμού που έρχονται τα νούμερα στα φορτώματα είναι πολύ χαμηλά σχετικά !
Τουλάχιστον υπάρχουν τα ποιοτικά τυχερα όπως αυτό που είχα προχτές και δύσκολο να γνώριζα τέτοια γυναίκα στη χώρα της!Μιλάμε για Ρωσίδα Μοντέλο-Τραγουδίστρια σχετικά γνωστή στη Μόσχα που όλη η ζωή της είναι στα τα σαλόνια ομορφιάς περί τη κόκκινη πλατεία!!!!
Πως την αντεχεις φιλε την Ορφανίδου με τοσο εκωφαντικη μουσικη;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πως την αντεχεις φιλε την Ορφανίδου με τοσο εκωφαντικη μουσικη;
Η Ορφανίδου αντέχεται μέχρι μάξιμουμ 25 χρονών!Το κολοράντο όμως είναι άλλη υπόθεση!Θα μπορούσε να ήταν οπουδήποτε!Και εκει γίνονταν τα καλύτερα φορτώματα !Τώρα με τους Εβραίους έχει χαλάσει!Αλλά για να πας γκόμενα εκει για να τη ψήσεις είναι καλα!Εξάλου στη δυνατή μουσική μιλας λιγότερο και έρχεσαι πιο κοντά στη γυναίκα!!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ρε φίλε διαφήμιση είναι.Ο Ελληναράς στα μεγκα κλαμπ και τα discoplex σε Πόζναν,Βρότσλαβ,Κατοβίτσε τους έχει όλους για πλάκα.Γουστάρουν φοβερά το στυλ μας.Εγώ και σε άθλια φυσική κατάσταση και όντας γηραιότερος κατά 10 χρόνια από τον αμέσως επόμενο στο κλαμπ και πάλι έβγαζα γκόμενες.Ενας πουτσαράς τριαντάρης έχει εκεί άλλη γκόμενα κάθε βδομάδα να μη σου πω κάθε νύχτα.
Οι Πολωνέζες εξάλλου δε σε κρίνουν ανάλογα με τις μάρκες,παπούτσια,ρούχα,αμάξι όπως σε κατατάσσουν οι Ρωσίδες,Ουκρανές.Παίζει να είναι η μοναδική σλαβική χώρα που μπορεί να γαμήσεις τζάμπα ή να πληρώνουν οι γκόμενες τα έξοδά σου.Αν είσαι και σπονσοράς ακόμα καλύτερα αφού το είδος σπανίζει μιας και πολλοί γαμάνε τζάμπα.Τεραστια ζήτηση για σπονσοράδες ιδίως από κακοπαθούσες ΜΙΛΦ.Στάνταρ άλφα ποιότητας τσιμπούκι,πρωκτικό,γλυφοκώλι,καθάρισμα,μαγείρεμα,περιποίηση.Πολλοί κολλάνε και καταλήγουν με σλαβάκια.(και 3 μέτρα κέρατα βέβαια αφού οι γκόμενες είναι καυλιάρες αλλά αυτό το ξέρεις από πριν).

Απο τις πάνω απο τις χίλιες Πολωνέζες που έχω συναναστραφεί την τελευταία δεκαετία ΚΑΜΙΑ δεν ενθουσιάστηκε ποτέ που είμαι Έλληνας (μιλάμε για Πολωνέζες που ζόυν στην Πολωνία όχι της Γ επίπεδου που ήρθαν μια εικοσαετία πρίν να δουλέψουν καθαρίστριες Ελλάδα)..Όχι ότι είχαν αρνητική άποψη για εμάς απλα θα την χαρακτήριζα τουλάχιστον ουδέτερη!!!

Όταν θα ζήσετε Βαρσοβία και θα κάνετε φίλους απο Γαλλία,Ολλανδία,Βέλγιο,Αγγλία κ.λ.π θα δείτε πόσο μειονεκτικά θα νιώσετε μόλις καταλαβαίνεις πως αντικειμενικά είσαι καλύτερος από τους άλλους σε όλα (εμφάνιση,μόρφωση,καμάκι,προσέγγιση,χιούμορ κλπ) και απλά τις βλέπεις να κάθονται στον άσχημο Γάλλο λόγω γλώσσας και Παρισίου!!! Ακόμα χειρότερα όταν επιλέγουν τον βλάχο Ισπανό λόγο γλώσσας και λάτιν χορού!!

Με λίγα λόγια Πολωνία έτους 2016 Έλληνας θα γαμήσεις γιατί πραγματικά το αξίζεις σαν άτομο!! Για κανένα άλλο λόγο!!! Η λέξη Έλληνας δεν επιφέρει κανένα απολύτως πλεονέκτημα (αν δεν είναι μειονέκτημα).

Ο Γάλλος θα γαμίσει και χωρίς να αξίζει μόνο και λόγω γλώσσας!!! Π.Χ. Δεν ξεχνω δεκάδες γκόμενες να μου λένε πές στον φίλο σου αν έχει άλλους φίλους Γάλλους να μας γνωρίσει - η και με Ισπανούς τα ίδια - ανεξαρτήτως εμφάνισης!!! ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!

Αυτά δεν είναι θεωρίες τα έχω ζήσει live!!!

Και για να προλάβω τον kman που θα μου πει ωραίες οι θεωρίες σου αλλα τελικά δεν γάμησες? Ναι γάμησα αλλά και στην ακατόρθωτη Ελλάδα όπως γενικά λέγεται χτες πήδηξα την 13η γκόμενα σε 8 μηνες χωρίς πολύ clubbing και με ελάχιστο αλκοολ..Πολύ Tinder,λίγο bar και απο παρέες και δουλειά..Αυτό το λέω για να μην δημιουργούνται ψευδαισθήσεις πως κάποιος αποτυχημένος τελείως ερωτικά στην Ελλάδα θα πάει Πολωνία και θα μετατραπεί σε θεό του έρωτα!!! Αυτά είναι μαλακίες!!!!! Θα τα πάει σαφώς καλύτερα από εδώ άλλα πρέπει γενικά να το έχει με τις γυναίκες ..Τον clock και τα λοιπά παλικάρια μπορέι όντως να πετυχαίνουν στην Πολωνία και τον πιστεύω αλλά τον ξέρετε? Απο αυτά που διαβάζω πηδάει και στην Ελλάδα...Αρά ανήκει στον μέσο όρο?  Έχω φίλους που μου λένε φετός κατάφεραν να πηδήξουν στην Ελλάδα μια γκόμενα και αλλοι μου λένε καμία (Αυτός είναι ο μέσος όρος)...Αρά να τους πουλάω φούμαρα τραβάτε Πολωνία εκεί θα γαμάτε αβερτα?Για πιο λόγο να γαμάνε εκει τι θα αλλάξει? Απλά αν γαμάνε 2 τον χρόνο στην Ελλάδα άντε να γαμήσουν 5 εκέι!! Εμένα αυτά λένε οι προσωπικές μου εμπειρίες έχωντας ζήσει και ένα μεγάλο χρονικο διάστημα εκεί.
Και προσοχή μιλάμε πάντα για να πηδήξεις χωρίς λεφτά!!!

Ο kman είναι άλλη κατηγόρία μιλάει για πληρωμένες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom