Ρε φίλε διαφήμιση είναι.Ο Ελληναράς στα μεγκα κλαμπ και τα discoplex σε Πόζναν,Βρότσλαβ,Κατοβίτσε τους έχει όλους για πλάκα.Γουστάρουν φοβερά το στυλ μας.Εγώ και σε άθλια φυσική κατάσταση και όντας γηραιότερος κατά 10 χρόνια από τον αμέσως επόμενο στο κλαμπ και πάλι έβγαζα γκόμενες.Ενας πουτσαράς τριαντάρης έχει εκεί άλλη γκόμενα κάθε βδομάδα να μη σου πω κάθε νύχτα.
Οι Πολωνέζες εξάλλου δε σε κρίνουν ανάλογα με τις μάρκες,παπούτσια,ρούχα,αμάξι όπως σε κατατάσσουν οι Ρωσίδες,Ουκρανές.Παίζει να είναι η μοναδική σλαβική χώρα που μπορεί να γαμήσεις τζάμπα ή να πληρώνουν οι γκόμενες τα έξοδά σου.Αν είσαι και σπονσοράς ακόμα καλύτερα αφού το είδος σπανίζει μιας και πολλοί γαμάνε τζάμπα.Τεραστια ζήτηση για σπονσοράδες ιδίως από κακοπαθούσες ΜΙΛΦ.Στάνταρ άλφα ποιότητας τσιμπούκι,πρωκτικό,γλυφοκώλι,καθάρισμα,μαγείρεμα,περιποίηση.Πολλοί κολλάνε και καταλήγουν με σλαβάκια.(και 3 μέτρα κέρατα βέβαια αφού οι γκόμενες είναι καυλιάρες αλλά αυτό το ξέρεις από πριν).
Απο τις πάνω απο τις χίλιες Πολωνέζες που έχω συναναστραφεί την τελευταία δεκαετία ΚΑΜΙΑ δεν ενθουσιάστηκε ποτέ που είμαι Έλληνας (μιλάμε για Πολωνέζες που ζόυν στην Πολωνία όχι της Γ επίπεδου που ήρθαν μια εικοσαετία πρίν να δουλέψουν καθαρίστριες Ελλάδα)..Όχι ότι είχαν αρνητική άποψη για εμάς απλα θα την χαρακτήριζα τουλάχιστον ουδέτερη!!!
Όταν θα ζήσετε Βαρσοβία και θα κάνετε φίλους απο Γαλλία,Ολλανδία,Βέλγιο,Αγγλία κ.λ.π θα δείτε πόσο μειονεκτικά θα νιώσετε μόλις καταλαβαίνεις πως αντικειμενικά είσαι καλύτερος από τους άλλους σε όλα (εμφάνιση,μόρφωση,καμάκι,προσέγγιση,χιούμορ κλπ) και απλά τις βλέπεις να κάθονται στον άσχημο Γάλλο λόγω γλώσσας και Παρισίου!!! Ακόμα χειρότερα όταν επιλέγουν τον βλάχο Ισπανό λόγο γλώσσας και λάτιν χορού!!
Με λίγα λόγια Πολωνία έτους 2016 Έλληνας θα γαμήσεις γιατί πραγματικά το αξίζεις σαν άτομο!! Για κανένα άλλο λόγο!!! Η λέξη Έλληνας δεν επιφέρει κανένα απολύτως πλεονέκτημα (αν δεν είναι μειονέκτημα).
Ο Γάλλος θα γαμίσει και χωρίς να αξίζει μόνο και λόγω γλώσσας!!! Π.Χ. Δεν ξεχνω δεκάδες γκόμενες να μου λένε πές στον φίλο σου αν έχει άλλους φίλους Γάλλους να μας γνωρίσει - η και με Ισπανούς τα ίδια - ανεξαρτήτως εμφάνισης!!! ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!
Αυτά δεν είναι θεωρίες τα έχω ζήσει live!!!
Και για να προλάβω τον kman που θα μου πει ωραίες οι θεωρίες σου αλλα τελικά δεν γάμησες? Ναι γάμησα αλλά και στην ακατόρθωτη Ελλάδα όπως γενικά λέγεται χτες πήδηξα την 13η γκόμενα σε 8 μηνες χωρίς πολύ clubbing και με ελάχιστο αλκοολ..Πολύ Tinder,λίγο bar και απο παρέες και δουλειά..Αυτό το λέω για να μην δημιουργούνται ψευδαισθήσεις πως κάποιος αποτυχημένος τελείως ερωτικά στην Ελλάδα θα πάει Πολωνία και θα μετατραπεί σε θεό του έρωτα!!! Αυτά είναι μαλακίες!!!!! Θα τα πάει σαφώς καλύτερα από εδώ άλλα πρέπει γενικά να το έχει με τις γυναίκες ..Τον clock και τα λοιπά παλικάρια μπορέι όντως να πετυχαίνουν στην Πολωνία και τον πιστεύω αλλά τον ξέρετε? Απο αυτά που διαβάζω πηδάει και στην Ελλάδα...Αρά ανήκει στον μέσο όρο? Έχω φίλους που μου λένε φετός κατάφεραν να πηδήξουν στην Ελλάδα μια γκόμενα και αλλοι μου λένε καμία (Αυτός είναι ο μέσος όρος)...Αρά να τους πουλάω φούμαρα τραβάτε Πολωνία εκεί θα γαμάτε αβερτα?Για πιο λόγο να γαμάνε εκει τι θα αλλάξει? Απλά αν γαμάνε 2 τον χρόνο στην Ελλάδα άντε να γαμήσουν 5 εκέι!! Εμένα αυτά λένε οι προσωπικές μου εμπειρίες έχωντας ζήσει και ένα μεγάλο χρονικο διάστημα εκεί.
Και προσοχή μιλάμε πάντα για να πηδήξεις χωρίς λεφτά!!!
Ο kman είναι άλλη κατηγόρία μιλάει για πληρωμένες!!!