Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπορείς να μείνεις σε αυτά χωρίς... αλλά! Φτάνουν για να ξυπνήσει ο κόσμος! Ο αρχηγός ποτέ δεν είπε για την εμφάνισή του! Και χάρη έκανε που έβαλε φωτογραφίες του! Ας πάνε κι άλλοι να κάνουν τα ίδια! Δουλειά Γερμανία και μουνιά ανατολική Ευρώπη αντί να σαπίζουν άνεργοι ή σε θέσεις με 650Ε και καθημερινή φθορά! Και ο Κμαν δεν βγήκε φέτος ή σήμερα στο ...κουρμπέτι... Έχει χρόνια και χρόνια! Και στη τελική με τους άλλους όπως μίδα ή slaviani μόνο στις τιμές διαφωνούν ενώ τα ίδια κάνουν πάνω κάτω + του οτι ο αρχηγός πάει και πολωνία που κανένας δεν τολμάει να πάει!

Δεν κάνω τα ίδια με Μίδα και Slaviani.Αυτοί στηρίζονται αποκλειστικά στο ίντερνετ και βγάζουν ένα πρόγραμμα με προκαθορισμένες επαφές.Εγώ πάω για λίγες μέρες στην αρχή με τις επαφές του ίντερνετ και μετά ασχολούμαι με το live στο δρόμο και στα κλαμπ.Υστερα εγώ πάω Κίεβο ενώ αυτοί επαρχία.Και 100 άλλες διαφορές.Καμία σχέση.
Εμένα το στυλ είναι πολύ δυναμικό.Αυτοί γράφουν τις ίδιες ακριβώς παπαριές στο ίντερνετ στις γκόμενες και όποια τσιμπήσει.Εγώ ελίσσομαι συνέχεια χρησιμοποιώ πολλά διαφορετικά στυλ.
Οταν καλιμπραριστώ στο περιβάλλον αλλάζω εντελώς καμία σχέση με το στυλ Ελληνα.Για το live πρέπει να έχεις γρήγορη αντίδραση και να καλιμπράρεις το περιβάλλον πολύ καλά.Παίρνει περίπου 2 μέρες.
Αλλά όταν καλιμπραριστείς και σου έχει μείνει αρκετό κασέρι είσαι killer.Πραγματικά ασταμάτητος.3 γκόμενες έβγαλα τώρα από το live Κίεβο σε 7 μέρες,μία 187,μία 185 και μία 170.Πρακτικά καλιμπραρισμένος μπορείς να βγάζεις μία κάθε μέρα αρκεί οι υπόλοιπες να σου αφήνουν 3 ώρες για καμάκι τη μέρα.(κάτι δύσκολο,πρέπει να κάνεις επιλογές και συμβιβασμούς).

Και Πολωνία το ίδιο περίπου είναι άμα καλιμπραριστείς βγάζεις περίπου μία γκόμενα κάθε διήμερο.Συνήθως βέβαια δεν έχεις χρόνο να καλιμπραριστείς αφού συνήθως πάω Πολωνία για τριήμερα.
Για να καλιμπραριστείς όσο το δυνατό γρηγορότερα πρέπει να μιλάς σε 30 γκόμενες τη μέρα είτε έχεις πιθανότητες(φαίνονται προσεγγίσιμες) είτε όχι(δε φαίνονται καθόλου προσεγγίσιμες).Αμα φας καμιά πενηνταριά απορρίψεις έχεις καλιμπραριστεί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε πόλεις με πανεπιστήμια (Vinnitsa, Ternopil, Chernivcy) δεν μιλάει αγγλικά κανείς? Ένα κομμάτι της οικονομίας σε αυτά τα μερή κινείται με φοιτητές από Αφρική και Ασία που μιλάνε αγγλικά καθότι τα πανεπιστήμια για αυτό το σκοπό έχουν τμήματα εξ' ολοκλήρου σε αγγλική γλώσσα. Θα εκπλαγείς αν πας σε εστιατόρια και Club στο κέντρο των πόλεων. Ειδικά σε ηλικίες 18-27.. Άσε που οι περισσότερες καταλαβαίνουν πως τώρα με το άνοιγμα visas το μέλλον είναι Ευρώπη και όχι Ρωσία και έχουν γεμίσει με φροντιστήρια για αγγλικά. Επί προσωπικού πάντως μετά από τόσα ταξίδια ήδη τα καταλαβαίνω και τα 'ψιλομιλάω'. Στην τελική και το google translator μια χαρά την κάνει τη δουλειά.. για ένα διήμερο με κάποια. Πόσα θα πεις άλλωστε.. αν την έχεις ψήσει ήδη ιντερνετικά δεν θα αναλύσεις τα οικονομικό-κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα. Καφές, εστιατόριο, bar αυτά που έχεις να πεις.. είναι λίγο πολύ τα ίδια με κάθε γκόμενα.

Πάρτο χαμπάρι έχεις selection bias.Απλά αυτές που πάνε μαζί σου τις βρίσκεις στο mamba και είναι αυτές που ξέρουν αγγλικά αφού απαντάνε οπότε νομίζεις οτι όλες ξέρουν αγγλικά.
Αν έκανες live καμάκι θα διαπίστωνες οτι ένα 20% το πολύ ξέρουν αγγλικά στην επαρχία μόνο σε πόλεις όπου έχει πανεπιστήμια και αυτά είναι αγγλικά της πούτσας.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.370
Πόντοι
3.656
Δεν κάνω τα ίδια με Μίδα και Slaviani.Αυτοί στηρίζονται αποκλειστικά στο ίντερνετ και βγάζουν ένα πρόγραμμα με προκαθορισμένες επαφές.Εγώ πάω για λίγες μέρες στην αρχή με τις επαφές του ίντερνετ και μετά ασχολούμαι με το live στο δρόμο και στα κλαμπ.Υστερα εγώ πάω Κίεβο ενώ αυτοί επαρχία.Και 100 άλλες διαφορές.Καμία σχέση.
ο σλαβιανι δεν εχει σχεση με μενα
εγω ασχολουμαι 50% δρομο μερα κ κλαμπ
ασχολουμαι ομως παντα 50% και  με μαμπα γιατι εχει πολλα μικρα 18-20 που εξω δεν μπορεις να τα πλησιασεις

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και στο mamba να μπαίνει κανείς όσο βρίσκεται Ουκρανία(όχι από πριν) έχει άπειρες επιλογές.Μπορείς να βγαίνεις με 3 γκόμενες τη μέρα και όποια κάτσει.
Αλλά εγώ δεν το κάνω αφού ξέρω οτι αν βγω έξω,θα χτυπήσω μια της αρεσκείας μου με instadate ή instafuck.
Πολωνία ακόμα περισσότερο είναι απόλυτη ανοησία να ασχολείσαι με το ίντερνετ όταν έξω έχει τόσο μουνί.
Ενας λόγος που πάνε όλοι μαζικά Ουκρανία και όχι Πολωνία είναι οτι Πολωνία τα σάιτ δεν είναι τόσο καλά,είναι στα πολωνικά και ένας ξένος δύσκολα θα κάνει προκαθορισμένες επαφές με εξαίρεση ίσως tinder,facebook.
Χωρίς ίντερνετ και κοννέ έτσι στα κουτουρού δύσκολα πάει ο άλλος ενώ αυτό είναι το περιπετειώδες στυλ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.370
Πόντοι
3.656
Ενας λόγος που πάνε όλοι μαζικά Ουκρανία και όχι Πολωνία είναι οτι Πολωνία τα σάιτ δεν είναι τόσο καλά,είναι στα πολωνικά και ένας ξένος δύσκολα θα κάνει προκαθορισμένες επαφές με εξαίρεση ίσως tinder,facebook.
αυτο ειναι σωστο
αν ειχε αντιστοιχο  μαμπα η πολωνια θα γαμουσε καποιος πολυ πιο πολυ,παντρεμενς κ 18αρια 19αρια ξεκολλα
αλλα γενικα το επιπεδο ειναι  χαμηλο ,δεν συγκρινεται με ουκρανια

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ο σλαβιανι δεν εχει σχεση με μενα
εγω ασχολουμαι 50% δρομο μερα κ κλαμπ
ασχολουμαι ομως παντα 50% και  με μαμπα γιατι εχει πολλα μικρα 18-20 που εξω δεν μπορεις να τα πλησιασεις
Οι διαφορές σας εσάς των 3 είναι όσες Των Εγγλέζων , των Ιρλανδών και των Σκωτσέζων *!Μεταξί τους βέβαια σκίζονται πως είναι διαφορετικοί....

* ο Εγγλέζος της παρέας είναι βέβαια ο Κμαν ο όποιος πληρώνει την κανονική τιμή του καταλόγου και αφήνει και τιπς!Οι υπόλοιποι κάνετε παζάρια και ενίοτε τσιγγουνευεστε )

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.370
Πόντοι
3.656
Οι διαφορές σας εσάς των 3 είναι όσες Των Εγγλέζων , των Ιρλανδών και των Σκωτσέζων !Μεταξί τους βέβαια σκίζονται πως είναι διαφορετικοί....
ειπαμε ζινταν καραγκουνης κ ανατολακης

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Σε πόλεις με πανεπιστήμια (Vinnitsa, Ternopil, Chernivcy) δεν μιλάει αγγλικά κανείς? Ένα κομμάτι της οικονομίας σε αυτά τα μερή κινείται με φοιτητές από Αφρική και Ασία που μιλάνε αγγλικά καθότι τα πανεπιστήμια για αυτό το σκοπό έχουν τμήματα εξ' ολοκλήρου σε αγγλική γλώσσα. Θα εκπλαγείς αν πας σε εστιατόρια και Club στο κέντρο των πόλεων. Ειδικά σε ηλικίες 18-27.. Άσε που οι περισσότερες καταλαβαίνουν πως τώρα με το άνοιγμα visas το μέλλον είναι Ευρώπη και όχι Ρωσία και έχουν γεμίσει με φροντιστήρια για αγγλικά. Επί προσωπικού πάντως μετά από τόσα ταξίδια ήδη τα καταλαβαίνω και τα 'ψιλομιλάω'. Στην τελική και το google translator μια χαρά την κάνει τη δουλειά.. για ένα διήμερο με κάποια. Πόσα θα πεις άλλωστε.. αν την έχεις ψήσει ήδη ιντερνετικά δεν θα αναλύσεις τα οικονομικό-κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα. Καφές, εστιατόριο, bar αυτά που έχεις να πεις.. είναι λίγο πολύ τα ίδια με κάθε γκόμενα.

μιλαω απο την ερευνα που εκανα σε mamba badoo vk k tinder..αγγλικα ελαχιστες!κ ειδα πολλα προφιλ, μιλησα με πολλες σε ολες αυτες τις επαρχιακες πολεις...βαριεμαι τα γκουγκλ τρανσλειτορ !!αυτα ειναι για καμμια πορνη να ρωτησεις ωρα τιμη κλπ..οχι για σοβαρη συζητηση!! φοιτητριες σιγα μην πανε με τον ξενο χωρις κασερι.. 30 και βαλε ισως,αν μιλανε καπως γλωσσα!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Οι διαφορές σας εσάς των 3 είναι όσες Των Εγγλέζων , των Ιρλανδών και των Σκωτσέζων *!Μεταξί τους βέβαια σκίζονται πως είναι διαφορετικοί....

* ο Εγγλέζος της παρέας είναι βέβαια ο Κμαν ο όποιος πληρώνει την κανονική τιμή του καταλόγου και αφήνει και τιπς!Οι υπόλοιποι κάνετε παζάρια και ενίοτε τσιγγουνευεστε )

by the way ,στην ιρλανδια το τιντερ κανει θραυση εχω κανει 15 ματς σε λιγες ωρες κ μιλαω..εκτος απο ντοπιες ειναι κ μια πολωνεζα αστερι!!!!!!go west!

lord kman!  :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.370
Πόντοι
3.656
http://[URL unfurl="true"]www.tapky.info/files/veronika_03.JPG[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.tapky.info/files/veronika_08.JPG[/img[/URL]]

Για πες..
Εχεις postάρει πολλες καλυτερες;

Δηλαδή πρέπει εγώ τη συγκεκριμένη να την πετύχω στο Club,να την κεράσω,να την πάω την άλλη μέρα στο εμπορικο για ψώνια και να την ταισω και γαλακτομπούρεκο;
Γιατί να μην παω απλά να την γαμήσω με 50ευρώ;

[/quote]αριστα 10,αν ηταν κ το γαμησι κανονικο ,κι οχι αποστηρωμενο ..σουπερ!!!
σιγα μην βρει τετοια ο δασκαλος στην πολωνια....δεν υπατρχουν προσφορα τετοια θεματα
οδησο εχει αρκετες ,αλλα στο 100 πλας οι τιμες για οποιον ενδιαφερεται
υγ βαζω κατι απο νοτ ουκρανια που μοιαζςει στην δικια σου

Συνημμένα

• dev ce2.jpg
    dev ce2.jpg
    372,1 KB · Εμφανίσεις: 38

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.370
Πόντοι
3.656
στην ιρλανδια το τιντερ κανει θραυση εχω κανει 15 ματς σε λιγες ωρες..εκτος απο ντοπιες ειναι κ μια πολωνεζα αστερι!!!!!!go west!
απο το ματς μεχρι το γαμησι ειναι μακρυς ο δρομος πατριωτη,,παρ ολα αυτα..keep walking

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.370
Πόντοι
3.656

Εγώ λέω πως τη βρίσκεις τρελά να δείχνεις ότι μπορείς να ξοδεύεις λεφτά και η ενημέρωση είναι απλά ένα πρόσχημα.
Γιατί και ο ίδιος ξέρεις ότι η πλειοψηφία του forum και να θέλει,δεν μπορει να κάνει το lifestyle σου.

Οποτε για ποια στρατηγική μιλάς;
μεντολες  γραφει ο δασκαλος
ταγραψα πριν
ουτε 3500 υπαρχουν ουτε τιποτα απ αυτα
παιρνει κανα δυο βιζιτες απο 200ε ,βγαζει 3-4 φωτο κ μετα γραφει για κανα δυο μηνες
παπριες για κλαμπ δαχτυλιασματα κ αλλα ευφανταστα που τα ασπαζεται μονο ο γκλοκ για λογους πατριωτικους κ μονο... :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.370
Πόντοι
3.656
με σκιλλ γλωσσας καποια πουρα 35αρες πρωην μουναρες ειναι ευκολες σε μολδαβια η ουκρανια..
ειναι το ιδιο ιζυγκοινγκ κ πολωνια με αγγλικα?αμφιβαλω...
παλια μ αυτες δεν ασχολιομουν,τωρα εχω βαλει 2-3 στο μενου αναγκαστικα για να ριχνω κανα πουτσο απογευμα η μεσημερι στο χαλαρο,καθοσον το βραδυ που κυνηγας τα ξεκολα μπορεις να μεινεις με τον που στο χερι....αν δεν χωνεις 300ευρα οπως ο δασκαλος... :helpplea:
το θεμα ειναι τετοια γκομενα στα 32 με 35 καθεσται στο αψε σβησε πολωνια?νομιζω οχι...ουτε ειδα ετσι ντυμενες γκομενες στην πολωνια..πολυ πιο ευρωπαικο ,αντικαβλε ντυσιμο ειχαν...
σε αυτο απαντηση απο γκλοκ η δασκαλο δεν ελαβα ....
γκλοκ τετοιες 35αρες η πιο κατω λιγο το δινουν ευκολα σε πολωνια?υπαρχουν κατ αρχας??αυτο το ειδος ασχολουμαι τωρα κ καποια 18-21 φοιτητριες μονο ...αλλες ηλικιες κ τετοιου κ ανω επιπεδου  τρωω πορτα
εγω δεν τις βρηκα ουτε κατοβιτσε ουτε μπρεσλαου παντως...

Συνημμένα

• dev kiv 1.jpg
    dev kiv 1.jpg
    72,5 KB · Εμφανίσεις: 47
  • dev kiv 32.jpg
    dev kiv 32.jpg
    62 KB · Εμφανίσεις: 33

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.370
Πόντοι
3.656
και κατι πιο φρεσκο  21,την εβαλα κ πριν ,απο νοτια ουκραινα
κ γεια σας...
πολωνια δε νομιζω να ψωνιζεις τετοια μουνια με ψιχουλα κ λοβ στορυ....

Συνημμένα

• IMG_20170521_182013.jpg
    IMG_20170521_182013.jpg
    276,7 KB · Εμφανίσεις: 46

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.370
Πόντοι
3.656

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
ο κμαν επι τω εργο φωρτωνει ντεβουσκες στο προσωπικο του λοβ-μπους  :happy:

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    13,8 KB · Εμφανίσεις: 21

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.370
Πόντοι
3.656
Για να καλιμπραριστείς όσο το δυνατό γρηγορότερα πρέπει να μιλάς σε 30 γκόμενες τη μέρα είτε έχεις πιθανότητες(φαίνονται προσεγγίσιμες) είτε όχι(δε φαίνονται καθόλου προσεγγίσιμες).Αμα φας καμιά πενηνταριά απορρίψεις έχεις καλιμπραριστεί.
    :kneel: :kneel: :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι φωτό που βάζεις δεν είναι δικές σου.Φυσικά και βρίσκεις καλύτερες Πολωνία αν σπρώξεις κασέρι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.370
Πόντοι
3.656
Οι φωτό που βάζεις δεν είναι δικές σου.Φυσικά και βρίσκεις καλύτερες Πολωνία αν σπρώξεις κασέρι.
μην ζηλευεις ,ολες οι φωτο ειναι οριγκιναλε κ βαζουμε κ στοιχημα αν εχεις θαρρος
παντα υπαρχουν καλυτεροι απο μας...
κι εσυ για τα κυβικα σου καλος εισαι
κασερι αν ειναι να σπρωχνουμε σε καθε μια που γαμαμε τα τελευταια 20 χρονια θα πρεπει ναχαμε εργοστασιο...
παρε αλλη μια κ τραγουδα... :orchestra:

Συνημμένα

• IMG_20170521_192310.jpg
    IMG_20170521_192310.jpg
    270,1 KB · Εμφανίσεις: 50

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχεις βάλει την ίδια γκόμενα 5 φορές αλλά οι φωτό είναι δικές της,δεν τις τράβηξες εσύ και στην τελευταία φωτό είναι άλλη γκόμενα.
Να βάλω και εγώ γυμνές φωτό που μου στείλανε γκόμενες από Χάρκοβο,νότια Ουκρανία κτλ?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.370
Πόντοι
3.656
Εχεις βάλει την ίδια γκόμενα 5 φορές αλλά οι φωτό είναι δικές της,δεν τις τράβηξες εσύ και στην τελευταία φωτό είναι άλλη γκόμενα.
Να βάλω και εγώ γυμνές φωτό που μου στείλανε γκόμενες από Χάρκοβο,νότια Ουκρανία κτλ?
οι γκομενες ειναι τρεις κι οχι η ιδια
εισαι και στραβος??? :helpplea:
τραγουδα κλεφτηκα
πανε πληρωσε 300ε κανα σαπακι παλι κι ελα ξαναγραψε!!!! :birdman: :birdman: :birdman: :grin: :grin: :grin:
:thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:

Συνημμένα

• IMG_20170521_200334.jpg
    IMG_20170521_200334.jpg
    173,5 KB · Εμφανίσεις: 35

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom