Για πες μας τωρα και ποιος μέσα στο forum έχει 300 ευρώ μόνο για κέρασμα και χούφτο;
Αυτή δεν είναι η στρατηγική που προτείνεις;
Πες,ποιος;
Eγω με 300+100ευρω,μιλάω για τεσσερις ωρες γαμησι με 4 διαφορετικα εφτάρια Τσέχες κάτω των 25 ετων.
Για να μη με πουν προμότορα,βάζω φωτο απο ΠΟΥΤΑΝΑ που δεν ειναι άλλο διαθέσιμη.
8άρι που ήταν στο 50ευρω
http://[URL unfurl="true"]www.tapky.info/files/veronika_03.JPG[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.tapky.info/files/veronika_08.JPG[/img[/URL]]
Προσωπάρα,κατω των 25,170+,3άρι φυσικο βυζι,ποδάρες τα παντα ολα.
Για πες..
Εχεις postάρει πολλες καλυτερες;
Δηλαδή πρέπει εγώ τη συγκεκριμένη να την πετύχω στο Club,να την κεράσω,να την πάω την άλλη μέρα στο εμπορικο για ψώνια και να την ταισω και γαλακτομπούρεκο;
Γιατί να μην παω απλά να την γαμήσω με 50ευρώ;
[/quote]
Είπαμε.Μου αρέσει το ελεύθερο κυνήγι.Αλλιώς θα πήγαινα εδώ δίπλα στα FKK που έχει καλύτερες από αυτή που πόσταρες.
Απλά με εξιτάρει πιο πολύ να κάνω 10 ώρες να φτάσω Πολωνία να χωθώ στο κλαμπ και να αρχίσω το καμάκι παρά να δώσω το ίδιο ποσό στα FKK και να γαμήσω δύο μαζί με αυτά τα λεφτά.
Αυτές που γαμάω εγώ είναι συνήθως γκόμενες που έχουν κάποια οικονομική ανάγκη(συνήθως έχουν κάποιο χρέος) και ψάχνουν κάποιο διακριτικό άντρα να τις στηρίξει.Εχω γαμήσει κόρες γιατρών που χρειάζονταν λεφτά,παντρεμένες που δεν τους έδινε τίποτα ο άντρας τους,χωρισμένες λέκτορες στο πανεπιστήμιο κτλ.,δασκάλες,κομμώτριες,αισθητικούς,πωλήτριες,βιολονίστριες,ηθοποιούς,σινεματέρ τα πάντα.Στις σλαβικές χώρες είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο.
Εδώ δασκάλα που γάμησα στο Πόζναν.Ηθελε και φαγητό μετά,σχέση κτλ την έδιωξα για να ξεχυθώ στα κλαμπ.
[img]http://imageshack.com/a/img661/2285/DHvbKT.jpg
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 867K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Είπαμε.Μου αρέσει το ελεύθερο κυνήγι.Αλλιώς θα πήγαινα εδώ δίπλα στα FKK που έχει καλύτερες από αυτή που πόσταρες.
Απλά με εξιτάρει πιο πολύ να κάνω 10 ώρες να φτάσω Πολωνία να χωθώ στο κλαμπ και να αρχίσω το καμάκι παρά να δώσω το ίδιο ποσό στα FKK και να γαμήσω δύο μαζί με αυτά τα λεφτά.
Σε ποιο FKK,γαμάς τέτοιες Τσέχες κάτω των 25 ετων με 50 ευρω για μία ώρα και 2 εκτονώσεις;
Ρητορική η ερώτηση..
Το πιο βασικό δε μου απαντησες;
Ποιος έχει 300 ευρω εδώ μέσα για κέρασμα και χουφτο;
Ειμαστε μήπως το μπουρδελοσάιτ των αραβικών εμιράτων και δεν το ξέρουμε;
Δε βλεπεις ότι πλακώνονται για το αν η Βερόνικα αύξησε τιμή και κανουν οικονομικές αναλύσεις 500 σελίδες;
Σε ποιο κοινό απευθυνεσαι,πες μας;
Εγώ λέω πως τη βρίσκεις τρελά να δείχνεις ότι μπορείς να ξοδεύεις λεφτά και η ενημέρωση είναι απλά ένα πρόσχημα.
Γιατί και ο ίδιος ξέρεις ότι η πλειοψηφία του forum και να θέλει,δεν μπορει να κάνει το lifestyle σου.
Οποτε για ποια στρατηγική μιλάς;
Σε ποιο FKK,γαμάς τέτοιες Τσέχες κάτω των 25 ετων με 50 ευρω για μία ώρα και 2 εκτονώσεις;
Ρητορική η ερώτηση..
Το πιο βασικό δε μου απαντησες;
Ποιος έχει 300 ευρω εδώ μέσα για κέρασμα και χουφτο;
Ειμαστε μήπως το μπουρδελοσάιτ των αραβικών εμιράτων και δεν το ξέρουμε;
Δε βλεπεις ότι πλακώνονται για το αν η Βερόνικα αύξησε τιμή και κανουν οικονομικές αναλύσεις 500 σελίδες;
Σε ποιο κοινό απευθυνεσαι,πες μας;
Εγώ λέω πως τη βρίσκεις τρελά να δείχνεις ότι μπορείς να ξοδεύεις λεφτά και η ενημέρωση είναι απλά ένα πρόσχημα.
Γιατί και ο ίδιος ξέρεις ότι η πλειοψηφία του forum και να θέλει,δεν μπορει να κάνει το lifestyle σου.
Οποτε για ποια στρατηγική μιλάς;
Εχει στο Düsseldorf ένα που πήγα το Oceans όχι με Τσέχες αλλά με Ρουμάνες πολύ καλής εμφάνισης.Εκανα ένα τριολέ με 100 ευρώ.
Εγώ δίνω συμβουλές και σε άτομα on budget και σε όλους.Οταν πληρώνεις και όταν δεν πληρώνεις η εμπειρία είναι παραπλήσια όταν μιλάμε για την ίδια χώρα.Και όταν καμάκωνα χωρίς cash Ουκρανία,Πολωνία,Τσεχία δε βίωνα αισθητά διαφορετικά πράγματα.
Είπαμε αν ο άλλος είναι on budget θα ταλαιπωρηθεί.Θέλει πολύ τρέξιμο,πάρλα,φυσικές αντοχές έχω ήδη περιγράψει πώς γίνεται.Εγώ τότε περπατούσα 12 ώρες τη μέρα και το βράδυ πήγαινα στα κλαμπ για να βγάζω μια 20 ετών,πάνω από 175 κάθε 3 μέρες.
Αλλά πολύ τρέξιμο.Αν αλώνιζες π.χ. το Πίλσεν για 3 μέρες έβγαζες στάνταρ μια γκόμενα.Και ένα ΠΣΚ στα κλαμπ και ήσουνα κομπλέ.Το ίδιο και Λβωφ και Πόζναν,παντού το ίδιο ήτανε τότε.Να βρω φωτό από τις Τσέχες που έφερνα τότε Ελλάδα και ψάρωναν όλοι.Μιλάμε για γκόμενες άνω του 185.Θυμάμαι είχα φέρει μία Σαντορίνη και άκουσα από πίσω κάτι Ελληνες να λένε:Και σου είπα ρε μαλάκα να έρθουμε Σαντορίνη κοίτα τι μουνάρες έχει.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Εχει στο Düsseldorf ένα που πήγα το Oceans όχι με Τσέχες αλλά με Ρουμάνες πολύ καλής εμφάνισης.Εκανα ένα τριολέ με 100 ευρώ.
Εγώ δίνω συμβουλές και σε άτομα on budget και σε όλους.Οταν πληρώνεις και όταν δεν πληρώνεις η εμπειρία είναι παραπλήσια όταν μιλάμε για την ίδια χώρα.Και όταν καμάκωνα χωρίς cash Ουκρανία,Πολωνία,Τσεχία δε βίωνα αισθητά διαφορετικά πράγματα.
Μην απαντας απλά για να απαντησεις.
Δεν μετράμε τις πούτσες μας εδω.
Πες στο λαό σε ποιο FKK ρίχνεις 2 εκτονωσεις σε μία ώρα με 50 ευρώ και άσε τα τριολέ.
Για να σε διευκολύνω,η απάντηση είναι σε ΚΑΝΕΝΑ.
Δίνεις συμβουλές σε άτομα που είναι on budget???
Χθες δεν τους έγραψες οτι χωρις 2000 ευρώ δεν είναι για να κάνεις πορνοτουρισμό;
Χθες δεν έγραψες σε ένα post,10 φορές τη λέξη κασέρι;
Μη με κάνεις να τα παραθετω..
Ωραία,δουλεύεις,βγάζεις φράγκα,τα φλασάρεις και γαμάς.
Εγώ πιστεύω οτι ικανοποιεις την ψευδαίσθηση της δήθεν κατάκτησης.
Και επειδή πολύς κόσμος θέλει απλά να κανει ότι και εσύ,χωρίς τα εμπορικά και τις χορηγιες,ας διαλεξει με προσοχή τις πουτανίτσες του και να της πληρωνει μόνο για τις υπηρεσίες τους και όχι για το βλαχορομάντζο.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.368
- Πόντοι
- 3.656
με σκιλλ γλωσσας καποια πουρα 35αρες πρωην μουναρες ειναι ευκολες σε μολδαβια η ουκρανια..
ειναι το ιδιο ιζυγκοινγκ κ πολωνια με αγγλικα?αμφιβαλω...
παλια μ αυτες δεν ασχολιομουν,τωρα εχω βαλει 2-3 στο μενου αναγκαστικα για να ριχνω κανα πουτσο απογευμα η μεσημερι στο χαλαρο,καθοσον το βραδυ που κυνηγας τα ξεκολα μπορεις να μεινεις με τον που στο χερι....αν δεν χωνεις 300ευρα οπως ο δασκαλος...
το θεμα ειναι τετοια γκομενα στα 32 με 35 καθεσται στο αψε σβησε πολωνια?νομιζω οχι...ουτε ειδα ετσι ντυμενες γκομενες στην πολωνια..πολυ πιο ευρωπαικο ,αντικαβλε ντυσιμο ειχαν...
ειναι το ιδιο ιζυγκοινγκ κ πολωνια με αγγλικα?αμφιβαλω...
παλια μ αυτες δεν ασχολιομουν,τωρα εχω βαλει 2-3 στο μενου αναγκαστικα για να ριχνω κανα πουτσο απογευμα η μεσημερι στο χαλαρο,καθοσον το βραδυ που κυνηγας τα ξεκολα μπορεις να μεινεις με τον που στο χερι....αν δεν χωνεις 300ευρα οπως ο δασκαλος...
το θεμα ειναι τετοια γκομενα στα 32 με 35 καθεσται στο αψε σβησε πολωνια?νομιζω οχι...ουτε ειδα ετσι ντυμενες γκομενες στην πολωνια..πολυ πιο ευρωπαικο ,αντικαβλε ντυσιμο ειχαν...
Συνημμένα
Μην απαντας απλά για να απαντησεις.
Δεν μετράμε τις πούτσες μας εδω.
Πες στο λαό σε ποιο FKK ρίχνεις 2 εκτονωσεις σε μία ώρα με 50 ευρώ και άσε τα τριολέ.
Για να σε διευκολύνω,η απάντηση είναι σε ΚΑΝΕΝΑ.
Δίνεις συμβουλές σε άτομα που είναι on budget???
Χθες δεν τους έγραψες οτι χωρις 2000 ευρώ δεν είναι για να κάνεις πορνοτουρισμό;
Χθες δεν έγραψες σε ένα post,10 φορές τη λέξη κασέρι;
Μη με κάνεις να τα παραθετω..
Ωραία,δουλεύεις,βγάζεις φράγκα,τα φλασάρεις και γαμάς.
Εγώ πιστεύω οτι ικανοποιεις την ψευδαίσθηση της δήθεν κατάκτησης.
Και επειδή πολύς κόσμος θέλει απλά να κανει ότι και εσύ,χωρίς τα εμπορικά και τις χορηγιες,ας διαλεξει με προσοχή τις πουτανίτσες του και να της πληρωνει μόνο για τις υπηρεσίες τους και όχι για το βλαχορομάντζο.
Μα γιατί να θες 2 εκτονώσεις σε μια ώρα?Στα FKK όπως και στα διαμερίσματα στο Κίεβο η τιμή είναι 50 ευρώ για έναν πούτσο.
Εχω γράψει τι πρέπει να κάνει κάποιος με 1000 ευρώ,με 500 ευρώ,με 1500 ευρώ,με 2000 ευρώ κτλ.Πώς θα κινηθεί ιδεωδώς.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.368
- Πόντοι
- 3.656
ΜΛΜ ..λογικα σε ρωταει ο ανθρωπος κι αρχιζεις τις μπουρδες...Μα γιατί να θες 2 εκτονώσεις σε μια ώρα?Στα FKK όπως και στα διαμερίσματα στο Κίεβο η τιμή είναι 50 ευρώ για έναν πούτσο.
Εχω γράψει τι πρέπει να κάνει κάποιος με 1000 ευρώ,με 500 ευρώ,με 1500 ευρώ,με 2000 ευρώ κτλ.Πώς θα κινηθεί ιδεωδώς.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.368
- Πόντοι
- 3.656
ρε δασκαλε ξεγανωτε.το οτι το χαρκοβο ειναι πααρδεισος με 100χιλ φοιτητριες ειναι αυτονοητοΕγώ σε αυτά τα μέρη έχω πάει άπειρες φορές και ξέρω ακριβώς τι παίζει.Μερικά από όσα γράφονται εδώ βγάζουν μάτι οτι είναι fake.Ο άλλος λέει το Ντνιπροπετρώφσκ είναι πάρα πολύ καλό και μετά ομολογεί δεν πάω πλέον καθόλου Ντνιπροπετρώφσκ και στο Labyrinth έχω να μπω από το 2009 γιατί μεγάλωσα.(παρεπιπτόντως είναι το μόνο κλαμπ του Ντνιπροπετρώφσκ που μπορείς να κάνεις παιχνίδι ΑΛΛΑ οι γκόμενες ζητάνε 100 ευρώ για πρώτο δώρο γνωριμίας,όχι για να γαμήσεις απλά για να τις γνωρίσεις).
Μετά λέει το Χάρκοβο γαμάει του λέω πες μας ένα καλό μαγαζί στο Χάρκοβο δεν ξέρει κανένα.Εγώ όμως πήγα πέρυσι Χάρκοβο και ξέρω πολύ καλά οτι δε γαμάει καθόλου.
Συνεπώς μόνο όποιος δίνει αναλυτικές,εμπεριστατωμένες,λεπτομερείς πληροφορίες έχει αξία.
εγω δεν εχω καποιο λογο να παω,γιατι γαμαω ευκολα σε πολεις πολυ πιο κοντινες κ ομορφες οπως στη νοτια ουκρανια κ κεντρικες που ειναι πιο προσεεγισιμες,κι επιπλεον δεν μπορςι απο χαρκιβ πλεον να συνδιασεις ντονιετσκ οπως πριν τον πολεμο
εσυ ομως που εισαι θυμα κ πινεζας, οποτε μονο με πολλα μπορρις να γαμισεις πηγαινε,απο να χαλας 300 για χουφτωμα στο κατοβιτσε
εκει σιγουρα θα γαμησεις με 300ε..εγω δεν διανοηθηκα ποτε να ασχοληθω με καποια γκομενα τετιοιυ ειδους..δεν γουσταρω να με πηδαει δηλ αυτη ,θελω να την πηδαω εγω..εσυ που σ αρεσει να τις γαμας αλλα να σε πηδανε πηγαινε...
αυτο λεμε,δεν ειμαστε τουριστικος οδηγο; του χαρκοβο η του ντνιπρε...κ ντβιπρε τα πιο καλα κλαμπ για φοιτητριες κλπ ηταν το γτζακσον κ πιο πανω το οπερα...αλλα εσυ εισαι μονο για λαμπυρινθ σωστο αυτο
Συνημμένα
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Μα γιατί να θες 2 εκτονώσεις σε μια ώρα?Στα FKK όπως και στα διαμερίσματα στο Κίεβο η τιμή είναι 50 ευρώ για έναν πούτσο.
Αυτό είναι το θέμα;
Τι θέλουμε τις δύο εκτονώσεις;
Μπορεί να είσαι καυλιάρης και να θες να χύσεις δυο φορές,μια στη μάπα της,μία στον κώλο της;
Μπορεί από τον ενθουσιασμό σου να πυροβολήσεις πρόωρα;
Χίλιοι δυο λόγοι..
Η ουσια είναι ότι,άμα χύσεις την πρώτη φορά δεν σου λέει η γκόμενα τελειώσαμε,σαν ένα σωρό άλλες χώρες.
Αυτό σε όλα τα διεθνή μπουρδελοforum το θεωρούν VFM.
Στην Πράγα λοιπόν,είναι 50 ευρώ την ώρα για δύο εκτονωσεις.
Αν δεν θες δεύτερη,βάλε την να σου κάνει μασαζ για το υπόλοιπο της ώρας,να σου λέει ανέκδοτα,να σου τραγουδήσει τσέχικα.
Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει πίεση χρόνου και fast food αποστειρωμένο γαμήσι τύπου FKK.
Ναι αλλά στα FKK έχεις χρόνο να μιλήσεις με τη γκόμενα,να δεις αν σου αρέσει να κρίνεις αν θα είναι εντάξει στο σεξ ενώ στα Privat την κρίνεις μόνο με βάση φωτό.Υστερα στα FKK κάθεσαι όσο θες,βλέπεις γυμνές,ημίγυμνες,στριπ κτλ.
ρε δασκαλε ξεγανωτε.το οτι το χαρκοβο ειναι πααρδεισος με 100χιλ φοιτητριες ειναι αυτονοητο
εγω δεν εχω καποιο λογο να παω,γιατι γαμαω ευκολα σε πολεις πολυ πιο κοντινες κ ομορφες οπως στη νοτια ουκρανια κ κεντρικες που ειναι πιο προσεεγισιμες,κι επιπλεον δεν μπορςι απο χαρκιβ πλεον να συνδιασεις ντονιετσκ οπως πριν τον πολεμο
εσυ ομως που εισαι θυμα κ πινεζας, οποτε μονο με πολλα μπορρις να γαμισεις πηγαινε,απο να χαλας 300 για χουφτωμα στο κατοβιτσε
εκει σιγουρα θα γαμησεις με 300ε..εγω δεν διανοηθηκα ποτε να ασχοληθω με καποια γκομενα τετιοιυ ειδους..δεν γουσταρω να με πηδαει δηλ αυτη ,θελω να την πηδαω εγω..εσυ που σ αρεσει να τις γαμας αλλα να σε πηδανε πηγαινε...
αυτο λεμε,δεν ειμαστε τουριστικος οδηγο; του χαρκοβο η του ντνιπρε...κ ντβιπρε τα πιο καλα κλαμπ για φοιτητριες κλπ ηταν το γτζακσον κ πιο πανω το οπερα...αλλα εσυ εισαι μονο για λαμπυρινθ σωστο αυτο
Οι φωτό που βάζω είναι δικές μου.Εδώ την τράβηξε η γκόμενα και είναι παλιά.Τι αποδεικνύει αυτή η φωτό?
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Δεν την γλιτώνεις με αυτή την απάντηση! Έκανες λογαριασμό με το νικ Βαλκάνιος Πουτσαράς και δρούσες στο στυλ του αρχηγού μόνο που δεν έδινες λεφτά! Δεν έχεις καμιά σχέση με Love και Fidel!Γιατι μου λείπουν κανά μύριο ευρω να αγοραζω ντουζίνες iphone και galaxy 8 και προτιμώ τη φωνή της λογικής,απο το να στελνω 200 ευρώ σε καποιες στο skype και μετά να εξαφανίζονται.
Ο ένας λέει μακριά απο Πολωνία και ο άλλος καλύτερα Γερμανία!
Εσύ ποιόν άκουσες και κάνεις τώρα Ζωάρα???
Περιμένω "Σοβαρή" απάντηση...
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Ναι αλλά στα FKK έχεις χρόνο να μιλήσεις με τη γκόμενα,να δεις αν σου αρέσει να κρίνεις αν θα είναι εντάξει στο σεξ ενώ στα Privat την κρίνεις μόνο με βάση φωτό.Υστερα στα FKK κάθεσαι όσο θες,βλέπεις γυμνές,ημίγυμνες,στριπ κτλ.
Οπότε στο FKK ειναι πιο vfm το γαμήσι από το Privat?
Δεν την γλιτώνεις με αυτή την απάντηση! Έκανες λογαριασμό με το νικ Βαλκάνιος Πουτσαράς και δρούσες στο στυλ του αρχηγού μόνο που δεν έδινες λεφτά! Δεν έχεις καμιά σχέση με Love και Fidel!
Ο ένας λέει μακριά απο Πολωνία και ο άλλος καλύτερα Γερμανία!
Εσύ ποιόν άκουσες και κάνεις τώρα Ζωάρα???
Περιμένω "Σοβαρή" απάντηση...
Δεν την παλευεις απο χθες,ε;
Mη νομίζεις,σε διάβασα για τις χοντρες Αυστριακες που έγραψες
Ναι,ομόλογω ότι παρασυρθηκα απο τις διηγήσεις του αρχηγού για τα ατελειωτα Σλαβικά μουνολίβαδα και οτι αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχα απολαύσει το περίφημο πολωνικό τσιμπούκι,
που το μαθαίνει κάθε σωστη πολωνεζα μάνα στην κορη της.
Και,ναι..Παίζει να μην έμενα και Πράγα τωρα.
Αλλά...
Άμα ήμουν σαν το Βασίλη Δρυμούση,υψος 1.70,γυαλάκια,θα είχα πάει στην Πολωνια και θα ειχα παρει τα αρχίδια μου τα δυό και Πράγα θα γαμούσα καμιά 35άρα παντρεμενη με 3 παιδια απο 3 διαφορετικούς άντρες.
Εγω απλά υλοποιησα λόγω σωματότυπου τη διαχρονική φαντασιωση του αρχηγού,περί βαλκανικής υπεροχής στο χώρο.
Αλλά για τυπους που δεν είναι 1.90 και θερμοκέφαλοι αν χρειαστεί ή περήφανοι χορηγοί,
η στρατηγικη του αρχηγού είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να φας σούτια..
Οποτε Σεβαλιές και DRLOVE για νορμάλ καταστάσεις.
Λογικό είναι ο Βαλκάνιος Πουτσαράς να εξεγείρεται για τις πρακτικές σπόνσορσιπ.Σου λέει να γίνεται σωστό παιχνίδι,τίμια μονομαχία και να παίρνει καθένας αυτό που αξίζει.Ετσι τα βλέπει ο μη σπόνσορας.Δε θέλει να ανεβαίνουν οι απαιτήσεις από τις γκόμενες.
Η βαλκάνια υπεροχή είναι το inner game που απαιτείται.Αν πας δηλαδή με νοοτροπία νικητή θα σας γαμήσω όλους,όπου πατάω γίνεται βαλκανικό έδαφος και επιβάλλω την κυριαρχία μου έχεις μεγάλες πιθανότητες να γαμήσεις.Αντίθετα αν πας με λογική προσέγγιση λαμβάνοντας υπόψιν φυσικούς περιορισμούς κτλ δεν κάνεις τίποτα.
Ενα βασικό είναι η παράλληλη κίνηση.Εκεί που οι άλλοι κάνουν καμάκι εσύ κάνεις σπόνσορσιπ.Οταν πάνε για σπόνσορσιπ κάνεις καμάκι.Ετσι δε σε εμποδίζουν γιατί απλά είσαι απρόβλεπτος.Ποιος μπαίνει στα πολωνικά κλαμπ να σολιστάρει γκόμενες?Καταλαβαίνουν πολύ αργότερα τι συμβαίνει όταν πλέον η άλλη είναι αγκαζέ μαζί σου και σε φιλάει περιπαθώς.
Βασικά θες να σε υποτιμήσουν για να μη σε εμποδίσουν.
Η βαλκάνια υπεροχή είναι το inner game που απαιτείται.Αν πας δηλαδή με νοοτροπία νικητή θα σας γαμήσω όλους,όπου πατάω γίνεται βαλκανικό έδαφος και επιβάλλω την κυριαρχία μου έχεις μεγάλες πιθανότητες να γαμήσεις.Αντίθετα αν πας με λογική προσέγγιση λαμβάνοντας υπόψιν φυσικούς περιορισμούς κτλ δεν κάνεις τίποτα.
Ενα βασικό είναι η παράλληλη κίνηση.Εκεί που οι άλλοι κάνουν καμάκι εσύ κάνεις σπόνσορσιπ.Οταν πάνε για σπόνσορσιπ κάνεις καμάκι.Ετσι δε σε εμποδίζουν γιατί απλά είσαι απρόβλεπτος.Ποιος μπαίνει στα πολωνικά κλαμπ να σολιστάρει γκόμενες?Καταλαβαίνουν πολύ αργότερα τι συμβαίνει όταν πλέον η άλλη είναι αγκαζέ μαζί σου και σε φιλάει περιπαθώς.
Βασικά θες να σε υποτιμήσουν για να μη σε εμποδίσουν.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.368
- Πόντοι
- 3.656
καρφωνουν οπως κι οντεσα για να σου πουλησουν το νιμου τους 300ε κ 400..οπως δινει ς εσυ...Θα το αναλύσω εγώ.Ουκρανία όλο το αξιόλογο μουνι έχει φύγει από επαρχία και έχει πάει Κίεβο για οικονομικούς λόγους.Το 2003 έβλεπες περισσότερες μουναρες Λβωφ παρά Κίεβο.Τώρα Κίεβο έχει δεκαπλασιες και το Λβωφ έχει αδειάσει.
Κίεβο αν σε δουν δίπλα σε ωραία γκόμενα μόνο το μουνι τους δε δείχνουνε για να σε προκαλέσουν.Καρφωνουν χαμογελώντας.
εγω αυτο δεν το λεω σπονσορ
το λεω ειμαι θυμα
κι αυτη η φωτο παλια ειναι??
Συνημμένα
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.368
- Πόντοι
- 3.656
δεν μ ενδιαφερει, αλλα, να κανω τον πονηρο , τιποτα δεν ισχυει απ οσα λεςΔώστε και καμία καλή πληροφορία όλα ανάποδα τα λέτε!!
Ουκρανία παίζει μπάλα μονο Κίεβο..Επαρχία είναι τελειωμένη φάση..Είναι το αντίθετο ακριβώς απο τις άλλες χώρες που αξίζει να κυνηγάς μόνο στις μικροτερες πόλεις.Δεν το έχω αναλύσει γιατί ουτε θέλω να το αναλύσω πέρνω το αποτέλεσμα..Κίεβο μονο Ουκρανία..Για αυτο την πάτησε και ο Rooshv δεν έκατσε Κίεβο και πήρε τα παπάρια του..Μετά σε ένα αρθρο που έγραψε είπε πήγα Κίεβο και με κοιτάζαν γυναίκες στο δρόμο όταν Χάρκοβο δεν τον κοίταζε καμία..
Εγω που γυρνάω συνεχώς σε διάφορες προωτέυουσες μπορω να σας εγγυηθώ πως το μόνο μέρος στην Ευρωπαική ήπειρο που με καρφώνουν ασταμάτητα γυναικές στο δρόμο είναι Κίεβο.Στην Ευρωπαική ένψση έζησα κάτι παρόμοιο σε μικρότερο βαθμό Βίλνιους.Όποια πόλη πηγαίνω αλλού ούτε ματιά..Καλά για Βαρσοβία δεν μιλάω καν..Εντελώς Αδιάφορος.Κίεβο ανεβαίνεις πάρα πολύ..Όπου πας σε καρφώνουν αν είσαι ξυρισμένος και με προσεγμένη εμφάνιση..Αυτο δεν σημάινει φυσικά πως θα κάτσουν απλά το αναφέρω σαν παρατήρηση που δεν επιδείχεται αμβισβήτησης με την έννοια οτι ταξιδεύω συνεχώς και τα ζω live..
θες μουνι πληρωτεο?
πας οντεσα ντνιπρε
θες γαμπριλικι?πας νικολαεβ λβοβ ζαποριζε,
θες να πιασεις τα @@ σου?
πας κιεβο
υγ.υπολογιζω ,οτι δεν μιλας τιποτα απο ρωσσικα.σωστο?
μονο με αγγλικα μονο κιεβο κ οδησο παιζεις ,με κουκο σε τιμη αιδονι,οπως ο κμαν
D
dude901123
Επισκέπτης
μιλας ρωσικα? γιατι στις περιοχες που πας δεν μιλα καμμια αγγλικα..ουτε το 5%
Σε πόλεις με πανεπιστήμια (Vinnitsa, Ternopil, Chernivcy) δεν μιλάει αγγλικά κανείς? Ένα κομμάτι της οικονομίας σε αυτά τα μερή κινείται με φοιτητές από Αφρική και Ασία που μιλάνε αγγλικά καθότι τα πανεπιστήμια για αυτό το σκοπό έχουν τμήματα εξ' ολοκλήρου σε αγγλική γλώσσα. Θα εκπλαγείς αν πας σε εστιατόρια και Club στο κέντρο των πόλεων. Ειδικά σε ηλικίες 18-27.. Άσε που οι περισσότερες καταλαβαίνουν πως τώρα με το άνοιγμα visas το μέλλον είναι Ευρώπη και όχι Ρωσία και έχουν γεμίσει με φροντιστήρια για αγγλικά. Επί προσωπικού πάντως μετά από τόσα ταξίδια ήδη τα καταλαβαίνω και τα 'ψιλομιλάω'. Στην τελική και το google translator μια χαρά την κάνει τη δουλειά.. για ένα διήμερο με κάποια. Πόσα θα πεις άλλωστε.. αν την έχεις ψήσει ήδη ιντερνετικά δεν θα αναλύσεις τα οικονομικό-κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα. Καφές, εστιατόριο, bar αυτά που έχεις να πεις.. είναι λίγο πολύ τα ίδια με κάθε γκόμενα.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Μπορείς να μείνεις σε αυτά χωρίς... αλλά! Φτάνουν για να ξυπνήσει ο κόσμος! Ο αρχηγός ποτέ δεν είπε για την εμφάνισή του! Και χάρη έκανε που έβαλε φωτογραφίες του! Ας πάνε κι άλλοι να κάνουν τα ίδια! Δουλειά Γερμανία και μουνιά ανατολική Ευρώπη αντί να σαπίζουν άνεργοι ή σε θέσεις με 650Ε και καθημερινή φθορά! Και ο Κμαν δεν βγήκε φέτος ή σήμερα στο ...κουρμπέτι... Έχει χρόνια και χρόνια! Και στη τελική με τους άλλους όπως μίδα ή slaviani μόνο στις τιμές διαφωνούν ενώ τα ίδια κάνουν πάνω κάτω + του οτι ο αρχηγός πάει και πολωνία που κανένας δεν τολμάει να πάει!Ναι,ομόλογω ότι παρασυρθηκα απο τις διηγήσεις του αρχηγού για τα ατελειωτα Σλαβικά μουνολίβαδα και οτι αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχα απολαύσει το περίφημο πολωνικό τσιμπούκι,
που το μαθαίνει κάθε σωστη πολωνεζα μάνα στην κορη της.
Και,ναι..Παίζει να μην έμενα και Πράγα τωρα.
Αλλά...
Οσο για τις Αυστριακές! Είναι μπόγοι κρέατος! Μιλάω για τη πλειοψηφία και για τις νέες γενιές! Αλλά και οι μεγαλύτερες! Και μιλάω για τον συνολικό πληθυσμό!!! Είναι παχύσαρκος λαός! Έμεινα απο 2 μήνες το χειμώνα επι τρεις σερί χειμώνες στο Λιντζ και έχω γυρίσει και πολύ στις πόλεις τους! Επίσης έχω συναντήσει άπειρες στη Ρόδο που έρχονταν για κάτι σαν πενταήμερες μετά το τέλος του σχολείου και πάλι στη κάθε τάξη με το ζόρι να είχε μια ωραία! Μικρός φάσωνα δεκάδες τέτοιες και είχα γαμήσει και μερικές που ΟΛΕΣ ενώ δείχναν νορμάλ, είχαν επιπλέον κιλά στη μέση και στα μπούτια!
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.368
- Πόντοι
- 3.656
οι διαλογοι ειναι ΠΑΝΤΑ οι ιδιοιΣε πόλεις με πανεπιστήμια (Vinnitsa, Ternopil, Chernivcy) δεν μιλάει αγγλικά κανείς? Ένα κομμάτι της οικονομίας σε αυτά τα μερή κινείται με φοιτητές από Αφρική και Ασία που μιλάνε αγγλικά καθότι τα πανεπιστήμια για αυτό το σκοπό έχουν τμήματα εξ' ολοκλήρου σε αγγλική γλώσσα. Θα εκπλαγείς αν πας σε εστιατόρια και Club στο κέντρο των πόλεων. Ειδικά σε ηλικίες 18-27.. Άσε που οι περισσότερες καταλαβαίνουν πως τώρα με το άνοιγμα visas το μέλλον είναι Ευρώπη και όχι Ρωσία και έχουν γεμίσει με φροντιστήρια για αγγλικά. Επί προσωπικού πάντως μετά από τόσα ταξίδια ήδη τα καταλαβαίνω και τα 'ψιλομιλάω'. Στην τελική και το google translator μια χαρά την κάνει τη δουλειά.. για ένα διήμερο με κάποια. Πόσα θα πεις άλλωστε.. αν την έχεις ψήσει ήδη ιντερνετικά δεν θα αναλύσεις τα οικονομικό-κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα. Καφές, εστιατόριο, bar αυτά που έχεις να πεις.. είναι λίγο πολύ τα ίδια με κάθε γκόμενα.
με 50 φρασεις κ 100 λεξεις εισαι οκ
οποια θελει ψησιμο ας ψαξει γι αλλονε
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.368
- Πόντοι
- 3.656
μια μαλ..α ειναι γκλοκ,μην επιμενεις,εξ αιτιας σου ειδικα επειδη εμπιστευομαι οσα λες,επεμεινα κι εχασα 2 παρασκευοσαβαταΕπίσης έχω καθαρή άποψη και για το Pomeranza που έχει γίνει το νέο πεδίο αντιπαράθεσης!
Αυτό το κλαμπ για κάποιον που γουστάρει το κλάμπινγκ και έχει γαμήσει πιο πριν μπορεί να περάσει καλά και ας μην κάνει πεσίματα για μια βραδιά! Αν είσαι 100% συγκεντρωμένος στο μουνί τότε δεν είναι τόσο καλά! Ίσως αν δεν κινηθείς πίστα και μείνεις στα μπάρ ή στον πάνω όροφο είναι κάπως καλύτερα! Αλλά κι εκεί συμβαίνει ή μπορεί να συμβεί ότι και σε όλα τα πολωνικά κλάμπ! Λίγο τύχη και λίγο τρέλα και δεν θέλει πολύ! Το παιχνίδι στο κατωβίτσε παίζεται στον δρόμο που ανέφερε ο Φιντέλ και δεν ξέρω πόσοι βρίκατε το υπόγειο κυριλέ κλαμπάκι εκέι με τα μοντελέ γκομενάκια που παίζουν αλλά και τους πολωνούς cockblockers...
ντισκο του 90 στυλ κ νιμου τιποτα...