Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
CLUB BANK  :rockon: !Βαρσοβια-μασοβιτσκι!!

Συνημμένα

• _DC5005.png
    _DC5005.png
    966,6 KB · Εμφανίσεις: 58

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολωνία είναι όντως γελοιωδώς εύκολα.Εκεί πάω όταν είμαι on budget.Φοιτητουπόλεις Πόζναν,Βρότσλαβ παίζουν μικρές φοιτήτριες ενώ Βαρσοβία πιο μιλφοειδείς καταστάσεις και επαγγελματίες.
Θα έλεγα οτι η Πολωνία έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι άσχετα με ό,τι γράφεται εδώ κυρίως λόγω της αθρόας εισόδου Ουκρανέζων που δε γουστάρουν Πολωνούς και Πολωνέζες κατ ελάχιστον.
Αν κάποιος επισκεφτεί Cuba Libre Poznan ή τα κλαμπς στο Passaz Niepodolny Wroclaw απλά δε θα πιστεύει την ευκολία από τις γκόμενες.Είναι σχεδόν σουρρεαλιστικό ξέρεις οτι θα γαμήσεις 100% μόνο και μόνο γιατί είσαι ξένος.
Το Balkan πέος κάνει θραύση οι υπόλοιποι ξένοι είναι για τα μπάζα εντελώς δε στέκονται με τίποτα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πολωνία είναι όντως γελοιωδώς εύκολα.Εκεί πάω όταν είμαι on budget.Φοιτητουπόλεις Πόζναν,Βρότσλαβ παίζουν μικρές φοιτήτριες ενώ Βαρσοβία πιο μιλφοειδείς καταστάσεις και επαγγελματίες.
Θα έλεγα οτι η Πολωνία έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι άσχετα με ό,τι γράφεται εδώ κυρίως λόγω της αθρόας εισόδου Ουκρανέζων που δε γουστάρουν Πολωνούς και Πολωνέζες κατ ελάχιστον.
Αν κάποιος επισκεφτεί Cuba Libre Poznan ή τα κλαμπς στο Passaz Niepodolny Wroclaw απλά δε θα πιστεύει την ευκολία από τις γκόμενες.Είναι σχεδόν σουρρεαλιστικό ξέρεις οτι θα γαμήσεις 100% μόνο και μόνο γιατί είσαι ξένος.
Το Balkan πέος κάνει θραύση οι υπόλοιποι ξένοι είναι για τα μπάζα εντελώς δε στέκονται με τίποτα.

Απο τα πιο άκυρα post που έχουν γραφεί γενικά στα bourdela. Cuba Libre φοιτήτριες 19-20 χρονών, full στην ξένη πούτσα απο Εράσμους σκάει o kman 40+ στα παιδάκια που χορέυουν και πηδάει 100%. Επειδή έχω βρεθέι εκεί 6 φορές αν τα πράγματα είναι όπως λές γιατι εσύ και εγω τρέχουμε στην Ουκρανία και δεν πάμε να πηδάμε 100% μικρούλες στο Πόζναν? Μας διαβάζει κόσμος!Οι  υπερβολές μόνο κακό κάνουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απο τα πιο άκυρα post που έχουν γραφεί γενικά στα bourdela. Cuba Libre φοιτήτριες 19-20 χρονών, full στην ξένη πούτσα απο Εράσμους σκάει o kman 40+ στα παιδάκια που χορέυουν και πηδάει 100%. Επειδή έχω βρεθέι εκεί 6 φορές αν τα πράγματα είναι όπως λές γιατι εσύ και εγω τρέχουμε στην Ουκρανία και δεν πάμε να πηδάμε 100% μικρούλες στο Πόζναν? Μας διαβάζει κόσμος!Οι  υπερβολές μόνο κακό κάνουν.

Εγώ πάω και Πολωνία.Εκεί ήμουνα το Μάρτιο.Μπορεί να πάω και τώρα το Μάιο.Δε σημαίνει οτι επειδή πάω Ουκρανία,σταμάτησα να πάω Πολωνία ούτε το αντίθετο.
Εχεις φοβερό πλεονέκτημα στα κλαμπ της Πολωνίας διότι όλοι εκεί είναι άφραγκοι ούτε δυο ποτά δεν μπορούν να κεράσουνε.Αμα βρεις τις γκόμενες που τα παίρνουνε,είσαι άρχοντας.
Και Βρότσλαβ,Κατοβίτσε έχει πολλές τέτοιες στα κλαμπ.Πόζναν όχι τόσο πολλές διότι είναι ανώτερο οικονομικά έχει δουλειές και δεν έχει την πουτανέ ατμόσφαιρα της Σιλεσίας.
Το πρόβλημα πλέον Πολωνία είναι οτι ως ξένος αν πας σε κλαμπ με πάνω από 90% Πολωνούς κινδυνεύεις να φας ξύλο γιατί σε βλέπουν σαν απειλή.Για αυτό είπα για το Cuba Libre.Ενας τριαντάρης Ελληνας μπορεί να καρφώσει χαλαρά Cuba Libre και χωρίς λεφτά αφού όλες οι γκόμενες εκεί συρρέουν για ξένο πούτσο.

Γκόμενα της μιας νύχτας που έβγαλα Βρότσλαβ το Μάρτιο στο κλαμπ.Βέβαια μου έφαγε αρκετά σε σαμπάνιες κτλ στα κυριλέ μαγαζιά.

klkxwJ.jpg

oGOJOh.jpg

oiSQFB.jpg

Μία μέρα πριν είχα βγάλει αυτή την Ουκρανή γκόμενα πάλι από κλαμπ στο Βρότσλαβ.Αυτή ζήτησε βέβαια ευθέως φράγκα για να πληρώσει το νοίκι.

ANeTG1.jpg

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πραγματικά θα θαυμάσω το ταλέντο του kman να ξετρυπώνει τις πουτάνες.

Μετά απο εκατοντάδες νύχτες στην Πολωνία δεν μου την έχει πέσει ούτε εχω δει ποτέ πουτάνα στα clubs εκεί..Μιλάμε για τα normal clubs όχι τα στριπτιζάδικα. Στατιστικά αν υπήρχε πορνεία δεν είναι δυνατόν να μην έχω πετύχει πουθενά.

Αντίθετα δεν υπάρχει νύχτα που να εχω βγεί σε οποιοδήποτε μαγαζί στην Ουκρανία και να μην έχω δεί πουτάνες. Δεν υπάρχει πιο άκυρος προορισμος για πορνεία απο την Πολωνία όταν μάλιστα υπάρχει μια Ουκρανία που ακόμα και εγω που δεν ασχολούμαι με το άθλημα χωρίς να το ψάξω καθόλου δέχομαι πολλλές προτάσεις εκεί για πληρωμή.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

100% ανακριβες και επικίνδυνο για τον μέσο πορνοτουριστα μηνυμα.

Ειδικα το "Είναι σχεδόν σουρρεαλιστικό ξέρεις οτι θα γαμήσεις 100% μόνο και μόνο γιατί είσαι ξένος."
ειναι από τις μεγαλύτερα παπατζιλικια που εχουν γραφτει στο συγκεκριμενο thread.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πραγματικά θα θαυμάσω το ταλέντο του kman να ξετρυπώνει τις πουτάνες.

Μετά απο εκατοντάδες νύχτες στην Πολωνία δεν μου την έχει πέσει ούτε εχω δει ποτέ πουτάνα στα clubs εκεί..Μιλάμε για τα normal clubs όχι τα στριπτιζάδικα. Στατιστικά αν υπήρχε πορνεία δεν είναι δυνατόν να μην έχω πετύχει πουθενά.

Αντίθετα δεν υπάρχει νύχτα που να εχω βγεί σε οποιοδήποτε μαγαζί στην Ουκρανία και να μην έχω δεί πουτάνες. Δεν υπάρχει πιο άκυρος προορισμος για πορνεία απο την Πολωνία όταν μάλιστα υπάρχει μια Ουκρανία που ακόμα και εγω που δεν ασχολούμαι με το άθλημα χωρίς να το ψάξω καθόλου δέχομαι πολλλές προτάσεις εκεί για πληρωμή.

Δεν είναι πουτάνες.Απλά ψάχνουν για άντρες που θα χρηματοδοτήσουν το lifestyle που επιθυμούν.Εχει πολλές τέτοιες Πολωνία,ιδίως Σιλεσία.
Οι Πολωνοί συχνά δεν ξοδεύουν μία για τις γκόμενες παρά μόνο για τον εαυτό τους και αυτές ψάχνουν το Βαλκάνιο νταγλαρά.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Δεν είναι πουτάνες.Απλά ψάχνουν για άντρες που θα χρηματοδοτήσουν το lifestyle που επιθυμούν.Εχει πολλές τέτοιες Πολωνία,ιδίως Σιλεσία.
Οι Πολωνοί συχνά δεν ξοδεύουν μία για τις γκόμενες παρά μόνο για τον εαυτό τους και αυτές ψάχνουν το Βαλκάνιο νταγλαρά κοντοστουπη.

:2funny:

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
αγαπητον kman γερμανια

μην κανεις κανα αστειο και κατεβεις κουβα, αγιο δομηνικο κλπ λατινικες χωρες η φωτο σου εχει δωθει στο ιμιγκρασιον και θα σου απαγορευθεί η είσοδος διοτι με τα 100ρικα που σκορπας θα χαλασεις την πιατσα και στην λατινα!!!!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
αγαπητον kman γερμανια

μην κανεις κανα αστειο και κατεβεις κουβα, αγιο δομηνικο κλπ λατινικες χωρες η φωτο σου εχει δωθει στο ιμιγκρασιον και θα σου απαγορευθεί η είσοδος διοτι με τα 100ρικα που σκορπας θα χαλασεις την πιατσα και στην λατινα!!!!

αστα συντροφε ,εφυγε ο καστρο ανοιξε η αγορα της ΚΟΥΒΑΣ με ΗΠΑ κ το χανουμε το νησι θα σκασουν οι αμερικανοι κμαν θα μοιραζουν 100δολλαρα στην μαλεκον! :tickedoff:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αγαπητον kman γερμανια

Μην ανησυχείς.Λατινική Αμερική δεν πάω ούτε για πλάκα.Δεν τρελάθηκα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
θα συμφωνησω εν μερη μαζι σου. Εχω συνεργασια με Πολωνια και διαπιστωσα οτι γοητευονται ευκολα με καποιον αλλα τον βαριουνται ευκολα και εξισου τοσο ευκολα μεταπηδουν σε αλλον.
Παντως ειναι αυθεντικες οπως και να χει σε σχεση με τις ουκρανες που ειναι πολυ απατεωνισσες και συμφεροντολογες.
Εσύ πρέπει να είσαι φίλος του cool11 Βλέπω μιλάς για συμφεροντολογιες :cheesy:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Kman2 ,αν έχω καταλάβει καλά πρέπει να σε έχουν μάθει πολύ καλά(ότι σκορπάς μαρούλι και κασέρι εύκολα) οι φίλες των γυναικών που βρίσκεις και συναντάς. Ενημερώνουν η μία την άλλη για το γεγονός ότι μοιράζεις ευρωπουλα και σπεύδουν κάθε φορά που επισκέπτεσαι Ουκρανία και βγαίνεις έξω στις περιοχές της Πολωνίας. Πρέπει να έχεις δημιουργησει μεγάλο δίκτυο γνωριμιων  χρόνια τώρα που σου προσφέρει νέες κοπέλες εκτός αυτών που συναντάς μέσω ιντερνετ.
Πάντως εγώ αν και δεν επικροτω τον τρόπο δράσης σου, αλλά εννοείται ότι όπως μπορεί ο καθένας ψυχαγωγείται και κάνει τα κονέ του, σε παραδέχομαι γιατί είσαι από αυτούς που προσφέρουν πολλές γνώσεις στο φόρουμ ειδικά για τις Ανατολικές γυναίκες, την κουλτούρα του κόσμου στο Ανατολικό μπλοκ και δίνεις χρηστικες πληροφορίες σε όσους θέλουν να επισκεφθούν Γερμανία, Πολωνία, Ουκρανια, κλπ.
Έισαι έξυπνος και δεν θεωρείς αγγαρεία να απαντήσεις εδώ μέσα υπεραναλυτικα και πολλές φορές γράφοντας τα ίδια πράγματα σαν να σου έχουν ζητήσει να κάνεις εμφάνιση των όσων έγραψες σε παλιότερα ποστ ώστε να μην ψάχνει ο αναγνώστης στις τόσες σελίδες των θεμάτων. Εγώ σε αυτό το κομμάτι σου βγάζω το καπέλο. :hi:

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Μην ανησυχείς.Λατινική Αμερική δεν πάω ούτε για πλάκα.Δεν τρελάθηκα.

σωθηκες από την τρελλα της λατινας, που είναι γλυκεια και ασύγκριτα φθηνοτερη,θα στα φανε ΟΛΑ οι ουκρανες του ποροσενκο που είναι γνωστος τοις πασι πρακτορας του αγαπητου σου φιλου  σοιμπλε!!οσον αφορα την κουβα που ανεφερε άλλος αγαπητος φιλος όχι οι αμερικανοι κμαν να ελθουν αλλα και οι αρειανοι να κατεβουν εμεις θα γαμαμε διοτι ειμαστε βαλκανιοι εραστες με κοφτη στα κορίτσια το 20δολλαρο.και στον αγιο δομηνικο πανε οι αμερικανοι εδώ και χρονια αλλα οι βαλκανιοι γαμαμε παλι με 20δολλαρα!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά κάνετε και γαμάτε αλλά εμένα δε με ενδιαφέρει να έρθω Λατινική Αμερική.Γούστα είναι αυτά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ας πούμε αυτός ο Καμποτζιανός σπερμοχύτης έριξε εφτά πούτσους σε ένα μήνα Κρακωβία.

Αντίθετα ο Ιταλός Καζανόβας τα έχει βρει σκούρα.

Φανταστείτε τι μπορούν να πετύχουν άρχοντες Βαλκάνιοι στο μέρος και όχι απλοί Καμποτζιανοί κτλ.
Εχει πολύ low hanging fruit όπως έχω πει ο ανταγωνισμός με ντόπιους και ξένους είναι αστείος ειδικά αν είσαι φορτωμένος ή εμφανίσιμος.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ότι πρέπει να αποδεχθούμε τις παπαριές του κάθε καμποτζιανού 1.60 με πουλί 9 πόντους τώρα.. :rolleyes:

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
οσοι γραφουν στο roosh λενε παπατζες
Ο αλλος ελεγε πηγε Κροατια και γαμησε 15 σε μια βδομαδα και το ονομασε pussy paradise croatia και καλα
το πα στην Κροατισα που εχωνα και ελιωσε απ τα γελια.Κροατια ολες σχεδον ειναι εκει σε σχεση μου ειπε και με το αμορε απο κοντα
επισης σε σχολιαζουν ολοι και δεν μπορεις ουτε να βγεις καλα καλα+οτι δεν πανε σε μαγαζια που πανε οι ξενοι
Στυλ Σερβιας δηλαδη απ οτι μου πε,αρα για γερους παιχτες 1,80+

Τωρα κατι πακιδες 1,50 με χερια αναταση και λοιποι να λενε οτι τους ειχανε θεους και γαμουσαν ολοι μερα..χμμ μαλλον μυτη μεγαλυτερη του πινοκιο εχουν

Και Βελιγραδι που μου να κατι Τουρκοι λεγανε ενω δεν περνανε βλεμμα..Μαλιστα η Τουρκαλα που χαν στην παρεα με το που ηπιε αρχισε να λεει ποσο ωραιοι ηταν οι Ελληνες..πανικοβληθηκανε αρχισανε τα lets go we have to wake up early και εγω ειχα λιωσει στα γελια μες την μουρη τους

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
αυτα τα ιντερνασιοναλ πυρφορο σαιτ ολο παπατζες γραφουν..!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom