Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Στο swinger club lava εχει παει κανεις ; Στο mokotow ειναι

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Gklok ,μαλλον οι φιλοι σου λενε ιστοριες για αγριους εγω λεω,παρα ο λαβ,αυτα που λες οτι κανουν σα λυσσασμενες για το τουριστα δεν τα πτστευω.
Το ανετο one night stand ποιο ειναι,τις ειπαν ελατε παμε σπιτι μετα απο 20 λεπτα που τις γνωρισαν η χορευαν σα τους καγκουρες 3 ωρες μεχρι να τις καταφερουν? Εσυ ο ιδιος ειπες οτι οταν λενε οχι εννοουν ναι,προσωπικα αν εμενα μου πει οχι μια γκομενα ,δε θα καθομαι να τη παρακαλαω σα το καγκουρα ,που το βλεπεις το ανετο one night stand οταν αυτη λεει οχι και εσυ συνεχιζεις να την παρακαλας σα το λιγουρη,ποσο μαλλον οταν μας λες οτι τα παιδια ειναι ρουβαδες κατι για το οποιο αμφιβαλλω.
Με αυτά που λες θα αρχίσω να γέρνω προς αυτά που σου σέρνει ο Φιντέλιο....

Δεν λέω εύκολες κουβέντες του πληκτρολογίου! Λέω πράγματα που είναι άκρως επαληθεύσιμα!!!  Και περιγράφω ΑΚΡΙΒΩΣ το τρόπο και το χρόνο! Και σε πμ μπορώ να πω και τη μέρα και την ώρα!
60Ε έχει το εισιτήριο... Ένα τραπέζι σε ένα εστιατόριο ...
Κι αν μου πεις ότι που να τρέχεις μέχρι εκεί θα σου πω πως τα παιδιά είναι ανοιχτά αν βρούνε Έλληνες στο εξωτερικό και μαζί τους θα φας κι εσύ!!! ;)

Και το να αφιερώσει κάποιος ένα δίωρο αν μένει εκεί και ένα εισητήριο 4 Ευρώ δεν είναι κάτι τρομερο! Σε μόνιμο κάτοικο το είπα! Και αν δεν είναι έτσι όπως τα λέω ας μπείτε και να με κράξετε όσο θέλετε... Αλλά μην με κράζετε εκ των προτέρων...

΄Γιατί και εμένα μου κάνει εντύπωση το στυλ σου... Χωρίς να κερνάς, χωρίς να χορεύεις και χωρίς να έχεις υπομονή πως  :knockinb: ΤΣΑΜΠΑ???? Μπαίνεις δηλαδή στο κλάμπ ή σε χώρο με μουνιά και αμέσως σε πλησιάζουν και σου προσφέρουν να τις πάρεις για γαμήσι? Γινόταν δεκαετία του 80 στη Ρόδο αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά...Αρχίζω να ανησυχώ πότε έχεις  :knockinb: τελευταία φορά χωρίς λεφτά έτσι όπως τα λες...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Με αυτά που λες θα αρχίσω να γέρνω προς αυτά που σου σέρνει ο Φιντέλιο....

Δεν λέω εύκολες κουβέντες του πληκτρολογίου! Λέω πράγματα που είναι άκρως επαληθεύσιμα!!!  Και περιγράφω ΑΚΡΙΒΩΣ το τρόπο και το χρόνο! Και σε πμ μπορώ να πω και τη μέρα και την ώρα!
60Ε έχει το εισιτήριο... Ένα τραπέζι σε ένα εστιατόριο ...
Κι αν μου πεις ότι που να τρέχεις μέχρι εκεί θα σου πω πως τα παιδιά είναι ανοιχτά αν βρούνε Έλληνες στο εξωτερικό και μαζί τους θα φας κι εσύ!!! ;)

Και το να αφιερώσει κάποιος ένα δίωρο αν μένει εκεί και ένα εισητήριο 4 Ευρώ δεν είναι κάτι τρομερο! Σε μόνιμο κάτοικο το είπα! Και αν δεν είναι έτσι όπως τα λέω ας μπείτε και να με κράξετε όσο θέλετε... Αλλά μην με κράζετε εκ των προτέρων...

΄Γιατί και εμένα μου κάνει εντύπωση το στυλ σου... Χωρίς να κερνάς, χωρίς να χορεύεις και χωρίς να έχεις υπομονή πως  :knockinb: ΤΣΑΜΠΑ???? Μπαίνεις δηλαδή στο κλάμπ ή σε χώρο με μουνιά και αμέσως σε πλησιάζουν και σου προσφέρουν να τις πάρεις για γαμήσι? Γινόταν δεκαετία του 80 στη Ρόδο αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά...Αρχίζω να ανησυχώ πότε έχεις  :knockinb: τελευταία φορά χωρίς λεφτά έτσι όπως τα λες...
Στην ελλαδα κανεις δεν χορευει και ουτε καμια απαιτει να την κερασεις,τα ξερεις αυτα,τωρα ροδο με τα χαζα τα ξενα,τα βλεπα στο φαλιρακι που χορευαν σα χαζοχαρουμενα και δεν ασχοληθηκα περαιτερω.
Απλα μιλαω σε καποια και τιποτα παραπανω,δεν εχω απαιτηση να κανω one night stand,ουτε συνεχιζω τη συζητηση αν δω κατι αρνητικο που δε μου αρεσει,
και δε κανω διαγωνισμο με κανενα ποσες θα γαμησω.
Φυσικα το να με πει οχι σε οτιδηποτε,π.χ να μου δωσει τηλ, σημαινει οτι τρωει ακυρο επιτοπου και σταματαω κατευθειαν συζητηση,και εννοειται οτι δε θα τη δωσω ουτε εγω τηλ.
Το να σου πει οχι η γκομενα  να ρθει σπιτι σου και να συνεχιζεις να την πιεζεις ασχετως του αποτελεσματος,το θεωρω ξεφτιλα.
Ο καθενας εχει τις αποψεις του, σεβαστες και οι δικες σας,αναλογως την εμφανιση και τον χαρακτηρα ο καθενας πρατει.

Να δειξουν τι οι φιλοι σου,πιθανον να ναι πουα και να ακολουθουν τακτικες,οπως και ο κμαν και ο λαβ,ασχοληθηκα με αυτα και τελικα τα απεριψα και δεν ακολουθω καμια τακτικη.Δεν ειναι πουοσαιτ εδω να δειξουν τις τακτικες τους.Και δεν ξερουμε και τι μουνια παιρνουν για one night stand,ο φιλος σου ο πορνογυμναστης οπως ειπες ειχε στοχο να περνει γκομενα στην τουαλετα σε 15 λεπτα, με γκομενα ανω του 7-8 απιθανο να γινει  αυτο, οποτε σημαινει οτι δεν τον ενδιαφερει τοσο η ποιοτητα.

Μπορεις να εγγυηθεις οτι θα γαμησουν μουναρες one night stand,χωρις να τις πρηξουν το πουτσο,και χωρις να χορευουν 3 ωρες.Αν ναι τοτε ας ερθουν τα παιδια να τους πουνε μπραβο και ολοι εμεις μαζι,και θα τρεξουμε και ολοι μας να γαμησουμε.Αλλωστε οπως προανεφερες τα παιδια ειναι ρουβαδες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε στελιο αν θες να γαμησεις ποτε ελληνιδα αλλαξε σκεπτικο. για να μην πω το απολυτο 100%, το 98% απο τις γκομενες που εχω γαμησει ειπαν οχι και γω ειπα νταξ καλα. ειναι η γονιδιακη αντανακλαστικη απαντηση της ελλεηνιδας για να μην τη περασεις για ευκολη.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
τυπε στελιο αν θες να γαμησεις ποτε ελληνιδα αλλαξε σκεπτικο. για να μην πω το απολυτο 100%, το 98% απο τις γκομενες που εχω γαμησει ειπαν οχι και γω ειπα νταξ καλα. ειναι η γονιδιακη αντανακλαστικη απαντηση της ελλεηνιδας για να μην τη περασεις για ευκολη.
Δικο της προβλημα αν πει οχι και δικο σου θεμα αν θα συνεχισεις να μιλας,αν θελει να το παιξει δυσκολη τοτε θα την γαμησει αλλος απλο ειναι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δικο της προβλημα αν πει οχι και δικο σου θεμα αν θα συνεχισεις να μιλας,αν θελει να το παιξει δυσκολη τοτε θα την γαμησει αλλος απλο ειναι

τυπε μου φαινεται δεν εχεις και ιδιαιτερη αδυναμια στο σεξ σαν δραστηριοτητα ε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στην ελλαδα κανεις δεν χορευει και ουτε καμια απαιτει να την κερασεις,τα ξερεις αυτα,τωρα ροδο με τα χαζα τα ξενα,τα βλεπα στο φαλιρακι που χορευαν σα χαζοχαρουμενα και δεν ασχοληθηκα περαιτερω.
Απλα μιλαω σε καποια και τιποτα παραπανω,δεν εχω απαιτηση να κανω one night stand,ουτε συνεχιζω τη συζητηση αν δω κατι αρνητικο που δε μου αρεσει,
και δε κανω διαγωνισμο με κανενα ποσες θα γαμησω.
Φυσικα το να με πει οχι σε οτιδηποτε,π.χ να μου δωσει τηλ, σημαινει οτι τρωει ακυρο επιτοπου και σταματαω κατευθειαν συζητηση,και εννοειται οτι δε θα τη δωσω ουτε εγω τηλ.
Το να σου πει οχι η γκομενα  να ρθει σπιτι σου και να συνεχιζεις να την πιεζεις ασχετως του αποτελεσματος,το θεωρω ξεφτιλα.
Ο καθενας εχει τις αποψεις του, σεβαστες και οι δικες σας,αναλογως την εμφανιση και τον χαρακτηρα ο καθενας πρατει.

Να δειξουν τι οι φιλοι σου,πιθανον να ναι πουα και να ακολουθουν τακτικες,οπως και ο κμαν και ο λαβ,ασχοληθηκα με αυτα και τελικα τα απεριψα και δεν ακολουθω καμια τακτικη.Δεν ειναι πουοσαιτ εδω να δειξουν τις τακτικες τους.Και δεν ξερουμε και τι μουνια παιρνουν για one night stand,ο φιλος σου ο πορνογυμναστης οπως ειπες ειχε στοχο να περνει γκομενα στην τουαλετα σε 15 λεπτα, με γκομενα ανω του 7-8 απιθανο να γινει  αυτο, οποτε σημαινει οτι δεν τον ενδιαφερει τοσο η ποιοτητα.

Μπορεις να εγγυηθεις οτι θα γαμησουν μουναρες one night stand,χωρις να τις πρηξουν το πουτσο,και χωρις να χορευουν 3 ωρες.Αν ναι τοτε ας ερθουν τα παιδια να τους πουνε μπραβο και ολοι εμεις μαζι,και θα τρεξουμε και ολοι μας να γαμησουμε.Αλλωστε οπως προανεφερες τα παιδια ειναι ρουβαδες.

Πολωνία όλοι χορεύουν.Οσοι έρχονται Ελλάδα μου λένε τι μαλάκες είναι οι Ελληνες δε χορεύουν καθόλου στα μαγαζιά και κάθονται με ένα ποτό στο χέρι.Εντάξει να μη θέλεις να πληρώσεις που κατά τη γνώμη μου χρειάζεται Πολωνία ειδικά αν είσαι κάποιας ηλικίας.Αλλά ούτε να χορέψεις ούτε καν να πιεις?Τίποτα απολύτως?
Μάλλον βαριέσαι και τα ραντεβού θες να βγάζεις την πούτσα έξω από την αρχή και να στη γλύφουνε.
Και αυτό ακόμα μπορεί να γίνει Πολωνία οι γκόμενες είναι τρελλές και πολλά καμάκια τελείως καθυστερημένα.Γενικά το επίπεδο άντρα που έχουν συνηθίσει είναι τρομερά χαμηλό.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε παιδιά! Πάτε και αν δείτε τους δικούς μου ΚΑΙ ΑΝ είναι μπακούρια με το ποτό στο χέρι, να μιλάνε σε γκόμενες και να τους γράφουν, να τους παίρνουν τις γκόμενες τύποι με κουστούμια ή πολωνοι , να φύγουν μόνοι τους και να φασώνουν απλά χωρίς να φορτώνουν, ΚΡΑΞΤΕ ΜΕ  και μάλιστα άσχημα και βγάλτε και ψεύτικες ότι άλλες ιστορίες έχω γράψει!
Αλλά μην βγάζετε απόλυτα συμπεράσματα!
Ένας φίλος στο Ουκρανοσάιτ είχε πει   "Ότι δεν μπορεις να κάνεις εσύ δεν σημαίνει πως δεν μπορεί κάποιος άλλος"
Γίνετε λοιπόν σαν τον άλλο και όχι να προσπαθείτε να τον μειώσετε αν δεν μπορείτε!
Βάλτε ωραία ρούχα, κάντε γυμναστική, μάθετε χωρό, πάρτε ευχάριστο ύφος και καλή διάθεση και μπείτε στο ...χωρό!!!! Όλες οι Πολωνές δικές σας , τζάμπα και ευκολά!!! :rockon: :rockon: :rockon:  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε παιδιά! Πάτε και αν δείτε τους δικούς μου ΚΑΙ ΑΝ είναι μπακούρια με το ποτό στο χέρι, να μιλάνε σε γκόμενες και να τους γράφουν, να τους παίρνουν τις γκόμενες τύποι με κουστούμια ή πολωνοι , να φύγουν μόνοι τους και να φασώνουν απλά χωρίς να φορτώνουν, ΚΡΑΞΤΕ ΜΕ  και μάλιστα άσχημα και βγάλτε και ψεύτικες ότι άλλες ιστορίες έχω γράψει!
Ένας φίλος στο Ουκρανοσάιτ είχε πει   "Ότι δεν μπορεις να κάνεις εσύ δεν σημαίνει πως δεν μπορεί κάποιος άλλος"
Γίνετε λοιπόν σαν τον άλλο και όχι να προσπαθείτε να τον μειώσετε αν δεν μπορείτε!
Βάλτε ωραία ρούχα, κάντε γυμναστική, μάθετε χωρό, πάρτε ευχάριστο ύφος και καλή διάθεση και μπείτε στο ...χωρό!!!! Όλες οι Πολωνές δικές σας , τζάμπα και ευκολά!!! :rockon: :rockon: :rockon:  

Πες τα ρε συ.Γιατί πολλοί ανάμεσα στους οποίους και ο Dr. Love λένε οτι τα καλά ρούχα και τα μπρατσέτα δεν παίζουν ρόλο.Οι χορευτικές ικανότητες είναι τεράστια υπόθεση όλες χορεύουν και καμακώνονται στην πίστα.
Αν δεν τα έχετε αυτά μόνο κασεράκι.Δεν υπάρχει μόνο μία σωστή μέθοδος προσέγγισης της Πολωνέζας.
Καμάκηδες και μουνάκηδες πεπειραμένα καμάκια έχουν φοβερή τύχη Πολωνία είναι σα να πάει ο Ολυμπιακός να παίξει Γ Εθνική.Τέτοιο είναι το επίπεδο του ανταγωνισμού.Ολο εξάρες και δεκάρες θα ρίχνει.Για Ελληνοβαλκάνιο πουτσαρά δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν θεωρείς πως Πολωνία είναι ο παράδεισος όπως  λές γιατί δεν έχεις παλέψει να έρθεις εδώ για δουλειά? Τι κάθεσε στην Γερμανία  και περιμένεις να κλέψεις κανά τριήμερο να έρθεις στον παράδεισο όπως τον παρουσιάζεις? Όταν υποστηρίζεις κάτι να έχεις τα αρχίδια να κάνεις την κίνηση και να πετύχεις αυτό που θέλεις.
Εγώ  ήρθα εδώ  για δουλεία και για τις γκόμενες φυσικά αλλά έχω  γράψει πως τελικά δεν έχει κανένα πλεονέκτημα σε σχέση π.χ με Βουδαπέστη όταν ήμουν εκέι. Οπότε στα αρχίδια μου να πάω οπουδήποτε αρκεί να μην είναι Ελλάδα..Σιγά το πλεονέκτημα εξάλλου εδώ  πιο πολύ ξένες  γαμάω…
Βελιγράδι  για μένα είναι κλάσεως ανώτερο κυρίως αν είσαι καλός παίχτης και μπορείς να κυνηγήσεις σωστά μουνιά..Δεν είναι όμως για αποτυχημένους γκόμενους!!!…Βελιγράδι είχα πηδήξει το πρώτο δεκαπενταήμετο όταν ήμουν εκεί 3 μουνιά..Δυο 20χρονα με τρέλα για την Ελλάδα και ένα παντρεμένο (σε διάσταση) mature..Φυσικά δεν προχώρησε με τέτοια επιτυχία στην συνέχεια, αλλά οι γκόμενες άξιζαν και σε εμφάνιση και σε χαρακτήρα..
Ναι δεν είμαι Πακιστανός ή μάυρος ή Βούλγαρος να προσπαθήσω  να το παίξω εξωτικός για να εντυπωσιάσω τις καμένες Πολώνεζες..Απλά οι Σέρβες με γουστάραν χωρίς τις παράννοιες..Έλα εδώ  άνοιξε πουκάμισο να φανεί τρίχα και χόρευε σαν το μαλάκα μήπως και χαμουρέψεις καμία και να σου πεί μετα πάω για ύπνο..
Το πρόβλημα στο Βελιγράδι ήταν ότι δεν μου άρεσε καθόλου η πόλη.. Το άλλο πρόβλημα πως δεν υπάρχει η ανάπτυξη της Πολωνίας και οι εταιρίες που μπορούν να σου δώσουν μια ευκαιρία να ξεφύγεις αν βρείς καλή θέση..Αλλά απο θέμα γυναικών προτιμώ Βελιγράδι με κλειστά ματιά..Απλά ξαναλέω δεν είναι για αποτυχημένους γκόμενους..Πρέπει να έχεις εμφανίση αξιοπρεπή και να είσαι ωραίος τύπος γενικά. Αλλά αυτές που θα γνωρίσεις είναι γυναίκες όχι ζώα..
Θές σώνηκε καλά να πήσεις τον κόσμο πως Πολωνία είναι το καλύτερο μέρος..Εγώ ,ο φίλος απο Κράκοβ, ο dimitrakis29  που έχει δικό του σπίτι στο κέντρο που ζήσαμε εδώ σου είπαμε δεν είναι!!!..
Λές  να  έχω  κάποιο κέρδος να το γράφω  και να προτείνω Βουδαπέστη ή Βελιγράδι? Να προσπαθησω να προστάτεψω Poland απο τον Βαλκανικό πόυτσο οπως λές…Απλά καθοδηγώ τα παλικάρια στους σωστούς στόχους.. Όχι να γνωρίζουν μια Πολωνέζα σπαταλώντας χρήμα και χρόνο (όπως εγινε στον clock) και τελικά να την βλέπουν να πηγαίνει με τον χοντρό Βούλγαρό έτσι γιατί είναι καμένη και έχει καμένα κριτήρια.. Όποιος έχει γνωρίσει Σέρβα (γιατί δεν θα έχεις γνωρίσει) καταλαβαίνει την πάει να πεί γυναίκα..Και σε εμφάνιση και σε αξιοπρέπεια και σε χαρακτήρα..Δεν γαμιούντε την πρώτη νύχτα αλλά αν την κερδίσεις ζείς έρωτα όχι παπαρίες όπως με τις Πολωνέζες..
Poland (warsaw) έχει άλλα που σε κάνουν να μένεις..Καλό βιοτικό επίπεδο και πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες  για αυτο ήμουν διστακτικός να φύγω απο εδώ όχι για τις γκόμενες..Αλλά επειδή δεν είμαι εισοδηματίας δεν επίλεγω πάντα που θα μείνω και ήξερα πως θα φύγω αν δεν αλλάξω εταιρία αργά ή γρήγορα..

Θα γράψω πως είναι και η μετάβαση στην Αθήνα..Θα επιχειρήσω πεφτικές σε μαγαζία και online game..Έτσι για να βγεί η σύγκριση..

Ξέρεις πόσες γκόμενες με έχουν παρακαλέσει να έρθω να μείνω Πολωνία?Λένε εδώ θα είσαι πουτσαράς θα μετράς πολύ όλες θα σε θέλουνε.Αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη πάντα φτωχή χώρα ήτανε.Αμα κάποιος σκέφτεται με το κάτω κεφάλι εννοείται Πολωνία χαλαρά.Είναι το πάνω κεφάλι που τα χαλάει.
Για να πάει κάποιος Βελιγράδι σημαίνει οτι δουλεύει πλέον μόνο το κάτω κεφάλι.
Γενικά Πολωνία είχε πάντα αυτό ιστορικά την πάνε πίπα οι Γερμανοί και κώλο οι Ρώσοι και αυτό δεν αλλάζει.Είναι λόγω τοποθεσίας που έχει γίνει σάντουιτς.Και η Τσεχία θα γινότανε αλλά αυτοί αποφάσισαν να πιπώνουν μόνο τον πιο ισχυρό.
Αλλά αυτές οι δύο χώρες έχουν τις πιο μουνάρες.Τόσα χρόνια πίπα κώλος δούλεψε η φυσική επιλογή.Κορυφαίοι κώλοι βυζάρες τσιπουκόχειλα τα πάντα όλα στο ανατολικό μπλοκ.
Αν ένας έχει έρθει από Πολωνία και δει τους κωλάκους και τα βυζάκια των Ρωσίδων θα ξεραθεί στα γέλια.Βέβαια είναι πιο λεπτές οι Ρωσίδες σαφώς αλλά αυτό είναι γιατί οι Ρώσοι πολεμούν την Αμερικανοποίηση.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ενας αλλος απο το ουκρανοσαιτ θα σου πει αν δεν μπορω εγω δεν μπορει κανενας!χαχαχαχα.ρολογα μου και εγω κρατω λιγη πισινη για τις ιστοριες που σου λενε οι φ.ιλοι σου.δηλαδη αν ερθει ο σπαλιαρας ουκρανια θα γαμησει?χαχαχαχαχ.αν παει μοσχα  μονο που θα δουνε την μελαχρινη φατσα σαν τουρκο θα τον αηδιασουν,απλα πραγματα που τα ειδα χιλιαδες φορες μοσχα.οι φιλοι μου ουκρανια ο ενας και αυτος γυμναστης 50 ,καμακι ηταν και μου ελεγε ιστοριες πριν ερθει.οι αλλοι 2 και αυτοι καμακια τις ιδιες ιστοριες.αποτελεσμα ουκρανια μηδεν!ο ενας το καμακι καταληξαμε να γυρναμε τελικα μονο στην πολη και να τον φωτογραφιζω χχαχαχαχαχα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
το σαβατο πηγα στο στρατο εφεδρος για 5 ωρες,παω μια φορα τον χρονο για μετρησεις και να δωσεις αιμα.ενα παιδι μελαχρινος με γενια δουλευει σε τραπεζα και τον εστειλαν μοσχα πριν ενα μηνα για δουλ εια.μου λεει καλα ρε ολες με αρμανι κυκλοφορανε?χαζευα σαν τρελος.οπου πηγαινα κλαμπ ετρωγα πορτα.του ειπα ρε πορτα σου εδιναν πριν 18 χρονια μοσχα αν δεν ειχες καλο ντυσιμο.πηγες με αυτη την φατσα σαν τζιχαντιστις να σε βαλουν σε κλαμπ?του εξηγησα μπαινεις στην κατηγορια χατζικι,καυκασιος,τουρκος,αραβας για αυτους δεν εισαι καν ζωο.πεθανε στα γελια λεει που να ξερω.εστι και οι φιλοι του ρολογα πριν 16-20 χρονια πολωνια-ουγαρια θα φορτωναν οπειαδηποτε γκομενα σε κλαμπ μονο με χορο.τα ειδα το 1996 αυτα βουδαπεστη,βαρσοβια,ολες ηταν στον δρομο με τα βρακια και πουλιουνταν.δεν πιστευω ιστοριες.μιστερ λαβ ειμαι μαζι σου και συμφωνω με οσα λες.για τον κμαν που λεει για βαλκανιους θα του πω ποσο αγαμητοι ειναι φιλοι μου σερβοι που μιλαμε στο ιτερνετ χαχαχαχαχ.οταν τους λεω για σερβες,κλαινε οτι αυτχοι δεν βρησκουν,ο ενας μιλα 4 χρονια με ρωσιδα απο κοντακτε που δεν θα δει ποτε!δεν εχει λεφτα να παει.αλλος απο νοβισαν 38 μου λεει χρονια να βρει γκομενα,μονο με παρεα λεει σαν εμας γνωριζεις.σερβια μονο ειδα γκομενες παρεα η κοπελα μονη.ουκρανια δεν υπαρχει κοπελα που δεν εχει το λιγοτερο ενα,οσο ασχημη και να ειναι χαχαχαχα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ενας αλλος απο το ουκρανοσαιτ θα σου πει αν δεν μπορω εγω δεν μπορει κανενας!χαχαχαχα.ρολογα μου και εγω κρατω λιγη πισινη για τις ιστοριες που σου λενε οι φ.ιλοι σου.δηλαδη αν ερθει ο σπαλιαρας ουκρανια θα γαμησει?χαχαχαχαχ.αν παει μοσχα  μονο που θα δουνε την μελαχρινη φατσα σαν τουρκο θα τον αηδιασουν,απλα πραγματα που τα ειδα χιλιαδες φορες μοσχα.οι φιλοι μου ουκρανια ο ενας και αυτος γυμναστης 50 ,καμακι ηταν και μου ελεγε ιστοριες πριν ερθει.οι αλλοι 2 και αυτοι καμακια τις ιδιες ιστοριες.αποτελεσμα ουκρανια μηδεν!ο ενας το καμακι καταληξαμε να γυρναμε τελικα μονο στην πολη και να τον φωτογραφιζω χχαχαχαχαχα.
ΠΡΕ Κουμπάρο.... Κοντός ψαλμός ΑΛΗΛΟΥΙΑ !!!!!Όσα λέω είναι επαληθεύσιμα!  Ο ένας δεν είναι απλά φίλος μου! Είναι κολλητός μου! Και έξω λέει πολύ λιγότερα από όσα κάνει! Εγώ δεν πάω διότι έχω κλείσει ρομαντικές διακοπές στο Βίλνιους!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εσύ απο ότι κατάλαβα όμως (μπορεί να κάνω και λάθος) έχεις έρθει εδώ 4-5 φορές και δεν έχεις πετύχει ποτέ one night stand..Μόνο χαμούρεμα..Άλλο τι λένε πως έκαναν οι φίλοι σου που πιθανόν να έχουν εμφάνιση 10 και γαμάνε παντού όπως μας γραάφεις... Αν κάποιος είναι Σπαλιάρας θα πηδάει και Σαουδική Αραβία.Δεν έχω καταλάβει έχεις πηδήξει τελικά ο ίδος ποτέ one night stand Poland ή όχι?..Οι ξένοι τουρίστες εδώ έτος 2015 ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ ΠΟΤΕ!! Στο εγγυόμαι..

Σου λέω είναι δύσκολες γιατί όταν βλέπω τι κάνουν σε μένα δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν στους φίλους μου και σε όσους ξέρω εδώ..Στο λεώ απλά αν και δεν τα έχω πεί ποτέ γιατί δεν μου αρέσουν να τα λέω αυτά..Σε μαγαζί κάνουν πεφτικές φίλοι μου πολλές φορές και τους λένε θέλουμε τον φίλο σου (εμένα) λόγω εμφάνισης..Αυτοί στραβώνουν και ζηλέυουν, τελικά οι γκόμενες κάνουν παιχνίδι μαζί μου και τελικά δεν πηδάεί κανείς μας..χαχαχαα...

Τελευταίο Σάββατο Decada έγινε το  ίδιο, έκανε πεφτική φίλος μου και του είπε η γκόμενα συγνώμη αλλά θέλω τον φίλο σου..Στράβωσε αυτός αλλά καλό παιδί μου την έφερε..Χορέψαμε,ήπιαμε μου άρχισε όλα το βράδυ τις κλασσικές παπαριές πως με θέλει κ.λ.π, γλωσόφυλλο για καληνύχτα  και η συνέχεια απλά δεν απάντησε ποτέ στο κινητό την άλλη μέρα!!!!!..Η φίλη της που ήταν χοντρούλα έκατσε τελικά με αυτή ο φίλος μου..Η συνέχεια δεν απάντησε ποτέ την μέρα ούτε η χοντρούλα σε αυτόν...Αυτή είναι η Poland.Εγώ τα ζώ για αυτό σου λέω χέσ τα clubs. Μόνο Σάββατο για να μην μείνεις σπίτι.

Μην ενθουσιάζεσαι αποτα παιχνίδια της νύχτας,ανευ ουσίας είναι..Σας έχω πεί όμως στις διακοπές οι Πολωνέζες πηδιούντε..Δεν το υποθέτω οι ίδιες μου τα λένε.. 

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τα ιδια κολπα και ουκρανια.μου λενε μου αρεσε ο αδερφος σου,φιλια μαζι του,την κερνουσε και χαθηκε.ποτε καμια δεν απαντα το τηλεφωνο.καπεια που απαντα καποτε παλι δεν θα την δεις.αν τους αλλους τους απαντανε συνεχεια τι να πω,η δουλεια τους ειναι χαχαχαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ΠΡΕ Κουμπάρο.... Κοντός ψαλμός ΑΛΗΛΟΥΙΑ !!!!!Όσα λέω είναι επαληθεύσιμα!  Ο ένας δεν είναι απλά φίλος μου! Είναι κολλητός μου! Και έξω λέει πολύ λιγότερα από όσα κάνει! Εγώ δεν πάω διότι έχω κλείσει ρομαντικές διακοπές στο Βίλνιους!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.880
Πόντοι
216

Αν δεν γαμήσει και ο Σπαλιάρας στην Ρωσία τότε καλύτερα να μην πάει κανείς χαχα  :grin: :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρολογα μου και μενα παιδικος μου φιλος 30 χρονια μου ειπε πηγε αρενα κιεβο.κερασε,που πηγε σπιι του ειπε 150-300 δολαρια δεν θυμαμε,νευριασε αλλα τα εδωσε.λεει εφαγα τοσα πανω της κοκτειλ στο κλαμπ θα μεινω αγαμητος?μετα απο 2 χρονια του λεω ειμουν κιεβο τωρα.μου ειπε ξανα τα ιδια που εμενε,που κυκλοφορωσε και μου ειπε ξανα για το αρενα.οτι βρηκε γκομενα,την κερασε και σπιτι.του λεω ποσα της εδωσες?απαντησε τιποτα ρε!ξεχασε τι μου ειπε πριν 2 χρονια.2 αλλοι φιλοι,ο ενας κολητος παλαιοτερα μου ελεγαν ιστοριες απο μινσκ.μετα απο 10 χρονια μου ειπαν,θυμασε τοτε μινσκ?πληρωναμε τις γκομενες χαχαχαχαχ.αν ηταν τσαμπα θα ξαναπηγαιναν.υπαρχουν να ανθρωποι που ντρεπονται να πουνε δεν γαμησα,η πληρωσα.ο κολητος μου που παει συχνα μοσχα δικηγορος με εταιριες την πρωτη φορα πριν 2 χρονια γυρισε ενθουσιασμενος.λεει ο ρωσος πελατης με πηρε κλαμπ,2 κοπελες καλοντημενες ομορφες,μετα η μια με ακολουθησε ξενοδοχειο.λεει μου ελεγαν οι κυπριες ειναι ψυχρες οι ρωσιδες και γελουσε.λεω ποσα εδωσες?λεει τσαμπα!ρε του λεω τζαμπα μοσχα με τετειες που περιγραψες δεν εχει,μαλον ο ρωσος της πληρωσε χαχαχαχαχ.απαντησε οτι μου ελεγες ειναι αληθεια,μαλον ο ρωσος την πληρωσε.ειναι ο ιδιος φιλος που παει κιεβο και δεν βλεπει πουτανες στο χρισιατικ  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom