D
dude901123
Επισκέπτης
Γκλοκ για να τελειωνουμε
Νεος ψηλός κ με βασικα ρωσσικα γαμαει νο λιμιτ απο το πανω ραφι σε ολη την ουκρανιμη επαρχια . δύσκολο ειναι,αποτελει εξαιρεση, χωρις πολυ χρημα μονο κιεβ κ επισης ιουλιο κ αυγουστο σε οντεσα.λογω απειρων επισκεπτων..Παντου αλλου ειναι πανευκολο οι ντεβουσκες κανουν κρα για γαμησι με μενττιτερανε κι ολθγον μπρουταλ φααη τυπους,αν δεν υπαρχει το εμποδιο γλωσσας ολα ειναι πανευκολα παντου
Οποιος παει Κιεβο απο την αλλη χωρις κονε θα παρει τα @@ του
Αυτα που λεει ο κμαν για πολωνια δεν ισχυει τιποτα.ειναι καλυτερα πχ αλο ρουμανια η Μολδαβία αυτη τη στιγγμη αλλα δεν εθναι κ κατι το ιδιαιτερο δεν ειναι ιζυ γκοινγκ φαση..απλα εχει πουτανες σε σαιτ ,μετριες επι το πλειστον,αυτες δηλ που ψωνιζει ακριβά κ απελπιδα ο δασκαλος
Κοίτα να δεις.. Καμιά φορά βρίσκεις και ανθρώπους που λένε και κάτι παραπάνω εδώ μέσα εκτός από πουτάνες και.. παραποιημένες ιστορίες. Θα ανέβεις τέλη June αρχές July?
Σε προκαλώ να αναθεωρήσεις τη γνώμη σου για Τερνόπιλ. Γίνεται χαμός.. σε επαρχία style μόνο με Vinnitsa συγκρίνεται που έχει το διπλάσιο πληθυσμό. Στο κέντρο απέναντι από την πλατεία θεάτρου γίνεται χαμός από νεολαία. Πίτα στις φοιτήτριες και νομίζω η πιο φθηνή πόλη από όσες έχω πάει στην Ουκρανία. Για πουτάνες δεν ξέρω.. αλλά για γυναίκες τα σπάει.