Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσεις Ελλάδα το Νοέμβριο.Στο λέω από τώρα.Θα πεις βρέθηκε κάτι καλό ακύρωσα το εισιτήριο πάντως από Πολωνία δε φεύγεις.
Ούτε που παίζει να πας Βελιγράδι.
δεν ξέρουμε αν φεύγει οριστικά η για λίγο αλλά θέλω πραγματικά να είναι..
Είναι ρίσκο για εμένα αυτό που είπα το πρωί διότι αν οι δικοί μου μείνουν μπακούρια θα φάω το κράξιμο της ζωής μου και με το δίκιο του και το δίκιο όλων!
Αλλά επειδή εμπιστεύονται το μέρος και το κλάμπ κι εγώ αυτούς θα ήθελα να ήταν σε μια γωνία ο Love και να έβλεπε την απόλυτη υπεροχή στο κλάμπ!Τα γκομενάκια που έχουν αυτοπεποίθηση να τους τραβάνε και τα μπαζάκια να τους λιγουρευονται !Οι υπόλοιποι ξένοι απλά θα χάσουν κάθε ελπίδα και θα παρακαλάνε να φορτώσουν γρήγορα οι δικοί μου για να πάρουν ότι μείνει..
Οι Πολωνοί ούτως ή άλλως είναι άκυροι σε αυτό το κλάμπ!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δεν ξέρουμε αν φεύγει οριστικά η για λίγο αλλά θέλω πραγματικά να είναι..
Είναι ρίσκο για εμένα αυτό που είπα το πρωί διότι αν οι δικοί μου μείνουν μπακούρια θα φάω το κράξιμο της ζωής μου και με το δίκιο του και το δίκιο όλων!
Αλλά επειδή εμπιστεύονται το μέρος και το κλάμπ κι εγώ αυτούς θα ήθελα να ήταν σε μια γωνία ο Love και να έβλεπε την απόλυτη υπεροχή στο κλάμπ!Τα γκομενάκια που έχουν αυτοπεποίθηση να τους τραβάνε και τα μπαζάκια να τους λιγουρευονται !Οι υπόλοιποι ξένοι απλά θα χάσουν κάθε ελπίδα και θα παρακαλάνε να φορτώσουν γρήγορα οι δικοί μου για να πάρουν ότι μείνει..
Οι Πολωνοί ούτως ή άλλως είναι άκυροι σε αυτό το κλάμπ!!!

Το έχω γράψει τόσες φορές οτι όταν ο Βαλκάνιος πουτσαράς εμφανιστεί όλοι οι άλλοι χάνουν κάθε ελπίδα.Κάνουμε τόση ζημιά είναι απίστευτο.3 πουτσαράδες μπορούν να κάψουν όλο το κλαμπ.Εχουμε πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα.
Είναι αυτή η τρομερή κυριαρχία στο χώρο το βλέπω και στη Γερμανία.Απλά εδώ αντιστέκονται δεν μπορούν να δεχτούν την υπεροχή μας.Οι ανατολικές χώρες είναι απέραντο μουνολίβαδο περιοχές με μηδενική αντίσταση στον πουτσαρά.

Αλλά μην ανησυχείς ο Dr. Love δε φεύγει.Μην κοιτάς τι σανό πουλάει στις γκόμενες εγώ του έλεγα και πριν από δύο μήνες δε φεύγεις ρε παίκτη όταν έλεγε τελευταίος μήνας εδώ και πριν από 6 μήνες τα ίδια του έλεγα.Απλά δε γίνεται γιατί δε βρίσκει καλύτερα.Να ήταν ματσωμένος θα έλεγα θα πάει Ουκρανία.Τώρα για δύο χρόνια μίνιμουμ Πολωνία θα αράξει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
την ιδια ιστορια εγραψα στο θεμα βουδαπεστη πριν 2 χρονια νομιζω.το 2012 πηγα τελευταια φορα και δεν ξαναπαταω.απο εκει μεριες μονο σλοβακια.

Γιατί δε σε παίρνει να πας Βουδαπέστη.Ενώ είναι για τον πούτσο οικονομικά πολύ κατώτερη από Τσεχία Πολωνία.Αν πας στο σιδηροδρομικό σταθμό Keleti βλέπεις πολλά πουτανάκια από επαρχία.Και στους δρόμους κυκλοφορούν πορνοστάρ.Απλά δε σε παίρνει γιατί θέλεις το πολύ εύκολο.Αρχίδια δηλαδή απλά για να λέμε αισθάνεσαι κατώτερος από τους Ούγγρους και τα πουτανάκια φοβάσαι πλέον να καμακώσεις.
Εγώ είχα πάει εκεί μόνο 3 ώρες το 2011 και χούφτωνα μια γκόμενα στο τρένο για αεροδρόμιο γενικά πολύ χυμείο.Μου είπε οτι έχει γκόμενο κάτι τέτοιο αλλά γενικά είναι πολύ άνετες.
Βουδαπέστη βλέπεις και αληθινές πορνοστάρ όπως στις ταινίες και πάρα πάρα πολλές Ρωσίδες που έρχονται για παραθέριση.Ο παράδεισος του μουνάκια.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το έχω γράψει τόσες φορές οτι όταν ο Βαλκάνιος πουτσαράς εμφανιστεί όλοι οι άλλοι χάνουν κάθε ελπίδα.Κάνουμε τόση ζημιά είναι απίστευτο.3 πουτσαράδες μπορούν να κάψουν όλο το κλαμπ.Εχουμε πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα.
Είναι αυτή η τρομερή κυριαρχία στο χώρο το βλέπω και στη Γερμανία.Απλά εδώ αντιστέκονται δεν μπορούν να δεχτούν την υπεροχή μας.Οι ανατολικές χώρες είναι απέραντο μουνολίβαδο περιοχές με μηδενική αντίσταση στον πουτσαρά.

Αλλά μην ανησυχείς ο Dr. Love δε φεύγει.Μην κοιτάς τι σανό πουλάει στις γκόμενες εγώ του έλεγα και πριν από δύο μήνες δε φεύγεις ρε παίκτη όταν έλεγε τελευταίος μήνας εδώ και πριν από 6 μήνες τα ίδια του έλεγα.Απλά δε γίνεται γιατί δε βρίσκει καλύτερα.Να ήταν ματσωμένος θα έλεγα θα πάει Ουκρανία.Τώρα για δύο χρόνια μίνιμουμ Πολωνία θα αράξει.
Ναι οπου παει ο βαλκανιος υπερβαρος ελληνας πιρφοροπουτσαρας κανει αισθηση πυρφοριας  :S και μολις τον δουν ολες οι ανατολικες κατευθειαν ανοιγουν τα ποδοα διαπλατα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι οπου παει ο βαλκανιος υπερβαρος ελληνας πιρφοροπουτσαρας κανει αισθηση πυρφοριας  :S και μολις τον δουν ολες οι ανατολικες κατευθειαν ανοιγουν τα ποδοα διαπλατα

Δε λέω για τους κοιλαράδες άφραγκους ατσούρμπαλους που μας δυσφημίζουν.Μιλάω για τη νέα γενιά ευγενών πουτσαράδων που αυξάνουν το βεληνεκές μας στο μπλοκ και αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Είδα πρόσφατα κάτι Ελληνες στο Düsseldorf μεγάλα χάλια.Νομίζω είδα και το Shinohara εκεί ήταν ένας που του έμοιαζε πολύ και μίλαγαν για γκόμενες.Οχι ρε πούστη μου.Πολύ άθλια εμφάνιση.Νομίζω οτι ξέρω σε ποιους αναφέρεται ο Δημητράκης απλώς οι Ελληναράδες δεν είναι όλοι έτσι.Υπάρχει νέο υλικό με απίστευτες δυνατότητες.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Αν θεωρείς πως Πολωνία είναι ο παράδεισος όπως  λές γιατί δεν έχεις παλέψει να έρθεις εδώ για δουλειά? Τι κάθεσε στην Γερμανία  και περιμένεις να κλέψεις κανά τριήμερο να έρθεις στον παράδεισο όπως τον παρουσιάζεις? Όταν υποστηρίζεις κάτι να έχεις τα αρχίδια να κάνεις την κίνηση και να πετύχεις αυτό που θέλεις.
Εγώ  ήρθα εδώ  για δουλεία και για τις γκόμενες φυσικά αλλά έχω  γράψει πως τελικά δεν έχει κανένα πλεονέκτημα σε σχέση π.χ με Βουδαπέστη όταν ήμουν εκέι. Οπότε στα αρχίδια μου να πάω οπουδήποτε αρκεί να μην είναι Ελλάδα..Σιγά το πλεονέκτημα εξάλλου εδώ  πιο πολύ ξένες  γαμάω…
Βελιγράδι  για μένα είναι κλάσεως ανώτερο κυρίως αν είσαι καλός παίχτης και μπορείς να κυνηγήσεις σωστά μουνιά..Δεν είναι όμως για αποτυχημένους γκόμενους!!!…Βελιγράδι είχα πηδήξει το πρώτο δεκαπενταήμετο όταν ήμουν εκεί 3 μουνιά..Δυο 20χρονα με τρέλα για την Ελλάδα και ένα παντρεμένο (σε διάσταση) mature..Φυσικά δεν προχώρησε με τέτοια επιτυχία στην συνέχεια, αλλά οι γκόμενες άξιζαν και σε εμφάνιση και σε χαρακτήρα..
Ναι δεν είμαι Πακιστανός ή μάυρος ή Βούλγαρος να προσπαθήσω  να το παίξω εξωτικός για να εντυπωσιάσω τις καμένες Πολώνεζες..Απλά οι Σέρβες με γουστάραν χωρίς τις παράννοιες..Έλα εδώ  άνοιξε πουκάμισο να φανεί τρίχα και χόρευε σαν το μαλάκα μήπως και χαμουρέψεις καμία και να σου πεί μετα πάω για ύπνο..
Το πρόβλημα στο Βελιγράδι ήταν ότι δεν μου άρεσε καθόλου η πόλη.. Το άλλο πρόβλημα πως δεν υπάρχει η ανάπτυξη της Πολωνίας και οι εταιρίες που μπορούν να σου δώσουν μια ευκαιρία να ξεφύγεις αν βρείς καλή θέση..Αλλά απο θέμα γυναικών προτιμώ Βελιγράδι με κλειστά ματιά..Απλά ξαναλέω δεν είναι για αποτυχημένους γκόμενους..Πρέπει να έχεις εμφανίση αξιοπρεπή και να είσαι ωραίος τύπος γενικά. Αλλά αυτές που θα γνωρίσεις είναι γυναίκες όχι ζώα..
Θές σώνηκε καλά να πήσεις τον κόσμο πως Πολωνία είναι το καλύτερο μέρος..Εγώ ,ο φίλος απο Κράκοβ, ο dimitrakis29  που έχει δικό του σπίτι στο κέντρο που ζήσαμε εδώ σου είπαμε δεν είναι!!!..
Λές  να  έχω  κάποιο κέρδος να το γράφω  και να προτείνω Βουδαπέστη ή Βελιγράδι? Να προσπαθησω να προστάτεψω Poland απο τον Βαλκανικό πόυτσο οπως λές…Απλά καθοδηγώ τα παλικάρια στους σωστούς στόχους.. Όχι να γνωρίζουν μια Πολωνέζα σπαταλώντας χρήμα και χρόνο (όπως εγινε στον clock) και τελικά να την βλέπουν να πηγαίνει με τον χοντρό Βούλγαρό έτσι γιατί είναι καμένη και έχει καμένα κριτήρια.. Όποιος έχει γνωρίσει Σέρβα (γιατί δεν θα έχεις γνωρίσει) καταλαβαίνει την πάει να πεί γυναίκα..Και σε εμφάνιση και σε αξιοπρέπεια και σε χαρακτήρα..Δεν γαμιούντε την πρώτη νύχτα αλλά αν την κερδίσεις ζείς έρωτα όχι παπαρίες όπως με τις Πολωνέζες..
Poland (warsaw) έχει άλλα που σε κάνουν να μένεις..Καλό βιοτικό επίπεδο και πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες  για αυτο ήμουν διστακτικός να φύγω απο εδώ όχι για τις γκόμενες..Αλλά επειδή δεν είμαι εισοδηματίας δεν επίλεγω πάντα που θα μείνω και ήξερα πως θα φύγω αν δεν αλλάξω εταιρία αργά ή γρήγορα..

Θα γράψω πως είναι και η μετάβαση στην Αθήνα..Θα επιχειρήσω πεφτικές σε μαγαζία και online game..Έτσι για να βγεί η σύγκριση..

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
πιο εύκολα γαμάς γκόμενες και όχι πουτάνες σερβία ρουμανία παρά πολωνία ουκρανία.στις δύο πρώτες χώρες γουστάρουν ελληνες κάργα και δεν είναι τόσο ζώα οι γυναίκες όσο στις δύο τελευταίες :hi: για πουτάνες ουκρανία  με κλειστα μάτια,η μολδαβία είναι στη μέση.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
πιο εύκολα γαμάς γκόμενες και όχι πουτάνες σερβία ρουμανία παρά πολωνία ουκρανία.στις δύο πρώτες χώρες γουστάρουν ελληνες κάργα και δεν είναι τόσο ζώα οι γυναίκες όσο στις δύο τελευταίες :hi: για πουτάνες ουκρανία  με κλειστα μάτια,η μολδαβία είναι στη μέση.

Πρώτη εβδομάδα βελιγράδι 2 εικοσάχρονες πόυτσα άρρωστες με την Ελλάδα...Κόλλημα τρελό.Κάθε χρόνο πηγαίναν Χαλκιδική.Αυτές μου μάθανε τον Παντελίδη και κατι τελευταία κομμάτια του Καρρά που δεν τα ήξερα καν..Την δεύτερη εβδομάδα γνώρισα στην πλατεία mature σε διάσταση και τον έφαγε σε 3 μέρες..Αυτά τις πρώτες 2 εβδομάδες..

Μιλάμε για γυναικάρες με χαρακτήρα και τελείως normal.. Άστους όλους να ζουν όλοι τον μύθο τους με τις κρυόκολες τις κεντρικής Ευρώπης.. Ακόμα και ο Rooshv έγραψε στο άρθρο που σας έβαλα πριν λίγο καιρό πως προτείνει Ρουμανία σε σχέση με Poland με κλειστά μάτια.. Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη όμως γιατί δεν έχω εμπειρία με Ρουμανία.

Εγω γράφω πάντα αυτά που ζώ.. Τα θετικά και τα αρνητικά.. Ομορφιά και χαρακτήρα αίωνες μπροστά οι Σέρβες.. Αλλά οι Σέρβες θέλουν να είσαι και εσύ λιγο καλός γενικά.. Δεν θα πάνε έυκολα με τον γύφτο τον Ισπανό ή τον Μουσουλμάνο γιατι είναι απλά εξωτικός όπως οι Πολωνέζες. Επίσης δεν κερατώνουν έυκολα. Το mature ήταν όντως σε διάσταση και μου έκατσε..Για εμάς τους Έλληνες όμως έχουμε αβαντάζ..

Ο μόνος που έχει μανία με Poland είναι ο kman.. Όποιος έχει μυαλό καταλαβένει γιατι όσοι τελικά ζήσαν εδώ μια περίοδο δεν είπαν τα καλύτερα.. Ο Δημητράκης γιατί δεν είναι εδώ?  Με δικό του σπίτι στο κέντρο? Ο φίλος απο Κρακόβ γιατί βρίζει? Ο Rooshv γιατί λέει πως δεν ξαναπαταέι?

Άσε τους τουρίστες..Ο τουρίστας μπορεί να είναι τυχερός να έρθει μια φορά να πετύχει μόνο καβλιά έξω  ή να έρθει και να του κάτσει καμιά και να γράψει αντίστοιχα σκατα ή θεικά...Εντελώς τυχαίο τι πετυχαινει το τριήμερο που ήρθε..Μόνο όποιος έχει μείνει έχει συνολική άποψη..

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Ρε τύποι παω σε λίγες μερες βαρσοβια και μου μιλάτε για γκόμενες που χτυπάτε σε μπαρ . Πείτε κανα μπουρδελακι. Που γαμαει εκεί ο κόσμος ;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πρώτη εβδομάδα βελιγράδι 2 εικοσάχρονες πόυτσα άρρωστες με την Ελλάδα...Κόλλημα τρελό.Κάθε χρόνο πηγαίναν Χαλκιδική.Αυτές μου μάθανε τον Παντελίδη και κατι τελευταία κομμάτια του Καρρά που δεν τα ήξερα καν..Την δεύτερη εβδομάδα γνώρισα στην πλατεία mature σε διάσταση και τον έφαγε σε 3 μέρες..Αυτά τις πρώτες 2 εβδομάδες..

Μιλάμε για γυναικάρες με χαρακτήρα και τελείως normal.. Άστους όλους να ζουν όλοι τον μύθο τους με τις κρυόκολες τις κεντρικής Ευρώπης.. Ακόμα και ο Rooshv έγραψε στο άρθρο που σας έβαλα πριν λίγο καιρό πως προτείνει Ρουμανία σε σχέση με Poland με κλειστά μάτια.. Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη όμως γιατί δεν έχω εμπειρία με Ρουμανία.

Εγω γράφω πάντα αυτά που ζώ.. Τα θετικά και τα αρνητικά.. Ομορφιά και χαρακτήρα αίωνες μπροστά οι Σέρβες.. Αλλά οι Σέρβες θέλουν να είσαι και εσύ λιγο καλός γενικά.. Δεν θα πάνε έυκολα με τον γύφτο τον Ισπανό ή τον Μουσουλμάνο γιατι είναι απλά εξωτικός όπως οι Πολωνέζες. Επίσης δεν κερατώνουν έυκολα. Το mature ήταν όντως σε διάσταση και μου έκατσε..Για εμάς τους Έλληνες όμως έχουμε αβαντάζ..

Ο μόνος που έχει μανία με Poland είναι ο kman.. Όποιος έχει μυαλό καταλαβένει γιατι όσοι τελικά ζήσαν εδώ μια περίοδο δεν είπαν τα καλύτερα.. Ο Δημητράκης γιατί δεν είναι εδώ?  Με δικό του σπίτι στο κέντρο? Ο φίλος απο Κρακόβ γιατί βρίζει? Ο Rooshv γιατί λέει πως δεν ξαναπαταέι?

Άσε τους τουρίστες..Ο τουρίστας μπορεί να είναι τυχερός να έρθει μια φορά να πετύχει μόνο καβλιά έξω  ή να έρθει και να του κάτσει καμιά και να γράψει αντίστοιχα σκατα ή θεικά...Εντελώς τυχαίο τι πετυχαινει το τριήμερο που ήρθε..Μόνο όποιος έχει μείνει έχει συνολική άποψη..
Φίλε LOVE τι γράφεις μια σελίδα μετά από το ποστάρισμα το χτεσινό που βρήκα τι έγραφα τον Φεβρουάριο....! Θέλεις να δεις πως ξεπουτσιάζουν τουρίστες τις Πολωνέζες? Σου είπα χώρο και χρόνο χωρίς να ξέρω τα πλάνα σου! Επίσης θα δεις πως κάνουν οι λυσσασμένες για τον Τουρίστα!
Νομίζω πως σου βγάζουν το λάδι επειδή είσαι μόνιμος εκεί και μετά μας λες ιστορίες για αγρίους! Μπορεί να σου τι σπάει που οι ξένοι το έχουν άνετα το One night Stand...
Όπως κι εμένα μου την έσπασε που η Τσούλα η οδοντίατρος επέλεξε τον Βούλγαρο Ανιματέρ! Δεν βγαίνω να πω ότι είναι δύσκολες ή βγάζουν το λάδι! Γαμήστε όπου τις πετύχετε !!!!!! Είναι ή χώρα που οι Γκόμενες θα ΓΑΜΗΘΟΥΝ!!!!!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Γιατί δε σε παίρνει να πας Βουδαπέστη.Ενώ είναι για τον πούτσο οικονομικά πολύ κατώτερη από Τσεχία Πολωνία.Αν πας στο σιδηροδρομικό σταθμό Keleti βλέπεις πολλά πουτανάκια από επαρχία.Και στους δρόμους κυκλοφορούν πορνοστάρ.Απλά δε σε παίρνει γιατί θέλεις το πολύ εύκολο.Αρχίδια δηλαδή απλά για να λέμε αισθάνεσαι κατώτερος από τους Ούγγρους και τα πουτανάκια φοβάσαι πλέον να καμακώσεις.
Εγώ είχα πάει εκεί μόνο 3 ώρες το 2011 και χούφτωνα μια γκόμενα στο τρένο για αεροδρόμιο γενικά πολύ χυμείο.Μου είπε οτι έχει γκόμενο κάτι τέτοιο αλλά γενικά είναι πολύ άνετες.
Βουδαπέστη βλέπεις και αληθινές πορνοστάρ όπως στις ταινίες και πάρα πάρα πολλές Ρωσίδες που έρχονται για παραθέριση.Ο παράδεισος του μουνάκια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρε κμαν στο δρομο εβλεπα μονο νορμαλ.στο σταθμο τρενων νουκατι και το κελετι που λες μονο τσιγγανες ρομα ειχε και σε επαιρναν στην τουαλετα του σταθμου,βαζεις κερματα για 20 λεπτα.πηγα αλλες 10-15 φορες βολτα τρανζιτ απο κιεβο.καμια σχεση το 1996 με το 2000!μαζεψαν ολλες τις πουτανες απο δρομο.μερα νυχτα εψαχνα το 2012,στις γεφυρες,στηνβατσι ουτσα παντου.βρηκα 2 ρουμανες και ηθελαν 100 ευρο.πηρα την μια,εδωσα 100,20 για το ξενοδοχο και τελικα δεν γαμησα.πηρε τα λεφτα και αρχισε ιδιοτροπιες,μην με αγγιξεις,μην με γλυψεις,μου εκανε τα νευρα νερο και δεν μου συκονοταν.σε 10 λεπτα απο τα νευρα της λεω φυγε και δεν θα σε γαμησω με νευριασες,πηρε και τα λεφτα.την επομενη μερα γαμησα την φιλη της με 30 ευρο τουαλετα.πηρα ακομα μια εξω απο μοριζον,βιζιτα μετρια με μεγαλα βυζια 30 ευρο στην τουαλετα και πηρα και μια ρομα της προτες 2-3 μερες.εκατσα 10 μερες νομιζω το 2012.οι τοπ την εκαναν χρονια για αγγλια,αυστρια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
παιδικος μου φιλος μιστερ λαβ εδω και 5 χρονια παρετησε τις ρωσιδες,επενδυσε σερβια.ειχε δεσμο 3 χρονια με σερβα,τωρα παντρευτηκε αλλη απο βελιγραδι.ειναι βασιλιας και μου λεει στο ελεγα χρονια παρατα τις αυτες τις πουτανες.μιλαμε για παιδι 1000 ευρο μισθο κυπρο,πληρωνει ενοικιο,μετρια εμφανιση,λεπτος μετριο αναστημα.ειχε δεσμο παλλια με τσεχα,μετα αρχισε χωρις επιτυχια να γνωριζει ρωσιδες απο ιτερνετ.μονο σερβια ειχε επιτυχια

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σωστα μαριαν.κατι που λεει ο περικλις νοβας και παλι συμφωνω ειναι  μονο οι προβληματικοι πανε ανατολικη ευρωπη χαχαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σημερα γυρισε απο την ρουμανια η αδερφη μου με τον γαμπρο μου μια και λεμε για ρουμανια.οι αδερφες μου πανε συχνα ρουμανια με τους αντρες τους αφου ο ενας σπουδασε ναυπηγος κωνστατντζα και ο αλλος εχουνε κυπριους φιλους με δουλειες εκει.πηγε βουκουρεστι,τιρκοβιτσε νομιζω λενε μια πολη κοντα,σε ενα μολλ στο πλοεστι κοντα απο βουκουρεστι βολτα και περασε 2-3 μερες μπρασοβ.μπρασοβ ειναι τελεια τωρα ειπε και ενθουσιαστηκαν,πηγαν σε γαμο εκει φιλων που μενουν ρουμανια.ειχα σχεδια για κλουζ οκτωβρη και τελικα θα παω οδυσσο.μετα αλλαζω δρομολογιο φενεται.για κλουζ ειχ βρει αεροπορικο 170 με ταρομ με παμε διακοπες,διαμονη διαμερισμα 30 την μερα στο κεντρο.μου ειπε καλα λογια ο νταβαριτσ για κλουζ,βουκουρεστι πηγα αλλο επιπεδο.φιλος πριν 2 χρονια στο μπαμπου βουκουρεστι ρωτησε για πλακα μια ποσα χρεωνει.του ειπε 300 την ωρα.της λεει 150 μιση ωρα,γυρισε και εφυγε αυτη χαχαχαχ.αλλος κυπριος που μενει εκει θα με παρει λεει σαλον αν παω με 30-40 ευρο,αν παω με ταξι ανεβαζουν τιμες.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μιστερ λαβ τα χειροτερα μου ταξιδια ηταν βουδαπεστι,ριγα,βιλνιους βαρεμαρα.βελιγραδι πολυ καλυτερα αλλα για να μενεις μονο κιεβο και οδυσσο θα μπορουσα.πολωνια πηγαινα τρανζιτ,ομορφη αλλα οχι για πολυ καιρο βαρσοβια η σοφια.βελιγραδι δουλεθεις μονο με κονε απο σερβους,πλεονεκτημα να εισαι ελληνας.στα μολλ  οι κοπελες που βλεπεις δεν θα τις δεις πουθενα στην ευρωπη τοσες πολλες σε τετειο επιπεδο.ιδικα σαβατοκυριακα χαμος.απριλιο πετυχα σουπερ καιρο παντου χαμος,κεντρο,μολλ.δεκεβριο και μαρτιο υσυχα ηταν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το πολωνικό όνειρο.Οι κορυφαίες κωλάρες στο ανατολικό μπλοκ.Λέτε ό,τι θέλετε είναι από τις πιο προσεγγίσιμες και πάντα πρόσχαρες.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε LOVE τι γράφεις μια σελίδα μετά από το ποστάρισμα το χτεσινό που βρήκα τι έγραφα τον Φεβρουάριο....! Θέλεις να δεις πως ξεπουτσιάζουν τουρίστες τις Πολωνέζες? Σου είπα χώρο και χρόνο χωρίς να ξέρω τα πλάνα σου! Επίσης θα δεις πως κάνουν οι λυσσασμένες για τον Τουρίστα!
Νομίζω πως σου βγάζουν το λάδι επειδή είσαι μόνιμος εκεί και μετά μας λες ιστορίες για αγρίους! Μπορεί να σου τι σπάει που οι ξένοι το έχουν άνετα το One night Stand...
Όπως κι εμένα μου την έσπασε που η Τσούλα η οδοντίατρος επέλεξε τον Βούλγαρο Ανιματέρ! Δεν βγαίνω να πω ότι είναι δύσκολες ή βγάζουν το λάδι! Γαμήστε όπου τις πετύχετε !!!!!! Είναι ή χώρα που οι Γκόμενες θα ΓΑΜΗΘΟΥΝ!!!!!
Gklok ,μαλλον οι φιλοι σου λενε ιστοριες για αγριους εγω λεω,παρα ο λαβ,αυτα που λες οτι κανουν σα λυσσασμενες για το τουριστα δεν τα πτστευω.
Το ανετο one night stand ποιο ειναι,τις ειπαν ελατε παμε σπιτι μετα απο 20 λεπτα που τις γνωρισαν η χορευαν σα τους καγκουρες 3 ωρες μεχρι να τις καταφερουν? Εσυ ο ιδιος ειπες οτι οταν λενε οχι εννοουν ναι,προσωπικα αν εμενα μου πει οχι μια γκομενα ,δε θα καθομαι να τη παρακαλαω σα το καγκουρα ,που το βλεπεις το ανετο one night stand οταν αυτη λεει οχι και εσυ συνεχιζεις να την παρακαλας σα το λιγουρη,ποσο μαλλον οταν μας λες οτι τα παιδια ειναι ρουβαδες κατι για το οποιο αμφιβαλλω.
Η λυσσασμενη ερχεται και σου κολλαει η ιδια,και οταν τη λες ελα ξενοδοχειο που μενω αυτη ερχεται κατευθειαν,δεν σου λει οχι και μετα συνεχιζεις να χορευεις σα το καγκουρα μεχρι να την καταφερεις.
Και ποσο μαλλον που για να τα καταφερεις ολα αυτα πρεπει να καθεσαι να χορευεις σα το χαζοχαρουμενο,προσωπικα μια φορα εχω χορεψει με γκομενα που γνωρισα σε νησι,πολωνεζα μαλιστα,και απο μεσα μου ελεγα τι καταντησα να κανω για να γαμησω.
Μια που ο δημητρακης ειδε τον ενα απο αυτους  θα μπορουσε να μας πει πως ειναι εμφανισιακως σε μια κλιμακα απο 1-10.Ετσι και αλλιως δε μπαινουν στο σαιτ απο οτι καταλαβα.
Φυσικα τα παιδια επειδη ειναι διακοπες μπορει να μεθυσουν και να διασκεδαζουν συνολικα χορευοντας κ.τ.λ,η ουσια ειναι τι μπορεις να κανεις ξεμεθυστος ομως,αν ειναι να καταστρεψεις τα συκωτια σου για να γαμησεις χεστο

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Εσύ απο ότι κατάλαβα όμως (μπορεί να κάνω και λάθος) έχεις έρθει εδώ 4-5 φορές και δεν έχεις πετύχει ποτέ one night stand..Μόνο χαμούρεμα..Άλλο τι λένε πως έκαναν οι φίλοι σου που πιθανόν να έχουν εμφάνιση 10 και γαμάνε παντού όπως μας γραάφεις... Αν κάποιος είναι Σπαλιάρας θα πηδάει και Σαουδική Αραβία.Δεν έχω καταλάβει έχεις πηδήξει τελικά ο ίδος ποτέ one night stand Poland ή όχι?..Οι ξένοι τουρίστες εδώ έτος 2015 ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ ΠΟΤΕ!! Στο εγγυόμαι..

Σου λέω είναι δύσκολες γιατί όταν βλέπω τι κάνουν σε μένα δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν στους φίλους μου και σε όσους ξέρω εδώ..Στο λεώ απλά αν και δεν τα έχω πεί ποτέ γιατί δεν μου αρέσουν να τα λέω αυτά..Σε μαγαζί κάνουν πεφτικές φίλοι μου πολλές φορές και τους λένε θέλουμε τον φίλο σου (εμένα) λόγω εμφάνισης..Αυτοί στραβώνουν και ζηλέυουν, τελικά οι γκόμενες κάνουν παιχνίδι μαζί μου και τελικά δεν πηδάεί κανείς μας..χαχαχαα...

Τελευταίο Σάββατο Decada έγινε το  ίδιο, έκανε πεφτική φίλος μου και του είπε η γκόμενα συγνώμη αλλά θέλω τον φίλο σου..Στράβωσε αυτός αλλά καλό παιδί μου την έφερε..Χορέψαμε,ήπιαμε μου άρχισε όλα το βράδυ τις κλασσικές παπαριές πως με θέλει κ.λ.π, γλωσόφυλλο για καληνύχτα  και η συνέχεια απλά δεν απάντησε ποτέ στο κινητό την άλλη μέρα!!!!!..Η φίλη της που ήταν χοντρούλα έκατσε τελικά με αυτή ο φίλος μου..Η συνέχεια δεν απάντησε ποτέ την μέρα ούτε η χοντρούλα σε αυτόν...Αυτή είναι η Poland.Εγώ τα ζώ για αυτό σου λέω χέσ τα clubs. Μόνο Σάββατο για να μην μείνεις σπίτι.

Μην ενθουσιάζεσαι αποτα παιχνίδια της νύχτας,ανευ ουσίας είναι..Σας έχω πεί όμως στις διακοπές οι Πολωνέζες πηδιούντε..Δεν το υποθέτω οι ίδιες μου τα λένε.. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom