Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Εγώ αυτό που έχω πάντως να δηλώσω όσο και να σας βρίσκει αντίθετους είναι το εξής..Από την εμπειρία του μόνιμου κατοίκου Poland είναι το εξής...Το μόνο πλεονέκτημα της Πολωνίας σε σχέση με την Ελλάδα στο θέμα των γυναικών είναι ο αριθμός των γνωριμιών..Δηλαδή στην Βαρσοβία είναι πανεύκολο να γνωρίζεις κόσμο..Κάτι που ισχύει και στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού..Γνωρίζεις στα party,γνωρίζεις στα club ανοίγεις κύκλο πανεύκολα..Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι δεν έχεις κανένα τρόπο να γνωρίζεις κόσμο.Κυρίως σήμερα με την κρίση που ο κόσμος έχει πεσει σε κατάθλιψη.Οι άνθρωποι δεν γνωρίζονται εδώ!! Μόνο μέσα από δουλεία μπορείς..Κύκλος δεν ανοίγει Ελλάδα εύκολα κυρίως μετά τα 35...Κατά τα άλλα ότι και να γράφεται εδώ πιο εύκολα πάω στο κρεβάτι μια Ελληνιδα παρά μια Πολωνέζα..Και το γράφω με απόλυτη επίγνωση...Όταν καταφέρω με τα χίλια ζόρια να γνωρίζω 4 Ελληνίδες τον χρόνο αν δεν κάτσουν και οι 4 και μάλιστα ΠΟΛΥ γρήγορα θα κάτσουν σίγουρα οι 3...Πολωνία γνώριζα 50 γυναίκες για να κάτσουν οι 4..Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι γνώριζα όμως!! Οπότε παίζω με το νόμο των μεγάλων αριθμών..Διαφωνώ πλήρως όμως πως μια Πολωνέζα θα σου κάτσει πιο εύκολα από μια Ελληνίδα..Και δεν μιλάω θεωρητικά είναι αυτά που έχω ζήσει..Μας πήδηξε το lounge στην Ελλάδα και η κουλτούρα..Κλείσε τα clubs βάλε την μουσική να παίξει και αφαίρεσε τα γαμημένα τα τραπεζάκια..Άσε τον κόσμο να ειναι όρθιος και να χορεύει λίγο να δείς μετα πόσο θα έχουμε ανάγκη τα ταξίδια..
ισχυει αυτο, αλλα μη ξεχνας οτι μπορει να λειτουργησει κ αντιστροφα.Δηλαδη αυτες που γνωριζεις πολυ ευκολα προφανως δε γνωριζουν μονο εσενα.αλλα ρξισου ευκολα γνωριζουν κ αλλους 50.Ενω η ελληνιδα που δε γνωριζεις ευκολα αν γνωριστεις εχει αλλη σημασια.τετοιες γνωριμιες ετσι κ αλλιως για τις πολωνες ειναι απλα χαβαλες. αυτος που γουσταρουν παλι απ τον κυκλο τους θα ειναι που ειναι εξισου η ακομη πιο δυσκολο να μπεις (ποσο μαλλον αν εισαι ξενος)