Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.262
Πόντοι
3.656
Ουκρανία το ίντερνετ πάντα έριχνε στα αυτιά στην Πολωνία.Αυτό δε λέει πολλά.
αυτο ειναι πολυ βασικο για τουριστα..τι δεν παιζειρολο,ειδικα για να γαμας κ μερα το νετ ειναι βασικο,,,,

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Sorry babuska είναι local μέρος και έχει πολλά Matures μεσα..Δεν παίζει πορνεια εκει αλλα εχεις πιθανοτητες να γνωρισεις normal γκομενα στο 6 απο ομορφια.

Το πρόβλημα δινω μια πιθανότητα 75% να φας πόρτα...Δε τρως πόρτα στα high end μαγαζία Κιεβο που περιμένουν τα θυματακια να τα φανε και ρίχνουν στο local τελειωμένο γιατί είναι μαγαζάκι μόνο για ντόπιους..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.262
Πόντοι
3.656
Sorry babuska είναι local μέρος και έχει πολλά Matures μεσα..Δεν παίζει πορνεια εκει αλλα εχεις πιθανοτητες να γνωρισεις normal γκομενα στο 6 απο ομορφια.

Το πρόβλημα δινω μια πιθανότητα 75% να φας πόρτα...Δε τρως πόρτα στα high end μαγαζία Κιεβο που περιμένουν τα θυματακια να τα φανε και ρίχνουν στο local τελειωμένο γιατί είναι μαγαζάκι μόνο για ντόπιους..
ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΟΡΤΑ ο δασκαλος
επιβαλει την δυναμικη του στο χωρο...αλφαβητα ρε τυπε ....

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Στην Βαρσοβία το πιο ελεεινό μαγαζί λεγεται meta disco και βρίσκεται ακριβώς πίσω από το Novotel.Όταν λέμε ελεεινό μιλάμε μυρίζει ιδρωτίλα μέσα, οι τύποι μέσα βρωμεροί,πέφτουν κάτω, οι μπράβοι τραβάγανε σέρνοντας στο πάτωμα άτομα μεθυσμένα κλπ..Είναι ένα από τα μαγαζιά που αν σε δει ελάχιστο μελαχρινό ρίχνει πόρτα..Και οταν λέμε πόρτα ενοούμε NOΟΟ και αν αντιμιλήσεις μπορείς να φας και φάπα..
Δεν έχει να κάνει με το ποίος είσαι για να φας πόρτα,έχει να κάνει με το στυλ του μαγαζιού..Όταν θέλουν ντόπιους θα σε διώξουν ας είναι και το πιο βρωμερό μαγαζί του πλανήτη..

Υ.Γ.
Έγω πήγαινα νωρίς metadisco για να γελάσω..Επειδή ειναι local μέρος ας είναι και βρωμερό παίζει να κάνεις κανα κονε σε σχέση με τα στημένα τουριστικά.. μέτα όμως πάντα Decada!!! Εκεί ήταν κυριλε αλλά επειδή ήταν λίγο πιο πέρα δεν έπαιζει πολύ τουρισμός μέσα..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
@DRLOVE μου θυμησες μεγάλα καγκουριλίκια..
Ειχα παει meta seta,ετσι πηγα και disco.

Οντως,δεν μπαινει μη λευκός,παρά τα αντίθετα που έγραφαν στο fb οι ιδιοκτήτες όταν τους εκραζαν κάτι πάκια για ρατσιμό.
Πάντως όσο περνάει η ωρα,γινεται τελείως βλαχομπαροκ η καταστάση..

Πάντως απορω πως και δεν έχει αναφερθει γενικά το θέμα της πόρτας.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
@DRLOVE μου θυμησες μεγάλα καγκουριλίκια..
Ειχα παει meta seta,ετσι πηγα και disco.

Οντως,δεν μπαινει μη λευκός,παρά τα αντίθετα που έγραφαν στο fb οι ιδιοκτήτες όταν τους εκραζαν κάτι πάκια για ρατσιμό.
Πάντως όσο περνάει η ωρα,γινεται τελείως βλαχομπαροκ η καταστάση..

Πάντως απορω πως και δεν έχει αναφερθει γενικά το θέμα της πόρτας.

Στα Meta seta Galareta  (4-5 είναι) μπαίνεις μια χαρά.Φαση βοτκα ένα ευρώ είναι.Meta disco είναι το πρόβλημα αν είσαι λίγο παραπάνω μελαχρινός όπως είναι το 60% των Ελλήνων..

Γενικά δεν έχεις θέμα με πόρτα πέρα απο τα πολύ local μαγαζία..Αλλά εγώ πάντα κυνηγάω τα local..Meta disco αξίζει η εμπειρία πάντως να το επισκεφτεί κάποιος για το βλαχομπαρόκ και την διαφορετικότητα..

Άλλη εμπειρία είναι να μπλέξεις με μαγαζιά Disco Polo , όπως το explosion στην απέναντι μεριά του ποταμού αλλά εκεί σε κοιτάνε λες και είσαι εξωγήινος..Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσεις σε γκόμενα (ούτε μιλάει Αγγλικά ή  θα είναι με παρέα)..

Γενικά έχοντας γυρίσει τα πάντα αυτό που προτείνω εγώ είναι μακρυά απο τα άκρα..Ούτε disco polo ούτε τουριστικά..Κάπου στην μέση..Μια Disco ευρωπαϊκού στυλ αλλα με λίγους ξένους..Εγω είχα καταλήξει στο Decada...Αλλά επειδή δεν είμαι απλώς τουρίστας εκεί και μιλαώ κάθε μέρα με φίλους μου λένε πως έχει αρχίσει να καίγεται και αυτό..Το ανακάλυψαν οι Τουρκοι και πολλοί απο Κουρδιστάν..

Αν θέλετε την γνωμή μου παίξτε καλύτερα Ουκρανία..Αν θέλετε οπωσδήπουτε Πολωνία προτείνω κυνηγητό για μεθυσμένες φοιτήτριες στο Πόζναν αν είστε μέχρι 33 max..

Πάντως επισημαίνω κάτι..Όποιος έχει ζήσει μόνιμα κάπου για πάνω απο 4 μήνες το απομυθοποιεί.Όλοι όμως και σε οποιοδήποτε μέρος..Όποιος πάει απλά τουριστικά φτιάχνει μια μαγική εικόνα στο μυαλό του που συνήθως δεν είναι αλήθεια..

Ενδεικτικά αναφέρω στον φίλο τον clock που βρίζει Γερμανία (γιατί απλά έζησε εκέι) έχω κάνει σε τριήμερο ταξίδι Βερολίνο one night stand..Επιήσης έχω κάνει one night stand με Ροδίτισα 25 χρονών σε τετραήμερο στην Ρόδο πριν 2 χρόνια..Αυτά δεν σημαίνουν τίποτα!! Ούτε ότι οι Ροδίτισες είναι εύκολες όυτε στο Βερόλινο γαμείς κάργα!!!Όποιος μένει κάπου καιρό καταλαβαίνει..Για αυτο και ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οπου έχουν μείνει εξωτερικό πάνω από 4 μήνες στο τέλος βρίζουν την χώρα..Ενας είναι ο λογος!! Ψάχνουμε τον παραδεισο..ΔΕΝ υπάρχει πλέον ΠΟΥΘΕΝΑ στη Ευρωπη παράδεισος που θα γαμάτε εύκολα και κάθε διήμερο!!! Πάνε αυτα!! Αυτή είναι η αλήθεια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ενδεικτικά αναφέρω στον φίλο τον clock που βρίζει Γερμανία (γιατί απλά έζησε εκέι) έχω κάνει σε τριήμερο ταξίδι Βερολίνο one night stand..Επιήσης έχω κάνει one night stand με Ροδίτισα 25 χρονών σε τετραήμερο στην Ρόδο πριν 2 χρόνια..Αυτά δεν σημαίνουν τίποτα!! Ούτε ότι οι Ροδίτισες είναι εύκολες όυτε στο Βερόλινο γαμείς κάργα!!!Όποιος μένει κάπου καιρό καταλαβαίνει..Για αυτο και ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οπου έχουν μείνει εξωτερικό πάνω από 4 μήνες στο τέλος βρίζουν την χώρα..Ενας είναι ο λογος!! Ψάχνουμε τον παραδεισο..ΔΕΝ υπάρχει πλέον ΠΟΥΘΕΝΑ στη Ευρωπη παράδεισος που θα γαμάτε εύκολα και κάθε διήμερο!!! Πάνε αυτα!! Αυτή είναι η αλήθεια.
:hi: :hi: :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Ποια πόρτα;Το μαγαζί είναι τελείως λαϊκό με 100 γκριβνυα είσοδο όταν το Carribean έχει 300.Εκεί δεν τρως πόρτα με τίποτα.Απλά έχει πολύ μέτριες και λίγες γκόμενες μέσα δεν άντεξα το χάλι και έφυγα για Carribean.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.262
Πόντοι
3.656
Ποια πόρτα;Το μαγαζί είναι τελείως λαϊκό με 100 γκριβνυα είσοδο όταν το Carribean έχει 300.Εκεί δεν τρως πόρτα με τίποτα.Απλά έχει πολύ μέτριες και λίγες γκόμενες μέσα δεν άντεξα το χάλι και έφυγα για Carribean.
υπαρχει πιο χαλι απο καριμπιαν??εκλπησομαι....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
υπαρχει πιο χαλι απο καριμπιαν??εκλπησομαι....

Βασικά τώρα όλο το παιχνίδι Carribean είναι.Decadence,Avalon έχουν κλείσει,το D Lux πολύ τέκνο έχει γίνει,τα εφτάρια,οχτάρια,μιλφέτα που ψάχνονται Carribean ερχονται και εκεί δίνονται οι μάχες για τα ψωλάκια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι η Πολωνέζα που θα επισκεφτώ την επόμενη εβδομάδα Πόζναν.30 χρονών,180.Αυτό το επίπεδο είναι διαθέσιμο για σχεσάκηδες.

2jxFzG.jpg

xyTcih.jpg

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.262
Πόντοι
3.656
Εδώ είναι η Πολωνέζα που θα επισκεφτώ την επόμενη εβδομάδα Πόζναν.30 χρονών,180.Αυτό το επίπεδο είναι διαθέσιμο για σχεσάκηδες.

2jxFzG.jpg
αλλαζεις τοπους συνεχεια
ανταρτοπολεμο τακτικη βλεπω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είμαι οπαδός της θεωρίας του ενιαίου σλαβικού χώρου.Πολωνία,Ουκρανία,Τσεχία,Ρωσία,Λευκορρωσία έχουν πρακτικά ασήμαντες διαφορές.Η εμπειρία είναι παντού η ίδια slavic chic excitement.
O μέσος Ελληνας έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να ξεχωρίσει εμφανισιακά τις γκόμενες από τις παραπάνω χώρες όπως δεν μπορεί να ξεχωρίσει τις Νορβηγίδες από τις Σουηδές και τις Δανέζες.
Απλά οι Τσέχες είναι ψηλότερες,οι Πολωνέζες έχουν βυζάρες και μεγάλες μύτες,οι Ουκρανές έχουν τσιμπουκόχειλα αλλά άντε να προσδιορίσεις τα σχετικά μεγέθη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.262
Πόντοι
3.656
Είμαι οπαδός της θεωρίας του ενιαίου σλαβικού χώρου.Πολωνία,Ουκρανία,Τσεχία,Ρωσία,Λευκορρωσία έχουν πρακτικά ασήμαντες διαφορές.Η εμπειρία είναι παντού η ίδια slavic chic excitement.
ναι αυτο
αλλα η προσσεγγιση ειναι ανταρτικου
αλλαγη θεσεων αιφνιδιαμσος κλπ
εγω αντιθετα παω παντα οδησο νικολαεφ κ περιξ
κανω κινησεις τακτικου στρατου ,αργα αλλα σταθερα κερδιζω εδαφη!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ναι αυτο
αλλα η προσσεγγιση ειναι ανταρτικου
αλλαγη θεσεων αιφνιδιαμσος κλπ
εγω αντιθετα παω παντα οδησο νικολαεφ κ περιξ
κανω κινησεις τακτικου στρατου ,αργα αλλα σταθερα κερδιζω εδαφη!!!

Ο αιφνιδιασμός είναι βασικός.Τώρα σκέφτομαι σοβαρά και για Μινσκ αφού καταργήθηκε η βίζα για 5 μέρες.Πολύ γαμάτη ευκαιρία για κάμακερς.
Αν πας συνέχεια στην ίδια πόλη σε μαθαίνουνε.Εμένα με αναγνώρισαν στο Λβωφ ένα χρόνο μετά γιατί έπεφτα στις ίδιες μουνάρες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.262
Πόντοι
3.656
Ο αιφνιδιασμός είναι βασικός.Τώρα σκέφτομαι σοβαρά και για Μινσκ αφού καταργήθηκε η βίζα για 5 μέρες.Πολύ γαμάτη ευκαιρία για κάμακερς.
Αν πας συνέχεια στην ίδια πόλη σε μαθαίνουνε.Εμένα με αναγνώρισαν στο Λβωφ ένα χρόνο μετά γιατί έπεφτα στις ίδιες μουνάρες.
τι εγινε με μπελαρους?δεν θελει βιζα?για 5 μερες?
δωσε λινκ ,θα παω οδικα μπρεστ κ μπαρανοβιτσι αν ισχυει,απειρα χωνια εκει,ετσι κι αλλιως οντεσα μεχρι 15 αυγουστου δεν παω ειναι οβερπραιζιντ ολα
ευκαιρια για κατι νεο...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τι εγινε με μπελαρους?δεν θελει βιζα?για 5 μερες?
δωσε λινκ ,θα παω οδικα μπρεστ κ μπαρανοβιτσι αν ισχυει,απειρα χωνια εκει,ετσι κι αλλιως οντεσα μεχρι 15 αυγουστου δεν παω ειναι οβερπραιζιντ ολα
ευκαιρια για κατι νεο...

Εμαθα οτι ισχύει από Μάιο.Αν πας για λιγότερο από 5 μέρες και είσαι από ΕΕ,δε χρειάζεσαι βίζα.Γαμάτο.
Αυτό που δεν ξέρω είναι αν πρέπει υποχρεωτικά να μπεις μέσω αεροδρομίου Μινσκ ή γίνεται και από τα σύνορα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.262
Πόντοι
3.656
φυγαμε το διαβασα
Σε μια προσπάθεια αύξησης του εισερχόμενου τουρισμού της, η Λευκορωσία θα επιτρέπει με την υπογραφή ενός νέου διατάγματος σε πολίτες 80 χωρών απ’όλο τον κόσμο να την επισκέπτονται χωρίς την απαραίτητη θεώρηση για το διάστημα των 5 ημερών. -
απο γεναρη ισχυει....οχι ρε πουστη κ πεταξα 12 μερες ελλαδα τον απριλιο...
βλεπω την ουκρανια να πεφτει μετα απο αυτο ....οι εμπειροι θα παιχτουν μπελαρουςς
βεβαια 5 μερες ειναι λιγες
αλλα τα νιμου ειναι μαντρωμενα ,κ αυτο ειναι το βασικο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.262
Πόντοι
3.656
ΑΚΥΡΟ ,ΟΔΙΚΩς.....

ΣΗΜ. 6: -για τα κοινά διαβατήρια και μέχρι πέντε ημέρες παραμονή δεν απαιτείται πλέον θεώρηση εισόδου (VISA), μόνον όταν η είσοδος και η έξοδος στη Λευκορωσία πραγματοποιείται από το αεροδρόμιο του Μίνσκ

ΜΟΝΟ ΜΙΝΣΚ
ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΒΥΣΙΝΟ....να γαμισουμε παμε οχι να μας γαμισουν
υγ.ποσο ειναι η βιζα για ενα η τρις μηνες κμαν?ξερεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom