Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν υπάεχει μεγαλύτερη απόλαυση απο το να κυκλοφοράς στις σλαβικές πόλεις σαν άρχοντας Βαλκάνιος μέρα μεσημέρι αργά  τα χέρια στις τσέπες τα πόδια ανοιχτά και να χτυπάς ό,τι κινείται.Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εμπειρία πάντα τυχαίνουν απρόοπτα με τελική κατάσταση χύσι.
Αν θέλετε άπειρους πριαπισμούς και μαλακία επισκεφτείτε τσέχικο σιδηροδρομικό σταθμό το καλοκαίρι.Οι γκόμενες βαριούνται να καλύψουν βυζιά μουνιά.Σε τέτοια έγκαυλη κατάσταση γαμάς παντού ιδίως Πολωνία.
Το γαμήσι στις σλαβικές χώρες θεωρείται φυσικό δθκαίωμα του άντρα οι γκόμενες υποτάσσονται.Αντίστοιχα ανταγωνίζονται ποια θα κάνει την κορυφαία πίπα για να κολλήσεις μαζί της υπάρχει μεγάλη φιλολογία για το φαινόμενο.

Mη μου πεις οτι δε συμφωνείς οτι δεν είναι κάπως έτσι ας πούμε?Τα ίδια βίωνα το 1999-2009 όταν είχα την κατάλληλη ηλικία.
Θέλω να δω τι θα πεις στη βυζαρού στη Γερμανία μετά την εμπειρία σου στην Πολωνία και αν θα συμφωνήσει μαζί σου.Α ρε υποκριτές.
Εκεί που είσαι ήμουνα και εκεί που είμαι θα ρθεις.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ες
Mη μου πεις οτι δε συμφωνείς οτι δεν είναι κάπως έτσι ας πούμε?Τα ίδια βίωνα το 1999-2009 όταν είχα την κατάλληλη ηλικία.
Θέλω να δω τι θα πεις στη βυζαρού στη Γερμανία μετά την εμπειρία σου στην Πολωνία και αν θα συμφωνήσει μαζί σου.Α ρε υποκριτές.
Εκεί που είσαι ήμουνα και εκεί που είμαι θα ρθεις.
Οταν η Πολωνέζα θα πεί "Τώρα οι γυναίκες δεν είμαστε όπως παλιά" εννοεί "Τώρα είμαστε πιο ξέκολες και ψωλαρπάχτρες!
Αν πει "έχω γκόμενο" εννοεί πως θέλει έναν :fuck1: στα γρήγορα
Αν πει είμαι παντρεμένη εννοεί το ίδιο :fuck2:
Αν πει  δεν θα βγώ εννοεί "δεν θα βγω μαζί σου"
Αν πει δεν έχεις ελπίδες για σεξ μαζί μου, τότε και μόνο έχεις!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οταν η Πολωνέζα θα πεί "Τώρα οι γυναίκες δεν είμαστε όπως παλιά" εννοεί "Τώρα είμαστε πιο ξέκολες και ψωλαρπάχτρες!
Αν πει "έχω γκόμενο" εννοεί πως θέλει έναν :fuck1: στα γρήγορα
Αν πει είμαι παντρεμένη εννοεί το ίδιο :fuck2:
Αν πει  δεν θα βγώ εννοεί "δεν θα βγω μαζί σου"
Αν πει δεν έχεις ελπίδες για σεξ μαζί μου, τότε και μόνο έχεις!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Αν καθόμουνα να ακούω τι λένε οι Πολωνέζες θα ήμουνα τρόφιμος ψυχιατρείου εδώ και 15 χρόνια.Μπαινάκης βγαινάκης(από το ένα αυτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν) αλλιώς θα καταλήξεις σε Stock,Luksusowa και άλλες πολωνικές βότκες δια βίου.
Δεν αντέχονται αυτά που λένε οι Πολωνέζες.Απλά γαμάς.Το εργαλείο να είναι καλά τα άλλα δε μετράνε.
Εδώ η άλλη μου είπε έκανα αυτή την απόλυτα μαλακία επαγγελματική επιλογή γιατί έτσι προέβλεψε η καφετζού.Δε βγάζεις άκρη είναι τρελοκομείο.Η άλλη μου ήρθε έγγυος στον 9ο μήνα να τη γαμήσω.Μου είπε είδα στο βλέμμα σου πριν 5 μήνες οτι είχες καταλάβει οτι είμαι έγγυος.
Η άλλη μου είπε αν περάσεις αυτή τη γέφυρα μαζί μου θα είσαι αιωνίως ερωτευμένος μαζί μου.Η άλλη μετά από 10 γαμήσια με την ξαδέρφη της μου λέει σόρυ δεν μπορώ να κάνω τσιμπούκι ξέχασα πώς γίνεται.Θέλω να σε δω να γαμάς την ξαδέρφη μου και μετά να μου τον χώσεις.
Η να σου λένε σε αγαπάω αλλά δεν ταιριάζουμε καθόλου.Εχουμε τεράστια διαφορά κουλτούρας μου αρέσει μόνο ο χαρακτήρας σου.
Η έχεις πολύ ωραίο πούτσο.Σηκώνεται αμέσως.Για αυτό σε θέλουν όλες.
Σιγά μη σου πει τέτοια Ελληνίδα νιώθεις υπεράρχοντας στο ανατολικό μπλοκ.
Τώρα πήγε πρώτη φορά ο Βαλκάνιος πουτσαράς στο ανατολικό μπλοκ και κόλλησε.Το βλέπει σαν candy land,μουνολίβαδο.Οπως όλοι μας δηλαδή μόλις περάσαμε τις όχθες του Οντερ και μπήκαμε στη magic land.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τύποι,αυτά που γίνονται εδώ,δε γίνονται πουθενά ..

Πωωω,σκέφτομαι τους φίλους μου στην Ελλάδα και το υπερτιμημένο χρυσό ελληνικό μουνί και θέλω να τους στείλω από μία Πολωνέζα να τους κάνει να νιώσουν άρχοντες.

Τελικά είχαμε τρελό plot twist,η χωριατοπούλα ήρθε στο Hotel και έφυγε πριν λίγο γιατί δουλεύει πρωινή.Έπαιξε μια εναλλαγή ύπνου και πούτσας μέχρι το ξημέρωμα.. :fuck1:

Γενικά οι Πολωνέζες μιλάνε Αγγλικά χειρότερα από την Έφη Θώδη,αλλά άμα καταλάβουν ότι τους την πέφτεις μπαίνουν στον αυτόματο πιλότο και δε χρειάζονται ούτε Αγγλικά.Εκτός από την προχθεσινή με το στοίχημα που ήξερε καλά Αγγλικά και τη χωριατοπούλα που ευτυχώς μιλάει Γερμανικά ,η κατάσταση είναι τα ζώα μου αργά.
Και μάλλον είναι γενικά λίγο γκάου ο κόσμος,γενική παιδεία μηδέν,καμία σχέση με Πράγα που έπαιζε μια άλφα κουλτούρα..

Αιθέριες γυναίκες που περπατάνε και τρίζουν τα πλακόστρωτα,εδώ  θα δείτε πολύ πιο σπάνια.Δηλαδή  αρχοντιά,προσωπάρα,με καλλίγραμο πόδι,κ.λ.π. σαν πακέτο,σπάνια..
Όμως οι Πολωνέζες, αυτές οι Β' Εθνικής Σλάβες ,θα σε καυλώσουν εγγυημένα σαν να είναι προορισμένες γι'αυτό και σαν να κάνουν διαγωνισμό μεταξύ τους.

Όποιος ταξιδέψει σε Σλαβικούς παραδείσους έχει δύο επιλογές.
Ή ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές του αρχηγού ή μένει με το πουλί στο χέρι.
Αλλά μονάχα οι εντολές δεν αρκούν..
Χρειάζεται να έχετε καταλάβει και πως λειτουργεί το ΠΑΙΓΝΙΟ. :sunglasses:
Εγώ ήρθα διαβασμένος και έχω να πω ένα.

:priest: AΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ  :priest:
:rockon: ΒΑΛΚΑΝΟΠΟΥΤΣΙΣΜΟΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ :rockon:

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ .&-

Παραδέχεσαι οτι ισχύει ό,τι έλεγα για Πολωνία οτι οι γκόμενες είναι οι ευκολότερες στην ΕΕ,οι πιο τρελλές,καυλιάρες και σαν το πολωνικό τσιμπούκι και βιομηχανικό γαμήσι δεν υπάρχει άλλο?
Παραδέχομαι-Είναι-Δεν υπάρχει.

Πού θα γαμούσες αλλού από την πρώτη μέρα τζάμπα?
Κι αλλού μου έχει συμβεί,απλά δε θα γαμούσα και διαφορετική την επόμενη μέρα και δε θα χρειαζόταν να έχω organizer και reminders για να τις βάλω σε μια σειρά και να μην μπερδέυω τα επόμενα ραντεβού και τα ονόματα.

Βλέπεις οτι υπάρχουν άπειροι στόχοι πραγματικό μουνολίβαδο όπως εδώ και χρόνια γράφω και οτι όλες είναι ανοιχτές στο καμάκι?
Άπειροι στόχοι-Όλες δεκτικές στην προσέγγιση.

Τώρα παίρνεις μια ιδέα πώς μου φαίνονται οι Γερμανίδες γιατί διαμαρτύρομαι.
Οι Γερμανίδες δεν έχουν αυτή την έμφυτη καύλα,δεν είναι παραδοσιακές γυναίκες υποταγμένες στα θέλω του άντρα,κ.λ.π.,αλλά έχουν στοιχεία που με αρρωσταίνουν και μόλις πιάσουν ξανά τα κρύα,πάλι Γερμανίδα θα έχω στο πλευρό μου.
Με το μικρό Γερμανάκι που τραβιόμουν,ακολουθήσαμε διαφορετικούς δρόμους,αλλά και η επόμενη σταθερή,Γερμανίδα θα ναι. :rockon:

Αυτή θα μάθει μόνο για τη χωριατοπούλα φίλη της,θα με κράξει αν μάθει ότι έκανα κάτι με άλλες.
Κάποιες φράσεις μου μεταφράζει μόνο μέσω Whatsapp και με τρολάρει κάθε μέρα αν μου έχουν κλέψει το αμάξι ή αν το έχω ακόμα :2funny:

Aρχηγέ πες κανά κόλπο με το ξενοδοχείο να μη μου πρήζουν τα αρχίδια.
Δε συμβαίνει πάντα,αλλά συμβαίνει..

Και τώρα ύπνος,για να μην κουτουλάω αύριο..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
"Ένας Βαλκάνιος Πουτσαράς ξέρει να απολαμβάνει τις καλές στιγμές,αλλά ποτέ δεν επαναπαύεται στις δάφνες του.Με βλέμμα άγρυπνο,ατενίζει τον Σλαβικό ορίζοντα έτοιμος να δώσει ξανά τις μάχες που έχασε και να αναζητήσει νέες προκλήσεις."

Στρατηγός Kman,08/2007​

Οπότε τύποι ,ακόμη και όταν έχετε ρέντα,ποτέ μην ξεχάσετε να στείλετε ένα  μνμ στην  Kristyna που γνωρίσατε, αλλά δεν προλάβατε να μαμήσετε, στην Πράγα ή στην Veronika από την Μπρατισλάβα που ήταν φρεσκοχωρισμένη και "μπερδεμένη"  :rolleyes:
H Veronika  είναι  25χρονο 9,5άρι,από τις γυναίκες που ψάχνεις να βρεις ψεγάδι πάνω της,.Aν την καταφέρω,θα πηδήξω γυμνός στο Δούναβη.

Και στο Παρντούμπιτσε πρέπει να πάω,η Simona μου έστειλε μνμ:"Καλά δε βλέπεις στο status του fb που πλέον γράφει:ελεύθερη;" Βλέπω τώρα τις φωτό της,το χρώμα του δέρματός και των μαλλιών της και σκέφτομαι ότι το μουνάκι της έχει αυτή την ροζ απαλή απόχρωση που ανασταίνει και νεκρούς. :bigdick:

Δεν επαναπαυόμαστε τύποι,αλλά επιμένουμε δυνατά και οργώνουμε ακούραστα όλη την Σλαβική επικράτεια. :rockon:

Αρχηγέ στις 03/10 ημέρα Δευτέρα έχουμε Feiertag.Εκείνο το ΠΣΚ+Δ θα με βρεις  με πλήρη εξάρτηση(Fanta,κ.λ.π. :ak: ) στα γνωστά χαρακώματα.

9y4Iw3C.jpg

6LD8EQo.jpg

IE5mYQi.jpg

Όσοι πιστοί προσέλθετε. :rockon:

Αλλά για την ώρα,σειρά έχουν οι Πολωνέζες  :uzi: :uzi: :uzi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τιμάς τα χρώματα του βαλκανιοπουτσισμού δεν υπάρχει περιθώριο αποτυχίας όταν είσαι σε αυτό το state of mind.Οι σλαβικές χώρες προκαλούν απέραντους πριαπισμούς ο Βαλκάνιος πουτσαράς πάντα κλείνει το deal.
Είναι αυτή η φοβερή υπεροχή μας στο χώρο.Αρκεί να διασχίσεις τον Οντερ και αρχίζει το παίγνιο.
Ο σλαβικός χώρος είναι ενιαίος Πολωνία,Τσεχία,Ουκρανία,Λευκορρωσία,Ρωσία είναι οι ίδιες γκόμενες που χωρίστηκαν για πολιτικούς και ιστορικούς λόγους έχουν την ίδια εμφάνιση και κάνουν τα ίδια,
Από την άποψη του πουτσαρά δεν υπάρχει διαφορά στις παραπάνω χώρες πρόκειται για απέραντα μουνολίβαδα με ανοιχτές και πρόθυμες καυλιάρες γκόμενες.
Αυτό δεν έχει αλλάξει τα τελευταία 500 χρόνια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τύποι,αυτά που γίνονται εδώ,δε γίνονται πουθενά ..

Πωωω,σκέφτομαι τους φίλους μου στην Ελλάδα και το υπερτιμημένο χρυσό ελληνικό μουνί και θέλω να τους στείλω από μία Πολωνέζα να τους κάνει να νιώσουν άρχοντες.

Τελικά είχαμε τρελό plot twist,η χωριατοπούλα ήρθε στο Hotel και έφυγε πριν λίγο γιατί δουλεύει πρωινή.Έπαιξε μια εναλλαγή ύπνου και πούτσας μέχρι το ξημέρωμα.. :fuck1:

Γενικά οι Πολωνέζες μιλάνε Αγγλικά χειρότερα από την Έφη Θώδη,αλλά άμα καταλάβουν ότι τους την πέφτεις μπαίνουν στον αυτόματο πιλότο και δε χρειάζονται ούτε Αγγλικά.Εκτός από την προχθεσινή με το στοίχημα που ήξερε καλά Αγγλικά και τη χωριατοπούλα που ευτυχώς μιλάει Γερμανικά ,η κατάσταση είναι τα ζώα μου αργά.
Και μάλλον είναι γενικά λίγο γκάου ο κόσμος,γενική παιδεία μηδέν,καμία σχέση με Πράγα που έπαιζε μια άλφα κουλτούρα..

Αιθέριες γυναίκες που περπατάνε και τρίζουν τα πλακόστρωτα,εδώ  θα δείτε πολύ πιο σπάνια.Δηλαδή  αρχοντιά,προσωπάρα,με καλλίγραμο πόδι,κ.λ.π. σαν πακέτο,σπάνια..
Όμως οι Πολωνέζες, αυτές οι Β' Εθνικής Σλάβες ,θα σε καυλώσουν εγγυημένα σαν να είναι προορισμένες γι'αυτό και σαν να κάνουν διαγωνισμό μεταξύ τους.

Όποιος ταξιδέψει σε Σλαβικούς παραδείσους έχει δύο επιλογές.
Ή ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές του αρχηγού ή μένει με το πουλί στο χέρι.
Αλλά μονάχα οι εντολές δεν αρκούν..
Χρειάζεται να έχετε καταλάβει και πως λειτουργεί το ΠΑΙΓΝΙΟ. :sunglasses:
Εγώ ήρθα διαβασμένος και έχω να πω ένα.

:priest: AΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ  :priest:
:rockon: ΒΑΛΚΑΝΟΠΟΥΤΣΙΣΜΟΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ :rockon:

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ .&-

Αυτή θα μάθει μόνο για τη χωριατοπούλα φίλη της,θα με κράξει αν μάθει ότι έκανα κάτι με άλλες.
Κάποιες φράσεις μου μεταφράζει μόνο μέσω Whatsapp και με τρολάρει κάθε μέρα αν μου έχουν κλέψει το αμάξι ή αν το έχω ακόμα :2funny:

Aρχηγέ πες κανά κόλπο με το ξενοδοχείο να μη μου πρήζουν τα αρχίδια.
Δε συμβαίνει πάντα,αλλά συμβαίνει..

Και τώρα ύπνος,για να μην κουτουλάω αύριο..

Στο ξενοδοχείο απλά κλείνεις από το booking για δύο άτομα και αν σκάσει πρώτη η γκόμενα τους παίρνεις τηλέφωνο να την αφήσουν να μπει στο δωμάτιο.Συνήθως αν αργήσω με περιμένουν με τις ζαρτιέρες και ένα μαστίγιο να μαστιγώσω τα άτακτα πολωνικά κωλαράκια τους,Γενικά στις Πολωνέζες αρέσουν τα male dominations τους αρέσει να γλύφουν κώλους να τις μαστιγώνουνε,να τις κατουράνε να χύνουνε στα μάτια τους ή στην ξαδέρφη τους μπροστά τους,Οι Πολωνέζες τη βρίσκουν με τους εξευτελισμμούς είναι πολύ sub(ulegly).
Τώρα που έχω άδεια το Σεπτέμβριο θα πάω νότια Ρωσία να γαμήσω μια μόνιμη Ρωσίδα 1.90 που έχω.Θα μου φέρει και δυο φίλες της στο πιάτο.Εχει υποσχεθεί τα πάντα θέλει μόνιμη σοβαρή σχέση.
Στις σλαβικές χώρες όλα είναι δυνατά όταν λέμε όλα εννούμε όλα.Από το να γαμάς σούπερ μόντελ μέχρι 5 γκόμενες μαζί.
Είναι πανδαισία των αισθήσεων διψάνε για βαλκανικό πούτσο και γερμανικό ευρώ.Αμα έχεις παλαμάρι τι τη θέλεις τη Φεράρι?

Παρντουμπίτσε,Trzebnica και τα άλλα μέρη που λες είναι τα απόλυτα μέρη γεμάτα καυλιάρες.Απορώ πώς τα ανακάλυψες τόσο νωρίς.Η Σλοβάκα δε θα σου κάτσει τους αρέσει το cock teasing έχω μία μοντέλαπου την ψήνω δύο χρόνια μια Ντουμπάι την κάνει μια Σαν Τροπέ όλο υποσχέσεις και baby και από ουσία τίποτα.Οι Τσέχες είναι πολύ πιο σταθερές αξιόπιστες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Στο ξενοδοχείο απλά κλείνεις από το booking για δύο άτομα και αν σκάσει πρώτη η γκόμενα τους παίρνεις τηλέφωνο να την αφήσουν να μπει στο δωμάτιο.

Εγώ εκτός από την χωριατοπούλα από την Trzebnica που την δήλωσα στο ξενοδοχείο στο Μπρέσλαου,
δεν είχα κάποια άλλη ότι θα ρθει στάνταρ.Πάντα κλείνω δωμάτιο για δύο άτομα με διπλό κρεβάτι.
Το πρόβλημα είναι ότι ανέβασα 2 διαφορετικές γκόμενες στο δωμάτιο σε λιγότερο από 1,5 μέρα  διαμονής..
Ένα Αμερικάνος που έμενε δίπλα με μικρά παιδιά,μου χτύπησε την πόρτα 3 η ώρα το πρωί ενώ έδινα πόνο,αλλά επειδή κατάλαβα ακριβώς ποιος/γιατί χτυπάει,άνοιξα την πόρτα ολόγυμνος και καυλωμένος και απλά ψέλισε κάτι και έφυγε. :grin:

Ε,την άλλη μέρα στη reception άρχισαν να μου λένε:"Συγνώμη,αλλά πρέπει να ξέρουμε ποιος διαμένει στο ξενοδοχείο γιατί γίνονται πολλά...μπλα..μπλα..." :rolleyes:
Μάλλον ο Αμερικάνος έκανε παράπονα...

Παρντουμπίτσε,Trzebnica και τα άλλα μέρη που λες είναι τα απόλυτα μέρη γεμάτα καυλιάρες.Απορώ πώς τα ανακάλυψες τόσο νωρίς.

Τη Trzebnica την ανακάλυψα εξαιτίας της βυζαρούς..

Θα σου απαντήσω και περί Pardubice,αν και δε σκόπευα ποτέ να γράψω για τετοια στο bou.
Θα τα γράψω,απλά για να επιμείνω σε κάτι που έγραψα στο thread της Πράγας.
Ότι αν έχετε κάποιο ταλέντο,χόμπι,διαστροφή,κ.λ.π. που να είναι "διεθνές" ή τουλάχιστον ευρωπαϊκο να το εκμεταλλευτείτε.
Π.χ.είμαι μεταλλάς,βρίσκω τους μεταλλάδες της πόλης,το στέκι τους,ψάχνω κάποιες γκόμενες από πριν στο fb.

Το Pardubice το ανακάλυψα γιατί π.χ.σε αυτή τη φωτό απέναντι από κάποιους από τους κατοίκους του Pardubice,είμαι εγώ. :grin:

Id1JT2Z.jpg

Δεν έχει σημασία αν είμαι πολύ καλός στο να καταπίνω φλεγόμενα σπαθιά,να παίζω τουμερλέκι με τα δάχτυλα των ποδιών μου,αν είμαι διάσημος συγγραφέας  ή  dj..
Σημασία έχει πως  όταν εγώ θα πάω στο κάθε Pardubice,όταν τελειώσω αυτό που κάνω,όλο και κάποια Simona θα με περιμένει για κανένα αυτόγραφο(μη γελάτε ρε  :2funny: ) ,να μου δώσει  fb,τηλέφωνο,κ.λ.π.H Simona είναι αυτή που ενώ ανταλάσσαμε μηνύματα με έκραξε που δεν παρατήρησα στο προφίλ της ότι είναι πλέον ελεύθερη  :grin:

FDi1iBB.jpg

Εκείνη τη μέρα που ήμουν στο Pardubice,σκέψου ότι για γκόμενα πήγα σε ένα μέρος που λεγόταν στο περίπου,Osti na Orlici..
Σαν να σκάει Τσέχος στην κεντρική πλατεία του Άσπρων Χωμάτων Αιτωλοακαρνανίας για να συναντήσει ελληνίδα  :grin:
Απίστευτη κοπέλα η συγκεκριμένη,που άξιζε περισσότερα από ένα γαμήσι στην ύπαιθρο..

Τέσπα,εμένα αυτός είναι ανέκαθεν ο πιο βασικός μου τρόπος να βρίσκω γκόμενες.
Το ταλέντο,φήμη,πείτε το όπως θέλετε.
Όμως τέρμα με τα off topic..

Απλά κρατήστε αν θέλετε τη συμβουλή,ότι αν ξέρετε/ασχολείστε με κάτι καλά και αυτό είναι διαδεδομένο στην Ευρώπη,τότε αν ψαχτείτε λίγο στις πόλεις που πάτε,παύετε να είστε "τουρίστας" και αναμειγνύεστε αυτομάτως με τους ντόπιους.

Χθες εκανα την πρώτη μου έξοδο σε γνωστό Πολωνικό club.
Δε θέλω να βγάλω συμπεράσματα από την πρώτη βραδιά,θα βγω και ΣΚ και θα γράψω αναλυτικά για το τι παίζει στα Club γιατί άμα γράψω τώρα με τις εικόνες που έχω στο μυαλό μου,δε θα μαι αντικειμενικός..
Του μουνιού το πανηγύρι γίνεται,αλλά ας πάω και σε 2-3 ακόμη μην έπεσα στην περίπτωση..
Κρατήστε απλά το:"Πρέπει να επιβάλλεις την παράνοιά σου στο περιβάλλον" του αρχηγού,σαν το κλειδί που ανοίγει όλες τις πόρτες σε ένα Πολωνικό Club και θα εξηγήσω καλύτερα την Κυριακή.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Resital Βαλκανοπουτσισμου :rockon: :rockon: :rockon:
Απίστευτες συγκινήσεις απο τον Βαλκάνιο συναγωνιστή πουτσαρα!!!! :hi: :hi: :hi:
Είμαστε όλοι οι ακόλουθοι της ιδεολογίας μαζί σου αυτές τις μέρες  :kneel: :kneel: :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πραγματικά ζηλεύω τον πουτσαρα που με εκπροσωπεί αξια στο παράλληλο σύμπαν του ανατολικού μπλοκ.Είμαι τώρα Κολωνία και πραγματικά παρόλο που η πόλη είναι τίγκα. στο μουνι και στα ξεκωλα η αταποκριση τους καμία σχέση με Πολωνές.
Συγχαίρω τον εαυτό μου που όλα τα ελεύθερα ΣΚ επισκεπτομουν ανατολικά εδάφη αντί να κολλάω στη γερμανική ψευδαίσθηση.
Εννοείται ότι ο πουτσαρας θα γαμησει σήμερα στο Βροτσλαβ με one night stand από το κλαμπ.Εχει βέβαια και την τύχη του πρωτάρη.
Έχει βρει όμως ο πουστης με τη μία τα καλύτερα μέρη με τις ψώλες.Βόρεια Τσεχία,Slaskie(νοτιοδυτική Πολωνία).Οχι ότι δεν τα λέγαμε πολλακις.Αλλο αν κάποιοι τα πιανανε και άλλοι όχι.
(Ναι είναι κατώτερες εμφανισιακά οι γκόμενες στο Βροτσλαβ ιδίως στο πρόσωπο αλλα άμα στον παίρνουν μπουκι με το καλημέρα τι σε νοιάζει?).

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Resital Βαλκανοπουτσισμου :rockon: :rockon: :rockon:
Απίστευτες συγκινήσεις απο τον Βαλκάνιο συναγωνιστή πουτσαρα!!!! :hi: :hi: :hi:
Είμαστε όλοι οι ακόλουθοι της ιδεολογίας μαζί σου αυτές τις μέρες  :kneel: :kneel: :kneel:

:hi: :hi: :hi:

Εσύ φυστίκωσε ξανά κανένα Ρωσιδάκι,συνέχισε να φουσκωνεις τον κουμπαρά σου τώρα που έχεις σεζόν και η θέση σου στο χειμερινό βαλκανικό εκστρατευτικό σώμα σε περιμένει.  :rockon:

Εννοείται ότι ο πουτσαρας θα γαμησει σήμερα στο Βροτσλαβ με one night stand από το κλαμπ.Εχει βέβαια και την τύχη του πρωτάρη.

Wroclaw δεν ήμουν μόνος,ότι θα αναφέρω περί club αφορά Κρακοβία μιας και εξ'αρχής είχα φυλάξει το ΠΣΚ γι'αυτήν τη πόλη.

Έχει βρει όμως ο πουστης με τη μία τα καλύτερα μέρη με τις ψώλες.Βόρεια Τσεχία,Slaskie(νοτιοδυτική Πολωνία).Οχι ότι δεν τα λέγαμε πολλακις.Αλλο αν κάποιοι τα πιανανε και άλλοι όχι.

Αρχηγέ,δεν κάνω τίποτα άλλο παρά να εφαρμόζω πιστά την ιδεολογία μας.

"Η μοίρα ευνοεί το προετοιμασμένο μυαλό.Η επίκληση της τύχης,είναι ύβρις για έναν Βαλκάνιο Πουτσαρά.Η τύχη αφορά μονάχα τους αδύναμους.Σκληρή δουλειά,μελέτη του στόχου και επιμονή μέχρι την τελική επικράτηση όπως επιτάσσει το πεπρωμένο μας."  

Εδάφιον 1,άρθρο 22​

Έχω μελετήσει όλα τα posts σου,post αλλοδαπών πορνοπεριηγητών,έχω δει video,έχω μελετήσει χάρτες,χαρακτηριστικά γυναικών ανά περιοχή και γενικά όσο μπορώ μειώνω τις πιθανότητες αποτυχίας.

Πάμε τώρα στα Πολωνικα Clubs..
Για να πάρετε στο περίπου μια ιδέα.
Πως είναι οι  ξέκωλες χορεύτριες-κράχτες  σε ελληνικά club;
Ε,σκεφτείτε ότι στα Πολωνιικα πέρα από τις γκόμενες-κράχτες του μαγαζιού που τα δίνουν όλα,
εξίσου όλα τα δίνουν και οι Πολωνέζες θαμώνες του club και γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.Σαν να διαγωνίζονται ποια είναι η πιο καυλιάρα μέσα στο μαγαζί.

Από συνθήκες/διάκοσμο μην περιμένετε τριτοκοσμικές καταστάσεις,οργανωμένα είναι τα πράγματα,διάκοσμος,ήχος,φώτα,όπως πρέπει να είναι.

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή..

"Πρέπει να επιβάλλεις την παράνοιά σου στο περιβάλλον" :rockon:

Όταν παίζεις εκτός έδρας,παίζεις μπάλα ολομόναχος,δεν ξέρεις τη γλώσσα,δεν ξέρεις κανέναν..
Οπότε αυτό που πρέπει να κάνεις,είναι να φέρεις την κατάσταση στα μέτρα σου,χωρίς φυσικά να χάσεις τον έλεγχο.
Πρέπει να το έχεις δουλέψει μέσα σου,να το πιστέψεις,να το εκπέμψεις και τελικά,να το επιβάλλεις στους άλλους.

1η έξοδος σε club

...Στάθηκα απέναντι στους πορτιέρηδες/υποδοχή αλλά δεν τους είπα:Ηi/Hello/Can I go inside?
Δεν είμαι ικέτης ,ούτε χαζοτουρίστας..Ήρθα εδώ,για ένα σκοπό.
Τους καλησπέρισα στα Πολωνικά  κοιτώντας τους στα μάτια,σαν να το είχα  ξαναπει χίλιες φορές και να είχα ξαναμπεί  σε Πολωνικό Club δέκα χιλιάδες φορές.

Και μετά μπήκα..
Μπήκα σαν Cyborg.Δεν με ένοιαξε ούτε που κάθονται,ούτε τι κάνουν, τυχόν τούρκοι,άραβες και άλλα λιμά που είχαν τον ίδιο σκοπό με εμένα.Η βαριά μας κληρονομιά μου έδωσε εξ'αρχής το προβάδισμα.Αγνόησα όλους τους υπόλοιπους άντρες επιδεικτικά και σταθηκα αρχικά σε κεντρικό σημείο του μαγαζιού για γίνει εμφανής η παρουσία μου.Και παρά την εκκωφαντική μουσική,μέσα στο κεφάλι μου επικρατούσε απόλυτη ησυχία.Σκάναρα διακριτικά το χώρο και παρά το γεγονός ότι μια μουνάρα χορεύτρια του μαγαζιού χόρευε ημίγυμνη δεξιά πάνω από το κεφάλι μου,δεν της έριξα ματιά...
Δεν αποτελούσε στόχο και εγώ δεν ήρθα εδώ για να κάνω μπανιστήρι.

Ώσπου την είδα..
Μαύρο φορεματάκι,ολόλευκο δέρμα,καστανά ίσια μαλλιά, ωραίο πόδι σε ψηλό μαύρο πέδιλο και στήθος 2αράκι στητό. Καθόταν στο μπαρ,παρέα με μια ξανθιά φίλη της.Ηλικία περίπου 23-25.
Λόκαρα μέχρι να μου ανταποδώσει τη ματιά.Ανταπέδωσε..Δε χαμογέλασα.Δεν είμαι χαφτομούνης,ούτε μου καθάριζαν αυγά...

Έφυγα από το οπτικό της πεδίο και πήγα να πάρω ποτό από το απέναντι μπαρ.Χαμηλό ποτήρι,το έκρυψα πίσω από την αριστερή μου παλάμη και άρχισα να κατευθύνομαι προς το μέρος της έχοντας  το βλέμμα μου στο μπαρ που καθόταν,σαν να ψαχνομαι να πάρω ποτό..Αυτή ενώ αρχικά περίμενε να φάει πέσιμο,μόλις πίστεψε ότι πάω για το μπαρ,έριξε τις άμυνές της επιστρέφοντας χαλαρή στην κουβέντα με τη φίλη της..
Όμως εγώ,περιστρέφοντας τον καρπό μου,εμφανίζω το ποτάκι μου και αλλάζοντας λίγο κατεύθυνση,με δύο βήματα παρουσιάζομαι μπροστά της.

Αιφνιδιασμός!Αγαπημένη τακτική για έναν Βαλκάνιο Πουτσαρά.
Δε συστήθηκα..Δε σκόπευα να κατέβω για Δήμαρχος της Κρακοβίας.
Δε χαιρέτησα...Άλλωστε είμαστε λίγο αγροίκοι εμείς οι Βαλκάνιοι.

Την κοίταξα στα μάτια,της χαμογέλασα και της είπα:
-"Ωραία περνάτε εδώ."
-"Κάνουμε καλά πάρτυ.Πρώτη φορά έρχεσαι;"
-"Eίναι η πρώτη μου φορά γενικα στην Κρακοβία"
-"Ήρθες για δουλειά ή για να κάνεις πάρτυ"
-"Ήρθα γιατί έμαθα ότι στην Κρακοβία υπάρχουν γυναίκες όπως εσύ."

Κώλωσε λίγο,χαμογέλασε,αναψοκοκκίνησαν τα μάγουλα της και έγειρε να πει αυτό που είπα στη φίλη της.
"1-0" σκέφτηκα, οπότε πριν καν προλάβει να τελειώσει την ατάκα στη φίλη της ,είχα ήδη φέρει το σώμα μου κοντά και αυτή τη φορά κατά μέτωπο και προς τις δύο.Σίγουρα,σταθερά,χαμογελαστά και αγνοώντας παντελώς τι συνέβαινε τριγύρω.
Και η ρέντα συνεχίστηκε."2-0","3-0"..
Πράσινο φως,οπότε ενώ μέχρι τώρα δεν είχα κοιτάξει ούτε στιγμή το σώμα της μπροστά της,άρχισα να την παρατηρώ χαμογελώντας από πάνω προς τα κάτω.Και αυτή γελούσε και κοκκίνησε περισσότερο.

Σε αυτό το σημείο αγαπητοί συμφορουμίτες,πολύ θα ήθελα να σας γράψω ότι τις φόρτωσα και τις πήρα παρτούζα,αλλά η αλήθεια είναι ότι η καστανή ήταν η  γκόμενα του ενός ιδιοκτήτη και η ξανθιά  ενός πορτιέρη.
Οπότε εκεί που είχα δύο δροσερά μουνάκια μπροστά μου,βρέθηκα με 5 ψωλαραίους από πίσω μου.
Ο ιδιοκτήτης τα πήρε άσχημα με τη τύπισσα,όχι με εμένα,αλλά γενικά οδηγήθηκα σε μια ψύχραιμη και διακριτική αποχώρηση.
Απλά επειδή ο ένας καυλιάρης πήγε να με πιάσει από το μπράτσο και δεν ψήθηκα,είχαμε μια στιχομυθία ότι:"Καλύτερα να μην σε πετύχουμε κάπου το υπόλοιπο της βραδιάς,πήγαινε σπίτι σου".
Οποτε είχε πάει και αργάμιση και ξεκίνησα για το Hotel.
Έξω,κάτι φοιτητές που ήταν παρόντες στο σκηνικό,μου είπαν ότι ο ιδιοκτήτης έκραξε την τύπισσα γιατί δε με έδιωξε πιο νωρίς και γιατί μου χαμογελούσε σαν ηλίθια..

Δε μασάμε τύποι...You win some,you lose some,που έλεγε και ο μακαρίτης ο Lemmy :rockon:

Τη 2η μέρα στην Κρακοβία ήθελα να παίξω σίγουρα οπότε postαρα στο fb επίτηδες μια φωτό μου μπροστά από το κάστρο Wawel και μου έστειλαν μνμ τέσσερις ντόπιες.
Με τη μία βγήκα για καφέ,αλλά την είδα πολύ διστακτική στο να φάει πούτσο,με ρωτούσε για τη ζωή στη Γερμανία και ξύσταρχίδιας...Αγαπητή μoυ  Nadzieja,δεν ήρθα για να συζητήσουμε για την μακροοικονομία της Ευρώπης,δεν ήρθα για να φωτογραφίσω τα αξιοθέατα της πόλης σου,ούτε για να φάω τα περίφημα πιροσκί σας...
Ήρθα μονάχα για να γευτώ τους χυμούς που διατρέχουν τα κορμιά σας. :fuck1:

Οπότε βγήκα με μια άλλη,αφού πρώτα βεβαιώθηκα με μηνύματα ότι ψήνεται να τον φάει.Πήγαμε σε ένα club,σε χρόνο dt άρχισε  το φάσωμα και είχε έρθει η ώρα του Hotel.Ότι πίπα έχω δώσει μέχρι τώρα στην Πολωνία ήταν ξεσκούφωτη,αλλά τη συγκεκριμένη γκόμενα πάνω στη καύλα τη γάμησα και ακάπoτα.Μάλιστα όσες φορές το κάναμε και έβλεπε ότι πάω να τελειώσω,τον έπαιρνε κατευθείαν στο στόμα και αφού τα κατάπινε μου έλεγε ότι είναι bio τροφή. :2funny:

Ευτυχώς είχα πάντα Fanta στο ψυγειάκι του Hotel. :grin:

Ραντεβού στα χαρακώματα :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μάλλον στο Coco πήγες και έπεσες σε αυτή της υποδοχής που είχα πάει εγώ πέρυσι και έλεγε ο Σεβαλιέ οτι μας κόζαρε ο πορτιέρης και μασήσαμε. Κατάλαβα τα άσχημα vibes αμέσως από το βλέμμα του πορτιέρη και παράτησα το γκομενάκι γιατί ήθελα να με αφήνουν να μπαίνω στο μαγαζί.
Γενικά έχεις υιοθετήσει πολλά από τον τρόπο σκέψης μου.Σίγουρη συνταγή για επιτυχία.Μιλάμε για 15 χρόνια μάχιμης εμπειρίας στο μπλοκ.
Βλέπεις πόσο εύκολα είναι τα πολωνικά εξαράκια και πόσο έκφυλα χορεύουν οι Πολωνέζες στα κλαμπ αυτά που γράφαμε εδώ και καιρό και κανείς δεν πίστευε.Ο ανταγωνισμός είναι για τα οχτάρια και πάνω εκεί κινδυνεύεις να τις φας.
Αν θες να φας μουνάρα πήγαινε Πόζναν.Το επίπεδο είναι κορυφαίο στην Πολωνία είναι η μόνη περιοχή που έχει μουνάρες.
Επρεπε να συναντηθείς με το Σεβαλιέ στο Κράκωβ να δώσεις ένα μάθημα εφαρμογής βαλκανιοπουτσισμού για να πιστέψεουν και οι άπιστοι Θωμάδες.
Πάντως 5 γκόμενες σε μια βδομάδα δεν το λες κακό σκορ.Δεν υπάρχει άλλη χώρα της ΕΕ που να συμβαίνει αυτό η Πολωνία είναι μοναδική περίπτωση.
Εκτός ΕΕ μόνο Ουκρανία μπορείς να πετύχεις το ίδιο σκορ και με καλύτερες γκόμενες αλλά πρέπει να σπρώξεις χρήμα.
Εντυπωσιακό πώς αφομοίωσες τόσο γρήγορα τις αρχές του βαλκανιοπουτσισμού το δικό μου στυλ δηλαδή που ξέρω πάντα οτι δουλεύει καλύτερα όταν ο άλλος είναι νεώτερος ή καλύτερος εμφανισιακά.
Αν πήγαινες Τσεχία μέχρι το 2005 θα γαμούσες τέτοια διαστημικά μουνιά που την Πολωνία ούτε θα την σκεφτόσουνα.
Το πουτσαράδικο state of mind είναι βασική αρχή εμένα μου το εμφύσησε ο πατέρας μου και είναι αυτό που ενέπνεε τον παππού μου όταν ξεκώλιαζε τους Τούρκους στη Μικρά Ασία.Υπάρχει ευτυχώς ακόμα στο DNA αρκετών Βαλκάνιων.

Κράκωβ,Βρότσλαβ,Πόζναν είναι οι καλύτερες πόλεις για καθαρό καμάκι Πολωνία.Αν είσαι ακόμα εκεί κάντην για Πόζναν και άραξε στη Galeria δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό(Centrum Handlowy) και στα Starbucks στο Stary Browar.Θα βγάλεις σίγουρα γκόμενα είναι απίστευτο μέρος για καμάκι.
Αν είσαι Κράκωβ καμάκωσε Galeria Krakowska και στο σταθμό των λεωφορείων.(PKS).Είναι το δεύτερο καλύτερο μέρος για καμάκι στην Πολωνία.
Κράκωβ όμως είναι κάθε νύχτα τα κλαμπ ανοιχτά ενώ δεν ισχύει αυτό με Πόζναν.Επίσης καμάκωσε στα Pijalna δίπλα στο Rynek μετά τις 19:00.Θα βγάλεις σίγουρα γκόμενες εκεί.
Οντως πολλές Πολωνέζες καταπίνουν όπως λες και λένε οτι είναι πολύ νόστιμα(pecha).Πρακτικά πολύ σπάνια έχω γαμήσει Πολωνέζα με προφυλακτικό και πολλές κάνουν πρωκτικό.Τσιμπούκι πάντα ακάποτο εννοείται.
Οταν έρχεσαι από Γερμανία έγκαυλος πριαπιστής Βαλκάνιος έχεις φοβερό πλεονέκτημα έχεις όλα τα ατού στο χέρι.

Μία βδομάδα Πολωνία δεν έχω κάτσει ποτέ το πολύ 4 μέρες μένω είναι τρομερό πλεονέκτημα να έχεις ευχέρεια χρόνου.Στο ανατολικό μπλοκ απλά η δημοφιλία σου στις γυναίκες,οι γκόμενες που βγάζεις και τα γαμήσια δεκαπλάσιάζονται.Γίνεσαι αυτομάτως πορν σταρ αν περάσεις τον Οντερ εννοείται αν πληρείς τις προυποθέσεις του Βαλκανιόπουτσου.Η ηγεμονία μας είναι τρομερή και το στοιχείο της έκπληξης είναι paralyzing.Κανείς δεν περιμένει εισβολή Βαλκάνιων τσομπάνηδων στο χώρο του είναι τελείως απροετοίμαστοι τους αιφνιδιάζεις πλήρως,

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μάλλον στο Coco πήγες και έπεσες σε αυτή της υποδοχής που είχα πάει εγώ πέρυσι και έλεγε ο Σεβαλιέ οτι μας κόζαρε ο πορτιέρης και μασήσαμε. Κατάλαβα τα άσχημα vibes αμέσως από το βλέμμα του πορτιέρη και παράτησα το γκομενάκι γιατί ήθελα να με αφήνουν να μπαίνω στο μαγαζί.
Γενικά έχεις υιοθετήσει πολλά από τον τρόπο σκέψης μου.Σίγουρη συνταγή για επιτυχία.Μιλάμε για 15 χρόνια μάχιμης εμπειρίας στο μπλοκ.
Βλέπεις πόσο εύκολα είναι τα πολωνικά εξαράκια και πόσο έκφυλα χορεύουν οι Πολωνέζες στα κλαμπ αυτά που γράφαμε εδώ και καιρό και κανείς δεν πίστευε.Ο ανταγωνισμός είναι για τα οχτάρια και πάνω εκεί κινδυνεύεις να τις φας.
Αν θες να φας μουνάρα πήγαινε Πόζναν.Το επίπεδο είναι κορυφαίο στην Πολωνία είναι η μόνη περιοχή που έχει μουνάρες.
Επρεπε να συναντηθείς με το Σεβαλιέ στο Κράκωβ να δώσεις ένα μάθημα εφαρμογής βαλκανιοπουτσισμού για να πιστέψεουν και οι άπιστοι Θωμάδες.
Πάντως 5 γκόμενες σε μια βδομάδα δεν το λες κακό σκορ.Δεν υπάρχει άλλη χώρα της ΕΕ που να συμβαίνει αυτό η Πολωνία είναι μοναδική περίπτωση.
Εκτός ΕΕ μόνο Ουκρανία μπορείς να πετύχεις το ίδιο σκορ και με καλύτερες γκόμενες αλλά πρέπει να σπρώξεις χρήμα.
Εντυπωσιακό πώς αφομοίωσες τόσο γρήγορα τις αρχές του βαλκανιοπουτσισμού το δικό μου στυλ δηλαδή που ξέρω πάντα οτι δουλεύει καλύτερα όταν ο άλλος είναι νεώτερος ή καλύτερος εμφανισιακά.
Αν πήγαινες Τσεχία μέχρι το 2005 θα γαμούσες τέτοια διαστημικά μουνιά που την Πολωνία ούτε θα την σκεφτόσουνα.
Το πουτσαράδικο state of mind είναι βασική αρχή εμένα μου το εμφύσησε ο πατέρας μου και είναι αυτό που ενέπνεε τον παππού μου όταν ξεκώλιαζε τους Τούρκους στη Μικρά Ασία.Υπάρχει ευτυχώς ακόμα στο DNA αρκετών Βαλκάνιων.

Κράκωβ,Βρότσλαβ,Πόζναν είναι οι καλύτερες πόλεις για καθαρό καμάκι Πολωνία.Αν είσαι ακόμα εκεί κάντην για Πόζναν και άραξε στη Galeria δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό(Centrum Handlowy) και στα Starbucks στο Stary Browar.Θα βγάλεις σίγουρα γκόμενα είναι απίστευτο μέρος για καμάκι.
Αν είσαι Κράκωβ καμάκωσε Galeria Krakowska και στο σταθμό των λεωφορείων.(PKS).Είναι το δεύτερο καλύτερο μέρος για καμάκι στην Πολωνία.
Κράκωβ όμως είναι κάθε νύχτα τα κλαμπ ανοιχτά ενώ δεν ισχύει αυτό με Πόζναν.Επίσης καμάκωσε στα Pijalna δίπλα στο Rynek μετά τις 19:00.Θα βγάλεις σίγουρα γκόμενες εκεί.
Οντως πολλές Πολωνέζες καταπίνουν όπως λες και λένε οτι είναι πολύ νόστιμα(pecha).Πρακτικά πολύ σπάνια έχω γαμήσει Πολωνέζα με προφυλακτικό και πολλές κάνουν πρωκτικό.Τσιμπούκι πάντα ακάποτο εννοείται.
Οταν έρχεσαι από Γερμανία έγκαυλος πριαπιστής Βαλκάνιος έχεις φοβερό πλεονέκτημα έχεις όλα τα ατού στο χέρι.

Μία βδομάδα Πολωνία δεν έχω κάτσει ποτέ το πολύ 4 μέρες μένω είναι τρομερό πλεονέκτημα να έχεις ευχέρεια χρόνου.Στο ανατολικό μπλοκ απλά η δημοφιλία σου στις γυναίκες,οι γκόμενες που βγάζεις και τα γαμήσια δεκαπλάσιάζονται.Γίνεσαι αυτομάτως πορν σταρ αν περάσεις τον Οντερ εννοείται αν πληρείς τις προυποθέσεις του Βαλκανιόπουτσου.Η ηγεμονία μας είναι τρομερή και το στοιχείο της έκπληξης είναι paralyzing.Κανείς δεν περιμένει εισβολή Βαλκάνιων τσομπάνηδων στο χώρο του είναι τελείως απροετοίμαστοι τους αιφνιδιάζεις πλήρως,
Το παραγαμησες

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
επεστρεψαν οι φιλοι απο πραγα.πολλεσ πουτανεσ στον δρομο με 50-80 ευρο αλλα πενηνταρεσ,μεχρι και ρουμανεσ λενε μαλον τσιγγανεσ.στα κλαμπ που πηγαν νομιζω το χοτ τσιλι κατι τετειο ηθελαν καμια 300 ευρο

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά,έχω το bio Πολωνεζάκι στο ντους.

Αρχηγέ,ποτέ μου,ούτε στην Ελλάδα,ούτε πουθενά,δεν ασχολήθηκα με κάτω από οκτάρι.
Δεν υπάρχει κανένας γαμημένος λόγος.
Ή οκτάρι+ ή αγώνας μέχρι να κάτσει το 8άρι+
Αγώνας σημαίνει από το να διαβάζω αυτά που γράφεις,μέχρι να χύνω ποτάμια ιδρώτα 5 μέρες τη βδομάδα στο McFit..

Όσο για Πόζναν,το άφησα επίτηδες απ'έξω γιατί θα πάω από Γερμανία κάποια στιγμή,με Πολωνό που κατάγεται από το Πόζναν και είναι μεγάλο μούτρο.

Mισό λεπτό...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εύγε.Κλασσικές πολωνικές βυζάρες.
Εχεις δίκιο οτι οι Πολωνέζες προτιμούν τα μπρατσέτα.Γυμνασμένος,κάτω των 35,πάνω από 1.80 Βαλκάνιος που μένει Γερμανία είναι θανατηφόρος συνδυασμός.Εγώ προσπάθησα να κάνω maximalization με τα δικά μου δεδομένα άλλος με καλύτερη εμφάνιση πιο νέος κτλ θα πετύχαινε σίγουρα 2,3 ή και 10 φορές καλύτερα αποτελέσματα αν εφάρμοζε το δικό μου σύστημα.
Πρακτικά αυτές που εμένα με άφηναν απλώς να τους χαιδεύω τα μπούτια αυτός θα τις γαμούσε.Είναι όλα θέμα κλίμακας.
Το παρατήρησα όταν έμπαινα στα κλαμπ με άλλους τους έλεγα τι να κάνουν και όλοι φόρτωναν.
Αυτό το ΣΚ μάλλον θα πάω Πόζναν αν τύχει να έρθεις πάμε για επιδρομή βαλκανιοπουτσισμού.
Τον τελευταίο χρόνο γάμησα 7 Πολωνέζες σε Στεττίν,Πόζναν,Κατοβίτσε σε 10 μέρες συνολικά έπαιξε όμως σαφές σπονσοριλίκι.Είναι οτι πλέον δεν έχω άλλους παράγοντες και κάνω αναπλήρωση με τα λεφτά το βασικό σύστημα όμως και ο τρόπος σκέψης παραμένει ο ίδιος.
Αυτή που γαμάω με λεφτά θα γαμηθεί τζάμπα με ένα μπρατσέτο νεώτερο κτλ.
Αν πάμε Pascha Πόζναν με τις μουνάρες και έχω ελευθερία κινήσεων παίζει να βγάλεις τοπ μουνί.

Πάντως πες από όλους εδώ μέσα Σεβαλιέ,Dr. Love ποιος δίνει πιο ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης στην Πολωνία?Τα πίστευες πριν έρθεις αυτά που έγραφα ή σου φαίνονταν κάπως παλαβά και υπερβολικά ενώ των άλλων σου φαίνονταν λογικά?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα τύποι,η Πολωνέζα ψιλογίνεται θυσία,
μου έφερε φαγητό και τώρα ξαναέφυγε να μου φέρει ζεστά pierogi που έκανε η μάνα της.
Στο κρεβάτι πιάνουμε απίστευτα επίπεδα καύλας,αλλά το πλέον χαρακτηριστκό είναι το εξής:
Πέρα από την ευχαρίστησή της,έδωσε από την αρχή βάση στο τι μου αρέσει και βάζει τη δική μου ευχαρίστηση πρώτη.
Π.χ.Μπορεί να την παίρνω μπρούμυτα,να είναι ιδρωμένη και να βογκάει σα ζώο,αλλά όταν καταλάβει ότι με το ένα μου χέρι θέλω να πιάνω ταυτόχρονα και τον βύζο,θα ανασηκωσει αμέσως λίγο τον κορμό της,ώστε να μπορέσω να τον πιάσω.
Άλλο παράδειγμα.Μια φορά της είπα μονάχα πως όταν με τελειώνει με πίπα,παρά το γεγονός  μόλις τα έχει καταπιεί,να συνεχίζει για λίγο την πίπα και να επιβραδύνει σταδιακά και δε χρειάστηκε να το πω δεύτερη φορά.
Και έτσι όπως τη βλέπω τη φάση,αντί να κλείσει το tour της Πολωνίας στη Βαρσοβία,όπως είχα κανονίσει με τις κρατήσεις,μάλλον θα μείνω άλλες 2 μέρες εδώ.
Είμαι σίγουρος ότι η Πολωνέζα θα θέλει και συνέχεια,τι τύπου και με τι τρόπο δεν ξέρω..

Γυμνασμένος,κάτω των 35,πάνω από 1.80 Βαλκάνιος που μένει Γερμανία είναι θανατηφόρος συνδυασμός.

Πρόσθεσε 9 πόντους  και ότι μου αρέσει το γυμναστήριο.
Πάντως το προφίλ που μοστράρω εδώ,στη Γερμανία δεν θα πολυπερνούσε.
Απλά κατάλαβα το ΠΑΙΓΝΙΟ και προσαρμόστηκα στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης χώρας.

Τελικά Πολωνία-Γερμανία,αν και συνορεύουν,στο θέμα γυναίκα είναι μέρα με τη νύχτα..

Δε θέλω να κακοκαρδίσω κανέναν,αλλά αν κάποιος είναι κάτω των 35,σκάσει σε Σλαβική χώρα και είναι σαπιοκοιλιάς ή παραιτημένος σωματικά,ας ξεχάσει ακόμη και τα 5άρια..Χωρίς λεφτά,δε θα πάει πουθενα.
Δε χρειάζεται να είναι  σαν το Σβατζενέγκερ,αλλά τουλάχιστον να είναι  στο ιδανικό βάρος  και  σε σχεική  φόρμα.
Για να βρείτε παχύσαρκο Σλάβο κάτω των 35,πρέπει να ψάξετε πάρα πολύ..

Αντίθετα στη Γερμανία,κάποιος που βάζει προτεραιότητα  πρώτα το σουβλάκι και μετά το μουνί,έχει κάποιες πιθανότητες  μιας και οι Γερμανίδες κοιτάνε και πέρα από την επιφάνεια :rolleyes: και είναι και γνωστές για το "σύνδρομο νοσοκόμας" που έχουν..

Οι Σλάβες έχουν ακόμη το πρότυπο του άντρα προστάτη,που έχει σωματική δύναμη και προφανή ρόλο.Σε αντίθεση με τις Γερμανίδες της ισότητας φύλων-ρόλων,οι οποίες διαπαιγαγωγήθηκαν με την αρχή της μη βίας,κ.λ.π.
Αν γίνει κάτι που απαιτεί δυναμική αντίδραση(όχι να κάνεις βλαχομαγκιά αλλά να πρέπει να επέμβεις) σαν άντρας,η Σλάβα το θεωρεί δεδομένο,θα υγρανθεί το μουνάκι της και όταν γυρίσετε σπίτι θα στον πάρει με τη μία στο στόμα.
Αντίθετα η Γερμανίδα θα σοκαριστεί με τυχόν "βιαιοπραγία" σου,θα σκεφτεί ότι μπορεί να είσαι επικίνδυνος  και ούγκανος.Αυτή θα προτιμήσει να λύσει με λόγια την παρεξήγηση,θα πάρει την αστυνομία...Φυσικά αν μέχρι να έρθει η αστυνομία την έχουν βιάσει και ρίξει σε κανένα χαντάκι,δε γαμείς,είμαστε non violence,alternative και άλλα αδερφίστικα.. :effemine:

Οι Σλάβες είναι 24/7 υποταγμένες γυναίκες,σκλάβες του πέους,ωραιοπαθείς,οι Γερμανίδες όταν γαμιούνται,γαμιούνται σαν ζώα,αλλά τον υπόλοιπο καιρό θα φορέσουν το ρούχο/παπούτσι που τις βολεύει και όχι αυτό που θα κάνει τους άντρες να καυλώσουν,είναι γενικά σοβαρές,σε αντίθεση με τις Πολωνέζες που σου προσφέρουν και δόσεις παράνοιας..
Μέρα με τη νύχτα λοιπόν..

Αυτό το ΣΚ μάλλον θα πάω Πόζναν αν τύχει να έρθεις πάμε για επιδρομή βαλκανιοπουτσισμού.

Αν λες το ΣΚ 3-4 Σεπ θα είμαι στο Λονδίνο.Δεν πάω για πορνοτουρισμό,αλλά για δουλειά.Τώρα αν κάτσει κάτι,δε θα πω όχι. :grin:

Όμως γενικά είμαι ανοιχτός σε εκστρατείες στο Σλαβικό μέτωπο,τουλάχιστον μέχρι τέλη Οκτώβρη που θα παλεύεται και ο καιρός,το κανονίζουμε και πάμε.Δεν ξέρω αν μου αρέσει να πάω κανά Δεκέμβρη σε Σλαβικά εδάφη,δεν ξέρω τι να περιμένω.

Πάντως πες από όλους εδώ μέσα Σεβαλιέ,Dr. Love ποιος δίνει πιο ρεαλιστική εικόνα της κατάστασης στην Πολωνία?

Κοίτα,το βίωμα του καθενός σε έναν τόπο είναι υποκειμενικό, μπορεί να πάνε άλλοι 3 μετά από μένα Krakow και να λένε,τι παπαριές μας έγραφε αυτός για μουνιά παντού.
Όμως αν κάποιος δώσει πραγματικά βάση σε όσα  γράψεις τόσα χρόνια,αφαιρέσει τα χεσίματα σε 9 μηνών έγκυες :grin: και καταλάβει τι εννοείς για το πως λειτουργεί το ΠΑΙΓΝΙΟ,καταλήγει στην  αντικειμενική θεώρηση ότι μπορεί να έγραφες με ιδιαίτερο τρόπο,αλλά περιέγραφες την πραγματικότητα.

Τα πίστευες πριν έρθεις αυτά που έγραφα ή σου φαίνονταν κάπως παλαβά και υπερβολικά ενώ των άλλων σου φαίνονταν λογικά?

Όχι,δεν τα πίστευα.Ίσως φταίει ο τρόπος που έγραφες κάποια πράγματα ,αλλά πίστευα ότι υπερβάλλεις και ότι είσαι γραφικός.
Δε συμφωνώ σε κάποια που έχεις γράψει,π.χ.ότι με  φράγκα κάθε random Σλάβα που συναντάς θα ανοίξει τα πόδια της,αλλά σαν γενική εικόνα χώρα/γυναικών,νομίζω ότι είσαι ακριβής.
Στα δε σωματικά χαρακτηριστικά  Πολωνέζας που έχεις περιγράψει κατά καιρούς έχεις πέσει μέσα 100%

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
μου έφερε φαγητό και τώρα ξαναέφυγε να μου φέρει ζεστά pierogi που έκανε η μάνα της.
Στο κρεβάτι πιάνουμε απίστευτα επίπεδα καύλας,αλλά το πλέον χαρακτηριστκό είναι το εξής:
Πέρα από την ευχαρίστησή της,έδωσε από την αρχή βάση στο τι μου αρέσει και βάζει τη δική μου ευχαρίστηση πρώτη.
Π.χ.Μπορεί να την παίρνω μπρούμυτα,να είναι ιδρωμένη και να βογκάει σα ζώο,αλλά όταν καταλάβει ότι με το ένα μου χέρι θέλω να πιάνω ταυτόχρονα και τον βύζο,θα ανασηκωσει αμέσως λίγο τον κορμό της,ώστε να μπορέσω να τον πιάσω.
Άλλο παράδειγμα.Μια φορά της είπα μονάχα πως όταν με τελειώνει με πίπα,παρά το γεγονός  μόλις τα έχει καταπιεί,να συνεχίζει για λίγο την πίπα και να επιβραδύνει σταδιακά και δε χρειάστηκε να το πω δεύτερη φορά.
Και έτσι όπως τη βλέπω τη φάση,αντί να κλείσει το tour της Πολωνίας στη Βαρσοβία,όπως είχα κανονίσει με τις κρατήσεις,μάλλον θα μείνω άλλες 2 μέρες εδώ.
Είμαι σίγουρος ότι η Πολωνέζα θα θέλει και συνέχεια,τι τύπου και με τι τρόπο δεν ξέρω..

Απλά κατάλαβα το ΠΑΙΓΝΙΟ και προσαρμόστηκα στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης χώρας.

Τελικά Πολωνία-Γερμανία,αν και συνορεύουν,στο θέμα γυναίκα είναι μέρα με τη νύχτα..

Δε θέλω να κακοκαρδίσω κανέναν,αλλά αν κάποιος είναι κάτω των 35,σκάσει σε Σλαβική χώρα και είναι σαπιοκοιλιάς ή παραιτημένος σωματικά,ας ξεχάσει ακόμη και τα 5άρια..Χωρίς λεφτά,δε θα πάει πουθενα.
Δε χρειάζεται να είναι  σαν το Σβατζενέγκερ,αλλά τουλάχιστον να είναι  στο ιδανικό βάρος  και  σε σχεική  φόρμα.

Αντίθετα στη Γερμανία,κάποιος που βάζει προτεραιότητα  πρώτα το σουβλάκι και μετά το μουνί,έχει κάποιες πιθανότητες  μιας και οι Γερμανίδες κοιτάνε και πέρα από την επιφάνεια :rolleyes: και είναι και γνωστές για το "σύνδρομο νοσοκόμας" που έχουν..

Οι Σλάβες έχουν ακόμη το πρότυπο του άντρα προστάτη,που έχει σωματική δύναμη και προφανή ρόλο.Σε αντίθεση με τις Γερμανίδες της ισότητας φύλων-ρόλων,οι οποίες διαπαιγαγωγήθηκαν με την αρχή της μη βίας,κ.λ.π.
Αν γίνει κάτι που απαιτεί δυναμική αντίδραση(όχι να κάνεις βλαχομαγκιά αλλά να πρέπει να επέμβεις) σαν άντρας,η Σλάβα το θεωρεί δεδομένο,θα υγρανθεί το μουνάκι της και όταν γυρίσετε σπίτι θα στον πάρει με τη μία στο στόμα.
Αντίθετα η Γερμανίδα θα σοκαριστεί με τυχόν "βιαιοπραγία" σου,θα σκεφτεί ότι μπορεί να είσαι επικίνδυνος  και ούγκανος.Αυτή θα προτιμήσει να λύσει με λόγια την παρεξήγηση,θα πάρει την αστυνομία...Φυσικά αν μέχρι να έρθει η αστυνομία την έχουν βιάσει και ρίξει σε κανένα χαντάκι,δε γαμείς,είμαστε non violence,alternative και άλλα αδερφίστικα.. :effemine:

Οι Σλάβες είναι 24/7 υποταγμένες γυναίκες,σκλάβες του πέους,ωραιοπαθείς,οι Γερμανίδες όταν γαμιούνται,γαμιούνται σαν ζώα,αλλά τον υπόλοιπο καιρό θα φορέσουν το ρούχο/παπούτσι που τις βολεύει και όχι αυτό που θα κάνει τους άντρες να καυλώσουν,είναι γενικά σοβαρές,σε αντίθεση με τις Πολωνέζες που σου προσφέρουν και δόσεις παράνοιας..

Αν λες το ΣΚ 3-4 Σεπ θα είμαι στο Λονδίνο.Δεν πάω για πορνοτουρισμό,αλλά για δουλειά.Τώρα αν κάτσει κάτι,δε θα πω όχι. :grin:

Όμως γενικά είμαι ανοιχτός σε εκστρατείες στο Σλαβικό μέτωπο,τουλάχιστον μέχρι τέλη Οκτώβρη που θα παλεύεται και ο καιρός,το κανονίζουμε και πάμε.Δεν ξέρω αν μου αρέσει να πάω κανά Δεκέμβρη σε Σλαβικά εδάφη,δεν ξέρω τι να περιμένω.

Κοίτα,το βίωμα του καθενός σε έναν τόπο είναι υποκειμενικό, μπορεί να πάνε άλλοι 3 μετά από μένα Krakow και να λένε,τι παπαριές μας έγραφε αυτός για μουνιά παντού.
Όμως αν κάποιος δώσει πραγματικά βάση σε όσα  γράψεις τόσα χρόνια,αφαιρέσει τα χεσίματα σε 9 μηνών έγκυες :grin: και καταλάβει τι εννοείς για το πως λειτουργεί το ΠΑΙΓΝΙΟ,καταλήγει στην  αντικειμενική θεώρηση ότι μπορεί να έγραφες με ιδιαίτερο τρόπο,αλλά περιέγραφες την πραγματικότητα.

Όχι,δεν τα πίστευα.Ίσως φταίει ο τρόπος που έγραφες κάποια πράγματα ,αλλά πίστευα ότι υπερβάλλεις και ότι είσαι γραφικός.
Δε συμφωνώ σε κάποια που έχεις γράψει,π.χ.ότι με  φράγκα κάθε random Σλάβα που συναντάς θα ανοίξει τα πόδια της,αλλά σαν γενική εικόνα χώρα/γυναικών,νομίζω ότι είσαι ακριβής.
Στα δε σωματικά χαρακτηριστικά  Πολωνέζας που έχεις περιγράψει κατά καιρούς έχεις πέσει μέσα 100%
Ρε πουτσαρα το κουλ δε τον λυπασαι που τον ξεσηκωσες και θα παρει τα βουνα και τα λαγκαδια να γαμησει στη πολωνια.

Εγω παντως δεν διαβασα κατι το ιδιαιτερο,ενας γυμνασμενος 1.90 που δουλευει γερμανια και πηγε γκαβλωμενος απο τις μαλακιες που λεει ο κμαν και αρχισε να κολλαει,πηδηξε καποιες γκομενες.
Πιθανον ο ιδιος αν ηταν ολλανδος και ερχοταν ελλαδα γκαυλωμενος απο τις μαλακιες ενος αντιστοιχου κμαν και κολλουσε αβερτα να γαμουσε αβερτα ελληνιδες,εφοσον δεν θα τον ξαναβλεπαν στο μουνι τους και εχουν και τη πισινη να τις παρει και ολλανδια.
Θα πηγαινε μετα ολλανδια και θα λεγε στον ολλανδο κμαν και τους αλλους ολλανδους ξεσκιστηκα να γαμαω ελλαδα πανευκολες οι γκομενες  :grin:
Οι πολωνεζες παιρνουν τα 4πλασια απο τις ελληνιδες ειναι πιο ασχημες απο τις ελληνιδες και εχουν πιο ωραιους αντρες συμφωνα με τα λεγομενα του πουτσαρα,συν τα λεγομενα του δρ λοβ και του φιντελ.Οποτε δεν βλεπω καποιο λογο καποιος να γαμα πιο ευκολα πολωνια απο ελλαδα.

Οι μονοι που μειναν μονιμα φιντελ και λοβ ειπαν τα πραματα πως ειναι καθαρα,οι υπολοιποι που παν 5νθημερα ξεσηκωμενοι απο κμανηδες δεν  ειναι το ιδιο
Εγω θυμαμαι το 11 ενα μουνακι ωραιο ελληνιδα που μου ελεγε γνωρισα εναν ολλανδο και θα φυγω μαζι του ολλανδια και τον βλεπω αυτον και ηταν  :vomit:,ηταν απελπισμενη και βρηκε το καυμενο και εφυγε,πια πολωνια μου λετε εδω οι ελληνιδες να φαν δεν εχουν
Οποτε οι κουλ του φορουμ καθηστε στα αυγα σας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Η Πολωνέζα θα σου ζητήσει γάμο 100%.Είδες πόσο δίκιο τελικά είχα σε όλα.
Ο άλλος π.χ.ο Σεβαλιέ έλεγε οτι οι Πολωνέζες είναι γερμανοποιημένες εγώ έλεγα καμία σχέση τώρα βλέπεις και μόνος σου τη διαφορά.Κανείς δε χρησιμοποιούσε το σλαβικό σχήμα για να περιγράψει τα πράγματα.Πιστεύεις π.χ. οι Ουκρανές θα είναι ανεξάρτητες όπως οι Γερμανίδες ή sub όπως οι Πολωνέζες?Ποιος έγραφε για τα έκφυλα καυλάκια όλα έξω και τη φανταστική ευκολία προσέγγισης γρήγορου γαμησιού?Οι άλλοι λέγανε αυτά ήταν παλιά πέρασαν τώρα η χώρα αναπτύχθηκε κτλ.
Απλά δεν ήταν στο παίγνιο όπως βλέπεις κι εσύ.

Γενικά η εισβολή βαλκανιοπουτσιστών σε ένα μέρος καταστρέφει τον ανταγωνισμό.Δε μένει τίποτα για τους άλλους κυριολεκτικά αφού καίμε τελείως το μέρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom