Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εμένα μου έστελναν φίλες συνήθως όταν έπιαναν καινούργιο γκόμενο και η φίλη τους είχε οικονομική ανάγκη.
Μία μου έστειλε μια φίλη έγγυο.
Αθήνα έχει πολλές.Εγώ τις καταλαβαίνω αμέσως από τα χαρακτηριστικά του προσώπου ο μέσος Ελληνας δεν μπορεί να ξεχωρίσει την Πολωνή από την Ουκρανέζα και τη Ρωσίδα.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Εμένα μου έστελναν φίλες συνήθως όταν έπιαναν καινούργιο γκόμενο και η φίλη τους είχε οικονομική ανάγκη.
Μία μου έστειλε μια φίλη έγγυο.
Αθήνα έχει πολλές.Εγώ τις καταλαβαίνω αμέσως από τα χαρακτηριστικά του προσώπου ο μέσος Ελληνας δεν μπορεί να ξεχωρίσει την Πολωνή από την Ουκρανέζα και τη Ρωσίδα.

ναι αλλα πως θα την πεισω να μου κανει κονε???

μου λεει πηγαινε βρες μονο σου. και εχω καλη σχεση με την καργιολα. δεν θελει να μου κανει πασα φιλη της να γαμαω η καργιολα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ναι αλλα πβς θα την πεισω να μου κανει κονε

Με λεφτά.Πες οτι θα της δώσεις λεφτά σε αυτή και τη φίλη.
Λεφτά όχι δώρα ή διακοπές.Καθαρό κασέρι.
Τώρα οι Πολωνές Ελλάδα έχουν τρελαθεί στην πείνα οι μισές έφυγαν και οι άλλες το δίνουν εδώ και εκεί να επιβιώσουν.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Με λεφτά.Πες οτι θα της δώσεις λεφτά σε αυτή και τη φίλη.

δεν εχει αναγκη αυτη. φαντασου εχει στην Πολωνια αμαξαρα, audi TT το τελευταιο μοντελο. Στην Κρητη μου πληρωνε αυτη το φαγητο γιατι ειχα χασει την καρτα μου....και μου μαγειρευε σπιτι της.

σιγουρα θα εχει φιλη μουναρα Αθηνα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι να πω ρώτα το Dr. Love που πουλάει έρωτα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πεθαμενη η Βαρσοβία που έλεγε και ο Dr. Love για τους κυνηγούς του έρωτα.
Άχρηστη η Πολωνία εντελώς ειδικά για όσους τα πράττουν Ουκρανία.Κανένα πλεονέκτημα απολύτως.
Και μετά ξαφνικά με την εκ των υστέρων γνώση όλοι τα γυρίζουν.
Οποιος γράφει λογικά δε σημαίνει ότι γράφει σωστά.
Εντάξει δεν έχεις το  blast που έχεις Ουκρανία αλλα Πολωνία παραμένει μια σοβαρή επιλογή με πολύ καλή νυχτερινή ζωή και επιλογές.Το γραφουμε 10 χρόνια τώρα.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Η Βαρσοβια ειναι πεθαμενη για τους "χορηγους" εσκορτς ,για καμακι ομως ειναι παραδεισος!
το καλο ειναι οτι εχει κ πολλες ουκρανιδες πλεον που αυξανουν τις επιλογες!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Απλά ήσουν τυχερός και έκατσε μία (κλασσικά Tinder)..Οι γνωριμίες στην Πολωνία δεν σημαίνει πως οδηγούν και κάπου.Μην κρίνεις απο το ταξίδι ενος τεραήμερου.Μιλάω πολύ συχνα με άτομα που ζουν εκει μόνιμα και μου γράφουν πως μέρα με την μέρα χειροτερέυει συνεχώς..Getting worst and worst...

Θα τα γράψεις και μόνος σου όταν μετά την επιτυχία με την κοπέλα θα αρχίσεις να πηγαίνεις συχνά και θα απογοητευτείς πλήρως σε λίγο καιρό.
Θα στο πω μαθηματικά. Θα μιλας πανεύκολα με 10-15 γκόμενες στα μαγαζία (Μιλάνε έυκολα οι Πολωνέζες) αλλά θα βλέπεις στο τέλος πως αυτό δεν σημαίνει και κρεβάτι.

Αυτή την στιγμή και σαν προσωπική εκτίμηση πιστεύω αξίζει να κυνηγάς Ουκρανία σε σχέση με Πολωνία. Εξάλλου εγω αυτο κάνω..Μόνιμα πλέον τραβάω Ουκρανία, παρόλο που Βαρσοβια ξερω 1000 άτομα και έχω σπιτια να μενω τσαμπα - δεν παταώ καν..

Κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει και το ξέρω μετά απο την τεράστια εμπειρία που έχω αποκτήσει Poland..Στα 10 τηλέφωνα που παίρνεις Πολωνια απανταει max το 1..Στην Ουκρανία απαντάνε τα 8..
Οι Πολωνέζες ειναι τρελές και κάνουν πιο πολύ χαβαλέ μαζί σου το βράδυ και αν δεν έχεις εμπειρία νομίζεις πως αυτό σημαίνει πως σε γουστάρουν ή θα πετύχεις κάτι (όπως θα έρθουμε Ελλαδα - η σε αγαπάω)..Απλά μαλακίζονται - στιγμές χαβαλέ και την άλλη μέρα δεν τις ξαναβλέπεις. Ουκρανέζες ειναι απέιρως πιο ισσοροπημένες στο μυαλο..Το πρόβλημα της Ουκρανίας όμως ειναι να αποφύγεις την πορνεία.Κάτι που δεν υπάρχει στην Poland.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οσοι περνάνε τα 35 ανακαλύπτουν ξαφνικά οτι η Ουκρανία είναι καλύτερη από την Πολωνία.Για εμένα η Ουκρανία ήταν πάντα καλύτερη.Η Πολωνία έχει απλώς καλύτερη νυχτερινή ζωή και γνωρίζεις εύκολα πολλές όμως αυτές που κάθονται είναι πολύ μικρό ποσοστό σε σχέση με όσες μιλάνε οπότε χάνεις το χρόνο σου.Περνάς βέβαια καλά με τα χουφτώματα κτλ.
Με τις Ουκρανέζες είναι απλό αν δεν ενδιαφέρονται δε σου μιλάνε,γυρνάνε τα μάτια προς άλλη κατεύθυνση.Οσες όμως μιλάνε ενδιαφέρονται,είναι game on.
Επίσης με Ουκρανία έχεις πολύ ισχυρότερο δόλωμα σε σχέση με Πολωνία γιατί παίζεις στα σταθερά σημεία που μένουν αναλλοίωτα ενώ Πολωνία στηρίζεσαι στο συναίσθημα της στιγμής.Οταν φεύγεις,χάνει και η γκόμενα το emotional high και σε ξεχνάει ενώ η Ουκρανέζα σκέφτεται λογικά και κάνει ορθολογικές επιλογές δε σου τρώει το χρόνο.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.540
Πόντοι
216
Οσοι περνάνε τα 35 ανακαλύπτουν ξαφνικά οτι η Ουκρανία είναι καλύτερη από την Πολωνία.Για εμένα η Ουκρανία ήταν πάντα καλύτερη.Η Πολωνία έχει απλώς καλύτερη νυχτερινή ζωή και γνωρίζεις εύκολα πολλές όμως αυτές που κάθονται είναι πολύ μικρό ποσοστό σε σχέση με όσες μιλάνε οπότε χάνεις το χρόνο σου.Περνάς βέβαια καλά με τα χουφτώματα κτλ.
Με τις Ουκρανέζες είναι απλό αν δεν ενδιαφέρονται δε σου μιλάνε,γυρνάνε τα μάτια προς άλλη κατεύθυνση.Οσες όμως μιλάνε ενδιαφέρονται,είναι game on.
Επίσης με Ουκρανία έχεις πολύ ισχυρότερο δόλωμα σε σχέση με Πολωνία γιατί παίζεις στα σταθερά σημεία που μένουν αναλλοίωτα ενώ Πολωνία στηρίζεσαι στο συναίσθημα της στιγμής.Οταν φεύγεις,χάνει και η γκόμενα το emotional high και σε ξεχνάει ενώ η Ουκρανέζα σκέφτεται λογικά και κάνει ορθολογικές επιλογές δε σου τρώει το χρόνο.

Τελικα καθε επιλογη, Πολωνια - Ουκρανια, εχει τα θετικα και τα αρνητικα της.
Παντως συνηθως ξεχνατε ολοι κατι βασικο: οτι οι πολωνεζες δεν ειναι φιλοχρηματες. Ενω γιατι τις ουκρανες δεν μπορεις να πεις το ιδιο....
Και το χρημα διαστεβλωνει τα πραγματα.
Δεν ξερω τι ειναι χειροτερο τελικα.
Μια 'παλαβιαρα' πολωνεζα που βασιζεται στο αισθημα της στιγμης (αλλα το χρημα εκτος εξισωσης),
ή μια ορθολογιστρια ουκρανιδα που τα βαζει ολα κατα και σαν υπολογιστης τα υπολογιζει;
Δεν ξερω...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βασικά με τις Πολωνέζες κινδυνεύει η πνευματική σου υγεία ενώ με τις Ουκρανέζες η οικονομική σου υγεία.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Θα συμφωνήσω πέρα απο το θέμα με την ηλικία..Οι Ουκρανέζες είναι συμφεροντολόγες αλλα ΛΟΓΙΚΕΣ στο κεφάλι..Οι Πολωνέζες είναι τρελές...Δράματα,κλάματα,αλλοπρόσαλλες!!!!!! Δεν θα σε εκμεταλλευτούν ποτέ,δεν θα σου ζητήσουν τίποτα αλλά είναι εντελώς απρόβλεπτες...Μιλάς με 10 σου λένε σε αγαπώ το βραδύ και δεν τις ξαναβλέπεις το πρωι..Μαλακίζονται απλά..Χαβαλέ κάνουν..Αν είχα όμως την επιλογή να μείνω με μια (αρκεί να είναι λογική) ασφαλώς θα επέλεγα Πολωνεζα.Και αυτό γιατι δεν θα φοβόμουν την εκμετάλλευση..Αλλά για παιχνίδι με πολλές χόρτασα δεν αξίζει πλέον.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο η τρέλα..Αυτή πάντα υπηρχε..Το μεγάλο πρόβλημα έιναι οι ΟΡΔΕΣ ξένων που ζούν και εργάζονται Βαρσοβία..Κάθε μέρα μιλάω με άτομα εκέι.Έχω κολήτους φίλους.Μου λένε μέρα με την μέρα γίνεται πιο σκατα..Ήρθε η ανάπτυξη πήγαν τα ξένα καβλιά εκέι και τέλος..Πλέον δεν είσαι κάτι το ιδιαίτερο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα συμφωνήσω πέρα απο το θέμα με την ηλικία..Οι Ουκρανέζες είναι συμφεροντολόγες αλλα ΛΟΓΙΚΕΣ στο κεφάλι..Οι Πολωνέζες είναι τρελές...Δράματα,κλάματα,αλλοπρόσαλλες!!!!!! Δεν θα σε εκμεταλλευτούν ποτέ,δεν θα σου ζητήσουν τίποτα αλλά είναι εντελώς απρόβλεπτες...Μιλάς με 10 σου λένε σε αγαπώ το βραδύ και δεν τις ξαναβλέπεις το πρωι..Μαλακίζονται απλά..Χαβαλέ κάνουν..Αν είχα όμως την επιλογή να μείνω με μια (αρκεί να είναι λογική) ασφαλώς θα επέλεγα Πολωνεζα.Και αυτό γιατι δεν θα φοβόμουν την εκμετάλλευση..Αλλά για παιχνίδι με πολλές χόρτασα δεν αξίζει πλέον.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο η τρέλα..Αυτή πάντα υπηρχε..Το μεγάλο πρόβλημα έιναι οι ΟΡΔΕΣ ξένων που ζούν και εργάζονται Βαρσοβία..Κάθε μέρα μιλάω με άτομα εκέι.Έχω κολήτους φίλους.Μου λένε μέρα με την μέρα γίνεται πιο σκατα..Ήρθε η ανάπτυξη πήγαν τα ξένα καβλιά εκέι και τέλος..Πλέον δεν είσαι κάτι το ιδιαίτερο.

Ξένα καυλιά έχει και Ουκρανία αλλά τίποτα δεν άλλαξε.Βασικά σε αυτές τις χώρες μεταναστεύουν πάντα καυλιά και ποτέ μουνιά και υπάρχει κάποιος λόγος.
Και οι Πολωνέζες τα τρώνε αλλά κάνουν μαλακίες.Βασικά με τις Πολωνέζες μπλέκεις,έχουν μυστικά και είναι τρομερά αλλοπρόσσαλες.Λένε ψέμματα,είναι ανακόλουθες και μπορεί να σου σπάσουν τα ορχίδια στο μάξιμουμ.
Αν δεν ήταν τα πολωνικά boobs πύραυλοι και το διαστημικό πιπόνι που κάνουν δε θα άξιζε τον κόπο.Αλλά πρέπει να ομολογήσω στις 20 γκόμενες που γάμησα τώρα Ουκρανία καμία δεν έπιασε τα πολωνικά στάνταρ στο τρομπόνι και όσες είχαν σοβαρά μαστάρια ήταν σίλικον.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ξένα καυλιά έχει και Ουκρανία αλλά τίποτα δεν άλλαξε.Βασικά σε αυτές τις χώρες μεταναστεύουν πάντα καυλιά και ποτέ μουνιά και υπάρχει κάποιος λόγος.
Και οι Πολωνέζες τα τρώνε αλλά κάνουν μαλακίες.Βασικά με τις Πολωνέζες μπλέκεις,έχουν μυστικά και είναι τρομερά αλλοπρόσσαλες.Λένε ψέμματα,είναι ανακόλουθες και μπορεί να σου σπάσουν τα ορχίδια στο μάξιμουμ.
Αν δεν ήταν τα πολωνικά boobs πύραυλοι και το διαστημικό πιπόνι που κάνουν δε θα άξιζε τον κόπο.Αλλά πρέπει να ομολογήσω στις 20 γκόμενες που γάμησα τώρα Ουκρανία καμία δεν έπιασε τα πολωνικά στάνταρ στο τρομπόνι και όσες είχαν σοβαρά μαστάρια ήταν σίλικον.

Ξένα καβλία Ουκρανία έχει πορνο-τουριστες μόνο. Σαν τους Τούρκους..Βαρσοβία είναι κανονικοί ΔΥΤΙΚΟΙ αντρές με καλή δουλεία που μένουν μόνιμα.Έχει φυσικά και τους τουρίστες αλλά το χειρότερο είναι οι μόνιμοι που βγαζόυν τα λεφτάκια και έχουν άπλετο χρόνο να παίζουν μπάλα..

Παλία αυτά δεν υπηρχαν!!! Απο το 2012 και μετά έγινε το μπαμ..Οπότε έμαθαν απο ξένους πλέον οι γκόμενες...Μπορώ να σου πως μιλάω με σχεδόν ότι φυλή υπάρχει εκέι απο αντρες που είναι μονιμοι κάτοικοι..Γάλλοι,Ιταλοί,Αμερικανοί,Ισπανοι,Ούγγροι κλπ...Αυτά δεν υπαρχουν Ουκρανία..Μονο καβλωμενοι που ξέρουν οι κοπέλες πως πάνε για πηδημα..Ουκρανία πρέπει να πουλάς το παραμύθι πως εσύ είσαι για δουλειά εκεί με προοπική να μείνεις και μόνιμα στο μέλλον..Αλλίως κοκο χωρίς λεφτα δεν δίνουν..Αυτα απο προσωπική εμπειρία.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.540
Πόντοι
216
Μαλλον τα λετε οπως ειναι...
Παρτε ενα προφιλ πολωνεζας και δειτε...

Δηλωνει single , και παντου την βλεπεις με ενα μαύρο παιδάκι...
Προφανως την καρφωσε κανενας αραπης (σκατα στο κεφαλι της...),
και τωρα με το μαυρακι ψαχνει 'αποκατασταση'....

Πραγματικα αν εβλεπα πολλα τετοια σκηνικα, νομιζω οτι πλεον οσο και να ειναι 'τουμπανο' και 'ευκολες',
θα της σιχαινομουν τις πολωνεζες....

Ρε γαμωτο, οκ, φαστ φουντ ευκολες, αλλα το δινουν τοσο ευκολα και στον καθε πεινασμενο αραπη, που εχουν τις γυναικες τελειως στο μηδεν;
Ενταξει, καλα να παθουν, αλλα μην το παιζει μετα 'φρονιμη' κυρία...την παρατησε ο αραπης και το παιζει single....

Ξεφτιλισμενες....

Οκ, σιγουρα δεν θα ειναι ολες ετσι, αλλα αμα ειναι οι πιο πολλες, δεν αξιζει με πολωνεζες....
καμια ξεχασμενη σε καμια πολωνικη ραχουλα ισως, κι αιντε βρες τη...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ξένα καβλία Ουκρανία έχει πορνο-τουριστες μόνο. Σαν τους Τούρκους..Βαρσοβία είναι κανονικοί ΔΥΤΙΚΟΙ αντρές με καλή δουλεία που μένουν μόνιμα.Έχει φυσικά και τους τουρίστες αλλά το χειρότερο είναι οι μόνιμοι που βγαζόυν τα λεφτάκια και έχουν άπλετο χρόνο να παίζουν μπάλα..

Παλία αυτά δεν υπηρχαν!!! Απο το 2012 και μετά έγινε το μπαμ..Οπότε έμαθαν απο ξένους πλέον οι γκόμενες...Μπορώ να σου πως μιλάω με σχεδόν ότι φυλή υπάρχει εκέι απο αντρες που είναι μονιμοι κάτοικοι..Γάλλοι,Ιταλοί,Αμερικανοί,Ισπανοι,Ούγγροι κλπ...Αυτά δεν υπαρχουν Ουκρανία..Μονο καβλωμενοι που ξέρουν οι κοπέλες πως πάνε για πηδημα..Ουκρανία πρέπει να πουλάς το παραμύθι πως εσύ είσαι για δουλειά εκεί με προοπική να μείνεις και μόνιμα στο μέλλον..Αλλίως κοκο χωρίς λεφτα δεν δίνουν..Αυτα απο προσωπική εμπειρία.

Κάνεις ένα λάθος.Οι Τούρκοι εκεί δεν είναι πορνοτουρίστες είναι πορνομετανάστες,μιλούν πολύ καλά ρωσικά είχα εντυπωσιαστεί και έχουν κανονικές δουλειές Ουκρανία.
Το θέμα είναι να μπεις με brutal force να τους σβήσεις εντελώς με βαλκανική δύναμη.
Εγώ δε λέω ποτέ παραμύθια στις γκόμενες οτι θα μείνω,λέω οτι είμαι τουρίστας αλλά έρχομαι συχνά.Εξάλλου το να μένεις εξωτερικό είναι θετικό γιατί πολλές θέλουν να αποδράσουνε.
Ετσι δε χρειάζεται να περνάω shit tests κτλ.Αλλωστε έχω αυτοματοποιηθεί πλέον πλήρως και δίνω ρομποτικά όλες τις σωστές απαντήσεις.
Εξάλλου όλοι οι ξένοι το παίζουν businessmen που έρχονται για επενδύσεις και μόνιμη εγκατάσταση,το έχουν ακούσει χίλιες φορές οι γκόμενες το παραμύθι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom