Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
δεν γνωριζω,το γεγονος οτι ξερω το κλαμπ χωρις να εχω παει στην πολη οποτε κατι θα λεει..κοσμο καλο σαββατα ή αναλογα το event που εχει..
by way δεν καμακωνω σε τετοια κλαμπ,για χαβαλε πηγαινω κ την μουσικη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.346
Πόντοι
3.656
δεν γνωριζω,το γεγονος οτι ξερω το κλαμπ χωρις να εχω παει στην πολη οποτε κατι θα λεει..κοσμο καλο σαββατα ή αναλογα το event που εχει..
by way δεν καμακωνω σε τετοια κλαμπ,για χαβαλε πηγαινω κ την μουσικη.
τυπε δεν καταλαβα μια
απλα στο λεω οτι κ να θες να καμακωσεις οπως εγω εκτος απο εκτη διαλογη μπαζα δεν υπηρχε τιποτα..κατι μαλακες να χοροπηδανε γυρω γυρω,επι το πλειστον,ηταν η γενικη εντυπωση που μου αφησε το πομερανκα  ...

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
φιλε λεω το ενερτζι ειναι το πιο γνωστο club της πολης κ το πιο καλο...(το ξερω κι ας μην πηγα) τωρα αν εχει μπαζα το κατοβιτσε ή αν η νυχτερινη ζωη δεν λεει, δεν δινω ορκο(δεν πηγα)
..πηγα στο μπανκ βαρσοβια αυτο ειναι το πιο χαι..αλλα παιχνιδι αλλου κανεις πλεον οχι σε ντισκο...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γκόμενες που κερνούσα και χούφτωνα πριν 2 χρόνια στο Energy.Εκείνη τη μέρα έχασα 300 ευρώ στα κεράσματα.Είχαν κάνει ουρά τα πιπίνια,ερχόταν η μία τη χούφτωνα μετά η άλλη κτλ.

BxQqdH.jpg

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.346
Πόντοι
3.656
Γκόμενες που κερνούσα και χούφτωνα πριν 2 χρόνια στο Energy.Εκείνη τη μέρα έχασα 300 ευρώ στα κεράσματα.Είχαν κάνει ουρά τα πιπίνια,ερχόταν η μία τη χούφτωνα μετά η άλλη κτλ.

BxQqdH.jpg

BxQqdH.jpg
το κερνουσα το πιστευουμε..το χουφτωμα..χμμμμ...ναι
αλλα κ  παλι,,,300ε για...χουφτωμα....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η αριστερά είχε ανοιχτά τα πόδια και μου έδειχνε το μουνί της όλη νύχτα.Γενικά Πολωνία νύχτα πάντα βρίσκεις κάποιες να περάσεις καλά.Το πρόβλημα είναι οτι είναι δύσκολο να τις δέσεις για την επόμενη μέρα ενώ οι Ουκρανές συρρέουν.
Ατυχώς δεν πήγα σήμερα Πολωνία λόγω ζάλης.Την πάτησα πρέπει πάλι να βλέπω εδώ τα μπάζα στο Stadtfest.

Εδώ το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι χαιδεύει πέρυσι το μπούτι μιας γκόμενας 25 ετών,178 στο Κατοβίτσε.

TP6BBh.jpg

9OjFkQ.jpg

Ψωνίσαμε Galeria βέβαια δεν ήταν τζάμπα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.346
Πόντοι
3.656
Η αριστερά είχε ανοιχτά τα πόδια και μου έδειχνε το μουνί της όλη νύχτα.Γενικά Πολωνία νύχτα πάντα βρίσκεις κάποιες να περάσεις καλά.Το πρόβλημα είναι οτι είναι δύσκολο να τις δέσεις για την επόμενη μέρα ενώ οι Ουκρανές συρρέουν.
Ατυχώς δεν πήγα σήμερα Πολωνία λόγω ζάλης.Την πάτησα πρέπει πάλι να βλέπω εδώ τα μπάζα στο Stadtfest.

Εδώ το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι χαιδεύει το μπούτι μιας γκόμενας 25 ετών,178 στο Κατοβίτσε.

TP6BBh.jpg

9OjFkQ.jpg

Ψωνίσαμε Galeria βέβαια δεν ήταν τζάμπα.
πουτανες απο οτλοτυ μαλλον εννοεις , βρισκεις..σιγουρα
στα κλαμπ του κατοβιτσε ομως  δεν παιζει τιποτα,εκτος απο 4η κλαση μπαζα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στο Energy2000 παίζουν άπειρα έκφυλα πιπίνια και στο Pomeranca πολύ καλές γκόμενες και αρκετές μουνάρες.
Είσαι άσχετος,σου έχω πει πες μου ένα καλό κλαμπ στο Χάρκοβο που λες οτι έχει καλές γκόμενες και δεν ξέρεις να μου πεις.Εγώ εκεί ήμουνα πέρυσι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.346
Πόντοι
3.656
Στο Energy2000 παίζουν άπειρα έκφυλα πιπίνια και στο Pomeranca πολύ καλές γκόμενες και αρκετές μουνάρες.
Είσαι άσχετος,σου έχω πει πες μου ένα καλό κλαμπ στο Χάρκοβο που λες οτι έχει καλές γκόμενες και δεν ξέρεις να μου πεις.Εγώ εκεί ήμουνα πέρυσι.
δεν εχει τιποτα το πομερανκα διαθεσιμο
εννοω να παιζει φρη
η κατασταη ειναι απλα χαλια..πηγα δυο σαβατα κ μια παρασκευη σε στασεις απο κ προς ουκρανια τριπ
ΤΙΠΟΤΑ εντελως δεν εχει,,μπαζα μπαζα κ παλι μπαζα
4-5 καλες που ηταν φρη αμεσως πλαισιωθηκαν απο τους ΑΠΕΙΡΟΥς αντρες που τριγυρναν εκει μεσα
ΜΛΜ συεχεια
κ μην συγχεεις τις βιζιτες που βρισκεις σε σαιτ με φρη γκομενες σε κλαμπ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ το λεω με απολυτη σιγουρια
χαραμισα τρεις μερες μπας κι εκανα λαθος προ τριμηνου που ειχα ξαναπερασει
δεν εκανα λαθος
απλα ΔΕΝ παιζει ΤΙΠΟΤΑ αξιλογο
τελος
χαρκιβ δεν παω πλεον,εχω αραξει νοτο απο ιζμαιλ εως ζαποριζιε το πολυ ,κι σπανια κανα λβοβ η βινιτσα
απο αυτα ρωτα οτι θες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δεν εχει τιποτα το πομερανκα διαθεσιμο
εννοω να παιζει φρη
η κατασταη ειναι απλα χαλια..πηγα δυο σαβατα κ μια παρασκευη σε στασεις απο κ προς ουκρανια τριπ
ΤΙΠΟΤΑ εντελως δεν εχει,,μπαζα μπαζα κ παλι μπαζα
4-5 καλες που ηταν φρη αμεσως πλαισιωθηκαν απο τους ΑΠΕΙΡΟΥς αντρες που τριγυρναν εκει μεσα
ΜΛΜ συεχεια
κ μην συγχεεις τις βιζιτες που βρισκεις σε σαιτ με φρη γκομενες σε κλαμπ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ το λεω με απολυτη σιγουρια
χαραμισα τρεις μερες μπας κι εκανα λαθος προ τριμηνου που ειχα ξαναπερασει
δεν εκανα λαθος
απλα ΔΕΝ παιζει ΤΙΠΟΤΑ αξιλογο
τελος
χαρκιβ δεν παω πλεον,εχω αραξει νοτο απο ιζμαιλ εως ζαποριζιε το πολυ ,κι σπανια κανα λβοβ η βινιτσα
απο αυτα ρωτα οτι θες

Πες τότε τι παίζει Λβωφ Fashion και Rafinad για να σε ελέγξω.Ενα σου λέω είσαι εντελώς άσχετος.Το Κατοβίτσε μαζί με τις ενωμένες πόλεις Czestochowa και Sosnowiec φτάνει το εκατομμύριο και το Pomeranca είναι το κύριο κλαμπ.Είναι δυνατό να μην είναι τίγκα στις μουνάρες?Ακόμα και ο Pitbul ταξίδεψε από το Μαιάμι εκεί για να γαμήσει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.346
Πόντοι
3.656
Πες τότε τι παίζει Λβωφ Fashion και Rafinad για να σε ελέγξω.Ενα σου λέω είσαι εντελώς άσχετος.Το Κατοβίτσε μαζί με τις ενωμένες πόλεις Czestochowa και Sosnowiec φτάνει το εκατομμύριο και το Pomeranca είναι το κύριο κλαμπ.Είναι δυνατό να μην είναι τίγκα στις μουνάρες?Ακόμα και ο Pitbul ταξίδεψε από το Μαιάμι εκεί για να γαμήσει.

ρε ονειροπαρμενε δεν με νοιαζει ποσα μιλιον εχει το κατοβιτσε
κι ο πιτμπουλ οπου κ να παει κι ελλαδα νατρθει τοπ μοντελ θα παρτουζωσει... δε θα παει στο πομερανκα να βρει γκομενες,,
μλμ κατα ριπας  :ban:
τι να παιζει στο φασιον?τα @@ μου παιζει
πουτανες για μαλακες οπως εσυ με 200 κ 300
κλαμπ για καμακι στο λβοβ μετα το κλεισμο του  μιλενιουμ δεν εχει
ολα τυπου μετρο σοκολατ κλπ ειναι μαπεξ..
καπως το σανκοφ παιζει κ το ζανζιμπαρ κ τελος
υγ.τι να με ελεγξεις εσυ εμενα οσον αφορα την ουκρανια?
ειναι σαν να βαλουμε τον καραγκουνη να ελεγξει τον ζινταν,,, :grin: :hi: :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ρε ονειροπαρμενε δεν με νοιαζει ποσα μιλιον εχει το κατοβιτσε
κι ο πιτμπουλ οπου κ να παει κι ελλαδα νατρθει τοπ μοντελ θα παρτουζωσει... δε θα παει στο πομερανκα να βρει γκομενες,,
μλμ κατα ριπας  :ban:
τι να παιζει στο φασιον?τα @@ μου παιζει
πουτανες για μαλακες οπως εσυ με 200 κ 300
κλαμπ για καμακι στο λβοβ μετα το κλεισμο του  μιλενιουμ δεν εχει
ολα τυπου μετρο σοκολατ κλπ ειναι μαπεξ..
καπως το σανκοφ παιζει κ το ζανζιμπαρ κ τελος
υγ.τι να με ελεγξεις εσυ εμενα οσον αφορα την ουκρανια?
ειναι σαν να βαλουμε τον καραγκουνη να ελεγξει τον ζινταν,,, :grin: :hi: :hi:

Εντάξει,τέλος είσαι άσχετος.Απορώ γιατί γράφεις και παραπληροφορείς τον κόσμο.
Εγώ τους δίνω ζωντανές πληροφορίες με φωτουλικό και καταστάσεις από το μέτωπο και μέσα από τα κλαμπ.Αμφιβάλλω αν έχεις μπει σε ένα κλαμπ την τελευταία πενταετία.Οχι αν έχεις βγάλεις γκόμενα από κλάμπ,αυτό δεν έχει γίνει ποτέ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.346
Πόντοι
3.656
Εντάξει,τέλος είσαι άσχετος.Απορώ γιατί γράφεις και παραπληροφορείς τον κόσμο.
Εγώ τους δίνω ζωντανές πληροφορίες με φωτουλικό και καταστάσεις από το μέτωπο και μέσα από τα κλαμπ.Αμφιβάλλω αν έχεις μπει σε ένα κλαμπ την τελευταία πενταετία.Οχι αν έχεις βγάλεις γκόμενα από κλάμπ,αυτό δεν έχει γίνει ποτέ.
μαλ..ιες γραφεις τιποτα δεν ισχυει απ οσα λες για ουκρανια που ξερω το πεδιο..πολωνια παλι οσα εχεις αναφερει για μπρεσλαου κ κατοβιτσε δεν ισχυει τιποτα επισης,δυο διημερα εμεινα κ γυρισα στα μερη που ανεφερες κ γενικοτερα,κι υπερτερω πολυ απο σενα σε εμφανιση υψος σωματοτυπο κι ηλικια,μην πω κι οικονομικα,δεν υπαρχει λογος αφου δεν παιζει κατι ετσι κι αλλιως για 35-40 κ ανω εκτος απο βιζιτες
το τι κανεις ειναι απλο  
παιρνεις καποιες μετριες πουτανες με πολλα λεφτα απο σαιτ η κλαμπ για τουριστες,βγαζεις κ 3-4 φωτο   κ μετα γραφεις μαλ..ιες στο σαιτ
αυτο κ τιποτα αλλο... :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:
σορρυ για το πεσιμο ,αλλα μην μας ζαλιζεις κ πολυ τα @@  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μαλ..ιες γραφεις τιποτα δεν ισχυει απ οσα λες για ουκρανια που ξερω το πεδιο..πολωνια παλι οσα εχεις αναφερει για μπρεσλαου κ κατοβιτσε δεν ισχυει τιποτα επισης,δυο διημερα εμεινα κ γυρισα στα μερη που ανεφερες κ γενικοτερα,κι υπερτερω πολυ απο σενα σε εμφανιση υψος σωματοτυπο κι ηλικια
το τι κανεις ειναι απλο  
παιρνεις καποιες μετριες πουτανες με πολλα λεφτα απο σαιτ η κλαμπ για τουριστες  κ μετα γραφεις μαλ..ιες στο σαιτ
αυτο κ τιποτα αλλο... :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

Το αντίθετο.Εσύ είσαι εντελώς άσχετος.Γράφεις ανακριβή πράγματα που το πολύ να ίσχυαν 10 χρόνια πριν.Στο έχω επισημάνει και λες όντως δεν έχω πάει εδώ και πενταετία,δεκαετία αλλά τίποτα δεν άλλαξε.Πήρες στο λαιμό σου τον Γκλοκ πήγε Μουκάτσεβο και μαλακίες.
Τέλος πάντων γράφεις άσχετα πράγματα ελπίζω τα μέλη του φόρουμ να είναι στοιχειωδώς έξυπνα να καταλαβαίνουν οτι δεν είσαι μάχιμος εδώ και 5 τουλάχιστον χρόνια.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.346
Πόντοι
3.656
Το αντίθετο.Εσύ είσαι εντελώς άσχετος.Γράφεις ανακριβή πράγματα που το πολύ να ίσχυαν 10 χρόνια πριν.Στο έχω επισημάνει και λες όντως δεν έχω πάει εδώ και πενταετία,δεκαετία αλλά τίποτα δεν άλλαξε.Πήρες στο λαιμό σου τον Γκλοκ πήγε Μουκάτσεβο και μαλακίες.
Τέλος πάντων γράφεις άσχετα πράγματα ελπίζω τα μέλη του φόρουμ να είναι στοιχειωδώς έξυπνα να καταλαβαίνουν οτι δεν είσαι μάχιμος εδώ και 5 τουλάχιστον χρόνια.
ο γκλοκ ειπε μια μαλ..α καποτε που δεν ισχυει
του ειπα επαρχια σαν νεος γαμας πιο ευκολα
επαρχια σημαινει ντιπροπετροφσκ νικοολαεφ ζαποριζε κλπ
δεν σημαινει χειμωνα σε χωριο
κ παλι εγω  κ μουκατσεβο-ουζγκοροντ ,πακετο πανε αυτα, εχω κανα δυο κι οποιος παει του δινω τηλ κι ειναι εμφανισημος κ εχει κ 5 φραγκα γαμαει
αλλα επαρχια δεν ενοουμε αυτο
μαχιμος δεν ειμαι οπως προ 5ετιας σιγουρα,τοτε γαμαγα οποια ηθελα σχεδον..τωρα εχω κατεβασει τον πυχη ,αλλα σε σχεση με σενα τι να μιλησω,,ειπαμε απεχουμε οσο ο καραγκουνης απο τον ζινταν,λογω κ ηλικιας κ φυζικ κ εμπειριων
εσυ παντα τουριστας εισαι κ ησουν,εγω ειμαι κ ημουν σε μολδαβια κι ουκρανια ,ινσαιντερ
κ το βασικοτερο με περνας δεκα χρονια σε ηληκια κ σε περναω 10 η 15 ποντους σε υψος ..αυτο απο μονο του φτανει να κλεισει η κοκορομαχια... :orchestra: :spam: :spam:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Θα σου πω το εξής διαβάζοντας Κμαν επι χρόνια... :rockon: Υπάρχει μια αδιευκρίνιστη χρονική στιγμή που ο αρχηγός έπαψε να περπατάει 8ωρα για Day Game και συλλογή τηλεφώνων και ραντεβού το βράδυ καθώς και τα σπρωξίματα στη πίστα!Ήταν η στιγμή που άρχισε τα σπονσοραρίσματα! Ο ίδιος τοποθετεί την στιγμή αυτή μετά τα 35 κι εγώ βλέπω πως άλλαξε απο τότε που έφυγε Γερμανία!
Ο ίδιος λέει πως όταν στο καμάκι πέφτει και σπονσοράιζινγκ όλα αλλάζουν... και η πλάστιγγα γέρνει προς το μέρος του προσφέρων...
Και πάμε στο μέρος που ιντριγγάρει πιο πολύ απο όλα..---> Σε επίμονες ερωτήσεις μελών για τις λεπτομέρειες του σπονσοραρίσματος  και πως γίνεται στις περιπτώσεις όπου το φλερτ δεν είναι ιντερνετικό, ο αρχηγός είχε πει πως το "κασέρι" πρέπει να προσφέρεται στο χέρι μέσα στο κλάμπ με τρόπο! Έτσι κάπως όπως δίνεις φακελάκι σε γιατρό ή όπως πληρώνεις κάτι που παίρνεις χωρίς απόδειξη απο κάποιον φίλο! Και εκεί που η γκόμενα είναι αρνητική ξαφνικά δέχεται δάχτυλα κάτω απο τη φούστα και μένουν κάγκελο όλοι όσοι δεν γνωρίζουν το παίγνιδι!!!!!!!!!!!!!! :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: 
Και μάλιστα στη Πολωνία!!! Πραγματικά έστω και για χαβαλέ εγω θα έκαιγα ένα ποσό έτσι για την εμπειρία και την αδρεναλίνη και ας τα πάρει η άλλη χωρίς να κάνει τίποτα, έτσι για το αν ισχύει ο Μύθος !!!!Όπως πήγα το χειμώνα Μουκάτσεβο για να δω αν ισχύουν τα άπειρα γαμήσια που έλεγαν πολλοί για την Ουκρανική επαρχία!!!:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.346
Πόντοι
3.656
Γκλοκ για να τελειωνουμε
Νεος ψηλός κ με βασικα ρωσσικα γαμαει νο λιμιτ απο το πανω ραφι σε ολη την ουκρανιμη επαρχια . δύσκολο ειναι,αποτελει εξαιρεση, χωρις πολυ χρημα μονο κιεβ κ επισης ιουλιο  κ αυγουστο σε οντεσα.λογω απειρων επισκεπτων..Παντου αλλου ειναι πανευκολο οι ντεβουσκες κανουν κρα για γαμησι με μενττιτερανε κι ολθγον μπρουταλ φααη τυπους,αν δεν υπαρχει το εμποδιο γλωσσας ολα ειναι πανευκολα παντου
Οποιος παει Κιεβο απο την αλλη χωρις κονε θα παρει τα @@ του
Αυτα που λεει ο κμαν για πολωνια δεν ισχυει τιποτα.ειναι καλυτερα πχ αλο ρουμανια η Μολδαβία αυτη τη στιγγμη αλλα δεν εθναι κ κατι το ιδιαιτερο δεν ειναι ιζυ γκοινγκ φαση..απλα εχει πουτανες σε σαιτ ,μετριες επι το πλειστον,αυτες δηλ που ψωνιζει ακριβά κ απελπιδα ο δασκαλος

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γκλοκ για να τελειωνουμε
Νεος ψηλός κ με βασικα ρωσσικα γαμαει νο λιμιτ απο το πανω ραφι σε ολη την ουκρανιμη επαρχια . δύσκολο ειναι,αποτελει εξαιρεση, χωρις πολυ χρημα μονο κιεβ κ επισης ιουλιο  κ αυγουστο σε οντεσα.λογω απειρων επισκεπτων..Παντου αλλου ειναι πανευκολο οι ντεβουσκες κανουν κρα για γαμησι με μενττιτερανε κι ολθγον μπρουταλ φααη τυπους,αν δεν υπαρχει το εμποδιο γλωσσας ολα ειναι πανευκολα παντου
Οποιος παει Κιεβο απο την αλλη χωρις κονε θα παρει τα @@ του
Αυτα που λεει ο κμαν για πολωνια δεν ισχυει τιποτα.ειναι καλυτερα πχ αλο ρουμανια η Μολδαβία αυτη τη στιγγμη αλλα δεν εθναι κ κατι το ιδιαιτερο δεν ειναι ιζυ γκοινγκ φαση..απλα εχει πουτανες σε σαιτ ,μετριες επι το πλειστον,αυτες δηλ που ψωνιζει ακριβά κ απελπιδα ο δασκαλος
Αυτά που λες δεν τα είδα σε καμιά περίπτωση σε Λβιβ και Μουκάτσεβο το χειμώνα! Αντιθέτως τα είδα σε έναν (limited βέβαια) βαθμό στην Πολωνία!
Το καλοκαίρι δυστυχώς δεν μπορώ να ταξιδέψω!
Και έτσι όπως πάει ούτε τον χειμώνα φέτος θα μπορώ... Αυτή η γαμημένη κυβέρνηση ότι μελετάει το καταστρέφει... Λέει οτι φέτος θα πάει καλά ο τουρισμός και συμβαίνει ακριβώς το ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom