Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
Γκλοκ για να τελειωνουμε
Νεος ψηλός κ με βασικα ρωσσικα γαμαει νο λιμιτ απο το πανω ραφι σε ολη την ουκρανιμη επαρχια . δύσκολο ειναι,αποτελει εξαιρεση, χωρις πολυ χρημα μονο κιεβ κ επισης ιουλιο  κ αυγουστο σε οντεσα.λογω απειρων επισκεπτων..Παντου αλλου ειναι πανευκολο οι ντεβουσκες κανουν κρα για γαμησι με μενττιτερανε κι ολθγον μπρουταλ φααη τυπους,αν δεν υπαρχει το εμποδιο γλωσσας ολα ειναι πανευκολα παντου
Οποιος παει Κιεβο απο την αλλη χωρις κονε θα παρει τα @@ του
Αυτα που λεει ο κμαν για πολωνια δεν ισχυει τιποτα.ειναι καλυτερα πχ αλο ρουμανια η Μολδαβία αυτη τη στιγγμη αλλα δεν εθναι κ κατι το ιδιαιτερο δεν ειναι ιζυ γκοινγκ φαση..απλα εχει πουτανες σε σαιτ ,μετριες επι το πλειστον,αυτες δηλ που ψωνιζει ακριβά κ απελπιδα ο δασκαλος

Κοίτα να δεις.. Καμιά φορά βρίσκεις και ανθρώπους που λένε και κάτι παραπάνω εδώ μέσα εκτός από πουτάνες και.. παραποιημένες ιστορίες. Θα ανέβεις τέλη June αρχές July?
Σε προκαλώ να αναθεωρήσεις τη γνώμη σου για Τερνόπιλ. Γίνεται χαμός.. σε επαρχία style μόνο με Vinnitsa συγκρίνεται που έχει το διπλάσιο πληθυσμό. Στο κέντρο απέναντι από την πλατεία θεάτρου γίνεται χαμός από νεολαία. Πίτα στις φοιτήτριες και νομίζω η πιο φθηνή πόλη από όσες έχω πάει στην Ουκρανία. Για πουτάνες δεν ξέρω.. αλλά για γυναίκες τα σπάει.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επίσης έχω καθαρή άποψη και για το Pomeranza που έχει γίνει το νέο πεδίο αντιπαράθεσης!
Αυτό το κλαμπ για κάποιον που γουστάρει το κλάμπινγκ και έχει γαμήσει πιο πριν μπορεί να περάσει καλά και ας μην κάνει πεσίματα για μια βραδιά! Αν είσαι 100% συγκεντρωμένος στο μουνί τότε δεν είναι τόσο καλά! Ίσως αν δεν κινηθείς πίστα και μείνεις στα μπάρ ή στον πάνω όροφο είναι κάπως καλύτερα! Αλλά κι εκεί συμβαίνει ή μπορεί να συμβεί ότι και σε όλα τα πολωνικά κλάμπ! Λίγο τύχη και λίγο τρέλα και δεν θέλει πολύ! Το παιχνίδι στο κατωβίτσε παίζεται στον δρόμο που ανέφερε ο Φιντέλ και δεν ξέρω πόσοι βρίκατε το υπόγειο κυριλέ κλαμπάκι εκέι με τα μοντελέ γκομενάκια που παίζουν αλλά και τους πολωνούς cockblockers...

D

dude901123

Επισκέπτης
Αυτά που λες δεν τα είδα σε καμιά περίπτωση σε Λβιβ και Μουκάτσεβο το χειμώνα! Αντιθέτως τα είδα σε έναν (limited βέβαια) βαθμό στην Πολωνία!
Το καλοκαίρι δυστυχώς δεν μπορώ να ταξιδέψω!
Και έτσι όπως πάει ούτε τον χειμώνα φέτος θα μπορώ... Αυτή η γαμημένη κυβέρνηση ότι μελετάει το καταστρέφει... Λέει οτι φέτος θα πάει καλά ο τουρισμός και συμβαίνει ακριβώς το ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!

Φίλε Glock το Μουκάτσεβο ξεπερνάει και εμένα που έχω πάρει σβάρνα όλες τις μικρές πόλεις. Από όσο ξέρω γεμίζει το καλοκαίρι με τουρισμό, έχουν κάτι θέρετρα όπως μου είπε μια Ουκρανή που πηγαίνει εκεί για δουλειά τα καλοκαίρια. Αλλά σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία πόλη με Πληθυσμό 86.339 (2016) είναι πολύ μικρή για όσα ψάχνουμε και θέλουμε να κάνουμε. Λογικό να φας ήττα σε τόσο μικρή πόλη χωρίς προετοιμασία. Τώρα για Lviv.. όμορφη τουριστική πόλη δίπλα στην Πολωνία... Για τουρισμό ότι πρέπει, θα ξαναπήγαινα να δω το κέντρο και να τριγυρίσω αλλά για κάτι παραπάνω με τόσους τουρίστες το καλοκαίρι ειδικά.. μπαίνει σε κατηγορία Kiev, Odessa.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης έχω καθαρή άποψη και για το Pomeranza που έχει γίνει το νέο πεδίο αντιπαράθεσης!
Αυτό το κλαμπ για κάποιον που γουστάρει το κλάμπινγκ και έχει γαμήσει πιο πριν μπορεί να περάσει καλά και ας μην κάνει πεσίματα για μια βραδιά! Αν είσαι 100% συγκεντρωμένος στο μουνί τότε δεν είναι τόσο καλά! Ίσως αν δεν κινηθείς πίστα και μείνεις στα μπάρ ή στον πάνω όροφο είναι κάπως καλύτερα! Αλλά κι εκεί συμβαίνει ή μπορεί να συμβεί ότι και σε όλα τα πολωνικά κλάμπ! Λίγο τύχη και λίγο τρέλα και δεν θέλει πολύ! Το παιχνίδι στο κατωβίτσε παίζεται στον δρόμο που ανέφερε ο Φιντέλ και δεν ξέρω πόσοι βρίκατε το υπόγειο κυριλέ κλαμπάκι εκέι με τα μοντελέ γκομενάκια που παίζουν αλλά και τους πολωνούς cockblockers...

Ποιο δρόμο?Το Κατοβίτσε είναι από τις χειρότερες πόλεις για daygame.Χειρότερη από Βρότσλαβ,Πόζναν κατά πολύ.Βασικά δεν υπάρχουν στόχοι.Μόνο σιδηροδρομικό σταθμό και λίγο Galeria και στα Mc Donalds μπορεί να καμακώσει κανείς.
Οι γκόμενες Pomaranca δέχονται το κέρασμα αμέσως.

Γκόμενα που είχα κάνει φάση Pomaranca.Την ίδια νύχτα είχαν παίξει και άλλες.

lpAlw7.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κοίτα να δεις.. Καμιά φορά βρίσκεις και ανθρώπους που λένε και κάτι παραπάνω εδώ μέσα εκτός από πουτάνες και.. παραποιημένες ιστορίες. Θα ανέβεις τέλη June αρχές July?
Σε προκαλώ να αναθεωρήσεις τη γνώμη σου για Τερνόπιλ. Γίνεται χαμός.. σε επαρχία style μόνο με Vinnitsa συγκρίνεται που έχει το διπλάσιο πληθυσμό. Στο κέντρο απέναντι από την πλατεία θεάτρου γίνεται χαμός από νεολαία. Πίτα στις φοιτήτριες και νομίζω η πιο φθηνή πόλη από όσες έχω πάει στην Ουκρανία. Για πουτάνες δεν ξέρω.. αλλά για γυναίκες τα σπάει.

Τα σπάει από γυναίκες αλλά δεν έκανες καμάκι να δεις αν ανταποκρίνονται.Ούτε φυσικά επισκέφτηκες κανένα κλαμπ Τερνόπιλ να δεις αν σε παίρνει όταν όλοι οι θαμώνες γνωρίζονται μεταξύ τους.
Αυτά που λέτε ισχύουν αν κάποιος γράφει σε γκόμενες από το mamba άνω των 30 με παιδί και μετά πάει και τις επισκέφτεται.Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα στο έδαφος.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εδώ είμαι στο υπόγειο κλαμπάκι που λέμε το 2012 με τη DJ που της έκανα κάτι κόλπα που παραμιλούσε και η ίδια και όλα τα  μουνάκια στο μαγαζι!Εκείνη τη βραδιά μας γούσταραν όλα τα μοντελε του μαγαζιού αλλά κάτι Πολωνοί μας κάναν φίλους με το ...ζόρι ..και μας λέγαν για φίλους τους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα ...

Συνημμένα

• IMG_0074.JPG
    IMG_0074.JPG
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 59

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ είμαι στο υπόγειο κλαμπάκι που λέμε το 2012 με τη DJ που της έκανα κάτι κόλπα που παραμιλούσε και η ίδια και όλα τα  μουνάκια στο μαγαζι!Εκείνη τη βραδιά μας γούσταραν όλα τα μοντελε του μαγαζιού αλλά κάτι Πολωνοί μας κάναν φίλους με το ...ζόρι ..και μας λέγαν για φίλους τους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα ...

Ποιο εννοείς?Υπάρχει ένα κοντά στο Pomaranca μάλλον εκεί θα πήγατε.
Energy,Pomaranca βγάζεις γκόμενες απλά πρέπει να σκας πολλά στα κεράσματα.Είναι νεροφίδες οι Πολωνές πίνουν πολύ.Και οι Σιλεσιανές το κασεράκι τους το θέλουν πολύ πουτανιστάν εκεί.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
μιλας ρωσικα? γιατι στις περιοχες που πας δεν μιλα καμμια αγγλικα..ουτε το 5%  :happy:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γκλοκ για να τελειωνουμε
Νεος ψηλός κ με βασικα ρωσσικα γαμαει νο λιμιτ απο το πανω ραφι σε ολη την ουκρανιμη επαρχια . δύσκολο ειναι,αποτελει εξαιρεση, χωρις πολυ χρημα μονο κιεβ κ επισης ιουλιο  κ αυγουστο σε οντεσα.λογω απειρων επισκεπτων..Παντου αλλου ειναι πανευκολο οι ντεβουσκες κανουν κρα για γαμησι με μενττιτερανε κι ολθγον μπρουταλ φααη τυπους,αν δεν υπαρχει το εμποδιο γλωσσας ολα ειναι πανευκολα παντου
Οποιος παει Κιεβο απο την αλλη χωρις κονε θα παρει τα @@ του
Αυτα που λεει ο κμαν για πολωνια δεν ισχυει τιποτα.ειναι καλυτερα πχ αλο ρουμανια η Μολδαβία αυτη τη στιγγμη αλλα δεν εθναι κ κατι το ιδιαιτερο δεν ειναι ιζυ γκοινγκ φαση..απλα εχει πουτανες σε σαιτ ,μετριες επι το πλειστον,αυτες δηλ που ψωνιζει ακριβά κ απελπιδα ο δασκαλος

Σίγουρα αν κάποιος είναι νέος ψηλός και πάει μια βδομάδα θα τη σκίσει την ουκρανική επαρχία.Θα γαμάει όλα τα μοντέλα(τίγκα στο μοντέλο είναι αυτές οι πόλεις).
Πήγε και ο flirter και σκίστηκε να γαμάει.Πήγε και ο Glock τα ίδια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ποιο δρόμο?Το Κατοβίτσε είναι από τις χειρότερες πόλεις για daygame.Χειρότερη από Βρότσλαβ,Πόζναν κατά πολύ.Βασικά δεν υπάρχουν στόχοι.Μόνο σιδηροδρομικό σταθμό και λίγο Galeria και στα Mc Donalds μπορεί να καμακώσει κανείς.
Οι γκόμενες Pomaranca δέχονται το κέρασμα αμέσως.

Γκόμενα που είχα κάνει φάση Pomaranca.Την ίδια νύχτα είχαν παίξει και άλλες.

lpAlw7.jpg
Δεν είπα στον Δρόμο σε Day game!Είπα σε έναν δρόμο με μπαράκια που είναι πολύ κοντα στο πομεράτζα! Εκεί είναι και το υπόγειο της φωτογραφίας! Αυτό το σημείο της πόλης είναι σχετικά νότιο και ήταν το μοναδικό που είχε κάπως όμορφα χαμηλά κτήρια! Επίσης είχε 2 καλά ξενοδοχεία δίπλα δίπλα που αξίζει να μείνεις διότι είναι όλα δίπλα! Με το που βγαίνεις περνάς κάτω απο μια υπόγεια γέφυρα και σκάς Pomeranza!!!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Σίγουρα αν κάποιος είναι νέος ψηλός και πάει μια βδομάδα θα τη σκίσει την ουκρανική επαρχία.Θα γαμάει όλα τα μοντέλα(τίγκα στο μοντέλο είναι αυτές οι πόλεις).

εμ,δεν ειναι ολοι σαν κατι "αδωνιδες" παραμυθαδες που ξεσκιζουν εκει !

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εμ,δεν ειναι ολοι σαν κατι "αδωνιδες" παραμυθαδες που ξεσκιζουν εκει !

Εγώ σε αυτά τα μέρη έχω πάει άπειρες φορές και ξέρω ακριβώς τι παίζει.Μερικά από όσα γράφονται εδώ βγάζουν μάτι οτι είναι fake.Ο άλλος λέει το Ντνιπροπετρώφσκ είναι πάρα πολύ καλό και μετά ομολογεί δεν πάω πλέον καθόλου Ντνιπροπετρώφσκ και στο Labyrinth έχω να μπω από το 2009 γιατί μεγάλωσα.(παρεπιπτόντως είναι το μόνο κλαμπ του Ντνιπροπετρώφσκ που μπορείς να κάνεις παιχνίδι ΑΛΛΑ οι γκόμενες ζητάνε 100 ευρώ για πρώτο δώρο γνωριμίας,όχι για να γαμήσεις απλά για να τις γνωρίσεις).
Μετά λέει το Χάρκοβο γαμάει του λέω πες μας ένα καλό μαγαζί στο Χάρκοβο δεν ξέρει κανένα.Εγώ όμως πήγα πέρυσι Χάρκοβο και ξέρω πολύ καλά οτι δε γαμάει καθόλου.
Συνεπώς μόνο όποιος δίνει αναλυτικές,εμπεριστατωμένες,λεπτομερείς πληροφορίες έχει αξία.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Δώστε και καμία καλή πληροφορία όλα ανάποδα τα λέτε!!
Ουκρανία παίζει μπάλα μονο Κίεβο..Επαρχία είναι τελειωμένη φάση..Είναι το αντίθετο ακριβώς απο τις άλλες χώρες που αξίζει να κυνηγάς μόνο στις μικροτερες πόλεις.Δεν το έχω αναλύσει γιατί ουτε θέλω να το αναλύσω πέρνω το αποτέλεσμα..Κίεβο μονο Ουκρανία..Για αυτο την πάτησε και ο Rooshv δεν έκατσε Κίεβο και πήρε τα παπάρια του..Μετά σε ένα αρθρο που έγραψε είπε πήγα Κίεβο και με κοιτάζαν γυναίκες στο δρόμο όταν Χάρκοβο δεν τον κοίταζε καμία..
Εγω που γυρνάω συνεχώς σε διάφορες προωτέυουσες μπορω να σας εγγυηθώ πως το μόνο  μέρος στην Ευρωπαική ήπειρο που με καρφώνουν ασταμάτητα γυναικές στο δρόμο είναι Κίεβο.Στην Ευρωπαική ένψση έζησα κάτι παρόμοιο σε μικρότερο βαθμό Βίλνιους.Όποια πόλη πηγαίνω αλλού ούτε ματιά..Καλά για Βαρσοβία δεν μιλάω καν..Εντελώς Αδιάφορος.Κίεβο ανεβαίνεις πάρα πολύ..Όπου πας σε καρφώνουν αν είσαι ξυρισμένος και με προσεγμένη εμφάνιση..Αυτο δεν σημάινει φυσικά πως θα κάτσουν απλά το αναφέρω σαν παρατήρηση που δεν επιδείχεται αμβισβήτησης με την έννοια οτι ταξιδεύω συνεχώς και τα ζω live..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα το αναλύσω εγώ.Ουκρανία όλο το αξιόλογο μουνι έχει φύγει από επαρχία και έχει πάει Κίεβο για οικονομικούς λόγους.Το 2003 έβλεπες περισσότερες μουναρες Λβωφ παρά Κίεβο.Τώρα Κίεβο έχει δεκαπλασιες και το Λβωφ έχει αδειάσει.
Κίεβο αν σε δουν δίπλα σε ωραία γκόμενα μόνο το μουνι τους δε δείχνουνε για να σε προκαλέσουν.Καρφωνουν χαμογελώντας.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τυποι νομίζω ότι οι περισσότεροι απλα αναλωνομαστε στις παγιωμενες θεσεις μας και απλά γεμιζουμε σελιδες.
Ο αρχηγός δε,είναι αμετανοητος μουτζαχεντίν,δεν αλλάζει γνωμη ούτε με μαρτύριο της σταγόνας.

Πέρυσι μετά τους διθυράμβους του για το Πολωνικό τσιμπουκι(ισχυει οντως,άγνωστο γιατι,κρατιεσαι να μη χύσεις) πήγα σε όλες τις μεγαλες πόλεις και σχεδόν σε όλα τα προαναφερθέντα club.

Λοιπον,οι Πολωνέζες κατά μέσο όρο ειναι εμφανισιακα κατώτερες από Ουκρανέζες και Τσεχες.
Aπό φιλες Πολωνέζες,αλλα και κατι "σχέσεις" του κωλου,είναι κυκλοθυμικες,τρελες,αλλά ταιριαζουμε στο καφρικο χιούμορ.
Δεν κανουν ανάκριση και δε ζητανε Ε9 οπως οι Ουκρανέζες,είναι WANNABE Γερμανίδες(για σένα το γράφω Kman) και κατά εκεί οδεύουν σε κοινωνικο,επαγγελματικο επίπεδο.
Γουστάρουν αρχέγονο πρότυπο άντρα,οχι Hipster,Swag και λουγκρες.

Αυτα ότι άμα είσαι αλλοδαπός ειναι αυτονόητο οτι γαμάς είναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΜΑΡΩΤΕΣ και αφορα ΟΛΕΣ τις Σλαβικές χώρες.
Και όχι..Το ψηλος,νέος,δε φτανει από μόνο του..
Πρέπει να είσαι πολύ πανω από τον τοπικο μεσο όρο για να γαμησεις κατι καλό.
Μην μιλήσω καν για την στροφη ΟΛΩΝ των γυναικών Σλαβικών χωρών,προ τους αντρες της χώρας τους και την γενικη εσωσρεφεια της εποχης.

Γενικα θα προτεινα στο νέο πορνοτουρίστα να διαβαζει Σεβαλιέ και DRLOVE.
Του kman η στρατηγικη αφορα:
α)Ειτε πολυ εμφανίσιμους,νταγλαραδες που γαμανε ακόμη και σε βραχονησιδα.
β)Μεγα-σπόνσορες,που φυσικά στην Ελλάδα της κρίσης,δεν υπάρχουν.

Επίσης υπερτατοι καυλιάρηδες,επειδη έχω δουλεψει Αθήνα είσοδο σε γνωστα Club όσο ήμουν φοιτητής,κ.λ.π. πως στον πούτσο μπαίνετε καποιοι σε συγκεκριμένα Club,π.χ.τουριστικη περίοδο,Σαββατο,ημέρα party,απορώ..

Αντρες 40+,μόνους και αλλοδαπούς,σε πολλά από τα παραπανω Club,έχω δει να τρωνε τρελή πόρτα.
Πράγα υπάρχουν Club,που αν πάω μόνος μου,αμφιβάλλω ότι θα μπω κι ας απεχω ακόμη από τα 40.
Εσυ αρχηγέ πως μπαίνεις με εμφάνιση ΣΔΟΕ και δαχτυλιάζεις 20χρονα,ειναι κάτι που θα ηθελα να το δω live.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυποι νομίζω ότι οι περισσότεροι απλα αναλωνομαστε στις παγιωμενες θεσεις μας και απλά γεμιζουμε σελιδες.
Ο αρχηγός δε,είναι αμετανοητος μουτζαχεντίν,δεν αλλάζει γνωμη ούτε με μαρτύριο της σταγόνας.

Πέρυσι μετά τους διθυράμβους του για το Πολωνικό τσιμπουκι(ισχυει οντως,άγνωστο γιατι,κρατιεσαι να μη χύσεις) πήγα σε όλες τις μεγαλες πόλεις και σχεδόν σε όλα τα προαναφερθέντα club.

Λοιπον,οι Πολωνέζες κατά μέσο όρο ειναι εμφανισιακα κατώτερες από Ουκρανέζες και Τσεχες.
Aπό φιλες Πολωνέζες,αλλα και κατι "σχέσεις" του κωλου,είναι κυκλοθυμικες,τρελες,αλλά ταιριαζουμε στο καφρικο χιούμορ.
Δεν κανουν ανάκριση και δε ζητανε Ε9 οπως οι Ουκρανέζες,είναι WANNABE Γερμανίδες(για σένα το γράφω Kman) και κατά εκεί οδεύουν σε κοινωνικο,επαγγελματικο επίπεδο.

Αυτα ότι άμα είσαι αλλοδαπός ειναι αυτονόητο οτι γαμάς είναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΜΑΡΩΤΕΣ και αφορα ΟΛΕΣ τις Σλαβικές χώρες.
Μην μιλήσω καν για την στροφη ΟΛΩΝ των γυναικών Σλαβικών χωρών,προ τους αντρες της χώρας τους και την γενικη εσωσρεφεια της εποχης.

Επίσης υπερτατοι καυλιάρηδες,επειδη έχω δουλεψει Αθήνα είσοδο σε γνωστα Club όσο ήμουν φοιτητής,κ.λ.π. πως στον πούτσο μπαίνετε καποιοι σε συγκεκριμένα Club,π.χ.τουριστικη περίοδο,Σαββατο,ημέρα party,απορώ..

Αντρες 40+,μόνους και αλλοδαπούς,σε πολλά από τα παραπανω Club,έχω δει να τρωνε τρελή πόρτα.
Πράγα υπάρχουν Club,που αν πάω μόνος μου,αμφιβάλλω ότι θα μπω κι ας απεχω ακόμη από τα 40.
Εσυ αρχηγέ πως μπαίνεις με εμφάνιση ΣΔΟΕ και δαχτυλιάζεις 20χρονα,ειναι κάτι που θα ηθελα να το δω live.

Δεν τρώω ποτέ πόρτα σε κλαμπ.Εχω μπει στα καλύτερα χωρίς πρόβλημα.Και Πολωνία και Ουκρανία και Γερμανία,Σουηδία,Νορβηγία,Δανία,Αυστρία,Ουγγαρία πουθενά δεν είχα προβλήματα.
Η δική μου η στρατηγική είναι η πλέον αποτελεσματική.Αν κάποιος κάνει αυτά που προτείνω γαμάει σίγουρα αναλογικά πάντα.Αν η εμφάνισή του είναι καλύτερη από εμένα θα γαμήσει διπλάσιες από εμένα ή 2 βαθμούς ανώτερες σε εμφάνιση.Αν ξοδεύει περισσότερα το ίδιο.
Είναι όλα αναλογικά.Μια γκόμενα που θα με γειώσει σε dt δε θα δώσει ευκαιρία και σε εσένα.Απλά αυτή που θα με αφήσει να τη χουφτώσω εσύ θα τη γαμήσεις ενώ εμένα θα μου επιτρέψει μόνο χούφτο.
Συγκεκριμένες είναι οι διαθέσιμες γύρω στο 10-20% στο κλαμπ στην Πολωνία και για one night stands άντε να είναι 5%.Το θέμα είναι να τις εντοπίσεις.Καμιά φορά τις εντοπίζουν και άλλοι επειδή τις εντόπισες εσύ και τότε αρχίζουν οι τσαμπουκάδες.Για αυτό πρέπει να σπρώξεις κασέρι γρήγορα για να τις δεσμεύσεις και να αλλάξεις venue ώστε στο άλλο κλαμπ να μην ξέρουν οι θαμώνες οτι τις γκόμενες μόλις τις γνώρισες και δεν είναι γκόμενές σου.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Είναι δυνατόν κάποιος να παίρνει στα σοβαρά το τι γράφει ο DR_Love και ο Fidel? Γιατί δεν έκανες το nick σου τότε Dr_Chevalie και όταν πηγαίνεις Πολωνία να μην μπαίνεις στα κλάμπ γιατί δεν αξίζει και να μην την πέφτεις σε ντόπιες γιατί είναι κυκλοθυμικές?
Γιατί δεν ασχολείσαι με τη καριέρα και πήγες Πράγα έστω και για λίγο? Ποιός το έκανε να αφήσει δουλειές για το μουνί? Και ποιός σε έκανε Killer ανατολικά????O Love ή ο Fidel?
Γιατί λοιπόν κάποιος να διαβάζει αυτούς τους δύο και όχι τον Μέγα Αρχηγό Στρατηλάτη Βαλκάνιο Υπεράρχοντα???!!!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δεν τρώω ποτέ πόρτα σε κλαμπ.Εχω μπει στα καλύτερα χωρίς πρόβλημα.Και Πολωνία και Ουκρανία και Γερμανία,Σουηδία,Νορβηγία,Δανία,Αυστρία,Ουγγαρία πουθενά δεν είχα προβλήματα.
Η δική μου η στρατηγική είναι η πλέον αποτελεσματική.Αν κάποιος κάνει αυτά που προτείνω γαμάει σίγουρα αναλογικά πάντα.Αν η εμφάνισή του είναι καλύτερη από εμένα θα γαμήσει διπλάσιες από εμένα ή 2 βαθμούς ανώτερες σε εμφάνιση.Αν ξοδεύει περισσότερα το ίδιο.
Είναι όλα αναλογικά.Μια γκόμενα που θα με γειώσει σε dt δε θα δώσει ευκαιρία και σε εσένα.Απλά αυτή που θα με αφήσει να τη χουφτώσω εσύ θα τη γαμήσεις ενώ εμένα θα μου επιτρέψει μόνο χούφτο.
Συγκεκριμένες είναι οι διαθέσιμες γύρω στο 10-20% στο κλαμπ στην Πολωνία και για one night stands άντε να είναι 5%.Το θέμα είναι να τις εντοπίσεις.Καμιά φορά τις εντοπίζουν και άλλοι επειδή τις εντόπισες εσύ και τότε αρχίζουν οι τσαμπουκάδες.Για αυτό πρέπει να σπρώξεις κασέρι γρήγορα για να τις δεσμεύσεις και να αλλάξεις venue ώστε στο άλλο κλαμπ να μην ξέρουν οι θαμώνες οτι τις γκόμενες μόλις τις γνώρισες και δεν είναι γκόμενές σου.

Εγώ πάντως θα σου έριχνα.
Χθες Πράγα,όταν είπα ότι μπορω να βαλω μέσα στο Club 3 άτομα,είναι γιατί έχω γνωρίσει κάποιους ντόπιους από το γυμναστήριο.Όσο περίμενα τον έναν Έλληνα συμφορουμίτη που έστειλε pm,να τον περάσω μέσα,ξέρεις τι πόρτα έπεσε;

Έχεις αναφέρει πολλές φορές για "φοιτητικά πάρτυ",κ.λ.π.
Ποιος μαλάκας πορτιέρης αφήνει εσένα σε φοιτητικά πάρτυ;Με ποιο σκοπό;
Ότι τι, θα κανεις κατανάλωση;
Εγώ θα έβαζε 5-6 Γερμανάκια,Αγγλάκια τουρίστες πιτσιρίκια μεικτή παρέα,να πιουν,να χορέψουν,να γινει φάση.
Εσένα να σε βάλω για να πας να αράξεις στο μπαρ και να ενοχλείς τα κοριτσάκια,για ποιο λόγο να σε βάλω;

Η δική σου στρατηγική απαιτεί μαρούλι,ΠΟΛΥ μαρουλι.
Στο έχω γραψει πολλές φορές απο χθες,οτι η πρότασή σου δεν ειναι υλοποιήσιμη.
Ποιος Ελληνας έχει 3500 ευρώ να πάει Ουκρανια,θα μας πεις;

Eγώ σου εβγαλα με συνολικό budget 400 ευρω να ερθει καποιος εδω και να γαμήσει από μία ωρα,
τέσσερα εφτάρια κατων των 25 ετών.
Τι διαφορετικο κάνεις εσύ,αγοράζοντας σε 7άρια iphone,δεν εχω καταλαβει..

Είναι δυνατόν κάποιος να παίρνει στα σοβαρά το τι γράφει ο DR_Love και ο Fidel? Γιατί δεν έκανες το nick σου τότε Dr_Chevalie και όταν πηγαίνεις Πολωνία να μην μπαίνεις στα κλάμπ γιατί δεν αξίζει και να μην την πέφτεις σε ντόπιες γιατί είναι κυκλοθυμικές?
Γιατί δεν ασχολείσαι με τη καριέρα και πήγες Πράγα έστω και για λίγο? Ποιός το έκανε να αφήσει δουλειές για το μουνί? Και ποιός σε έκανε Killer ανατολικά????O Love ή ο Fidel?
Γιατί λοιπόν κάποιος να διαβάζει αυτούς τους δύο και όχι τον Μέγα Αρχηγό Στρατηλάτη Βαλκάνιο Υπεράρχοντα???!!!!

:grin: :grin: :grin:

Γιατι μου λείπουν κανά μύριο ευρω να αγοραζω ντουζίνες iphone και galaxy 8 και προτιμώ τη φωνή της λογικής,απο το να στελνω 200 ευρώ σε καποιες στο skype και μετά να εξαφανίζονται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ πάντως θα σου έριχνα.
Χθες Πράγα,όταν είπα ότι μπορω να βαλω μέσα στο Club 3 άτομα,είναι γιατί έχω γνωρίσει κάποιους ντόπιους από το γυμναστήριο.Όσο περίμενα τον έναν Έλληνα συμφορουμίτη που έστειλε pm,να τον περάσω μέσα,ξέρεις τι πόρτα έπεσε;

Έχεις αναφέρει πολλές φορές για "φοιτητικά πάρτυ",κ.λ.π.
Ποιος μαλάκας πορτιέρης αφήνει εσένα σε φοιτητικά πάρτυ;Με ποιο σκοπό;
Ότι τι, θα κανεις κατανάλωση;
Εγώ θα έβαζε 5-6 Γερμανάκια,Αγγλάκια τουρίστες πιτσιρίκια μεικτή παρέα,να πιουν,να χορέψουν,να γινει φάση.
Εσένα να σε βάλω για να πας να αράξεις στο μπαρ και να ενοχλείς τα κοριτσάκια,για ποιο λόγο να σε βάλω;

Η δική σου στρατηγική απαιτεί μαρούλι,ΠΟΛΥ μαρουλι.
Στο έχω γραψει πολλές φορές απο χθες,οτι η πρότασή σου δεν ειναι υλοποιήσιμη.
Ποιος Ελληνας έχει 3500 ευρώ να πάει Ουκρανια,θα μας πεις;

Eγώ σου εβγαλα με συνολικό budget 400 ευρω να ερθει καποιος εδω και να γαμήσει από μία ωρα,
τέσσερα εφτάρια κατων των 25 ετών.
Τι διαφορετικο κάνεις εσύ,αγοράζοντας σε 7άρια iphone,δεν εχω καταλαβει..

:grin: :grin: :grin:

Γιατι μου λείπουν κανά μύριο ευρω να αγοραζω ντουζίνες iphone και galaxy 8 και προτιμώ τη φωνή της λογικής,απο το να στελνω 200 ευρώ σε καποιες στο skype και μετά να εξαφανίζονται.

Αφού έγραψα στο Κατοβίτσε μου έφυγαν σε μια νύχτα μόνο 300 ευρώ σε κεράσματα.Είχαν κάνει ουρά τα πιπίνια περιμένοντας κέρασμα χούφτο.
Συνεπώς το κλαμπ κερδίζει αυτό το ξέρουνε και δε με πειράζουνε.Πρέπει να δίνεις και πουρμπουάρ στους μπάρμεν καμιά φορά και στην πόρτα.
Εγώ μπαίνω στα κλαμπ με 500 ευρώ σε ρευστό,κάρτες,πιστωτικές κτλ.Εχω τεράστια δύναμη πυρός.Βασικά εξαλείφω τον ανταγωνισμό.
Εδώ γκόμενα που έβγαλα από το 22 στο Πόζναν.Της έδωσα 50 ευρώ σα συμβολικό δώρο.

8Ujscj.jpg

1gb8.jpg

• Like
Αντιδράσεις: 968
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αφού έγραψα στο Κατοβίτσε μου έφυγαν σε μια νύχτα μόνο 300 ευρώ σε κεράσματα.Είχαν κάνει ουρά τα πιπίνια περιμένοντας κέρασμα χούφτο.
Συνεπώς το κλαμπ κερδίζει αυτό το ξέρουνε και δε με πειράζουνε.Πρέπει να δίνεις και πουρμπουάρ στους μπάρμεν καμιά φορά και στην πόρτα.
Εγώ μπαίνω στα κλαμπ με 500 ευρώ σε ρευστό,κάρτες,πιστωτικές κτλ.Εχω τεράστια δύναμη πυρός.Βασικά εξαλείφω τον ανταγωνισμό.

Για πες μας τωρα και ποιος μέσα στο forum έχει 300 ευρώ μόνο για κέρασμα και χούφτο;
Αυτή δεν είναι η στρατηγική που προτείνεις;
Πες,ποιος;

Eγω με 300+100ευρω(ταξιδι-διαμονη-γαμησια),μιλάω για τεσσερις ωρες γαμησι με 4 διαφορετικα εφτάρια Τσέχες κάτω των 25 ετων.

Για να μη με πουν προμότορα,βάζω φωτο απο ΠΟΥΤΑΝΑ που δεν ειναι άλλο διαθέσιμη.
8άρι που ήταν στο 50ευρω

http://[URL unfurl="true"]www.tapky.info/files/veronika_03.JPG[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.tapky.info/files/veronika_08.JPG[/img[/URL]]

Προσωπάρα,κατω των 25,170+,3άρι φυσικο βυζι,ποδάρες τα παντα ολα.
Για πες..
Εχεις postάρει πολλες καλυτερες;

Δηλαδή πρέπει εγώ τη συγκεκριμένη να την πετύχω στο Club,να την κεράσω,να την πάω την άλλη μέρα στο εμπορικο για ψώνια και να την ταισω και γαλακτομπούρεκο;
Γιατί να μην παω απλά να την γαμήσω με 50ευρώ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom