Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ποιός αίλουρος ?? χαχα Ο Ελληναράς η μόνη περίπτωση να γαμήσει είναι να φέρει κάποιος ελεύθερο μουνί στον κύκλο του ... σε καμια άλλη περίπτωση ... αν δεν υπάρχει μουνί στον κύκλο ή κάνει παρέα με αγάμητους μαλάκες ... την πούτσισε ο αίλουρος  :grin: :grin:

Μη νομίζεις.Τον Ελληνα τον εξασκούν τόσο πολύ στα κόλπα οι Ελληνίδες με τις πονηριές τους και τις παπαριές τους που άμα είσαι συνηθισμένος από Ελλάδα οι ξένες φαίνονται παιχνιδάκι.Ειδικά οι Ανατολικές είναι piece of cake.Τελείως ηλίθιες και ψώλες με τα μέτρα των Ελληνίδων.Αλλά τι σε νοιάζει άμα είσαι εξωτερικό?Ετσι κι αλλιώς κανείς δε βλέπει τι κάνεις.
Δεν είναι πραγματικός ανταγωνισμός στο ανατολικό μπλοκ.Είναι μόνο γούστα και διασκέδαση.Η Πολωνία είναι η κλασσική ανατολική χώρα δεν υπάρχει πιο κλασσική.Εκεί βλέπεις αυτό που ονομάζουμε ανατολικό μουνί.Αντε και Τσεχία,δυτική Ουκρανία.Είναι το κλασσικό look.
Θυμάμαι όταν πρωτοπήγα Τσεχία το 1999 νόμιζα οτι έβλεπα παντού πουτάνες.Διότι στην Ελλάδα αυτό το look έχει συνδεθεί με πουτάνες.Ελεγα τι γίνεται ρε πούστη μου γιατί αυτά τα πουτανάκια διαβάζουν βιβλία στο μετρό.Ω ρε φίλε κι άλλες πουτάνες ανεβαίνουν.Αμάν σε αυτό το θέατρο όλες πουτάνες.Παρεξηγούνται με τη θεώρηση αυτή και θεωρούν οτι υπεύθυνες είναι οι ξαδέρφες τους από την Ουκρανία με τα ίδια πρόσωπα αλλά το πουτσικό ένστικτο δε λαθεύει.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ακριβώς έτσι είναι.Πρέπει να τα προβλέπεις όλα.Εχασα γκόμενες επειδή σηκώθηκε άνεμος στην παραλία και γέμισαν τα μάτια τους άμμο και έγιναν σκατά.Μια άλλη φορά στο Λβωφ μια γκόμενα άρχισε να μην μπορεί να αναπνεύσει.Λέω τι διάολο?Μετά από λίγο άρχισα να δακρύζω.Η γκόμενα είχε κλασει εντελώς.Πήρε αμέσως ταξί και έφυγε.
Την άλλη μέρα έμαθα οτι είχε εκραγεί ένα χημικό εργοστάσιο στην περιοχή.Μιλάμε το πούστικο το αέριο ήταν εντελώς άοσμο.Αντε να προβλέψεις πού θα κατέληγε ο ρομαντικός περίπατος.Μπορούν να συμβούν τα πιο απίθανα πράγματα.
Ενα άλλο συνηθισμένο είναι να σου κολλάνε ζητιάνοι για να αηδιάσει η γκόμενα οπότε να χρειαστεί να τους πληρώσεις για να τους ξεφορτωθείς.Θυμάμαι μια φορά ήρθε ένας Πολωνός έπιασε τη γκόμενα από τον ώμο και μου λέει πάμε μαζί θα τη γαμήσουμε μαζί.Του έδωσα ένα ποσό αλλιώς δεν ξεκόλλαγε με τίποτα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
χαχαχαχχα,αυτο ειναι απο τα καλυτερα που ειπες.αν κανεις οδυσσο το λαθος σνα δωσεις στις τσιγγανες δεν σε αφηνουν λεπτο και μαζευονται και οι υπολειπες απο γυρω χαχαχαχαχ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
για να δειτε αποδειξη που λεμε με τον πορνομεταναστη οτι μονο οι προβληματικες και τρελες ρωσιδες φευγουν απο εκει ακουστε ιστορια κυπρο σημερα.55 χρονος καταγειλε στην αστυνομια οτι τον κτυπησε η 27 χρονη γυναικα του,μεθυσμενη.πηγε η αστυνομια και την συνεβαλε τα εσπασε ολα σπιτι,δεν ειναι η πρωτη φορα που τον εδειρε.ολες οσες ξερω κυπρο δουλευαν σε πουταναρια,η καλυτερη βρηκε την μανα της κρεμασμενη,παιδι απο τον ξαδερφο,αλλη δολοφονημενο πατριο και ολες κοινες ιστοριες απο οσες μιλαμε.πριν λιγες μερες ειδα μια τετεια 30-34 με εναν τελειωμενο 65,ειχε και μικρο παιδι μαζι του.περπατουσε και του μιλουσε φωνακτα σαν παρανοικη και ελεγε με τρελαμενο βλεμα για καπειον δεν καταλαβα,ειναι τρελος θελει ψυχολογο.αν την βλεπατε για δεσιμο η κοπελα,περνωντας απο διπλα της αφου την ακουα απο μακρια πως μιλουσε και αφριζε της ειπα στα ρωσικα μπαλναγια ντουρα,αρωστημενη τρελη και εφυγα.θυμηθηκα αυτο που λεει ενας φιλος,ο τρελος λεει τους αλλους τρελους,ο κλεφτης και ο ψευτης τους αλλους κλεφτες και ψευτες χαχαχαχα.το καλυτερο σας το ειπα με τον σαλονικιο φιλο μου που θα βρεθουμε μεθαυριο οδυσσο.πηρε την κοπελα του ψυχιατρο οπως του υποσχεθηκε και αυτη ειπε στον γιατρο να τον αφησουν μεσα και οτι αυτος ειναι ο τρελος.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πηγα λετονια και μπρατισλαβα 2 φορες το 2013 διαβασε στα θεματα.ειναι τοπ ιδικα μπρατισλαβα για σεξοτουρισμο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
E παρθενος θα πεθανεις στελακι  :S
Πως τα φέρνει η μοίρα σε αυτό το Σάιτ  να συμφωνώ(εν μέρη) με άτομα που βριζόμουν πριν κάτι χρόνια!
Λοιπόν το καλό αποτελεσματικό και φθηνό καμάκι για  :knockinb: πέρα από το να τα κάνεις όλα σωστά θέλει και κάτι άλλο Βασικό!!!!!Αυτό είναι η ΤΥΧΗ!!!! Και να τη κυνηγάς βέβαια---->

Παράδειγμα 1) Είμαι στην Αργεντινή και φασώνω δαχτυλιάζω και ψωλοτρίβω όλο το βράδι μια γκόμενα που μετά από 3-4 ώρες που είμασταν βεντούζα μου λέει καληνύχτα φέυγω... Και έφυγε... Το λέω και στον κολλητό πως ήθελε να φύγει και με ρωτάει που μένει... Τρέχω τη κυνηγάω έξω και τη ρωτάω που μένεις?! Από όλο το Μπουένος Άιρες είπε τη περιοχή μου το μοναδικό μέρος δηλαδή που ήξερα και όλα αυτά σε Ισπανικά χειρότερα και από τα Αγγλικά του Ψάλτη...Κατευθείαν ταξί και η συνέχεια Γνωστή στο θρέντ της Αργεντινής....
Παράδειγμα 2) Πριν 3 χρόνια χορέυει ο κολλητός μου πίστα και βλέπει σε ένα ωραίο μουνί κάτι σαν άγκυρα στο λαιμό να γυαλίζει...Πάει και τις λέει "Are you sailing?" Και η γκόμενα όλο ενθουσιασμό τον αγκαλιάζει και τον ρωτάει που το κατάλαβες? Αρχίζουν το φάσωμα και καταλήγουν στο δωματιό του να έχει γαμήσει Σουηδέζα σκαφάτη! Το εξωφρενικό της υπόθεσης είναι πως μετά όταν είδε καλύτερα το μεταγιόν ήταν μια ...Κορώνα 

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πως τα φέρνει η μοίρα σε αυτό το Σάιτ  να συμφωνώ(εν μέρη) με άτομα που βριζόμουν πριν κάτι χρόνια!
Λοιπόν το καλό αποτελεσματικό και φθηνό καμάκι για  :knockinb: πέρα από το να τα κάνεις όλα σωστά θέλει και κάτι άλλο Βασικό!!!!!Αυτό είναι η ΤΥΧΗ!!!! Και να τη κυνηγάς βέβαια---->

Παράδειγμα 1) Είμαι στην Αργεντινή και φασώνω δαχτυλιάζω και ψωλοτρίβω όλο το βράδι μια γκόμενα που μετά από 3-4 ώρες που είμασταν βεντούζα μου λέει καληνύχτα φέυγω... Και έφυγε... Το λέω και στον κολλητό πως ήθελε να φύγει και με ρωτάει που μένει... Τρέχω τη κυνηγάω έξω και τη ρωτάω που μένεις?! Από όλο το Μπουένος Άιρες είπε τη περιοχή μου το μοναδικό μέρος δηλαδή που ήξερα και όλα αυτά σε Ισπανικά χειρότερα και από τα Αγγλικά του Ψάλτη...Κατευθείαν ταξί και η συνέχεια Γνωστή στο θρέντ της Αργεντινής....
Παράδειγμα 2) Πριν 3 χρόνια χορέυει ο κολλητός μου πίστα και βλέπει σε ένα ωραίο μουνί κάτι σαν άγκυρα στο λαιμό να γυαλίζει...Πάει και τις λέει "Are you sailing?" Και η γκόμενα όλο ενθουσιασμό τον αγκαλιάζει και τον ρωτάει που το κατάλαβες? Αρχίζουν το φάσωμα και καταλήγουν στο δωματιό του να έχει γαμήσει Σουηδέζα σκαφάτη! Το εξωφρενικό της υπόθεσης είναι πως μετά όταν είδε καλύτερα το μεταγιόν ήταν μια ...Κορώνα 
Το διδαγμα της ιστοριας σου ποιο ειναι,οτι πρεπει να δαχτυλιαζουμε τη γκομενα 4 ωρες μεχρι να παθουμε λουμπαγκο,και αν μας λυπηθει να μας δωσει και το μουνακι της να το γαμησουμε :think:, η να πηγαινουμε να τις αρχιζουμε στις πικ απ λαινς μπας και μας κανει τη τιμη να μας μιλησει  :think::think:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το διδαγμα της ιστοριας σου ποιο ειναι,οτι πρεπει να δαχτυλιαζουμε τη γκομενα 4 ωρες μεχρι να παθουμε λουμπαγκο,και αν μας λυπηθει να μας δωσει και το μουνακι της να το γαμησουμε :think:, η να πηγαινουμε να τις αρχιζουμε στις πικ απ λαινς μπας και μας κανει τη τιμη να μας μιλησει   :think::think:
Αν κατάλαβες αυτό συμφωνώ 100% με αυτό που παρέθεσα από τον Master...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν κατάλαβες αυτό συμφωνώ 100% με αυτό που παρέθεσα από τον Master...
Και συνεχίζω και να τα ακούει και ο Dr Love που στο παράδεισο μαζεύει μόνο τηλέφωνα από τα κλάμπ για την επόμενη μέρα και πάει με τη λογική....

Το 90% των γυναικών είναι μη συνειδητοποιημένες για το αν πρέπει να τον φάνε από κάποιον που θα τις φλερτάρει ΣΩΣΤΑ! Από αυτές ένα άλλο 90% αν...αν αν  "κολλήσει το σίδερο στη βράση "  και υπάρχει "ρέντα" .... θα τον φάνε και την ίδια μέρα! Το λέω με λαικό τρόπο να το καταλάβουν όλοι! Τα ποσοστά δεν είναι απόλυτα αλλά δείχνουν τάση! Και μιλάμε μόνο για μουνότοπους του στυλ Πολωνίας και άλλους που όλοι κοπιάζουμε να ανακαλύψουμε και τα γράφουμε εδώ!!!

Θέλετε να αμφισβητήσετε? Καλά κάνετε! Βοηθάει στην διαδικασία αναζήτησης χώρου και τρόπου!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και συνεχίζω και να τα ακούει και ο Dr Love που στο παράδεισο μαζεύει μόνο τηλέφωνα από τα κλάμπ για την επόμενη μέρα και πάει με τη λογική....

Το 90% των γυναικών είναι μη συνειδητοποιημένες για το αν πρέπει να τον φάνε από κάποιον που θα τις φλερτάρει ΣΩΣΤΑ! Από αυτές ένα άλλο 90% αν...αν αν  "κολλήσει το σίδερο στη βράση "  και υπάρχει "ρέντα" .... θα τον φάνε και την ίδια μέρα! Το λέω με λαικό τρόπο να το καταλάβουν όλοι! Τα ποσοστά δεν είναι απόλυτα αλλά δείχνουν τάση! Και μιλάμε μόνο για μουνότοπους του στυλ Πολωνίας και άλλους που όλοι κοπιάζουμε να ανακαλύψουμε και τα γράφουμε εδώ!!!

Θέλετε να αμφισβητήσετε? Καλά κάνετε! Βοηθάει στην διαδικασία αναζήτησης χώρου και τρόπου!

Οτι λες ειναι απλα πλυση εγκεφαλου των πουοσαιτ και τιποτα παραπανω,δεν υπαρχει σωστο και λαθος φλερτ,η γκομενα με το που θα σε δει ξερει αν θελει να  γαμηθει μαζι σου η οχι,με αυτα που κανεις απλα ανεβαζεις τις πιθανοτητες.
Επειδη μενεις ροδο και ψαχνεις τροπους να γαμησεις οσο πιο πολλες μπορεις τα δεχομαι αυτα που κανεις.

Τωρα το να μας λες οτι την αλλη τη γαμησε ο φιλος σου επειδη την ειπε are you sailing,απλα δειχνει το ποσο σε εχει ποτισει η πλυση εγκεφαλου των πουα και τιποτα παραπανω.

Λειτουργεις με κριτηριο οτι η γκομενα ειναι το τροπαιο για αυτο εχεις αυτη τη συμπεριφορα,εγω θεωρω οτι εγω ειμαι το τροπαιο,οποτε η θα δεχτει αυτη οτι εγω ειμαι το τροπαιο η δε θα το δεχτει και δε θα τη γαμησω,απλα ειναι τα πραγματα.
Αυτα φανταζομαι σας τα εχουν διδαξει στα πουοσαιτ,αλλα δυστυχως δεν μπορεις να θεωρεις το εαυτο σου το τροπαιο και να προσπαθεις να γαμησεις οσες πιο πολλες μπορεις,γιατι αυτα τα 2 ειναι ασυμβατα μεταξυ τους.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ουκρανια συνηθως θα ερθουν αμεσως η ποτε.ενοω χωρις λεφτα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οτι λες ειναι απλα πλυση εγκεφαλου των πουοσαιτ και τιποτα παραπανω,δεν υπαρχει σωστο και λαθος φλερτ,η γκομενα με το που θα σε δει ξερει αν θελει να  γαμηθει μαζι σου η οχι,με αυτα που κανεις απλα ανεβαζεις τις πιθανοτητες.
Επειδη μενεις ροδο και ψαχνεις τροπους να γαμησεις οσο πιο πολλες μπορεις τα δεχομαι αυτα που κανεις.

Τωρα το να μας λες οτι την αλλη τη γαμησε ο φιλος σου επειδη την ειπε are you sailing,απλα δειχνει το ποσο σε εχει ποτισει η πλυση εγκεφαλου των πουα και τιποτα παραπανω.

Λειτουργεις με κριτηριο οτι η γκομενα ειναι το τροπαιο για αυτο εχεις αυτη τη συμπεριφορα,εγω θεωρω οτι εγω ειμαι το τροπαιο,οποτε η θα δεχτει αυτη οτι εγω ειμαι το τροπαιο η δε θα το δεχτει και δε θα τη γαμησω,απλα ειναι τα πραγματα.
Αυτα φανταζομαι σας τα εχουν διδαξει στα πουοσαιτ,αλλα δυστυχως δεν μπορεις να θεωρεις το εαυτο σου το τροπαιο και να προσπαθεις να γαμησεις οσες πιο πολλες μπορεις,γιατι αυτα τα 2 ειναι ασυμβατα μεταξυ τους.
Δεν διαβάζω ποτέ τα σάιτ που λες... Άντρες τρόπαια είναι το 80% που βλέπεις σε ένα κλάμπ το βράδι με ένα ποτό στο χέρι και κοιτάνε σαν τα λιγούρια και στο τέλος φευγουν όλοι και πάνε και επεξεργάζονται αυτά που είδαν :jerking:! Ενίοτε  γράφουν κι εδώ μέσα πως οι γκόμενες τους πλησιάζουν και τους παίρνουν από το χέρι για να τις  :knockinb:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν διαβάζω ποτέ τα σάιτ που λες... Άντρες τρόπαια είναι το 80% που βλέπεις σε ένα κλάμπ το βράδι με ένα ποτό στο χέρι και κοιτάνε σαν τα λιγούρια και στο τέλος φευγουν όλοι και πάνε και επεξεργάζονται αυτά που είδαν :jerking:! Ενίοτε  γράφουν κι εδώ μέσα πως οι γκόμενες τους πλησιάζουν και τους παίρνουν από το χέρι για να της  :knockinb:
Μα εσυ ειπες μονος σου οτι ειστε μαστερ πικ απς εσυ και οι φιλοι σου,μη φασκεις και αντιφασκεις.
Οχι μονο τα παρακολουθειτε αλλα εχετε αγορασει και οτι σχετιζεται με αυτα.

Αντε καλα,ολοι οσοι καθονται με το ποτο στο χερι ειναι τα λιγουρια και οι πουαδες ειναι οι γαμιαδες που μιλανε με συνθηματικα,πανε κολανε με πικ απ λαινς , χορευουν σα τους καγκουρες,και πρηζουν το πουτσο στις γκομενες  μεχρι να τους δωσουν ενα τηλ για να τους ξεφορτωθουν.

Οι πουαδες ειναι απλα πιρφοροι μεταμορφωμενοι τιποτα παραπανω,οπως ο πιρφορος καταστρωνει σχεδιο πως θα γαμησει το ιδιο κανουν και αυτοι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Γελάω ρε Ρολογά γιατί θα στο απλά..4 γαμήσια 4 μέρες σερί τώρα!Έσπασα το ρεκόρ μου!! ..3 ξένες-1 Πολωνέζα...οι 3 στο δεύτερο ραντεβού και ή μία στο τρίτο, απλά συνέπεσε σερί να ολοκληρωθεί ο κύκλος των ραντεβού και έπεσε το τσουνάμι αυτή την εβδομάδα..Ξέρεις γιατί? Γιατί δεν κάνω αυτά που προτείνετε και κάνω αυτά που σας είπα..Αχ και να είχα την γνώση αυτή προτύτερα!!!

Έχασα όλο το χρόνο μόυ,αλλά έτσι είναι η ζωή αλλιώς δεν μαθαίνεις..ΧΕΣΤΕ τα clubs.ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!..ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ!!!! Έχω όλους τους βλάκες (και μένα μαζί παλιά) να παλεύουν Warsaw στα clubs και να φέυγουν στο τέλος αγάμητοι έχοντας χαλάσει χρήμα για ποτά, άπειρο χορό, ενέργεια και απογοήτευση..Όποιος θέλει πιστέυει..Σας γράφω με λεπτομέρεια ότι ζώ...

Με clubs βγάζουν όλοι μία το μήνα-δίμηνο με άπειρη προσπάθεια και αν είναι πολύ τυχεροί....Θα πάω σε club σήμερα Παρασκευή απλά να πίω κανά ποτό να ξεσκάσω λίγο.Ούτε καν θα μιλήσω σε καμία..Ούτε καν τις κοιτάζω πλέον την νύχτα που βγαίνουν να κάνουν πλάκα και οι ξένοι πέφτουν στην παγίδα τους και χάνουν τον χρόνο τους..

Δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου αφού σε clubs παίζω απλά μαλακία την νύχτα (και ΟΛΟΙ κάνουν το ίδιο) και με Tinder και και με events, πήδηξα 4 σερί σε μια εβδομάδα..Οχι δεν μπορώ να δεχτώ αυτά που γράφεις sorry!!! Clubs Πολωνία ήταν το πολύ μέχρι το 2010 πλέον άλλαξαν οι εποχές...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο λαβ ειναι ο νεος αρχοντας της πολωνιας.οι υπολιποι βγηκατε απο παραμυθια 15 χρονια πριν,με καμακια και χορους και πικ αρτιστ χαχαχαχαχα.θα γελασω καλα με τα καμακια αν κατεβουν ουκρανια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γελάω ρε Ρολογά γιατί θα στο απλά..4 γαμήσια 4 μέρες σερί τώρα!Έσπασα το ρεκόρ μου!! ..3 ξένες-1 Πολωνέζα...οι 3 στο δεύτερο ραντεβού και ή μία στο τρίτο, απλά συνέπεσε σερί να ολοκληρωθεί ο κύκλος των ραντεβού και έπεσε το τσουνάμι αυτή την εβδομάδα..Ξέρεις γιατί? Γιατί δεν κάνω αυτά που προτείνετε και κάνω αυτά που σας είπα..Αχ και να είχα την γνώση αυτή προτύτερα!!!

Έχασα όλο το χρόνο μόυ,αλλά έτσι είναι η ζωή αλλιώς δεν μαθαίνεις..ΧΕΣΤΕ τα clubs.ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!..ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ!!!! Έχω όλους τους βλάκες (και μένα μαζί παλιά) να παλεύουν Warsaw στα clubs και να φέυγουν στο τέλος αγάμητοι έχοντας χαλάσει χρήμα για ποτά, άπειρο χορό, ενέργεια και απογοήτευση..Όποιος θέλει πιστέυει..Σας γράφω με λεπτομέρεια ότι ζώ...

Με clubs βγάζουν όλοι μία το μήνα-δίμηνο με άπειρη προσπάθεια και αν είναι πολύ τυχεροί....Θα πάω σε club σήμερα Παρασκευή απλά να πίω κανά ποτό να ξεσκάσω λίγο.Ούτε καν θα μιλήσω σε καμία..Ούτε καν τις κοιτάζω πλέον την νύχτα που βγαίνουν να κάνουν πλάκα και οι ξένοι πέφτουν στην παγίδα τους και χάνουν τον χρόνο τους..

Δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου αφού σε clubs παίζω απλά μαλακία την νύχτα (και ΟΛΟΙ κάνουν το ίδιο) και με Tinder και και με events, πήδηξα 4 σερί σε μια εβδομάδα..Οχι δεν μπορώ να δεχτώ αυτά που γράφεις sorry!!! Clubs Πολωνία ήταν το πολύ μέχρι το 2010 πλέον άλλαξαν οι εποχές...
Μιλάς ανώριμα... Εσύ γαμάς από το ίντερνετ και από τις διεθνείς συναντήσεις..(Προσωπικά πίστευα πως αν περιμένεις από το ίντερνετ δεν γαμάς ποτέ..αν και φέτος που πήρα 2 από ίντερνετ έχω αναθεωρήσει αν και δεν μου άρεσε καθόλου η φάση..)
Άλλος γαμάει από τα κλάμπ
Άλλος από το day game

Άλλος από τη δουλειά του
Άλλος από το κύκλο του
Άλλος από κάπου που μόνο αυτός ξέρει...

Σεβαστός ο κάθε ένας! Αλλά αν κάποιος τρόπος δεν βγαίνει σε εσένα δεν σημαίνει πως δεν μπορεί κάποιος άλλος...Όπως δεν μπορεί κάποιος άλλος τον δικό σου...
Αλλά αυτό που μένει είναι πως η πόλη που μένεις είναι ο Απόλυτος μουνότοπος! Η γη της μουνοεπαγγελίας!! Το El Dorado του γρήγορου και οικονομικού   :knockinb:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Τι εθνικότητες από ξένες γάμησες?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μιλάς ανώριμα... Εσύ γαμάς από το ίντερνετ και από τις διεθνείς συναντήσεις..(Προσωπικά πίστευα πως αν περιμένεις από το ίντερνετ δεν γαμάς ποτέ..αν και φέτος που πήρα 2 από ίντερνετ έχω αναθεωρήσει αν και δεν μου άρεσε καθόλου η φάση..)
Άλλος γαμάει από τα κλάμπ
Άλλος από το day game

Άλλος από τη δουλειά του
Άλλος από το κύκλο του
Άλλος από κάπου που μόνο αυτός ξέρει...

Σεβαστός ο κάθε ένας! Αλλά αν κάποιος τρόπος δεν βγαίνει σε εσένα δεν σημαίνει πως δεν μπορεί κάποιος άλλος...Όπως δεν μπορεί κάποιος άλλος τον δικό σου...
Αλλά αυτό που μένει είναι πως η πόλη που μένεις είναι ο Απόλυτος μουνότοπος! Η γη της μουνοεπαγγελίας!! Το El Dorado του γρήγορου και οικονομικού   :knockinb:

Αυτό λέω και εγώ.Πολωνία υπάρχει μουνί για όλους.Για χορευταράδες για μελαμψούς για ξανθούς για ανάπηρους για μουνάκηδες για τριχωτούς για γυναικωτούς για καραφλούς για νάνους ακόμα και για τετράποδους υπάρχει μουνί στην Πολωνία.Είναι μια χώρα που τα παρέχει όλα.Ο Dr. Love μας έχει τρελάνει στο σανό οτι όλο δήθεν φεύγει γιατί είναι χάλια και όλο τελικά μένει γιατί ανακάλυψε τη χρυσή συνταγή.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οτι λες ειναι απλα πλυση εγκεφαλου των πουοσαιτ και τιποτα παραπανω,δεν υπαρχει σωστο και λαθος φλερτ,η γκομενα με το που θα σε δει ξερει αν θελει να  γαμηθει μαζι σου η οχι,με αυτα που κανεις απλα ανεβαζεις τις πιθανοτητες.

Ισα ίσα με τις Ελληνίδες το PUA πιάνει μια χαρά πολύ περισσότερο από ό,τι στις ξένες.Οι Ελληνίδες είναι εντελώς geared για PUA stuff εντελώς παρθένο έδαφος.Δοκίμασε και θα δεις.Οι ξένες πολλά τα έχουν πάρει πρέφα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom