Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Λονδίνο ακόμη,πριν λίγη ώρα  συνόδευσα την Πολωνέζα να πάρει την πτήση της και τώρα περιμένω σε άλλο αεροδρόμιο να παρω και τη δική μου πτήση...

Μια διαφορά που βλέπω στην Πολωνέζα,συγκριτικά με κάποιες Ρωσίδες και μία Ουκρανέζα που έχω γνωρίσει,είναι ότι δεν είναι μπιμπελό,μιγιάγγιχτη και εύθραυστη.Επίσης ξέρει να κάνει πράγματα,νοικοκυριό,κ.λ.π. και ξέρει ότι η "περιποίηση" σε έναν άντρα δεν αφορά μόνο το γαμήσι,αλλά περισσότερα πράγματα..
Τραβιόμουν κάποτε με μια Ρωσίδα,που  τσέκαρε την εμφάνισή της κάθε 5 λεπτά.
Μια με την μπροστινή κάμερα του κινητού,μια πήγαινε τουλέτα να φτιαχτεί :rolleyes:

Δεν της έχω υποσχεθεί τίποτα της Πολωνέζας για κοινό μέλλον,ούτε είπα τίποτα πυρφορίστικα λόγια.Όμως θέλει  κάτι περισσότερο και μου είπε πως θελει να με επισκεφτεί Γερμανία.Αξίζει τελικά και σαν άτομο η συγκεκριμένη,αλλά έχω ακόμη πολλά Σλαβικά χωράφια να οργώσω :fuck1: προτού κρεμάσω το αλέτρι μου. :rockon:

Οπότε,16-17-18 Σεπ κανόνισα να πάω οδικώς με έναν Πολωνό Πόζναν.
Αλλά και ο Οκτώβρης θα περιλαμβάνει Πολωνία

oxVRe9q.jpg

με ένα  ταξίδι που θα ξεκινήσει από Wroclaw για να καταλήξει στο Gdansk,να δω τι παίζει και στην ενδοχώρα.

Και μέσα Νοέμβρη  Αγία Πετρούπολη. :rockon:

Αρχηγέ,όσο για τα πόδια μιας και είναι αδυναμία μου.
Πάντα μιλώντας για τον  μέσο όρο,οι Πολωνέζεςείναι οι πιο κοντές Σλάβες που έχω δει.Επιθυμητό το καλοσχηματισμένο πόδι,αλλά το ψηλο και καλοσχηματισμένο πόδι είναι που κάνει τη διαφορά.
Επίσης με αυτή από το Pardubice έχουμε αλληλοστείλει μυστηριες :tits2: φωτό,οπότε μόλις πάω Πράγα θα έρθει,απλά εύχομαι να μην μας πετύχει η άλλη και μου ζαλίσει τα αρχίδια.

Α,και έχασα με όλα αυτά και αυτήν από τη Trzebnica και το χειρότερο στράβωσε και η βυζαρού κοινή μας φίλη που μαγάρισα τη φίλη της και μετά πότισα κι άλλες Πολωνέζικες γλάστρες..

Glock γτπ τα Ολλανδικά,αλλά επειδή έχω τραβηχτεί με Ολλανδέζα και μιλούσαμε Αγγλικά,θεωρώ ότι πρόκειται για καλές περιπτώσεις.Είναι πιο όμορφες και με πιο γυναικείο-καμπυλωτό σώμα από τη μέση Γερμανίδα και πιο χαλαρές σαν χαρακτήρες.
Και όλες οι φίλες της,είχαν το ίδιο γαμάτο στυλάκι.

Αν και είναι γούστα αυτά,Glock όταν εννοούμε Γερμανίδες  δεν πιστεύω να αναφέρεσαι στα ψωλάκια που τα βράδια σέρνονται από το πολύ αλκοόλ;

Αυτές που λέω εγώ δε θα σκάσουν ούτε σε εμπορικούς τουριστικούς προορισμούς,,ούτε στα Mac Donalds,ούτε όπου σκάει η μάζα.Αυτές τις πετυχαίνεις σε μέρη που κανόνικα οι μετανάστες δεν έχουν πρόσβαση και δεν αποτελούν ερωτικη επιλογή για αυτές,ακόμη και αν είναι πλούσαιοι.Εγώ έχω πρόσβαση σε αυτούς τους κύκλους,μονάχα εξαιτίας από αυτό το extrαδάκι με τα Λονδίνα,κ.λ.π. που κάνω.Αλλιώς αρχίδια...

Tεσπα,οι Σλάβες ειναι για την ωρα το θέμα μας..

Α,πριν φύγω Λονδίνο γνώρισα Ρωσίδα μουνάρα 29 χρονών χωρισμένη με παιδί,η οποία ήταν τόσο καλή που αν και συνήθως συγκρατιέμαι μέχρι να "διαβάσω τη φάση",άρχισα να την φλερτάρω επίμονα σε τραπέζι που είμασταν 8 άτομα κι ας ήξερα μόνο τους τρεις.Τι να έκανα ρε τύποι,φορούσε ένα μαύρο φόρεμα,με σχίσιμο στο πλάι,βαθύ ντεκολτέ και η τύπισσα ήταν κοντά στο 1.80..

Σε χρόνο dt κατάλαβε τι ρόλο βαράω ,επαιξε αμυνα ευγενικά όσο τη φλέρταρα και μετά είπε στον κοινό μας φίλο:"Καλη περιπτωση ο φιλος σου,αλλά δε φαίνεται να έχει "ηρεμήσει" ακόμη". :grin:
Αυτό μεταφράζεται σε:Ο φίλος σου γαμάει αβέρτα ακόμη,δεν μου κάνει για υποψήφιος χορηγός εμού και του παιδιού μου.

Επόμενος προορισμός,Πόζναν :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λονδίνο ακόμη,πριν λίγη ώρα  συνόδευσα την Πολωνέζα να πάρει την πτήση της και τώρα περιμένω σε άλλο αεροδρόμιο να παρω και τη δική μου πτήση...

Μια διαφορά που βλέπω στην Πολωνέζα,συγκριτικά με κάποιες Ρωσίδες και μία Ουκρανέζα που έχω γνωρίσει,είναι ότι δεν είναι μπιμπελό,μιγιάγγιχτη και εύθραυστη.Επίσης ξέρει να κάνει πράγματα,νοικοκυριό,κ.λ.π. και ξέρει ότι η "περιποίηση" σε έναν άντρα δεν αφορά μόνο το γαμήσι,αλλά περισσότερα πράγματα..
Τραβιόμουν κάποτε με μια Ρωσίδα,που  τσέκαρε την εμφάνισή της κάθε 5 λεπτά.
Μια με την μπροστινή κάμερα του κινητού,μια πήγαινε τουλέτα να φτιαχτεί :rolleyes:

Δεν της έχω υποσχεθεί τίποτα της Πολωνέζας για κοινό μέλλον,ούτε είπα τίποτα πυρφορίστικα λόγια.Όμως θέλει  κάτι περισσότερο και μου είπε πως θελει να με επισκεφτεί Γερμανία.Αξίζει τελικά και σαν άτομο η συγκεκριμένη,αλλά έχω ακόμη πολλά Σλαβικά χωράφια να οργώσω :fuck1: προτού κρεμάσω το αλέτρι μου. :rockon:

Οπότε,16-17-18 Σεπ κανόνισα να πάω οδικώς με έναν Πολωνό Πόζναν.
Αλλά και ο Οκτώβρης θα περιλαμβάνει Πολωνία

oxVRe9q.jpg

με ένα  ταξίδι που θα ξεκινήσει από Wroclaw για να καταλήξει στο Gdansk,να δω τι παίζει και στην ενδοχώρα.

Και μέσα Νοέμβρη  Αγία Πετρούπολη. :rockon:

Αρχηγέ,όσο για τα πόδια μιας και είναι αδυναμία μου.
Πάντα μιλώντας για τον  μέσο όρο,οι Πολωνέζεςείναι οι πιο κοντές Σλάβες που έχω δει.Επιθυμητό το καλοσχηματισμένο πόδι,αλλά το ψηλο και καλοσχηματισμένο πόδι είναι που κάνει τη διαφορά.
Επίσης με αυτή από το Pardubice έχουμε αλληλοστείλει μυστηριες :tits2: φωτό,οπότε μόλις πάω Πράγα θα έρθει,απλά εύχομαι να μην μας πετύχει η άλλη και μου ζαλίσει τα αρχίδια.

Α,και έχασα με όλα αυτά και αυτήν από τη Trzebnica και το χειρότερο στράβωσε και η βυζαρού κοινή μας φίλη που μαγάρισα τη φίλη της και μετά πότισα κι άλλες Πολωνέζικες γλάστρες..

Glock γτπ τα Ολλανδικά,αλλά επειδή έχω τραβηχτεί με Ολλανδέζα και μιλούσαμε Αγγλικά,θεωρώ ότι πρόκειται για καλές περιπτώσεις.Είναι πιο όμορφες και με πιο γυναικείο-καμπυλωτό σώμα από τη μέση Γερμανίδα και πιο χαλαρές σαν χαρακτήρες.
Και όλες οι φίλες της,είχαν το ίδιο γαμάτο στυλάκι.

Αν και είναι γούστα αυτά,Glock όταν εννοούμε Γερμανίδες  δεν πιστεύω να αναφέρεσαι στα ψωλάκια που τα βράδια σέρνονται από το πολύ αλκοόλ;

Αυτές που λέω εγώ δε θα σκάσουν ούτε σε εμπορικούς τουριστικούς προορισμούς,,ούτε στα Mac Donalds,ούτε όπου σκάει η μάζα.Αυτές τις πετυχαίνεις σε μέρη που κανόνικα οι μετανάστες δεν έχουν πρόσβαση και δεν αποτελούν ερωτικη επιλογή για αυτές,ακόμη και αν είναι πλούσαιοι.Εγώ έχω πρόσβαση σε αυτούς τους κύκλους,μονάχα εξαιτίας από αυτό το extrαδάκι με τα Λονδίνα,κ.λ.π. που κάνω.Αλλιώς αρχίδια...

Tεσπα,οι Σλάβες ειναι για την ωρα το θέμα μας..

Α,πριν φύγω Λονδίνο γνώρισα Ρωσίδα μουνάρα 29 χρονών χωρισμένη με παιδί,η οποία ήταν τόσο καλή που αν και συνήθως συγκρατιέμαι μέχρι να "διαβάσω τη φάση",άρχισα να την φλερτάρω επίμονα σε τραπέζι που είμασταν 8 άτομα κι ας ήξερα μόνο τους τρεις.Τι να έκανα ρε τύποι,φορούσε ένα μαύρο φόρεμα,με σχίσιμο στο πλάι,βαθύ ντεκολτέ και η τύπισσα ήταν κοντά στο 1.80..

Σε χρόνο dt κατάλαβε τι ρόλο βαράω ,επαιξε αμυνα ευγενικά όσο τη φλέρταρα και μετά είπε στον κοινό μας φίλο:"Καλη περιπτωση ο φιλος σου,αλλά δε φαίνεται να έχει "ηρεμήσει" ακόμη". :grin:
Αυτό μεταφράζεται σε:Ο φίλος σου γαμάει αβέρτα ακόμη,δεν μου κάνει για υποψήφιος χορηγός εμού και του παιδιού μου.

Επόμενος προορισμός,Πόζναν :rockon:

Βλέπω κόλλησες με την Πολωνία όπως όλοι.Πόζναν,Βρότσλαβ έχει απεριόριστους στόχους και γαμήσι.Οσο για τις Πολωνέζες είναι μεν πιο κοντές από Τσέχες Σλοβάκες,Σέρβες αλλά ψηλότερες από τις Ουκρανέζες.Οπότε δεν τις λες τις κοντύτερες Σλάβες.Αν και το πολωνικό κοντοπούτανο κάνει απίστευτο τσιμπούκι έχουν φτάσει την τέχνη αυτή στο υψηλότερο δυνατό σημείο.
Δυνατό σημείο της Πολωνέζας οτι τραβάει ένα καθαρισματάκι,σου πλένει τα πιάτα πριν φύγει και φροντίζει πάντα να είσαι χορτάτος για να γαμάς καλά.Δε λέει ποτέ όχι στο σεξ είναι πάντα ευτυχισμένη όταν καυλώνεις.
Εμφανισιακά όντως δεν έχει το τέλειο περιποιημένο στυλ της Ρωσίδας αλλά σίγουρα προσέχει πολύ περισσότερο από τη Γερμανίδα περισσότερο μέικ απ,τακούνι,βύζους κώλους έξω βλέπεις Πολωνία σε μια μέρα από ό,τι Γερμανία σε μήνες.
Οι Πολωνεζες ειναι οι ευκολότερες γκόμενες στην ΕΕ δεν είναι τυχαίο οτι τις αποκαλούν Mc girls κάνουν σεξ αμέσως δε χρειάζεται ουτε έρωτα να πουλάς όπως ελεγε ο Dr. Love ουτε φυσικά εχουν καμια ομοιότητα με Γερμανιδες οπως έλεγε ο Σεβαλιέ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Βλέπω κόλλησες με την Πολωνία όπως όλοι.Πόζναν,Βρότσλαβ έχει απεριόριστους στόχους και γαμήσι.Οσο για τις Πολωνέζες είναι μεν πιο κοντές από Τσέχες Σλοβάκες,Σέρβες αλλά ψηλότερες από τις Ουκρανέζες.Οπότε δεν τις λες τις κοντύτερες Σλάβες.Αν και το πολωνικό κοντοπούτανο κάνει απίστευτο τσιμπούκι έχουν φτάσει την τέχνη αυτή στο υψηλότερο δυνατό σημείο.
Δυνατό σημείο της Πολωνέζας οτι τραβάει ένα καθαρισματάκι,σου πλένει τα πιάτα πριν φύγει και φροντίζει πάντα να είσαι χορτάτος για να γαμάς καλά.Δε λέει ποτέ όχι στο σεξ είναι πάντα ευτυχισμένη όταν καυλώνεις.
Εμφανισιακά όντως δεν έχει το τέλειο περιποιημένο στυλ της Ρωσίδας αλλά σίγουρα προσέχει πολύ περισσότερο από τη Γερμανίδα περισσότερο μέικ απ,τακούνι,βύζους κώλους έξω βλέπεις Πολωνία σε μια μέρα από ό,τι Γερμανία σε μήνες.

Τα παραπάνω είναι τόσο ακριβή,που αν κάποιος διαφωνεί ή δεν έχει πάει ποτέ Πολωνία ή πήγε και δεν πήρε χαμπάρι.

Τα post του kman είναι μασημένη τροφή,πάσα και γκολ,ασσίστ και καλάθι :rockon:

Πάρτε το χαμπάρι να δείτε το φως το αλήθινο  :tits2:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα παραπάνω είναι τόσο ακριβή,που αν κάποιος διαφωνεί ή δεν έχει πάει ποτέ Πολωνία ή πήγε και δεν πήρε χαμπάρι.

Τα post του kman είναι μασημένη τροφή,πάσα και γκολ,ασσίστ και καλάθι :rockon:

Πάρτε το χαμπάρι να δείτε το φως το αλήθινο  :tits2:

Ας πούμε σου λέω από τώρα μην πας καθόλου στο Γκντανσκ έχει τις ασχημότερες και κοντύτερες γκόμενες που έχω δει στην Πολωνία.Το Βρότσλαβ έχει 10 φορές καλύτερα μουνιά σωματικώς(αλλά χυμένες στη μάπα το κλασσικό πολωνικό butterface),το Πόζναν συγκεντρώνει τον ανφάν κατέ τις γκόμενες που μπορούν να θεωρηθούν μουνάρες με τα ευρωπαικά στάνταρντς.Είναι η μόνη πόλη της Πολωνίας που βλέπεις μοντέλα στους δρόμους κάτι έχει το νερό της Wielkopolska.
Ενας από τους λόγους που με αμφισβητούνε είναι οτι είμαι τρομερά ακριβής μιλάω πάντα για συγκεκριμένους τόπους χρόνους μέρη και πάντα συγκριτικά.

Οι Ρωσίδες βέβαια έχουν σπουδάσει τους άντρες σε βάθος σε ανεβάζουν τρομερά ψυχολογικά αν είσαι χουβαρντάς.Σε κάνουν πιο τολμηρό και τονώνουν το ηθικό για σπουδαία πράγματα.Ρωσία μπορείς να γαμήσεις την απόλυτη μουνάρα κάτω των 25 ετών,καλλίγραμμη,1.90 ύψος και από μεγάλη πόλη αν δείξεις κλάση κάτι που απλά δε γίνεται Πολωνία γιατί σπανίζουν τέτοιες γκόμενες.Παλιά γινόταν Τσεχία τώρα αυτές πάνε με τα πολύ χοντρά πορτοφόλια και ο μέσος όρος έχει πέσει σαφώς γιατί έχουν γίνει 10 κιλά παχύτερες από τότε που η χώρα εντάχθηκε στην ΕΕ.
Και οι Πολωνέζες έχουν παχύνει αλλά ευτυχώς πολλά έξτρα κιλά πήγαν στα βυζιά και στους κώλους με αποτέλεσμα να γίνουν οι μεγαλύτερες βυζαρούδες και κωλαρούδες του μπλοκ,Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορρωσία σε καμία περίπτωση δε βλέπεις τέτοια τιτανικά οβούζια οι γκόμενες καταφεύγουν στις πλαστικές για να πιάσουν τα τα στάνταρτς Πολωνέζας.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ας πούμε σου λέω από τώρα μην πας καθόλου στο Γκντανσκ έχει τις ασχημότερες και κοντύτερες γκόμενες που έχω δει στην Πολωνία.Το Βρότσλαβ έχει 10 φορές καλύτερα μουνιά σωματικώς(αλλά χυμένες στη μάπα το κλασσικό πολωνικό butterface),το Πόζναν συγκεντρώνει τον ανφάν κατέ τις γκόμενες που μπορούν να θεωρηθούν μουνάρες με τα ευρωπαικά στάνταρντς.Είναι η μόνη πόλη της Πολωνίας που βλέπεις μοντέλα στους δρόμους κάτι έχει το νερό της Wielkopolska.
Ενας από τους λόγους που με αμφισβητούνε είναι οτι είμαι τρομερά ακριβής μιλάω πάντα για συγκεκριμένους τόπους χρόνους μέρη και πάντα συγκριτικά.

Εμπιστεύομαι την κρίση σου,αλλά πρέπει να κάνω και εγώ αυτοψία. :grin:

Από Πόζναν περιμένω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,θα πάω με Πολωνό που ο αδερφός του είναι πολύ χωμένος στη νύχτα.
Τα μισά που μου έχει δείξει σε φωτό να γίνουν,θα είναι πέρα των προσδοκιών μου αυτό το ταξίδι.

Σε λίγο ξεκινάει το check in,θα σε διαβάσω όταν φτάσω στο Γερμανιστάν. :rolleyes:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εμπιστεύομαι την κρίση σου,αλλά πρέπει να κάνω και εγώ αυτοψία. :grin:

Από Πόζναν περιμένω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,θα πάω με Πολωνό που ο αδερφός του είναι πολύ χωμένος στη νύχτα.
Τα μισά που μου έχει δείξει σε φωτό να γίνουν,θα είναι πέρα των προσδοκιών μου αυτό το ταξίδι.

Σε λίγο ξεκινάει το check in,θα σε διαβάσω όταν φτάσω στο Γερμανιστάν. :rolleyes:

Από το Πόζναν δεν υπάρχει καλύτερη πόλη.Εχω πάει παντού και ξέρω.
Τα πράγματα είναι απλά.Οι Πολωνέζες του Πόζναν είναι Πολωνέζες γηγενείς που αναμίχθηκαν 20% με Γερμανίδες και πήραν το ύψος ενώ το έχουν συνδυάσει με τα μεγάλα σλαβικά βυζιά που είναι κυρίαρχο γονίδιο.Είναι μοναδικός συνδυασμός ψηλών βυζαρούδων κάτι που βλέπεις μόνο Τσεχία(πάλι λόγω μίξης Γερμανοειδών(30%) με Σλάβους) και Σουηδία.
Γκντανσκ πριν τον πόλεμο ήταν 98% γερμανική πόλη.Οι Πολωνέζες που ήρθαν μετά όταν οι Ρώσοι έδιωξαν ολόκληρο το γερμανικό πληθυσμό(οι Ρώσοι τους έδερναν και οι Πολωνοί τους έκλεβαν) ήταν από τα backwaters της σημερινής δυτικής Ουκρανίας και Λευκορρωσίας πάρα πολύ μέτριες εμφανισιακά.
Χοντρικά ο γερμανοειδής σωματότυπος είναι ψηλές,άκωλες,άβυζες,με συμμετρικά πρόσωπα και στραβά πόδια με κενό ανάμεσα στα μπούτια ενώ ο σλαβικός κοντύτερες με τσιμπουκόχειλα,ασύμμετρες μύτες,μεγάλες κωλάρες,βυζάρες και φοβερά καλοσχηματισμένα πόδια τέλειες γάμπες και μπούτια χωρίς κενό.Οπου συνέβη επιμιξία όπως δυτική Πολωνία,Τσεχία έγινε το θαύμα και προέκυψαν τα απόλυτα μούνια στην Ευρώπη(ψηλές,με φοβερές βυζάρες και καλλίγραμμα πόδια).Συγκρίνονται μόνο με άλλους μικρούς πληθυσμούς όπως οι Σερβοκροάτισσες και οι Σουηδέζες που είναι άλλη ιστορία.Μιλάμε πάντα για τοπ μουνί στην Ευρώπη.
Για αυτό εξάλλου ο Χίτλερ είχε ιδιαίτερη ευαισθησία για την Τσεχία,δεν τη βομβάρδισε εκεί έκανε εκεί γενετικά πειράματα(έστειλε ψηλούς Αρειους SS να γαμάνε Τσέχες για να ομορφύνει η γερμανική φυλή,ο Γκαίμπελς είχε Τσέχα ερωμένη) ούτε πείραξε ποτέ τους Πολωνούς της δυτικής Πολωνίας απλά τους ενέταξε στο Ράιχ.

Τα σλαβικά κέντρα Κίεβο,Μινσκ,Μόσχα κτλ έχουν βέβαια αρκετές συγκρίσιμες αλλά καθαρά λόγω μεγέθους ο μέσος όρος είναι σαφώς χαμηλότερος.

Για ένα Βαλκάνιο πουτσαρά οι χώρες ανατολικά του Οντερ είναι ένα απέραντο μουνολίβαδο.Κάθε άντρας που σέβεται τον πούτσο του έρχεται για να προσκυνήσει και να θυσιάσει στους τρομερούς σλαβικούς κώλους.Αμα κολλήσεις μετά δε γυρνάς πίσω η σλαβική Ευρώπη είναι το μεγαλύτερο ναρκωτικό.
Το ξέρουν βέβαια και οι γερμανοειδείς αυτό αλλά στον ανταγωνισμό Βαλκάνιου γερμανοειδούς ο Βαλκάνιος έχει πάντα το πάνω χέρι είναι ανώτερος σα μονάδα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χαίρομαι πολύ που το τελευταίο καιρό τα πράγματα σε αυτό τη νήμα έχουν μπει στη Σωστή τους βάση! Το να πάει καποιος πολωνία και να πει πως ΔΕΝ  πέφτουν  :knockinb: και δεν νιώθεις ερωτισμό είναι σαν να έζησε ένα Matrix! Ο χειρότερος ήταν αυτός που έμενε Βαρσοβία και κυνηγούσε ξένες και Σουηδέζες  :headbang: :headbang: :headbang:
Το Πόζναν τώρα είναι μεγάλο ...κεφάλαιο στην Πολωνία! Είναι η πόλη που έκανα την πρώτη "εισβολή" το 2006 πριν μπω στο στρατό! Μιλάμε για απίστευτα σκηνικά με το τι έβλεπα γύρω μου! Το 2008 πήγα με φίλους και ο ένας απο τότε πάει κάθε χρόνο 1-2 φορές!!Το τι έχει φορτώσει και τα σκηνικά να είναι με κοπέλα και να την πέφτουν άλλες μέσα στη μάπα της δικής του είναι απίστευτα αλλά ΑΛΗΘΙΝΑ!!! Τα φασώματα και τα φορτώματα δεν περιγράφονται!
Το Πόζναν είναι η πόλη που μπορεί να μπείς σε ένα κλάμπ και σε 5 ΛΕΠΤΑ να έχεις φορτώσει και να έχεις φύγει για γαμήσια!!!! :rockon: :rockon: :rockon: Το μόνο μειονέκτημα είναι πως η Πολωνέζα θα γαμιέται αγρίως και θα τσιμπουκώνει μέχρι το πρωί... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν δίνει δηλαδή περιθώριο να την στείλεις σπίτι και να πας να ξαναβρείς τη παρέα!! Σίγουρα οι φίλοι θα σε βρούν σπίτι και δεν θα μπορούν να κοιμηθούν απο τα βογγητά!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν εισαι "Rock Star" έστω και σε τοπικό συγκρότημα χαίρω πολύ! Είναι αυτοί που τους κολλάνε οι γυναίκες πιο ευκολα απο κάθε άλλη ιδιότητα!!!
Όσο για τις Γερμανίδες, μάλλον μιλάς για μια φορά κι έναν καιρό ... Δεκαετία του 90 μέχρι 2006-09 έβλεπες κάτι τέτοια κουλτουρέ κουκλάκια! Πλέον τις ισοπέδωσαν όλες...Δεν υπάρχει νορμάλ Γερμανίδα! Δεν ξεφεύγουν απο τη μάζα!Και κυρίως οι κάτω των 30!!!
Θυμάμαι σε μια εκδρομή μου στο Αμβούργο ψάχναμε για ένα εστιατόριο άσχετοι εκεί! Σταματάω δυο ωραία Γερμανιδάκια καλοβαλμενα και ευγενικότατα! Τους λέω πως θέλω να φάω κάτι ωραίο και ιδιαίτερο σε εστιατόριο και η ερώτηση έδειξε να τις πιάνει αδιάβαστες... Μετά απο λίγη σκέψη μου λένε "Έχει Mc Donalds και Berger King" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Χαίρομαι πολύ που το τελευταίο καιρό τα πράγματα σε αυτό τη νήμα έχουν μπει στη Σωστή τους βάση! Το να πάει καποιος πολωνία και να πει πως ΔΕΝ  πέφτουν  :knockinb: και δεν νιώθεις ερωτισμό είναι σαν να έζησε ένα Matrix! Ο χειρότερος ήταν αυτός που έμενε Βαρσοβία και κυνηγούσε ξένες και Σουηδέζες  :headbang: :headbang: :headbang:
Το Πόζναν τώρα είναι μεγάλο ...κεφάλαιο στην Πολωνία! Είναι η πόλη που έκανα την πρώτη "εισβολή" το 2006 πριν μπω στο στρατό! Μιλάμε για απίστευτα σκηνικά με το τι έβλεπα γύρω μου! Το 2008 πήγα με φίλους και ο ένας απο τότε πάει κάθε χρόνο 1-2 φορές!!Το τι έχει φορτώσει και τα σκηνικά να είναι με κοπέλα και να την πέφτουν άλλες μέσα στη μάπα της δικής του είναι απίστευτα αλλά ΑΛΗΘΙΝΑ!!! Τα φασώματα και τα φορτώματα δεν περιγράφονται!
Το Πόζναν είναι η πόλη που μπορεί να μπείς σε ένα κλάμπ και σε 5 ΛΕΠΤΑ να έχεις φορτώσει και να έχεις φύγει για γαμήσια!!!! :rockon: :rockon: :rockon: Το μόνο μειονέκτημα είναι πως η Πολωνέζα θα γαμιέται αγρίως και θα τσιμπουκώνει μέχρι το πρωί... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν δίνει δηλαδή περιθώριο να την στείλεις σπίτι και να πας να ξαναβρείς τη παρέα!! Σίγουρα οι φίλοι θα σε βρούν σπίτι και δεν θα μπορούν να κοιμηθούν απο τα βογγητά!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ρε γκλοκ οι γκομενες βαρσοβια παιρνουν 1500 το μηνα γιατι να παν με εναν ελληνοπακιστανο,θα φυγει ο ελληνας να παει να γαμησει βαρσοβια?
Αυτα που γραφεις γινονταν το 2006 που οι γκομενες ηταν φτωχες και οι ελληνες πλουσιοι τωρα συμβαινει το αντιστροφο

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε γκλοκ οι γκομενες βαρσοβια παιρνουν 1500 το μηνα γιατι να παν με εναν ελληνοπακιστανο,θα φυγει ο ελληνας να παει να γαμησει βαρσοβια?
Αυτα που γραφεις γινονταν το 2006 που οι γκομενες ηταν φτωχες και οι ελληνες πλουσιοι τωρα συμβαινει το αντιστροφο
Γιατι γουστάρουν έναν πούτσο στο υγρό μουνάκι τους... Τι πιο απλό??????

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν εισαι "Rock Star" έστω και σε τοπικό συγκρότημα χαίρω πολύ! Είναι αυτοί που τους κολλάνε οι γυναίκες πιο ευκολα απο κάθε άλλη ιδιότητα!!!
Όσο για τις Γερμανίδες, μάλλον μιλάς για μια φορά κι έναν καιρό ... Δεκαετία του 90 μέχρι 2006-09 έβλεπες κάτι τέτοια κουλτουρέ κουκλάκια! Πλέον τις ισοπέδωσαν όλες...Δεν υπάρχει νορμάλ Γερμανίδα! Δεν ξεφεύγουν απο τη μάζα!Και κυρίως οι κάτω των 30!!!
Θυμάμαι σε μια εκδρομή μου στο Αμβούργο ψάχναμε για ένα εστιατόριο άσχετοι εκεί! Σταματάω δυο ωραία Γερμανιδάκια καλοβαλμενα και ευγενικότατα! Τους λέω πως θέλω να φάω κάτι ωραίο και ιδιαίτερο σε εστιατόριο και η ερώτηση έδειξε να τις πιάνει αδιάβαστες... Μετά απο λίγη σκέψη μου λένε "Έχει Mc Donalds και Berger King" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οντως έτσι είναι.Φαντάσου ο πουτσαράς να μη διαφωτιζόταν από τα ποστ μου.Θα έμενε Γερμανία για καμιά δεκαετία και θα γαμούσε 10 φορές λιγότερες από όσες θα ξεσκίσει στο σλαβικό κόσμο.
Τώρα θα κολλήσει με την ανατολική πλευρά του Οντερ.Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει μόλις διασχίσεις τα σύνορα να βλέπεις τις γκόμενες σε γερμανικές συνοριακές πόλεις όπως Frankfurt am Oder να είναι οι κλασσικές αυστηρές Γερμανίδες και μόλις περάσεις τη γέφυρα των συνόρων να αρχίζουν κατ ευθείαν τα ξέκωλα free style του μπλοκ.Μιλάμε για μερικά χιλιόμετρα απόσταση τεράστια διαφορά σε εμφάνιση και νοοτροπίες παράλληλος κόσμος.
Είναι φοβερό πώς επεκτάθηκαν τόσο δυτικά οι Σλάβοι πιστεύω το σλαβικό μουνί βοήθησε αρκετά είναι μύλος που τους αλέθει όλους κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία του και να μην εκσλαβιστεί εκτός από τους φανατικούς Τεύτονες που προτιμάνε τα καθαρόαιμα γερμανικά άλογα για να διατηρήσουν την ανωτερότητα της φυλής.
Ο Βαλκάνιος πουτσαράς αντίθετα δεν κάνει διακρίσεις τον χώνει παντού για να διασπείρει την ευλογία του και την υπεροχή του αυτή τη φοβερή μας ανωτερότητα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οντως έτσι είναι.Φαντάσου ο πουτσαράς να μη διαφωτιζόταν από τα ποστ μου.Θα έμενε Γερμανία για καμιά δεκαετία και θα γαμούσε 10 φορές λιγότερες από όσες θα ξεσκίσει στο σλαβικό κόσμο.
Τώρα θα κολλήσει με την ανατολική πλευρά του Οντερ.Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει μόλις διασχίσεις τα σύνορα να βλέπεις τις γκόμενες σε γερμανικές συνοριακές πόλεις όπως Frankfurt am Oder να είναι οι κλασσικές αυστηρές Γερμανίδες και μόλις περάσεις τη γέφυρα των συνόρων να αρχίζουν κατ ευθείαν τα ξέκωλα free style του μπλοκ.Μιλάμε για μερικά χιλιόμετρα απόσταση τεράστια διαφορά σε εμφάνιση και νοοτροπίες παράλληλος κόσμος.
Είναι φοβερό πώς επεκτάθηκαν τόσο δυτικά οι Σλάβοι πιστεύω το σλαβικό μουνί βοήθησε αρκετά είναι μύλος που τους αλέθει όλους κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία του και να μην εκσλαβιστεί εκτός από τους φανατικούς Τεύτονες που προτιμάνε τα καθαρόαιμα γερμανικά άλογα για να διατηρήσουν την ανωτερότητα της φυλής.
Ο Βαλκάνιος πουτσαράς αντίθετα δεν κάνει διακρίσεις τον χώνει παντού για να διασπείρει την ευλογία του και την υπεροχή του αυτή τη φοβερή μας ανωτερότητα.
Οποια και να συγκρινεις με τις πατσαβουρογερμανιδες θεα θα ειναι,κανα καλυτερο επιχειρημα εχεις γιατι οι γκομενες εκει θα προτιμησουν τον ελληνοπακιστανικο πουτσο?

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Άραγε ο Kman έχει παραδεχθεί ποτέ τις κουταμάρες που έκανε ως ο περιβόητος Greek Kamaki στην Πολωνία; Όταν πλησίαζε γυναίκες τάζοντας τους λεφτά στην ψύχρα; Πάντως ο Roosh δεν θέλει να τον ξαναδεί μπροστά του:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

v5ZezuI.jpg

:hi: :hi: :hi:

Φίλε,ενδεικτικό το παράδειγμά σου.
Μπορεί να ήταν καλοβαλμένα,αλλά ήταν Β' διαλογής..
Από αυτά που ακούνε τουρκο hip hop και τρώνε σαν αμερικανάκια,πίτσες και φτερούγες κοτόπουλο.
Αν και τα μαγαζιά που προανέφερες είναι διάσπαρτα σε όλη τη Γερμανία και τόσα πολλά,όσα τα Μικέλ στη Θεσσαλονίκη,αν κάποιος δει ποιοι πάνε και τρώνε εκεί θα με καταλάβει..

Αυτό το Πόζναν για το οποίο έχετε γράψει πολλές φορές τα καλύτερα και οι δύο,το περιμένω πως και πως  :rockon:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Άραγε ο Kman έχει παραδεχθεί ποτέ τις κουταμάρες που έκανε ως ο περιβόητος Greek Kamaki στην Πολωνία; Όταν πλησίαζε γυναίκες τάζοντας τους λεφτά στην ψύχρα; Πάντως ο Roosh δεν θέλει να τον ξαναδεί μπροστά του:

σε ευχαριστω φιλε χαχαχαχα καταλαβα και εγω οτι ο μυθομαν εγραφε σαν καμακι,πηγα να διαβασω για σερβια πληροφοριεσ και μπηκα σε αυτο το σαιτ τυχαια.απο τα γραφομενα του υποψιαστηκα τον βαλκανιο αισωπο χαχαχαχαχαχαχ.για τον αλλο τον ρολογα που μας ειπε και αφραγγους ας δει παλαιοτερα ποστ ποσα κρατω πανω μου εστω για καφε.την μια φορα που με εκλεψαν πανω απο 2000 ευρο ειχα πανω μου και την αλλη 500 ευρο σε γριβνα κινητο 300 και ρολοι 150,συνπασπορτ.απορια φιλου που παει χρονια κρακοβια και γελα με κμαν.γιατι δεν βαζει πανω του το χρημα στισ τσεπεσ και τα αφηνει στα σακακια?αποδειξη για τον κμαν οτι ειναι μυθος και μονο με λεφτα πουτανεσ γαμα εχουμε απο οσους τον γνωρισαν,οτι δεν μετρα πολωνια.τελικα στα αληθεια γνωρισε τον πιθηκο απο το πακισταν,αληθεια ελεγε.οσο για τον ρολογα καλα κρασια.μας ειδανε και λαιβ οδυσσο αν εχουμε η οχι ενω εσας δεν σας εχει δει κανεις ποτε. μου.δεσ και στο παμε διακοπεσ ποσα στοιχησει το εισιτιριο λαρνακα-οδυσσοσ,λαρνακα βελιγραδι.οδυσσο δεν πας κατω απο 350.σεπτεβρι-οχτωβριο 380 χωρισ βαλιτσεσ.για βελιγραδι εκλισα 200 με βαλιτσεσ με αιρ σερβια.ο αφραγγοσ οχτωβριο θα ειναι βελιγραδι,δεκεμβριο οδυσσο,φεβραρι οδυσσο,μαιο οδυσσο και αρμενια,αυγουστο οδυσσο η βελιγραδι -τυφλιδα,αυτα για το προγραμα.δεν ταξιδευω χριστουγενα,πασχα,κανα αυγουστο.τον σεπτεβριο θα ημουν οδυσσο αλλα  μου ειπε ο σαλονικιοσ και ο τασοσ θα ερθουν οχτωβριο και λεω παω οχτωβριο.τελικα προεκειψε το βελιγραδι.σασ ξαναγραψα τωρα που εβαλα λιγο μυαλο και δεν βγαινω βραδι και στα κλαμπ θελω 150-200 ευρο την μερα οδυσσο τωρα με 30 το γριβνα.πριν 2 χρονια που ηταν 10 σας ελεγα 300-400 ευρο την μερα!κερασματα σε γκομενεσ,πουτανεσ,φαγητα.συνηθως παω 10-14 μερεσ,υπολογισε 150 την μερα το λιγοτερο.να τα δωσω σε μια πουτανα στο κλαμπ 300 αξιζει?ενω η ιδια παιρνει 1000-1500  γριβνα στο σαλον γιατι να ξοδευομε στα κλαμπ και να χρυσοπληρωνω την  καθε βιζιτα των 30 ευρο με 300!η λογικη του κμαν λεει να καμακωνει τησ πουτανεσ στο κλαμπ γιατι ετσι νιωθει οραια οτι εβγαλε γκομενα σε κλαμπ και του αρεσει το αισθημα του κυνηγου.η ιδια γκομενα αν την δει στο σαλον με 20-30 ευρο δεν θα την γαμισει.μεχρι ο πιθηκοσ απαξιωσε τον κμαν,ολεσ τισ βλεπει πουτανεσ,προσφερει χρηματα στον δρομο τι καμακια και βαλκανια υπεροχη

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Αν και να πάει να γαμηθεί ο γύφτος ο roosh,αλλά ο βασικότερος λόγος που έχω κράξει κατά καιρούς τον kman είναι αυτός.
Δεν μπορείς να πηγαίνεις σε απλές κοπέλες και να προτείνεις σεξ για λεφτά.
Παίζει από το να σε πετάξουν από το club μέχρι να σε μαυρίσουν στο ξύλο.

Κάτι Public Pickups και άλλες δήθεν "χωρίς σενάριο" παραγωγές,έχουν επηρεάσει πολύ κόσμο.

Προσοχή τύποι,επειδή τα παλικάρια εκεί το τρώγαν το φαί τους από μικροί,παίζει να μαζέψετε τρελό ξύλο,μέχρι να σας τρέχουν στην αστυνομία και να ψάχνεστε..

Μόνο με κοπέλες που ξέρετε ότι την ψάχνουν με extraδάκια.
Σε απλές κοπέλες χαρτονόμισμα δεν δείχνουμε ποτέ και για κανένα λόγο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οπως ελεγε ο δασκαλος ολοι αυτοι στο ποταμι στο καραβι με τισ πουτανεσ τιν εβγαλαν ουκρανια,τωρα στα ντελουξ και τα αλλα κλαμπ και φανταζονται εβγαλαν  γκομενεσ και ιστοριεσ σε οσουσ δεν ξερουν.ποσουσ κμαν γνωρισα στην κυπρο,νομιζαν μιλουσαν με χαζο αβγαλτο,μετα τους ρεζιλευα και εκανα σκονη οταν τουσ αμφισβητουσα και ελεγα την δικη μου εκδοχη.τελευταια ενασ 65 που πηγε 2 φορεσ ουκρανια μου ελεγε σιωπη εσυ,δεν ειναι ετσι και ειναι καλοσ κοσμοσ και εκανα φιλουσ,με βοηθανε και αλλα του ειπα τι θα παθει και απο αυτουσ.ελεγε παλι σιωπη.δεν ξερεισ,του λεω μετα κυριε πηγεσ 2 φορεσ και επιδει τουσ ταισεσ νομισεσ ειναι φιλοι σου και σου εφεραν μια πουτανα παω 30 χρονια εκει ακομα με αμφισβητασ?οταν του ειπα αυτο σταματησε να αμφιβαλει οτι δεν λεω μαλακιεσ και οι ιστορια που μου ειπε αρχικα οτι τον περιμεναν 6 γκομενεσ που τον γουσταρουν!ενα λειψανο 65!του ειπα αντε να σε περιμενει μια 45 που γνωρισεσ σε καμια μπυραρια ,πληρωσεσ και πασ νομιζωντασ θα σου φερνει γκομενεσ χαχαχαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Αν και να πάει να γαμηθεί ο γύφτος ο roosh,αλλά ο βασικότερος λόγος που έχω κράξει κατά καιρούς τον kman είναι αυτός.

Κάτι Public Pickups και άλλες δήθεν "χωρίς σενάριο" παραγωγές,έχουν επηρεάσει πολύ κόσμο.

Προσοχή τύποι,επειδή τα παλικάρια εκεί το τρώγαν το φαί τους από μικροί,παίζει να μαζέψετε τρελό ξύλο,μέχρι να σας τρέχουν στην αστυνομία και να ψάχνεστε..

ναι σωστα φιλε!αυτα βλεπει ο τρελαρασ!ουτε οδυσσο αν ερθει προβλεπω να φαμε ξυλο εκει δεν κικλοφορανε εκει που παω για καμακι πουτανεσ η ερασιτεχνεσ.αυτεσ τησ μιριζομαι απο μακρια,δεν σε αφηνουν να τισ πλισιασεισ για προταση μονο απο ιτερνετ παιζουν.αυτο μου την σπαζει οδυσσο.ενω ξερω ειναι πουτανα παω να τισ προτεινω καφε αρχικα και μετα προσφορα και αρνειται και με διωχνει νομιζοντασ πηγα να την καμακωσω και να χασει χρονο απο το λαπτοπ που ψαχνεται.ο τρελαρασ κμαν παει σε ολεσ δεν ξεχωριζει μια νορμαλ,μια πουτανα μπορει να ειναι  νορμαλ ντυμενη η αντιθετο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Εδώ είσαι άκυρος.Δεν ξέρεις τι παίζει στο παίγνιο σπονσοριλικι γιατί δεν το έχεις δοκιμάσει.Η γκομενα που τον τρώει για λεφτά δεν το αποκαλύπτει ποτε στο βασικό γκόμενο η γαμπρό εκτός αν περάσει κανα δίχρονο.
Μια φορά δαχτυλιαζα εγγυο Πολωνέζα ενώ ο αρραβωνιαστικός την περίμενε κάπου 10 μετρα μακριά απλά μας χώριζε ένας τοίχος.Έχω γαμησει πολλές εγγυες Πολωνέζες γενικά είναι λίγο γουρουνοειδης φάση.Φανταστείτε το κακό είναι το χειρότερο.Οι Πολωνεζες είναι πολύ χύμα γαμιουνται χωρίς πολλά πολλά.
Οι Σλαβες είναι μυστικοπαθείς κρύβουν άπειρα μυστικά στη φαρέτρα τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom