Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ πήγες Μολδαβία 20 μέρες και δεν μπόρεσες να γαμήσεις γιατί λες σε ανάγκαζαν να τους πληρώσεις τον καφέ και το θεωρούσες υποτιμητικό και Πολωνία που σου λένε είναι τζάμπα δεν πας για να μη χρειαστεί να χορέψεις κανα δίωρο?Δηλαδή θες να βγάλεις γκόμενες με εντελώς μηδαμινή προσπάθεια?
ναι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Δε γίνεται με μηδέν προσπάθεια.Μόνο Ουκρανία αν πληρώσεις.Αλλά χωρίς λεφτά ή προσπάθεια δε γίνεται πουθενά.Δοκίμασε Τσεχία καλύτερα αυτές δεν κοιτάνε τους τύπους ούτε κουράζεσαι ιδιαίτερα άμα γουστάρουν.
Τώρα να πας Πολωνία που όλες θέλουν να χορέψουν και όλο το καμάκι γίνεται στην πίστα και να λες εγώ δε χορεύω δεν πάει.Και να τους μιλήσεις και να γουστάρουν σε χορό θα σε καλέσουν.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Για τις Πολωνέζες ξένος να ναι και ό,τι νάναι.Αν και γενικώς προτιμάνε το μεσογειακό τύπο και δη το μαυρισμένο κατά προτίμηση σε απόχρωση  Λίβυο προς πάκη.Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι Γερμαναράδες και Βίκινγκς δεν μπήγουν τα καυλιά τους στην ιστορική χώρα.
Το γυμνασμένο σώμα παίζει επίσης τεράστιο ρόλο.
Γενικά οι Πολωνέζες δεν κάνουν διακρίσεις.Ολοι κάτι βρίσκουν.
Ολοι κατι βρισκουν, καμια υπερβαρη 100 κιλ,κανα μπαζο με στραβα ποδια,για ολους εχει κατι στο πορνοπαραδεισο

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δε γίνεται με μηδέν προσπάθεια.Μόνο Ουκρανία αν πληρώσεις.Αλλά χωρίς λεφτά ή προσπάθεια δε γίνεται πουθενά.Δοκίμασε Τσεχία καλύτερα αυτές δεν κοιτάνε τους τύπους ούτε κουράζεσαι ιδιαίτερα άμα γουστάρουν.
Τώρα να πας Πολωνία που όλες θέλουν να χορέψουν και όλο το καμάκι γίνεται στην πίστα και να λες εγώ δε χορεύω δεν πάει.Και να τους μιλήσεις και να γουστάρουν σε χορό θα σε καλέσουν.
Ναι θα τρεξω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ολοι κατι βρισκουν, καμια υπερβαρη 100 κιλ,κανα μπαζο με στραβα ποδια,για ολους εχει κατι στο πορνοπαραδεισο

Οχι κατ ανάγκη.Το πολωνικό εξάρι το στάνταρ που γαμάνε οι περισσότεροι είναι μια γκόμενα στο 165,καστανόξανθη,26-32 ετών με λίγα κιλά παραπάνω και απλοικό στρογγυλό πρόσωπο.Αυτός είναι ο μέσος όρος και είναι διαθέσιμος σε επληκτικές ποσότητες.Πολλούς δεν τους χαλάει να γαμάνε αμέτρητες ουρές από πεντάρια και εξάρια.Δεν είναι άσχημα πολλές κάνουν τρομερά τσιμπούκια αλλά ποτέ δεν ταξιδεύεις Πολωνία για αυτές.
Για εφταράκια και πάνω θες κύκλο ή τρομερή εμφάνιση ή πρέπει να τα σκας.Δεν έχουν πρόβλημα με καμιά από τις παραπάνω δυνατότητες.
Εφτάρι Πολωνία είναι η λεπτή ξανθιά 175 κάτω των 25 με τις βυζούμπες.Το κλασσικό ανατολικό μωρό.Ενα 15% είναι έτσι.
Οχτάρι είναι το εφτάρι με όμορφο πρόσωπο.Ετσι είναι το 5%.Οχτάρι γαμάς πάρα πάρα πολύ δύσκολα σαν ξένος σεξοτουρίστας.Αυτές τις έχουν όλες καπαρωμένες οι Πολωνοί που τις γνωρίζουν μέσω κύκλου.Είναι η μόνη περίπτωση που παίζει να παίξει τσαμπουκάς με Πολωνούς αν χτυπήσεις τέτοιο επίπεδο γκόμενας.Πολλά οχτάρια έχει το κλαμπ Pacha στο Πόζναν.
Οχτάρια σαν ξένος πηδάς μόνο αν έχεις εισόδημα πάνω από 3000 ευρώ και είσαι μόνιμος κάτοικος.Τα οχτάρια είναι πολύ πιο εύκολα στη Ρωσία αν έχεις λεφτά.Ρωσία αν έχεις πάνω από 3000 ευρώ το μήνα γαμάς οχτάρια και σαν τουρίστας δεν είναι ανάγκη να είσαι μόνιμος κάτοικος.Αυτό δε γίνεται Πολωνία.Αλλά Πολωνία γαμάς πάμπολλα εξάρια τζάμπα κάτι που δε γίνεται Ρωσία.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
E παρθενος θα πεθανεις στελακι  :S
Μακαρι να χα τα νιατα σου και την ομορφια σου μαστερακι να πηδαω τις θεσσαλονικιες μουναρες,αισθηση εχεις κανει στη θεσσαλονικη,αφου κατι φιλες μου ακουσαν για σενα και μου ειπαν αν μπορω να τις κανω κατασταση.
Μονο η εριναλ απο ολες τις μουναρες σου ξεφυγε και μολις σε ειδε ετρεχε να κρυφτει μη τη δεις  :2funny: :2funny:,ετσι ειχα διαβασει παλια εδω απο ενα συναγωνιστη ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολωνέζες καμία σχέση με Θεσσαλονικιές.Για να μην απογοητεύεσαι δεν κοιτάζεις ποτέ τα πρόσωπά τους μόνο από τα βυζιά και κάτω επικεντρώνεσαι.Και αυτές το ίδιο θέλουν.Αν μιλάς με Πολωνέζα και κοιτάς μόνο τα βυζιά της χωρίς να γυρίσεις το βλέμμα σου στα μάτια της είναι ενθουσιασμένη.Το αντίθετο από Ελληνίδα δηλαδή.Επίσης τις κολακεύει αν παρατηρείς τον κώλο τους τις χαιδεύεις τις χουφτώνεις κτλ.Τους αρέσει να προκαλούν αυτή την καυλίαση στους άτυχους άντρες φροντίζουν όμως και για την εκτόνωσή τους όχι σαν τις cock teasers Ελληνίδες και Σέρβες.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πολωνέζες καμία σχέση με Θεσσαλονικιές.Για να μην απογοητεύεσαι δεν κοιτάζεις ποτέ τα πρόσωπά τους μόνο από τα βυζιά και κάτω επικεντρώνεσαι.Και αυτές το ίδιο θέλουν.Αν μιλάς με Πολωνέζα και κοιτάς μόνο τα βυζιά της χωρίς να γυρίσεις το βλέμμα σου στα μάτια της είναι ενθουσιασμένη.Το αντίθετο από Ελληνίδα δηλαδή.Επίσης τις κολακεύει αν παρατηρείς τον κώλο τους τις χαιδεύεις τις χουφτώνεις κτλ.Τους αρέσει να προκαλούν αυτή την καυλίαση στους άτυχους άντρες φροντίζουν όμως και για την εκτόνωσή τους όχι σαν τις cock teasers Ελληνίδες και Σέρβες.
Ρε κμαν δε πας καμια λετονια καμια μπρατισλαβα να μας πεις τι γινεται και εκει,να μη χανουμε την ωρα μας με τη πολωνια,παρε και το ζαβο το μαστερ μαζι σου μπας και γαμησει τιποτα γιατι οι θεσσαλονικεις τον εχουν κατακλασει και ολη του την ωρα εδω μεσα τη περναει.
Παντα οταν κανεις ενα ψυχικο σου βγαινει σε καλο μετα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε κμαν δε πας καμια λετονια καμια μπρατισλαβα να μας πεις τι γινεται και εκει,να μη χανουμε την ωρα μας με τη πολωνια,παρε και το ζαβο το μαστερ μαζι σου μπας και γαμησει τιποτα γιατι οι θεσσαλονικεις τον εχουν κατακλασει και ολη του την ωρα εδω μεσα τη περναει.
Παντα οταν κανεις ενα ψυχικο σου βγαινει σε καλο μετα.

Μπρατισλάβα είναι άκυρη.Είχα πάει εκεί το 2003 και έκλαιγα τα λεφτά μου.Καμία σχέση με το άθλημα.Πήγα μετά από δύο μήνες Κίεβο και ένιωσα άρχοντας.Η Σλοβακία είναι μακράν η χειρότερη χώρα του μπλοκ κόλαση σε σχέση με Ουκρανία σκατά σε σχέση με Πολωνία παπαριά σε σχέση με Τσεχία.Είναι σαφώς κατώτερη και από την Ουγγαρία ακόμη δεν ξέρω πώς βγήκανε εκεί τόσο δήθεν.Ολο δήθεν όλο μοντελιές και από ουσία τίποτα.Εχω μια μοντέλα που την ψήνω τόσα λεφτά έχω στείλει και μου πρήζει τα παπάρια.Μωρό μου έρχομαι αλλά τελικά πρέπει να ακυρώσω και όλο σε κότερα τη βλέπω στο facebook.
Παπαριές.Τουλάχιστον οι Πολωνέζες είναι χύμα πολύ χύμα.Ποτέ δε θα τις δεις σε κότερα ή σε επιδείξεις μόδας.
Γενικά οι Σλοβάκες στα πρήζουν όλο λένε τι πουτάνες είναι οι Τσέχες τι χωριάτες οι Πολωνέζες τι gold diggers οι Ουκρανές.Ενώ αυτές είναι οι ρομαντικές.Αρχίδια.Καλά κάνουν οι Τσέχοι που τις ξεκωλιάζουν.Και αυτές συνέχεια να κλαίνε.Με ξεκώλιασε ο άτιμος ο Τσέχος και με παράτησε.Ενώ οι Σλοβάκοι τόσο ρομαντικοί και πιστοί άντρες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μπρατισλάβα είναι άκυρη.Είχα πάει εκεί το 2003 και έκλαιγα τα λεφτά μου.Καμία σχέση με το άθλημα.Πήγα μετά από δύο μήνες Κίεβο και ένιωσα άρχοντας.Η Σλοβακία είναι μακράν η χειρότερη χώρα του μπλοκ κόλαση σε σχέση με Ουκρανία σκατά σε σχέση με Πολωνία παπαριά σε σχέση με Τσεχία.Είναι σαφώς κατώτερη και από την Ουγγαρία ακόμη δεν ξέρω πώς βγήκανε εκεί τόσο δήθεν.Ολο δήθεν όλο μοντελιές και από ουσία τίποτα.Εχω μια μοντέλα που την ψήνω τόσα λεφτά έχω στείλει και μου πρήζει τα παπάρια.Μωρό μου έρχομαι αλλά τελικά πρέπει να ακυρώσω και όλο σε κότερα τη βλέπω στο facebook.
Παπαριές.Τουλάχιστον οι Πολωνέζες είναι χύμα πολύ χύμα.Ποτέ δε θα τις δεις σε κότερα ή σε επιδείξεις μόδας.
Για πηγαινε τωρα Μπρατισλαβα,να δεις τι γινεται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα παω να βρω το φιλαρακι μου το μαστερ στη μπρατισλαβα να μου βρει γκομενες να γαμησω

Προβλέπω στυλ όπως στο θρεντ αλληλομαλακία.Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε τίποτα Μπρατισλάβα.Πιο πιθανόν να γαμήσεις Βιέννη αν έχεις όπως λες καλή εμφάνιση.Οι Αυστριακές γουστάρουν το Balkan look και τους νταγλαράδες.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Προβλέπω στυλ όπως στο θρεντ αλληλομαλακία.Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε τίποτα Μπρατισλάβα.Πιο πιθανόν να γαμήσεις Βιέννη αν έχεις όπως λες καλή εμφάνιση.Οι Αυστριακές γουστάρουν το Balkan look και τους νταγλαράδες.
ρε κμαν ο αρχηγος του ανατολικου μπλοκ ρεντ προτεινει μπρατισλαβα,ο πυρφορος του σαιτ παει και αυτος μπρατισλαβα οποτε θα πρεπει να ναι πολυ χαι μερος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ακόμα και ψώλωνες στο φόρουμ του roosh πήραν χαμπάρι οτι οι Τσέχες είναι πολύ πιο απελευθερωμένες από τις Σλοβάκες που σου σπάνε τα αρχίδια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ρε κμαν ο αρχηγος του ανατολικου μπλοκ ρεντ προτεινει μπρατισλαβα,ο πυρφορος του σαιτ παει και αυτος μπρατισλαβα οποτε θα πρεπει να ναι πολυ χαι μερος

Εγώ για να τα μάθω αυτά που γράφω έφαγα πάνω από 30000 ευρώ σε ταξίδια και γκόμενες.Για να τα εφαρμόσω ίσως και 100000 ευρώ.Χρειάζεται παραδάκι για να μάθεις.Παλιά δεν υπήρχε και ίντερνετ για να έχεις έτοιμες πληροφορίες.
Αν θέλει κανείς να δει τι ισχύει πραγματικά ας κάνει το ταξίδι Μπρνο-Μπρατισλάβα-Κράκωβ-Λβωφ και θα μάθει όσα χρειάζονται.

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
δηλαδη παιδια ειμαι 1,85 :) :)  80 κιλλα :) :) ξανθος γαλανοματης :) :) με πολυ αρενοπο πηγουνι προσωπο :)  και πολυ σκληραγωγημενο   σωμα πετρα :)  Αλλα.. χωρις μια στην τζεπη :) Πιστευεται οτι θα μετρησω στην Βαρσοβια?

Αν εισαι ο τύπος του ΑΡΛΕΚΙΝ, δεν χρειάζεται να πας Πολωνία. Κάτσε Ελλαδα και θα θέλεις τα καλύτερα μουνια....!!!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.880
Πόντοι
216
δηλαδη παιδια ειμαι 1,85 :) :)  80 κιλλα :) :) ξανθος γαλανοματης :) :) με πολυ αρενοπο πηγουνι προσωπο :)  και πολυ σκληραγωγημενο   σωμα πετρα :)  Αλλα.. χωρις μια στην τζεπη :) Πιστευεται οτι θα μετρησω στην Βαρσοβια?

Έλα ρε τέρας ..80 κιλά χαχα σκληραγωγημένο σώμα  :2funny: :2funny: Για το ύψος σου πρέπει να είσαι πάνω από 100 κιλά με κάτω από 10% σωματικό λίπος για να μετράς-ξεχωρίζεις ...  :grin: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Να συναγωνιστείς τους Πολωνούς άντρες σωματικώς χλωμό.Απειρα ντερέκια και φουσκωτοί.Οι ξένοι κυρίως ξεχωρίζουν στο ντύσιμο,οικονομική επιφάνεια,πρόσωπο,κούρεμα.Οι Πολωνοί συνήθως είναι φοβερά κακοντυμένοι κουρεύονται με την ψιλή για να μην πληρώνουν φοράνε back packs και αθλητικά παπούτσια και έχουν καβούρια στην τσέπη ξοδεύουν μόνο για τις βότκες τους ποτέ σε κεράσματα.Επίσης χορεύουν σα μαλάκες και την πέφτουν όταν μεθύσουν.Καμία σχέση με τον καμάκια φιδέμπορα Ελληναρά που ελίσσεται σαν αίλουρος.Βασικά και σε πρωτόγωνο επίπεδο καμακιού να είσαι θα τα καταφέρεις Πολωνία.Είναι magic land δεν υπάρχει πρακτικά ανταγωνισμός και οι γκόμενες είναι ανοιχτές στο ξένο καυλί.
Το 2008 ήταν παράδεισος ξέφευγες εντελώς από τη συνηθισμένη πραγματικότητα.Ηταν σαν παράλληλο σύμπαν.Τώρα έχει κρατήσει ακόμα αρκετή από την αίγλη του παρελθόντος καμία σχέση με Δύση αλλά έχει χειροτερέψει αρκετά όπως λέει ο Dr. Love.Αυθεντική Πολωνία υπάρχει ακόμα στις μικρές πόλεις και στα χωριά.Πλέον και μερικοί Πολωνοί δυσκολεύονται να γαμήσουν ενώ παλιά ήταν αδιαννόητο.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.880
Πόντοι
216
Καμία σχέση με τον καμάκια φιδέμπορα Ελληναρά που επίσσεται σαν αίλουρος.

Ποιός αίλουρος ?? χαχα Ο Ελληναράς η μόνη περίπτωση να γαμήσει είναι να φέρει κάποιος ελεύθερο μουνί στον κύκλο του ... σε καμια άλλη περίπτωση ... αν δεν υπάρχει μουνί στον κύκλο ή κάνει παρέα με αγάμητους μαλάκες ... την πούτσισε ο αίλουρος  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom