Καλησπέρα τύποι,η Πολωνέζα ψιλογίνεται θυσία,
μου έφερε φαγητό και τώρα ξαναέφυγε να μου φέρει ζεστά pierogi που έκανε η μάνα της.
Στο κρεβάτι πιάνουμε απίστευτα επίπεδα καύλας,αλλά το πλέον χαρακτηριστκό είναι το εξής:
Πέρα από την ευχαρίστησή της,έδωσε από την αρχή βάση στο τι μου αρέσει και βάζει τη δική μου ευχαρίστηση πρώτη.
Π.χ.Μπορεί να την παίρνω μπρούμυτα,να είναι ιδρωμένη και να βογκάει σα ζώο,αλλά όταν καταλάβει ότι με το ένα μου χέρι θέλω να πιάνω ταυτόχρονα και τον βύζο,θα ανασηκωσει αμέσως λίγο τον κορμό της,ώστε να μπορέσω να τον πιάσω.
Άλλο παράδειγμα.Μια φορά της είπα μονάχα πως όταν με τελειώνει με πίπα,παρά το γεγονός μόλις τα έχει καταπιεί,να συνεχίζει για λίγο την πίπα και να επιβραδύνει σταδιακά και δε χρειάστηκε να το πω δεύτερη φορά.
Και έτσι όπως τη βλέπω τη φάση,αντί να κλείσει το tour της Πολωνίας στη Βαρσοβία,όπως είχα κανονίσει με τις κρατήσεις,μάλλον θα μείνω άλλες 2 μέρες εδώ.
Είμαι σίγουρος ότι η Πολωνέζα θα θέλει και συνέχεια,τι τύπου και με τι τρόπο δεν ξέρω..
Πρόσθεσε 9 πόντους και ότι μου αρέσει το γυμναστήριο.
Πάντως το προφίλ που μοστράρω εδώ,στη Γερμανία δεν θα πολυπερνούσε.
Απλά κατάλαβα το ΠΑΙΓΝΙΟ και προσαρμόστηκα στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης χώρας.
Τελικά Πολωνία-Γερμανία,αν και συνορεύουν,στο θέμα γυναίκα είναι μέρα με τη νύχτα..
Δε θέλω να κακοκαρδίσω κανέναν,αλλά αν κάποιος είναι κάτω των 35,σκάσει σε Σλαβική χώρα και είναι σαπιοκοιλιάς ή παραιτημένος σωματικά,ας ξεχάσει ακόμη και τα 5άρια..Χωρίς λεφτά,δε θα πάει πουθενα.
Δε χρειάζεται να είναι σαν το Σβατζενέγκερ,αλλά τουλάχιστον να είναι στο ιδανικό βάρος και σε σχεική φόρμα.
Για να βρείτε παχύσαρκο Σλάβο κάτω των 35,πρέπει να ψάξετε πάρα πολύ..
Αντίθετα στη Γερμανία,κάποιος που βάζει προτεραιότητα πρώτα το σουβλάκι και μετά το μουνί,έχει κάποιες πιθανότητες μιας και οι Γερμανίδες κοιτάνε και πέρα από την επιφάνεια
και είναι και γνωστές για το "σύνδρομο νοσοκόμας" που έχουν..
Οι Σλάβες έχουν ακόμη το πρότυπο του άντρα προστάτη,που έχει σωματική δύναμη και προφανή ρόλο.Σε αντίθεση με τις Γερμανίδες της ισότητας φύλων-ρόλων,οι οποίες διαπαιγαγωγήθηκαν με την αρχή της μη βίας,κ.λ.π.
Αν γίνει κάτι που απαιτεί δυναμική αντίδραση(όχι να κάνεις βλαχομαγκιά αλλά να πρέπει να επέμβεις) σαν άντρας,η Σλάβα το θεωρεί δεδομένο,θα υγρανθεί το μουνάκι της και όταν γυρίσετε σπίτι θα στον πάρει με τη μία στο στόμα.
Αντίθετα η Γερμανίδα θα σοκαριστεί με τυχόν "βιαιοπραγία" σου,θα σκεφτεί ότι μπορεί να είσαι επικίνδυνος και ούγκανος.Αυτή θα προτιμήσει να λύσει με λόγια την παρεξήγηση,θα πάρει την αστυνομία...Φυσικά αν μέχρι να έρθει η αστυνομία την έχουν βιάσει και ρίξει σε κανένα χαντάκι,δε γαμείς,είμαστε non violence,alternative και άλλα αδερφίστικα..
Οι Σλάβες είναι 24/7 υποταγμένες γυναίκες,σκλάβες του πέους,ωραιοπαθείς,οι Γερμανίδες όταν γαμιούνται,γαμιούνται σαν ζώα,αλλά τον υπόλοιπο καιρό θα φορέσουν το ρούχο/παπούτσι που τις βολεύει και όχι αυτό που θα κάνει τους άντρες να καυλώσουν,είναι γενικά σοβαρές,σε αντίθεση με τις Πολωνέζες που σου προσφέρουν και δόσεις παράνοιας..
Μέρα με τη νύχτα λοιπόν..
Αν λες το ΣΚ 3-4 Σεπ θα είμαι στο Λονδίνο.Δεν πάω για πορνοτουρισμό,αλλά για δουλειά.Τώρα αν κάτσει κάτι,δε θα πω όχι.
Όμως γενικά είμαι ανοιχτός σε εκστρατείες στο Σλαβικό μέτωπο,τουλάχιστον μέχρι τέλη Οκτώβρη που θα παλεύεται και ο καιρός,το κανονίζουμε και πάμε.Δεν ξέρω αν μου αρέσει να πάω κανά Δεκέμβρη σε Σλαβικά εδάφη,δεν ξέρω τι να περιμένω.
Κοίτα,το βίωμα του καθενός σε έναν τόπο είναι υποκειμενικό, μπορεί να πάνε άλλοι 3 μετά από μένα Krakow και να λένε,τι παπαριές μας έγραφε αυτός για μουνιά παντού.
Όμως αν κάποιος δώσει πραγματικά βάση σε όσα γράψεις τόσα χρόνια,αφαιρέσει τα χεσίματα σε 9 μηνών έγκυες
και καταλάβει τι εννοείς για το πως λειτουργεί το ΠΑΙΓΝΙΟ,καταλήγει στην αντικειμενική θεώρηση ότι μπορεί να έγραφες με ιδιαίτερο τρόπο,αλλά περιέγραφες την πραγματικότητα.
Όχι,δεν τα πίστευα.Ίσως φταίει ο τρόπος που έγραφες κάποια πράγματα ,αλλά πίστευα ότι υπερβάλλεις και ότι είσαι γραφικός.
Δε συμφωνώ σε κάποια που έχεις γράψει,π.χ.ότι με φράγκα κάθε random Σλάβα που συναντάς θα ανοίξει τα πόδια της,αλλά σαν γενική εικόνα χώρα/γυναικών,νομίζω ότι είσαι ακριβής.
Στα δε σωματικά χαρακτηριστικά Πολωνέζας που έχεις περιγράψει κατά καιρούς έχεις πέσει μέσα 100%