@DRLOVE μου θυμησες μεγάλα καγκουριλίκια..
Ειχα παει meta seta,ετσι πηγα και disco.
Οντως,δεν μπαινει μη λευκός,παρά τα αντίθετα που έγραφαν στο fb οι ιδιοκτήτες όταν τους εκραζαν κάτι πάκια για ρατσιμό.
Πάντως όσο περνάει η ωρα,γινεται τελείως βλαχομπαροκ η καταστάση..
Πάντως απορω πως και δεν έχει αναφερθει γενικά το θέμα της πόρτας.
Στα Meta seta Galareta (4-5 είναι) μπαίνεις μια χαρά.Φαση βοτκα ένα ευρώ είναι.Meta disco είναι το πρόβλημα αν είσαι λίγο παραπάνω μελαχρινός όπως είναι το 60% των Ελλήνων..
Γενικά δεν έχεις θέμα με πόρτα πέρα απο τα πολύ local μαγαζία..Αλλά εγώ πάντα κυνηγάω τα local..Meta disco αξίζει η εμπειρία πάντως να το επισκεφτεί κάποιος για το βλαχομπαρόκ και την διαφορετικότητα..
Άλλη εμπειρία είναι να μπλέξεις με μαγαζιά Disco Polo , όπως το explosion στην απέναντι μεριά του ποταμού αλλά εκεί σε κοιτάνε λες και είσαι εξωγήινος..Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσεις σε γκόμενα (ούτε μιλάει Αγγλικά ή θα είναι με παρέα)..
Γενικά έχοντας γυρίσει τα πάντα αυτό που προτείνω εγώ είναι μακρυά απο τα άκρα..Ούτε disco polo ούτε τουριστικά..Κάπου στην μέση..Μια Disco ευρωπαϊκού στυλ αλλα με λίγους ξένους..Εγω είχα καταλήξει στο Decada...Αλλά επειδή δεν είμαι απλώς τουρίστας εκεί και μιλαώ κάθε μέρα με φίλους μου λένε πως έχει αρχίσει να καίγεται και αυτό..Το ανακάλυψαν οι Τουρκοι και πολλοί απο Κουρδιστάν..
Αν θέλετε την γνωμή μου παίξτε καλύτερα Ουκρανία..Αν θέλετε οπωσδήπουτε Πολωνία προτείνω κυνηγητό για μεθυσμένες φοιτήτριες στο Πόζναν αν είστε μέχρι 33 max..
Πάντως επισημαίνω κάτι..Όποιος έχει ζήσει μόνιμα κάπου για πάνω απο 4 μήνες το απομυθοποιεί.Όλοι όμως και σε οποιοδήποτε μέρος..Όποιος πάει απλά τουριστικά φτιάχνει μια μαγική εικόνα στο μυαλό του που συνήθως δεν είναι αλήθεια..
Ενδεικτικά αναφέρω στον φίλο τον clock που βρίζει Γερμανία (γιατί απλά έζησε εκέι) έχω κάνει σε τριήμερο ταξίδι Βερολίνο one night stand..Επιήσης έχω κάνει one night stand με Ροδίτισα 25 χρονών σε τετραήμερο στην Ρόδο πριν 2 χρόνια..Αυτά δεν σημαίνουν τίποτα!! Ούτε ότι οι Ροδίτισες είναι εύκολες όυτε στο Βερόλινο γαμείς κάργα!!!Όποιος μένει κάπου καιρό καταλαβαίνει..Για αυτο και ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οπου έχουν μείνει εξωτερικό πάνω από 4 μήνες στο τέλος βρίζουν την χώρα..Ενας είναι ο λογος!! Ψάχνουμε τον παραδεισο..ΔΕΝ υπάρχει πλέον ΠΟΥΘΕΝΑ στη Ευρωπη παράδεισος που θα γαμάτε εύκολα και κάθε διήμερο!!! Πάνε αυτα!! Αυτή είναι η αλήθεια.