Το Δεκέμβριο στις αρχές του μήνα που λογικά θα είσαι στη Βαρσοβία διότι δεν είναι περίοδος γιορτών, θα είναι το κουαρτέτο των φίλων μου στη Βαρσοβία! Ο πορνογυμναστής, ο δηκηγόρος που πήγε και Αγ. Πετρούπολη, ο κολητός μου που φορτώνει κάθε βραδιά και άλλη και άλλος ένας τέταρτος που τον ξέρω λιγότερο και παίζει το δικό σου παιχνίδι στο μπάρ να πουλάει έρωτα και να έχει υπομονή στις ψυχολογικές ανισσορροπίες!
Αυτοί με το που πατήσουν πάνε πακέτο και οι 4 Enklawa!!! Θα πάνε και τα 4 βράδια και δεν αλλάζουν με τίποτα! Ότι και να τους πεις είναι ορκισμένοι fun του μαγαζιού διότι ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ!!!!!
Λοιπόν όταν πάνε αν μπορείς αφιέρωσε 2 ώρες από το χρόνο σου και πήγαινε Enklawa χωρίς όμως να τους συστηθείς! Θα τους αναγνωρίσεις αμέσως διότι θα ταράξουν τα νερά εκεί μέσα! Και πήγαινε ψιλοαργά για να δεις τα φορτώματα! Αλλά κάνε το όπως σου λέω! Αν θες να τους γνωρίσεις κάνε το την επόμενη μέρα! Θέλω να τους δεις να φορτώνουν(όχι απλά να φασώνουν) τα 8άρια και να μπεις μεσα εδώ και να τα γράψεις!
Εγώ δεν θα πω τίποτα για να μην νομίζεις ότι θα στήσουν το σκηνικό! Το μόνο που θα τους ευχηθώ είναι να με βγάλουν ασπροπρόσωπο αλλά η απάντηση θα είναι χαλαρή! "Στο Enklawa πάμε σίγουρα θα γαμήσουμε"
Και αυτό που κάνω τώρα είναι τεράστιο Ρίσκο που μπορεί να με εκθέσει στο Σάιτ! Αλλά το γράφω μετα λόγου γνώσης!!!!!
Κοίτα όπως τα λές τα παλικάρια γαμάνε παντού..Όχι μόνο Warsaw..Προφανώς ανήκουν στην κατηγορία του 10..
Παρόλα αυτά Πολωνία στο Enklawa βάζω ανοιχτά ότι χρηματικό ποσό θέλετε στοίχημα πως δεν θα πηδήξουν όυτε μία νύχτα μην σου πώ πως ούτε καν θα καταφέρουν να πιάσουν το χέρι γκόμενας..Στα λέω εγώ που κάποτε έκανα one night stands στον Enklawa χρόνια πρίν και το συνιστούσα σε όλους θα πάνε..Αν τα δούνε σκατά ακούστε λίγο και τους ντόπιους να πάνε στο DECADA στην OCHOTA..Πάει και το τραμ εκέι η 5 ευρώ taxi..Εκεί έχω γράψει πως σκάνε και matures και γενικά έχει παιχνίδι.Αν και έχει γίνει τελευταια εισβολή Τούρκων και έπεσε το τελευταίο φρούριο της νύχτας..Μπορεί χειμώνα να ξαναστρώσει λίγο το μαγαζί-ελπίζω..Εγώ απο όλη την Πολωνία έχω ξαναγράψει μόνο Decada έχω κανει παιχνίδι και κατάφερα σε ένα όλοκληρο χρόνο απλά να πάρω 2 one nights stands εκεί..Πουθενά αλλού..Για νωρίς να πάνε meta-disco πίσω απο το Novotel..Παρακμή μαγαζί για γέλια,αλλά για αυτο μπόρει με τύχη να γνωρίσεις κάτι εκεί..Meta-disco και Decada..Mazowiecke street θα δείς τι βρίσιμο θα ρίξουν.
Σήμερα έβγαλα το αεροπορικό..22 Νοέμβρη επιστρέφω Ελλάδα..Η χαρά του Kman να μην υπάρχει κάποιος εδώ να του γειώνει του μύθους..
Παλεύω να μετακινηθώ απο το καινούριο έτος στο Βελιγράδι..