Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
2 παιδεια πο πρου βλεπω συχνα σε πορνο να προτεινουν λεφτα,ο ενασ μιγασ γυμνασμενοσ μιλα ρωσικα σε ρωσια -ουκρανια σε ενα φιλμακι που ηταν οδυσσο στο πριμορσκι οι 2 κοπελεσ που πλισιασαν ηταν  φανερεσ βιζιτεσ.ενασ αλλοσ που παιζει τσεχια εκει πιστευω ειναι πουτανεσ και μερικεσ ερασιτεχνεσ που καταλαβε ο τυποσ τι ψαχνουν.αν διαβασεισ φιλε πουτσαρα για κυπρο τα παιδεια με εχουν τρελανει πωσ γαμω κινεζακια,δεν μπορουν να ξεχωρισουν ποια παει για κουρσα με αποτελεσμα οπειαν δουνε να κανουν προσφορεσ με κωμικοτραγικα αποτελεσματα χαχαχαχ.για αυτο δεν τουσ απαντω πμ,τηλεφωνα η μθνηματα με κουρασαν δεν θα μαθουν ποτε το παιχνιδι πως παιζεται

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εδώ είσαι άκυρος.Δεν ξέρεις τι παίζει στο παίγνιο σπονσοριλικι γιατί δεν το έχεις δοκιμάσει.Η γκομενα που τον τρώει για λεφτά δεν το αποκαλύπτει ποτε στο βασικό γκόμενο η γαμπρό εκτός αν περάσει κανα δίχρονο.
Μια φορά δαχτυλιαζα εγγυο Πολωνέζα ενώ ο αρραβωνιαστικός την περίμενε κάπου 10 μετρα μακριά απλά μας χώριζε ένας τοίχος.Έχω γαμησει πολλές εγγυες Πολωνέζες γενικά είναι λίγο γουρουνοειδης φάση.Φανταστείτε το κακό είναι το χειρότερο.Οι Πολωνεζες είναι πολύ χύμα γαμιουνται χωρίς πολλά πολλά.
Οι Σλαβες είναι μυστικοπαθείς κρύβουν άπειρα μυστικά στη φαρέτρα τους.
ρε κμαν εγγυο πουτανα γαμησα πριν 3 εβδομαδεσ βουλγαρα,οδυσσο το ιδιο πριν 4-6 μηνεσ.μια που το κανει για λεφτα δεν ενδιαφερετε να δει καπειον γαμπρο η υποψηφιο.ο πουτσαρασ μαλλον συγκοβει και ξερει που θα κτυπησει.πολλεσ γουσταρω οδυσσο αλλα αμεσως ξεχωριζω που θα κτυπησω και δεν θα χασω.καλοκαιρι με οσεσ γνωρισα καταλαβα αμεσως δεν,ουτε με λεφτα η σπονσαρισμα και τισ εστειλα αμεσως

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δὲν εἶναι γύφτος.

Εἶναι Ἰρανο-αρμένιος καὶ τονίζει σὲ κάθε περίσταση ὅτι εἶναι λευκός.

Ἐπίσης σὲ κάθε περίσταση τονίζει ὅτι εἶναι Χριστιανός.
ολοι σκυλοι μια γενια χαχαχαχαχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ναι σωστα φιλε!αυτα βλεπει ο τρελαρασ!ουτε οδυσσο αν ερθει προβλεπω να φαμε ξυλο εκει δεν κικλοφορανε εκει που παω για καμακι πουτανεσ η ερασιτεχνεσ.αυτεσ τησ μιριζομαι απο μακρια,δεν σε αφηνουν να τισ πλισιασεισ για προταση μονο απο ιτερνετ παιζουν.αυτο μου την σπαζει οδυσσο.ενω ξερω ειναι πουτανα παω να τισ προτεινω καφε αρχικα και μετα προσφορα και αρνειται και με διωχνει νομιζοντασ πηγα να την καμακωσω και να χασει χρονο απο το λαπτοπ που ψαχνεται.ο τρελαρασ κμαν παει σε ολεσ δεν ξεχωριζει μια νορμαλ,μια πουτανα μπορει να ειναι  νορμαλ ντυμενη η αντιθετο.

Εσύ πας σα μαλακας ρε φίλε σε έχω δει στα βίντεο.Μολις πας λένε οι γκόμενες να άλλος ένας loser μαλακας.Εγω έχω παίξει όλες τις γωνίες σπονσορ,καμάκι,γαμπρός,γαμιας οποτε τις κόβω αμέσως και προσαρμόζω το παίγνιο.Δεν ειμαι στατικός ανακατεύω τα πράγματα.Μπορει με κάποια να ξεκίνησε σα γαμπριλικι και να καταλήξει σκέτο σπονσοριλικι.Η να σε δει σοβαρά και μετά να βρει άλλο γαμπρό και να σε καλεί για γαμησι οποτε έχει καυλες.Υπάρχουν άπειρες παραλλαγές στο σλαβικο κόσμο για άλλες είσαι ο πρίγκηπας με το άσπρο αλογο που θα τις σώσει,για άλλες ο καυλωμενος λεφτας και για άλλες ο φορέας του ευρωβαλκανιου θρυλικού πεους που επιθυμούν διακαώς να δοκιμάσουν.Προσαρμόζεσαι αναλόγως.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ύστερα ο Roosh είναι επαγγελματικό καμάκι.Τον έχω δει live έχει φοβερό μπλα μπλα άψογο.Και ας πούμε τον πληρώνουν μπορεί και 100 δολάρια την ώρα έκαστος απλά να δούνε πώς καμακώνει.Εσένα ποιος θα πλήρωνε για να σε δει μαλακερ?Χώρια ποσα βιβλία πουλάει.Ζει άνετα μόνο απο τις πωλήσεις.Δοκιμασε να βγάλεις ένα βιβλίο και ψάξε αν το αγοράσουν τρία άτομα.
Από εμένα εμπνεύστηκαν και Αμερικανοι ακόμα και μη Βαλκανιοι δηλαδή υπό και μου είπαν άσε μας να εκδώσουμε βιβλίο με τις παρατηρήσεις σου στα αγγλικά θα κονομήσουμε όλοι.
Μπορεί να τους αφήσω.Θα ψαξουν ενδελεχώς να μοιάζουν στο Βαλκανιο αλλά γνήσιοι ατρομητοι πουτσιστες δε θα γίνουν ποτέ.Μια καλή Ιμιατασιον του τσολια θα είναι με πλαστικα πεη.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δὲν ἰσχύει.

Πηδᾶ πολὺ καὶ ποιοτικὸ νινί.
Πιστευω πως γοητεύεστε διότι είναι διαβασμένος και γνωρίζει τακτικές και μεθόδους! :hi: :hi: :hi:
Αλλο αυτός και άλλο εμείς! Εξάλου διαχωρίζει και ο ίδιος τη θέση του σε δυτικοτραφείς και μη! Στο τομέα του μουνιού δεν θέλουμε καμία συμμαχία και καμιά βοήθεια!!!! Είμαστε άτρωτοι ! Εκεί που αυτοί βάζουν τη δύναμή τους και τις μεθόδους τους και ότι έχουν διαβάσει εμείς το έχουμε στο "ρελαντί" μόνο με τις κινήσεις μας και την Αύρα μας :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:! Κυλάνε όλα υπέρ μας!! Γεννηθήκαμε για να νικάμε!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ναι σωστα φιλε!αυτα βλεπει ο τρελαρασ!ουτε οδυσσο αν ερθει προβλεπω να φαμε ξυλο εκει δεν κικλοφορανε εκει που παω για καμακι πουτανεσ η ερασιτεχνεσ.αυτεσ τησ μιριζομαι απο μακρια,δεν σε αφηνουν να τισ πλισιασεισ για προταση μονο απο ιτερνετ παιζουν.αυτο μου την σπαζει οδυσσο.ενω ξερω ειναι πουτανα παω να τισ προτεινω καφε αρχικα και μετα προσφορα και αρνειται και με διωχνει νομιζοντασ πηγα να την καμακωσω και να χασει χρονο απο το λαπτοπ που ψαχνεται.ο τρελαρασ κμαν παει σε ολεσ δεν ξεχωριζει μια νορμαλ,μια πουτανα μπορει να ειναι  νορμαλ ντυμενη η αντιθετο.

Τι λε ρε φίλε?Προτείνεις καφέ στις γκόμενες?Σίγουρο σύστημα επιτυχίας και φτηνό κανένας δεν το έχει σκεφτεί.Καφές φοβερό κόλπο και σίγουρα φτηνό αντί να τα σκας σε κοκτέιλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δὲν εἶναι γύφτος.

Εἶναι Ἰρανο-αρμένιος καὶ τονίζει σὲ κάθε περίσταση ὅτι εἶναι λευκός.

Ἐπίσης σὲ κάθε περίσταση τονίζει ὅτι εἶναι Χριστιανός.

Είναι επαγγελματίας.Δεν είναι φυσικό καμάκι.Είναι σα να λες τι διαφορά έχει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής,τραγουδιστής η στριπερ από εμένα?Μπορώ και εγώ να παίξω μπάλα,να τραγουδήσω και να δείξω τον πουτσο μου όπως αυτός.Μπορείς αλλά δεν είναι το ίδιο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τι λε ρε φίλε?Προτείνεις καφέ στις γκόμενες?Σίγουρο σύστημα επιτυχίας και φτηνό κανένας δεν το έχει σκεφτεί.Καφές φοβερό κόλπο και σίγουρα φτηνό αντί να τα σκας σε κοκτέιλ.
ρε σου ειπα δεν καμακωνα στο βιντεο 9 πρωι!ο σαλονικιοσ τραβαγε,του ειπα να πλισιασω να δω αν ειναι καλεσ να τισ καλεσω για προγευμα.εκανα αρχικα οτι βγαζω φωτο να πλισιασω μην με παρουν αμεσως λιγουρι,ειδα δεν αξιζει μαλακισμενα που θα καθονται στο παγκακι πεινασμενα και χαχαχαχ και θα λενε εξηπναδεσ και εφυγα.ειπαμε συγκοβω,αυτο ειναι ατου χαχαχαχ.ναι καφε τησ ειπα ηταν εξω απο μακτοναλτσ η τελαυταια.για αυτο καμακωνω στην οπερα μονο καφε στον δρομο εχει.οταν ειμουν ντιριπασοσκαγια παντα ελεγα παμε εστιατοριο,αυτεσ τρωνε το ακριβοτερο,παραγελνουν κανα κρασι,σαμπανια χωρισ να ρωτανε και την κανουν με την φιλη τουσ.η αλλη καθοταν στο μακτοναλτσ εκει την βγαζει με την φιλη τησ και εκανε δεν με θυμοταν.επιδει εφαγε τα σουσια και σαμπανια πηγαν 150 ευρο και χαθηκαν την προηγουμενη φορα,δεν την ξαναπηρα γιατι θα μου εκανε ξανα τα ιδια.τωρα προτεινω μονο καφε στον δρομο,οπεια γουσταρει δεχεται δεν προσκαλω σε εστιατορια.ετσι γλυτωνω εξοδα αποτυχιασ.ππηγα μονο πρωτη μερα με την αρχιτεκτονα σε εστιατοριο καλο,ειπα οχι μπουκαλα κρασι,2 ποτιρακια ετσι καταλαβε δεν ειμαι μαλακασ.αυτην κυπρο την γνωρισα 2-3 εβδομαδεσ πριν.μετα πηγαμε βολτα με το αμαξι τησ και σπιτι να παρει βολτα τον αγριο σκυλο τησ,χεστηκα και εφυγα.μου ειπε μου αρεσεισ,ψαχνω λεφτα για αυτο ειμαι 28 ελευθερη,κανω σχεση απο φιλια ξεκινωντασ 10 μερεσ να βγαινουμε χωρισ φιλια και σεξ και βλεπουμε.τησ ειπα αντε γεια,βρεσ αλλο μαλακα και εφυγα.100 ευρο στοιχησε η γνωριμια αυτη και τελοσ,να συνεχισω τι να χανω λεφτα και χρονο αδικα.οσεσ γαμησα εκει ηρθανε αμεσως σπιτι χωρισ να ζητανε τιποτα.μετα που τισ τρελενω δωρα-λεφτα εχουν απαιτησεισ εδω φταιω.τον μαρτιο βρηκα αστερακι τελεια αλλα εξαφανιστηκε,οταν εμφανιστηκε λεγοντασ ειχε μπλεξιματα ειχα βρει αλλη και ειπα αντε γεια.καλοκαιρι δεν ειχα επιτυχια,δεν βρηκα στοχο καλο μονο μαλακισμενα κικλοφορουσαν που δεν θα εκανα τιποτα η κοπελεσ που δουλευουν στα μερη που παω που δεν εχουν χρονο λογο δουλειασ.θεσ τυχη,δεν περπατασ και προτεινεισ λεφτα.σε καμια δεν προτεινα τιποτε ουτε υποσχεθηκα οσεσ αμεσως ηρθανε σπιτι.οσεσ δεν ερχονται αμεσωσ δεν καθονται ποτε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ρε σου ειπα δεν καμακωνα στο βιντεο 9 πρωι!ο σαλονικιοσ τραβαγε,του ειπα να πλισιασω να δω αν ειναι καλεσ να τισ καλεσω για προγευμα.εκανα αρχικα οτι βγαζω φωτο να πλισιασω μην με παρουν αμεσως λιγουρι,ειδα δεν αξιζει μαλακισμενα που θα καθονται στο παγκακι πεινασμενα και χαχαχαχ και θα λενε εξηπναδεσ και εφυγα.ειπαμε συγκοβω,αυτο ειναι ατου χαχαχαχ.ναι καφε τησ ειπα ηταν εξω απο μακτοναλτσ η τελαυταια.για αυτο καμακωνω στην οπερα μονο καφε στον δρομο εχει.οταν ειμουν ντιριπασοσκαγια παντα ελεγα παμε εστιατοριο,αυτεσ τρωνε το ακριβοτερο,παραγελνουν κανα κρασι,σαμπανια χωρισ να ρωτανε και την κανουν με την φιλη τουσ.η αλλη καθοταν στο μακτοναλτσ εκει την βγαζει με την φιλη τησ και εκανε δεν με θυμοταν.επιδει εφαγε τα σουσια και σαμπανια πηγαν 150 ευρο και χαθηκαν την προηγουμενη φορα,δεν την ξαναπηρα γιατι θα μου εκανε ξανα τα ιδια.τωρα προτεινω μονο καφε στον δρομο,οπεια γουσταρει δεχεται δεν προσκαλω σε εστιατορια.ετσι γλυτωνω εξοδα αποτυχιασ.ππηγα μονο πρωτη μερα με την αρχιτεκτονα σε εστιατοριο καλο,ειπα οχι μπουκαλα κρασι,2 ποτιρακια ετσι καταλαβε δεν ειμαι μαλακασ.αυτην κυπρο την γνωρισα 2-3 εβδομαδεσ πριν.μετα πηγαμε βολτα με το αμαξι τησ και σπιτι να παρει βολτα τον αγριο σκυλο τησ,χεστηκα και εφυγα.μου ειπε μου αρεσεισ,ψαχνω λεφτα για αυτο ειμαι 28 ελευθερη,κανω σχεση απο φιλια ξεκινωντασ 10 μερεσ να βγαινουμε χωρισ φιλια και σεξ και βλεπουμε.τησ ειπα αντε γεια,βρεσ αλλο μαλακα και εφυγα.100 ευρο στοιχησε η γνωριμια αυτη και τελοσ,να συνεχισω τι να χανω λεφτα και χρονο αδικα.οσεσ γαμησα εκει ηρθανε αμεσως σπιτι χωρισ να ζητανε τιποτα.μετα που τισ τρελενω δωρα-λεφτα εχουν απαιτησεισ εδω φταιω.τον μαρτιο βρηκα αστερακι τελεια αλλα εξαφανιστηκε,οταν εμφανιστηκε λεγοντασ ειχε μπλεξιματα ειχα βρει αλλη και ειπα αντε γεια.καλοκαιρι δεν ειχα επιτυχια,δεν βρηκα στοχο καλο μονο μαλακισμενα κικλοφορουσαν που δεν θα εκανα τιποτα η κοπελεσ που δουλευουν στα μερη που παω που δεν εχουν χρονο λογο δουλειασ.θεσ τυχη,δεν περπατασ και προτεινεισ λεφτα.σε καμια δεν προτεινα τιποτε ουτε υποσχεθηκα οσεσ αμεσως ηρθανε σπιτι.οσεσ δεν ερχονται αμεσωσ δεν καθονται ποτε

Ρε συ είναι απλά.Γιατί δεν πας ποτέ Πολωνία, ή δε δοκιμάζεις Τσεχία ή έστω Ρωσία?Γιατί θεωρείς οτι οι γκόμενες εκεί είναι ανεπτυγμένες και έχουν λεφτά συνεπώς δε σε παίρνει.Είσαι για τον πούτσο τελείως προβλέψιμος.
Γιατί ο Βαλκάνιος πουτσαράς πάει Πολωνία και Τσεχία ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κάνεις εσύ?Γιατί τον παίρνει να πάει και ξέρει οτι εκεί θα έχει καλύτερα αποτελέσματα αν και οι γκόμενες είναι πιο προηγμένες οικονομικά.Πώς το ξέρει?Γιατί του το είπα εγώ.
Είσαι προβλεπέ ρε συ αν δεν παίζεις αιφνιδιασμό δεν κάνεις τίποτα.Ο πουτσαράς είναι 1.90 με μόνιμο επάγγελμα Γερμανία καμία Πολωνέζα δεν πιστεύει οτι είναι δυνατό να μην έχει γκόμενα για αυτό τον χτυπάνε όλες.
Εγινε άρχοντας με αυτά που απεκάλυψα.
Για εσένα ας πούμε πιστεύουν όλες οτι είσαι απελπισμένος άφραγκος αγάμητος και ψαρεύεις γκόμενες στα παγκάκια της επαρχιακής Ουκρανίας όπου πιστεύεις οτι έχεις οικονομική υπεροχή.Δεν τις συγκινείς που λένε.Είσαι ο νούμερο 5000 που το κάνει αυτό.

Θα σου δώσω πρακτική συμβουλή για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου στην Ουκρανία.Αντί να πας σε παγκάκια με την ηλίθια λογική οτι αν με φτύσει δεν έχασα τίποτα αφού δε χρειάστηκε να πληρώσω την καμάκωσα στο παγκάκι να πηγαίνεις αντίθετα στα πιο ακριβά καφέ και κοκταίηλ μπαρ και να παραγγέλνεις τα ακριβότερα πράγματα.Εκεί οι θαμώνες που συνήθως τυγχάνουν και σπονσορέτς αφού τους αρέσει να πηγαίνουν σε ακριβά μέρη και δεν έχουν τα αναγκαία εισοδήματα θα σε προέξουν σίγουρα.Εχεις πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να καμακώσεις στα κυριλέ κλαμπ και μαγαζιά από ό,τι στα φτωχικά μέρη.
Εξαίρεση βέβαια ο δρόμος αλλά εκεί θέλει φοβερές ταχύτητες και power class δεν μπορούν όλοι να καμακώσουν γκόμενες στο δρόμο εν κινήσει.
Το πιο εύκολο σύστημα για να καμακώνεις γκόμενες εν κινήσει είναι να βρεις έναν τεράστιο τύπο να μπαίνει μπροστά τους και να τους κόβει το δρόμο και να έρχεσαι να πιάνεις την κουβέντα.Το έκανα με έναν Αλβανό Τσεχία και τσιμπάγαμε τα τηλέφωνα κατά δεκάδες ας πούμε 90% επιτυχία όποια θέλαμε καμακώναμε αρκεί να περνούσε από ένα δρόμο που ελέγχαμε στην κεντρική πλατεία και να έμπαινε μπροστά ο Αλμπάνας κλείνοντας το δρόμο με τα χέρια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν και να πάει να γαμηθεί ο γύφτος ο roosh,αλλά ο βασικότερος λόγος που έχω κράξει κατά καιρούς τον kman είναι αυτός.
Δεν μπορείς να πηγαίνεις σε απλές κοπέλες και να προτείνεις σεξ για λεφτά.
Παίζει από το να σε πετάξουν από το club μέχρι να σε μαυρίσουν στο ξύλο.

Κάτι Public Pickups και άλλες δήθεν "χωρίς σενάριο" παραγωγές,έχουν επηρεάσει πολύ κόσμο.

Προσοχή τύποι,επειδή τα παλικάρια εκεί το τρώγαν το φαί τους από μικροί,παίζει να μαζέψετε τρελό ξύλο,μέχρι να σας τρέχουν στην αστυνομία και να ψάχνεστε..

Μόνο με κοπέλες που ξέρετε ότι την ψάχνουν με extraδάκια.
Σε απλές κοπέλες χαρτονόμισμα δεν δείχνουμε ποτέ και για κανένα λόγο.

Το μεγαλύτερο ατού των Πολωνέζων είναι πόσο εύκολα σε πείθουν οτι είναι απλές και αθώες κοπέλες.Σε αυτό είναι φοβερές.Μπορεί να συναντήσεις τη μεγαλύτερη πουτάνα και να έχει το απόλυτα αθώο βλέμμα.Οχι με Τσέχες Ρωσίδες που συνήθως δείχνουν το πουτανέ στο βλέμμα τους(αν και οι Τσέχες έχουν πιο μυστηριώδη μάτια πιο βαθύ και αρτιστικό στυλ που λένε).Οι Πολωνέζες κάπως καυλώνουν να το παίζουν λολίτες αθώες παρθένες θεωρητικά στην πράξη όμως έχουν ρουφήξει χιλιόμετρα πέους.Ξέρουν οτι οι άντρες θέλουν απλές,άμεσες,άπειρες κοπέλες κοπέλες και προσαρμόζονται.Εχουν αυθορμητισμο αλλά και ατζέντα.Απλά είναι κάπως απλοικές χωριάτισσες λόγω βλάχικου στυλ.

Πουλάνε τρελλό σανό για αυτό και όσοι τις γαμάνε τζάμπα υπερασπίζονται την τιμή των Πολωνέζων γιατί πιστεύουν οτι τις γάμησαν με την αξία τους.Το ίδιο κάνουν και οι πάκηδες στην Αγγλία που τις γαμάνε αβέρτα όπως και οι Μπαγκλαντές.Οι πουτσαράδες δεν έχουν παρωπίδες βλέπουν την πραγματική κατάσταση και κάνουν την ψωλή πολυβόλο πραγματικό φονικό εργαλείο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το μεγαλύτερο ατού των Πολωνέζων είναι πόσο εύκολα σε πείθουν οτι είναι απλές και αθώες κοπέλες.Σε αυτό είναι φοβερές.Μπορεί να συναντήσεις τη μεγαλύτερη πουτάνα και να έχει το απόλυτα αθώο βλέμμα
Και σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο!! Και το είδα πρόσφατα με τη μικρή της Κρακωβίας! Η ίδια είχε ένα πολύ καλοστημένο story που στην αρχή το πίστεψα! Δεν μου έκανε βέβαια κακό που το ρούφηξα όλο... Η ιστορία ήταν συγκεκριμένη και στεγανή αρχικά χωρίς περιθώριο αμφισβήτησης! Δηλαδή :Απο τα 16 γνώρισα το αγόρι μου στα 17,5 κάναμε πρώτη φορά σεξ και είμασταν μαζί μέχρι τα 24! Δεν τον κεράτωσα και δεν με κεράτωσε και πηγαίναμε για γάμο!
Στη πορεία έπεσε βέβαια σε πολλές αντιφάσεις και μου έλεγε για κάτι πάρτυ στην Αμερική που φασωνόταν με κουβανούς και άραβες :vomit: με το γκόμενο στο διπλανό δωμάτιο σε μια περίοδο που είχε ψυχρανθεί η σχέση τους!  :headbang: :headbang: :headbang:
Οι φίλοι μου δεν ήθελαν να την βλέπουν απο ένα σημείο και πέρα όταν την κουβάλησα Βαρσοβία! Για να με πειράξουν μου έλεγαν "Αυτός είναι ο θηλυκός σου εαυτός, κάθε εβδομάδα κάνει ακριβώς το ίδιο με άλλον ξένο, τον τσιμπάει απο τα κλάμπ και λέει ακριβώς τα ίδια" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ προτιμώ την Ρωσίδα που στο πετάει κατάφατσα οτι έχει εμπειρία στα γαμήσια παρά το πολωνικό στύλ του ψέματος! Οι Ουκρανέζες το πάνε αλλιώς, λένε πως στην χώρα τους είναι παράδοση μέχρι τα 18 να τα έχουν κάνει όλα ώστε να είναι καλές και έμπειρες σύζυγοι μετά...
Τα ψέματα και το αθώο στυλ των πολωνέζων θέλει προσοχή!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αρχηγέ,ανάμεσα στα σωστά, γράφεις και κάτι τέτοια και άντε να γλιτώσεις το κράξιμο από τους υπόλοιπους..

Το πιο εύκολο σύστημα για να καμακώνεις γκόμενες εν κινήσει είναι να βρεις έναν τεράστιο τύπο να μπαίνει μπροστά τους και να τους κόβει το δρόμο και να έρχεσαι να πιάνεις την κουβέντα.Το έκανα με έναν Αλβανό Τσεχία και τσιμπάγαμε τα τηλέφωνα κατά δεκάδες ας πούμε 90% επιτυχία όποια θέλαμε καμακώναμε αρκεί να περνούσε από ένα δρόμο που ελέγχαμε στην κεντρική πλατεία και να έμπαινε μπροστά ο Αλμπάνας κλείνοντας το δρόμο με τα χέρια.

Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και δεν πιστεύω στα μάτια μου.. :S

Αυτό δεν είναι καμάκι kman,εσείς προκαλούσατε φόβο και τις αιφνιδιάζατε.

Εγώ πάντως πριν κανά δίμηνο όταν κάτι τούρκοι έκοψαν το δρόμο σε μια Γερμανίδα που πήγαινε για τζόγκινγκ,έκανα τον έναν από αυτούς ένα με την άσφαλτο.

Έχουν γραφτεί απίστευτα πράγματα σε αυτό το forum... :helpplea:

Επισκέπτης
Πιστευω πως γοητεύεστε διότι είναι διαβασμένος και γνωρίζει τακτικές και μεθόδους! :hi: :hi: :hi:
Αλλο αυτός και άλλο εμείς! Εξάλου διαχωρίζει και ο ίδιος τη θέση του σε δυτικοτραφείς και μη! Στο τομέα του μουνιού δεν θέλουμε καμία συμμαχία και καμιά βοήθεια!!!! Είμαστε άτρωτοι ! Εκεί που αυτοί βάζουν τη δύναμή τους και τις μεθόδους τους και ότι έχουν διαβάσει εμείς το έχουμε στο "ρελαντί" μόνο με τις κινήσεις μας και την Αύρα μας :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:! Κυλάνε όλα υπέρ μας!! Γεννηθήκαμε για να νικάμε!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τὶ ἔγινε, τὸ φάγαμε τὸ μπάνικο τὸ Οὐκρανάκι; :)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τὶ ἔγινε, τὸ φάγαμε τὸ μπάνικο τὸ Οὐκρανάκι; :)
:hi: :hi:

Δεν έχω παίξει με Ουκρανάκι τελευταία...Δεν έχει εξάλου! Το μόνο που είπα είναι πως το χειμώνα θα πάω για 15 μέρες τις γιορτές σε μεγάλη Ουκρανική επαρχιακή πόλη  ;)
Νομίζω πως το εκτός έδρας παιχνίδι θα είναι καλό! Αρκεί να μην μπεί αυτογκόλ σαν κι αυτό----->>>

Επισκέπτης
Το μόνο που είπα είναι πως το χειμώνα θα πάω για 15 μέρες τις γιορτές σε μεγάλη Ουκρανική επαρχιακή πόλη  ;)

Ἐγὼ πάλι τὴν ἀντίστοιχη περίοδο μάλλον θὰ πήζω έδῶ:

Buda%20Castle.png

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ρε συ είναι απλά.Γιατί δεν πας ποτέ Πολωνία, ή δε δοκιμάζεις Τσεχία ή έστω Ρωσία?Γιατί θεωρείς οτι οι γκόμενες εκεί είναι ανεπτυγμένες και έχουν λεφτά συνεπώς δε σε παίρνει.Είσαι για τον πούτσο τελείως προβλέψιμος.
Γιατί ο Βαλκάνιος πουτσαράς πάει Πολωνία και Τσεχία ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κάνεις εσύ?Γιατί τον παίρνει να πάει και ξέρει οτι εκεί θα έχει καλύτερα αποτελέσματα αν και οι γκόμενες είναι πιο προηγμένες οικονομικά.Πώς το ξέρει?Γιατί του το είπα εγώ.
Είσαι προβλεπέ ρε συ αν δεν παίζεις αιφνιδιασμό δεν κάνεις τίποτα.Ο πουτσαράς είναι 1.90 με μόνιμο επάγγελμα Γερμανία καμία Πολωνέζα δεν πιστεύει οτι είναι δυνατό να μην έχει γκόμενα για αυτό τον χτυπάνε όλες.
Εγινε άρχοντας με αυτά που απεκάλυψα.
Για εσένα ας πούμε πιστεύουν όλες οτι είσαι απελπισμένος άφραγκος αγάμητος και ψαρεύεις γκόμενες στα παγκάκια της επαρχιακής Ουκρανίας όπου πιστεύεις οτι έχεις οικονομική υπεροχή.Δεν τις συγκινείς που λένε.Είσαι ο νούμερο 5000 που το κάνει αυτό.

Θα σου δώσω πρακτική συμβουλή για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου στην Ουκρανία.Αντί να πας σε παγκάκια με την ηλίθια λογική οτι αν με φτύσει δεν έχασα τίποτα αφού δε χρειάστηκε να πληρώσω την καμάκωσα στο παγκάκι να πηγαίνεις αντίθετα στα πιο ακριβά καφέ και κοκταίηλ μπαρ και να παραγγέλνεις τα ακριβότερα πράγματα.Εκεί οι θαμώνες που συνήθως τυγχάνουν και σπονσορέτς αφού τους αρέσει να πηγαίνουν σε ακριβά μέρη και δεν έχουν τα αναγκαία εισοδήματα θα σε προέξουν σίγουρα.Εχεις πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να καμακώσεις στα κυριλέ κλαμπ και μαγαζιά από ό,τι στα φτωχικά μέρη.
Εξαίρεση βέβαια ο δρόμος αλλά εκεί θέλει φοβερές ταχύτητες και power class δεν μπορούν όλοι να καμακώσουν γκόμενες στο δρόμο εν κινήσει.
εχεισ δικαιο σε αυτο κμαν αλλα 30 χρονια που παω εκει τι νομιζεισ?δεν δοκιμασα ολεσ τισ μεθοδουσ με τα μαλακισμενα εκει?σωστα ελεγε ο δασκαλοσ οτι αομα δεν μπορεσε να εξηγηση πωσ λειτουργα το μυαλο τουσ.αν θελω οδυσσο παω εκει στο καφε τωρα μου φευγει το ονομα που πανε ολεσ αυτεσ και πινουν ναργιλε,κοκτειλ οχι ακριβα αλλα δεν με ενδιαφερει να εντυπωσιασω βιζιτεσ,τοσα χρονια χορτασα τετειεσ χαχαχχαχαχα.οταν ειπα να κτυπω γομενεσ με καλη δουλεια και χρημα εδωσα στην τρελη που μου εκανε κολαση την ζωη και στο τελοσ μου ειπε σου μιλω γιατι εισαι ψυχακιασ και θελεισ να μου κανεισ κακο και θελω να ξερω ποτε ερχεσε να κρυβομε!θεικη απαντηση απο γκομενα που συνεχως εβαζε εμποδια,δοκιμασιεσ,ζητουσε βοηθειια και οταν εβλεπε οτι ειμαι ετοιμοσ να βοηθησω την εκανε,εξαφανιζολ.εμπειριεσ ρε αρχοντα εχεισ με σπονσορετεσ ουκρανια,δεν φανταζεσαι ποσεσ τρελαμενεσ γνωρισα τοσα χρονια εκει χαχαχαχα.ο τασοσ με τον αλεκο με ειδανε πανω με 3-4 που καμακωσα αλλα δεν ηρθαν που τισ προσκαλεσα.στον αλεκο που γνωριζει την γλωσσα και ακουγε του ειπα τωρα ειδεσ φταιω εγω η οι γκομενεσ εδω ειναι μαλακισμενα.σημερα με θυμηθηκε γκομενα που γαμουσα πριν 3 χρονια τοπ καβλιτσα θα ειναι 22 τωρα.ηξερα παντρευτηκε κιεβο φενεταο χωρησε χαχαχαχαχ.ειναι αυτη που περιμενα πριν 2 χρονια να ερθει απο πολταβα,μιλουσαμε ολη την διαδρομη στο λεωφορειο και οταν εφτασε δεν απαντουσε ουτε με φωνη με ακροαση!τετειεσ τρελεσ μιλαμε.στο κοντακτε σημερα γραφει οδυσσο για γκομενεσ 17-21 πηγαν να παρουν τσιγαρα απο περιπτερο η βολτα μιση ωρα και τισ ψαχνουν 3 μερεσ χαχαχαχα.που τ α διαβαζω γελω,η αλλη το καλοκαιρι εφυγε για μιση ωρα και επεστρεψε μετα απο 5 μερεσ ενω καμια επικοινωνια.η αλλη παλι εφυγε για μια ωρα επεστρεψε μετα απο 2 μερεσ χαχαχαχαχ.δεν τισ ξερεται οσο εγω,ξερω πωσ σκεφτονται ολεσ,τι θα μου πουν,τι κανουν.ολεσ ειναι ιδιεσ,απλα αλλη φατσα και ονομα,στο ιδιο εργο θεατεσ.γιατι δεν παω βαρσοβια,πραγα?απο 1997-2012 πηγα δεκαδεσ φορεσ βουδαπεστη και 2 φορεσ πραγα-μπρατισλαβα το 2010-2013.σας ειπα δεν παω σε τοπουσ που δεν μου αρεσουν μονο για να γαμω.καταθληπτικεσ χωρεσ.λετονια-λιθουανια πηγα  το 2011 νομιζω επαθα καταθλιψη δεν παω ξανα.ρωσια δεν παω γιατι ειμαι βασιλιασ ουκρανια και δεν εχω λογο μοσχα ουτε ορεξη για βιζεσ.οταν επαιζα μοσχα ακομα και εσυ που με περνασ 20 χρονια δεν ειχεσ παει βαλκανιε χαχαχαχα.μην ξεχνασ  εχω σπιτι και κιεβο 2 και μοσχα,δουλευε η οικογενεια μου εκει ακομα εχω 2 θειουσ ουκρανια,κιεβο-οδυσσο ο ενασ ο αλλοσ οδυσσο.υπαρχει λογοσ να τρεχω πραγα?ναι το 1997 αξιζε,απο το 2000 αλλαξε.εχω  παει,εκατονταδεσ φιλουσ εχω που σπουδασαν και μενουν ακομα τσεχια,ουγαρια.εχω ξαδερφο που μενει βουδαπεστη απο αυτουσ περνω πληροφοριεσ.προσπαθεισ να δωσεισ μια ψευτικη εικονα για μενα ενω με γνωρισαν πρωσωπικα ατομα.καπου εχεισ λαθοσ γνωμη χαχαχαχαχ.οταν εγραφα οτι το 1988 ο θειοσ μου εκανε δωρα διαμαντια απο σιερα λεονε ο καθε ασχετοσ ελεγε γαμουσε τσαμπα το 2014 στην ουκρανια χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ἐγὼ πάλι τὴν ἀντίστοιχη περίοδο μάλλον θὰ πήζω έδῶ:

Buda%20Castle.png
γιατι δεν ερχεσαι ουκρανια εσυ?καταθληπτικα βουδαπεστη,ανιαρεσ περιοχεσ δεν ξαναπατω εκει.ισως αργοτερα συνδιασω κιεβο με οδυσσο πεθημισα τισ μικρουλεσ μου τωρα 20-22 θα ειναι ολεσ χαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom