Το έχω γράψει τόσες φορές οτι όταν ο Βαλκάνιος πουτσαράς εμφανιστεί όλοι οι άλλοι χάνουν κάθε ελπίδα.Κάνουμε τόση ζημιά είναι απίστευτο.3 πουτσαράδες μπορούν να κάψουν όλο το κλαμπ.Εχουμε πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα.
Είναι αυτή η τρομερή κυριαρχία στο χώρο το βλέπω και στη Γερμανία.Απλά εδώ αντιστέκονται δεν μπορούν να δεχτούν την υπεροχή μας.Οι ανατολικές χώρες είναι απέραντο μουνολίβαδο περιοχές με μηδενική αντίσταση στον πουτσαρά.
Αλλά μην ανησυχείς ο Dr. Love δε φεύγει.Μην κοιτάς τι σανό πουλάει στις γκόμενες εγώ του έλεγα και πριν από δύο μήνες δε φεύγεις ρε παίκτη όταν έλεγε τελευταίος μήνας εδώ και πριν από 6 μήνες τα ίδια του έλεγα.Απλά δε γίνεται γιατί δε βρίσκει καλύτερα.Να ήταν ματσωμένος θα έλεγα θα πάει Ουκρανία.Τώρα για δύο χρόνια μίνιμουμ Πολωνία θα αράξει.
Αν θεωρείς πως Πολωνία είναι ο παράδεισος όπως λές γιατί δεν έχεις παλέψει να έρθεις εδώ για δουλειά? Τι κάθεσε στην Γερμανία και περιμένεις να κλέψεις κανά τριήμερο να έρθεις στον παράδεισο όπως τον παρουσιάζεις? Όταν υποστηρίζεις κάτι να έχεις τα αρχίδια να κάνεις την κίνηση και να πετύχεις αυτό που θέλεις.
Εγώ ήρθα εδώ για δουλεία και για τις γκόμενες φυσικά αλλά έχω γράψει πως τελικά δεν έχει κανένα πλεονέκτημα σε σχέση π.χ με Βουδαπέστη όταν ήμουν εκέι. Οπότε στα αρχίδια μου να πάω οπουδήποτε αρκεί να μην είναι Ελλάδα..Σιγά το πλεονέκτημα εξάλλου εδώ πιο πολύ ξένες γαμάω…
Βελιγράδι για μένα είναι κλάσεως ανώτερο κυρίως αν είσαι καλός παίχτης και μπορείς να κυνηγήσεις σωστά μουνιά..Δεν είναι όμως για αποτυχημένους γκόμενους!!!…Βελιγράδι είχα πηδήξει το πρώτο δεκαπενταήμετο όταν ήμουν εκεί 3 μουνιά..Δυο 20χρονα με τρέλα για την Ελλάδα και ένα παντρεμένο (σε διάσταση) mature..Φυσικά δεν προχώρησε με τέτοια επιτυχία στην συνέχεια, αλλά οι γκόμενες άξιζαν και σε εμφάνιση και σε χαρακτήρα..
Ναι δεν είμαι Πακιστανός ή μάυρος ή Βούλγαρος να προσπαθήσω να το παίξω εξωτικός για να εντυπωσιάσω τις καμένες Πολώνεζες..Απλά οι Σέρβες με γουστάραν χωρίς τις παράννοιες..Έλα εδώ άνοιξε πουκάμισο να φανεί τρίχα και χόρευε σαν το μαλάκα μήπως και χαμουρέψεις καμία και να σου πεί μετα πάω για ύπνο..
Το πρόβλημα στο Βελιγράδι ήταν ότι δεν μου άρεσε καθόλου η πόλη.. Το άλλο πρόβλημα πως δεν υπάρχει η ανάπτυξη της Πολωνίας και οι εταιρίες που μπορούν να σου δώσουν μια ευκαιρία να ξεφύγεις αν βρείς καλή θέση..Αλλά απο θέμα γυναικών προτιμώ Βελιγράδι με κλειστά ματιά..Απλά ξαναλέω δεν είναι για αποτυχημένους γκόμενους..Πρέπει να έχεις εμφανίση αξιοπρεπή και να είσαι ωραίος τύπος γενικά. Αλλά αυτές που θα γνωρίσεις είναι γυναίκες όχι ζώα..
Θές σώνηκε καλά να πήσεις τον κόσμο πως Πολωνία είναι το καλύτερο μέρος..Εγώ ,ο φίλος απο Κράκοβ, ο dimitrakis29 που έχει δικό του σπίτι στο κέντρο που ζήσαμε εδώ σου είπαμε δεν είναι!!!..
Λές να έχω κάποιο κέρδος να το γράφω και να προτείνω Βουδαπέστη ή Βελιγράδι? Να προσπαθησω να προστάτεψω Poland απο τον Βαλκανικό πόυτσο οπως λές…Απλά καθοδηγώ τα παλικάρια στους σωστούς στόχους.. Όχι να γνωρίζουν μια Πολωνέζα σπαταλώντας χρήμα και χρόνο (όπως εγινε στον clock) και τελικά να την βλέπουν να πηγαίνει με τον χοντρό Βούλγαρό έτσι γιατί είναι καμένη και έχει καμένα κριτήρια.. Όποιος έχει γνωρίσει Σέρβα (γιατί δεν θα έχεις γνωρίσει) καταλαβαίνει την πάει να πεί γυναίκα..Και σε εμφάνιση και σε αξιοπρέπεια και σε χαρακτήρα..Δεν γαμιούντε την πρώτη νύχτα αλλά αν την κερδίσεις ζείς έρωτα όχι παπαρίες όπως με τις Πολωνέζες..
Poland (warsaw) έχει άλλα που σε κάνουν να μένεις..Καλό βιοτικό επίπεδο και πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες για αυτο ήμουν διστακτικός να φύγω απο εδώ όχι για τις γκόμενες..Αλλά επειδή δεν είμαι εισοδηματίας δεν επίλεγω πάντα που θα μείνω και ήξερα πως θα φύγω αν δεν αλλάξω εταιρία αργά ή γρήγορα..
Θα γράψω πως είναι και η μετάβαση στην Αθήνα..Θα επιχειρήσω πεφτικές σε μαγαζία και online game..Έτσι για να βγεί η σύγκριση..