Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 886K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι σε πιστέψαμε με της μούφα φωτογραφίες που μας εβαλες με τους Ουγγρους πορνοσταρ που έλεγες οτι ειναι οι καινουργιοι Ελληνες,στο λινκ οι ιδιες φωτογραφιες ειναι πριν απο καμια 10 χρόνια τραβηγμενες στην Ελλάδα.
  Εγώ με γκόμενες δεν τον είδα ποτέ μόνο να καθεται στο ΟΠΑ απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ και να παιζει τάβλι και αγκαλιά με κάτι τέτοιους τον εβλεπα  :2funny:
  Η δεύτερη φωτογραφία είναι πολύ τρυφερή  :erection:μου ρχετε να ξεράσω  :vomit: :2funny:. (αυτός αγκαλιά με τον Παναγιώταρο δεν είναι Ελληνας αλλα Ιρακινός).

Συνημμένα

• 14623_896397833723987_7767042019931672782_na.jpg
    14623_896397833723987_7767042019931672782_na.jpg
    118,3 KB · Εμφανίσεις: 47
  • 10678790_888535791157311_1861863074231509764_na.jpg
    10678790_888535791157311_1861863074231509764_na.jpg
    194,5 KB · Εμφανίσεις: 33

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
χωρις πλακα τωρα οντως οι φωτο ειναι ψευτικες αληθεια πειτε ε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η πρώτη ειναι Ουγγροι πορνοστάρ που ο φίλος μας τους έβαλε λέγοντας οτι ειναι οι καινουργιοι Ελληνες του Κισινιωφ  :2funny:επίσης ειχε βαλει και κατι Ουγγαρέζες πορνοστάρ και εγραφε οτι της γνώρισε στο Донецк  :2funny:.Καποιοι το καταλάβανε και εγινε ρεζιλι και για κανα μηνα δεν έγραφε  :2funny:
Τωρα παει να κάνει τα σούργελα γαμιάδες  :2funny:
Οσο για τη δεύτερη φωτογραφία ειναι 100% πραγματική  :2funny: αν αντέχεις την τσιγαρίλα μεσα στο ΟΠΑ (ειναι πολυ μικρο και καπνιζουν ολοι ταυτοχρονα και δεν μπορεις να αναπνευσεις,γκομενες παντος εκει δεν μπαίνουν  :2funny:) αξιζει να πας Μολδαβία για ένα τριήμερο να γελάσεις με την κατάντια τους :2funny: :vomit:.Πρεπει να ψαξεις πολυ για να βρεις τετοιους καμμένους  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1961015_10203315439224660_1459029896_o.jpg
    1961015_10203315439224660_1459029896_o.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • kamakia25a.jpg
    kamakia25a.jpg
    194,5 KB · Εμφανίσεις: 60
Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ναι σε πιστέψαμε με της μούφα φωτογραφίες που μας εβαλες με τους Ουγγρους πορνοσταρ που έλεγες οτι ειναι οι καινουργιοι Ελληνες,στο λινκ οι ιδιες φωτογραφιες ειναι πριν απο καμια 10 χρόνια τραβηγμενες στην Ελλάδα.
  Εγώ με γκόμενες δεν τον είδα ποτέ μόνο να καθεται στο ΟΠΑ απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ και να παιζει τάβλι και αγκαλιά με κάτι τέτοιους τον εβλεπα  :2funny:
  Η δεύτερη φωτογραφία είναι πολύ τρυφερή  :erection:μου ρχετε να ξεράσω  :vomit: :2funny:. (αυτός αγκαλιά με τον Παναγιώταρο δεν είναι Ελληνας αλλα Ιρακινός).
όχι θα πιστέψουμε εσένα που σε σιχαινονταν οι γκόμενες  :2funny: με το που σε βλέπανε ξερνούσαν με το στυλ του μπασμένου που έχεις  :2funny: μετά βλέπανε και το καρφιτσωμένο μαλλί σου και :vomit:  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Η πρώτη ειναι Ουγγροι πορνοστάρ που ο φίλος μας τους έβαλε λέγοντας οτι ειναι οι καινουργιοι Ελληνες του Κισινιωφ  :2funny:επίσης ειχε βαλει και κατι Ουγγαρέζες πορνοστάρ και εγραφε οτι της γνώρισε στο Донецк  :2funny:.Καποιοι το καταλάβανε και εγινε ρεζιλι και για κανα μηνα δεν έγραφε   :2funny:
Τωρα παει να κάνει τα σούργελα γαμιάδες  :2funny:
Οσο για τη δεύτερη φωτογραφία ειναι 100% πραγματική  :2funny: αν αντέχεις την τσιγαρίλα μεσα στο ΟΠΑ (ειναι πολυ μικρο και καπνιζουν ολοι ταυτοχρονα και δεν μπορεις να αναπνευσεις,γκομενες παντος εκει δεν μπαίνουν  :2funny:) αξιζει να πας Μολδαβία για ένα τριήμερο να γελάσεις με την κατάντια τους :2funny: :vomit:.Πρεπει να ψαξεις πολυ για να βρεις τετοιους καμμένους  :2funny: :2funny: :2funny:
έχεις να πεις ακόμα μαλακίες τέτοιο κλασιμο που έφαγες από μολδαβες και ουκρανές  ακόμα να συνέλθεις  :2funny:
μπαζα και μια πουτάνα φουλ στην κυταρίτιδα γάμισες  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
όλες αληθινές με μολδαβες από  αυτή τη χρόνια είναι :orchestra:
ο πιτσιλιστής το ξέρει και για αυτό γράφει ότι ο τύπος μέσα στο μουνί είναι συνέχεια

Συνημμένα

• 11745424_943829132305646_9217313106747880546_n.jpg
    11745424_943829132305646_9217313106747880546_n.jpg
    56,5 KB · Εμφανίσεις: 49

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
όχι θα πιστέψουμε εσένα που σε σιχαινονταν οι γκόμενες  :2funny: με το που σε βλέπανε ξερνούσαν με το στυλ του μπασμένου που έχεις  :2funny: μετά βλέπανε και το καρφιτσωμένο μαλλί σου και :vomit:  :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτός δεν ειναι πανω απο 1,65  :2funny: οσο για μαλλιά δεν εχει καθόλου  :2funny:.
  Οι φωτο του που μας βάζεις ειναι πολυ παλιές γ'αυτό και κρύβεις εντελως το προσωπο για να μην φανει οτι δεν εχει ρυτίδες.Ακομα και αυτη η φωτο δεν ειναι εντελως καινουργια.Εδω στην πρωτη φωτογραφια μοιάζει λιγάκι οπως πραγματικά ειναι.
  Ειναι φοβερά καμάκια δεν εχω λόγια  :2funny: τετοια καμάκια μας κανουν περίφανους  :2funny:ενα μηνα παντος μονο ταβλια και αγκαλιά με τους υπολοιπους του ΟΠΑ ηταν με γκόμενα δεν τον είδα  :2funny:.
  Γιατί δεν βάζεις καμιά φωτογραφία απο τιποτα πορνοσταρ παλι να μας πεις οτι ειναι Ελληνες  :2funny: οσο για τους καινουργιους ασε τα μάθαμε επιπλοποιός και συνταξιούχος  :2funny:κριμα που δεν εχω καμια φωτο τους να :2funny: και μ'αυτους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Αξιζει να παει καποιος ενα τριημερο για να  :2funny: με τα χάλια τους  :2funny:

Συνημμένα

• 523144_517691981586032_798284099_na.jpg
    523144_517691981586032_798284099_na.jpg
    80,4 KB · Εμφανίσεις: 42
  • image (1)a.jpg
    image (1)a.jpg
    112,5 KB · Εμφανίσεις: 39
Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Αυτός δεν ειναι πανω απο 1,65  :2funny: οσο για μαλλιά δεν εχει καθόλου  :2funny:.
 Οι φωτο του που μας βάζεις ειναι πολυ παλιές γ'αυτό και κρύβεις εντελως το προσωπο για να μην φανει οτι δεν εχει ρυτίδες.Ακομα και αυτη η φωτο δεν ειναι εντελως καινουργια.Εδω στην πρωτη φωτογραφια μοιάζει λιγάκι οπως πραγματικά ειναι.
 Ειναι φοβερά καμάκια δεν εχω λόγια  :2funny: τετοια καμάκια μας κανουν περίφανους  :2funny:ενα μηνα παντος μονο ταβλια και αγκαλιά με τους υπολοιπους του ΟΠΑ ηταν με γκόμενα δεν τον είδα  :2funny:.
 Γιατί δεν βάζεις καμιά φωτογραφία απο τιποτα πορνοσταρ παλι να μας πεις οτι ειναι Ελληνες  :2funny: οσο για τους καινουργιους ασε τα μάθαμε επιπλοποιός και συνταξιούχος  :2funny:κριμα που δεν εχω καμια φωτο τους να :2funny: και μ'αυτους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Αξιζει να παει καποιος ενα τριημερο για να  :2funny: με τα χάλια τους  :2funny:
συνέχισε να γράφεις  :jerking:  :2funny: όλοι γελάνε μαζί σου χαχαχα
αυτός μέσα στο μουνί και εσύ να γαμάς την χούφτα σου  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 10302177_947677951920764_9107050820441220889_n.jpg
    10302177_947677951920764_9107050820441220889_n.jpg
    108,6 KB · Εμφανίσεις: 50

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
συνέχισε να γράφεις  :jerking:  :2funny: όλοι γελάνε μαζί σου χαχαχα
αυτός μέσα στο μουνί και εσύ να γαμάς την χούφτα σου  :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι πότε ειναι αυτη η φωτογραφία?Οταν σπουδαζε στη Ρουμανια πριν απο καμια 15αρια χρόνια? :2funny:
  Να μια σχετικά πρόσφατη φωτογραφία με το άλλο μεγάλο καμάκι της Μολδαβίας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Για να σταματίσεις να κορο'ι'δεύεις τους αναγνώστες  :2funny:

Συνημμένα

• kamakia13a.jpg
    kamakia13a.jpg
    84,6 KB · Εμφανίσεις: 36
Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ναι πότε ειναι αυτη η φωτογραφία?Οταν σπουδαζε στη Ρουμανια πριν απο καμια 15αρια χρόνια? :2funny:
  Να μια σχετικά πρόσφατη φωτογραφία με το άλλο μεγάλο καμάκι της Μολδαβίας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Για να σταματίσεις να κορο'ι'δεύεις τους αναγνώστες  :2funny:

όλες φετινές χαχαχα σαν μαγνήτης τα τραβάει τα μουνιά ο τύπος
εσύ δουλειά σου ξέρεις :2funny: συνέχισε να γαμάς την χούφτα σου :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 11350476_919385031416723_745677164377631116_n.jpg
    11350476_919385031416723_745677164377631116_n.jpg
    69,6 KB · Εμφανίσεις: 55

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σου τελειωνουν οι φωτογραφίες και όσο πας βαζεις και παλαιότερες φωτο και με πιο ασχημες γκόμενες  :2funny:.Αυτη πρεπει να ειναι καμια γκαρσόνα που απλος εβγαλε μια φωτογραφία μαζι της  :2funny:
Εσυ παντος εισαι μεγαλητερος γαμιάς αφου  :knockinb: αυτή εδω στο Ντονέτσκ  :2funny:

Χαιρομαι που πήρες τις συγκεκριμένες στο Donetsk κι είναι Ουκρανικά σκυλιά όπως λες!Οk η Βουδαπέστη με το Donetsk είναι δίπλα ένα τσιγάρο δρόμος.Έχουμε και λέμε:

Η δεύτερη είναι η Ουγγαρέζα πορνοστάρ April Blue κι όντως είναι ερασιτεχνικές φωτογραφίες και τις βρήκες σε άλλο site !

Εδω σε καταλάβανε  :2funny:

Γιατί τόση αγάπη για τον Παναγιώταρο?Μηπως σε αφηνει και τον  :knockinb: :think: :2funny:?Να και με μια αλλη γκομενίτσα αγκαλίτσα  :2funny: :2funny: :2funny:
  Τελικά έχει δίκιο ο Fidelio που είπε οτι όλος ο Οχετός έχει μαζευτεί στη Μολδαβία  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• april blue2.jpg
    april blue2.jpg
    233,9 KB · Εμφανίσεις: 49
  • terata8a.jpg
    terata8a.jpg
    130,9 KB · Εμφανίσεις: 87

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
 Τελικά έχει δίκιο ο Fidelio που είπε οτι όλος ο Οχετός έχει μαζευτεί στη Μολδαβία  :2funny: :2funny: :2funny:
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ο Fidelio τα έχει βάλει με την Μολδαβία και τι εμπειρία έχει από αυτή τη χώρα! Δεν έχει πει ποτέ ότι έχει πάει ή ότι έχει την οποιαδήποτε εμπλοκή!
Αυτή η χώρα για τη σφαίρα της αντίληψής μου έχει μόνο γεωγραφικό ενδιαφέρον! 2-3 Μολδαβούς που έχω συναντήσει στη Ρόδο ήταν πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο όπως κατάλαβα μετά αλλά πολύ τσιγγούνηδες! Ο ένας μάλιστα φέρθηκε πολύ αναξιόπιστα... Για γυναίκες δεν έχω ιδέα τι παίζει...ούτε έχω συναντήσει ποτέ κάποια...
Ο κολλητός μου που είχε πάει πριν 3 χρόνια μου είπε πως είναι η πιο παρακμιακή χώρα που έχει πάει ποτε! Πιο χάλια και από Καμπότζη και Ουρουγουάη(τελείως άκυρες χώρες)! Μου είπε χαρακτηριστικά πως φως είχε μόνο στα σταυροδρόμια και όχι κατά μήκος του δρόμου! Τους κάτοικους τους περιέγραψε ως τραμπούκους! Τα κλάμπ χωριάτικου τύπου και ξενοφοβικά και έξω από το El greco τους τραμπούκισαν μια ομάδα  πιτσιρικάδες...
Ένα παιδάκι που συνάντησαν εκεί και σπούδαζε και ζούσε το όνειρο του πρωτοετή το έχουμε ακόμα ως παράδειγμα "καψίματος"

Ακούγοντας από άνθρωπο δικό μου όλες αυτές τις αναφορές απορώ 1) πως μένουν Έλληνες εκεί 2) τι δουλειά είχαν να μείνουν Δημητράκης και Στέλιος πάνω από μια εβδομάδα σε αυτή τη παρακμιακή χώρα.... :think: :think: :think:  

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
εκει ειναι να πας και να γελασεις μονο!!!εγω δεν πηγαινω σε μερη που συχναζουν τυποι που χρηζουν ανθρωπολογικης μελετης για γονιδιο συνδρομου down, για αυτισμο, μογγολισμο, διαταραχη asperger και νοητικη υστερηση! φιλτατοι το ωπα ειναι μνημειο πολιτιστικης κληρονομιας των κατατρεγμενων καμακιων με υστερηση και πρεπει ολοι μας να περιβαλλουμε τα ΑΜΕΑ με στοργη !  :rockon: :rockon:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν καλοί μου φίλοι!

Ο Fidelio είναι ο μόνος εδώ και 4 χρόνια παρουσίας μου στο Φόρουμ που συναντηθήκαμε στη Ρόδο!
Βγήκαμε ένα βράδι έξω και πέρασε από το χώρο εργασίας μου με μια εντυπωσιακής εμφάνισης Ουκρανέζα! Η κοπέλα είχε φυσική ομορφιά και όχι ψηλά τακούνια και καργιολέ στυλ! Επίσης μου έδειξε φωτογραφίες του στην Ουκρανία από το πρώτο του ταξίδι με γυναίκες! Όπως και να έχει περιτριγυρίζεται από "ωραίες Ουκρανικές υπάρξεις"!

Όσο για τον ίδιο έχει ένα περήφανο και αρχοντικό στυλ που εμπνέει εμπιστοσύνη! Το ότι έχει περιττά κιλά φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ο ίδιος βγάζει! Αλλά δείχνει πως δεν ενοχλεί τις Ουκρανέζες!
Εξάλλου κριτές δεν είμαστε εμείς αλλά οι γυναίκες! Αν κάνει μια καλή δίαιτα και γυμναστική λύνεται και αυτό το θέμα!
Η διαμάχη είναι κάπως διασκεδαστική αλλά ανούσια μεταξί δυο μελών που δηλώνουν πως δεν πληρώνουν άμεσα  για να  :knockinb:
Και μενα αν με ρωτουσαν για καποιον υπερβαρο φιλο μου μπροστα του,τα ιδια θα λεγα οτι εχει αρχοντικο στυλ,,μαλιστα εναν πατσοκοιλια φιλο που ειχαμε τι συμπτωση αρχοντα τον φωναζαμε.
Τι θα πω οτι εχει τα μαυρα του τα χαλια και οι γκομενες τον σιχαινονται :2funny: :2funny: :2funny:,εγω λυπαμαι το α καημενα τα ουκρανιδακια που γεννηθηκαν φτωχα και αναγκαζονται να ανεχονται κατι τετοιους πιρφοριδες.

Την πραγματικοτητα θα την δεις απο τις (ομορφες) ελλεηνιδες οπου σαν γυναικες με ενα επιπεδο εχουν χεσμενους κατι τετοιους πιρφορους και αναγκαζονται να τρεχουν κιεβο να βρουν γκομενα.

(Αλλά δείχνει πως δεν ενοχλεί τις Ουκρανέζες!)...τι να τις ενοχλει αυτες να φανε τσαμπα θελουν κατι τετοια θυματα ειναι για αυτες η καθημερινοτητα τους  :2funny: :2funny: :2funny:,του πασαραν και την αλογομουρα που τελικα τον εκλασε και αυτη και εφυγε αγαμητος τελικα,τωρα τις φιδεμποριες που λεει μονο ο ιδιος τις πιστευει  :grin:

( Εξάλλου κριτές δεν είμαστε εμείς αλλά οι γυναίκες)...αυτες ειναι οι κριτες και ενω τρωνε τσαμπα στην υγεια του κοροιδου,λενε απο μεσα τους πως ειναι ετσι αυτο το σιχαμα  :2funny: :2funny: :2funny:,αυτος βγαζει τις φοτο οπως ολοι οι πυρφοριδες μπας και τις βαλει στο φειςμπουκ και ριξει καμια γκομενα της προκοπης,τις διχνει και στα διαφορα φορουμ για να υπερηφανευτει για τις γκομενες που βγαζει οπως ολα τα τερατα της φυσεως  που δεν βλεπονται  :2funny: :2funny: :2funny:

(Το ότι έχει περιττά κιλά φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ο ίδιος βγάζει)...το μονο που μενει πλεον για τον φιδεμπορα ειναι να κανει αλλο προφιλ οπου θα βαλει αλλες φοτο οπου ηταν 15 χρονων,και κει θα αρχισει ξανα τις φιδεμποριες με καθαρο προφιλ τελικα χωρις ανοητους να τον ενοχλουν.Ακομα καλυτερα να περιμενει το καινουργιο σαιτ των παλιων φιδεμπορων  :2funny: :2funny: :2funny:,οπου θα γαμανε ομαδικα τις μουναρες με μια τυροπιτα και σοκολατακια παυλιδη  :2funny: :2funny: :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
τελικα η κοζανη δεν βγαζει μονο κροκο βγαζει και στοκο! η στελλαρα νομιζει οτι ειναι ωραιος ενω ειναι σαν σκατα...γελαγανε μαζι του ολη ελληνικη παροικια του κισιναου!ρωταγε καιρο στα θρεντ που ειναι καλυτερα να γαμησει εξωτερικο κ πηγε μολδαβια ενα μηνα κ δε γαμησε ουτε σκυλο,。αν ηταν ωραιος θα ηαμουσε...ομως ειναι και τοσο αφραγκος που δεν θελει να κερασει καφε !φαντασου να γελανε οι τελειωμενοι του ΩΠΑ με το αγαμητο ζωο!

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
αντε μπαζο να μαζεψεις κανα μεροκαματο στο χωραφια να πας στο φιλο σου το σουβλατζη να μαλακιστεις παλι και να μεινεις αγαμητος..μπορει να βρεις και δουλεια λατζα!ωω.γελανε μαζι σου και οι πετρες στην μολδαβια και μιλας?αντε βουλωστο και αντε γαμησου μωρη αδερφω!ολα τα ζωα εδω μεσα!

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
τελευταιο ποστ...ολοι οι αγαμητοι κακομοιριδες αμορφωτοι εχουν μαζευτει εδω και χαλανε τα θρεντ..δεν εχουν παει πουθενα και δεν μπορουν να ταξιδευσουν ουτε να γαμησουν..παλι καλα γιατι θα μας εκαναν ρεζιλι στο εξωτερικο!ο καθενας μας κρινεται απο την επιτυχια που εχει στις δουλειες στην μορφωση τα φραγκα και το στυλ..και φυσικα απο τις γυναικες που εχει και γαμαει!να καθομαι εδω να με βριζει το καθε αγαμητο και το καθε αμορφωτο αφραγκο μπαζο...προτιμω να ειμαι εξω γιατι αν αναλωνεσαι με τα σκατα σε τρωει η βρωμα!καλα γαμησια σε ολους τους πετυχημενους μορφονιους του μπου!ντασβιντανια!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και μενα αν με ρωτουσαν για καποιον υπερβαρο φιλο μου μπροστα του,τα ιδια θα λεγα οτι εχει αρχοντικο στυλ,,μαλιστα εναν πατσοκοιλια φιλο που ειχαμε τι συμπτωση αρχοντα τον φωναζαμε.
Τι θα πω οτι εχει τα μαυρα του τα χαλια και οι γκομενες τον σιχαινονται :2funny: :2funny: :2funny:,εγω λυπαμαι το α καημενα τα ουκρανιδακια που γεννηθηκαν φτωχα και αναγκαζονται να ανεχονται κατι τετοιους πιρφοριδες.

Την πραγματικοτητα θα την δεις απο τις (ομορφες) ελλεηνιδες οπου σαν γυναικες με ενα επιπεδο εχουν χεσμενους κατι τετοιους πιρφορους και αναγκαζονται να τρεχουν κιεβο να βρουν γκομενα.

(Αλλά δείχνει πως δεν ενοχλεί τις Ουκρανέζες!)...τι να τις ενοχλει αυτες να φανε τσαμπα θελουν κατι τετοια θυματα ειναι για αυτες η καθημερινοτητα τους  :2funny: :2funny: :2funny:,του πασαραν και την αλογομουρα που τελικα τον εκλασε και αυτη και εφυγε αγαμητος τελικα,τωρα τις φιδεμποριες που λεει μονο ο ιδιος τις πιστευει  :grin:

( Εξάλλου κριτές δεν είμαστε εμείς αλλά οι γυναίκες)...αυτες ειναι οι κριτες και ενω τρωνε τσαμπα στην υγεια του κοροιδου,λενε απο μεσα τους πως ειναι ετσι αυτο το σιχαμα  :2funny: :2funny: :2funny:,αυτος βγαζει τις φοτο οπως ολοι οι πυρφοριδες μπας και τις βαλει στο φειςμπουκ και ριξει καμια γκομενα της προκοπης,τις διχνει και στα διαφορα φορουμ για να υπερηφανευτει για τις γκομενες που βγαζει οπως ολα τα τερατα της φυσεως  που δεν βλεπονται  :2funny: :2funny: :2funny:

(Το ότι έχει περιττά κιλά φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ο ίδιος βγάζει)...το μονο που μενει πλεον για τον φιδεμπορα ειναι να κανει αλλο προφιλ οπου θα βαλει αλλες φοτο οπου ηταν 15 χρονων,και κει θα αρχισει ξανα τις φιδεμποριες με καθαρο προφιλ τελικα χωρις ανοητους να τον ενοχλουν.Ακομα καλυτερα να περιμενει το καινουργιο σαιτ των παλιων φιδεμπορων  :2funny: :2funny: :2funny:,οπου θα γαμανε ομαδικα τις μουναρες με μια τυροπιτα και σοκολατακια παυλιδη  :2funny: :2funny: :2funny:
(Ακούγοντας από άνθρωπο δικό μου όλες αυτές τις αναφορές απορώ 1) πως μένουν Έλληνες εκεί 2) τι δουλειά είχαν να μείνουν Δημητράκης και Στέλιος πάνω από μια εβδομάδα σε αυτή τη παρακμιακή χώρα....)
Ο πορνομετανάστης χορτασμένος από τα πολλά γαμήσια στην Αγ. Πετρούπολη δήλωσε ο ίδιος πως πήγε στη Μολδαβία για να γελάσει και να διασκεδάσει με τα χάλια των εκεί Ελλήνων!

Εσύ φίλε Στέλιο γιατί πήγες εκεί στη παρακμή? Μπορείς να μας πεις?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι σχέση έχει η Μολδαβία με αυτό το θρεντ?Ο Στέλιος αν είναι ωραίος να πάει Πολωνία.Και σε χόστελ να μένει θα ξεσκιστεί στον πούτσο ειδικά αν πουλάει έρωτα όπως λέει ο Dr. Love.

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Σου τελειωνουν οι φωτογραφίες και όσο πας βαζεις και παλαιότερες φωτο και με πιο ασχημες γκόμενες  :2funny:.Αυτη πρεπει να ειναι καμια γκαρσόνα που απλος εβγαλε μια φωτογραφία μαζι της  :2funny:
Εσυ παντος εισαι μεγαλητερος γαμιάς αφου  :knockinb: αυτή εδω στο Ντονέτσκ  :2funny:
  Εδω σε καταλάβανε  :2funny:

Γιατί τόση αγάπη για τον Παναγιώταρο?Μηπως σε αφηνει και τον  :knockinb: :think: :2funny:?Να και με μια αλλη γκομενίτσα αγκαλίτσα  :2funny: :2funny: :2funny:
  Τελικά έχει δίκιο ο Fidelio που είπε οτι όλος ο Οχετός έχει μαζευτεί στη Μολδαβία  :2funny: :2funny: :2funny:
παλι δεν ξερεις τι να πεις αφου σε εκανα ρεζιλι χαχαχα ποσες γαμισες Τιρασπολ,Κισιναου και Οντεσα?  :2funny:
απο ενα μπαζο στα δυο πρωτα και μια πουτανα τελειωμενη οντεσα  :2funny: :2funny: :2funny:
15 φωτο εβαλα με τον Παναγιωταρο ετσι για την πλακα με διαφορετικες γκομενες απο το τελευταιο εξαμηνο χαχα ο τυπος ξεσκιζεται στο μουνι
και οι πετρες γελανε ακομα μαζι σου :2funny:  συνεχισε μας χαριζεις αφθονο γελιο  :2funny:  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom