Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
φιλε εγραψα στο θεμα ουκρανια αν παω με τον μπραντ πιτ ουκρανια εγω θα γαμησω με 100 ευρο ενω αυτος επιδει ειναι αμερικλανος θα φαει 10,000.αν μαθουν οτι ειναι και διασημος με λεφτα θα τους παρουν διαμερισμα και μερσεντες χαχαχαχαχ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ρολογα μου και μενα παιδικος μου φιλος 30 χρονια μου ειπε πηγε αρενα κιεβο.κερασε,που πηγε σπιι του ειπε 150-300 δολαρια δεν θυμαμε,νευριασε αλλα τα εδωσε.λεει εφαγα τοσα πανω της κοκτειλ στο κλαμπ θα μεινω αγαμητος?μετα απο 2 χρονια του λεω ειμουν κιεβο τωρα.μου ειπε ξανα τα ιδια που εμενε,που κυκλοφορωσε και μου ειπε ξανα για το αρενα.οτι βρηκε γκομενα,την κερασε και σπιτι.του λεω ποσα της εδωσες?απαντησε τιποτα ρε!ξεχασε τι μου ειπε πριν 2 χρονια.2 αλλοι φιλοι,ο ενας κολητος παλαιοτερα μου ελεγαν ιστοριες απο μινσκ.μετα απο 10 χρονια μου ειπαν,θυμασε τοτε μινσκ?πληρωναμε τις γκομενες χαχαχαχαχ.αν ηταν τσαμπα θα ξαναπηγαιναν.υπαρχουν να ανθρωποι που ντρεπονται να πουνε δεν γαμησα,η πληρωσα.ο κολητος μου που παει συχνα μοσχα δικηγορος με εταιριες την πρωτη φορα πριν 2 χρονια γυρισε ενθουσιασμενος.λεει ο ρωσος πελατης με πηρε κλαμπ,2 κοπελες καλοντημενες ομορφες,μετα η μια με ακολουθησε ξενοδοχειο.λεει μου ελεγαν οι κυπριες ειναι ψυχρες οι ρωσιδες και γελουσε.λεω ποσα εδωσες?λεει τσαμπα!ρε του λεω τζαμπα μοσχα με τετειες που περιγραψες δεν εχει,μαλον ο ρωσος της πληρωσε χαχαχαχαχ.απαντησε οτι μου ελεγες ειναι αληθεια,μαλον ο ρωσος την πληρωσε.ειναι ο ιδιος φιλος που παει κιεβο και δεν βλεπει πουτανες στο χρισιατικ  
Πρε κουμπάρο έ σε καταλαβαίνω... Ξύπνησες σήμερα? Έριξες νερό στη μάπα? Άλλο το παιχνίδι των δικών μου άλλο το δικό σου! Μιλάμε για πολύ εξελεγμένους "pick up artists" !!
"Κλεφτοπορτοφολάδες" όπως έλεγε και ο obiwan και τη φτάνουν τη γυναίκα στο κρεβάτι ή στη Τουαλέτα χωρίς καν να το καταλάβει...! Και η Πολωνία είναι ο Τέλειος χώρος δράσης!!! Ο απόλυτος!!!Γι αυτό ξέρουν που θα πάνε!!!  

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πες τα ρε συ.Γιατί πολλοί ανάμεσα στους οποίους και ο Dr. Love λένε οτι τα καλά ρούχα και τα μπρατσέτα δεν παίζουν ρόλο.Οι χορευτικές ικανότητες είναι τεράστια υπόθεση όλες χορεύουν και καμακώνονται στην πίστα.
Αν δεν τα έχετε αυτά μόνο κασεράκι.Δεν υπάρχει μόνο μία σωστή μέθοδος προσέγγισης της Πολωνέζας.
Καμάκηδες και μουνάκηδες πεπειραμένα καμάκια έχουν φοβερή τύχη Πολωνία είναι σα να πάει ο Ολυμπιακός να παίξει Γ Εθνική.Τέτοιο είναι το επίπεδο του ανταγωνισμού.Ολο εξάρες και δεκάρες θα ρίχνει.Για Ελληνοβαλκάνιο πουτσαρά δεν υπάρχει ανταγωνισμός.
Ρε kman τι λες,θα παρουμε αεροπλανο να παμε βαρσοβια να χορευουμε σα τα ζαβα με τις καυμενες,θα μας πουν αυτες οχι δεν θελουμε να ρθουμε σπιτι σου,θα συνεχισουμε εμεις να τις πρηζουμε το πουτσο μεχρι να ρθουν  :2funny: :2funny: :2funny:,και στο τελος θα καταληξουμε να παμε ξενοδοχειο με ενα 5αρι-6αρι και μετα θα παμε να επιδειξουμε τις επιτυχιες μας στους φιλους μας ποσες γαμησαμε το 3ημερο  :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πρε κουμπάρο έ σε καταλαβαίνω... Ξύπνησες σήμερα? Έριξες νερό στη μάπα? Άλλο το παιχνίδι των δικών μου άλλο το δικό σου! Μιλάμε για πολύ εξελεγμένους "pick up artists" !!
"Κλεφτοπορτοφολάδες" όπως έλεγε και ο obiwan και τη φτάνουν τη γυναίκα στο κρεβάτι ή στη Τουαλέτα χωρίς καν να το καταλάβει...! Και η Πολωνία είναι ο Τέλειος χώρος δράσης!!! Ο απόλυτος!!!Γι αυτό ξέρουν που θα πάνε!!!  
Φιλαρακι οι ρουβαδες δε γινονται πικ απ αρτιστς,η ρουβαδες ειναι η πουα ,αποφασισε.
Ειναι σα να μας λες τωρα οτι ο σπαλιαρας θα παει να κολλησει τη γκομενα και θα αρχισει να τη λεει πουομαλακιες.

Τις μαλακιες που λενε τα πουοσαιτ τα χρησιμοποιησα και καταντησα καραγκιοζης,απο γαμιας που ημουν κατεληξα πιρφορος.
Τι λενε τα σαιτ,να σου λεει η γκομενα εχω γκομενο και συ να χρησιμοποιεις ατακες και μαλακιες να τη καταφερεις,και μετα να τρεχεις να λες στα αλλα ζαβα του σαιτ τις επιτυχιες σου,η να το παιζεις δηθεν σκληρος κ.τλ.

Το τι μαλακιες διαβαζα οταν μπηκα στο σαιτ τους ηταν να γελας μηνες,με τα συνθηματικα ΗΒ6 ΗΗΝ,ΚΚΗ,και κατι τετοιες παπαριες,καλα για το πως ηταν ολοι εκει μεσα να μη σου πω,ακομα θυμαμαι το κακασχημο το νιτρο που δε βλεποταν και ειχε τοτε γαμησει 85 γκομενες,ολως τυχαιως αφου πηδηξε 85 γκομενες που μπορει να ναι 300 τωρα  :2funny: :2funny: ανοιξε μετα σαιτ να πουλαει τις παπαριες του στα ζαβα μετα

Οταν ειπα αμφιβαλω οτι οι φιλοι σου ειναι ρουβαδες κατι ηξερα

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Φιλαρακι οι ρουβαδες δε γινονται πικ απ αρτιστς,η ρουβαδες ειναι η πουα ,αποφασισε.
Ειναι σα να μας λες τωρα οτι ο σπαλιαρας θα παει να κολλησει τη γκομενα και θα αρχισει να τη λεει πουομαλακιες.

Τις μαλακιες που λενε τα πουοσαιτ τα χρησιμοποιησα και καταντησα καραγκιοζης,απο γαμιας που ημουν κατεληξα πιρφορος.
Τι λενε τα σαιτ,να σου λεει η γκομενα εχω γκομενο και συ να χρησιμοποιεις ατακες και μαλακιες να τη καταφερεις,και μετα να τρεχεις να λες στα αλλα ζαβα του σαιτ τις επιτυχιες σου,η να το παιζεις δηθεν σκληρος κ.τλ.

Το τι μαλακιες διαβαζα οταν μπηκα στο σαιτ τους ηταν να γελας μηνες,με τα συνθηματικα ΗΒ6 ΗΗΝ,ΚΚΗ,και κατι τετοιες παπαριες,καλα για το πως ηταν ολοι εκει μεσα να μη σου πω,ακομα θυμαμαι το κακασχημο το νιτρο που δε βλεποταν και ειχε τοτε γαμησει 85 γκομενες,ολως τυχαιως αφου πηδηξε 85 γκομενες που μπορει να ναι 300 τωρα   :2funny: :2funny: ανοιξε μετα σαιτ να πουλαει τις παπαριες του στα ζαβα μετα

Eνα μηνα με αντεξανε εκει μεσα,οταν αρχισα να λεω στα ζαβα εκει τι μαλακιες λετε με μπαναρανε γιατι εκανα κακο στη δουλεια τους,τα 20χρονα κακασχημα παιδακια που δε βλεπονται, θα μου κανουν μαθηματα πως να συμπεριφερομαι στις καυμενες  :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πήγαινε Βαρσοβία ή στείλε κάποιον να δει αυτά που λέω! Αμφέβαλε για πράγματα μη επαληθεύσιμα! Εγώ δίνω ακριβείς συντεταγμένες...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πήγαινε Βαρσοβία ή στείλε κάποιον να δει αυτά που λέω! Αμφέβαλε για πράγματα μη επαληθεύσιμα! Εγώ δίνω ακριβείς συντεταγμένες...
Ειδες ο δημητρακης δεν απαντησε πως ειναι ο φιλος σου  :think:,μαλλον μαπα θα ναι το καρπουζι  :2funny: :2funny: :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ρε παιδιά! Πάτε και αν δείτε τους δικούς μου ΚΑΙ ΑΝ είναι μπακούρια με το ποτό στο χέρι, να μιλάνε σε γκόμενες και να τους γράφουν, να τους παίρνουν τις γκόμενες τύποι με κουστούμια ή πολωνοι , να φύγουν μόνοι τους και να φασώνουν απλά χωρίς να φορτώνουν, ΚΡΑΞΤΕ ΜΕ  και μάλιστα άσχημα και βγάλτε και ψεύτικες ότι άλλες ιστορίες έχω γράψει!
Αλλά μην βγάζετε απόλυτα συμπεράσματα!
Ένας φίλος στο Ουκρανοσάιτ είχε πει   "Ότι δεν μπορεις να κάνεις εσύ δεν σημαίνει πως δεν μπορεί κάποιος άλλος"
Γίνετε λοιπόν σαν τον άλλο και όχι να προσπαθείτε να τον μειώσετε αν δεν μπορείτε!
Βάλτε ωραία ρούχα, κάντε γυμναστική, μάθετε χωρό, πάρτε ευχάριστο ύφος και καλή διάθεση και μπείτε στο ...χωρό!!!! Όλες οι Πολωνές δικές σας , τζάμπα και ευκολά!!! :rockon: :rockon: :rockon:  

"Ότι δεν μπορεις να κάνεις εσύ δεν σημαίνει πως δεν μπορεί κάποιος άλλος"

ρολογά εδώ θα συμφωνήσω ακριβώς μαζί σου!!! Πολύ σωστό..Αλλά κάνεις ένα τεράστιο λάθος αλλού..Εδώ μιλάμε τι μπορεί να πετύχει ο μέσος αντρας Έλληνας...Όχι ο σπαλιάρας!!! Έχω γνωστό Βαρσοβία που έχει πάρει απο 1000 γυναίκες σε 5 χρόνια..Αν τον δείς είναι πιο ωραίος απο τον Ρουβά (αντκειμενικά), ξέρει άπταιστα Πολωνικά και ασχολείτε με τον χόρο της μόδας..Ε καί? Λές να μπω να γράψω εδώ οι Πολωνέζες γαμιούντε επειδή τα καταφέρνει αυτός... Το θέμα είναι τι θα καταφέρω,εγώ,εσύ ένας normal τύπος που ανήκει στον μέσο όρο..Σου εγγυόμαι ξέρω τόσο κόσμο εδώ που ανήκουν στον μέσο όρο και όλοι πετυαίνουν τα ίδια που πετυχαίνεις σε όλες τις αντίστοιχες χώρες..Σερβία,Βουδαπέστη,Πράγα κ.λ.π...Μην νομίζεις πως υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πλεονέκτημα..

Απλά ξέχνα Ελλάδα που είναι ειδική περίπωση και ξέχνα τα χαμουρέματα και τα παιχνίδια χωρίς νόημα..Λέμε για καταστάσεις να μπένει το φίδι σαν αποτελέσμα..

Το βλέπουμε απο διαφορετική οπτική γωνία το θέμα για αυτό  διαφωνούμε τελικά πλήρως..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:) παιδια αν παω με αυτο το αυτοκινητο στην βαρσοβια υπαρχει περιπτωση να βγαλω γκομενα?
Συμπαθέστατε Φίλε Χρήστο...Δεν νομίζω...Μόνο αν έχεις τύχη και σε δει κάποια όταν το παρκάρεις! Στο κλάμπ δεν θα ξέρει κανένας τι έχεις έξω! Οπώτε χρειάζεσαι ή εμφάνιση και θράσος ή κασέρι σύμφωνα με τον Κμαν! Αλλιώς τα μουνιά θα τα τρώνε αυτοί με τα πατίνια ;)

Κι έγω παρόμοιο αυτοκίνητο έχω εδώ αλλά από μόνο του δεν κάνει τίποτα ;)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Που εχει γραψει,δεν ειδα εγω κατι
Βαριέμαι να ψάχνω! Χονδρικά είπε πως έχει γλυκύτατο στυλ στις γυναίκες! Η εμφάνιση είναι δεδομένα καλή αν και λίγο κοντούλης!
Αν υπήρχε το παραμικρό ψεγάδι ξέρεις τι κράξιμο πέφτει από τον Πορνομετανάστη! Εδώ κράζει και τους Έλληνες που μένουν Αγ. Πετρούπολη! Στον φίλο μου θα κώλωνε??? 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
Συμπαθέστατε Φίλε Χρήστο...Δεν νομίζω...Μόνο αν έχεις τύχη και σε δει κάποια όταν το παρκάρεις! Στο κλάμπ δεν θα ξέρει κανένας τι έχεις έξω! Οπώτε χρειάζεσαι ή εμφάνιση και θράσος ή κασέρι σύμφωνα με τον Κμαν! Αλλιώς τα μουνιά θα τα τρώνε αυτοί με τα πατίνια ;)

Κι έγω παρόμοιο αυτοκίνητο έχω εδώ αλλά από μόνο του δεν κάνει τίποτα ;)
ευχαριστω για τα καλα σου λογια τα ανταποδιδω :) οσο για το αυτοκινητο το εχω στο μυαλο μου :) αν το ειχα οταν το παρκερνα θα εστριβα ενα τσιγαρο ακουμποντας απανω του εξω απο τα μαγαζια για να με δουν οι γκομενες  :grin: :grin: :grin: :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
"Ότι δεν μπορεις να κάνεις εσύ δεν σημαίνει πως δεν μπορεί κάποιος άλλος"

ρολογά εδώ θα συμφωνήσω ακριβώς μαζί σου!!! Πολύ σωστό..Αλλά κάνεις ένα τεράστιο λάθος αλλού..Εδώ μιλάμε τι μπορεί να πετύχει ο μέσος αντρας Έλληνας...Όχι ο σπαλιάρας!!! Έχω γνωστό Βαρσοβία που έχει πάρει απο 1000 γυναίκες σε 5 χρόνια..Αν τον δείς είναι πιο ωραίος απο τον Ρουβά (αντκειμενικά), ξέρει άπταιστα Πολωνικά και ασχολείτε με τον χόρο της μόδας..Ε καί? Λές να μπω να γράψω εδώ οι Πολωνέζες γαμιούντε επειδή τα καταφέρνει αυτός... Το θέμα είναι τι θα καταφέρω,εγώ,εσύ ένας normal τύπος που ανήκει στον μέσο όρο..Σου εγγυόμαι ξέρω τόσο κόσμο εδώ που ανήκουν στον μέσο όρο και όλοι πετυαίνουν τα ίδια που πετυχαίνεις σε όλες τις αντίστοιχες χώρες..Σερβία,Βουδαπέστη,Πράγα κ.λ.π...Μην νομίζεις πως υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πλεονέκτημα..

Απλά ξέχνα Ελλάδα που είναι ειδική περίπωση και ξέχνα τα χαμουρέματα και τα παιχνίδια χωρίς νόημα..Λέμε για καταστάσεις να μπένει το φίδι σαν αποτελέσμα..

Το βλέπουμε απο διαφορετική οπτική γωνία το θέμα για αυτό  διαφωνούμε τελικά πλήρως..
Αν πιάσουμε έναν μέσο Έλληνα χωρίς περιττά κιλά, φυσικές δυσμορφίες, νοητική στέρηση και ένα μέσο οικονομικό στάτους τότε μιλάμε για έναν άντρα σχετικά ανώτερο από κάθε άλλο ανταγωνιστή!
Αυτός λοιπόν ο Άντρας στην Ελλάδα χαραμίζει τα νιάτα του και φθείρει ψυχολογικά τον εαυτό του αν προσπαθήσει να φλερτάρει!!
Στην Πολωνία όμως είναι ο Παράδεισος αυτού που περιγράφω...
Οι φίλοι μου δεν είναι κάτι εξαιρετικό αλλά δεν υστερούν και από κανέναν! Πλήν του πορνογυμναστή που είναι εντυπωσιακός αλλά αυτός που πάντα κάνει θραύση είναι ο κολλητός μου που όλοι λέμε πως έχει "Πολωνομαγνήτη"! Βέβαια η διαφορά με τους άλλους είναι ότι ενώ φαίνεται σε όλους έξω χαλαρός και cool στις γκόμενες, το μυαλό του δουλεύει ώστε να τα κάνει όλα σωστά με όσες γνωρίζει!
Για παράδειγμα φέτος μαζί με έναν άλλο φίλο μας γνώρισαν κάτι Γερμανίδες! Αυτές κάπου είχαν ακούσει για μπουζούκια και είχε σφηνώσει στο μυαλό τους να πάνε εκεί!
Με το που φτάνουν τετράδα και ο άλλος πάει καρφί και μπαίνει, ο δικός μου κοντοστέκεται και λέει στη γκόμενα πάμε μια βόλτα παραλία πρώτα (σκεπτόμενος τι μπουζούκια και μλκιες, εγω να γαμήσω θέλω) και της έριξε έναν γερό για μισή ώρα! Όταν γύρισαν απέναντι από τη παραλία στα μπουζούκια οι Γερμανίδες δεν γούσταραν καθόλου τη φάση και σπάστηκαν και τους έφυγε κάθε όρεξη για οτιδήποτε άλλο!
Αυτό σημαίνει τα κάνω όλα σωστά! Έπαιξε τη μοναδική του ευκαιρία αλλιώς θα έλεγαν ότι πήγαν μπουζούκια δυο ανώμαλες Γερμανίδες που δεν θέλαν να γαμηθούν!  Ξέρεις τι θέλεις και σκέφτεσαι σύμφωνα με αυτό και όχι που σε οδηγεί η γενική τάση!
Αντίρρηση?    

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Με το που φτάνουν τετράδα και ο άλλος πάει καρφί και μπαίνει, ο δικός μου κοντοστέκεται και λέει στη γκόμενα πάμε μια βόλτα παραλία πρώτα (σκεπτόμενος τι μπουζούκια και μλκιες, εγω να γαμήσω θέλω) και της έριξε έναν γερό για μισή ώρα!
Αυτό σημαίνει τα κάνω όλα σωστά! Έπαιξε τη μοναδική του ευκαιρία αλλιώς θα έλεγαν ότι πήγαν μπουζούκια δυο ανώμαλες Γερμανίδες που δεν θέλαν να γαμηθούν!  
Αντίρρηση?    
:kneel:  :kneel:  :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε kman τι λες,θα παρουμε αεροπλανο να παμε βαρσοβια να χορευουμε σα τα ζαβα με τις καυμενες,θα μας πουν αυτες οχι δεν θελουμε να ρθουμε σπιτι σου,θα συνεχισουμε εμεις να τις πρηζουμε το πουτσο μεχρι να ρθουν  :2funny: :2funny: :2funny:,και στο τελος θα καταληξουμε να παμε ξενοδοχειο με ενα 5αρι-6αρι και μετα θα παμε να επιδειξουμε τις επιτυχιες μας στους φιλους μας ποσες γαμησαμε το 3ημερο  :grin:

Εσύ πήγες Μολδαβία 20 μέρες και δεν μπόρεσες να γαμήσεις γιατί λες σε ανάγκαζαν να τους πληρώσεις τον καφέ και το θεωρούσες υποτιμητικό και Πολωνία που σου λένε είναι τζάμπα δεν πας για να μη χρειαστεί να χορέψεις κανα δίωρο?Δηλαδή θες να βγάλεις γκόμενες με εντελώς μηδαμινή προσπάθεια?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν πιάσουμε έναν μέσο Έλληνα χωρίς περιττά κιλά, φυσικές δυσμορφίες, νοητική στέρηση και ένα μέσο οικονομικό στάτους τότε μιλάμε για έναν άντρα σχετικά ανώτερο από κάθε άλλο ανταγωνιστή!
Αυτός λοιπόν ο Άντρας στην Ελλάδα χαραμίζει τα νιάτα του και φθείρει ψυχολογικά τον εαυτό του αν προσπαθήσει να φλερτάρει!!
Στην Πολωνία όμως είναι ο Παράδεισος αυτού που περιγράφω...
Οι φίλοι μου δεν είναι κάτι εξαιρετικό αλλά δεν υστερούν και από κανέναν! Πλήν του πορνογυμναστή που είναι εντυπωσιακός αλλά αυτός που πάντα κάνει θραύση είναι ο κολλητός μου που όλοι λέμε πως έχει "Πολωνομαγνήτη"! Βέβαια η διαφορά με τους άλλους είναι ότι ενώ φαίνεται σε όλους έξω χαλαρός και cool στις γκόμενες, το μυαλό του δουλεύει ώστε να τα κάνει όλα σωστά με όσες γνωρίζει!
Για παράδειγμα φέτος μαζί με έναν άλλο φίλο μας γνώρισαν κάτι Γερμανίδες! Αυτές κάπου είχαν ακούσει για μπουζούκια και είχε σφηνώσει στο μυαλό τους να πάνε εκεί!
Με το που φτάνουν τετράδα και ο άλλος πάει καρφί και μπαίνει, ο δικός μου κοντοστέκεται και λέει στη γκόμενα πάμε μια βόλτα παραλία πρώτα (σκεπτόμενος τι μπουζούκια και μλκιες, εγω να γαμήσω θέλω) και της έριξε έναν γερό για μισή ώρα! Όταν γύρισαν απέναντι από τη παραλία στα μπουζούκια οι Γερμανίδες δεν γούσταραν καθόλου τη φάση και σπάστηκαν και τους έφυγε κάθε όρεξη για οτιδήποτε άλλο!
Αυτό σημαίνει τα κάνω όλα σωστά! Έπαιξε τη μοναδική του ευκαιρία αλλιώς θα έλεγαν ότι πήγαν μπουζούκια δυο ανώμαλες Γερμανίδες που δεν θέλαν να γαμηθούν!  Ξέρεις τι θέλεις και σκέφτεσαι σύμφωνα με αυτό και όχι που σε οδηγεί η γενική τάση!
Αντίρρηση?    

Ακριβώς έτσι είναι.Πρέπει να τα προβλέπεις όλα.Εχασα γκόμενες επειδή σηκώθηκε άνεμος στην παραλία και γέμισαν τα μάτια τους άμμο και έγιναν σκατά.Μια άλλη φορά στο Λβωφ μια γκόμενα άρχισε να μην μπορεί να αναπνεύσει.Λέω τι διάολο?Μετά από λίγο άρχισα να δακρύζω.Η γκόμενα είχε κλασει εντελώς.Πήρε αμέσως ταξί και έφυγε.
Την άλλη μέρα έμαθα οτι είχε εκραγεί ένα χημικό εργοστάσιο στην περιοχή.Μιλάμε το πούστικο το αέριο ήταν εντελώς άοσμο.Αντε να προβλέψεις πού θα κατέληγε ο ρομαντικός περίπατος.Μπορούν να συμβούν τα πιο απίθανα πράγματα.
Ενα άλλο συνηθισμένο είναι να σου κολλάνε ζητιάνοι για να αηδιάσει η γκόμενα οπότε να χρειαστεί να τους πληρώσεις για να τους ξεφορτωθείς.Θυμάμαι μια φορά ήρθε ένας Πολωνός έπιασε τη γκόμενα από τον ώμο και μου λέει πάμε μαζί θα τη γαμήσουμε μαζί.Του έδωσα ένα ποσό αλλιώς δεν ξεκόλλαγε με τίποτα.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
δηλαδη παιδια ειμαι 1,85 :) :)  80 κιλλα :) :) ξανθος γαλανοματης :) :) με πολυ αρενοπο πηγουνι προσωπο :)  και πολυ σκληραγωγημενο   σωμα πετρα :)  Αλλα.. χωρις μια στην τζεπη :) Πιστευεται οτι θα μετρησω στην Βαρσοβια?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δηλαδη παιδια ειμαι 1,85 :) :)  80 κιλλα :) :) ξανθος γαλανοματης :) :) με πολυ αρενοπο πηγουνι προσωπο :)  και πολυ σκληραγωγημενο   σωμα πετρα :)  Αλλα.. χωρις μια στην τζεπη :) Πιστευεται οτι θα μετρησω στην Βαρσοβια?

Για τις Πολωνέζες ξένος να ναι και ό,τι νάναι.Αν και γενικώς προτιμάνε το μεσογειακό τύπο και δη το μαυρισμένο κατά προτίμηση σε απόχρωση  Λίβυο προς πάκη.Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι Γερμαναράδες και Βίκινγκς δεν μπήγουν τα καυλιά τους στην ιστορική χώρα.
Το γυμνασμένο σώμα παίζει επίσης τεράστιο ρόλο.
Γενικά οι Πολωνέζες δεν κάνουν διακρίσεις.Ολοι κάτι βρίσκουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom