Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.858
- Πόντοι
- 216
Αντε τραβα καμια μαλακια με τη φοτο μου και αν σου δειξω και φατσα θα τραβας μαλακια κανα μηνα
Αντε τραβα καμια μαλακια με τη φοτο μου και αν σου δειξω και φατσα θα τραβας μαλακια κανα μηνα
Oσοι προλαβαν την ειδαν,η φιδελιο προλαβε την αποθηκευσε και θα τραβαει μαλακια για κανα μηνα,μπορει να την δειχνει και στις γκομενες σαν δικια του,θα τον δουν μετα με τα χερακια ,θα πει εγω εγινα αντρας τωρα εχω χερακια 5 εκατοστα και προγουλια μεχρι το πατωμα,τα προγουλια στην αλλη φοτο φυσικα που αρνειται να ανεβασει,μας ανεβασε 20 χρονια πριν 2 φοτο για δικες τουΜαλακια εσυ τραβας με αντρες ρε λουγκρα το ξυριζεις μωρη αδελφω; Το πνιγεις το κουνελι;;;
Εδω ειναι πολωνο θρεντ και μιλαμε για πολωνες και την χωρα...λεμε και για ουκρανια στο αντιστοιχο κλπ γενικα για ανατολικες.
Εσυ η κορμαρα "αδελφω" εμεινες ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΓΑΜΗΤΟΣ στην μολδαβια και μιλας για ομορφια;;;σε λαθος χωρα πηγες τυπε επρεπε να πας τυνησια ´η αλγερια να σε ξεσκιζουν τα μεμετια !!!
Πηγαινε γραψε στο γκευ θρεντ εδω εισαι οφφ τοπικ μωρη στελλα
Το ποιος ειναι σκατομπαζο το ειδες,μη με αναγκασεις και ξαναβαλω τη φοτο και σε ξεφτυλισω παλι,αρκετα ξεφτυλιστηκες σημερα αυριο παλι,το θεμα ξεφυγε απο σενα που λες το ιδιο τροπαριο συνεχεια δεν εχεις και τι αλλο να πεις φυσικα,λοιπον σταματαει εδω η συζητηση και σταματα να ζητας απο τους μοντ να σε βοηθησουν ,απο την ξεφτιλα που υπεστης απο την συγκριση μαζι μου ,με εχεις βρισει 500 φορες και δεν σε εβρισα ουτε 1 φορα,γι αυτο σταματα να κλαιγεσαιΝα παρεμβουν οι μοντ το θεμα ξεφευγει με τον καθε κομπλεξαρα αγαμητο εδω μεσα που δεν εχει πατησει πολωνια δεν εχει δει ουκρανια και πηγε ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΛΔΑΒΙΑ και δεν γαμισε και μιλαει το σκατομπαζο...κανεις σοβαρος δεν μπορει να γραψει εδω... μονο αδερφες και βλαμμενα αγαμητα με πολλα ψυχολογικα...
Κ'εσύ όταν πρωτομπήκες στο σά'ι'τ εγραψες οτι είσαι εμφανήσιμοςφιλαρακο....ο ψευτης της Μολδαβιας που λες....και λιγες πηδηξε....πως ειμαι εγω κι εσυ....καμια σχεση.....1.90 μελαχροινος με 6 πακ κοιλιακους...και με πολυ καλο παρμυθι και λεγειν.....και ωραιος και γενναιος...και κατω απο 40....αδικει τον εαυτο του που παει για την ποσοτητα σε ηλικιες 30-35
Ο ψεύτης μπήκε γιά να σώσει τα ζώα της Μολδαβίας....γιατι πηγα εγω εκεί και γέλαγα με τα χάλια τους .δεν ξερω αν ειναι ωραιος,αν εχει επιπεδο,αν εχει στυλ και αν λεει παραμυθια στις γκομενες...παντως αυτα που λεγε ηταν μπαρουφες και δεν εστεκαν με την λογικη... γιατι εδιωχνε καθε γκομενα σε μιση μερα..πηραν τραινα μαρσουτκες απο διαφορα μερη της ουκρανιας να τον βρουνε στο τσερνιφτσι, τις πηδαγε τσαμπε και εφευγαν!οκ ...
εσυ τι συμπερασμα βγαζεις για τον στελλαρα που εμεινε αγαμητος 1 μηνα μολδαβια??? μπαζο και αφραγκος αλλιως με ψυχολογικα
δηλαδη τι προτεινεις ρε φιλε δρ λαβ...μια το ενα μια το αλλο μας λες κατα καιρους αλλαζεις και τροπαριο αναλογα με την ψυχολογια...μια ειναι χαλια,μετα τρως γιατι κανεις κυκλο και μετα λες ασχολεισαι μονο με ξενες..παντως αν εφαγες 20 σε λιγους μηνες ειναι μια χαρα και μπραβο σου!για μενα ομως η βαρσοβια δεν ενδεικνυται για ταξιδι καποιων ημερων, ουτε για γκομενες, ουτε για πουτανες..για τους μονιμους εκει δεν μας ενδιαφερει γιατι δεν θα μεταναστευσουμε!
φιλαρακο....ο ψευτης της Μολδαβιας που λες....και λιγες πηδηξε....πως ειμαι εγω κι εσυ....καμια σχεση.....1.90 μελαχροινος με 6 πακ κοιλιακους...και με πολυ καλο παρμυθι και λεγειν.....και ωραιος και γενναιος...και κατω απο 40....αδικει τον εαυτο του που παει για την ποσοτητα σε ηλικιες 30-35
Πεστα ρε τυπε ετσι ειναι...οταν ελεγα ομως εγω οτι η βαρσοβια νυχτα πεθανε και οτι ειναι γεματο ξενους και οτι ειναι απιθανο να χτυπησεις καλο μουνι και οτι δεν λεει..μου λεγατε οτι πηγα πασχα και οτι οι πολωνες ειναι βαθεια θρησκες...!& διαδικτυακη κατασταση που κοιταζα μονο κατι ξενες μιλουσαν λιγο,κοινως οι καλες γκομενες ντοπιες καταλαβα εχουν φαει τοσες πεφτικες απο ξενους ειτε στο δρομο ειτε στο ιντερνετ που δεν τις βρισκεις πλεον και ειναι δυσπροσιτες...εχουν δυτικοποιηθει και δεν θυμιζουν τιποτα απο σλαβες!Δεν αλλάζω τροπάριο.Αλλάζω στρατηγικές σύμφωνα με το που καταλήγω πως έχει καλύτερο αποτέλεσμα..Όπου μου δίνει περισσότερο ψωμί κινούμε.Αυτό σημαίνει προσαρμόστικότητα...Σας γράφω αυτό τον καιρό εξετάζω/κάνω αυτό και έχει αυτο το αποτέλεσμα..Για να τα ψάξεις όλα θέλεις χρόνο..
Ξεκίνησα με τα clubs οταν ήρθα εδω όπως κάνουν όλοι οταν ξεκινάνε απο κάπου..Έφαγα κάτι λίγο απο εκεί αλλά δεν αξίζει όπως έχω γράψει επανελλημένως..Έδωσα μεγάλη σημασία και χρόνο στις Πολωνέζες έφαγα και απο εκέι αλλά και πάλι με πολύ προσπάθεια και ταλαιπωρία..Στο τέλος μετά απο όλη αυτήν την προσπάθεια είδα ότι το εύκολο πήδημα το πετυχαίνω τελικά με ξένες που ζούν στην πόλη και άρχισα να κυνηγάω τα events και να τις κυνηγάω και απο το Tinder..Αυτό απέδωσε τρελά!!...Λογικό μετά να μπαίνω και να σας λέω γουστάρω warsaw οχι Poland γιατί ανακάλυψα μετά απο μήνες νερό στην πόλη..
Ξένες να σκάνε απο Ρωσσία,Λευκορωσσία,Λιθουανία,Ουκρανία,Αμερική,Γαλλία,Μεξικό,Βραζιλία (κ.λ.π) που πηγαίνουν σε events και καλά για γνωριμίες με άλλους που ζούν και δουλεύουν στην πόλη..Αλλάζεις κινητό και σε 2-3 το πολύ ραντεβού ανοίγουν τα πόδια αέρα.Είστε 2 ξένοι σε μια πόλη. Βοηθάει τρελά αυτό, είναι η ψυχολογία..Χτές το βράδυ πήδηξα τελικά στο τρίτο ραντεβού την Αμερικάνα αριθμός 25 φέτος (μάλλον λάθος το φέτος απο Οκτώβριο εννοώ που έσκασα εδω -σχεδόν χρόνος πλέον) ..
Αλλά απο tinder ανακάλυψα ότι είναι πιο εύκολο και για τις Πολωνέζες να φάς απο να τις κυνηγάς στα clubs..Βγάζω και αυτες ραντεβού και μου λένε δεν πάμε στα clubs. Τις βρίσκεις μόνο tinder. Να μην σας το γράψω?. Φέτος μου έχει κάτσει απο όσο μπορώ να γράψω στα γρήγορα εδώ Warsaw, Σουηδέζα,Γαλλίδα (2),Αμερικανίδα(2),Λιθουανή,Λευκορωσσίδα,Ρωσίδα (2),Σέρβα κ.λ.π.... Χωρίς τις ξένες το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ διαφορετικό..Ο επόμενος στόχος είναι μια Ιαπωνέζα που έχω γνωρίσει αν και αυτή δεν νομίζω να κάτσει είναι λίγο μαζεμένη..
Ναι έχω πεί δεν γουστάρω το online θέλω κυνηγητό αλλά τι να κάνω? Όταν πηγαίνω το τελευταίο τρίμηνο στο club και βλέπω 1000 καβλιά να κυνηγάνε μία γκόμενα και αυτή να καμαρώνει και να ρίχνει άκυρα δεν θα το παίξω και καλά σταθερός σαν τον kman. Γαμήθηκε η νύχτα με τους ξενους που σκάσαν εδώ, Θα αλλάξω στρατηγική και θα πάω online για να γαμήσω τελικά.. Μόνο έτσι πηδάς, πηγαίνοντας αναλόγως με την ροή που αλλάζουν τα πράγματα. πέντε-έξι χρόνια πριν έπαιζες clubs warsaw τώρα δεν μπορείς..
Για τουρίστες σας γράφω απο την πρώτη μέρα πω δεν είναι καλά εδώ..Πρότεινα ποτέ να έρθετε για τουρισμό εδώ? Πόσο μάλλον Πάσχα που ήρθες και στον χειρότερο δρόμο (ο δρόμος με τα καβλιά που λέμε) την Mazowiecka..
Για τουρίστες είπα πως μπορούν να φάνε. Να κάνουν διαδικτυακή προετοιμασία με κορασίδες και να έρθουν 2 εβδομάδες...Έκει μπορεί να γίνει..Σας το εχω πεί..Αλλά απο clubs για μένα δεν αξίζει..Μόνο να πίεις να χορέψεις και αν είσαι τυχερός να χαμουρέψεις και λίγο..Αλλά το φίδι δύσκολα θα μπεί.
μαλλον κατι εχεις με την μοναδα μετρησης και τα ματια σου, δεν εξηγειτε αλλοιως...εγω ειμαι 1,76 με 1.77 με παπουτσια φλατ και ο ντερτι μου ριχνει 1,5 κεφαλι, τωρα αν το 1,5 κεφαλι για σενα ειναι 3 ποντοι, οπως ειδες την πολωνεζα 50 χρονων,να πας να το κοιταξεις, και οχι να σχολιασεις εμφανιση γιατι αν μου πεις οτι ειμαστε εγω κι εσυ καλυτεροι απο αυτον, ε τι να πω..... τοτε εχουμε θεμα αυτογνωσιας σε αυτο το σαϊτνομιζεις οτι μπορει να παιξει με μικρουλες εκτος μαμπα-βιζιτες.εμενα μου λενε θειε θα μας παρεις παγωτο?χαχαχαχαχ ολες τους μικρους θελουν,ξενους μονο οι πουτανες.καπου 1,80 το πολυ θα ειναι ο ντερτι,εμφανιση δεν σχολιαζω ποτε για κανενα,εγω εβαλα 10 φωτος μου σημερα απλα γιατι δεν μου αρεσει να ειμαι ανονυμος και να κρυβομαι,οπειος θελει ας με δει και να κανει το ιδιο αφου ολοι εμφανισιμοι ειναι χαχαχαχαχ.χρονια πολλα στον ντερτι για τα γενεθλια του προχτες,εστειλα στο σκαυπ που μου ειχε δωσει παλια δεν ξερω αν το ειδε το μυνημα.
ο καθενας κρινετε απο τα γραφομενα του. θα συμφωνησω εν μερη μαζι σου, οτι ο τολμων γαμα, κι οτι οπου δεν πιπτει ο λογος πιπτει το κασερι....αλλα καθε ανθρωπος εχει την δικια του ιδιοσυγκρασια και κινειτε οπως γουσταρει...για εμενα κακως εβαλες φωτο σου στο μπου, εισαι οπως εισαι κι ετσι καταφερνεις οτι καταφερνεις....απο ψεμματα εδω χιλιαδες....τουλαχιστον ο τυπος το δηλωσε δεν γουσταρα οπως φερονταν οι γκομενες και δεν γουσταρα να γαμησω τελος....εγω το εχω δηλωσει πολλακις....παω εκει οχι για να γαμησω μια γκομενα.....αλλα να βγαλω γουστα....εσυ πιγες για καμακι....ο καθενας οτι γουσταρειδεν ξερω αν ειναι ωραιος,αν εχει επιπεδο,αν εχει στυλ και αν λεει παραμυθια στις γκομενες...παντως αυτα που λεγε ηταν μπαρουφες και δεν εστεκαν με την λογικη... γιατι εδιωχνε καθε γκομενα σε μιση μερα..πηραν τραινα μαρσουτκες απο διαφορα μερη της ουκρανιας να τον βρουνε στο τσερνιφτσι, τις πηδαγε τσαμπε και εφευγαν!οκ ...
εσυ τι συμπερασμα βγαζεις για τον στελλαρα που εμεινε αγαμητος 1 μηνα μολδαβια??? μπαζο και αφραγκος αλλιως με ψυχολογικα
Και οι Πακιστανοί στη φωτογραφία μαζι σου ειναι της εθνικής ομάδας μπάσκετ του Πακιστάνμαλλον κατι εχεις με την μοναδα μετρησης και τα ματια σου, δεν εξηγειτε αλλοιως...εγω ειμαι 1,76 με 1.77 με παπουτσια φλατ και ο ντερτι μου ριχνει 1,5 κεφαλι, τωρα αν το 1,5 κεφαλι για σενα ειναι 3 ποντοι, οπως ειδες την πολωνεζα 50 χρονων,να πας να το κοιταξεις, και οχι να σχολιασεις εμφανιση γιατι αν μου πεις οτι ειμαστε εγω κι εσυ καλυτεροι απο αυτον, ε τι να πω..... τοτε εχουμε θεμα αυτογνωσιας σε αυτο το σαϊτ
Ο Στέλιος δεν λεει τιποτα υπερβολικό σχετικά με τη Μολδαβία ειναι ακριβως οπως τα λέει...γκόμενες με αθλιο χαρακτηρα που θελουν μεν τα λεφτα σου αλλα δεν θελουν να πηδηχτούνε!Και ενω το μονο που αξιζουν ειναι να δουλευουν πωλητριες σε κανενα μπακάλικο ή στη Φυλής αν ειναι εμφανήσιμες νομιζουν οτι καποιες ειναι .Για τους Ελληνες εκει λεει το ιδιο με μένα για τελειωμένους Ελληνες που θα πάνε να σου φάνε λεφτά και για κακομοίρηδες Αλλο τωρα αν μας παραμυθιάζαν τόσα χρόνια με ιστορίες για αγρίους .Ακριβως οτι ειδα κ'εγω οταν πήγα .Εδω γραφουμε για γκομενες και χωρες που εχουμε παει ,δεν κανουμε διαγωνισμο ποιος τον εχει μεγαλυτερο ουτε καλλιστεια...την ομορφια και το στυλ του καθενος μας το κρινουν οι γκομενες...
ομως περιμενε ρε φιλε 1 μηνα δεν καθεσαι καπου που δε γουσταρεις ,τι γουστα να βγαλεις μολδαβια αν δεν ;;; Αν εισαι μπαζο κ αφραγκος δεν γαμας λογικο..εκτος κι αν εχεις ψυχολογικα....
Και κατι αλλο γαμαει ο πιο γενναιος και οχι ο πιο ωραιος αλλα κυριως αυτος που εχει το package μυαλο εμπειριες μορφωση χρημα αμαξι ντυσιμο τροπους και επιπεδο..πουλαει τον εαυτο του και γαμα!εβαλα φωτο γιατι ελεγαν μαλακιες ενω αυτοι ντρεπονται να βαλουν...το ποσο μπαζο ειμαστε το κρινουν οι γκομενες..πχ η ψηλη η ουκρανιδα (που ηταν ροδο)θελει να ερθει ελλαδα να με δει στα γενεθλια μου..μια αλλη μιλφ ουκρανη που μιλαω θα παει κρητη και με καλει ελουντα..δε ξερω αν μπορω να παω και δεν πληρωνω τιποτε απο δαυτες!!!!
Πας κλαιγεσαι στους μοντ να σταματησω,μου στελνεις πμ που με βριζεις και μου λες γιατι ασχολουμαι μαζι σου,και συνεχιζεις να μιλας για μενα.Εδω γραφουμε για γκομενες και χωρες που εχουμε παει ,δεν κανουμε διαγωνισμο ποιος τον εχει μεγαλυτερο ουτε καλλιστεια...την ομορφια και το στυλ του καθενος μας το κρινουν οι γκομενες...
ομως περιμενε ρε φιλε 1 μηνα δεν καθεσαι καπου που δε γουσταρεις ,τι γουστα να βγαλεις μολδαβια αν δεν ;;; Αν εισαι μπαζο κ αφραγκος δεν γαμας λογικο..εκτος κι αν εχεις ψυχολογικα....
Και κατι αλλο γαμαει ο πιο γενναιος και οχι ο πιο ωραιος αλλα κυριως αυτος που εχει το package μυαλο εμπειριες μορφωση χρημα αμαξι ντυσιμο τροπους και επιπεδο..πουλαει τον εαυτο του και γαμα!εβαλα φωτο γιατι ελεγαν μαλακιες ενω αυτοι ντρεπονται να βαλουν...το ποσο μπαζο ειμαστε το κρινουν οι γκομενες..πχ η ψηλη η ουκρανιδα (που ηταν ροδο)θελει να ερθει ελλαδα να με δει στα γενεθλια μου..μια αλλη μιλφ ουκρανη που μιλαω θα παει κρητη και με καλει ελουντα..δε ξερω αν μπορω να παω και δεν πληρωνω τιποτε απο δαυτες!!!!
ο καθενας κρινετε απο τα γραφομενα του. θα συμφωνησω εν μερη μαζι σου, οτι ο τολμων γαμα, κι οτι οπου δεν πιπτει ο λογος πιπτει το κασερι....αλλα καθε ανθρωπος εχει την δικια του ιδιοσυγκρασια και κινειτε οπως γουσταρει...για εμενα κακως εβαλες φωτο σου στο μπου, εισαι οπως εισαι κι ετσι καταφερνεις οτι καταφερνεις....απο ψεμματα εδω χιλιαδες....τουλαχιστον ο τυπος το δηλωσε δεν γουσταρα οπως φερονταν οι γκομενες και δεν γουσταρα να γαμησω τελος....εγω το εχω δηλωσει πολλακις....παω εκει οχι για να γαμησω μια γκομενα.....αλλα να βγαλω γουστα....εσυ πιγες για καμακι....ο καθενας οτι γουσταρει