Ο Παναγιώταρος πιο πολυ για παραπληγικός μοιάζει
περπαταγε με δυσκολία,και μίλαγε σα να είχε ενα αρχήδι μες το στόμα του και τον ενοχλούσε
.Ο σουβλατζής ειναι πολυ πιθανον να εχει συνδρομο Down ελαφρας μορφης.
Αυτοί ειναι οι ηγέτες τους
που να δεις και τους άλλους
καποιοι απο τους γέρους που δεν είχαν λεφτά ουτε για καφέ θαύμαζαν τον Παναγιώταρο
που μπορούσε να φάει στο ΟΠΑ
.
Σχετικά με το Κίεβο που λες οτι πάνε.Χρησημοποιεις λάθος χρόνο επρεπε να βάλεις παρατατικό ΠΗΓΑΙΝΑΝ επρεπε να πεις.Τωρα με την κρίση δεν πάει κανένας τους
.Εκτός αυτού σιγά μην πάνε μαζι τους οι γκόμενες απο το Κίεβο
ο ψευτης που πηγε το βρηκε 35+ με παιδιά απο κάτι χωριά
Εγω πηγα για να αλλαξω περιβάλλον ηθελα να παω καπου με καλο καιρό σχετικά φτηνά και με
χωρις να εχει την καφρίλα που βλέπω στην Ελλάδα.Τελικα βρηκα αυτα τα άτομα με ειδικές ανάγκες στο ΟΠΑ
και αγαμία
Τιράσπολ πέρασα καλά,Κισινιώφ ειναι να πας για 3-4 μέρες να πας στο ΟΠΑ να γελάσεις με τα εκει ζώα
Ο Σουβλατζής ομως δεν συχνάζει εκει δουλευει στο μολ στο Μύκονος (ενα φαγαδικο στο εμπορικο κεντρο που δεν ειναι τιποτα σπουδαιο και οι τιμες του ειναι εξωπραγματικές
) ειχα παει καμποσες φορες για να τον δω να
μου τον ειχαν περιγράψει σαν το πιο ασχημο πλάσμα στον κόσμο και ο Στέλιος τον χατακτήρισε σαν εκτρωμα
αλλα πρεπει να ηταν συνεχεια στην κουζίνα
.
Σχετικα με τη Μολδαβία ειναι ετσι οπως το είπες Καμπότζη θα νομισεις οτι γυρισες στις αρχες της δεκαετιας του '90
.Ομως εχει ενα καλό οτι η Αστυνομία ειναι πολυ αυστηρη όπως και οι νόμοι.Αυτό μου άρεσε εγγλημετικότητα μηδέν!Δεν τολμάει κανεις να κουνηθεί!
.
Πως άντεξα είναι άλλο θέμα
τα παιζεις να βλέπεις ολους αυτους τους ανάπηρους δίπλα σου