ρε σου ειπα δεν καμακωνα στο βιντεο 9 πρωι!ο σαλονικιοσ τραβαγε,του ειπα να πλισιασω να δω αν ειναι καλεσ να τισ καλεσω για προγευμα.εκανα αρχικα οτι βγαζω φωτο να πλισιασω μην με παρουν αμεσως λιγουρι,ειδα δεν αξιζει μαλακισμενα που θα καθονται στο παγκακι πεινασμενα και χαχαχαχ και θα λενε εξηπναδεσ και εφυγα.ειπαμε συγκοβω,αυτο ειναι ατου χαχαχαχ.ναι καφε τησ ειπα ηταν εξω απο μακτοναλτσ η τελαυταια.για αυτο καμακωνω στην οπερα μονο καφε στον δρομο εχει.οταν ειμουν ντιριπασοσκαγια παντα ελεγα παμε εστιατοριο,αυτεσ τρωνε το ακριβοτερο,παραγελνουν κανα κρασι,σαμπανια χωρισ να ρωτανε και την κανουν με την φιλη τουσ.η αλλη καθοταν στο μακτοναλτσ εκει την βγαζει με την φιλη τησ και εκανε δεν με θυμοταν.επιδει εφαγε τα σουσια και σαμπανια πηγαν 150 ευρο και χαθηκαν την προηγουμενη φορα,δεν την ξαναπηρα γιατι θα μου εκανε ξανα τα ιδια.τωρα προτεινω μονο καφε στον δρομο,οπεια γουσταρει δεχεται δεν προσκαλω σε εστιατορια.ετσι γλυτωνω εξοδα αποτυχιασ.ππηγα μονο πρωτη μερα με την αρχιτεκτονα σε εστιατοριο καλο,ειπα οχι μπουκαλα κρασι,2 ποτιρακια ετσι καταλαβε δεν ειμαι μαλακασ.αυτην κυπρο την γνωρισα 2-3 εβδομαδεσ πριν.μετα πηγαμε βολτα με το αμαξι τησ και σπιτι να παρει βολτα τον αγριο σκυλο τησ,χεστηκα και εφυγα.μου ειπε μου αρεσεισ,ψαχνω λεφτα για αυτο ειμαι 28 ελευθερη,κανω σχεση απο φιλια ξεκινωντασ 10 μερεσ να βγαινουμε χωρισ φιλια και σεξ και βλεπουμε.τησ ειπα αντε γεια,βρεσ αλλο μαλακα και εφυγα.100 ευρο στοιχησε η γνωριμια αυτη και τελοσ,να συνεχισω τι να χανω λεφτα και χρονο αδικα.οσεσ γαμησα εκει ηρθανε αμεσως σπιτι χωρισ να ζητανε τιποτα.μετα που τισ τρελενω δωρα-λεφτα εχουν απαιτησεισ εδω φταιω.τον μαρτιο βρηκα αστερακι τελεια αλλα εξαφανιστηκε,οταν εμφανιστηκε λεγοντασ ειχε μπλεξιματα ειχα βρει αλλη και ειπα αντε γεια.καλοκαιρι δεν ειχα επιτυχια,δεν βρηκα στοχο καλο μονο μαλακισμενα κικλοφορουσαν που δεν θα εκανα τιποτα η κοπελεσ που δουλευουν στα μερη που παω που δεν εχουν χρονο λογο δουλειασ.θεσ τυχη,δεν περπατασ και προτεινεισ λεφτα.σε καμια δεν προτεινα τιποτε ουτε υποσχεθηκα οσεσ αμεσως ηρθανε σπιτι.οσεσ δεν ερχονται αμεσωσ δεν καθονται ποτε