Μπορείς να μείνεις σε αυτά χωρίς... αλλά! Φτάνουν για να ξυπνήσει ο κόσμος! Ο αρχηγός ποτέ δεν είπε για την εμφάνισή του! Και χάρη έκανε που έβαλε φωτογραφίες του! Ας πάνε κι άλλοι να κάνουν τα ίδια! Δουλειά Γερμανία και μουνιά ανατολική Ευρώπη αντί να σαπίζουν άνεργοι ή σε θέσεις με 650Ε και καθημερινή φθορά! Και ο Κμαν δεν βγήκε φέτος ή σήμερα στο ...κουρμπέτι... Έχει χρόνια και χρόνια! Και στη τελική με τους άλλους όπως μίδα ή slaviani μόνο στις τιμές διαφωνούν ενώ τα ίδια κάνουν πάνω κάτω + του οτι ο αρχηγός πάει και πολωνία που κανένας δεν τολμάει να πάει!
Δεν κάνω τα ίδια με Μίδα και Slaviani.Αυτοί στηρίζονται αποκλειστικά στο ίντερνετ και βγάζουν ένα πρόγραμμα με προκαθορισμένες επαφές.Εγώ πάω για λίγες μέρες στην αρχή με τις επαφές του ίντερνετ και μετά ασχολούμαι με το live στο δρόμο και στα κλαμπ.Υστερα εγώ πάω Κίεβο ενώ αυτοί επαρχία.Και 100 άλλες διαφορές.Καμία σχέση.
Εμένα το στυλ είναι πολύ δυναμικό.Αυτοί γράφουν τις ίδιες ακριβώς παπαριές στο ίντερνετ στις γκόμενες και όποια τσιμπήσει.Εγώ ελίσσομαι συνέχεια χρησιμοποιώ πολλά διαφορετικά στυλ.
Οταν καλιμπραριστώ στο περιβάλλον αλλάζω εντελώς καμία σχέση με το στυλ Ελληνα.Για το live πρέπει να έχεις γρήγορη αντίδραση και να καλιμπράρεις το περιβάλλον πολύ καλά.Παίρνει περίπου 2 μέρες.
Αλλά όταν καλιμπραριστείς και σου έχει μείνει αρκετό κασέρι είσαι killer.Πραγματικά ασταμάτητος.3 γκόμενες έβγαλα τώρα από το live Κίεβο σε 7 μέρες,μία 187,μία 185 και μία 170.Πρακτικά καλιμπραρισμένος μπορείς να βγάζεις μία κάθε μέρα αρκεί οι υπόλοιπες να σου αφήνουν 3 ώρες για καμάκι τη μέρα.(κάτι δύσκολο,πρέπει να κάνεις επιλογές και συμβιβασμούς).
Και Πολωνία το ίδιο περίπου είναι άμα καλιμπραριστείς βγάζεις περίπου μία γκόμενα κάθε διήμερο.Συνήθως βέβαια δεν έχεις χρόνο να καλιμπραριστείς αφού συνήθως πάω Πολωνία για τριήμερα.
Για να καλιμπραριστείς όσο το δυνατό γρηγορότερα πρέπει να μιλάς σε 30 γκόμενες τη μέρα είτε έχεις πιθανότητες(φαίνονται προσεγγίσιμες) είτε όχι(δε φαίνονται καθόλου προσεγγίσιμες).Αμα φας καμιά πενηνταριά απορρίψεις έχεις καλιμπραριστεί.