duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Το παιχνιδι παιζετε πλεον απο ιντερνετ οεοοο (το tinder ειδικα κανει θραυση ...μετα μαμπα και μπαντου) αλλα αν εισαι ηλεκτρονικα αναλφαβητος κλαφτα..
μετα σε ολα τα γνωστα κλαμπς στο κιεβ οπως αρενα ντεκαντανς ,σκαυμπαρ ,μπουντα μπαρ ,καριμπεαν ,σορρυ μπαμπουσκα κλπ γινεται παιχνιδι εχει πολλες μουναρες ...τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει και εχω παει σε πολλα κλαμπς ανα τον κοσμο...δυσκολο αρχικα γιατι παθαινεις μουνοπλακα,καποιες ειναι απροσιτες αλλα εχει ψωμι, αναλογιες φοβερες και λιγους ξενους...ακομα και σε παμπ τυπου πορτερ ´η στο ντοκερς γινοταν της μουρλης!!!! αλλα αν εισαι τυφλος ´ή δεν μετρας εκει τρως πιτες και μετα τις βλεπεις ολες βιζιτες και αστα να πανε...
σε κανα φτωχοπαζαρο να πας (οπως λες) και σε κανα μετρο αλλα εκει μπορει να μην γαμησεις κανα πρεζονι αλλα να σε γαμησουν τιποτε ντερεκια με κατι βοιδοκεφαλες!
Για καμακι θα προτεινα στο μωλ γκουλιβερ μουνοθυελα καθε μερα!
Οφφ τοπικ σε σχεση με πολωνια αλλα μην ακουω μπαρουφες
Σποκονι νοτσι)
Για Ουκρανία δεν ξέρω, αλλά να επιβεβαιώσω πως το tinder παίζει πολύ σε Ρωσία (Μόσχα και Αγία Πετρούπολη το έχω δοκιμάσει) και Πολωνία (Κρακοβία και Βαρσοβία, με καλύτερα αποτελέσματα στη δεύτερη).
Άσχετο, αλλά "σπακουινι νοτσι" δεν προφέρεται;