Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 886K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εμ συχναζες στο ΩΠΑ με τα φοβερα καμακια και ουτε ποτο δεν κερναγες τις γκομενες..  :2funny: εσυ τα ειπες...
τις 2 φορες που πηγα κιεβ ημουν αγκαζε με την γκομενα...
αυτη που λες μπαζο  :headbang: :headbang: :headbang: δεν ειχα σχεση , μια χαρα γκομενα ηταν ψηλη ξανθια κορμαρα...οχι τοπ αλλα οχι και μπαζο.... ηταν 30αρα οποτε μεγαλη για ουκρανια....εσενα ομως δε θα σου καθοταν ...με εμενα ηρθε σπιτι παιχτηκε φαση και χαμουρευτηκε με σαμπανιες!την στειλα την αλλη μερα γιατι δε μου καθισε απευθειας και μου την εσπαγε που δεν μιλαγε γρι αγγλικα..
οταν ξαναπαω κιεβ εχω παρεα και κυκλο απο 5-6 γκομενες να βγω και να μου φερουν και φιλες.
εσυ?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
θα τις ταιζεις ολες τσαμπα και θα σου λενε αυριο παλι χαχαχαχαχ.αυτα χρονια μου τα κανανε.τωρα οπεια ερθει με φιλη εφυγα.την επαθα μονο οδυσσο τελευτεα με τις γαριδες,πανακριβες.οταν πηγα σπιτι η γυναικα ειχε ολο το σοι της,λεει που να στειλω τα παιδεια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ρε τυπε αστο να μας την πει κανενας αλλος που γαμαει πιο πολλες και ταξιδευει ανατολικα οκ
αλλα οχι εσυ που εμεινες αγαμητος ενα μηνα μολδαβια..  :jerking:
στο ρεκορ γκινες αγαμιας σε φτωχο-πορνοτουριστικο μερος θα σε γραψουν ρε κακομοιρε  :2funny:

Το λεει και ο δημητρακης "στην μολδαβια γαμας αν εισαι 1. Εμφανισιμος και 2. οχι φτωχομπινες " (αυτο ισχυει και παντου)

Εσυ εκτος απο μπαζο εισαι και αφραγκος... :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εχω μονο μια φωτο μου στο προφαιλ,θα βαλω ακομα λιγες δες εκει στα μυνηματα μου στο προφαιλ.ειναι απο γαμο θεσαλονικη περσι χαχαχαχ,απλα για να μην νομιζεται ειμαι κανενας πενηνταρης.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σας εβαλα 10 φωτο μου,τοσες χωρα χαχαχαχ,δεν κολωνω.θα τις εχω λιγες μερες να τις βλεπετε μετα θα τις διαγραψω.οπειος θελει ας κανει το ιδιο χαχαχαχ

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
θα τις ταιζεις ολες τσαμπα και θα σου λενε αυριο παλι χαχαχαχαχ.αυτα χρονια μου τα κανανε.τωρα οπεια ερθει με φιλη εφυγα.την επαθα μονο οδυσσο τελευτεα με τις γαριδες,πανακριβες.οταν πηγα σπιτι η γυναικα ειχε ολο το σοι της,λεει που να στειλω τα παιδεια.

αγαμητος δεν θα μεινω μην φοβασαι φιλε...ειτε μονες ειτε φιλες ειτε ιντερνετ...ειτε στο κιεβ ειτε αλλου τουλαχιστον μια γκομενα θα την φαω στις 5 μερες και θα κανω και σχεση αν αξιζει...κατι αλλοι πανε με πουτανες μονο!!οπως μπορει ο  καθενας!
και καποιοι τρομπες που θελουν να την πουνε δεν εχουν παει πουθενα εκτος απο ενα μηνα μολδαβια και εμειναν αγαμητοι !!!!ουτε για πουτανες δεν εχουν!! :2funny: :2funny: ευτυχως δεν ταξιδευουν πια και δεν μας ξευτυλιζουν!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
αγαμητος δεν θα μεινω μην φοβασαι φιλε...ειτε μονες ειτε φιλες ειτε ιντερνετ...ειτε στο κιεβ ειτε αλλου τουλαχιστον μια γκομενα θα την φαω στις 5 μερες και θα κανω και σχεση αν αξιζει...κατι αλλοι πανε με πουτανες μονο!!οπως μπορει ο  καθενας!
και καποιοι τρομπες που θελουν να την πουνε δεν εχουν παει πουθενα εκτος απο ενα μηνα μολδαβια και εμειναν αγαμητοι !!!!ουτε για πουτανες δεν εχουν!! :2funny: :2funny: ευτυχως δεν ταξιδευουν πια και δεν μας ξευτυλιζουν!
Eσυ μας ξεφτυλιζεις που πας εκει με τα προγουλια και λες οτι εισαι ελληνας  :grin:,θα λενε αυτοι οι ελληνες πιο χαλια και απο τους ουκρανους ειναι  :2funny: :2funny: :2funny:,οτι θα γαμας ειναι σιγουρο ,με ενα 100ρι την φορα οσο ειναι η ταριφα,και μετα θα βγαινεις και συ να λες τα παραμυθια της χαλιμας εδω,καλα εσυ 2 μας ειχες πει οτι ειχες γαμησει  :think:,τωρα εγινε μια,ξεχνας και τα ψεμματα που λες.
Εχουν φαει καλα τα ουκρανιδακια μαζι σου,ολη η παρεα μαζευτηκε,λενε τωρα που βρηκαμε το κοροιδο ας φαμε καλα  :2funny: :2funny: :2funny:,σου πασσαραν και την αλογομουρα να σου κανει ενα pityfuck,μεχρι και αυτη σε σιχαθηκε και δε σου καθισε  :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ το εχεις και σιγουρο   :headbang: :headbang: :headbang: οτι θα γαμας 1 καθε 5 μερες οπου και να πας,φυσικα παντα θα γαμας τσαμπα,εννοειται αυτο,δηλαδη φαντασου τι θα λεγες αν δεν ειχαμε δει τη φοτο σου.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
εγραψα οτι τουλαχιστον μια γκομενα θα γαμησω σε 5 μερες οπου παω ρε γκαο...μια εφαγα και φασωσα αλλη μια..εχει σημασια ρε κασμα να το λεω 10 φορες???? :jerking: :jerking:

ποια φωτο ειδες ρε παπαρα αγαμητε...μια με καλλυμενα προσωπα κι εβγαλες συμπερασμα και καλα για προγουλι??ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΔΕΝ ΠΗΔΑΩ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ!!!!!!!!
ΓΙΑ βαλε την δικια σου φωτο ΡΕ ΑΦΡΑΓΚΕ να σε δουμε αρχιδι  :jerking: :jerking: :jerking: εγω την εβαλα ηδη στο προφιλ..εσυ?????????

ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ???????????????? :jerking: :jerking: :jerking:

ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΟΜΟΡΦΟΣ Κ ΕΙΧΕΣ ΣΤΥΛ ΘΑ ΓΑΜΟΥΣΕΣ ΕΚΕΙ,ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΛΑΚΑΚΟ???
ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΖΟ ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ..και ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΥΛΟ

στελλαρα ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΟΛΔΑΒΟ-θΡΕΝΤ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΞΑΝΑ ΠΩΣ ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΚΕΙ :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εγραψα οτι τουλαχιστον μια γκομενα θα γαμησω σε 5 μερες ρε γκαο...μια εφαγα και φασωσα αλλη μια..εχει σημασια ρε κασμα να το λεω 10 φορες???? :jerking: :jerking:

ποια φωτο ειδες ρε παπαρα αγαμητε...μια με καλλυμενα προσωπα κι εβγαλες συμπερασμα και καλα για προγουλι??ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΔΕΝ ΠΗΔΑΩ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ!!!!!!!!
ΓΙΑ βαλε την δικια σου φωτο ΡΕ ΑΦΡΑΓΚΕ να σε δουμε αρχιδι  :jerking: :jerking: :jerking: εγω την εβαλα ηδη στο προφιλ..εσυ?????????

ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ???????????????? :jerking: :jerking: :jerking:

ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΟΜΟΡΦΟΣ Κ ΕΙΧΕΣ ΣΤΥΛ ΘΑ ΓΑΜΟΥΣΕΣ ΕΚΕΙ,ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΛΑΚΑΚΟ???
ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΖΟ ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ..και ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΥΛΟ

στελλαρα ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΟΛΔΑΒΟ-θΡΕΝΤ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΞΑΝΑ ΠΩΣ ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΚΕΙ :2funny: :2funny:
Το αρμανι μπλουζακι τι το εβαλες ρε λιγουρη,τετοιες φοτο δειχνεις στις πεινασμενες μπας και γαμησεις?
Μπουλης δεν εισαι τελικα,  εχεις απλα μια καυμενοφατσα,και κατι ωμους σα παιδακι  :2funny: :2funny: :2funny:,θελουμε να μας δειξεις τη φοτο που ειχες βαλει παλια,ασε αυτη τη φοτο,τη παλια τη φοτο που ειχες καλλυμενο το προσωπο βαλε  δεν ξερουμε απο ποτε ειναι αυτες οι φοτο που εβαλες.
Αμα σου βαλω ρε τις φοτο μου θα τρεχεις να κρυφτεις,με τα χερακια σου τα 5 εκατοστα.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
βαλε φωτο ρε μπαζο,κολωνεις????
...αν ησουν ωραιος ρε βλακα δεν θα εμενες αγαμητος ενα μηνα μολδαβια...εισαι αφραγκος και τσιφουτης..ολα τα κακα της μοιρας σου εχεις και μιλας....πολωνια ειναι το θρεντ,πηγες?οχι..ουκρανια πηγες? ουτε...μονο μολδαβια πηγες και εμεινες μεσα στην αγαμια ενα μηνα ολοκληρο  :jerking:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
βαλε φωτο ρε μπαζο,κολωνεις????
...αν ησουν ωραιος ρε βλακα δεν θα εμενες αγαμητος ενα μηνα μολδαβια...εισαι αφραγκος και τσιφουτης..ολα τα κακα της μοιρας σου εχεις και μιλας....πολωνια ειναι το θρεντ,πηγες?οχι..ουκρανια πηγες? ουτε...μονο μολδαβια πηγες και εμεινες μεσα στην αγαμια ενα μηνα ολοκληρο  :jerking:
Το ενα χερι μου ειναι οσο και τα 2 τα δικα σου ρε,τη φοτο με το καλυμμενο προσωπο βαλε και μην υπεκφευγεις για να κρινουμε,οσο για μενα μη την ψαχνεις οπως ειμαι τωρα 10αρια μου την πεφτουν μονα τους,δεν τρεχω εγω κιεβα εν καιρω πολεμου να γαμησω,εσυ τρεχεις.
Αμα σου βαλω φοτο μου θα την κρατησεις να τραβας μαλακια σπιτι,με τα χερακια σου τα λεπτα  :2funny: :2funny: :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Το ενα χερι μου ειναι οσο και τα 2 τα δικα σου ρε,τη φοτο με το καλυμμενο προσωπο βαλε και μην υπεκφευγεις για να κρινουμε,οσο για μενα μη την ψαχνεις οπως ειμαι τωρα 10αρια μου την πεφτουν μονα τους,δεν τρεχω εγω κιεβα εν καιρω πολεμου να γαμησω,εσυ τρεχεις.
Αμα σου βαλω φοτο μου θα την κρατησεις να τραβας μαλακια σπιτι,με τα χερακια σου τα λεπτα  :2funny: :2funny: :2funny:

τι εγινε ρε σε πουστρα πεσαμε??δεν σου αρεσε το χερι δεν ειναι μακρυ και ειναι λεπτο??  :headbang: :headbang: προτιμας φουσκωτους να σε σφιγγουν μωρη κωλοαδερφη... :effemine: :effemine: :effemine:

ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΡΕ :jerking: :jerking: :jerking: παιξε το πουλι σου αλλου τρομπαριμπα αγαμητε!!!!!!!!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
τι εγινε ρε σε πουστρα πεσαμε??δεν σου αρεσε το χερι δεν ειναι μακρυ και ειναι λεπτο??  :headbang: :headbang: προτιμας φουσκωτους να σε σφιγγουν μωρη κωλοαδερφη... :effemine: :effemine: :effemine:

ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΡΕ :jerking: :jerking: :jerking: παιξε το πουλι σου αλλου τρομπαριμπα αγαμητε!!!!!!!!!
Αντε καλα, οταν βαλεις την πριγουλοφοτο σου να τη δουμε χωρις να ειναι καλυμμενη το ξανασυζηταμε

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Αντε καλα, οταν βαλεις την πριγουλοφοτο σου να τη δουμε χωρις να ειναι καλυμμενη το ξανασυζηταμε
βαλε την δικια σου φωτο ρε ομορφαντρα..και μιλαμε..κολωνεις????δεν την βαζεις γιατι εισαι μπαζολα και γιαυτο εμεινες αγαμητος 1 μηνα ολοκληρο στην πορνοχωρα της μολδαβιας,εισαι και αφραγγος και δεν ειχες να πληρωσεις ουτε καφε τα γκομενακια εκει και επνιγες το καημο σου με σουβλακια μαζι με τους τελειωμενους του ωπα  :2funny: :2funny: εκτος αν εισαι  :effemine: οποτε εξηγειται η αγαμια εκει!!!!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
αν ελεγα παραμυθια θα ελεγα οτι πηδηξα 4 σε 3 μερες οπως ο ψευτης της μολδαβιας  :2funny:
φιλαρακο....ο ψευτης της Μολδαβιας που λες....και λιγες πηδηξε....πως ειμαι εγω κι εσυ....καμια σχεση.....1.90 μελαχροινος με 6 πακ κοιλιακους...και με πολυ καλο παρμυθι και λεγειν.....και ωραιος και γενναιος...και κατω απο 40....αδικει τον εαυτο του που παει για την ποσοτητα σε ηλικιες 30-35

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
φιλαρακο....ο ψευτης της Μολδαβιας που λες....και λιγες πηδηξε....πως ειμαι εγω κι εσυ....καμια σχεση.....1.90 μελαχροινος με 6 πακ κοιλιακους...και με πολυ καλο παρμυθι και λεγειν.....και ωραιος και γενναιος...και κατω απο 40....αδικει τον εαυτο του που παει για την ποσοτητα σε ηλικιες 30-35

δεν ξερω αν ειναι ωραιος,αν εχει επιπεδο,αν εχει στυλ και αν λεει παραμυθια στις γκομενες...παντως αυτα που λεγε ηταν μπαρουφες και δεν εστεκαν με την λογικη... γιατι εδιωχνε καθε γκομενα σε μιση μερα..πηραν τραινα μαρσουτκες απο διαφορα μερη της ουκρανιας να τον βρουνε στο τσερνιφτσι, τις πηδαγε τσαμπε και εφευγαν!οκ ...

εσυ τι συμπερασμα βγαζεις για τον στελλαρα που εμεινε αγαμητος 1 μηνα μολδαβια??? μπαζο και αφραγκος αλλιως  :effemine: με ψυχολογικα

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Κωλοτούμπα εσύ?Τι λες τώρα?
Πρώτα λες η Βαρσοβία είναι χάλια μαλακία έκανα θα φύγω.Μετά χάλια είναι αλλά γάμησα 20 γκόμενες σε 9 μήνες.Μετά δε φεύγω τελικά το Φεβρουάριο όπως ζήτησα αλλά μένω μέχρι το καλοκαίρι.Μετά ενώ ο Ιούλιος ήταν ο τελευταίος μήνας μπήκε Σεπτέμβριος και ακόμα εκεί είσαι.
Υστερα λες εδώ δε γαμάς πάνω από εξάρια με τίποτα.Μετά βαρέθηκα τα εξάρια θα πέφτω μόνο σε εφτάρια και πάνω.Μετά σκατά δεν κάθονται τα εφτάρια γυρίζω στα εύκολα εξάρια.Μετά τελικά γάμησα οχτάρι.
Υστερα γράφεις κάπου τον Ιούνιο βαριέμαι το καμάκι στο ίντερνετ θέλω το live και τη δράση στα κλαμπ.Τώρα λες μάπα τα κλαμπ παιδιά παίξτε στο ίντερνετ να φάτε σίγουρα.
Το Μάρτιο γράφεις τι γαμιστερό είναι το Πόζναν σε σχέση με τη Βαρσοβία.Τον Ιούλιο ξαναπάς στο Πόζναν και λες αρχίδια σαν τη Βαρσοβία είναι.Δυσκολεύεται κανείς να παρακολουθήσει με τόσες κωλοτούμπες.Ούτε ΣΥΡΙΖΑ.Αλλο αν γουστάρουνε δηλαδή και το ένα να πεις και το αντίθετο ο άλλος θα το πιστέψει όπως πιστεύουν τον Τσίπρα.Αυτό δεν το καταλαβαίνω.
Και το κουφό θα είναι άμα βγάλεις παραδάκι και ανακαλύψεις τι πουτάνες είναι οι Πολωνέζες και κάθονται για τα λεφτά.Αυτό κι αν θα είναι κωλοτούμπα.

Όπως τα λές είναι..Η μόνη διαφορά με αυτά που προτείνεις στο κόσμο και γράφεις το πιο πιθανό είναι να έρθουν εδώ και να ξενερώσουν στην καλύτερη (όπως έγινε με τον Fidelio) ή στην χειρότερη να φάνε και άγριο ξύλο αν πάμε να προτείνουν σε καμία κοπέλα λεφτά.
Αν κάνουν αυτα που τους λέω εγώ μπορεί και να γευτούν τελικά Πολωνικό μουνί..

Επίσης η διαφορά που έχω γαμήσει πλέον 25 γυναίκες σε λιγότερο απο ένα χρόνο χώρις να δώσω ένα ευρώ, με σένα που έχεις πηδήξει 10 ιερόδουλες, δεν είναι η ηλικία, τα λεφτά ή η ομορφία (σε κανένα απο τα 3 δεν έχω τρελό αβαντάζ). Είναι οτι έχω μάθει να προσαρμόζομαι γρήγορα στο περιβάλλον μου και να αλλάζω σαν τον χαμελέοντα χωρίς κολλήματα, αντίθετα απο σένα που έχεις κολλήσει 20 χρόνια πριν και συνεχίζεις το ίδιο αποτυχημένο μοτίβο που προτείνεις στον κόσμο.

Να έρχεσαι σε μια χώρα που έχει την μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ευρώπη αυτή την στιγμή και να φέρεσαι σαν να βρίσκεσαι στην Σιοβετική Ένωση προσφέροντας χρήματα σε κοπέλες που έιναι σε καλύτερο βιοτικό επίπεδο απο την μέση Ελληνίδα!! Για αυτό δεν μπορέις να γνωρίσεις μια normal εδώ να πηδήξεις όχι λόγω ηλικίας και άλλες δικαιολογίες..Φτιάχνεις το παραμύθι μέσα σου πως είναι πουτάνες για να πήσεις και να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου που δεν κάνεις το φυσιολογικό.Απλά να γνωρίσεις κάποιες να τους πουλήσεις έρωτα και να της πηδήξεις..Και καλά κάνεις για σένα δικαίωμα σου είναι, αλλά το να πουλάς την παράννοια αυτη του χρήματος στον κόσμο είναι μαλακία..

Εγώ δεν κολλάω να δοκιμάζω διαφορετικές στρατηγικές και να γράφω όταν αποτυγχάνω..Επίσης δεν κολλάω αν δώ ότι κάτι δεν το αξιολόγησα καλά να το γράψω..Γιατί ο κόσμος είναι μεταβλητός πρέπει να το δεχτούμε αυτό και κυρίως στο θέμα των γυναικών και της τοποθεσίας τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα..

Βαρίεμαι να σου απαντήσω σε ένα ένα απο αυτά που έγραψες με τρόπο εντελώς εσφαλμένο για να κάνεις εντύπωση όπως π.χ γαμάτη η Βαρσοβία σε σχέση με το Πόζναν..Φυσικά αφού και όπως κάνεις πάντα κόβεις φράσεις για να πουλήσεις το παραμύθι..Η συνέχεια της πρότασης που λέει γιατί στην Βαρσοβια πάιζεις με ξένες και όχι Πολωνέζες δεν έχει νόημα και καλά έκανες και την παρέλλειψες.χαχαχα...
Σε όλα τα άλλα που γράφεις κάνεις το ίδιο κόβεις φράσεις και τους αλλάζεις νόημα..
Όσο για το τι είμαι ακόμα εδώ έχω γράψει στο παρελθόν..δεν φέυγω όποτε γουστάρω με το έτσι θέλω υπήρχε μια προσέγγιση οτι φέυγω καλοκαίρι αλλα τελικά με τις αλλάγες στην Ελλάδα έμεινα λίγο παραπάνω...Μην αγχώνεσαι όμως σύντομα θα έχω φύγει (δυστυχώς) όποτε θα έχεις την χαρά να μην είναι κάποιος εδώ και γειώνει τις μαλακίες και τις υπερβολές που γράφονται..  

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
δηλαδη τι προτεινεις ρε φιλε δρ λαβ...μια το ενα μια το αλλο μας λες κατα καιρους αλλαζεις και τροπαριο αναλογα με την ψυχολογια...μια ειναι χαλια,μετα τρως γιατι κανεις κυκλο και μετα  λες ασχολεισαι μονο με ξενες..παντως αν εφαγες 20 σε λιγους μηνες ειναι μια χαρα και μπραβο σου!για μενα ομως η βαρσοβια δεν ενδεικνυται για ταξιδι καποιων ημερων, ουτε για γκομενες, ουτε για πουτανες..για τους μονιμους εκει δεν μας ενδιαφερει γιατι δεν θα μεταναστευσουμε!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξερω αν ειναι ωραιος,αν εχει επιπεδο,αν εχει στυλ και αν λεει παραμυθια στις γκομενες...παντως αυτα που λεγε ηταν μπαρουφες και δεν εστεκαν με την λογικη... γιατι εδιωχνε καθε γκομενα σε μιση μερα..πηραν τραινα μαρσουτκες απο διαφορα μερη της ουκρανιας να τον βρουνε στο τσερνιφτσι, τις πηδαγε τσαμπε και εφευγαν!οκ ...

εσυ τι συμπερασμα βγαζεις για τον στελλαρα που εμεινε αγαμητος 1 μηνα μολδαβια??? μπαζο και αφραγκος αλλιως  :effemine: με ψυχολογικα
Αντε τραβα καμια μαλακια με τη φοτο μου και αν σου δειξω και φατσα θα τραβας μαλακια κανα μηνα

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Μαλακια εσυ τραβας με αντρες ρε λουγκρα :gay: το ξυριζεις μωρη αδελφω; Το πνιγεις το κουνελι;;;  :gay:  :gay:

Εδω ειναι πολωνο θρεντ και μιλαμε για πολωνες και την χωρα...λεμε και για ουκρανια στο αντιστοιχο κλπ γενικα για ανατολικες.
Εσυ η κορμαρα -ομορφαντρα οπως μας λες αλλα"αδελφω" τελικα !εμεινες ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΓΑΜΗΤΟΣ στην μολδαβια και μιλας ;;;;
σε λαθος χωρα πηγες τυπε επρεπε να πας τυνησια ´η αλγερια να σε ξεσκιζουν τα μεμετια !!!

Πηγαινε γραψε στο γκευ θρεντ εδω εισαι οφφ τοπικ μωρη στελλα :gay:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom