Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κοίτα,το γούστο είναι υποκειμενικό.
Αντικειμενικά όμως,σε οποιαδήποτε Σλαβική χώρα και να πας(και στην Πολωνία) η μέση κοπέλα που θα δεις,ρίχνει στα αυτιά τη μέση ελληνίδα.
Δηλαδή τα 7άρια,8άρια,9άρια είναι αναλογικά περισσότερα.

Και πως προκύπτει ότι οι ελληνίδες είναι πιο αδύνατες, από τις Πολωνέζες;
Εξαιτίας του DNA της φαρδοχαμηλοκωλίασης;
Για Σλάβες μιλάμε,δεν έχουν χώρο οι ελληνίδες σε τέτοια κουβέντα.

Και Ελλάδα ήρθα πριν λίγους μήνες..
Ότι συνέβαινε πάντα.Βλέπεις και όμορφες,ανάμεσα στα δεκαδες μπάζα και στούμπους,ενώ σε Σλαβική χώρα βλέπεις και μπάζα,ανάμεσα σε δεκάδες όμορφες..

Ναι

Δεν έχω τόση προσωπική εμπειρία.
Από κάποιες μακροχρόνιες σχέσεις και συμπεριφορές που βλέπω τριγύρω,βλέπω ότι αν πετύχεις Πολωνέζα θεοσεβούμενη καθολική πατρίς-θρησκεία-οικογένεια,δε σε αφήνει ούτε αν πεθάνεις.
Κατά τα άλλα,τα ξέρεις και εσύ,στη Γερμανία δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία 50 χρόνια θεωρούνται μακράν οι πιο έυκολες γυναίκες.

Ναι και για αυτά

Δόντια-μαλλιά μου το έχουν παραδεχτεί και οι ίδιες όταν το είπα.
Η βυζαρού στο ντους ενώ είναι γενικά πολύ δυνατή και έχει καλά δόντια,στη φωτό φαίνονται ότι τα μαλλιά είναι λίγα-αδύνατη τρίχα.
Μύτη να σου πω την αλήθεια,δεν έπεσα σε μπουγατσομάχαιρα.
Πόδια Τσέχας-Σλοβάκας και ειδικά Ρωσίδας,κλάσεις ανώτερα από Πολωνέζας.

Κράτα και κάτι που θα σου πω εγώ..
Μια καλή Γερμανίδα,αλλά καλή,τις μαμάει πατόκορφα τις Πολωνέζες σε όλα τα επίπεδα.
Και αν ποτέ κάποιος θέλει να δει πιο σοβαρά τη ζωή,κοιτάει Γερμανίδες,Ολλανδέζες και πιο βόρεια,όχι Πολωνέζες.
Το ποσο αδυνατες ειναι οι γυναικες σε μια χωρα εξαρταται απο το βιοτικο επιπεδο,δεν υπαρχει περιπτωση ουτε 1 στο εκατομμυριο να ειναι πιο αδυνατες οι πολωνεζες απο τις ελλεηνιδες.Αυτο που λες ειναι σα να πηγαινε καποιος το 2008 ελλαδα και να ελεγε οτι οι ελλεηνιδες ειναι πιο ωραιες απο τις ρουμανες  

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
αν και περασα πολυ καλα μπρατισλαβα φιλε βαλκανιε πουτσαρα δεν ξαναπαω σλοβακια,τσεχια,ουγγαρια.εκτοσ ουκρανιας μονο σερβια θα τραβω και γεωργια,αρμενια.το 1996 ημουν 15 πρωτη φορα βουδαπεστη αυτα που ειδα δεν περιγραφονται!οι αλλοι ποδοσφαιριστεσ λιγο μεγαλυτεροι και εμφανισιμοι σκιστηκαν.το 2000 που ξαναπηγα αλλαξαν ολα,ουτε ιχνοσ πορνιδιων χαχαχαχαχα.μπρατισλαβα αξιζει παιδια,απλα θελω να ειμαι καπου που μου αρεσει.οδυσσο τελεια περνω και μου αρεσει,ολα διπλα μου με χαλα μονο οτι ολεσ μαλακισμενες ειναι.οπως ειπε και ο δασκαλοσ ιωσηφ προχτεσ που μιλισαμε αν αλλαξω πολυ θα βρω αμεσως νορμαλ γκομενα.δεν γουσταρω ταλαιπωριεσ αν εχει αεροδρομιο και πτησεισ για εκει που παει ο ντερτυ ισως εκανα βολτα,με τρελα,λεωφορεια βαρετα για μενα.οδυσσοσ και κιεβο μονο μπορω να ζησω,βελιγραδι παλι βαριεμε λογο αποστασης,λεωφορειων,τραμ αλλα η δυνατοτητα να γνωρισω μια ομορφη νορμαλ γκομενα με κανει να θελω να παω.σοφια,μπρατισλαβα πολυ βαρετα αλλα πολυ καλυτερα απο ουκρανια για σεξοτουρισμο.

Α,οπότε και εσύ σειρά μας είσαι.
Βουδαπέστη έχω πάει και εγώ στο παρελθόν και έχω δει πολλά θαύματα.
Από Ουκρανία μόνο Κίεβο.
Μπρατισλάβα εμένα μου άρεσε περισσότερο από όσο περίμενα.
Αν είχα τη δυνατότητα να διαλέξω Σλάβα για κάτι πιο μόνιμο,θα διάλεγα Σέρβα με κλειστά μάτια.
Έχω πάει Βελιγράδι,2 φορές.

Το ποσο αδυνατες ειναι οι γυναικες σε μια χωρα εξαρταται απο το βιοτικο επιπεδο,δεν υπαρχει περιπτωση ουτε 1 στο εκατομμυριο να ειναι πιο αδυνατες οι πολωνεζες απο τις ελλεηνιδες.Αυτο που λες ειναι σα να πηγαινε καποιος το 2008 ελλαδα και να ελεγε οτι οι ελλεηνιδες ειναι πιο ωραιες απο τις ρουμανες  

Τα γονίδια δεν τα λογαριάζεις;
Όλοι οι Σλάβοι είναι πιο ψηλόλιγνοι και με πιο ψηλό μέσο όρο ύψους από εμάς.

Και όταν λες βιοτικό επίπεδο εννοείς σαβουροφαγία;
Νομίζεις ότι οι Σλάβοι ΄μεγάλωσαν με delivery και παγωτα  σαν και εμάς;
Στεγνοί είναι οι περισσότεροι.

Δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι,απλά δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να έχει πάει στις παραπάνω χώρες και να συμφωνήσει μαζί σου.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Α,οπότε και εσύ σειρά μας είσαι.
Βουδαπέστη έχω πάει και εγώ στο παρελθόν και έχω δει πολλά θαύματα.
Από Ουκρανία μόνο Κίεβο.
Μπρατισλάβα εμένα μου άρεσε περισσότερο από όσο περίμενα.
Αν είχα τη δυνατότητα να διαλέξω Σλάβα για κάτι πιο μόνιμο,θα διάλεγα Σέρβα με κλειστά μάτια.
Έχω πάει Βελιγράδι,2 φορές.

Τα γονίδια δεν τα λογαριάζεις;
Όλοι οι Σλάβοι είναι πιο ψηλόλιγνοι και με πιο ψηλό μέσο όρο ύψους από εμάς.

Και όταν λες βιοτικό επίπεδο εννοείς σαβουροφαγία;
Νομίζεις ότι οι Σλάβοι ΄μεγάλωσαν με delivery και παγωτα  σαν και εμάς;
Στεγνοί είναι οι περισσότεροι.

Δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι,απλά δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να έχει πάει στις παραπάνω χώρες και να συμφωνήσει μαζί σου.
Ο ΔΡ ΛΟΒ που εζησε εκει 6 μηνες συμφωνει μαζι μου,τσεχια,πολωνια,και ολες οι αναλογικα πλουσιες χωρες εχουν πατσαβουρογκομενες,τωρα αν ειναι 10 ποντους πιο ψηλη λογω γονιδιων και ειναι αδυνατη με κυταριτιδα να το χεσω.
Σε ηλικιες 17-25 πλεον βλεπω πολλες χωρις κυταριτιδα ελλαδα,κατι που ηταν σπανιο παλια αντιστοιχα οι ιδιες ηλικιες πολωνια θα εχουν τα μαυρα τους τα χαλια,τα ειπε αυτα και ο λοβ.Οπου υπαρχει φτωχια οι γυναικες ειναι μουναρες οπου υπαρχει πλουτος ειναι σαβουρες αυτο δε προκειται να αλλαξει ποτε.Στεγνοι ειναι οι ανδρες που εχουν μυς λογω γονιδιων οι γυναικες δεν εχουν μυς οποτε τα βαζουν σε λιπος,αλλα και στεγνες να ναι με κυτταριτια να το χεσω

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ο ΔΡ ΛΟΒ που εζησε εκει 6 μηνες συμφωνει μαζι μου,τσεχια,πολωνια,και ολες οι αναλογικα πλουσιες χωρες εχουν πατσαβουρογκομενες,τωρα αν ειναι 10 ποντους πιο ψηλη λογω γονιδιων και ειναι αδυνατη με κυταριτιδα να το χεσω.
Σε ηλικιες 17-25 πλεον βλεπω πολλες χωρις κυταριτιδα ελλαδα,κατι που ηταν σπανιο παλια αντιστοιχα οι ιδιες ηλικιες πολωνια θα εχουν τα μαυρα τους τα χαλια,τα ειπε αυτα και ο λοβ.[size=20pt]Οπου υπαρχει φτωχια οι γυναικες ειναι μουναρες οπου υπαρχει πλουτος ειναι σαβουρες[/size] αυτο δε προκειται να αλλαξει ποτε.Στεγνοι ειναι οι ανδρες που εχουν μυς λογω γονιδιων οι γυναικες δεν εχουν μυς οποτε τα βαζουν σε λιπος,αλλα και στεγνες να ναι με κυτταριτια να το χεσω

Εννοείς ότι υπάρχει φτώχεια στην Ελλάδα και πλούτος στις Σλαβικές χώρες;
Μάλιστα.
Έχει φτώχεια η Ελλάδα;
Eχεις μιλήσει με κανέναν πρώην ανατολικό για όταν κλάταρε η χώρα του,τι σήμαινε φτώχεια;
Και που τον βρήκαν τον πλούτο οι Σλαβικές χώρες που εδώ και δεκαετίες πάει όλη η υπόλοιπη Ευρώπη και πηδάει τζάμπα;

Πάντως αυτή τη διασύνδεση φτώχειας-μουνάρας,δεν την είχα ξαναδιαβάσει.
Φαντάζομαι και το αφγανιστάν,στο μπαγκλαντές και στις περισσότερες αφρικανικές χώρες που παίζει φτώχεια,είναι τίγκα στις μουνάρες.
Λογικό μου ακούγεται.

Όσοι έχετε απορίες,πάρτε μια Ryanair ένα ΣΚ και πηγαίνετε να δείτε από κοντά.
Τζάμπα είναι και δεν το παίζω μπρούκλης.
Να πηγαινοέρχεσαι με 20 ευρώ,τζαμπα είναι.

Άντε τύποι,τα ξαναλέμε.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εννοείς ότι υπάρχει φτώχεια στην Ελλάδα και πλούτος στις Σλαβικές χώρες;
Μάλιστα.
Έχει φτώχεια η Ελλάδα;
Eχεις μιλήσει με κανέναν πρώην ανατολικό για όταν κλάταρε η χώρα του,τι σήμαινε φτώχεια;
Και που τον βρήκαν τον πλούτο οι Σλαβικές χώρες που εδώ και δεκαετίες πάει όλη η υπόλοιπη Ευρώπη και πηδάει τζάμπα;

Πάντως αυτή τη διασύνδεση φτώχειας-μουνάρας,δεν την είχα ξαναδιαβάσει.
Φαντάζομαι και το αφγανιστάν,στο μπαγκλαντές και στις περισσότερες αφρικανικές χώρες που παίζει φτώχεια,είναι τίγκα στις μουνάρες.
Λογικό μου ακούγεται.

Όσοι έχετε απορίες,πάρτε μια Ryanair ένα ΣΚ και πηγαίνετε να δείτε από κοντά.
Τζάμπα είναι και δεν το παίζω μπρούκλης.
Να πηγαινοέρχεσαι με 20 ευρώ,τζαμπα είναι.

Άντε τύποι,τα ξαναλέμε.
Ποσες χοντρες εχει στο μπαγκλαντες και στο αφγανισταν και ποσες πολωνια,εχεις δει χοντρη σε αφρικανικη χωρα, ολες οι γυναικες σε αυτες τις χωρες που ανεφερες εχουν  100 φορες καλυτερο σωμα απο τις πατσαβουροπολωνες.
Που πανε και πηδανε τσαμπα να παω να γαμησω κι εγω πες μας.
Εφοσον στην ελλαδα δεν υπαρχει φτωχεια  εσυ γιατι την εκανες γερμανια ας καθοσουν να δουλεψεις στην πλουσια ελλαδα με τους υπολοιπους πλουσιους ελληνες.

Εσυ ο ιδιος εφυγες μεταναστης απο τη ελλαδα,οποτε οι πραξεις σου δεν συμφωνουν με οτι λες.
Ασε ξερω εσυ εφυγες πριν 10 χρονια γερμανια για αναψυχη και σου αρεσαν οι γερμανιδες μουναρες και ειπες να κατσεις μονιμα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
παιδεια τησ γυναικεσ που ειδα ντουσεντορφ δεν ειδα ποτε ουκρανια τοσα χρονια,μιξ,μιγαδεσ,μελαχρινεσ τρελαθηκα.βερολινο παλι ειδα πολλεσ ομορφεσ καλυτερεσ απο πολωνεζεσ.μπρατισλαβα τοπ,πραγα οχι.βουδαπεστη πολυ ερωτευσιμα πρωσωπα οπως και ρουμανια και σερβια.πριν εναμιση χρονο που πηγα ζεγρεπ δεν ειδα ομορφεσ κοπελεσ και οι 28-30 φρνωντουσαν μεγαλυτερεσ.εμοιαζαν περισοτερο πιο κοντα με τσεχεσ.βελιγραδι 9 στισ δεκα ειναι πολυ καλεσ,αν ειδα 2-3 απλα συμπαθητικεσ ζαγρεπ απριλιο ζεστη.οπως και θεσαλονικη απλα 2 ελληνιδεσ ειδα συμπαθητικεσ.σοφια παλι περιμενα πολυ ομορφεσ αλλα μηδεν.ζαγρεπ ειναι κεντρικη ευρωπη,πιο κοντα σε τσεχουσ ο κοσμοσ παρα σερβουσ και βοσνιουσ.μου ειπανε σπλιτ και παραθαλασια αλλοσ κοσμοσ,πιο μεσογειακοσ σαν εμασ και φιλοξενοσ.οι κροατισεσ σαν τσεχεσ εμοιαζαν περισοτερο

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τις Πολωνέζες δεν τις ήξερα καθόλου πριν το 2002.Εψαχνα σα μανιακός Τσέχες σε όλη την Ελλάδα.Ταξίδευα από Θάσο μέχρι Κέρκυρα,Παραλία και Λεπτοκαρυά για να βρω τις πιο εύκολες και μούνες όπως θεωρούνταν τότε οι Τσέχες.Κατέληγα όμως πάντα να γαμάω συμβατικές Πολωνέζες.Αυτό με πρωτοέβαλε σε σκέψεις.Γιατί οι Πολωνέζες τουρίστριες να είναι οι ευκολότερες ευκολότερες και από τις Ρωσίδες ή τις Ουκρανές?Γιατί οι Πολωνέζες μετανάστριες στην Ελλάδα να είναι και αυτές οι ευκολότερες πιο εύκολο να γαμήσεις από ό,τι οι Ουκρανές μετανάστριες?Σιγά σιγά κατάλαβα το pattern άκυρες συγκρίσεις θα έλεγε άλλος οι περισσότερες Ουκρανές απλά δεν έχουν λεφτά για τουρισμό στην Ελλάδα.Παρόλα αυτά οι παρατηρήσεις δείχνουν κάτι για το παίγνιο και τα επίπεδα ευκολίας.
Δυστηχώς η κατάσταση έχει ανατραπεί ...Οι Σλάβες στις διακοπές είναι πολύ κλειστες και γεμάτες ανασφάλεια !Ίσως έχουν ειπωθεί πολλά άσχημα στις χώρες τους μέχρι και για εγκληματικές ενέργειες!Ίσως με την θερμοκρασία στους 40 και χτυπημένες απο τον ήλιο και το αλκοόλ να φοβούνται πως θα κάνουν λάθος επιλογές και απορρίπτουν τους πάντες ακόμα και αν τηρούν όλες τις προυποθέσεις που έχουν στο μυαλό!Και μιλάω κυρίως για Πολωνέζες !Ηλικίες 25-35!Τα 20χρονα δεν ξέρω τι κάνουν...Αλλά κάτι αδερφάκια φίλων μου μαγκάκια το ίδιο λένε όταν την πέφτουν σε μικρά ανατολικά γκομενάκια...
Νομίζω πως καλύτερα χτυπιούνται στις χώρες τους!Εδώ μόνο με Ρωσίδες γίνεται παιχνίδι...Και όχι καλό αναλογικά με τον αριθμό τους...
Το χειμώνα θα τη βγάλω πάλι Ουκρανία αλλά σε μεγαλύτερες πόλεις και πιο "παρθένες" αυτή τη φορά!Πολωνία τώρα που έφυγε ο Φιντέλ δεν έχω αξιόπιστη παρέα...Θα ήταν βέβαια πρώτη επιλογή!Για Ουκρανία τι πρότεινεις ...Να χωρίζω τα λεφτά σε 800γριβνα? :2funny:
Ιντερνετικά φαίνεται καμένη η φάση!Όλες την ψιλιάζονται τη δουλειά, όταν πας να κάνεις χαλαρή προσέγγιση!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μια καλή Γερμανίδα,αλλά καλή,τις μαμάει πατόκορφα τις Πολωνέζες σε όλα τα επίπεδα.
Και αν ποτέ κάποιος θέλει να δει πιο σοβαρά τη ζωή,κοιτάει Γερμανίδες,Ολλανδέζες και πιο βόρεια,όχι Πολωνέζες.
Εδώ τα σπάμε λίγο....
Ανατρίχιασα....μόνο που διάβασα για Ολλανδία !Γρατσουνα μου τα νύχια σου σε ένα τραχύ χαρτόνι για 1 ώρα αλλά μην με βάλεις να ακούσω την Ολλανδική γλώσσα για ένα λεπτό!Είναι βασανιστήριο ...
Οτι οι Πολωνέζες δεν είναι για πολλά σύμφωνώ ...αλλά η αντιπρόταση είναι τραγική!Μια καλή Γερμανίδα ίσως...αλλά σίγουρα θα είναι απο 30 και πάνω...Πιτσιρικά νορμαλ έχω χρόνια να δω!Παλιώτερα υπήρχαν...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σημερα απο 27 που ηταν κολημενο το γριβνα πηγε σχεδον 30,στεναχωρηθηκα που δεν παω οχτωβρη και εκλισα βελιγραδι.υπομονη μεχρι δεκεβρη να παω οδυσσο αλλα μονο 8 μερεσ θα κατσω.βελιγραδι μπορουσα και αργοτερα.θα ηθελα να εξερευνησω τισ περιοχεσ καρπαθια αλλα δεν εχω χρονο και κινουμε μονο αεροπορικα.βλεπω την οδυσσο μου στο ιτερνετ και μελαγχολω.βελιγραδι θα λησω στο περπατημα και τισ βολτεσ αδικα φενεται οπως κανω σε αλλεσ χωρεσ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ τα σπάμε λίγο....
Ανατρίχιασα....μόνο που διάβασα για Ολλανδία !Γρατσουνα μου τα νύχια σου σε ένα τραχύ χαρτόνι για 1 ώρα αλλά μην με βάλεις να ακούσω την Ολλανδική γλώσσα για ένα λεπτό!Είναι βασανιστήριο ...
Οτι οι Πολωνέζες δεν είναι για πολλά σύμφωνώ ...αλλά η αντιπρόταση είναι τραγική!Μια καλή Γερμανίδα ίσως...αλλά σίγουρα θα είναι απο 30 και πάνω...Πιτσιρικά νορμαλ έχω χρόνια να δω!Παλιώτερα υπήρχαν...

Συμφωνώ.Οταν ακούω Ολλανδούς στο Düsseldorf και στην Κολωνία όπου έρχονται συχνά είναι το βασανιστήριο του ωτού.Οι γκόμενες όμως πιο πρόσχαρες και καυλέ από τις Γερμανίδες.
Οι πούστηδες μου το έφαγαν το ΣΚ στη δουλειά ακυρώνεται το Πόζναν με το τριολέ που ετοίμαζα.Τέλη Σεπτεμβρίου ξεχύνομαι Νότια Ρωσία να διδάξω βαλκανικό πέος.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
απο την ολλανδια ναιμικεν πηγα ντουζελτορφ καμια ωρα δρομοσ ηταν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τους γάμησε όλους ο πουτσαράς.Απορώ ποιος θα ξανατολμήσει να ταίσει σανό το φόρουμ.Γαμήστε τους όλους παιδιά.Βγάλτε τις πούτσες έξω και φάτε τους.Δεν υπάρχει ανώτερος από τους Βαλκάνιους πουτσαράδες η νίκη και το ψωλίδι είναι γραμμένα στο DNA μας.Απλά γαμήστε τους.Low hanging fruit είναι όλη η Ευρώπη.
Στην ανατολική Ευρώπη απλά ο ανταγωνισμός είναι ποια θα στον δώσει γρηγορότερα μπούκι για να κολλήσεις.(Ονειρα θερινής νυχτός δηλαδή αφόύ ο Βαλκάνιος δεν κολλάει πουθενά ποτέ απλά γαμάει).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
σημερα απο 27 που ηταν κολημενο το γριβνα πηγε σχεδον 30,στεναχωρηθηκα που δεν παω οχτωβρη και εκλισα βελιγραδι.υπομονη μεχρι δεκεβρη να παω οδυσσο αλλα μονο 8 μερεσ θα κατσω.βελιγραδι μπορουσα και αργοτερα.θα ηθελα να εξερευνησω τισ περιοχεσ καρπαθια αλλα δεν εχω χρονο και κινουμε μονο αεροπορικα.βλεπω την οδυσσο μου στο ιτερνετ και μελαγχολω.βελιγραδι θα λησω στο περπατημα και τισ βολτεσ αδικα φενεται οπως κανω σε αλλεσ χωρεσ.

Εσένα ρε φίλε μόνο Ουκρανία σε παίρνει αφού είσαι για τον πούτσο εμφανισιακά και οικονομικά.Απλά δεν εννοείς να το καταλάβεις.Γιατί δεν πας ας πούμε Λονδίνο να ρουφήξεις λίγο χύσι από Αράπηδες λέμε τώρα?Είναι αυτοννόητο οτι είσαι εκτός ανταγωνισμού η τεχνολογία σας έχει ξεπεράσει.
Τώρα μόνο Βαλκανιοπουτσιστές έτοιμοι για όλα και με γαλόνια Fanta κάνουν παιχνίδι.Είμαστε οι νέοι σταυροφόροι μεταδίδουμε τη θρησκεία του Βαλκάνιου πέους.Απιστοι μετανοοείτε.Ο πούτσος ετοιμάζεται για όλους.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Εσένα ρε φίλε μόνο Ουκρανία σε παίρνει αφού είσαι για τον πούτσο εμφανισιακά και οικονομικά.Απλά δεν εννοείς να το καταλάβεις.Γιατί δεν πας ας πούμε Λονδίνο να ρουφήξεις λίγο χύσι από Αράπηδες λέμε τώρα?Είναι αυτοννόητο οτι είσαι εκτός ανταγωνισμού η τεχνολογία σας έχει ξεπεράσει.
Τώρα μόνο Βαλκανιοπουτσιστές έτοιμοι για όλα και με γαλόνια Fanta κάνουν παιχνίδι.Είμαστε οι νέοι σταυροφόροι μεταδίδουμε τη θρησκεία του Βαλκάνιου πέους.Απιστοι μετανοοείτε.Ο πούτσος ετοιμάζεται για όλους.

Πρόσεξε μόνο με τις ακάποτες ηλιθιότητες που κάνεις να μην μεταδόσεις πουθενά και τίποτε άλλο, που ενδεχομένως τσίμπησες...

Αντε, γέρασες και μυαλό δεν έβαλες. Φάντες και παπαριές. :jerking:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δυστηχώς η κατάσταση έχει ανατραπεί ...Οι Σλάβες στις διακοπές είναι πολύ κλειστες και γεμάτες ανασφάλεια !Ίσως έχουν ειπωθεί πολλά άσχημα στις χώρες τους μέχρι και για εγκληματικές ενέργειες!Ίσως με την θερμοκρασία στους 40 και χτυπημένες απο τον ήλιο και το αλκοόλ να φοβούνται πως θα κάνουν λάθος επιλογές και απορρίπτουν τους πάντες ακόμα και αν τηρούν όλες τις προυποθέσεις που έχουν στο μυαλό!Και μιλάω κυρίως για Πολωνέζες !Ηλικίες 25-35!Τα 20χρονα δεν ξέρω τι κάνουν...Αλλά κάτι αδερφάκια φίλων μου μαγκάκια το ίδιο λένε όταν την πέφτουν σε μικρά ανατολικά γκομενάκια...
Νομίζω πως καλύτερα χτυπιούνται στις χώρες τους!Εδώ μόνο με Ρωσίδες γίνεται παιχνίδι...Και όχι καλό αναλογικά με τον αριθμό τους...
Το χειμώνα θα τη βγάλω πάλι Ουκρανία αλλά σε μεγαλύτερες πόλεις και πιο "παρθένες" αυτή τη φορά!Πολωνία τώρα που έφυγε ο Φιντέλ δεν έχω αξιόπιστη παρέα...Θα ήταν βέβαια πρώτη επιλογή!Για Ουκρανία τι πρότεινεις ...Να χωρίζω τα λεφτά σε 800γριβνα? :2funny:
Ιντερνετικά φαίνεται καμένη η φάση!Όλες την ψιλιάζονται τη δουλειά, όταν πας να κάνεις χαλαρή προσέγγιση!!

Σου εχω πει 100 φορές.Η Ουκρανία δε σου πάει.Οι Ουκρανεζες ψαχνουν χορηγούς οχι free style  γαμιαδες και γαμπρούς.
Για απεριόριστα γαμησια χτυπα πολωνικη ενδοχωρα.Πηγαινε Κατοβιτσε και κανε τη διαδρομή Κατοβιτσε Czestochowa και τουμπαλιν.Σε μια μέρα θα εχεις γκομενα απλά από το τρενο και το Glowny.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κοίτα,το γούστο είναι υποκειμενικό.
Αντικειμενικά όμως,σε οποιαδήποτε Σλαβική χώρα και να πας(και στην Πολωνία) η μέση κοπέλα που θα δεις,ρίχνει στα αυτιά τη μέση ελληνίδα.
Δηλαδή τα 7άρια,8άρια,9άρια είναι αναλογικά περισσότερα.

Και πως προκύπτει ότι οι ελληνίδες είναι πιο αδύνατες, από τις Πολωνέζες;
Εξαιτίας του DNA της φαρδοχαμηλοκωλίασης;
Για Σλάβες μιλάμε,δεν έχουν χώρο οι ελληνίδες σε τέτοια κουβέντα.

Και Ελλάδα ήρθα πριν λίγους μήνες..
Ότι συνέβαινε πάντα.Βλέπεις και όμορφες,ανάμεσα στα δεκαδες μπάζα και στούμπους,ενώ σε Σλαβική χώρα βλέπεις και μπάζα,ανάμεσα σε δεκάδες όμορφες..

Ναι

Δεν έχω τόση προσωπική εμπειρία.
Από κάποιες μακροχρόνιες σχέσεις και συμπεριφορές που βλέπω τριγύρω,βλέπω ότι αν πετύχεις Πολωνέζα θεοσεβούμενη καθολική πατρίςθρησκεία-οικογένεια,δε σε αφήνει ούτε αν πεθάνεις.
Κατά τα άλλα,τα ξέρεις και εσύ,στη Γερμανία δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία 50 χρόνια θεωρούνται μακράν οι πιο έυκολες γυναίκες.

Ναι και για αυτά

Δόντια-μαλλιά μου το έχουν παραδεχτεί και οι ίδιες όταν το είπα.
Η βυζαρού στο ντους ενώ είναι γενικά πολύ δυνατή γκόμενα και έχει καλά δόντια,στη φωτό φαίνονται ότι τα μαλλιά είναι λίγα-αδύνατη τρίχα.
Μύτη να σου πω την αλήθεια,δεν έπεσα σε μπουγατσομάχαιρα.
Πόδια Τσέχας-Σλοβάκας και ειδικά Ρωσίδας,κλάσεις ανώτερα από Πολωνέζας.

Διαφωνώ για τα ποδια.Οι Πολωνέζες εχουν φοβερα ποδια σήμα κατατεθέν.Δεν παίζονται.Μονο που ακους το κλατς κλατς απο τα τακούνια στο πεζοδρόμιο καυλώνεις αμέσως.Γιατι ξερεις οτι αμεσως θα εμφανιστούν τα φοβερά σλαβικα ποδια και οι κωλαρες.Ενω οι Γερμανίδες με τακούνια περπατανε σα δεινοσαυροι οι Δυτικες γενικα δεν ξερουν να περπατανε με τακουνια.Ετσι κι αλλιως οι Γερμανοειδείς ειναι χοντρομπούτες αν ειναι παχουλές η με μπούτια ατροφικά σαν πελεκανου αν ειναι λεπτες με μεγάλο κενο αναμεσα στα μπουτια και στραβοποδιαση.Καμία σχεση με τις μπουτάρες και τις εξοχες καλοσχηματισμενες γάμπες των Πολωνέζων,Ρωσίδων,Τσέχων μιλάμε για σλαβικά ποδια world class.
Για άντρες που κυρίως γαμάνε βυζιά,κώλους,πόδια χωρίς να προσέχουν τη μάπα(η βότκα βοηθάει πολύ) θα έλεγα οτι Poland=παράδεισος.Καμία Πολωνέζα δε θέλει να βλέπεις τη μάπα της με τα χαλασμένα δόντια,τη μυτόγκα και τα αραιά μαλλιά.Θέλουν να κεντράρεις στους βύζους και τις μπουτάρες.Χαμηλό Βαλκάνιο βλέμμα με επικέντρωση σε βύζο μπούτια σήμα κατατεθέν για επιτυχία στα ανατολικά εδάφη.
Οι Πολωνεζες ειναι οι μοναδικές γκόμενες που εχω δει στην Ευρώπη που χαίρονται όταν κοιτάς τα βυζια τους αντι για τα μάτια τους.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δικαιο εχεις φενεται αρχοντα.η πραγα με τους 10 εκατομυρια τουριστεσ τον χρονο και η πολωνια των τριπλασεων το λιγοτερο περιμενουν απο ενα πενηνταπενταρη που ταξιδευει με το τρενο να τισ καβλωσει και να τησ γαμησει χαχαχαχαχ.πολυ θελω να σε δω ουκρανια αλλα ξερω με αποφευγεις 2 χρονια σε παρακαλω.δεν λεω εισαι μοναδικοσ μαστερ στο καμακι μας τα διηγηθηκε ο σεβαλιε που σε συναντησεχαχαχαχαχααχ.αφου εισαι φραγγατοσ και σου αρεσει να σπονσαρεις σε περιμενω να ερθεις.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δικαιο εχεις φενεται αρχοντα.η πραγα με τους 10 εκατομυρια τουριστεσ τον χρονο και η πολωνια των τριπλασεων το λιγοτερο περιμενουν απο ενα πενηνταπενταρη που ταξιδευει με το τρενο να τισ καβλωσει και να τησ γαμησει χαχαχαχαχ.πολυ θελω να σε δω ουκρανια αλλα ξερω με αποφευγεις 2 χρονια σε παρακαλω.δεν λεω εισαι μοναδικοσ μαστερ στο καμακι μας τα διηγηθηκε ο σεβαλιε που σε συναντησεχαχαχαχαχααχ.αφου εισαι φραγγατοσ και σου αρεσει να σπονσαρεις σε περιμενω να ερθεις.
λΟ Chevalier έλεγε πως ο πανμέγιστος  :kneel: :rockon: :kneel: δεν άφηνε ποτέ το σακάκι του στη γκαρνταρόμπα διότι έκανε 0,50€ και τα τσιγγουνευόταν ... :headbang:
Μετά μάθαμε πως το σακάκι είχε σε 4-5 διαφορετικές τσέπες κρυφές και φανερές 1500€ σπασμένα σε 300€ρα !!!Τι είπες τώρα!Συγκρίνεσαι με τον Κμαν ή με τη τρίχα του;Εσύ τι κουβαλάς πάνω σου όταν βγαίνεις στην Ουκρανία;Τα μονόγριβνα;;; :2funny:
Άσε τώρα τους βαλκάνιους ύσηχους και πες μου τι προοπτικές έχω Ουκρανία !Στη χώρα των πεινασμένων Τουρκομογγόλων και με ντόπιο πληθυσμό που δεν καταλαβαίνει την γαλανόλευκη υπεροχή μας...Τους λες είμαι απο Ελλάδα και σε ρωτάνε τι δουλειά κάνεις...Εσύ Πρε κουμπάρο τι δουλειά δηλώνεις;Οι Πολωνέζες ποτε μα ποτέ δεν κάνουν τέτοιες ερωτήσεις...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
λΟ Chevalier έλεγε πως ο πανμέγιστος  :kneel: :rockon: :kneel: δεν άφηνε ποτέ το σακάκι του στη γκαρνταρόμπα διότι έκανε 0,50€ και τα τσιγγουνευόταν ... :headbang:
Μετά μάθαμε πως το σακάκι είχε σε 4-5 διαφορετικές τσέπες κρυφές και φανερές 1500€ σπασμένα σε 300€ρα !!!Τι είπες τώρα!Συγκρίνεσαι με τον Κμαν ή με τη τρίχα του;Εσύ τι κουβαλάς πάνω σου όταν βγαίνεις στην Ουκρανία;Τα μονόγριβνα;;; :2funny:
Άσε τώρα τους βαλκάνιους ύσηχους και πες μου τι προοπτικές έχω Ουκρανία !Στη χώρα των πεινασμένων Τουρκομογγόλων και με ντόπιο πληθυσμό που δεν καταλαβαίνει την γαλανόλευκη υπεροχή μας...Τους λες είμαι απο Ελλάδα και σε ρωτάνε τι δουλειά κάνεις...Εσύ Πρε κουμπάρο τι δουλειά δηλώνεις;Οι Πολωνέζες ποτε μα ποτέ δεν κάνουν τέτοιες ερωτήσεις...
δεν αξιζει καν να ασχοληθω μαζι σας.συνεχιστε να μασ χαριζεται γελιο χαχαχαχαχαχαχ.

D

dude901123

Επισκέπτης
Σου εχω πει 100 φορές.Η Ουκρανία δε σου πάει.Οι Ουκρανεζες ψαχνουν χορηγούς οχι free style  γαμιαδες και γαμπρούς.
Για απεριόριστα γαμησια χτυπα πολωνικη ενδοχωρα.Πηγαινε Κατοβιτσε και κανε τη διαδρομή Κατοβιτσε Czestochowa και τουμπαλιν.Σε μια μέρα θα εχεις γκομενα απλά από το τρενο και το Glowny.

Οι Ουκρανέζες δεν ψάχνουν γαμπρούς? Οι Ουκρανέζες δεν ψάχνουν καλυτερη ζωή? Δεν θέλουν να φύγουν από τη χώρα τους με προορισμό ένα καλύτερο κατά προτίμηση ηλιόλουστο μέρος? Άντε ρε συ.. και εγώ που πηγαίνω συνέχεια.. μήπως τελικά πηγαίνω σε άλλο μέρος?
Άν όμως θέτεις την άποψη πως πλέον είναι ψυλιασμένες, δεν τρώνε όπως παλιότερα το παραμύθι, πως βρίσκεις λιγότερα ανυποψίαστα θύματα μετά την επέλαση της αραβοτουρκιάς και των δήθεν ευρωπαίων κλαρινογαμπρών ειδικά σε πόλεις με αεροδρόμιο όπως το  Κίεβο, Λβοβ, Οδησσός θα συμφωνήσω. Όπως θα συμφωνήσω πως πολλές κατακλυζουν site, κοινωνικά δίκτυα, δρόμους με τουρίστες, bar, καφέ και ψάχνουν χαλβάδες για γαμισάκι με 50, 100, 200 ευρώ(όσα αρπάξουν), φθηνά και ακριβά δώρα. Οπότε όλα είναι θέμα διάκρισης στόχου. Εσύ που ψάχνεις πληρωμένο θα βρεις πολύ εύκολα στα γνωστά μέρη. Αυτός που ψάχνει δωρεάν πουλώντας έρωτες και ελπίδα θα κοπιάσει περισσότερο προφανώς, αλλά μην τρελαθούμε.. θα βρει και πολλές ευκαιρίες. Και μετά είναι η δική σου ικανότητα επιλογής, διάκρισης και χειρισμού. Η προσωπική αποτυχία κάποιου που προσπαθεί με λάθος τρόπο ή σε λάθος γυναίκες δεν μπορεί να γενικεύεται.
Το βαλκάνικο στοιχείο της υπεροχής βγαίνει πάντα νικητής. Ζήτω η Ουκρανία, το μέρος που ακόμη χαρίζει ατελειώτες ευκαιρίες σε αυτούς που μπορούν!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom