Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Είπαμε καφές, εστιατόριο, ξενάγηση.. λίγα πράγματα αρκούν. Άλλωστε τα έχουμε πει ήδη όλα μια και η δουλειά έχει γίνει μέσω net. Εκεί πας απλά για να εισπράξεις τον κόπο που έκανες στο internet.
to mamba κλπ ειναι οντως εργατωρες
γραφεις γραφεις κ ξαναγραφεις
στις 100 οι 10 δεχονται-δεν μιλαμε για πουτανες-να συναντηθουν κ θα γαμησεις 3-4....μικρο ποσοστο,αν το σκεφτει κανεις
αλλα εκμεταλευεσαι τον νεκρο χρονο σου
γενικα ομως τα νιμου που θα χτυπησεις λαιβ ειναι πολυ καλυτερα απ οτι στο μαμπα

D

dude901123

Επισκέπτης
to mamba κλπ ειναι οντως εργατωρες
γραφεις γραφεις κ ξαναγραφεις
στις 100 οι 10 δεχονται-δεν μιλαμε για πουτανες-να συναντηθουν κ θα γαμησεις 3-4....μικρο ποσοστο,αν το σκεφτει κανεις
αλλα εκμεταλευεσαι τον νεκρο χρονο σου
γενικα ομως τα νιμου που θα χτυπησεις λαιβ ειναι πολυ καλυτερα απ οτι στο μαμπα

Φίλε mida δεν έχω πρόθεση ή διάθεση να σε αμφισβητήσω. Αλλά εγώ δεν κανονίζω καφέδες. Το φέρνω σε τέτοιο σημείο το πράγμα.. σε στυλ.. αν είσαι έτοιμη για μια 'σοβαρή σχέση' έρχομαι, συναντιώμαστε και αν δεν μας χαλάσει κάτι στο live προχωράμε και το δοκιμάζουμε.. μένουμε 1,2,3 ημέρες μαζί. Φυσικά έχουμε ανταλλάξει πολλές φωτογραφίες, έχουμε μιλήσει στο Skype αρκετά.. είναι έτοιμη δουλειά. Αυτές που δεν μπαίνουν σε τέτοιο τρυπάκι τις αφήνω. Υπάρχουν τόσες πολλές που δεν υπάρχει λόγος να κάψω φλάτζες και να χάσω χρόνο. Αν σου πω πως θα ανέβω τέλη Ιουνίου και ήδη έχω βρει 5,6 καινούριες και έχω άλλες 2,3 παλιές σε Ternopil, Khmelniskiy, Vinnitsa. Από τις 5,6 καινούριες ζήτημα αν χαλάσει με κάποια.. μάλλον θα χαλάσει επειδή εγώ δεν θα γουστάρω. Αυτές έτοιμες είναι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Φίλε mida δεν έχω πρόθεση ή διάθεση να σε αμφισβητήσω. Αλλά εγώ δεν κανονίζω καφέδες. Το φέρνω σε τέτοιο σημείο το πράγμα.. σε στυλ.. αν είσαι έτοιμη για μια 'σοβαρή σχέση' έρχομαι, συναντιώμαστε και αν δεν μας χαλάσει κάτι στο live προχωράμε και το δοκιμάζουμε.. μένουμε 1,2,3 ημέρες μαζί. Φυσικά έχουμε ανταλλάξει πολλές φωτογραφίες, έχουμε μιλήσει στο Skype αρκετά.. είναι έτοιμη δουλειά. Αυτές που δεν μπαίνουν σε τέτοιο τρυπάκι τις αφήνω. Υπάρχουν τόσες πολλές που δεν υπάρχει λόγος να κάψω φλάτζες και να χάσω χρόνο. Αν σου πω πως θα ανέβω τέλη Ιουνίου και ήδη έχω βρει 5,6 καινούριες και έχω άλλες 2,3 παλιές σε Ternopil, Khmelniskiy, Vinnitsa. Από τις 5,6 καινούριες ζήτημα αν χαλάσει με κάποια.. μάλλον θα χαλάσει επειδή εγώ δεν θα γουστάρω. Αυτές έτοιμες είναι.
αν ασχοληθεις αντι για 30-35 πλας που ασχολεισαι, με 25-22μινους,θα δεις τα ποσοστα ειναι αυτα που λεω...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
milfμαγαζια κ κλαμπ..το μονο που θα εδινε αξια στην πολωνια για μενα
ταχω ξεχωρισει τα πεδια
μικρες κ φοιτητριες σε οντεσα κ περιξ ,μιλφ σε μολντοβα κ πολωνια
μες στις απειρες μαλ..ιες που γραφεις θα ηταν η μονη ουσιαστικη πληροφορια που θα μπορουσες να δωσεις,
ποια μιλφομαγαζα καφετεριες η κλαμπ εχεις υποψη σου σε πολεις που ειναι βιωσιμες?πχ ποζναν κρακοου μπρεσλαου ,αντε κ κατοβιτσε?
τα ξερεις?τοχεις βιωσει το πειβαλλον?η ειναι κατι που ακουσες?
@ βαλκανιε οτι χτυπας μιλφ στα σοπινγκ σεντερ που ειναι μουναρες αλλα βλαχοφερνουνε κ μαλλον ειναι απο μακρια ειναι στα

Γιατί ρωτάς εμένα για μιλφομάγαζα και όχι τους άλλους που έμεναν Πολωνία?Προφανώς γιατί θεωρείς οτι εγώ τα ξέρω.
Κλασσικό είναι το BeeJays δίπλα στο 22 στο Πόζναν και το U Luiza στο Κράκωβ.
Βρότσλαβ είδα ΜΙΛΦ στο κλαμπ Teatr και στο Casa de la Musika αλλά δεν ήταν αποκλειστικό μιλφομάγαζο σίγουρα υπάρχουν και άλλα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Γιατί ρωτάς εμένα για μιλφομάγαζα και όχι τους άλλους που έμεναν Πολωνία?Προφανώς γιατί θεωρείς οτι εγώ τα ξέρω.
Κλασσικό είναι το BeeJays δίπλα στο 22 στο Πόζναν και το U Luiza στο Κράκωβ.
Βρότσλαβ είδα ΜΙΛΦ στο κλαμπ Teatr και στο Casa de la Musika αλλά δεν ήταν αποκλειστικό μιλφομάγαζο σίγουρα υπάρχουν και άλλα.
ειπα οτι γραφεις μαλ..ιες για το ιζυγκοινγκ,οχι οτι δεν πας....αλλο τονα κι αλλο το αλλο...εσυ λες κοτσανες για μενα οτι εχω να παω 3-4-10 χρονια σε ουκρανιες κλπ,που ημουνα προ βδομαδας.. :grin:
ντανκε για τα ινφο  :hi:

D

dude901123

Επισκέπτης
αν ασχοληθεις αντι για 30-35 πλας που ασχολεισαι, με 25-22μινους,θα δεις τα ποσοστα ειναι αυτα που λεω...

Έχω βγάλει και τέτοιες ηλικίες αλλά σου πρήζουν τα αρχ.. και καταλήγουν σε δράμματα, αυτά έζησα εγώ. Τουλάχιστον περνάω καλύτερα με γυναίκες που είναι μεγαλύτερες από 25. Όμως οπως τη βρίσκει ο καθένας.. γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως.. Οι ηλικίες 25-34 είναι αυτές που παίζω συνήθως.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Έχω βγάλει και τέτοιες ηλικίες αλλά σου πρήζουν τα αρχ.. και καταλήγουν σε δράμματα, αυτά έζησα εγώ. Τουλάχιστον περνάω καλύτερα με γυναίκες που είναι μεγαλύτερες από 25. Όμως οπως τη βρίσκει ο καθένας.. γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως.. Οι ηλικίες 25-34 είναι αυτές που παίζω συνήθως.
μολδαβια μονο με 30 πλας ασχολουμε πλεον
ουκρανια ομως επιμενω 22 μινους,που ειναι κι οι πιο ευκολες

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
τυπε ντερτυ ,ποσο να καεις στο μαμπα πια.. :S δεν μιλανε αγγλικα ειδικα επαρχια, φοιτητριες 18-22 δεν σε κοιτανε που καπως τα μιλανε,οσες τελειωσαν πανε κιεβ οι μεγαλες πολεις λβιβ οντεσσα για δουλεια-το γκουγκλ τρανσλειτορ σου βγαζει αλλα ντι αλλων.. :grin: χωρις γλωσσσα νιετ. μονο μπαζα +35αρες χωρισμενς κ απελπισμενες μην λεμε τα ιδια!!
θα στειλεις σε 100 θα σου απαντησουν 10 πες (κ πολλες λεω )ποσες μιλανε αγγλικα 2-3??? με ποσες θα συναντηθεις κ ποσες θα σου καθισουν..ποσω μαλλον για instaday fuck...!!!χωρις κασερι.. :grin: δηλαδη λες:
"θα σε δω μια μερα κι αν μου αρεσεις" κ  "ηρθα για δουλειες ΟΔΙΚΩΣ στην πολη του τερνοπιλ ή εκδρομη να σε γνωρισω.." κ δεν σου λενε "ΑΓΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ φουλ ?":jerking:

το νημα ειναι πολωνια δεν ειναι για ερωτες στα χωραφια της μολδοβλαχιας κ στα ουκρανικα κολχοζ... πουλα παραμυθια εκει!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
ποσο να καεις στο μαμπα..δεν μιλανε αγγλικα και κυριε καθηγητα το γκουγκλ τρα;νσλειτορ σου βγαζει αλλα ντι αλλων..χωρις γλωσσσα νιετ..θα στειλεις σε 100 θα σου απαντησουν 10 πες κ πολλες λεω ποσσες μιλανε αγγλικα??? με ποσες θα συναντηθεις κ ποσες θα σου καθισουν..ποσω μαλλον για instaday fuck...οταν επεισα μια καλη 25αρα με κρατησε ολη την βδομαδα ...οχι one day θα σου απαντησουν 10
δεν γραφω στα αγγλικα εγω..μονο  στα ρωσσικα
αν μου απαντησει με αγγλικα η αλλη ντιαρ κλπ,δεν της ξαναγραφω,ειναι λουζ γκειμ,,,
το μαμπα αποδιδει μονο με ρωσσκα,αλλιως ειναι χασιμο χρονου
πουτανες ομως βρισκει καποιος σε μισες τιμες απ οτι στα δηθεν εσκορτ σαιτς

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Σίγουρα αν κάποιος είναι νέος ψηλός και πάει μια βδομάδα θα τη σκίσει την ουκρανική επαρχία.Θα γαμάει όλα τα μοντέλα(τίγκα στο μοντέλο είναι αυτές οι πόλεις).
Πήγε και ο flirter και σκίστηκε να γαμάει.Πήγε και ο Glock τα ίδια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τυπε ντερτυ ,ποσο να καεις στο μαμπα πια.. :S δεν μιλανε αγγλικα ειδικα επαρχια, φοιτητριες 18-22 δεν σε κοιτανε που καπως τα μιλανε,οσες τελειωσαν πανε κιεβ οι μεγαλες πολεις λβιβ οντεσσα για δουλεια-το γκουγκλ τρανσλειτορ σου βγαζει αλλα ντι αλλων.. :grin: χωρις γλωσσσα νιετ. μονο μπαζα +35αρες χωρισμενς κ απελπισμενες μην λεμε τα ιδια!!
θα στειλεις σε 100 θα σου απαντησουν 10 πες (κ πολλες λεω )ποσες μιλανε αγγλικα 2-3??? με ποσες θα συναντηθεις κ ποσες θα σου καθισουν..ποσω μαλλον για instaday fuck...!!!χωρις κασερι.. :grin: δηλαδη λες:
"θα σε δω μια μερα κι αν μου αρεσεις" κ  "ηρθα για δουλειες ΟΔΙΚΩΣ στην πολη του τερνοπιλ ή εκδρομη να σε γνωρισω.." κ δεν σου λενε "ΑΓΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ φουλ ?":jerking:

το νημα ειναι πολωνια δεν ειναι για ερωτες στα χωραφια της μολδοβλαχιας κ στα ουκρανικα κολχοζ... πουλα παραμυθια εκει!

Μη νομίζεις.Κάθονται γιατί είναι απελπισμενες.Έχεις μιλήσει με καμία?Σε παρακαλανε να έρθεις και ντρέπονται που δεν μπορούν να σε φιλοξενήσουν.Απλώς εγώ προτιμώ τα πιρανχας του Κιεβου γιατί είναι καλοντυμενες,κοσμογυρισμενες,αρωματισμενες και έχεις άπειρες επιλογές.Επαρχία μιζεριαζω ειναι σοβιετικο τοπίο γκριζαρισμα και μαυρίλα.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Μη νομίζεις.Κάθονται γιατί είναι απελπισμενες.Έχεις μιλήσει με καμία?Σε παρακαλανε να έρθεις και ντρέπονται που δεν μπορούν να σε φιλοξενήσουν.Απλώς εγώ προτιμώ τα πιρανχας του Κιεβου γιατί είναι καλοντυμενες,κοσμογυρισμενες,αρωματισμενες και έχεις άπειρες επιλογές.Επαρχία μιζεριαζω ειναι σοβιετικο τοπίο γκριζαρισμα και μαυρίλα.

Δεν μιλανε αγγλικα δυστυχως ουτε 10% ,δειτε μαμπα κ vk ! φυσικα επαρχια ειναι αρκετες απελπισμενες ,ομως  οσες  μιλανε αγγλικα-ειναι καλες-νεες = ζητανε κασερι-σπονσορινγκ με τον ξενο αμεσα..το ξερουν το σπορτ κ  δεν τρωνε παπα!
Το κιεβο ειναι για multiple choιces & budgets , για βαλκανιους λορδους κ καμακερους εχει ολα τα κομφορτς και απο γυναικες τα παντα ολα !το ελντοραντο του μουνιου διπλα στο Δνειπερο! :rockon:
εκτος απο προ ,σεμιπρο, αματερς εχει κ κανονικες γκομενες που αξιζουν(θελουν τροπο-χρονο)!! Ανταγωνισμος ειναι τουρκοι :S
πχ πηγα ιβανο κ με επιασε μια μιζερια  :S αν γνωριζα καμμια δυνατη  απο επαρχια θα την καλουσα κιεβ ορ γκρις αν ηταν αστερι!

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Σε μεγαλες πολεις γιατι δεν παιζεται couchsurfing οπου θα ειναι σιγουρη η συννενοηση στα αγγλικα+σπιτι να μεινεται και να γαματε?
Στην χειροτερη θα γνωρισετε φιλες της και θα μαθετε τα παντα για την πολη απο ντοπια
Τσεκαρα κατι πολεις Πολωνια και εχει πολυ πραμα απο γυναικες μεσα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν μιλανε αγγλικα δυστυχως ουτε 10% ,δειτε μαμπα κ vk ! φυσικα επαρχια ειναι αρκετες απελπισμενες ,ομως  οσες  μιλανε αγγλικα-ειναι καλες-νεες = ζητανε κασερι-σπονσορινγκ με τον ξενο αμεσα..το ξερουν το σπορτ κ  δεν τρωνε παπα!
Το κιεβο ειναι για multiple choιces & budgets , για βαλκανιους λορδους κ καμακερους εχει ολα τα κομφορτς και απο γυναικες τα παντα ολα !το ελντοραντο του μουνιου διπλα στο Δνειπερο! :rockon:
εκτος απο προ ,σεμιπρο, αματερς εχει κ κανονικες γκομενες που αξιζουν(θελουν τροπο-χρονο)!! Ανταγωνισμος ειναι τουρκοι :S
πχ πηγα ιβανο κ με επιασε μια μιζερια  :S αν γνωριζα καμμια δυνατη  απο επαρχια θα την καλουσα κιεβ ορ γκρις αν ηταν αστερι!

Οντως Κίεβο γαμάς ό,τι θες.Σπονσορέτς,προ,αματέρς,κανονικές γκόμενες έχει τα πάντα.Οσο αντέχει η τσέπη σου.
Εγώ τώρα με live καμάκι έβγαλα 3 κανονικές γκόμενες που γούσταρα σε μια βδομάδα κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο σε άλλη πόλη.Παράλληλα μπορείς να γαμάς βίζιτες έχει άπειρες επιλογές.
Πάντως επειδή μπορείς να χτυπήσεις πολύ high calibre γκόμενα(ίσως και εννιάρι αν διαθέτεις το κατάλληλο ρευστό) θεωρώ πως είναι καλύτερο να κεντράρεις εκεί και όχι να σκορπάς τα λεφτά σου σε πολλές εφτάρια και οχτάρια.Το Κίεβο είναι ίσως η μοναδική πόλη στην Ευρώπη που δίνει τη δυνατότητα σε σαραντάρηδες να κυκλοφορούν με εννιάρια.
Πολωνία οχτάρι είναι πρακτικά αδύνατο αν είσαι άνω των 40 εκτός ίσως αν ξοδεύεις για τη γκόμενα πάνω από 1500 ευρώ μηνιαίως.Βασικά δε γίνεται γιατί υπάρχουν ελάχιστα οχτάρια στη χώρα και εννιάρια βλέπεις μία κάθε βδομάδα το πολύ.
Ουκρανία επαρχία εννοείται δεν πας πάνω από εφτάρι απλά αν το ψάχξεις μπορεί να σου κάτσει πολύ οικονομικά επαρχία.Εννοείται με ρωσικά.Αν ήμουνα σε budget αυτό θα έκανα απλά για εμένα ταξίδι Ουκρανία που δε θα γαμήσω μίνιμουμ 10 γκόμενες τη βδομάδα το θεωρώ αποτυχία και αυτό δε γίνεται επαρχία.
Δηλαδή για κάποιον που διαθέτει πάνω από 3000 ευρώ για μια εβδομάδα για γούστα η επαρχία είναι άκυρη.Αν όμως έχεις 1000 ευρώ πρέπει να τη σκεφτείς σαν επιλογή εκτός αν πας Κίεβο μόνο για τριήμερο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε μεγαλες πολεις γιατι δεν παιζεται couchsurfing οπου θα ειναι σιγουρη η συννενοηση στα αγγλικα+σπιτι να μεινεται και να γαματε?
Στην χειροτερη θα γνωρισετε φιλες της και θα μαθετε τα παντα για την πολη απο ντοπια
Τσεκαρα κατι πολεις Πολωνια και εχει πολυ πραμα απο γυναικες μεσα

Πολωνία το ίντερνετ είναι πολύ περίεργο.Μερικές φορές δουλεύει πολύ καλά μερικές φορές βλαστημάς.Εχω βγάλει πολλές γκόμενες από randki.org,sympatia.pl,badoo,interia.pl και άλλα πολωνικά σάιτ αλλά δεν είναι consistent experience.Δεν είναι όπως Τσεχία που με seznamka.cz,znamost.cz,seznam.cz,stesti.cz κατάφερα να σχηματίσω ένα στρατό από δίμετρες Τσέχες(κάπου 15) που έφερνα αλληλοδιαδόχως για διακοπές.Πολωνία είναι κάπως θέμα τύχης το ίντερνετ ενώ Τσεχία,Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορωσία αν κάνεις τα ίδια πράγματα έχεις τα ίδια αποτελέσματα.
Γενικά Πολωνία άμα την ψάξεις με το ίντερνετ βρίσκεις άκρη αλλά πρέπει να την ψάξεις.Υπάρχουν σάιτ για αγορές επίπλων π.χ. που βάζουν αγγελίες και γκόμενες.Αν δεν ξέρεις πολωνικά δεν έχεις ιδέα δε φαντάζεσαι τι παίζει.
Ενώ Τσεχία,Ουκρανία,Ρωσία είναι το σκηνικό στη μάπα σου.Παλιά τα σάιτ Τσεχία δεν είχαν φίλτρα οπότε ήταν πανεύκολο να βρίσκεις γκόμενες και να γαμάς ήταν τελείως απλοικά σάιτ.Τώρα έχουν πονηρέψει.
Αυτά τα γράφω για όσους την ψάχνουν μέσω ίντερνετ γιατί το live είναι διαφορετικό.

Μια φορά μια Πολωνέζα βυζαρού μετά το τσιμπούκι με έδιωξε άρον άρον από το σπίτι της μόλις 5 λεπτά πριν γυρίσει ο σύζυγος.Βρέθηκα ξεζάρκωτος μεσάνυχτα στο ψωλόκρυο στα προάστια μιας μικρής πόλης στη μέση του πουθενά χωρίς να ξέρω πού βρίσκομαι.Ευτυχώς μια άλλη γκόμενα που έβγαζε το σκύλο βόλτα τη νύχτα με βοήθησε κάλεσε ταξί και βρήκα κατάλυμα ώστε την επόμενη μέρα να συναντήσω άλλη ΜΙΛΦ στην ίδια πόλη ξανά από ίντερνετ.
Γενικά σλαβικές χώρες παίζουν τρελά σκηνικά είναι όλες θεοπάλαβες.Αν γράψω ιστορίες απλά δε θα πιστεύετε τι γίνεται,πολλή τρέλλα.Ξεφεύγεις τελείως στα σλαβικά μουνολίβαδα είναι παράλληλο σύμπαν.

D

dude901123

Επισκέπτης

35+ χωρισμένες και μιλάνε αγγλικά? Που τις ανακάλυψες? Εγώ δεν τις έχω βρει πάντως εκτός από ελάχιστες επαναπατρισμένες που έζησαν κάποια στιγμή στο εξωτερικό. Οι ηλικίες γύρω στα 30 και μικρότερες τα μιλάνε. Αν πάλι στέλνεις μήνυμα σε 100 και σου απαντούν οι 10.. μήπως δεν φταίει το ότι δεν μιλάνε αγγλικά αλλά κάτι άλλο? Γιατί εμένα τουλάχιστον στις 20 μου απάντανε οι 10 και σε μερικές πόλεις και περισσότερες. Κάτι λάθος έχεις στο profile ή στον τρόπο που τις προσεγγίζεις. Ακόμα και αυτές που δεν μιλάνε αγγλικά αλλά καταλαβαίνουν το προσπαθούν.. Όπως σου είπα ήδη τα ψιλομιλάω οπότε μπορώ να κρατήσω μια συζήτηση που μένει στα απλά. Όσο για κασέρια και σαλάμια.. στο Κίεβο μαζί με την αραβοτουρκιά και τους απελπισμένους ευρωπαίους αγαπούληδες, όπως σωστά αποτύπωσε ο KMAN στις φωτογραφίες που ανέβασε, οι κοπέλες τριγυρνάνε στο κέντρο και στα γνωστά clubakia και ψάχνουν επίδοξους αγαπούληδες απελπισμένους από όλο τον κόσμο να τους τα φάνε άμεσα ή έμμεσα. Εκεί όντως.. κασεράκι, σαλαμάκι και τυράκι κάνουν τη διαφορά. Στην επαρχία δεν παίζει σε επαγγελματικό επίπεδο, σίγουρα αν θέλουν να πουλήσουν τον εαυτό τους θα το κάνουν εκεί που δεν θα βγούνε κάρτα.. στο χωριό τους δύσκολα.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
35+ χωρισμένες και μιλάνε αγγλικά? Που τις ανακάλυψες? Εγώ δεν τις έχω βρει πάντως εκτός από ελάχιστες επαναπατρισμένες που έζησαν κάποια στιγμή στο εξωτερικό. Οι ηλικίες γύρω στα 30 και μικρότερες τα μιλάνε. Αν πάλι στέλνεις μήνυμα σε 100 και σου απαντούν οι 10.. μήπως δεν φταίει το ότι δεν μιλάνε αγγλικά αλλά κάτι άλλο? Γιατί εμένα τουλάχιστον στις 20 μου απάντανε οι 10 και σε μερικές πόλεις και περισσότερες. Κάτι λάθος έχεις στο profile ή στον τρόπο που τις προσεγγίζεις. Ακόμα και αυτές που δεν μιλάνε αγγλικά αλλά καταλαβαίνουν το προσπαθούν.. Όπως σου είπα ήδη τα ψιλομιλάω οπότε μπορώ να κρατήσω μια συζήτηση που μένει στα απλά. Όσο για κασέρια και σαλάμια.. στο Κίεβο μαζί με την αραβοτουρκιά και τους απελπισμένους ευρωπαίους αγαπούληδες, όπως σωστά αποτύπωσε ο KMAN στις φωτογραφίες που ανέβασε, οι κοπέλες τριγυρνάνε στο κέντρο και στα γνωστά clubakia και ψάχνουν επίδοξους αγαπούληδες απελπισμένους από όλο τον κόσμο να τους τα φάνε άμεσα ή έμμεσα. Εκεί όντως.. κασεράκι, σαλαμάκι και τυράκι κάνουν τη διαφορά. Στην επαρχία δεν παίζει σε επαγγελματικό επίπεδο, σίγουρα αν θέλουν να πουλήσουν τον εαυτό τους θα το κάνουν εκεί που δεν θα βγούνε κάρτα.. στο χωριό τους δύσκολα.

το θεμα ειναι πολωνια αλλα θα απαντησω εδω
Α) στο χωριο τους βγαινουν ΑΝΕΤΑ με ξενο κ δεν τις κραζουν? δεν παιζει νοοτροπια ουκρανικου χωριου? κι ολα αυτα δυτικα?ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΒΥ ΣΕΚΤΟΡ !!!Να σου βαλω βιντεακια πως μπουκαραν σε καποιους ξενους ή ρωσοφωνους που δεν μιλανε ουκρανικα?
Β)Στην επαρχια ελαχιστες μιλανε αγγλικα..ουτε 10% εσυ απευθυνεσαι σε 30 πλας, οποτε η συνενοηση μαλλον γινεται με γκουγκλ...
αν στις 20 που γραφεις μιλανε ολες αγγλικα κ σου απαντανε οι 10 τοτε στην βυνιτσκα ειναι ολες της οξφορδης και εσυ ο ρουβας! :2funny:
ας πουν και αλλοι τι βρισκουν απο ιντερνετ στην επαρχια χωρις ρωσικα! κ τι εκαναν ατομα που πηγαν εκει! κιεβ αν ΜΕΤΡΑΣ εχεις επιτυχια πιο καλα γιατι μιλανε αγγλικα πολυ καλυτερα εχουν δουλεια κ αν σε γουσταρουν ψηνονται σχετικα ευκολα ,αν δεν γουσταρεις σχεση δεν εχεις χρονο ,τοτε χωνεις κασερι για ινσταφακς με την μερα την ωρα κλπ..και το βασικο εγω δεν μπορω να παω σε τριτοκοσμικα μερη να γαμησω τσαμπε γιατι ειναι χαλια και επικινδυνα ..οπως κ η ουκρανικη επαρχια!

D

dude901123

Επισκέπτης
το θεμα ειναι πολωνια αλλα θα απαντησω εδω
Α) στο χωριο τους βγαινουν ΑΝΕΤΑ με ξενο κ δεν τις κραζουν? δεν παιζει νοοτροπια ουκρανικου χωριου? κι ολα αυτα δυτικα?ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΒΥ ΣΕΚΤΟΡ !!!Να σου βαλω βιντεακια πως μπουκαραν σε καποιους ξενους ή ρωσοφωνους που δεν μιλανε ουκρανικα?
Β)Στην επαρχια ελαχιστες μιλανε αγγλικα..ουτε 10% εσυ απευθυνεσαι σε 30 πλας, οποτε η συνενοηση μαλλον γινεται με γκουγκλ...
αν στις 20 που γραφεις μιλανε ολες αγγλικα κ σου απαντανε οι 10 τοτε στην βυνιτσκα ειναι ολες της οξφορδης και εσυ ο ρουβας! :2funny:
ας πουν και αλλοι τι βρισκουν απο ιντερνετ στην επαρχια χωρις ρωσικα! κ τι εκαναν ατομα που πηγαν εκει! κιεβ αν ΜΕΤΡΑΣ εχεις επιτυχια πιο καλα γιατι μιλανε αγγλικα πολυ καλυτερα εχουν δουλεια κ αν σε γουσταρουν ψηνονται σχετικα ευκολα ,αν δεν γουσταρεις σχεση δεν εχεις χρονο ,τοτε χωνεις κασερι για ινσταφακς με την μερα την ωρα κλπ..και το βασικο εγω δεν μπορω να παω σε τριτοκοσμικα μερη να γαμησω τσαμπε γιατι ειναι χαλια και επικινδυνα ..οπως κ η ουκρανικη επαρχια!

Κοίτα τα έχουμε ξαναπεί, έχουμε μιλήσει και με τα άλλα profile που είχες στο παρελθόν και πάντα είσαι επιθετικός αμφισβητώντας συνεχώς οτιδήποτε γράφω. Δεν μπορώ να σου αποδείξω στα λόγια τίποτα. Είναι ο λόγος σου έναντι στο λόγο μου. Dead end.
Στο έγραψα και πάλι.. αν θέλεις έλα να το δεις με τα μάτια σου.. Τέλος Ιούνη θα είμαι επάνω. Κάθε 2 ημέρες θα αλλάζω γυναίκα και όλες θα είναι χωρίς οικονομική συναλλαγή. 5,6 καινούργιες ίσως και περισσότερες και 2,3 παλιές. Αλλιώς μπορούμε να συνεχίσουμε να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Το να αντιγράφεις τους άλλους είναι αναπόφευκτο. Το να αντιγράφεις-επαναλαμβάνεις τον εαυτό σου είναι τραγικό.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ αυτό που έχω πάντως να δηλώσω όσο και να σας βρίσκει αντίθετους είναι το εξής..Από την εμπειρία του μόνιμου κατοίκου Poland είναι το εξής...Το μόνο πλεονέκτημα της Πολωνίας σε σχέση με την Ελλάδα στο θέμα των γυναικών είναι ο αριθμός των γνωριμιών..Δηλαδή στην Βαρσοβία είναι πανεύκολο να γνωρίζεις κόσμο..Κάτι που ισχύει και στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού..Γνωρίζεις στα party,γνωρίζεις στα club ανοίγεις κύκλο πανεύκολα..Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι δεν έχεις κανένα τρόπο να γνωρίζεις κόσμο.Κυρίως σήμερα με την κρίση που ο κόσμος έχει πεσει σε κατάθλιψη.Οι άνθρωποι δεν γνωρίζονται εδώ!! Μόνο μέσα από δουλεία μπορείς..Κύκλος δεν ανοίγει Ελλάδα εύκολα κυρίως μετά τα 35...Κατά τα άλλα ότι και να γράφεται εδώ πιο εύκολα πάω στο κρεβάτι μια Ελληνιδα παρά μια Πολωνέζα..Και το γράφω με απόλυτη επίγνωση...Όταν καταφέρω με τα χίλια ζόρια να γνωρίζω 4 Ελληνίδες τον χρόνο αν δεν κάτσουν και οι 4 και μάλιστα  ΠΟΛΥ γρήγορα θα κάτσουν σίγουρα οι 3...Πολωνία γνώριζα 50 γυναίκες για να κάτσουν οι 4..Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι γνώριζα όμως!! Οπότε παίζω με το νόμο των μεγάλων αριθμών..Διαφωνώ πλήρως όμως πως μια Πολωνέζα θα σου κάτσει πιο εύκολα από μια Ελληνίδα..Και δεν μιλάω θεωρητικά είναι αυτά που έχω ζήσει..Μας πήδηξε το lounge στην Ελλάδα και η κουλτούρα..Κλείσε τα clubs βάλε την μουσική να παίξει και αφαίρεσε τα γαμημένα τα τραπεζάκια..Άσε τον κόσμο να ειναι όρθιος και να χορεύει λίγο να δείς μετα πόσο θα έχουμε ανάγκη τα ταξίδια..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ αυτό που έχω πάντως να δηλώσω όσο και να σας βρίσκει αντίθετους είναι το εξής..Από την εμπειρία του μόνιμου κατοίκου Poland είναι το εξής...Το μόνο πλεονέκτημα της Πολωνίας σε σχέση με την Ελλάδα στο θέμα των γυναικών είναι ο αριθμός των γνωριμιών..Δηλαδή στην Βαρσοβία είναι πανεύκολο να γνωρίζεις κόσμο..Κάτι που ισχύει και στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού..Γνωρίζεις στα party,γνωρίζεις στα club ανοίγεις κύκλο πανεύκολα..Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι δεν έχεις κανένα τρόπο να γνωρίζεις κόσμο.Κυρίως σήμερα με την κρίση που ο κόσμος έχει πεσει σε κατάθλιψη.Οι άνθρωποι δεν γνωρίζονται εδώ!! Μόνο μέσα από δουλεία μπορείς..Κύκλος δεν ανοίγει Ελλάδα εύκολα κυρίως μετά τα 35...Κατά τα άλλα ότι και να γράφεται εδώ πιο εύκολα πάω στο κρεβάτι μια Ελληνιδα παρά μια Πολωνέζα..Και το γράφω με απόλυτη επίγνωση...Όταν καταφέρω με τα χίλια ζόρια να γνωρίζω 4 Ελληνίδες τον χρόνο αν δεν κάτσουν και οι 4 και μάλιστα  ΠΟΛΥ γρήγορα θα κάτσουν σίγουρα οι 3...Πολωνία γνώριζα 50 γυναίκες για να κάτσουν οι 4..Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι γνώριζα όμως!! Οπότε παίζω με το νόμο των μεγάλων αριθμών..Διαφωνώ πλήρως όμως πως μια Πολωνέζα θα σου κάτσει πιο εύκολα από μια Ελληνίδα..Και δεν μιλάω θεωρητικά είναι αυτά που έχω ζήσει..Μας πήδηξε το lounge στην Ελλάδα και η κουλτούρα..Κλείσε τα clubs βάλε την μουσική να παίξει και αφαίρεσε τα γαμημένα τα τραπεζάκια..Άσε τον κόσμο να ειναι όρθιος και να χορεύει λίγο να δείς μετα πόσο θα έχουμε ανάγκη τα ταξίδια..

Εννοείται.Οι Ελληνίδες δε θέλουν να ριψοκινδυνεύσουν να κάνουν γνωριμίες με αγνώστους.Τα θέλουν όλα έτοιμα θέλουν κάποιος να εγγυηθεί για το άτομο που γνωρίζουν για να μην την πατήσουν.
Οι Πολωνέζες αντίθετα είναι τολμηρές,τρελιάρες.Νομίζουν οτι έχουν ένστικτο ξέρω εγώ τι κατεβάζει η σοφή τους κεφαλή.Ερωτεύονται αμέσως και πέφτουν τα bangs.
Αμα πάω Πολωνία ΠΣΚ θα κάνω σίγουρα φάση στα κλαμπ και η πιθανότητα να μου κάτσει μία είναι πολύ μεγάλη.Ελλάδα δε θα κάνω τίποτα γιατί θα με μπλοκάρουν με χίλιους τρόπους.Αν τα μαγαζιά ήταν ορθάδικα όπως Πολωνία να διευκολύνουν την προσέγγιση οι Ελληνίδες δε θα πατούσαν καν.
Ελλάδα μαγαζιά τύπου Czekolada,22,Mundo,Energy2000 απλά δεν υπήρξαν ούτε πρόκειται να υπάρξουν στον αιώνα τον άπαντα γιατί θα κλείσουν σε dt αφού οι γκόμενες θα τα σνομπάρουν και θα γεμίσουν ψωλαρία.

Βέβαια αυτό είναι δικαιολογημένο από μία άποψη αφού Ελλάδα έχει πολλά λαμόγια άντρες ενώ Πολωνία όχι τόο πολλά οι άντρες είναι πιο απλοί.Οπότε σου λέει η άλλη γιατί να εκτεθώ στο σανό που πουλάει ο άλλος τι να κάθομαι να ψάχνω, καλύτερα γνωριμία μέσω social circle για να πάω στα σίγουρα να έχω πληροφορίες.Ενώ Πολωνία έχουν εμπιστοσύνη γιατί οι Πολωνοί δε λένε μεγάλα μούσια είναι κάπως προβλεπέ και οι γκόμενες υποθέτουν οτι και ο ξένος έτσι είναι.Για αυτό και βλέπεις κάτι τύπους που λένε κραυγαλέες φιδιές με πολύ πρωτόγονο τρόπο(Αραβες,Τούρκοι,πάκηδες,Αράπηδες) να γίνονται πιστευτοί από τις γκόμενες ενώ Ελλάδα οι ίδιοι τύποι θα τις τρώγανε όχι να τους αφήσουν να μιλήσουν σε γκόμενες.
Θα χωνόταν δηλαδή ο Ελληναράς στη μούρη του πάκη και θα του έλεγε τι μαλακίες λες στη γκόμενα ρε γύφτο?Να δω τα διαπιστευτήριά σου.Από πού είσαι?Τον πούλο.
Αυτό δεν είναι ακριβώς βέβαια ευρωπαική κουλτούρα αλλά κάπως έτσι λειτουργεί στην πράξη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom