Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 868K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οι γκόμενες αυτές που ποστάρετε είναι free ή θέλουν παραδάκι? Ρωτάω γιατί σας εγγυόμαι τόσο καλές γκόμενες Poland δεν θα έχετε ποτέ πρόσβαση..Οπότε αν ψάχνετε για γκόμενες όπως αυτές που ποστάρει το παλικάρι παραπάνω και έρθετε Poland απλά θα ξενερώσετε..Επειδή με τα μπινελίκια που πέφτουν έχω χάσει λίγο τα γραφόμενα που είναι αυτές οι γκόμενες Ουκρανία η Ρωσσία?

Για τις ερωτήσεις που έγιναν προηγουμένως λέω μερικά πράγματα..

Η Poland είναι ο παράδεισος του 6 άντε στην καλύτερη 7...Υπάρχουν αρκετές γυναίκες και νεολαία αλλά ο μέσος όρος είναι σε πολύ μέτριο επίπεδο εμφάνισης συγκρινόντας με τις γειτονικές χώρες..Η νέα γενιά Πολωνέζων Γερμανοποιείτε-Αμερικανοποιείτε..Αρχίζουν να χοντρευουν με την εισβολή των mad donalds,kfc και όλες τις παπαρίες που γέμισε εδώ..Θυμάμαι το 2008 δύσκολα έβλεπες χοντρή..Πλέον στα μαγαζιά ενα 30% είναι χοντρές..Λαμβάνοντας υπόψη πως το πρόσωπο των Πολωνέζων ήταν πάντα το μειονέκτημα τους, αρχίζοντας η νέα γενιά να χάνει το σώμα δίνω μια δεκαετία max να μπαζέψουν...Τα matures διατηρούντε σε πολύ καλό επίπεδο γιατι έχουν μεγαλώσει στην παλιά καλη Poland, οπότε αν είστε maturo-κυνηγοί Poland είναι απο τα καλύτερα μέρη που μπορέις να πάιξεις...Αλλά για 18-30 πλέον χάλια σε σύγκριση με τις γειτονικές χώρες..

Διαφωνώ κάθετα με kman πως δεν μπορεί να γίνει Δυτικοποίηση εδώ.. Δυτικοποίηση δεν γίνεται στις χώρες με έντονο προσωπικό ταπεραμέντο και πλούσια ιστορία όπως η Ελλάδα..Η Ελλάδα δεν θα δυτικοποιηθεί ποτέ, με τα θετικά του και τα αρνητικά του.Poland όποιος ασχολείτε ξέρει πως είναι πλέον καθαρή αντιγραφή της Αμερικής..Το πρώτο που μαθαίνεις όταν έρχεσαι εδώ..Κάνουν copy paste των lifestyle των Αμερικανών. Οι Αμερικανοί έχουν χρησιμοποιήσει την Poland για να εισβάλουν στην Ευρωπαική Ένωση να την ελέγχουν και να αποτελέι το έδαφος για επιθέσεις στην Ρωσσία..Το αντάλλαγμα ήταν να τους δώσουν όλες τις πολυεθνικές εδώ,δουλεία ανάπτυξη κ.λ.π, αλλά ιστορικά τα ίδια κάνουν οι Πολωνοί και στο τέλος πάντα τους γαμάνε..Τα ίδια κάνανε και με τους Άγγλους στο παρελθόν και μπήκε ο χίτλερ και τους πήδηξε, νομίζαν πως θα τους σώσουν τα Αγγλάκια..
Πάντως πλεόν το Αμερικανικό στοιχείο Warsaw είναι παντού..Απο τα κτήρια που χτίζουν,έχει αρχίσει να γεμίζει ουρανοξύστες και φτιάχνουν συνεχώς καινούριους,Subway σε κάθε τετράγωνο,Nero coffees παντού (αντιγραφή απο Αγγλία),ουρές στα Mac Donalds,Kfc κ.λ.π..Αλλά ο kman με το αθώο του μυαλό δεν βλέπει την δυτικοποίηση..Υπάρχουν ακόμα και Αμερικάνικες Εταιρίες που έχουν ανοίξει μόνο εδώ και Αμερική, πουθένά αλλού στην Ευρώπη..Πάλευα να πάω σε μία απο αυτές αλλά δεν τα κατάφερα..Αυτά τα ξέρουν όλοι όσοι ασχολούντε με Poland έχουν χιλλιογραφτεί παντού. Αυτό όμως έχει και τα θετικά του αν μένεις Warsaw..Γιατί σκάνε πολλές ξένες για δουλειά όπως έγραψα οπότε τρώς διάφορες αν το κυνηγάς δεν περιορίζεσε στις Πολωνέζες.

Στο θέμα που ρωτάγατε αν κοιτάνε την ομορφιά στους άντρες οι Πολωνέζες έχω να πώ τα εξης..Αν καποιος είναι δεκάρι ασφαλώς θα πάιζει σε όλο τον κόσμο αναιξερετως οπότε και Poland..Αν ανήκεις στο 5-8 για μένα έχει ελάχιστη-μηδενική διαφορά.  Για να κερδίσεις μια Πολωνέζα με το παρανοικό μυαλό που έχουν πρέπει να ικανοποιείς κάποιο απο τα βίτσια της.. Ενδειτικά σας λέω 5-6 τελευταίες περιπτώσεις που γνώρισα για να καταλάβετε...Μία που γουσταρει Βούλγαρους (σαν την περίπτωση που είπε ο clock) γιατί έχει τρέλα με την Βαλκανική μουσική και τρέχει σε όλα τα festivals με τις μαλακίες αυτές.Μία που γουστάρει να μιλάει Γαλλικά γιατί έχει πάθος με το Παρίσι οπότε απλά την γάμαγε ένας πανάχημος Γάλλος.Μιά που μου λέει πως θα παρατήσει την δουλεία της να πάει Mexico γιατί έχει τρέλα με την χώρα..Της έλεγα πως οι Μεξικανοί είναι πούστηδες..Μια που έχει τρέλα με την μουσουλμανικη φιλοσοφία διάβαζε κάτι μαλακίες βιβλία και σκεφτόταν να το αλλάξει σε μουσουλμάνα..Την πηδάει ένας Απο Λιβύη τώρα εδώ..Μια που έιχε τρέλα με Ιαπωνία τη χώρα όχι τους Ιάπωνες και παλέυει να πάει εκεί!! Και φυσικά αρρωστια όλες με το Λάτιν,το Ζούμπα και τις μαλακίες αυτες.. Μπορώ να γράφω για μέρες και σίγουρα με αυτα που ζώ εδώ και ακούω θα εκδώσω σύντομα κωμικό βιβλίο..

Αν θέλετε να λοιπόν να μπλέξετε με τις τρελές αυτές κάντε το!!! Εγώ πλέον μπλέκω με ξένες και ανά χρονικά διαστήματα τρώω και καμιά Πολωνέζα μόνο αν είναι normal (δύσκολο) αλλά εντάξει υπάρχουν κάποιες..Αν αρχίζει τα παρανοικά φεύγω κατευθείαν..Επιχείρησα να βγώ με μία προχτές (ειχά καιρό να πάω ραντεβού Πολωνέζα) και μου έσκασε στην καφετέρια με τον σκύλο!!...Επι μία ώρα πάλευε να ηρεμήσει τον σκύλο που ήθελε να πάιξει..Μετά απο μία ώρα ξεκίνήσαμε να μιλάμε..Και πάλι μου έλεγε μόνο για τον σκύλο!! Κάποια στιγμή χτύπησε το κινητό μου και με την δόνηση όρμηξε ο σκύλος στο τραπέζι να παίξει πέταξε όλους τους καφέδες πάνω μας και με έκανε μουνί!!!! Δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάω ή να κλαίω με αυτά..Είναι το κλασσικό ραντεβού με Πολωνέζα όμως!! Καλή επιτυχία σε όποιον γουστάρει να μπεί στα παιχίδια αυτά..Clock σας τα έγραψε το καλοκαίρι τι έζησε με τις τρελές Ρόδο!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΕΛΕΟΣ! :2funny:Πατε να βγαλετε τον παραπληγικό γαμιά  :2funny:Με τα καλήτερα μουνιά αγκαλιά ο τύπος  :2funny:  :vomit:
 Αυτή η φωτογραφία που έβαλες πρέπει να είναι σε καποιο ανοικτό καλοκαιρινό κλαμπ στην Ελλάδα γύρω στο ετος 2000   :2funny: τωρα ομως εχουμε 2015  :2funny:
 Για τα ψέματα που μας εγραψες οτι  :knockinb: στο Ντονετσκ την Ουγγαρεζα πορνοσταρ τι έχεις να πεις? :2funny:

Συνημμένα

• 221994_206344246054142_6581860_na.jpg
    221994_206344246054142_6581860_na.jpg
    105 KB · Εμφανίσεις: 50
  • kamakia25a.jpg
    kamakia25a.jpg
    194,5 KB · Εμφανίσεις: 112

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι γκόμενες αυτές που ποστάρετε είναι free ή θέλουν παραδάκι? Ρωτάω γιατί σας εγγυόμαι τόσο καλές γκόμενες Poland δεν θα έχετε ποτέ πρόσβαση..Οπότε αν ψάχνετε για γκόμενες όπως αυτές που ποστάρει το παλικάρι παραπάνω και έρθετε Poland απλά θα ξενερώσετε..Επειδή με τα μπινελίκια που πέφτουν έχω χάσει λίγο τα γραφόμενα που είναι αυτές οι γκόμενες Ουκρανία η Ρωσσία?

Η Poland είναι ο παράδεισος του 6 άντε στην καλύτερη 7...Υπάρχουν αρκετές γυναίκες και νεολαία αλλά ο μέσος όρος είναι σε πολύ μέτριο επίπεδο εμφάνισης συγκρινόντας με τις γειτονικές χώρες..Η νέα γενιά Πολωνέζων Γερμανοποιείτε-Αμερικανοποιείτε..Αρχίζουν να χοντρευουν με την εισβολή των mad donalds,kfc και όλες τις παπαρίες που γέμισε εδώ..Θυμάμαι το 2008 δύσκολα έβλεπες χοντρή..Πλέον στα μαγαζιά ενα 30% είναι χοντρές..Λαμβάνοντας υπόψη πως το πρόσωπο των Πολωνέζων ήταν πάντα το μειονέκτημα τους, αρχίζοντας η νέα γενιά να χάνει το σώμα δίνω μια δεκαετία max να μπαζέψουν...Τα matures διατηρούντε σε πολύ καλό επίπεδο γιατι έχουν μεγαλώσει στην παλιά καλη Poland, οπότε αν είστε maturo-κυνηγοί Poland είναι απο τα καλύτερα μέρη που μπορέις να πάιξεις...Αλλά για 18-30 πλέον χάλια σε σύγκριση με τις γειτονικές χώρες..

Διαφωνώ κάθετα με kman πως δεν μπορεί να γίνει Δυτικοποίηση εδώ.. Δυτικοποίηση δεν γίνεται στις χώρες με έντονο προσωπικό ταπεραμέντο και πλούσια ιστορία όπως η Ελλάδα..Η Ελλάδα δεν θα δυτικοποιηθεί ποτέ, με τα θετικά του και τα αρνητικά του.Poland όποιος ασχολείτε ξέρει πως είναι πλέον καθαρή αντιγραφή της Αμερικής..Το πρώτο που μαθαίνεις όταν έρχεσαι εδώ..Κάνουν copy paste των lifestyle των Αμερικανών. Οι Αμερικανοί έχουν χρησιμοποιήσει την Poland για να εισβάλουν στην Ευρωπαική Ένωση να την ελέγχουν και να αποτελέι το έδαφος για επιθέσεις στην Ρωσσία..Το αντάλλαγμα ήταν να τους δώσουν όλες τις πολυεθνικές εδώ,δουλεία ανάπτυξη κ.λ.π, αλλά ιστορικά τα ίδια κάνουν οι Πολωνοί και στο τέλος πάντα τους γαμάνε..Τα ίδια κάνανε και με τους Άγγλους στο παρελθόν και μπήκε ο χίτλερ και τους πήδηξε, νομίζαν πως θα τους σώσουν τα Αγγλάκια..
Πάντως πλεόν το Αμερικανικό στοιχείο Warsaw είναι παντού..Απο τα κτήρια που χτίζουν,έχει αρχίσει να γεμίζει ουρανοξύστες και φτιάχνουν συνεχώς καινούριους,Subway σε κάθε τετράγωνο,Nero coffees παντού (αντιγραφή απο Αγγλία),ουρές στα Mac Donalds,Kfc κ.λ.π..Αλλά ο kman με το αθώο του μυαλό δεν βλέπει την δυτικοποίηση..Υπάρχουν ακόμα και Αμερικάνικες Εταιρίες που έχουν ανοίξει μόνο εδώ και Αμερική, πουθένά αλλού στην Ευρώπη..Πάλευα να πάω σε μία απο αυτές αλλά δεν τα κατάφερα..Αυτά τα ξέρουν όλοι όσοι ασχολούντε με Poland έχουν χιλλιογραφτεί παντού. Αυτό όμως έχει και τα θετικά του αν μένεις Warsaw..Γιατί σκάνε πολλές ξένες για δουλειά όπως έγραψα οπότε τρώς διάφορες αν το κυνηγάς δεν περιορίζεσε στις Πολωνέζες.

Στο θέμα που ρωτάγατε αν κοιτάνε την ομορφιά στους άντρες οι Πολωνέζες έχω να πώ τα εξης..Αν καποιος είναι δεκάρι ασφαλώς θα πάιζει σε όλο τον κόσμο αναιξερετως οπότε και Poland..Αν ανήκεις στο 5-8 για μένα έχει ελάχιστη-μηδενική διαφορά.  Για να κερδίσεις μια Πολωνέζα με το παρανοικό μυαλό που έχουν πρέπει να ικανοποιείς κάποιο απο τα βίτσια της.. Ενδειτικά σας λέω 5-6 τελευταίες περιπτώσεις που γνώρισα για να καταλάβετε...Μία που γουσταρει Βούλγαρους (σαν την περίπτωση που είπε ο clock) γιατί έχει τρέλα με την Βαλκανική μουσική και τρέχει σε όλα τα festivals με τις μαλακίες αυτές.Μία που γουστάρει να μιλάει Γαλλικά γιατί έχει πάθος με το Παρίσι οπότε απλά την γάμαγε ένας πανάχημος Γάλλος.Μιά που μου λέει πως θα παρατήσει την δουλεία της να πάει Mexico γιατί έχει τρέλα με την χώρα..Της έλεγα πως οι Μεξικανοί είναι πούστηδες..Μια που έχει τρέλα με την μουσουλμανικη φιλοσοφία διάβαζε κάτι μαλακίες βιβλία και σκεφτόταν να το αλλάξει σε μουσουλμάνα..Την πηδάει ένας Απο Λιβύη τώρα εδώ..Μια που έιχε τρέλα με Ιαπωνία τη χώρα όχι τους Ιάπωνες και παλέυει να πάει εκεί!! Και φυσικά αρρωστια όλες με το Λάτιν,το Ζούμπα και τις μαλακίες αυτες.. Μπορώ να γράφω για μέρες και σίγουρα με αυτα που ζώ εδώ και ακούω θα εκδώσω σύντομα κωμικό βιβλίο..

Αν θέλετε να λοιπόν να μπλέξετε με τις τρελές αυτές κάντε το!!! Εγώ πλέον μπλέκω με ξένες και ανά χρονικά διαστήματα τρώω και καμιά Πολωνέζα μόνο αν είναι normal (δύσκολο) αλλά εντάξει υπάρχουν κάποιες..Αν αρχίζει τα παρανοικά φεύγω κατευθείαν..Επιχείρησα να βγώ με μία προχτές (ειχά καιρό να πάω ραντεβού Πολωνέζα) και μου έσκασε στην καφετέρια με τον σκύλο!!...Επι μία ώρα πάλευε να ηρεμήσει τον σκύλο που ήθελε να πάιξει..Μετά απο μία ώρα ξεκίνήσαμε να μιλάμε..Και πάλι μου έλεγε μόνο για τον σκύλο!! Κάποια στιγμή χτύπησε το κινητό μου και με την δόνηση όρμηξε ο σκύλος στο τραπέζι να παίξει πέταξε όλους τους καφέδες πάνω μας και με έκανε μουνί!!!! Δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάω ή να κλαίω με αυτά..Είναι το κλασσικό ραντεβού με Πολωνέζα όμως!! Καλή επιτυχία σε όποιον γουστάρει να μπεί στα παιχίδια αυτά..Clock σας τα έγραψε το καλοκαίρι τι έζησε με τις τρελές Ρόδο!!
Αν πρόσεξες αυτες οι φωτογραφίες με τον Παναγιώταρο ειναι τουλάχιστον πριν απο 10 χρόνια!εβαλα πιο προσφατη φωτο του και φενεται η τρομερη διαφορά.Ειδες δε που εβαλε τη φωτο απο μια πορνοσταρ Ουγγαρεζα και εγραψε οτι την  :knockinb: στο Ντονετσκ  :2funny: Δεν ξερω αν εχετε τετοιους τελειωμενους Ελληνες στην Πολωνία παντος αξιζει να πας Μολδαβία για τρεις μερες μονο και μονο για να γελάς με τα σουργελα  :2funny: με την βλαχιά τους και την κακομοιριά τους  :2funny:.
  Η Πολωνία ειναι πια Ευρώπη και δεν ειδα οι Πολωνέζες να διαφέρουνε και πολυ απο της υπολοιπες δυτικοευρωπαιες!Αυτα τα τρελλά που γραφεις ειναι καθαρα συμπεριφορα δυτικοευρωπαιων γυναικών.Δεν καταλαβαινω πως αντεξες  :2funny:εμένα μου προκαλει αηδία και με  :tickedoff: πολυ αυτη η συμπεριφορα.

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Μολδαβες ολες οι γκομενες, φαινεται αλλωστε ;) ασε τον συγκαμενο να παραμιλαει :2funny:  :2funny: :2funny:
απο μαγαζια στο Κισιναου το ετος 2015...ο τυπος δεν γαμαει πουτανες,κανονικες γκομενες απο γνωριμιες και καμακι  :orchestra:
μεγαλος παιχτης μιλαει βεβαια απταιστα τα ρουμανικα  ;)

Συνημμένα

• 16509_932633210091905_4469971965998058639_n.jpg
    16509_932633210091905_4469971965998058639_n.jpg
    169,1 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 11896042_960990430589516_6829165939797519925_n.jpg
    11896042_960990430589516_6829165939797519925_n.jpg
    140,5 KB · Εμφανίσεις: 44

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μολδαβες ολες οι γκομενες, φαινεται αλλωστε ;) ασε τον συγκαμενο να παραμιλαει :2funny:  :2funny: :2funny:
απο μαγαζια στο Κισιναου το ετος 2015...ο τυπος δεν γαμαει πουτανες,κανονικες γκομενες απο γνωριμιες και καμακι  :orchestra:
μεγαλος παιχτης μιλαει βεβαια απταιστα τα ρουμανικα  ;)
Ετσι της πλησιάζει και της καμακώνει? :2funny:
  Για να μην πας να κορο'ι'δεψεις τον αναγνώστη οι φωτο αυτες οπως ειπα ειναι παμπαλαιες οπως και αυτη που σας έβαλα τωρα.Την πρωτη φωτο την εχεις ξαναβάλει,τη δευτερη την εχει στο facebook του εδω και κατι χρόνια.

Συνημμένα

• 75010_508455765842987_357075334_na.jpg
    75010_508455765842987_357075334_na.jpg
    143,2 KB · Εμφανίσεις: 33
Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ετσι της πλησιάζει και της καμακώνει? :2funny:
  Για να μην πας να κορο'ι'δεψεις τον αναγνώστη οι φωτο αυτες οπως ειπα ειναι παμπαλαιες οπως και αυτη που σας έβαλα τωρα.Την πρωτη φωτο την εχεις ξαναβάλει,τη δευτερη την εχει στο facebook του εδω και κατι χρόνια.

πιο βλακας πεθαινεις  :2funny: :2funny: :2funny: μια χαρα ειναι ο τυπος ακομα και στη φωτο που βαζεις εσυ  :2funny:
μονος σου γινεσαι ρεζιλι :2funny: ολες φετινες φωτο που βαζω πανω απο 15 φωτο στα κλαμπ στο αμαξι του στο σπιτι του  :orchestra:
σε καταλαβαινω γιατι εσενα οι μολδαβες σε κλασανε και σε σιχαθικαν  :2funny: συμπασχω μαζι σου  :2funny:
γαμα την χουφτα σου παλι  :2funny: :2funny: :2funny: φαινεται ποσο τον γουσταρουν οι γκομενες τον τυπο  :dancing:

Συνημμένα

• 10930847_909588592396367_8964448532602283157_n.jpg
    10930847_909588592396367_8964448532602283157_n.jpg
    135,2 KB · Εμφανίσεις: 43

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Καταρχην η Πολωνία και γενικα η Ευρώπη δεν μπορει να συγκριθεί με της χώρες του νότου.Οι γκόμενες που βλέπεις δεν ειναι απο καμάκι γιατι ετσι οπως ειναι δυσκολο να καμακώσει  :2funny:.Οπως εχω γραψει τους Ρουμάνους θα τους χαρακτηριζα μεσογιακό λαό με ολα τα αρνητικα τους και τα θετικά τους.Τα θετικα ειναι οτι ειναι πολυ φιλικοί τα αρνητικά ειναι οτι και οι γκόμενες φερονται σαν Ελεηνίδες και γενικά κανουν αυτη τη φτηνή φιγούρα.
 Οι φωτο απο της γκόμενες αυτες ειναι πολλά χρόνια πριν αν προσεξες του τελειώσανε και βάζει πάλι της ίδιες φωτογραφίες  :jerking:.
 ΟΙ Ρουμάνες εντυποσιάζονται με αυτες της φτηνιες της Ελλάδας πρωτο τραπέζι,να πετάς λουλουδια και αλλες  :jerking: :2funny:.Στη Ρωσσία και την Πολωνία αν πας να τα κάνεις αυτά οι γκόμενες θα σε κοιτάνε σαν υπαναπτικτο  :rockon: :2funny:.Και για μενα αυτα ειναι καφρίλα  :2funny:.
 Η νοοτροπια των εκει γυναικων θυμιζει πολυ των Ελεηνίδων που σέβοντε τον αντρα που πετάει λεφτα για πάρτι τους.Στη Ρωσσία κοιτάνε το στάτους αν καποιος κανει τέτοιες μαλακιες μπορει να εχει το αντιθετο αποτελεσμα.Σκέψου στην Βαρσοβία εναν τέτοιο κάφρο να χτυπιέται και να λέει θα τα σπάσω όλα  :2funny:πως θα τον αντιμετόπιζαν?
 Στη Μολδαβία οπως και στη Ρουμανία πάνε στα κλαμπ μικτες παρεες και συνηθως το αποτελεσμα ειναι οπως και στην Ελλάδα μετά της πας σπιτι τους και σου λένε γεία σου  :2funny:.
 Πριν ειχαμε το Σινοχάρα για καμάκι τωρα πανε να μας βγαλουν τον Παναγιώταρο γαμιά  :2funny:.Παντος για να γελάς καλός είναι  :2funny:.Αυτός που θελω να κάνω σκόνη είναι ο ψεύτης  :2funny: αν και ειναι πολυ πιθανον να γραφουν πολοι απο το λογαριασμο του και να μην ειναι ενας. :think: αργα ή γρηγορα και αυτος θα τρεχει και δεν θα φτανει :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πιο βλακας πεθαινεις  :2funny: :2funny: :2funny: μια χαρα ειναι ο τυπος ακομα και στη φωτο που βαζεις εσυ  :2funny:
μονος σου γινεσαι ρεζιλι :2funny: ολες φετινες φωτο που βαζω πανω απο 15 φωτο στα κλαμπ στο αμαξι του στο σπιτι του  :orchestra:
σε καταλαβαινω γιατι εσενα οι μολδαβες σε κλασανε και σε σιχαθικαν  :2funny: συμπασχω μαζι σου  :2funny:
γαμα την χουφτα σου παλι  :2funny: :2funny: :2funny: φαινεται ποσο τον γουσταρουν οι γκομενες τον τυπο  :dancing:
Καλά παλι την ιδια φωτο μας βάζεις  :jerking: τελειώσανε δεν εχεις αλλες?Στα 15 χρόνια που ειναι Ρουμανία μονο αυτες της 5-6 γκόμενες συναντησε ? :2funny:
  Μια χαρά ειναι ο τύπος  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 536011_548512421837321_1686613586_na.jpg
    536011_548512421837321_1686613586_na.jpg
    154,1 KB · Εμφανίσεις: 52
  • 10678790_888535791157311_1861863074231509764_na.jpg
    10678790_888535791157311_1861863074231509764_na.jpg
    194,5 KB · Εμφανίσεις: 57

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδω η φωτο που μας έβαλες που πρεπει να ειναι τουλαχιστον 10 χρονια πριν αν οχι παραπανω και εδω μια πιο προσφατη (2-3 χρόνια πριν περιπου) δείτε διαφορα πόσο γερασμένος είναι  :think:Δε νομιζω οτι ο αναγνωστης τρωει κουτόχορτο  :think:

Συνημμένα

• 10930847_909588592396367_8964448532602283157_n.jpg
    10930847_909588592396367_8964448532602283157_n.jpg
    135,2 KB · Εμφανίσεις: 42
  • 523144_517691981586032_798284099_na.jpg
    523144_517691981586032_798284099_na.jpg
    80,4 KB · Εμφανίσεις: 43

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Eχω ενα φιλο που εβγαινε παλια σε ενα συγκεκριμενο κλαμπ,η φωτογραφος τον ηξερε και τον εβγαζε καθε βδομαδα φοτο,ηξερε παρα πολλες γκομενες απο κει μεσα τουλαχιστον φατσικα,και παντα οταν τον εβγαζε φοτο ηταν με γκομενες.
Εβαζε και φοτο που και που απο καμια γκομενα που εβγαινε φιλικα και εσυ υπεθετες οτι ηταν ζευγαρι.
Ενας θεος ξερει ποσες φοτο με γκομενες ειχε  απο κει μεσα,μια μερα τον ρωταω εχεις γαμησει καμια απο ολες αυτες,μου λεει οχι.

Οι μισες γκομενες που ειχε στο φειςμπουκ,θα πιστευαν οτι γαμαει αβερτα αλλα αυτος δεν γαμουσε τιποτα,μια μερα μια παλια του γνωστη που νταλαβεριζοντουσαν παλια,απο τις πολλες φοτο με γκομενες ειχε τρελαθει απο τη ζηλεια και του την επεσε μονη της.

Οι φοτο δεν λεν τιποτα,και πιστευω και γω οτι ειναι παλιες, σε μια φοτο που τον ειδα μεσ το κλαμπ εχει αρκετη κοιλια,ασχετα με αυτα, δε λεω οτι ειναι δυσκολο να γαμησεις τετοια μουνια εκει αν ξερεις τη γλωσσα,και εχεις και ενα βασικο επιπεδο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδω η φωτο που μας έβαλες που πρεπει να ειναι τουλαχιστον 10 χρονια πριν αν οχι παραπανω και εδω μια πιο προσφατη (2-3 χρόνια πριν περιπου) δείτε διαφορα πόσο γερασμένος είναι  :think:Δε νομιζω οτι ο αναγνωστης τρωει κουτόχορτο  :think:
Να και μια φωτογραφία απο αυτες που έβαλες ειναι εντελώς νέος!
 Να και καμια 10+ χρόνια μετά.

Συνημμένα

• 10418387_516375955180666_7223398930613505175_na.jpg
    10418387_516375955180666_7223398930613505175_na.jpg
    97,4 KB · Εμφανίσεις: 43
    80,4 KB · Εμφανίσεις: 47
Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Καλά παλι την ιδια φωτο μας βάζεις  :jerking: τελειώσανε δεν εχεις αλλες?Στα 15 χρόνια που ειναι Ρουμανία μονο αυτες της 5-6 γκόμενες συναντησε ? :2funny:
  Μια χαρά ειναι ο τύπος  :2funny: :2funny: :2funny:
πανω απο 15 διαφορετικες γκομενες εβαλα συγκαμενε  :2funny: αμοκ σε εχει πιασει  :2funny: :2funny: :2funny:
πως να τελειωσουν οι φωτο? :2funny: εκατονταδες υπαρχουν,εχει γαμισει το μισο κισιναου ο τυπος  :kneel:

Συνημμένα

• 10252165_929509700404256_7284736099057389267_n.jpg
    10252165_929509700404256_7284736099057389267_n.jpg
    68,6 KB · Εμφανίσεις: 66

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Eχω ενα φιλο που εβγαινε παλια σε ενα συγκεκριμενο κλαμπ,η φωτογραφος τον ηξερε και τον εβγαζε καθε βδομαδα φοτο,ηξερε παρα πολλες γκομενες απο κει μεσα τουλαχιστον φατσικα,και παντα οταν τον εβγαζε φοτο ηταν με γκομενες.
Εβαζε και φοτο που και που απο καμια γκομενα που εβγαινε φιλικα και εσυ υπεθετες οτι ηταν ζευγαρι.
Ενας θεος ξερει ποσες φοτο με γκομενες ειχε  απο κει μεσα,μια μερα τον ρωταω εχεις γαμησει καμια απο ολες αυτες,μου λεει οχι.

Οι μισες γκομενες που ειχε στο φειςμπουκ,θα πιστευαν οτι γαμαει αβερτα αλλα αυτος δεν γαμουσε τιποτα,μια μερα μια παλια του γνωστη που νταλαβεριζοντουσαν παλια,απο τις πολλες φοτο με γκομενες ειχε τρελαθει απο τη ζηλεια και του την επεσε μονη της.

Οι φοτο δεν λεν τιποτα,και πιστευω και γω οτι ειναι παλιες, σε μια φοτο που τον ειδα μεσ το κλαμπ εχει αρκετη κοιλια,ασχετα με αυτα, δε λεω οτι ειναι δυσκολο να γαμησεις τετοια μουνια εκει αν ξερεις τη γλωσσα,και εχεις και ενα βασικο επιπεδο.
1 μηνα που εισουν εκει δεν τον είδες καθολου?Αν και αυτος πρεπει να ηρθε μετα απ'οταν ησουν εσυ εκει.
 Σε ολα οσα εχεις γραψει συμφωνω γιατι πηγα κ'εγω εκει και ειδα πως ειναι η ζωη και η συμπεριφορα των γυναικων.Σου ζητανε να της κεράσεις....να της βγαλεις εξω και οπως εχουνε πει πολλα ατομα που πηγαν εκει θελουν να σου φάνε τα λεφτα χωρις να  :knockinb:  :2funny:.
 Ολες αυτες οι φωτο που βαζει ειναι απο τη Ρουμανία οταν σπουδαζε εκει εδω και 3-4 χρόνια ειναι Μολδαβία ασε που δεν ειναι και τόσες πολλες  φωτο απλος της επαναλλαμβανει της ιδιες κατα καιρους εκτος αυτου πρεπει να ισχυει αυτο που λες γιατι με την καθε γκομενα εχει μονο μια φωτογραφία  :think:.Εχει δε φωτογένια οπως και αυτος που ειναι σα γουρούνι  :2funny:αν τον δεις ειναι πολυ πιο άθλιος ειναι πολυ κοντος,φουσκωμενος και παει με της μπάντες  :2funny: αν αρχισει να μιλαει ειναι σα να εχει ενα αρχηδι στο στόμα  :2funny:.
 Εχασες που δεν τον γνώρισες  :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Στο θέμα που ρωτάγατε αν κοιτάνε την ομορφιά στους άντρες οι Πολωνέζες έχω να πώ τα εξης..Αν καποιος είναι δεκάρι ασφαλώς θα πάιζει σε όλο τον κόσμο αναιξερετως οπότε και Poland..Αν ανήκεις στο 5-8 για μένα έχει ελάχιστη-μηδενική διαφορά.  Για να κερδίσεις μια Πολωνέζα με το παρανοικό μυαλό που έχουν πρέπει να ικανοποιείς κάποιο απο τα βίτσια της.. Ενδειτικά σας λέω 5-6 τελευταίες περιπτώσεις που γνώρισα για να καταλάβετε...Μία που γουσταρει Βούλγαρους (σαν την περίπτωση που είπε ο clock) γιατί έχει τρέλα με την Βαλκανική μουσική και τρέχει σε όλα τα festivals με τις μαλακίες αυτές.Μία που γουστάρει να μιλάει Γαλλικά γιατί έχει πάθος με το Παρίσι οπότε απλά την γάμαγε ένας πανάχημος Γάλλος.Μιά που μου λέει πως θα παρατήσει την δουλεία της να πάει Mexico γιατί έχει τρέλα με την χώρα..Της έλεγα πως οι Μεξικανοί είναι πούστηδες..Μια που έχει τρέλα με την μουσουλμανικη φιλοσοφία διάβαζε κάτι μαλακίες βιβλία και σκεφτόταν να το αλλάξει σε μουσουλμάνα..Την πηδάει ένας Απο Λιβύη τώρα εδώ..Μια που έιχε τρέλα με Ιαπωνία τη χώρα όχι τους Ιάπωνες και παλέυει να πάει εκεί!! Και φυσικά αρρωστια όλες με το Λάτιν,το Ζούμπα και τις μαλακίες αυτες.. Μπορώ να γράφω για μέρες και σίγουρα με αυτα που ζώ εδώ και ακούω θα εκδώσω σύντομα κωμικό βιβλίο..

Μονο με παραδακι τις γαμας,εκτος αν γνωριζεις τη γλωσσα εισαι μονιμος,και μετρας  και  σαν αντρας,παντως μπορεις να πηδηξεις τετοιες με καποιες προυποθεσεις σε αντιθεση με πολωνια,ελλαδα που για τον μεσο αντρα ειναι απλησιαστες,δε μου λες απο σαιτ γνωριμιων στην ελλαδα εχεις καμια αποψη,εχεις ασχοληθει καθολου,υπαρχει κανενα καλο σαιτ που να αξιζει να ασχοληθεις?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
1 μηνα που εισουν εκει δεν τον είδες καθολου?Αν και αυτος πρεπει να ηρθε μετα απ'οταν ησουν εσυ εκει.
 Σε ολα οσα εχεις γραψει συμφωνω γιατι πηγα κ'εγω εκει και ειδα πως ειναι η ζωη και η συμπεριφορα των γυναικων.Σου ζητανε να της κεράσεις....να της βγαλεις εξω και οπως εχουνε πει πολλα ατομα που πηγαν εκει θελουν να σου φάνε τα λεφτα χωρις να  :knockinb:  :2funny:.
 Ολες αυτες οι φωτο που βαζει ειναι απο τη Ρουμανία οταν σπουδαζε εκει εδω και 3-4 χρόνια ειναι Μολδαβία ασε που δεν ειναι και τόσες πολλες  φωτο απλος της επαναλλαμβανει της ιδιες κατα καιρους εκτος αυτου πρεπει να ισχυει αυτο που λες γιατι με την καθε γκομενα εχει μονο μια φωτογραφία  :think:.Εχει δε φωτογένια οπως και αυτος που ειναι σα γουρούνι  :2funny:αν τον δεις ειναι πολυ πιο άθλιος ειναι πολυ κοντος,φουσκωμενος και παει με της μπάντες  :2funny: αν αρχισει να μιλαει ειναι σα να εχει ενα αρχηδι στο στόμα  :2funny:.
 Εχασες που δεν τον γνώρισες  :2funny: :2funny:
Οταν πηγα καλοκαιρι ηταν μονο κατι γερακους γνωρισα,ο ανθρωπος δεν γραφει εδω μεσα οποτε δεν εχω αποψη,αλλα και να χα παλι δε θα την εγραφα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μονο με παραδακι τις γαμας,εκτος αν γνωριζεις τη γλωσσα εισαι μονιμος,και μετρας  και  σαν αντρας,δε μου λες απο σαιτ γνωριμιων στην ελλαδα εχεις καμια αποψη,εχεις ασχοληθει καθολου,υπαρχει κανενα καλο σαιτ που να αξιζει να ασχοληθεις?
Αυτός το έπαιζε μάγκας στο ΟΠΑ ηταν γυρω του ολοι οι φτωχομπινέδες που ειδες και επειδη ειχε λεφτά να φάει εκει τον θαυμάζανε  :2funny:.Δεν τον ειδα ενα μηνα ποτέ με γκόμενα το μονο που διαφήμιζε ηταν οτι ειχε μια παντρεμένη και  :knockinb:.Οι αλλοι που ηταν εντελως αγάμιτοι τον θαυμάζανε  :2funny:.Τους ειδες και μόνο σου τους κακομοιρηδες  :2funny:.
 Σχετικα με Ελλάδα για να βγεις ραντεβου με γκομενα απο ιντερνετ μπορει να χρειαστει να γραφεις μαζι της και 3-4 μήνες  :2funny:.το μονο που ειχα λογαριασμο ηταν το zoo.gr αλλα μετα απο καποια μυνηματα σου ζηταει να βαλεις λεφτα  :jerking: :tickedoff:.Για αλλα σά'ι'τ δεν ξερω και δυστηχως για Ελλάδα δεν ειμαι και πολυ γνώστης γιατι δεν μένω εκει.
Οταν πηγα καλοκαιρι ηταν μονο κατι γερακους γνωρισα,ο ανθρωπος δεν γραφει εδω μεσα οποτε δεν εχω αποψη,αλλα και να χα παλι δε θα την εγραφα
Αυτος καλοκαιρι κατεβαινει Ελλάδα εκει κανει την πρακτικη του.Με αυτους τους γεράκους που ειδες καθόταν και επαιζε τάβλι και χαρτιά και οι γεράκοι τον θαυμάζανε  :2funny:.Καλο ειναι τα τέρατα να τα κράζουμε και η αλήθεια να βγαινει,ωστε αν καποιος παει καπου να ξερει τι θα συναντησει.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτός το έπαιζε μάγκας στο ΟΠΑ ηταν γυρω του ολοι οι φτωχομπινέδες που ειδες και επειδη ειχε λεφτά να φάει εκει τον θαυμάζανε  :2funny:.Δεν τον ειδα ενα μηνα ποτέ με γκόμενα το μονο που διαφήμιζε ηταν οτι ειχε μια παντρεμένη και  :knockinb:.Οι αλλοι που ηταν εντελως αγάμιτοι τον θαυμάζανε  :2funny:.Τους ειδες και μόνο σου τους κακομοιρηδες  :2funny:.
 Σχετικα με Ελλάδα για να βγεις ραντεβου με γκομενα απο ιντερνετ μπορει να χρειαστει να γραφεις μαζι της και 3-4 μήνες  :2funny:.το μονο που ειχα λογαριασμο ηταν το zoo.gr αλλα μετα απο καποια μυνηματα σου ζηταει να βαλεις λεφτα  :jerking: :tickedoff:.Για αλλα σά'ι'τ δεν ξερω και δυστηχως για Ελλάδα δεν ειμαι και πολυ γνώστης γιατι δεν μένω εκει.Αυτος καλοκαιρι κατεβαινει Ελλάδα εκει κανει την πρακτικη του.Με αυτους τους γεράκους που ειδες καθόταν και επαιζε τάβλι και χαρτιά και οι γεράκοι τον θαυμάζανε  :2funny:.Καλο ειναι τα τέρατα να τα κράζουμε και η αλήθεια να βγαινει,ωστε αν καποιος παει καπου να ξερει τι θα συναντησει.

Εγω εβαλα τη φοτο μου φατσα 2 φορες στο μπαντου,εγραψα σε 40 γκομενες συνολικα μπορει και παραπανω,και δεν μου απαντησε ουτε μια  :2funny: :2funny: :2funny:,να φανταστεις οτι φοτο φατσα που βαζω,δεν υπαρχει περιπτωση να βρουν πιο ωραιο εκει μεσα,για τη φοτο μιλαω παντα,πραγματικα απελπιστικη η κατασταση,συνολικα να εκατσα 3 βδομαδες μολις καταλαβα τι παιζετε την εκανα.
Αλλα εστελνα σε 10αρια,οχι σε μπαζα,τωρα η πουτανες ειναι ολες εκει μεσα η απλα μπαινουν για να χαρουν με τους λιγουρηδες που στελνουν μυνηματα,κατα τα αλλα εχεις τους αλλους τους βλαμμενους αγαμητους να σε πρηζουν το πουτσο οτι ολες θελουν να γαμηθουν και εχουν ορεξη για σεξ και τις παπαριες τους.
Μηπως στα κλαμπ ολες μονες δε πανε,τριγυρναν αγαμητες απο κλαμπ σε κλαμπ,και στο μουνι τους για γκομενο.

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1

στο συγκαμενο πες τα αυτα φιλε
το θεμα ειναι να μην σε σιχαινονται οι γκομενες οπως συνεβαινε με τον πορνοπεπονια :2funny: τον εβλεπαν και  :vomit:  :2funny:
τον τυπο ομως τον γουσταρουν και το δειχνουν  :dancing:

Συνημμένα

• 1510508_936234919731734_7095992294201218301_n.jpg
    1510508_936234919731734_7095992294201218301_n.jpg
    95,4 KB · Εμφανίσεις: 36

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στο συγκαμενο πες τα αυτα φιλε
το θεμα ειναι να μην σε σιχαινονται οι γκομενες οπως συνεβαινε με τον πορνοπεπονια :2funny: τον εβλεπαν και  :vomit:  :2funny:
τον τυπο ομως τον γουσταρουν και το δειχνουν  :dancing:
Γιατί δεν μας βάζεις λιγο το πρόσωπο να δει ο κόσμος οτι η φωτογραφίες αυτες ειναι στα νιάτα του? :2funny:
  Τωρα ειναι τίγκα στις ρυτίδες ενω ειναι 34-35 μοιάζει για 45+.Μας βαζεις φωτο οταν ηταν πιτσιρικάς.

Συνημμένα

80,4 KB · Εμφανίσεις: 42
Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Γιατί δεν μας βάζεις λιγο το πρόσωπο να δει ο κόσμος οτι η φωτογραφίες αυτες ειναι στα νιάτα του? :2funny:
  Τωρα ειναι τίγκα στις ρυτίδες ενω ειναι 34-35 μοιάζει για 45+.Μας βαζεις φωτο οταν ηταν πιτσιρικάς.
τραγουδα τραγουδα :2funny: ολοι γελανε μαζι σου  :2funny: :2funny: :2funny:
ολες φετινες ειναι και γαμαει αβερτα κουβερτα ο τυπος  :birdman:

Συνημμένα

• 10986562_912565105432049_8328523848378736649_n.jpg
    10986562_912565105432049_8328523848378736649_n.jpg
    64,9 KB · Εμφανίσεις: 43

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom