Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
οσοι γραφουν στο roosh λενε παπατζες
Ο αλλος ελεγε πηγε Κροατια και γαμησε 15 σε μια βδομαδα και το ονομασε pussy paradise croatia και καλα
το πα στην Κροατισα που εχωνα και ελιωσε απ τα γελια.Κροατια ολες σχεδον ειναι εκει σε σχεση μου ειπε και με το αμορε απο κοντα

Κροατία εχουμε πάει εκδρομή με τις μηχανές Σπλιτ,Ντουμπροβνικ,κ.λ.π. και σε μια φάση που διανυκτερευσαμε σε μια παραλιακή περιοχή που είχε δήθεν πάρτι,φτηνό αλκοολ,τουρίστες,απλά ΔΕΝ είχε γυναίκες.

Δε θυμάμαι να το έχω ξαναδεί αυτό.
Club με 500 άντρες και 20 γυναίκες..

Κάτι ντόπιες από μια λέσχη μοτοσυκλέτας,μιας είπαν ότι οι Κροάτισσες δεν γουστάρουν τους low cost τουριστες που μεθάνε και κάνουν μαλακίες..
Οπότε απλά δεν πηγαίνουν σε τέτοια μέρη.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Βαρσοβια θα παιξεις τιντερ ευκολα, καποια match θα οδηγησουν σε ραντεβου, ως "αρχων" θα τις πας στο  σκυμπαρ μπαρ του μαριοτ χοτελ κ μετα μπανκ κλαμπ μασοβιτσκι για χορο  ωστε να πιασεις κλπ...ξενοι πολλοι  αλλα οι λατινοι πεφτουλες δεν μας πτοουν με βαλκανια υπεροχη αφου χορεψεις λιγο θα προσκαλεσεις την πολσκα στο δωματιο σου να πιειτε μπελβεντερε ή ζουπροβκα και θα τις δειξεις φωτο απο greece πχ με το σκαφος ιονιο...και μετα μπαινουν τα γκολ.
Επισης υπαρχει κ ενα μερος που ολες κανουν κρα για ελλαδα ,λες κ παιζουμε εντος εδρας..εκει δεν πατε με γκομενες-δεν μπορω να το πω ειναι "ομερτα" !

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
οσοι γραφουν στο roosh λενε παπατζες
Ο αλλος ελεγε πηγε Κροατια και γαμησε 15 σε μια βδομαδα και το ονομασε pussy paradise croatia και καλα
το πα στην Κροατισα που εχωνα και ελιωσε απ τα γελια.Κροατια ολες σχεδον ειναι εκει σε σχεση μου ειπε και με το αμορε απο κοντα
επισης σε σχολιαζουν ολοι και δεν μπορεις ουτε να βγεις καλα καλα+οτι δεν πανε σε μαγαζια που πανε οι ξενοι
Στυλ Σερβιας δηλαδη απ οτι μου πε,αρα για γερους παιχτες 1,80+

Τωρα κατι πακιδες 1,50 με χερια αναταση και λοιποι να λενε οτι τους ειχανε θεους και γαμουσαν ολοι μερα..χμμ μαλλον μυτη μεγαλυτερη του πινοκιο εχουν

Και Βελιγραδι που μου να κατι Τουρκοι λεγανε ενω δεν περνανε βλεμμα..Μαλιστα η Τουρκαλα που χαν στην παρεα με το που ηπιε αρχισε να λεει ποσο ωραιοι ηταν οι Ελληνες..πανικοβληθηκανε αρχισανε τα lets go we have to wake up early και εγω ειχα λιωσει στα γελια μες την μουρη τους

Εγώ στο roosh έγραφα αληθινά πράγματα μέχρι που με κατηγόρησε οτι όταν βγήκαμε μαζί πρόσφερα χρήματα σε μια φίλη αυτής που καμάκωνε και του χάλασα τη φάση.Αστείος ισχυρισμός καθότι η γκόμενα δεν έλεγε καθόλου.
Υστερα εγώ είχα χτυπήσει 5 γκόμενες πριν ο roosh πάρει μπροστά.Τελικά αφού τσακωθήκαμε πήγα από το Czekolada στο 22 όπου και γνώρισα τη ΜΙΛΦ που πόσταρα με τα χύσια στα βυζιά και το λαιμό.

qSKjxA.jpg

Το τρελό ήταν οτι η γκόμενα ζήτησε να της αγοράσω μαστίγιο και να τη μαστιγώνω όλη νύχτα.Είναι τρομερά βιτσιόζες οι Πολωνές.Μόλις είχε χωρίσει τον άντρα της.
Τρελό deep throating συνέχεια έκλεινε την αναπνοή της με τον πούτσο μου.
Στο κρεβάτι είναι όντως άπαιχτες οι Πολωνές βαριά βιομηχανία.Και τρέλα θέλουν να τα δοκιμάσουν όλα.Face fucking,deep throating,rimming,pissing και γενικά ό,τι πιο extreme τρομερές sub στο Balkan πέος.
Είχα μια άλλη που ερχόταν Ελλάδα και έγλυφε τον κώλο από το πρωί ως το βράδυ.Μου έλεγε οτι η σκέψη και μόνο οτι μου γλύφει τον κώλο ή την κατουράω την έφερνε σε οργασμό.
Παραδέχονται την τεράστια ανωτερότητά μας και υποτάσσονται εκ του φυσικού.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kman2 ,αν έχω καταλάβει καλά πρέπει να σε έχουν μάθει πολύ καλά(ότι σκορπάς μαρούλι και κασέρι εύκολα) οι φίλες των γυναικών που βρίσκεις και συναντάς. Ενημερώνουν η μία την άλλη για το γεγονός ότι μοιράζεις ευρωπουλα και σπεύδουν κάθε φορά που επισκέπτεσαι Ουκρανία και βγαίνεις έξω στις περιοχές της Πολωνίας. Πρέπει να έχεις δημιουργησει μεγάλο δίκτυο γνωριμιων  χρόνια τώρα που σου προσφέρει νέες κοπέλες εκτός αυτών που συναντάς μέσω ιντερνετ.
Πάντως εγώ αν και δεν επικροτω τον τρόπο δράσης σου, αλλά εννοείται ότι όπως μπορεί ο καθένας ψυχαγωγείται και κάνει τα κονέ του, σε παραδέχομαι γιατί είσαι από αυτούς που προσφέρουν πολλές γνώσεις στο φόρουμ ειδικά για τις Ανατολικές γυναίκες, την κουλτούρα του κόσμου στο Ανατολικό μπλοκ και δίνεις χρηστικες πληροφορίες σε όσους θέλουν να επισκεφθούν Γερμανία, Πολωνία, Ουκρανια, κλπ.
Έισαι έξυπνος και δεν θεωρείς αγγαρεία να απαντήσεις εδώ μέσα υπεραναλυτικα και πολλές φορές γράφοντας τα ίδια πράγματα σαν να σου έχουν ζητήσει να κάνεις εμφάνιση των όσων έγραψες σε παλιότερα ποστ ώστε να μην ψάχνει ο αναγνώστης στις τόσες σελίδες των θεμάτων. Εγώ σε αυτό το κομμάτι σου βγάζω το καπέλο. :hi:

Τα μέρη αλλάζουν γρήγορα αλλά κατά βάση παραμένουν τα ίδια.Αντίθετα με ό,τι πιστεύουν πολλοί,ορισμένα μέρη βελτιώνονται,δε χειροτερεύουν μόνο.Π.χ. το Κίεβο και το Βρότσλαβ τα είδα ανεβασμένα σε σχέση με το παρελθόν.Αντίθετα το Λβωφ και το Πόζναν έχουν πέσει.
Πλέον κάνω πολύ μικρή ιντερνετική προετοιμασία και την πέφτω επί τόπου.Εχω πολύ γρήγορη αντίδραση και είμαι καλύτερος στο live.
Το Σάββατο εξόρμηση Βρότσλαβ για επίθεση βαλκανικού πούτσου.Οσοι πιστοί προσέλθετε.
Τώρα έχει καλοκαιρία οι Γερμανίδες τα έχουν πετάξει και μας έχουνε καυλώσει αρκετά ώστε να γαμήσωμε Πολωνέζες.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Υπάρχει σαιτ που οι πολωνέζες στην Ελλάδα μπαίνουν και τα λένε μεταξυ τους, και όχι μόνο,  είναι πολύ δεμένες πάντα και θέλουν να μην χάνονται.........

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.540
Πόντοι
216
Υπάρχει σαιτ που οι πολωνέζες στην Ελλάδα μπαίνουν και τα λένε μεταξυ τους, και όχι μόνο,  είναι πολύ δεμένες πάντα και θέλουν να μην χάνονται.........

Ε πες το βρε ανθρωπε να αυξηθουν οι πιθανοτητες αμεσης δικτυωσης!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ε πες το βρε ανθρωπε να αυξηθουν οι πιθανοτητες αμεσης δικτυωσης!

Βρε τ αγορι μου , δε διαβασες τι σου ειπε? Ειναι για να τα λενε μεταξυ τους. Οχι να μπαινουν πυρφοροι ελληνες να τις σαλιαριζουν.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Είπα, και όχι μόνο.....οι πολωνέζες πάντα θα παίζουν......Η καλύτερη πιπα για μένα με διαφορά, καιρός να γίνει και καμία πάσσα μεταξύ μας........δεέιχνω την πρώτη.....προς Πλατεία Αττικής/Άγιο Ελευθέριο παίζει, όπως πολλές εκει γύρω είναι μαζεμένες

Συνημμένα

• δσδσ.png
    δσδσ.png
    347,5 KB · Εμφανίσεις: 157

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχουν σφίξει οι ζέστες και οι Γερμανίδες τα πέταξαν.Τι να το κάνεις όμως?Να βλέπεις βύζους και μπουτάρες δυο μήνες το χρόνο?Αυτό δε γουστάρω εδώ οτι όλα γίνονται οργανωμένα.Τώρα καυλώσαμε τώρα σας περιμένουμε.
Για αυτό θα πάω Πολωνία που είναι all time season γκόμενες διαρκώς καυλιάρες και άμα πιάσουν οι ζέστες σχεδόν τρέχουν οι μουνοχυμοί.
Θα πάω μόνο Σαββατόβραδο σίγουρα όμως θα τσιμπήσω κάτι από τα κλαμπ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.342
Πόντοι
3.656
Γαμησα την ξανθιά.Η μελαχρινή έπαθε σύνδρομο στέρησης και έψαχνε κοκαΐνη.
Εδώ στην είσοδο του κλαμπ.

Εδώ γαμας κάθε μέρα και άλλη αν έχεις τα κατάλληλα funds.

Στα VIP σου μιλάνε κάτι φοβερές μουναρες άνω του 190.Υποθετω ένα σπονσοραρισμα πάει στα 1500 ευρώ το μήνα.
mono?1500?  :jerking: :grin: :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Γνώρισα την προηγούμενη εβδομάδα μια μικρή Πολωνέζα Αθήνα στα starbucks που έφευγε την ίδια μέρα. Με έχει πρήξει στα μυνήματα να πάω Βαρσοβία να την βρώ και να πάμε διακοπές στο Γκάντσκ..Απο τα μυνήματα και μόνο ξαναζώ την Πολωνική παράννοια που ζόυσα τοσο καιρό και την είχα ξεχάσει.

Σε αγαπώ,δεν σε αγαπώ, θα ταιριάζουμε ή όχι, πάμε διακοπές όχι μην πάμε,γιατί δεν μου γράφεις, να κλείσουμε λές δύο δωμάτια, ωραίο το sex αλλά να γνωριστουμε καλύτερα? κλπ κλπ ...ΕΛΕΟΣ ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ!!!! Κάτσε να βρεθούμαι και βλέπουμε...Με ξενέρωσε και δεν πατάω καν..Πόσο πρηξαρχίδες ειναι τελικα..Και το χειρότερο αν πάω μπορέι να μου πεί και μια μέρα πριν άσε άλλαξα γνωμη..Το έχω πάθει ήδη..

Πόσο κουράγιο πραγματικά χρειάζεται να την παλέυει κάποιος με αυτές τις γυναίκες..Χίλλιες φορές με τις συμφεροντολόγες Ουκρανέζες που φέρονται τουλάχιστον λογικά...

Συνημμένα

• 121212.png
    121212.png
    3,8 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 1.png
    1.png
    26,7 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 2.png
    2.png
    5,3 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 5.png
    5.png
    8 KB · Εμφανίσεις: 35
  • 11.png
    11.png
    21,1 KB · Εμφανίσεις: 36

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι λογικό.Αφού λες συνέχεια μούσια οτι θα μεταναστεύσεις Πολωνία περιμένουν και αυτές.Σου λέει θα έρθεις ή θα γαμηθώ με το συνάδελφο?
Είναι σα να υπόσχομαι εγώ σε γκόμενα οτι θα της αγοράσω iphoni και μετά να μου πρήζει τα αρχίδια πότε θα μου πάρεις το τηλέφωνο?
Fall in love και πίτσες μπλου.Εγώ δεν έχω πει ποτέ σε γκόμενα I love you.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Μιλάμε για τοπ μούνες ρε φίλε.Αμα τις δεις θα χαζέψεις.Εσύ απλώς δεν πας ποτέ σε αυτά τα μαγαζιά.Είναι τίγκα στους Πολωνούς με κοστούμι και γραβάτα.(ναι,υπάρχουν τέτοιοι).

EuroGomenos

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
47
Πόντοι
0
συντοφια που εισται στην βαρσοβια.... αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για λίγο καιρό θα βρίσκομαι και εγώ στην πόλη οποτε για πείτε καμια πληροφορία για τα clubs ,που παει ο καλοσ κόσμος , που ειναι τα στέκια κλπ...
Αλλα και ινφος γα το τι παιζει με τα "σπιτακια" εδω ...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.540
Πόντοι
216
Γνώρισα την προηγούμενη εβδομάδα μια μικρή Πολωνέζα Αθήνα στα starbucks που έφευγε την ίδια μέρα. Με έχει πρήξει στα μυνήματα να πάω Βαρσοβία να την βρώ και να πάμε διακοπές στο Γκάντσκ..Απο τα μυνήματα και μόνο ξαναζώ την Πολωνική παράννοια που ζόυσα τοσο καιρό και την είχα ξεχάσει.

Σε αγαπώ,δεν σε αγαπώ, θα ταιριάζουμε ή όχι, πάμε διακοπές όχι μην πάμε,γιατί δεν μου γράφεις, να κλείσουμε λές δύο δωμάτια, ωραίο το sex αλλά να γνωριστουμε καλύτερα? κλπ κλπ ...ΕΛΕΟΣ ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ!!!! Κάτσε να βρεθούμαι και βλέπουμε...Με ξενέρωσε και δεν πατάω καν..Πόσο πρηξαρχίδες ειναι τελικα..Και το χειρότερο αν πάω μπορέι να μου πεί και μια μέρα πριν άσε άλλαξα γνωμη..Το έχω πάθει ήδη..

Πόσο κουράγιο πραγματικά χρειάζεται να την παλέυει κάποιος με αυτές τις γυναίκες..Χίλλιες φορές με τις συμφεροντολόγες Ουκρανέζες που φέρονται τουλάχιστον λογικά...

Δηλαδη για να καταλαβω,
ειχατε μονο μια...συναντηση στο starbucks,
τυχαια κιολας,
κι αλλαξατε τηλεφωνα,
και παιζει αυτο το σκηνικο;;;;;;;;;

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δηλαδη για να καταλαβω,
ειχατε μονο μια...συναντηση στο starbucks,
τυχαια κιολας,
κι αλλαξατε τηλεφωνα,
και παιζει αυτο το σκηνικο;;;;;;;;;

50 Λεπτα την έιδα..Μίλαγα έξω στο κινητό απο τα starbucks και με ρώτησε για ένα δρόμο...Της λέω απο που είσαι?Και όταν είπε Poland απλά τελείωσε γιατί ζόυσα εκεί οπότε ήξερα τα πάντα..Ήπιαμε ένα καφε και μετά έφυγε..Facebook ανταλάξαμε αλλά μου έπρηξε τόσο τα παπάρια στα μυνήματα μετά που δεν θα πάω..Μου ζήτησε ακόμα και να της στείλω ιατρικές εξετάσεις πως δεν πάσχω απο sexualika νοσηματα!!! No comments!!!!Μην πέρνεις σοβαρά τις Πολωνέζες..Είπαμε δεν κοιτάνε τα λεφτά αλλά δεν είναι για να κάνεις σχέση μιας και έχω καταλάβει αυτό ψάχνεις!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.540
Πόντοι
216
50 Λεπτα την έιδα..Μίλαγα έξω στο κινητό απο τα starbucks και με ρώτησε για ένα δρόμο...Της λέω απο που είσαι?Και όταν είπε Poland απλά τελείωσε γιατί ζόυσα εκεί οπότε ήξερα τα πάντα..Ήπιαμε ένα καφε και μετά έφυγε..Facebook ανταλάξαμε αλλά μου έπρηξε τόσο τα παπάρια στα μυνήματα μετά που δεν θα πάω..Μου ζήτησε ακόμα και να της στείλω ιατρικές εξετάσεις πως δεν πάσχω απο sexualika νοσηματα!!! No comments!!!!Μην πέρνεις σοβαρά τις Πολωνέζες..Είπαμε δεν κοιτάνε τα λεφτά αλλά δεν είναι για να κάνεις σχέση μιας και έχω καταλάβει αυτό ψάχνεις!!

Ναι, ο σκοπος ειναι σχεση...σοβαρη...αρα δεν ειναι 'αρπαχτες' ή 'σημερα σε ξερω - αυριο αντε γεια'.

Προσπαθω να καταλαβω πως σκεφτεται το μυαλο τους.
Αντε πες σε καψουρευτηκε, αν εισαι ας πουμε και κανας παιδαρας.
Αλλα αυτη η τρελη κατασταση που λες, δεν προκυπτει ουτε απο τρελη καψουρα.
Δεν μπορει, καποιο νοημα, καπως, θα επρεπε να βγαινει (στο ταραγμενο τους μυαλο), αλλα και παλι δεν βγαζω νοημα με την καμια.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ναι, ο σκοπος ειναι σχεση...σοβαρη...αρα δεν ειναι 'αρπαχτες' ή 'σημερα σε ξερω - αυριο αντε γεια'.

Προσπαθω να καταλαβω πως σκεφτεται το μυαλο τους.
Αντε πες σε καψουρευτηκε, αν εισαι ας πουμε και κανας παιδαρας.
Αλλα αυτη η τρελη κατασταση που λες, δεν προκυπτει ουτε απο τρελη καψουρα.
Δεν μπορει, καποιο νοημα, καπως, θα επρεπε να βγαινει (στο ταραγμενο τους μυαλο), αλλα και παλι δεν βγαζω νοημα με την καμια.

Όλες έτσι ειναι οι Πολωνεζες..Τρέλα..Μπορέι να σου λένε σε αγαπάω είμαι τρελή μαζί σου μετά να εξαφανίζονται χωρίς λόγο. Να κλαίνε χωρίς αιτία σε ανύποπτες στιγμές και για άκυρους λόγους.Ψυχωτικές καταστάσεις.Η ψυχολογία τους αλλάζει συνεχως και φέρονται σε πολλές καταστάσεις σαν 12χρονα..Αυτά που έχω ζήσει με τις Πολωνέζες σίγουρα θα τα εκδόσω σε βιβλίο που πιο πολύ θα έχει κωμικό χαρακτήρα..Ένα καλό έχουν οι Πολωνέζες..Είναι αληθινές...Τρελές και το δείχνουν...Δεν έχουν σκοπό να σε εκμεταλευτούν ούτε θα σου ζητήσουν ποτέ χρήματα.Έχω μέινει σε πολλά σπίτι γυναικών στην Βαρσοβία.Σε βάζαν μέσα μαγειρευαν, πληρωναμε μισα μισα..Ολά μια χαρά..Μέχρι μετα απο λίγο που αρχίζαν τα ψυχωτικά..Και όταν λέμε ψυχωτικά αυτά που κάνουν οι Ελληνιδες εναι οχι μηδεν - υπο το μηδεν σε σχεση με αυτα που θα σου κάνουν!!Χωρίς λογική όμως στο κεφάλι κάτι παραπάνω δεν κάνεις..

Η αδικία της ζωής είναι οι Ουκρανέζες..Δύο επίπεδα πάνω στην ομορφιά,λογικά κορίτσια αλλά ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΡΙΕΣ..Παλεύεις να βρείς μέσα στο πλήθος μία που να ξεχωρίζει απο τα πορνίδια..Αξίζει όμως η αναζήτήση..Τουλάχιστον στην δικιά μου φάση που έχω περάσει και καταθέσει πλέον τα όπλα για τις Πολωνέζες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom