Χτές πήδηξα μια Λευκορωσσίδα..Το καλύτερο sex της ζωης μου..Απίστευτο δέρμα σαν Άγγελος!!! Ακόμα την σκέφτομαι..Και ναι δεν ζήτησε χρήματα όπως θα περίμενε ο kman..Μου έφερε δωρο και Ρώσσικα σοκαλατακια μια χαρά κορίτσι που ήρθε να δουλεψει warsaw..Αλλά για kman και αυτή πουτάνα γιατί ανοίκει στην Ρωσσική φυλή
Έγω έχω να πώ πως ακούτε μαλακίες απο εδώ και απο εκέι, αποσυντονίζεστε με την χειρότερη φυλή να ασχοληθεί κάποος για μένα (τις Πολωνέζες).
Η εμπειρία μου των τελευταίων πέτε ετών μου δείχνει ξεκάθαρα πως οι χειρότερες στο χαρακτήρα (σπαστικές,τρελές,αλλοπρόσαλλες) αλλά και μέτριες στις εμφάνιση είναι οι Πολωνέζες.. Σέρβες,Ουγγαρέζες,Ρωσσίδες,Λευκορωσσίδες κ.λ.π μου έχουν αφήσει τρελά γλυκιά ανάμνηση..
Ξέρετε πόσες Πολωνέζες έχουν μπει σπίτι μου έχουν ανέβει στο κρεβάτι και ΔΕΝ έχουν γαμηθεί?Ξέρετε σε πόσους γνωστούς μου συμβαίνει το ίδιο ?Η μόνη φυλή που το έχω ζησει αυτό είναι με τις Πολωνέζες..Μπαίνουν στο σπίτι και ξαφνικά αλλάζουν ιδέα, και μπορεί πριν φύγουν να ξαναλάξουν και να γαμηθούν τελικά.Δεν βγάζει άκρη..Σας αρέσει αυτή η φάση? Σας ικανοποιεί? Να μπένετε σε ένα παιχνίδι παράννοιας μήπως και πηδήξετε?
Όποια μπεί σπίτι εκτός Πολωνέζας περνάμε μια χαρά..Φαγητό κρασί και πήδημα..Normal καταστάσεις. Η πολωνέζα οταν θα σου κάτσει θα στο έχει βγάλει ξινό το πήδημα..Τι να κάνεις όμως που δεν τις νοίαζει το χρήμα..Αυτό το πλεονέκτημα έχουν και τους δίνεις λίγη σημασία ακόμα..
Έγω έχω αλλάξει πλέον το παραδέχομαι κωλοτούμπα σαν το Συρίζα γουστάρω τρελά Warsaw (όχι Poland), απο την μέρα που άργησα ο μαλάκας να καταλάβω τι πρέπει να κάνω εδώ..Έπεσα το ζώο στην λούμπα να κυνηγάω τις Πολωνέζες μήνες και με τρελάναν..Όταν κατάλβα πως στην πρωτεύουσα υπάρχει μουνί απο κάθε μεριά του πλανήτη άλλαξε η ζωή μου..Πλέον με τις Πολωνέζες απλά κάνω την πλάκα μου.. Μου φτιάχνουν την διάθεση τις δουλέυω και πάιζω μόνο με normal γκόμενες..
Οπότε η μεγαλη ερώτηση είναι γιατί να είναι κάποιος Poland..Για μένα αξιζει να είναι κάποιος Warsaw ΟΧΙ Poland, γιατί η πρωτέυουσα έχει καλό βιοτικό επίπεδο,εύκολη ήρεμη ζωή,μηδενική ανεργία, ανάπτυξη και απο θέμα γυναικών υπάρχουν ΌΛΕΣ οι φυλές του Ισραήλ..Γνωρίζεις τα πάντα εδώ..Έχουν σκάσει όλες για δουλεία..Αν εξαιρέσεις τα clubs που έχουν μηδενίσει-γεμίσει καβλί και ασφαλώς επαρχία είναι καλύτερα στο θέμα αυτό, αν κυνηγάς events που γίνονται πάρα πολλα την εβδομάδα με ξένες σιγουρα θα τρώς και θα βάζεις σημαιούλες στον χάρτη..Πάιζεις το παιχνίδι ζούμε δύο ξένοι σε μια ξένη πολή ας την μάθουμε μαζί και προχωράς.
Όποιος μελλοντικά ζήσει εδώ ας κάνει αυτό..Έχασα πόσους μήνες για να το ανακαλύψω..Το αφήνω σας γνωση στους μελλοντικούς κατοίκους της πρωτέυουσας της Poland..
Σήμερα βγάινω ραντεβού απο το Tinder με μια Αμερικανίδα δασκάλα και γνώρισα και σε ενα Event μια Ιαπωνέζα (δεν ξέρω αν το δίνουν εύκολα αυτές)..Πάντως Θα το παλέψω για την σημαία..