Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Το παιχνιδι παιζετε πλεον απο ιντερνετ οεοοο  :uglystupid:(το tinder ειδικα κανει θραυση ...μετα μαμπα και μπαντου) αλλα αν εισαι ηλεκτρονικα αναλφαβητος κλαφτα..

μετα σε ολα τα γνωστα κλαμπς στο κιεβ οπως αρενα ντεκαντανς ,σκαυμπαρ ,μπουντα μπαρ ,καριμπεαν ,σορρυ μπαμπουσκα κλπ γινεται παιχνιδι εχει πολλες μουναρες ...τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει και εχω παει σε πολλα κλαμπς ανα τον κοσμο...δυσκολο αρχικα γιατι παθαινεις μουνοπλακα,καποιες ειναι απροσιτες αλλα εχει ψωμι, αναλογιες φοβερες και λιγους ξενους...ακομα και σε παμπ τυπου πορτερ ´η στο ντοκερς γινοταν της μουρλης!!!! αλλα αν εισαι τυφλος ´ή δεν μετρας εκει τρως πιτες και μετα τις βλεπεις ολες βιζιτες και  αστα να πανε... :uglystupid:

σε κανα φτωχοπαζαρο να πας (οπως λες) και σε κανα μετρο αλλα εκει μπορει να μην γαμησεις κανα πρεζονι αλλα να σε γαμησουν τιποτε ντερεκια με κατι βοιδοκεφαλες! :headbang:

Για καμακι θα προτεινα στο μωλ γκουλιβερ μουνοθυελα καθε μερα! :rockon:

Οφφ τοπικ σε σχεση με πολωνια αλλα μην ακουω μπαρουφες

Σποκονι νοτσι)

Για Ουκρανία δεν ξέρω, αλλά να επιβεβαιώσω πως το tinder παίζει πολύ σε Ρωσία (Μόσχα και Αγία Πετρούπολη το έχω δοκιμάσει) και Πολωνία (Κρακοβία και Βαρσοβία, με καλύτερα αποτελέσματα στη δεύτερη).

Άσχετο, αλλά "σπακουινι νοτσι" δεν προφέρεται;

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Εχεις δικιο ετσι προφερεται
Tinder εχει γινει μοδα...ειδικα στις νεοτερες γκομενες τα σπαει !το δοκιμασα κιεβ και επαθα πλακα μονο που πρεπει να εισαι εκει για να παιζεις σε ακτινα 100κμ...αλλιως θελει συνδρομη  7€ το μηνα για να παιζεις σε αλλα μερη και με απεριοριστα Κλπ

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μάγκες θέλετε να γαμήσετε οι αναλύσεις του κώλου? Τα clubs Πολωνία τελειώσαν!!! Μόνο οι βλάκες ασχολούνται με τα clubs εδώ στην Βαρσοβία και οι μεθυσμένοι Άγγλοι.Μόνο κάτι χαζογκόμενες πάνε σε αυτά, και άπειρο καβλί, οι normal δεν πατάνε στα clubs..ΟΛΟΙ γνωρίζονται απο Tinder και Badoo!! Δυστυχώς σιχαίνομε το online αλλά το παιχνίδι πάει έτσι σας τα έγραψα πάλι..Άλλαξαν οι εποχές..

Αν μένεις εδώ πηδάς με 2 τρόπους..Η κυκλοφορείς στα events που γίνονται κάθε εβδομάδα με ξένους/ξένες και καλά να γνωριστουν μεταξύ τους στην πόλη ή πάιζεις καθαρά online.. Έχω βγάλει και πηδήξει απο Tinder αρκετές φορές και ΟΛΕΣ ήταν σίγουρα πιο εμφανήσιμες απο τα clubs και η ατάκα τους ήταν δεν πάω ποτέ στα clubs τα σιχαίνομαι..Απλά το Tinder και αυτά είναι στην ουσία ραντεβού..Θέλεις 2-3 ραντεβού και να της αρέσεις για να σου κάτσει..Επίσης Tinder Βαρσοβία έιναι γεμάτο ξένες..Βασικά όποια ξένη ζεί στην πόλη μπάινει Tinder..Οπότε είναι έυκολο να γνωρίζεις και να πηδάς απο όλα τα μέρη του πλανήτη..

Ζώ Βαρσοβία και σας λέω ακριβώς τι κάνω που πετυχαίνω, που χάνω και που κερδίζω..Με τα clubs τους προηγούμενους μήνες πολύ ποτό,χορός,τηλέφωνα, παράνοιες,κούραση και αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ..Έβγαζα μία το μήνα με πολύ δυσκολία..Μία ανάμεσα σε 200 πεφτικές,πολλά ραντεβού άπειρο αλκοόλ,κούραση κ.λ.π..

Όταν άλλαξα τελέιως την ζωή μου, στόχευσα στις ξένες καταρχήν, σταμάτησα τα πολλά clubs (σχεδόν τελέιως), άρχισα να πηγαίνω στα events και να πάιζω online Tinder-Badoo είμαι πλέον ένα πήδημα χαλαρά την εβδομάδα!..Για αυτό έκανα κωλοτούμπα και γουστάρω Βαρσοβια..Ένα πήδημα την εβδομάδα, ξένες οι περισσότερες ΟΚ αλλά δεν έχει να κάνει..Βρίσκω χαλαρά πλέον φαί με τον παραπάνω τρόπο.

Όταν τα έλεγα στους φίλους μου εδώ των τελευταίων υποστηρικτών των χαζο-clubs στην πόλη και τους έβαλα να παίξουν για λίγο έτσι, πλέον σχεδόν με προσκυνάνε και με λένε the greek philosopher..Κατάλαβαν Πόσο δίκιο έχω..Πηδήξανε μετά την άπειρη αγαμιάου τους έφαγε κυνηγόντας την νύχτα..

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξερω το τιντερ,πρωτη φορα το ακουω.ουκρανια το ιδιο,απο ιτερνετ αλλα οχι κοντακτε.στο κοντακτε καθε μερα τελευταια κανω λαικ,μυνηματα παντου ταλιν,βιλνιους,οδεσσα,σερβια.ποτε δεν απαντα η ανταποκρινεται καμια.μεχρι και βιζιτες που τυχαια τισ βρηκα δεν απαντανε κοντακτε,μονο στο μαμπα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
φιντελιο αν πας στην μοσχα στα κλαμπ που πηγαινα θα νομισεις και εκει οτι εχει και νορμαλ,καποτε στο τσεστερφιλτ ειχε και 2-3 κανονικες απο της 300 που απλα πηγαν να φανε και να ακουσουν μουσικη.στα κανονικα κλαμπ οπως το γιο που πηγα με διμητρακι δεν εχει ουτε μια βιζιτα,ουτε κερασματα δεχονται το 90%,χωρις να ειναι καπειες με λεφτα.απλες κοπελες,φοιτητριες,παρεες.οπως και στο τρουμαν που πηγαμε το μπαρ και μας μιλησε ελληνικα μια κοπελα που δουλευει για ελληνα φιλο.στο τρουμαν πανε μονο κοπελες απο εταιριες,θα παω σε 2 εβδομαδες εκει εξοδο.εχει πολλους αντρες αλλα ειναι μονο μεσα στην παρεα,συναδελφοι κανονιζουν ολοι εξοδο.εκει εχει κοπελες μονες 2-3,μπορεις να μιλησεις και να κερασεις δεν σε διωχνουν οπως στο γιο που το παιζουν ντιβες τα πιτσιρικια.στο ιτερνετ μονο με πουτανες μιλας,μια νορμαλ δεν μηλα με ξενους και αγνωστους.οσες πλισιαζω νορμαλ ουκρανια οι περισοτερες σου ριχνουν ακυρο χωρις να σε κοιταξουν δειχνωντας στο δακτυλο δακτηλιδι,εχω αντρα χαχαχαχ.στα παγκακια και στα ιτερνετ μονο οι πουτανες παιζουν.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
φιντελιο αν πας στην μοσχα στα κλαμπ που πηγαινα θα νομισεις και εκει οτι εχει και νορμαλ,καποτε στο τσεστερφιλτ ειχε και 2-3 κανονικες απο της 300 που απλα πηγαν να φανε και να ακουσουν μουσικη.στα κανονικα κλαμπ οπως το γιο που πηγα με διμητρακι δεν εχει ουτε μια βιζιτα,ουτε κερασματα δεχονται το 90%,χωρις να ειναι καπειες με λεφτα.απλες κοπελες,φοιτητριες,παρεες.οπως και στο τρουμαν που πηγαμε το μπαρ και μας μιλησε ελληνικα μια κοπελα που δουλευει για ελληνα φιλο.στο τρουμαν πανε μονο κοπελες απο εταιριες,θα παω σε 2 εβδομαδες εκει εξοδο.εχει πολλους αντρες αλλα ειναι μονο μεσα στην παρεα,συναδελφοι κανονιζουν ολοι εξοδο.εκει εχει κοπελες μονες 2-3,μπορεις να μιλησεις και να κερασεις δεν σε διωχνουν οπως στο γιο που το παιζουν ντιβες τα πιτσιρικια.στο ιτερνετ μονο με πουτανες μιλας,μια νορμαλ δεν μηλα με ξενους και αγνωστους.οσες πλισιαζω νορμαλ ουκρανια οι περισοτερες σου ριχνουν ακυρο χωρις να σε κοιταξουν δειχνωντας στο δακτυλο δακτηλιδι,εχω αντρα χαχαχαχ.στα παγκακια και στα ιτερνετ μονο οι πουτανες παιζουν.

αστο φιλε εχεις παθει παρακρουση  :headbang: βλεπεις παντου ολο βιζιτες ΄η τελειωμενες :jerking: να το κοιταξεις...
2 γκομενες ειχα σχεση και τις γνωρισα απο ιντερνετ και βγηκα με αλλες 7 ..καμμια δεν ηταν πουτανα!και ολες ειχαν και καλη δουλεια....τυχαιο???

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ουκρανία badoo και Tinder πάιζουν πάρα πολλές πουτάνες ισχύει..Το μόνο κράτος όμως...Έχω δοκιμάσει να μιλήσω μέσω badoo με Ουκρανέζες και να οργανωσω ταξίδι και μέτα απο 10 λεπτά σου ζητάγαν λεφτά...Αυτό είναι το κλασσικό όμως γενικά σε όλη την Ουκρανία..
Πλέον και το καλύτερο μουνί του κόσμου να γνωρίσω μόλις μου πέι πώς είναι Ουκρανέζα φέυγω στο δευτερόλεπτο..Αν και δεν μου αρέσουν οι γενικέυεσεις εχω τόσο τραγικές εμπειρίες με Ουκρανέζες σε τέτοιο βαθμό που τις σιχαίνομαι..μυρίζουν πουτανιά και εκμετάλλευση..ΜΑΚΡΙΑ και αγαπημένοι..Μπορώ να σας πώ πολλές ιστορίες τι έχω δεί και ζήσει με Ουκρανέζες..

Μην ακούτε τον Kman είναι παντελώς άσχετος η απλά γράφει για να κάνουμε χαβαλέ..Η Πολωνέζα στο επίπεδο κουλτούρας,ταξιδιών, εμπειριών, μόρφωσης και αξιοπρέπειας είναι αιώνες μπροστά απο την μέση (βλάχα) Ελληνίδα..Δεν μιλαώ καν για Ουκρανέζες αυτές για μένα είναι η πουτανο-γεννέτηρα της γης..

Το πρόβλημα των Πολωνέζων είναι το καμμένο τους μυαλό που σε ταλαιπωρούν..Αλλά να βρείς Πολωνέζα που να μην έχει τελειώσει Πανεπιστήμιο,να μην έχει ταξιδέψει μέχρι τα 30 στον μισό πλανήτη και φυσικά να κοιτάει να κερδίσει κάτι απο σένα τουλάχιστον Βαρσοβία είναι αδύνατον...ΦΩΝΑΖΟΥΝ όταν προσπαθώ να τις κεράσω..Λένε αν το κάνεις υποχρεωτικά το δέυτερο ποτό ή φαι εμείς..Έχουν πολύ υψυλό επίπεδο μόρφωσης και πλέον στην Βαρσοβία οι περισσότερες και καλή δουλειά... Εγώ θέλω να λέω τα θετικά και τα αρνητικά..

Αξιοπρεπείς,μορφωμένες αλλά παρανοικές...Για αυτο κυνηγάω ξένες γιατί θέλω να πηδάω όχι να μπαίνω σε παρανοικά παιχνίδια...Αλλά αυτο δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια οτι είναι πολύ αξιοπρεπής και δεν κοιτάνε καν να κερδίσουν ένα ευρω απο σένα,αντίθετα θα σε βοηθήσουν αν έχεις ανάγκη.. Είναι αστείο να μιλάμε ότι πληρωνόνται οι Πολωνέζες και να ψάχνουμε να βρουμε μια πουτάνα που υπάρχουν παντού σε όλες τις χώρες για να γενικέυσουμε.. Λέτε να είμαι τόσο τυχερόςπου οι 200+ Πολωνέζες που έχω γνωρίσει και όσες γνωρίζουν οι φίλοι μου να φερονται και να είναι έτσι? Λέτε να είμαι τόσο άτυχος ππου οι 30+ Ουκρανέζες που έχω γνωρίσει να φεονται όλες το ίδιο οι καριόλες?
Αυτή είναι η αλήθεια μην ακούτε τίποτα άλλο απλά διαβάστατε τα και γελάτε..

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
πουτανες υπαρχουν παντου και σπονσοραιζντ και φυσικα η ουκρανια εχει πιο πολλες αλλα εχει και απειρα μουνια (που δεν ειναι βιζιτες ή σπονσοραιζντ...) στην βαρσαβα γεματο ξενους πυρφορους ειναι και οι καλες γκομενες δυσκολες εως παρανοικες...αυτα ειδα αυτα εζησα..ο καθενας απο την δικη του οπτικη και εμπειριες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μάγκες θέλετε να γαμήσετε οι αναλύσεις του κώλου? Τα clubs Πολωνία τελειώσαν!!! Μόνο οι βλάκες ασχολούνται με τα clubs εδώ στην Βαρσοβία και οι μεθυσμένοι Άγγλοι.Μόνο κάτι χαζογκόμενες πάνε σε αυτά, και άπειρο καβλί, οι normal δεν πατάνε στα clubs..ΟΛΟΙ γνωρίζονται απο Tinder και Badoo!! Δυστυχώς σιχαίνομε το online αλλά το παιχνίδι πάει έτσι σας τα έγραψα πάλι..Άλλαξαν οι εποχές..

Αν μένεις εδώ πηδάς με 2 τρόπους..Η κυκλοφορείς στα events που γίνονται κάθε εβδομάδα με ξένους/ξένες και καλά να γνωριστουν μεταξύ τους στην πόλη ή πάιζεις καθαρά online.. Έχω βγάλει και πηδήξει απο Tinder αρκετές φορές και ΟΛΕΣ ήταν σίγουρα πιο εμφανήσιμες απο τα clubs και η ατάκα τους ήταν δεν πάω ποτέ στα clubs τα σιχαίνομαι..Απλά το Tinder και αυτά είναι στην ουσία ραντεβού..Θέλεις 2-3 ραντεβού και να της αρέσεις για να σου κάτσει..Επίσης Tinder Βαρσοβία έιναι γεμάτο ξένες..Βασικά όποια ξένη ζεί στην πόλη μπάινει Tinder..Οπότε είναι έυκολο να γνωρίζεις και να πηδάς απο όλα τα μέρη του πλανήτη..

Ζώ Βαρσοβία και σας λέω ακριβώς τι κάνω που πετυχαίνω, που χάνω και που κερδίζω..Με τα clubs τους προηγούμενους μήνες πολύ ποτό,χορός,τηλέφωνα, παράνοιες,κούραση και αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ..Έβγαζα μία το μήνα με πολύ δυσκολία..Μία ανάμεσα σε 200 πεφτικές,πολλά ραντεβού άπειρο αλκοόλ,κούραση κ.λ.π..

Όταν άλλαξα τελέιως την ζωή μου, στόχευσα στις ξένες καταρχήν, σταμάτησα τα πολλά clubs (σχεδόν τελέιως), άρχισα να πηγαίνω στα events και να πάιζω online Tinder-Badoo είμαι πλέον ένα πήδημα χαλαρά την εβδομάδα!..Για αυτό έκανα κωλοτούμπα και γουστάρω Βαρσοβια..Ένα πήδημα την εβδομάδα, ξένες οι περισσότερες ΟΚ αλλά δεν έχει να κάνει..Βρίσκω χαλαρά πλέον φαί με τον παραπάνω τρόπο.

Όταν τα έλεγα στους φίλους μου εδώ των τελευταίων υποστηρικτών των χαζο-clubs στην πόλη και τους έβαλα να παίξουν για λίγο έτσι, πλέον σχεδόν με προσκυνάνε και με λένε the greek philosopher..Κατάλαβαν Πόσο δίκιο έχω..Πηδήξανε μετά την άπειρη αγαμιάου τους έφαγε κυνηγόντας την νύχτα..

Κωλοτούμπα εσύ?Τι λες τώρα?
Πρώτα λες η Βαρσοβία είναι χάλια μαλακία έκανα θα φύγω.Μετά χάλια είναι αλλά γάμησα 20 γκόμενες σε 9 μήνες.Μετά δε φεύγω τελικά το Φεβρουάριο όπως ζήτησα αλλά μένω μέχρι το καλοκαίρι.Μετά ενώ ο Ιούλιος ήταν ο τελευταίος μήνας μπήκε Σεπτέμβριος και ακόμα εκεί είσαι.
Υστερα λες εδώ δε γαμάς πάνω από εξάρια με τίποτα.Μετά βαρέθηκα τα εξάρια θα πέφτω μόνο σε εφτάρια και πάνω.Μετά σκατά δεν κάθονται τα εφτάρια γυρίζω στα εύκολα εξάρια.Μετά τελικά γάμησα οχτάρι.
Υστερα γράφεις κάπου τον Ιούνιο βαριέμαι το καμάκι στο ίντερνετ θέλω το live και τη δράση στα κλαμπ.Τώρα λες μάπα τα κλαμπ παιδιά παίξτε στο ίντερνετ να φάτε σίγουρα.
Το Μάρτιο γράφεις τι γαμιστερό είναι το Πόζναν σε σχέση με τη Βαρσοβία.Τον Ιούλιο ξαναπάς στο Πόζναν και λες αρχίδια σαν τη Βαρσοβία είναι.Δυσκολεύεται κανείς να παρακολουθήσει με τόσες κωλοτούμπες.Ούτε ΣΥΡΙΖΑ.Αλλο αν γουστάρουνε δηλαδή και το ένα να πεις και το αντίθετο ο άλλος θα το πιστέψει όπως πιστεύουν τον Τσίπρα.Αυτό δεν το καταλαβαίνω.
Και το κουφό θα είναι άμα βγάλεις παραδάκι και ανακαλύψεις τι πουτάνες είναι οι Πολωνέζες και κάθονται για τα λεφτά.Αυτό κι αν θα είναι κωλοτούμπα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
αστο φιλε εχεις παθει παρακρουση  :headbang: βλεπεις παντου ολο βιζιτες ΄η τελειωμενες :jerking: να το κοιταξεις...
2 γκομενες ειχα σχεση και τις γνωρισα απο ιντερνετ και βγηκα με αλλες 7 ..καμμια δεν ηταν πουτανα!και ολες ειχαν και καλη δουλεια....τυχαιο???
παλι καλα που εχουμε και σενα να διορθωνεις το ασχετο χαρη,που εχει 30 χρονια στην ουκρανια.
Και ποσες γαμησες απο τις 7 που δεν ηταν πουτανες,ασε μη μου λες καμια γιατι δεν τις εδειξες το κασερι  :grin:,βγαζω απεξω αυτες που πηδηξες με σοκολατες και λοιπα κερασματα φυσικα,που σε ερωτευτηκαν μολις σε ειδαν  :2funny: :2funny:,και ειπαν ας πηδηχτουμε με αυτον τον παιδαρα τσαμπα  :2funny: :2funny: :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
εγω φιλε ειχα σχεση με ουκρανη ενα χρονο και εφαγα αλλη μια...πηγα 3 φορες κιεβο τον τελευταιο χρονο.αν ηταν πουτανες θα πηδαγα και τις 7 ρε τυπε και οχι 2.αν ζηλευεις προβλημα σου...ο τολμων νικα ,"δεν γαμάει ο ωραίος,γαμάει ο γενναίος" , ο τσιφουτης-αγροικος-κομπλεξαρας και αμορφωτος σαν εσενα τρωει πορτες---->
Εσυ στελλαρα, πηγες στην φτωχοτερη χωρα της ευρωπης την ΜΟΛΔΑΒΙΑ ,ΓΕΜΑΤΗ ΜΟΥΝΙΑ, για ενα μηνα και εμεινες αγαμητος! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εγω φιλε ειχα σχεση με ουκρανη ενα χρονο και εφαγα αλλη μια...πηγα 3 φορες κιεβο τον τελευταιο χρονο.αν ηταν πουτανες θα πηδαγα και τις 7 ρε τυπε και οχι 2.αν ζηλευεις προβλημα σου...ο τολμων νικα ,ο αμορφωτος και ο τσιφουτης σαν εσενα ποτε.

Εσυ στελλαρα, πηγες στην φτωχοτερη χωρα της ευρωπης την ΜΟΛΔΑΒΙΑ ,ΓΕΜΑΤΗ ΜΟΥΝΙΑ, για ενα μηνα και εμεινες αγαμητος! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με την αλογομουρα ειχες σχεση? :helpplea:
Ολες ηταν πουτανες αλλα δεν εδειξες το κασερι και φυγανε,καλα 3 φορες πηγες κιεβο και ολο και ολο 2 γαμησες  :'(,πολυ φτωχο το αποτελεσμα ακομα και για 1 καζανοβα σαν και σενα.
Πιστευω οτι αν ημουνα μολδαβια μαζι σου θα ειχα ξεσκιστει να γαμαω αλλα εκανα το λαθος και πηγα μονος.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
εμ συχναζες στο ΩΠΑ με τα φοβερα καμακια και ουτε ποτο δεν κερναγες τις γκομενες..  :2funny: εσυ τα ειπες...
τις 2 φορες που πηγα κιεβ ημουν αγκαζε με την γκομενα...
αυτη που λες μπαζο  :headbang: :headbang: :headbang: δεν ειχα σχεση , μια χαρα γκομενα ηταν ψηλη ξανθια κορμαρα...οχι τοπ αλλα οχι και μπαζο.... ηταν 30αρα οποτε μεγαλη για ουκρανια....εσενα ομως δε θα σου καθοταν ...με εμενα ηρθε σπιτι παιχτηκε φαση και χαμουρευτηκε με σαμπανιες!την στειλα την αλλη μερα γιατι δε μου καθισε απευθειας και μου την εσπαγε που δεν μιλαγε γρι αγγλικα..
οταν ξαναπαω κιεβ εχω παρεα και κυκλο απο 5-6 γκομενες να βγω και να μου φερουν και φιλες.
εσυ?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κωλοτούμπα εσύ?Τι λες τώρα?
Πρώτα λες η Βαρσοβία είναι χάλια μαλακία έκανα θα φύγω.Μετά χάλια είναι αλλά γάμησα 20 γκόμενες σε 9 μήνες.Μετά δε φεύγω τελικά το Φεβρουάριο όπως ζήτησα αλλά μένω μέχρι το καλοκαίρι.Μετά ενώ ο Ιούλιος ήταν ο τελευταίος μήνας μπήκε Σεπτέμβριος και ακόμα εκεί είσαι.
Υστερα λες εδώ δε γαμάς πάνω από εξάρια με τίποτα.Μετά βαρέθηκα τα εξάρια θα πέφτω μόνο σε εφτάρια και πάνω.Μετά σκατά δεν κάθονται τα εφτάρια γυρίζω στα εύκολα εξάρια.Μετά τελικά γάμησα οχτάρι.
Υστερα γράφεις κάπου τον Ιούνιο βαριέμαι το καμάκι στο ίντερνετ θέλω το live και τη δράση στα κλαμπ.Τώρα λες μάπα τα κλαμπ παιδιά παίξτε στο ίντερνετ να φάτε σίγουρα.
Το Μάρτιο γράφεις τι γαμιστερό είναι το Πόζναν σε σχέση με τη Βαρσοβία.Τον Ιούλιο ξαναπάς στο Πόζναν και λες αρχίδια σαν τη Βαρσοβία είναι.Δυσκολεύεται κανείς να παρακολουθήσει με τόσες κωλοτούμπες.Ούτε ΣΥΡΙΖΑ.Αλλο αν γουστάρουνε δηλαδή και το ένα να πεις και το αντίθετο ο άλλος θα το πιστέψει όπως πιστεύουν τον Τσίπρα.Αυτό δεν το καταλαβαίνω.
Και το κουφό θα είναι άμα βγάλεις παραδάκι και ανακαλύψεις τι πουτάνες είναι οι Πολωνέζες και κάθονται για τα λεφτά.Αυτό κι αν θα είναι κωλοτούμπα.
Καλα ρε κμαν δε βαρεθηκες να γραφεις ολο τις ιδιες μαλακιες,ολες οι χωρες εχουν πουτανες,και ολες οι γυναικες ειναι πουτανες λιγο η περισσοτερο, εδω μεχρι και οι ελλεεινιδες με 2-3 σπιτια και ψαχναν το πλουσιο γαμπρο,οι πολωνεζες τωρα ειναι στη φαση που ηταν η ελλαδα πριν απο 6 χρονια,οι ανθρωποι που ψαχνουν να πηδηξουν με λεφτα πανε σε φτωχες χωρες,πολωνια θα πανε,με τα λεφτα που πετας εκει οπουδηποτε αλλου θα σου βγαινε στη μιση τιμη.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εμ συχναζες στο ΩΠΑ με τα φοβερα καμακια και ουτε ποτο δεν κερναγες τις γκομενες..  :2funny: εσυ τα ειπες...
τις 2 φορες που πηγα κιεβ ημουν αγκαζε με την γκομενα...
αυτη που λες μπαζο  :headbang: :headbang: :headbang: δεν ειχα σχεση ,εσενα ομως δε σου καθοταν ...με εμενα ηρθε σπιτι και χαμουρευτηκε με σαμπανιες!την στειλα την αλλη μερα γιατι δε μου καθισε απευθειας και μου την εσπαγε που δεν μιλαγε γρι αγγλικα..
Φιλαρακι εμεις ειμαστε φτωχοι ανθρωποι δεν ειμαστε πολιτικοι μηχανικοι ζαμπλουτοι σαν και εσενα να κερναμε  :P
Αρα πηρες μια γκομενα που δεν ηξερε γρι αγγλικα την πηγες σπιτι σου και μιλουσατε με νοηματα    :think:, αρα γαμας και στα μουγκα  :2funny: :2funny: :2funny:,και οταν ηρθε σπιτι σου δεν μιλουσατε καθολου και εσυ πηγες κατευθειαν και την χουφτωσες  :headbang: :headbang:.
Να σου πω τι εγινε,αυτη ΑΝ ηρθε σπιτι σου,που το βλεπω απιθανο,περιμενε να της δωσεις κασερι,μολις ειδε οτι δεν θα παρει φραγκο εξαφανιστηκε,το μονο που σου εμεινε απο αυτην ειναι η φοτο να την δειχνεις στο μπου  ,και τα σοκολατακια που τα εφαγες ολα εσυ απο το καημο σου

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
ασε ειχαμε το ipad με το translator...ηρθε σπιτι γιατι ηταν κολλητη μιας ουκρανεζας φιλης μου απο ελλαδα...δεν καθοταν πολυ εγκεφαλικη η γκομενα και δυστροπη και η συννενοηση απιθανη...εφαγα ολο το βραδυ με δαυτην αλλα οχι και μπαζο ή πουτανα...
κακος απολογισμος 5 μερες ενα γαμησι και ενα χαμουρεμα σε 5 ραντεβου..δεν αντιλεγω ΑΛΛΑ -->

εσυ πως εφαγες ενα μηνα ΜΟΛΔΑΒΙΑ χωρις  :knockinb: ??? την εβγαζες με σουβλακια απο τον καημο σου μαζι με τα φοβερα καμακια του ΩΠΑ??? :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ασε ειχαμε το ipad με το translator...ηρθε σπιτι γιατι ηταν κολλητη μιας ουκρανεζας φιλης μου απο ελλαδα...δεν καθοταν πολυ εγκεφαλικη η γκομενα και δυστροπη και η συννενοηση απιθανη...εφαγα ολο το βραδυ με δαυτην αλλα οχι και μπαζο ή πουτανα...
κακος απολογισμος 5 μερες ενα γαμησι και ενα χαμουρεμα σε 5 ραντεβου..δεν αντιλεγω ΑΛΛΑ -->

εσυ πως εφαγες ενα μηνα ΜΟΛΔΑΒΙΑ χωρις  :knockinb: ??? την εβγαζες με σουβλακια απο τον καημο σου μαζι με τα φοβερα καμακια του ΩΠΑ??? :2funny:
Για να ερθει μαζι σου καποια που δεν μιλαει γρι αγγλικα,αυτο σημαινει 2 πραγματα,πρωτον οτι την ελκυεις σαν αντρας  :think:,αυτο το αποκλειουμε  :grin:,η δευτερον για να παρει κανα φραγκο,αυτο δεν εγινε απο οτι καταλαβα ,μονο με σοκολατακια την εβγαλε το κοριτσι και μετα εξαφανιστηκε  :2funny: :2funny:,τωρα εσυ τι φανταζεσαι με το μυαλο σου και τι παραμυθια τσαμπουρνας εδω ειναι αλλο θεμα.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
αν ελεγα παραμυθια θα ελεγα οτι πηδηξα 4 σε 3 μερες οπως ο ψευτης της μολδαβιας  :2funny:

ΕΣΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΣ ???ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΕΜΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ???

ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΩΡΑΙΟΣ ΘΑ ΓΑΜΟΥΣΕΣ ΑΝΕΤΑ ΕΚΕΙ,ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΛΕΦΤΑ ΠΑΛΙ...

ΑΡΑ  ΔΕ ΒΛΕΠΕΣΑΙ & ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ  :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
αν ελεγα παραμυθια θα ελεγα οτι πηδηξα 4 σε 3 μερες οπως ο ψευτης της μολδαβιας  :2funny:

ΕΣΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΣ ???ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΕΜΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ???

ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΩΡΑΙΟΣ ΘΑ ΓΑΜΟΥΣΕΣ ΑΝΕΤΑ ΕΚΕΙ,ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΛΕΦΤΑ ΠΑΛΙ...

ΑΡΑ  ΔΕ ΒΛΕΠΕΣΑΙ & ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ  :2funny:
Δεν μπορεις να πεις τα ιδια παραμυθια με τους αλλους ψευτες γιατι σε εχουν δει καποιοι απο δω και θα γελαν αμα το παρακανεις,οποτε το πας λαου λαου,πηγες να ξεφυγεις φυσικα και εσυ οπως οι αλλοι παραμυθαδες σε αλλα θρεντ  :2funny: :2funny: αλλα παλι καλα που σε προλαβα καθ σε προσγειωσα απο τα συννεφα  :2funny: :2funny:.
Εσυ ελειπες τις καλες εποχες του 2009-2013 αν εισουν μεσα θα εκανες καλο κουαρτετο με τους γαμιαδες ουκρανιας μολδαβιας εχασες μεγαλη ευκαιρια,και μεις φυσικα που δεν σε χαρηκαμε τις παλιες καλες εποχες,γιατι οι παλιοι καλοι παραμυθαδες εξαφανιστηκαν,δηθεν δεν τους κανει το μπου ,και θα κανουν αλλο σαιτ να λενε τα παραμυθια τους εκει ανενοχλητοι

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Ρε τυπε αστο να μας την πει κανενας αλλος που γαμαει πιο πολλες και ταξιδευει ανατολικα οκ
αλλα οχι εσυ που εμεινες αγαμητος ενα μηνα μολδαβια..  :jerking:
στο ρεκορ γκινες αγαμιας σε φτωχο-πορνοτουριστικο μερος θα σε γραψουν ρε κακομοιρε  :2funny:

Το λεει και ο δημητρακης "στην μολδαβια γαμας αν εισαι 1. Εμφανισιμος και 2. οχι φτωχομπινες " (αυτο ισχυει και παντου)

Εσυ εκτος απο μπαζο εισαι και αφραγκος... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom