Επισκέπτης
αυτα τα ιντερνασιοναλ πυρφορο σαιτ ολο παπατζες γραφουν..!!
απλα ζουν τον μυθο τους, οπως εδω μεσα ο kman
αυτα τα ιντερνασιοναλ πυρφορο σαιτ ολο παπατζες γραφουν..!!
οσοι γραφουν στο roosh λενε παπατζες
Ο αλλος ελεγε πηγε Κροατια και γαμησε 15 σε μια βδομαδα και το ονομασε pussy paradise croatia και καλα
το πα στην Κροατισα που εχωνα και ελιωσε απ τα γελια.Κροατια ολες σχεδον ειναι εκει σε σχεση μου ειπε και με το αμορε απο κοντα
οσοι γραφουν στο roosh λενε παπατζες
Ο αλλος ελεγε πηγε Κροατια και γαμησε 15 σε μια βδομαδα και το ονομασε pussy paradise croatia και καλα
το πα στην Κροατισα που εχωνα και ελιωσε απ τα γελια.Κροατια ολες σχεδον ειναι εκει σε σχεση μου ειπε και με το αμορε απο κοντα
επισης σε σχολιαζουν ολοι και δεν μπορεις ουτε να βγεις καλα καλα+οτι δεν πανε σε μαγαζια που πανε οι ξενοι
Στυλ Σερβιας δηλαδη απ οτι μου πε,αρα για γερους παιχτες 1,80+
Τωρα κατι πακιδες 1,50 με χερια αναταση και λοιποι να λενε οτι τους ειχανε θεους και γαμουσαν ολοι μερα..χμμ μαλλον μυτη μεγαλυτερη του πινοκιο εχουν
Και Βελιγραδι που μου να κατι Τουρκοι λεγανε ενω δεν περνανε βλεμμα..Μαλιστα η Τουρκαλα που χαν στην παρεα με το που ηπιε αρχισε να λεει ποσο ωραιοι ηταν οι Ελληνες..πανικοβληθηκανε αρχισανε τα lets go we have to wake up early και εγω ειχα λιωσει στα γελια μες την μουρη τους
Kman2 ,αν έχω καταλάβει καλά πρέπει να σε έχουν μάθει πολύ καλά(ότι σκορπάς μαρούλι και κασέρι εύκολα) οι φίλες των γυναικών που βρίσκεις και συναντάς. Ενημερώνουν η μία την άλλη για το γεγονός ότι μοιράζεις ευρωπουλα και σπεύδουν κάθε φορά που επισκέπτεσαι Ουκρανία και βγαίνεις έξω στις περιοχές της Πολωνίας. Πρέπει να έχεις δημιουργησει μεγάλο δίκτυο γνωριμιων χρόνια τώρα που σου προσφέρει νέες κοπέλες εκτός αυτών που συναντάς μέσω ιντερνετ.
Πάντως εγώ αν και δεν επικροτω τον τρόπο δράσης σου, αλλά εννοείται ότι όπως μπορεί ο καθένας ψυχαγωγείται και κάνει τα κονέ του, σε παραδέχομαι γιατί είσαι από αυτούς που προσφέρουν πολλές γνώσεις στο φόρουμ ειδικά για τις Ανατολικές γυναίκες, την κουλτούρα του κόσμου στο Ανατολικό μπλοκ και δίνεις χρηστικες πληροφορίες σε όσους θέλουν να επισκεφθούν Γερμανία, Πολωνία, Ουκρανια, κλπ.
Έισαι έξυπνος και δεν θεωρείς αγγαρεία να απαντήσεις εδώ μέσα υπεραναλυτικα και πολλές φορές γράφοντας τα ίδια πράγματα σαν να σου έχουν ζητήσει να κάνεις εμφάνιση των όσων έγραψες σε παλιότερα ποστ ώστε να μην ψάχνει ο αναγνώστης στις τόσες σελίδες των θεμάτων. Εγώ σε αυτό το κομμάτι σου βγάζω το καπέλο.
Υπάρχει σαιτ που οι πολωνέζες στην Ελλάδα μπαίνουν και τα λένε μεταξυ τους, και όχι μόνο, είναι πολύ δεμένες πάντα και θέλουν να μην χάνονται.........
Ε πες το βρε ανθρωπε να αυξηθουν οι πιθανοτητες αμεσης δικτυωσης!
mono?1500?Γαμησα την ξανθιά.Η μελαχρινή έπαθε σύνδρομο στέρησης και έψαχνε κοκαΐνη.
Εδώ στην είσοδο του κλαμπ.
Εδώ γαμας κάθε μέρα και άλλη αν έχεις τα κατάλληλα funds.
Στα VIP σου μιλάνε κάτι φοβερές μουναρες άνω του 190.Υποθετω ένα σπονσοραρισμα πάει στα 1500 ευρώ το μήνα.
mono?1500?
Γνώρισα την προηγούμενη εβδομάδα μια μικρή Πολωνέζα Αθήνα στα starbucks που έφευγε την ίδια μέρα. Με έχει πρήξει στα μυνήματα να πάω Βαρσοβία να την βρώ και να πάμε διακοπές στο Γκάντσκ..Απο τα μυνήματα και μόνο ξαναζώ την Πολωνική παράννοια που ζόυσα τοσο καιρό και την είχα ξεχάσει.
Σε αγαπώ,δεν σε αγαπώ, θα ταιριάζουμε ή όχι, πάμε διακοπές όχι μην πάμε,γιατί δεν μου γράφεις, να κλείσουμε λές δύο δωμάτια, ωραίο το sex αλλά να γνωριστουμε καλύτερα? κλπ κλπ ...ΕΛΕΟΣ ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ!!!! Κάτσε να βρεθούμαι και βλέπουμε...Με ξενέρωσε και δεν πατάω καν..Πόσο πρηξαρχίδες ειναι τελικα..Και το χειρότερο αν πάω μπορέι να μου πεί και μια μέρα πριν άσε άλλαξα γνωμη..Το έχω πάθει ήδη..
Πόσο κουράγιο πραγματικά χρειάζεται να την παλέυει κάποιος με αυτές τις γυναίκες..Χίλλιες φορές με τις συμφεροντολόγες Ουκρανέζες που φέρονται τουλάχιστον λογικά...
Δηλαδη για να καταλαβω,
ειχατε μονο μια...συναντηση στο starbucks,
τυχαια κιολας,
κι αλλαξατε τηλεφωνα,
και παιζει αυτο το σκηνικο;;;;;;;;;
50 Λεπτα την έιδα..Μίλαγα έξω στο κινητό απο τα starbucks και με ρώτησε για ένα δρόμο...Της λέω απο που είσαι?Και όταν είπε Poland απλά τελείωσε γιατί ζόυσα εκεί οπότε ήξερα τα πάντα..Ήπιαμε ένα καφε και μετά έφυγε..Facebook ανταλάξαμε αλλά μου έπρηξε τόσο τα παπάρια στα μυνήματα μετά που δεν θα πάω..Μου ζήτησε ακόμα και να της στείλω ιατρικές εξετάσεις πως δεν πάσχω απο sexualika νοσηματα!!! No comments!!!!Μην πέρνεις σοβαρά τις Πολωνέζες..Είπαμε δεν κοιτάνε τα λεφτά αλλά δεν είναι για να κάνεις σχέση μιας και έχω καταλάβει αυτό ψάχνεις!!
Ναι, ο σκοπος ειναι σχεση...σοβαρη...αρα δεν ειναι 'αρπαχτες' ή 'σημερα σε ξερω - αυριο αντε γεια'.
Προσπαθω να καταλαβω πως σκεφτεται το μυαλο τους.
Αντε πες σε καψουρευτηκε, αν εισαι ας πουμε και κανας παιδαρας.
Αλλα αυτη η τρελη κατασταση που λες, δεν προκυπτει ουτε απο τρελη καψουρα.
Δεν μπορει, καποιο νοημα, καπως, θα επρεπε να βγαινει (στο ταραγμενο τους μυαλο), αλλα και παλι δεν βγαζω νοημα με την καμια.