Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 894K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μαλλον τα λετε οπως ειναι...
Παρτε ενα προφιλ πολωνεζας και δειτε...

Δηλωνει single , και παντου την βλεπεις με ενα μαύρο παιδάκι...
Προφανως την καρφωσε κανενας αραπης (σκατα στο κεφαλι της...),
και τωρα με το μαυρακι ψαχνει 'αποκατασταση'....

Πραγματικα αν εβλεπα πολλα τετοια σκηνικα, νομιζω οτι πλεον οσο και να ειναι 'τουμπανο' και 'ευκολες',
θα της σιχαινομουν τις πολωνεζες....

Ρε γαμωτο, οκ, φαστ φουντ ευκολες, αλλα το δινουν τοσο ευκολα και στον καθε πεινασμενο αραπη, που εχουν τις γυναικες τελειως στο μηδεν;
Ενταξει, καλα να παθουν, αλλα μην το παιζει μετα 'φρονιμη' κυρία...την παρατησε ο αραπης και το παιζει single....

Ξεφτιλισμενες....

Οκ, σιγουρα δεν θα ειναι ολες ετσι, αλλα αμα ειναι οι πιο πολλες, δεν αξιζει με πολωνεζες....
καμια ξεχασμενη σε καμια πολωνικη ραχουλα ισως, κι αιντε βρες τη...

Οι Πολωνέζες προτιμούν τους Αράπηδες γιατί:
1.Κάνει μπαμ οτι είναι ξένοι
2.Είναι εύπιστες και πιστεύουν τα γελοία παραμύθια των Αράπηδων(πρίγκηπες κι έτσι)
3.Κάνουν επανάσταση ενάντια στη συντηρητική καθολική οικογένεια που δε θέλει επουδενί σχέση με Αράπη
4.Οι Αράπηδες χαμογελάνε συνέχεια και στις Πολωνέζες αρέσει αυτό.Επίσης συχνά είναι μυώδεις.Επίσης καυλώνουν με λευκές και αυτό το θέλουν.Επίσης δεν έχουν Αραπίνες για ανταγωνισμό.Πιστεύουν οτι όσο πιο μαυριδερός είναι ο άντρας τόσο πιο καυλιάρης είναι και γαμάει καλύτερα.
5.Οι Αράπηδες χορεύουν πολύ καλά και πάντα γεμίζουν τα κλαμπ όπου πάνε για one night stands.
6.Οι Πολωνέζες έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας και πιστεύουν οτι ο Αράπης ως κατώτερος θα τις θαυμάζει συνέχεια ενώ ο ανώτερος Βαλκάνιος ή Δυτικός δε θα τις σέβεται και θα τις παρατήσει.

Και άλλοι 100 λόγοι.Το θέμα είναι να πας να τους γαμήσεις όλους ως ανώτερος,Αράπηδες,πάκια,Αραβες,Τούρκους,Τεύτονες κτλ δε χρειάζεται πολλή προσπάθεια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η διαφορά της Πολωνέζας είναι οτι θα σου φάει 100 ευρώ σε κεράσματα θα είναι κώλος και βρακί όλη νύχτα θα σε αφήσει να χουφτώσεις,γλωσσόφυλα κτλ και την άλλη μέρα θα εξαφανιστεί δε σε είδα δε σε ξέρω εκτός αν έχει σοβαρή οικονομική ανάγκη.
Η Ουκρανέζα άμα δει τον παρά δεν είναι ηλίθια να τον παρατήσει.Δεν υπάρχει περίπτωση να αρχίσει κολπάκια κόνξες κτλ.Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να αρμέξει χρήμα.Συνεπώς δεν θα είναι αλλοπρόσαλη,δε θα σε αφήσει,θα έρχεται πάντα σα σκυλάκι κτλ.Δεν έχει κανένα νόημα από την άποψή της να σε αγνοήσει ακόμα και προσωρινά και να χάσει το παραδάκι και τα δώρα.
Από αυτή την άποψη οι Ουκρανέζες είναι απείρως λογικότερες οι Πολωνέζες φέρονται σα να έχουν κάλο στον εγκέφαλο βασικά τα παίρνουν από πολλούς.Από την άλλη μια παντρεμένη Ουκρανέζα ή με γκόμενο που τα σκάει δεν είναι διαθέσιμη γιατί δε ριψοκινδυνεύει να χάσει το παραδάκι,ενώ η Πολωνέζα και παντρεμένη να είναι παίζει το μάτι της οπότε έχεις πολύ περισσότερες ευκαιρίες.
Πρακτικά αν πάω Πολωνία θα μιλήσω με 20,θα χουφτώσω 5,θα πάρω 10 τηλέφωνα και θα απαντήσει μία που δε θα έχει χρόνο την επόμενη μέρα.
Αν πάω Ουκρανία θα μιλήσω με 5,θα πάρω ένα τηλέφωνο αλλά αυτή θα τη γαμήσω.Οπότε ο λόγος φάση προς πούτσο είναι 30:1 Πολωνία ενώ είναι 1:1 Ουκρανία.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Μαλλον τα λετε οπως ειναι...
Παρτε ενα προφιλ πολωνεζας και δειτε...

Δηλωνει single , και παντου την βλεπεις με ενα μαύρο παιδάκι...
Προφανως την καρφωσε κανενας αραπης (σκατα στο κεφαλι της...),
και τωρα με το μαυρακι ψαχνει 'αποκατασταση'....

Πραγματικα αν εβλεπα πολλα τετοια σκηνικα, νομιζω οτι πλεον οσο και να ειναι 'τουμπανο' και 'ευκολες',
θα της σιχαινομουν τις πολωνεζες....

Ρε γαμωτο, οκ, φαστ φουντ ευκολες, αλλα το δινουν τοσο ευκολα και στον καθε πεινασμενο αραπη, που εχουν τις γυναικες τελειως στο μηδεν;
Ενταξει, καλα να παθουν, αλλα μην το παιζει μετα 'φρονιμη' κυρία...την παρατησε ο αραπης και το παιζει single....

Ξεφτιλισμενες....

Οκ, σιγουρα δεν θα ειναι ολες ετσι, αλλα αμα ειναι οι πιο πολλες, δεν αξιζει με πολωνεζες....
καμια ξεχασμενη σε καμια πολωνικη ραχουλα ισως, κι αιντε βρες τη...

Αυτη ειναι τοσο ασχημη που παιζει τον αραπη να τον πληρωσε για το παιδακι

Μιλουσα με την Πολωνεζα μου και μου λεει σιγα μην πηγαινα με αραπη και κατι τετοια και αυτο και καλα να μου την πει που ειχα γαμησει αφροαμερικανα
Και τις πεταω την απαντηση εδω πηγες με πακι
εκει το βουλωσε

Οι Πολωνεζες γαμιουνται με ξενους γιατι βλεπουν τους Πολωνους οπως εμεις τις ΕΛληνιδες,αυτο να χεις στο νου και καταλαβαινεις πολλα
ΠΙο πολυ δηλαδη ειναι απογοητευση για τους δικους τους

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πρακτικά αν πάω Πολωνία θα μιλήσω με 20,θα χουφτώσω 5,θα πάρω 10 τηλέφωνα και θα απαντήσει μία που δε θα έχει χρόνο την επόμενη μέρα.
Αν πάω Ουκρανία θα μιλήσω με 5,θα πάρω ένα τηλέφωνο αλλά αυτή θα τη γαμήσω.Οπότε ο λόγος φάση προς πούτσο είναι 30:1 Πολωνία ενώ είναι 1:1 Ουκρανία.

Έχοντας ζήσει 2 χρόνια Πολωνία και ταξιδεύοντας εκεί απο το 2007 ακριβως έτσι είναι..Πρέπει να έχεις εντρυφήσει για να το πιάσεις το νόημα...Μεγάλη ποσότητα για μικρό αποτέλεσμα..Μοιάζει ωραίο στην αρχή αλλά είναι πολυ κουραστικό μετά.Πάρα πολύ.

Έχω εντυπωσιαστεί πως είναι δυνατόν στις 10 Ουκράνεζες που γνωρίζω να απανταντε και οι 10 την άλλη μέρα..Οκ δεν πάνε έυκολα κρεβάτι πάντα αλλά τουλάχιστον απαντάνε στο τηλέφωνο και βγαίνουν μαζί σου.Απο εκέι και πέρα έχει να κάνει με το ποια είναι την στρατηγική σου κλπ για το αποτέλεσμα...Πολωνια έχω φάει νυχτες να με κρατάει η άλλη αγκαλιά να  με φιλάει συνεχως να λεει ειμαι ερωτευμένη με τα μάτια σου και την άλλη μέρα να μην σηκώνει κινητο!!! Αυτο όχι μια φορά δεκάδες!! Στην αρχή εντυπωσίαζεσαι Poland αλλά ειναι όλο Fake..Βαρίεμαι να αναλώνομαι σε γκόμενες καμμένες στον εγκέφαλο που απλά κάνουν χαβαλέ η λένε μαλακιές της στιγμής.

dionysos935

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ενδιαφέρον έχουν όλα όσα αναφέρεται σχετικά με τη Πολωνία.Λύστε μου όμως μία απορία, τα Πολωνικά σαν γλώσσα μαθαίνονται σχετικά εύκολα? η είναι στο ίδιο επίπεδο δυσκολίας με Ρώσικα και Τσέχικα που θέλουν περίπου για να τα μάθεις σε καλό επίπεδο  4-5 χρόνια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ενδιαφέρον έχουν όλα όσα αναφέρεται σχετικά με τη Πολωνία.Λύστε μου όμως μία απορία, τα Πολωνικά σαν γλώσσα μαθαίνονται σχετικά εύκολα? η είναι στο ίδιο επίπεδο δυσκολίας με Ρώσικα και Τσέχικα που θέλουν περίπου για να τα μάθεις σε καλό επίπεδο  4-5 χρόνια.

Είναι σε επίπεδο δυσκολίας το ίδιο με τα τσέχικα.Για την ακρίβεια άμα μιλάς τσέχικα είναι πολύ εύκολο να μάθεις πολωνικά αφού 70% των λέξεων έχουν ίδιες ρίζες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά για να μάθω πολωνικά πήρα μια μέθοδο εκμάθησης πολωνικών και έμπαινα στα πολωνικά chat όπως το interia.pl και το wp.pl όπου τσάταρα με γκόμενες στα πολωνικά με λεξικό δίπλα.Ετσι έμαθα σιγά σιγά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έχοντας ζήσει 2 χρόνια Πολωνία και ταξιδεύοντας εκεί απο το 2007 ακριβως έτσι είναι..Πρέπει να έχεις εντρυφήσει για να το πιάσεις το νόημα...Μεγάλη ποσότητα για μικρό αποτέλεσμα..Μοιάζει ωραίο στην αρχή αλλά είναι πολυ κουραστικό μετά.Πάρα πολύ.

Έχω εντυπωσιαστεί πως είναι δυνατόν στις 10 Ουκράνεζες που γνωρίζω να απανταντε και οι 10 την άλλη μέρα..Οκ δεν πάνε έυκολα κρεβάτι πάντα αλλά τουλάχιστον απαντάνε στο τηλέφωνο και βγαίνουν μαζί σου.Απο εκέι και πέρα έχει να κάνει με το ποια είναι την στρατηγική σου κλπ για το αποτέλεσμα...Πολωνια έχω φάει νυχτες να με κρατάει η άλλη αγκαλιά να  με φιλάει συνεχως να λεει ειμαι ερωτευμένη με τα μάτια σου και την άλλη μέρα να μην σηκώνει κινητο!!! Αυτο όχι μια φορά δεκάδες!! Στην αρχή εντυπωσίαζεσαι Poland αλλά ειναι όλο Fake..Βαρίεμαι να αναλώνομαι σε γκόμενες καμμένες στον εγκέφαλο που απλά κάνουν χαβαλέ η λένε μαλακιές της στιγμής.

Αυτό γίνεται γιατί η Πολωνέζα έχει γκόμενο στον οποίο σκοπεύει να γυρίσει.Απλά θέλει να δει πόσο μετράει σα γυναίκα,να εξασκηθεί,να φτιάξει ψυχολογία με την προσοχή των αντρών και να νιώσει μεταμέλεια ώστε να γυρίσει στο γκόμενο.Γενικά ο ψυχισμός των Πολωνέζαων είναι περίεργος.
Από την άλλη αν έρθει στο τσακίρ κέφι,πιει πολύ και ο γκόμενος έχει κάνει κάτι που δεν της αρέσει μπορεί και να πηδηχτεί μαζί σου.Με τις Πολωνέζες όλα είναι θολά δεν ξέρεις τι θα συμβεί το επόμενο λεπτό.
Οι Ουκρανές αντίθετα λειτουργούν λογικά και όχι με βάση το συναίσθημα.Μιλάνε όταν ενδιαφέρονται δε μιλάνε αν δεν ενδιαφέρονται για να μη σπαταλούν το χρόνο τους.

dionysos935

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Από Ανατολική Ευρώπη τελικά ποιος είναι ο πιο must προορισμός? Εύκολες γυναίκες ένα σχετικά normal οικονομικό πακέτο? Καλή ποιότητα και ποσότητα??

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Από Ανατολική Ευρώπη τελικά ποιος είναι ο πιο must προορισμός? Εύκολες γυναίκες ένα σχετικά normal οικονομικό πακέτο? Καλή ποιότητα και ποσότητα??

Εμείς τι νομίζεις οτι ψάχνουμε?Αλλάζει κάθε χρόνο.
Η απάντηση είναι εξαρτάται από την ηλικία σου,την εμφάνισή σου,το budget,το χρόνο που διαθέτεις και τους στόχους σου.Για άλλους είναι καλύτερη η Τσεχία,για άλλους η Πολωνία και για άλλους η Ουκρανία.Δεν είναι one size fits all.
Γενικά πάντως η Πολωνία είναι η πιο εύκολη χώρα για να κάνει κανείς ντεμπούτο στην ανατολική Ευρώπη.Είναι το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα που νικάς εύκολα.Πιο σκληρά και επαγγελματικά τερραίν είναι Τσεχία και Ουκρανία.

Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
Αυτό γίνεται γιατί η Πολωνέζα έχει γκόμενο στον οποίο σκοπεύει να γυρίσει.Απλά θέλει να δει πόσο μετράει σα γυναίκα,να εξασκηθεί,να φτιάξει ψυχολογία με την προσοχή των αντρών και να νιώσει μεταμέλεια ώστε να γυρίσει στο γκόμενο.Γενικά ο ψυχισμός των Πολωνέζαων είναι περίεργος.
Από την άλλη αν έρθει στο τσακίρ κέφι,πιει πολύ και ο γκόμενος έχει κάνει κάτι που δεν της αρέσει μπορεί και να πηδηχτεί μαζί σου.Με τις Πολωνέζες όλα είναι θολά δεν ξέρεις τι θα συμβεί το επόμενο λεπτό.
Οι Ουκρανές αντίθετα λειτουργούν λογικά και όχι με βάση το συναίσθημα.Μιλάνε όταν ενδιαφέρονται δε μιλάνε αν δεν ενδιαφέρονται για να μη σπαταλούν το χρόνο τους.
θα συμφωνησω εν μερη μαζι σου. Εχω συνεργασια με Πολωνια και διαπιστωσα οτι γοητευονται ευκολα με καποιον αλλα τον βαριουνται ευκολα και εξισου τοσο ευκολα μεταπηδουν σε αλλον.
Παντως ειναι αυθεντικες οπως και να χει σε σχεση με τις ουκρανες που ειναι πολυ απατεωνισσες και συμφεροντολογες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ Πολωνέζες του 2007 χορεύουν πολωνική ρέγκε.Οπως βλέπετε πάντα είχαν τις κωλάρες,βυζάρες.Παράδεισος.

Τι παίζει να δεις πρωί πρωί Πολωνία.

Απλά σε άλλη χώρα αποκλείεται.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
θα συμφωνησω εν μερη μαζι σου. Εχω συνεργασια με Πολωνια και διαπιστωσα οτι γοητευονται ευκολα με καποιον αλλα τον βαριουνται ευκολα και εξισου τοσο ευκολα μεταπηδουν σε αλλον.
Παντως ειναι αυθεντικες οπως και να χει σε σχεση με τις ουκρανες που ειναι πολυ απατεωνισσες και συμφεροντολογες.

Γύρω στα 350 ραντεβού Πολωνια που έχω βγάλει δεν μου επέτρεψαν οι 250 να πληρώσω τα δικά τους.Μισα-Μισα..Το χρήμα και η εκμετάλευση ειναι λέξη άγνωστη στις Πολωνέζες. O κμαν έχει μπερδεψει απλά την κατάσταση με τα λεγομένα του αλλά καμία σχέση..Πολωνέζα και λεφτα δεν υφίσταται..

Ουκρανία έχω βγάλει γυρω στα 40 ραντεβού πλήρωσα και στα 40.ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.Οκ μιλάμε για λίγα λεφτα..Να κεράσεις ενα φαί ή ενα καφέ (3-5 ευρω), αλλά μιλάω για την κίνηση της άλλης απλά και καλά να κανει πως πληρώνει τα δικά της..Η κίνηση αυτή δεν υπάρχει Ουκρανία..Ο άντρας τα πληρώνει όλα ΤΕΛΟΣ.

Πολωνία έπερνα 20 τηλέφωνα και απαντούσαν οι 2 στα 20...Και δεν μιλάμε για απλά τηλέφωνα.Έπεφτε χορός και χαμούρεμα νύχτα με κάποιες και απλά την άλλη μέρα δεν απαντούσαν..Με είχε ξενερωσει απίστευτα αυτο..Απαράδεκτο..Για αρχή και για διακοπές καλά το βλέπεις αλλά για να επενδύσεις στην χώρα δεν αξίζει με αυτην την συμπεριφορα.

Ουκρανία δεν έχω πάρει τηλέφωνο απο γκόμενα και να μην απαντήσει..Αν ασχοληθεί μαζί σου το ΕΝΝΟΕΙ!! Είναι απείρως πιο λογικές απο τις Πολωνέζες..Αλλά μην γελιόμαστε πολύ πιο συμφεροντολόγες.

Απο τα παραπάνω διαλέγεται..Τρέλα,παράννοια χώρις σίγουρο αποτέλεσμα αλλά και χωρις εκμετάλευση?ΠΟΛΩΝΙΑ.

Λογική,πιο ωραία εμφάνιση,αλλά πιο συμφεροντολόγες ?Ουκρανία..

Εγώ μετα απο χρόνια πέρασα στην δεύτερη φάση..Την τρέλα την χόρτασα..Θέλω να πηδάω πλεόν..Όχι χορο και παιχνιδία..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και όμως οι Πολωνέζες τα τρώνε.Οχι τόσο άμεσα και με θράσος όπως οι Ουκρανές αλλά ζητάνε και αυτές το κατιτίς τους ιδίως μετά τους πρώτους 3 μήνες της σχέσης.
Στην αρχή παριστάνουν τις καλές κοπέλες που δεν ενδιαφέρονται για λεφτά και σιγά σιγά δείχνουν τα αληθινά τους χρώματα.Δε ζητάνε όμως ποτέ πολύ ακριβά πράγματα αλλά απλά π.χ. να τους αγοράσεις ρούχα,παπούτσια,να τους δώσεις το παλιό σου κινητό,να τους πληρώσεις το κομμωτήριο,το αεροπορικό εισιτήριο κτλ.
Γούνες,χρυσαφικά,iphonia δε ζητάνε.
Γενικά αν πληρώνεις το νοίκι τους 200-300 ευρώ το μήνα γαμιούνται πάρα πολλές Πολωνέζες ιδίως αν είσαι κάτω των 35.
Σίγουρα βέβαια τις μοιράζεσαι συνήθως οι Πολωνέζες τραβάνε μικροποσά από πολλούς και είναι όλοι ευχαριστημένοι.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Γύρω στα 350 ραντεβού Πολωνια που έχω βγάλει δεν μου επέτρεψαν οι 250 να πληρώσω τα δικά τους.Μισα-Μισα..Το χρήμα και η εκμετάλευση ειναι λέξη άγνωστη στις Πολωνέζες. O κμαν έχει μπερδεψει απλά την κατάσταση με τα λεγομένα του αλλά καμία σχέση..Πολωνέζα και λεφτα δεν υφίσταται..

Ουκρανία έχω βγάλει γυρω στα 40 ραντεβού πλήρωσα και στα 40.ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.Οκ μιλάμε για λίγα λεφτα..Να κεράσεις ενα φαί ή ενα καφέ (3-5 ευρω), αλλά μιλάω για την κίνηση της άλλης απλά και καλά να κανει πως πληρώνει τα δικά της..Η κίνηση αυτή δεν υπάρχει Ουκρανία..Ο άντρας τα πληρώνει όλα ΤΕΛΟΣ.

Πολωνία έπερνα 20 τηλέφωνα και απαντούσαν οι 2 στα 20...Και δεν μιλάμε για απλά τηλέφωνα.Έπεφτε χορός και χαμούρεμα νύχτα με κάποιες και απλά την άλλη μέρα δεν απαντούσαν..Με είχε ξενερωσει απίστευτα αυτο..Απαράδεκτο..Για αρχή και για διακοπές καλά το βλέπεις αλλά για να επενδύσεις στην χώρα δεν αξίζει με αυτην την συμπεριφορα.

Ουκρανία δεν έχω πάρει τηλέφωνο απο γκόμενα και να μην απαντήσει..Αν ασχοληθεί μαζί σου το ΕΝΝΟΕΙ!! Είναι απείρως πιο λογικές απο τις Πολωνέζες..Αλλά μην γελιόμαστε πολύ πιο συμφεροντολόγες.

Απο τα παραπάνω διαλέγεται..Τρέλα,παράννοια χώρις σίγουρο αποτέλεσμα αλλά και χωρις εκμετάλευση?ΠΟΛΩΝΙΑ.

Εγώ μετα απο χρόνια πέρασα στην δεύτερη φάση..Την τρέλα την χόρτασα..Θέλω να πηδάω πλεόν..Όχι χορο και παιχνιδία..

γιατι δεν πηγες στο σουρβαιβορ δομηνικο τυπε??? θα τον τσακιζες τον Σπαλιαρα!!!!!!!!!!!! :headbaning1:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.619
Πόντοι
216

thanks γι'αυτο το post....

Παρατηρω αρκετα σημαντικη μεταστροφη του λαου απο Πολωνια, προς Ουκρανια....
Εσυ, ο kman, o glock, και αλλοι....
Δεν μπορει να ειναι τυχαιο....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
thanks γι'αυτο το post....

Παρατηρω αρκετα σημαντικη μεταστροφη του λαου απο Πολωνια, προς Ουκρανια....
Εσυ, ο kman, o glock, και αλλοι....
Δεν μπορει να ειναι τυχαιο....
Όχι φίλε cool! Για εμένα η Ουκρανία είναι ξεγραμμένη!Απλά κράζω τις Ουκρανές για ιδιοτέλεια, ως φιλο-μουσουλμάνες και ας μου έχουν κάτσει κάποιες ευκολα και ..φτηνά!
Πολωνία πήγα τελευταία φορά! Τον επόμενο χειμώνα ακόμα δεν ξέρω τίποτα!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.619
Πόντοι
216
Όχι φίλε cool! Για εμένα η Ουκρανία είναι ξεγραμμένη!Απλά κράζω τις Ουκρανές για ιδιοτέλεια, ως φιλο-μουσουλμάνες και ας μου έχουν κάτσει κάποιες ευκολα και ..φτηνά!
Πολωνία πήγα τελευταία φορά! Τον επόμενο χειμώνα ακόμα δεν ξέρω τίποτα!

Α οκ, μπερδευτηκα γιατι σε ειδα να γραφεις εκει.

Πολυ mental games παντως οι πολωνεζες, ετσι καταλαβες κι εσυ;

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
πολυ χυμα games οι πολωνεζες..μαλλον θελουν να μοιασουν στις αγγλιδες!!! :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνική εμφάνιση στη Eurovision.Φυσικά βυζάρες,ποδάρες,εγχώριο προιόν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom