Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Να παμε σε κανα κλαμπ και σε πιο βλαχικο μερος ακομη. Αλλα το γεγονος οτι θα κατσει μια πολωνη εδω να γαμηθει με καποιον που δε τον ξερει , για να παρει λιγα λεφτα με τα οποια το πολυ να αγορασει ενα φορεμα η μερικα κοσμηματα ειναι κατι που εδω το θεωρω αδυνατο

Τώρα αν σου πω οτι μου ήρθε 25χρονη στην Αθήνα μόνο και μόνο για να αγοράσει kosmetyki θα το πιστέψεις?Με 150 ευρώ kosmetyki από την Ερμού καθάρισα.Κάποια στιγμή γάμησα 4 Πολωνέζες στην Αθήνα σε δύο μέρες.Ετρεχα από το ένα ξενοδοχείο στο άλλο ενώ μία είχα στο ένα διαμέρισμα και μία στο άλλο.
Είναι πάρα πολλές αυτές που πηγαίνουν για λεφτά δεν το υποψιάζεσαι γιατί έχουν αθώο ύφος και όχι πουτανέ όπως οι Ρωσίδες Ουκρανέζες και όμως το κάνουν.Απλά οι Ρωσίδες είναι πιο άμεσες συνήθως σου το προτείνουν οι ίδιες.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τι λες τώρα?Σε κανονικά κλαμπ όπως το Carribean και το Decadance συμβαίνουν αυτά.Θυμάμαι στο Carribean καμάκωσα μία ξανθιά τη ρωτάω ty z Kieva? και μου λέει:Yes.Do you like me?
-Yes.Λέω εγώ.
-Do you want to fuck me? συνεχίζει αυτή τη συζήτηση.
-Good idea λέω εγώ.
-100 dollars μου πετάει.
-Mozno jesli budem na trajom z podrusku της λέω.(μπορώ να σου δώσω 100 αν κάνουμε τριολέ με φίλη της λέω).
-Kanechno.Eta u mnie podruska μου λέει.(έχω φίλη).
Εκείνη τη στιγμή έκαναν χορευτικό νούμερο κάτι κοπέλες.Πιάνει τη μία της λέει κάτι και έρχεται στο μέρος μου.
-Αυτή είναι η φίλη μου λέει.
Βλέπω το γκομενάκι καύλωσα.Ούτε 20 χρονών δεν ήτανε ούτε η μία ούτε η άλλη.Το πρόβλημα ήταν οτι είχα άλλη γκόμενα στο διαμέρισμα.
Μου λένε θα πάμε στο διαμέρισμά σου?Οχι στο δικό σας λέω εγώ στο δικό μου έχω γκόμενα.
Εντάξει μου λένε.Στο ταξί η ξανθιά άνοιξε τα μπούτια μου πήρε το χέρι και το έβαλε στο μουνί της.Ο ταξιτζής πήρε άφθονο μάτι.Οταν όμως φτάσαμε κοντά στο διαμέρισμα σε απόμακρη περιοχή του Κιέβου έκλασα από το φόβο.
Τελικά οι γκόμενες τα έκαναν όλα αλλά δεν έχω δει πιο βρωμερό διαμέρισμα και πιο άθλιο κτίριο.Γκράφιτι παντού ούτε ασανσέρ ούτε φως να περπατάς στις σκάλες στα σκοτάδια και να εύχεσαι να μη σου την έχουν στημένη.
Γενικά τα σκηνικά Ουκρανία είναι σουρρεασλιστικά όπως και Πολωνία βέβαια αλλά Ουκρανία πιο περιπετειώδη με ups and downs αν τα κυνηγάς.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
και σε αυτα ολες βιζιτες ειναι,οπως και στο βουδα μπαρ τα εγραψα ξανα παλαιοτερα που τα εγραψε ο φιντελιο μονο βιζιτες πανε εκει.4 παιδακια απο κυπρο πληρωσαν 70-80 ευρο το ατομο για να κανουν κρατηση απο ιτερνετ,τα παρουσιαζαν σουπερ κλαμπ χχαχαχαχ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τώρα αν σου πω οτι μου ήρθε 25χρονη στην Αθήνα μόνο και μόνο για να αγοράσει kosmetyki θα το πιστέψεις?Με 150 ευρώ kosmetyki από την Ερμού καθάρισα.Κάποια στιγμή γάμησα 4 Πολωνέζες στην Αθήνα σε δύο μέρες.Ετρεχα από το ένα ξενοδοχείο στο άλλο ενώ μία είχα στο ένα διαμέρισμα και μία στο άλλο.
Είναι πάρα πολλές αυτές που πηγαίνουν για λεφτά δεν το υποψιάζεσαι γιατί έχουν αθώο ύφος και όχι πουτανέ όπως οι Ρωσίδες Ουκρανέζες και όμως το κάνουν.Απλά οι Ρωσίδες είναι πιο άμεσες συνήθως σου το προτείνουν οι ίδιες.

Φυσικα και δεν θα το πιστεψω ουτε θα το αμφισβητησω με σιγουρια, γιατι οτι διαβαζω δεν το πιστευω. Μονο οτι βλεπω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φυσικα και δεν θα το πιστεψω ουτε θα το αμφισβητησω με σιγουρια, γιατι οτι διαβαζω δεν το πιστευω. Μονο οτι βλεπω.

Εξαρτάται τι εντύπωση κάνεις.Εμένα όλες μου ζητάνε λεφτά.Ειδικά με τις Ρωσίδες το deal γίνεται αμέσως.Εχουν σπόνσορ ραντάρ σαρώνουν το χώρο και εντοπίζουν αμέσως τους σπιθανούς σπόνσορες.Σε όποιο σημείο και να είναι.Οι Πολωνέζες δεν έχουν φτάσει σε τέτοιο βαθμό εξάσκησης αλλά όσες πάνε εξωτερικό καλομαθαίνουν.
Σου λέω έλα μια μέρα Κατοβίτσε σε ένα κλαμπ όπως το Energy2000 και το Pomaranca και θα τα δεις με τα ίδια σου τα μάτια.Οταν είναι καθαρά πολωνικό το περιβάλλον είναι πολύ πιο εύκολα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
και σε αυτα ολες βιζιτες ειναι,οπως και στο βουδα μπαρ τα εγραψα ξανα παλαιοτερα που τα εγραψε ο φιντελιο μονο βιζιτες πανε εκει.4 παιδακια απο κυπρο πληρωσαν 70-80 ευρο το ατομο για να κανουν κρατηση απο ιτερνετ,τα παρουσιαζαν σουπερ κλαμπ χχαχαχαχ.

Αφού είναι όλες βίζιτες γιατί δεν πας στο Carribean να ξεσκιστείς στον πούτσο?Θα πας και θα πεις τι σκατά είναι αυτά πού είναι οι βίζιτες?Οι γκόμενες ανταποκρίνονται ανάλογα με το τι εντύπωση τους κάνεις.Το ίδιο και στο River Palace που λες αν είχες καλή εμφάνιση ήσουν καλοντυμένος και ήξερες ρωσικά μπορούσες να τις πάρεις στη μισή τιμή π.χ. δυο γκόμενες οχτάρια για όλη τη νύχτα με 300 εκεί που οι άλλοι έδιναν 300 για μια μέτρια για δύο ώρες.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Βρε χαρυ  για σενα οι ουκρανες ολες πουτανες και βιζιτες!!!τα ισοπεδωσες ολα....Δηλαδη δε φορτωσες ποτε τοσα χρονια κανονικη γκομενα εκει;  :think: μονο με χρημα; ειναι πουτανες στο επαγγελμα οσες πανε καριμπιαν μπουντα και ντεκαντανς και στα γνωστα κλαμπς στο κιεβο....??? ελεος με τις  :jerking:  γιατι εγω πηγα 3 φορες σε ενα χρονο και πουτανα επαγγελματιας δεν μου την επεσε σε κανενα!!!!νορμαλ κοσμο και πολυ κυριλα ειδα & σνομπ καταστασεις οπως σε ολα τα κλαμπς αντε να ηταν και ελαχιστες στο καθενα που καναν αυτη την δουλεια(βιζιτα),αν εννοεις πουτανες στην ψυχη ισως..ξεκωλια ναι,σπονσοραιζντ πολλες οκ ..και παντου οχι μονο στην ουκραινα!εσκορτς παντου βρισκεις γιατι να τρεχεις ουκρανια;οχι ολες πουτανες-βιζιτες επειδη δε καθονται νορμαλ γκομενες!

Therapia7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί φίλοι,
Επίσκεψη στην Βαρσοβια μόλις την προηγούμενη εβδομαδα. Δυστυχώς οι εμπειρίες μου απο ν συγκεκριμένη πόλη ειναι δυσάρεστες.
Οι γνωστές ιστοσελίδες με κορίτσια που μπορουν να έρθουν στο ξενοδοχείο δεν έχουν σε καμια περίπτωση αληθινές φωτογραφίες. Συνεπώς παίρνεις γουρούνι στο σακί...
Οι υπηρεσίες που έλαβα ήταν οι χειρότερες στην καριέρα μου.
Αναγκάστηκα και την έστειλα καθως ούτε πίπα ηθελα να πάρει ούτε να στηθεί στα 4, επίσης να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι ο νταβάς μπήκε στο δωμάτιο να πάρει απο πριν τα χρήματα!!!!
Σε επίσκεψη σε μπουρδελο , μπήκα και έκανα μεταβολή αμέσως. Συνθήκες απαράδεκτες με μια μονο γκομενα μάλλον πρεζου.
Σε επαικεσψη σε δεύτερο μαγαζί που υποτίθεται εχει πολλές και όμορφες κορασίδες . Μπαίνω μέσα βλεπω μια 140 κιλά, και ευτυχώς μου λέει να περιμενω γιατί έχουμε και άλλες.
Ήρθε ακόμα μια, όπου τι να κάνω απο την καυλα την γαμήσια. Ενδεικτικά , η γκομενα αν και ωραίο σώμα, είχε σημάδι απο μαχαίρια στην κοιλιά  :vomit.
Το μονο που αξίζει αν είτε χρόνο να πάτε με κάποιον ντόπιο σε κλαμπάκι. Εκεί εχει πολλα, αξιόλογα και πρόθυμα μουνακια. Αλλα μακριά απο πουτάνες .
Πι τιμές τους δεν ειναι ακριβές , δηλαδή στο μπουρδελο-κλαμπ με την Χοντρούλα έδωσα 300 (τοπικό νόμισμα)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό του λέω οτι έχει τρικυμία στο κρανίο αν νομίζει οτι οι γκόμενες στο Carribean και στο Decadence είναι βίζιτες.Αν πάει κάποια φορά θα πιάσει τα αρχίδια του.Μόνο αν κόψουν οτι προσφέρεις κασέρι σου κάνουν την προσφορά εν ψυχρώ.
Κάτι παρόμοιο γίνεται και Πολωνία απλά οι γκόμενες δεν είναι τόσο επιθετικές εκεί.Και Τσεχία πολύ συχνά παίζουν ακριβώς τα ίδια πράγματα επαρχία.
Πραγματικά αν δεν υπήρχαν οι Σλάβες η ζωή θα ήταν πολύ βαρετή.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πραγματικά αν δεν υπήρχαν οι Σλάβες η ζωή θα ήταν πολύ βαρετή.
:rockon: :rockon: :rockon:

Κάνω Ντουζάκι σε λίγο τσούζω απο το σπίτι ένα ουισκάκι βάζω άρωμα και βγαίνω παγανιά!
Πολωνική αποικία γίναμε :2funny:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    59,5 KB · Εμφανίσεις: 28

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Χτές πήδηξα μια Λευκορωσσίδα..Το καλύτερο sex της ζωης μου..Απίστευτο δέρμα σαν Άγγελος!!! Ακόμα την σκέφτομαι..Και ναι δεν ζήτησε χρήματα όπως θα περίμενε ο kman..Μου έφερε δωρο και Ρώσσικα σοκαλατακια μια χαρά κορίτσι που ήρθε να δουλεψει warsaw..Αλλά για kman και αυτή πουτάνα γιατί ανοίκει στην Ρωσσική φυλή:)

Έγω έχω να πώ πως ακούτε μαλακίες απο εδώ και απο εκέι, αποσυντονίζεστε με την χειρότερη φυλή να ασχοληθεί κάποος για μένα (τις Πολωνέζες).

Η εμπειρία μου των τελευταίων πέτε ετών μου δείχνει ξεκάθαρα πως οι χειρότερες στο χαρακτήρα (σπαστικές,τρελές,αλλοπρόσαλλες) αλλά και μέτριες στις εμφάνιση είναι οι Πολωνέζες.. Σέρβες,Ουγγαρέζες,Ρωσσίδες,Λευκορωσσίδες κ.λ.π μου έχουν αφήσει τρελά γλυκιά ανάμνηση..

Ξέρετε πόσες Πολωνέζες έχουν μπει σπίτι μου έχουν ανέβει στο κρεβάτι και ΔΕΝ έχουν γαμηθεί?Ξέρετε σε πόσους γνωστούς μου συμβαίνει το ίδιο ?Η μόνη φυλή που το έχω ζησει αυτό είναι με τις Πολωνέζες..Μπαίνουν στο σπίτι και ξαφνικά αλλάζουν ιδέα, και μπορεί πριν φύγουν να ξαναλάξουν και να γαμηθούν τελικά.Δεν βγάζει άκρη..Σας αρέσει αυτή η φάση? Σας ικανοποιεί? Να μπένετε σε ένα παιχνίδι παράννοιας μήπως και πηδήξετε?

Όποια μπεί σπίτι εκτός Πολωνέζας περνάμε μια χαρά..Φαγητό κρασί και πήδημα..Normal καταστάσεις. Η πολωνέζα οταν θα σου κάτσει θα στο έχει βγάλει ξινό το πήδημα..Τι να κάνεις όμως που δεν τις νοίαζει το χρήμα..Αυτό το πλεονέκτημα έχουν και τους δίνεις λίγη σημασία ακόμα..

Έγω έχω αλλάξει πλέον το παραδέχομαι κωλοτούμπα σαν το Συρίζα γουστάρω τρελά Warsaw (όχι Poland), απο την μέρα που άργησα ο μαλάκας να καταλάβω τι πρέπει να κάνω εδώ..Έπεσα το ζώο στην λούμπα να κυνηγάω τις Πολωνέζες μήνες και με τρελάναν..Όταν κατάλβα πως στην πρωτεύουσα υπάρχει μουνί απο κάθε μεριά του πλανήτη άλλαξε η ζωή μου..Πλέον με τις Πολωνέζες απλά κάνω την πλάκα μου.. Μου φτιάχνουν την διάθεση τις δουλέυω και πάιζω μόνο με normal γκόμενες..

Οπότε η μεγαλη ερώτηση είναι γιατί να είναι κάποιος Poland..Για μένα αξιζει να είναι κάποιος Warsaw ΟΧΙ Poland, γιατί η πρωτέυουσα έχει καλό βιοτικό επίπεδο,εύκολη ήρεμη ζωή,μηδενική ανεργία, ανάπτυξη και απο θέμα γυναικών υπάρχουν ΌΛΕΣ οι φυλές του Ισραήλ..Γνωρίζεις τα πάντα εδώ..Έχουν σκάσει όλες για δουλεία..Αν εξαιρέσεις τα clubs που έχουν μηδενίσει-γεμίσει καβλί και ασφαλώς επαρχία είναι καλύτερα στο θέμα αυτό, αν κυνηγάς events που γίνονται πάρα πολλα την εβδομάδα με ξένες σιγουρα θα τρώς και θα βάζεις σημαιούλες στον χάρτη..Πάιζεις το παιχνίδι ζούμε δύο ξένοι σε μια ξένη πολή ας την μάθουμε μαζί και προχωράς.

Όποιος μελλοντικά ζήσει εδώ ας κάνει αυτό..Έχασα πόσους μήνες για να το ανακαλύψω..Το αφήνω σας γνωση στους μελλοντικούς κατοίκους της πρωτέυουσας της Poland..

Σήμερα βγάινω ραντεβού απο το Tinder με μια Αμερικανίδα δασκάλα και γνώρισα και σε ενα Event μια Ιαπωνέζα (δεν ξέρω αν το δίνουν εύκολα αυτές)..Πάντως Θα το παλέψω για την σημαία..

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Αφού είναι όλες βίζιτες γιατί δεν πας στο Carribean να ξεσκιστείς στον πούτσο?Θα πας και θα πεις τι σκατά είναι αυτά πού είναι οι βίζιτες?Οι γκόμενες ανταποκρίνονται ανάλογα με το τι εντύπωση τους κάνεις.Το ίδιο και στο River Palace που λες αν είχες καλή εμφάνιση ήσουν καλοντυμένος και ήξερες ρωσικά μπορούσες να τις πάρεις στη μισή τιμή π.χ. δυο γκόμενες οχτάρια για όλη τη νύχτα με 300 εκεί που οι άλλοι έδιναν 300 για μια μέτρια για δύο ώρες.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
kman αν εβλεπαν εμφανιση οι πουτανες μαλον δεν θα σου καθονταν χαχαχαχαχ.τι λες ρε βαλκανιε,να δεις κατι ινδους και πακιστανους τερατα που ειδα στο ριβερ χαχαχαχαχ.αν δεν βρουν τιποτα ολη νυχτα σιγουρα ριχνουν τιμη.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Βρε χαρυ  για σενα οι ουκρανες ολες πουτανες και βιζιτες!!!τα ισοπεδωσες ολα....Δηλαδη δε φορτωσες ποτε τοσα χρονια κανονικη γκομενα εκει;  :think: μονο με χρημα; ειναι πουτανες στο επαγγελμα οσες πανε καριμπιαν μπουντα και ντεκαντανς και στα γνωστα κλαμπς στο κιεβο....??? ελεος με τις  :jerking:  γιατι εγω πηγα 3 φορες σε ενα χρονο και πουτανα επαγγελματιας δεν μου την επεσε σε κανενα!!!!νορμαλ κοσμο και πολυ κυριλα ειδα & σνομπ καταστασεις οπως σε ολα τα κλαμπς αντε να ηταν και ελαχιστες στο καθενα που καναν αυτη την δουλεια(βιζιτα),αν εννοεις πουτανες στην ψυχη ισως..ξεκωλια ναι,σπονσοραιζντ πολλες οκ ..και παντου οχι μονο στην ουκραινα!εσκορτς παντου βρισκεις γιατι να τρεχεις ουκρανια;οχι ολες πουτανες-βιζιτες επειδη δε καθονται νορμαλ γκομενες!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ειναι η δουλεια μου και εχω ματι να τις ξεχωριζω.ακομα και οταν κρατανε τσαντες μαρκες και ντυμενες με μαρκες ξεχωριζουν.ποτε δεν σε πλισιαζουν αυτες !εσυ προσεγγιζεις.αν εισαι νεος κιεβο,δεν ξερεις τι παιζει τα κατατοπια και σε παρει και κανενας ουκρανος για να βρεις γκομενες θα σου φανει νορμαλ.πρεπει να κοβει το ματι σου τι παιζει,θελει εμπειρια και οπως λεει και ο δασκαλος ιωσηφ παντα να αποφευγεις τα ιδια λαθη.ο φιλος μου που παει συνεχεια κιεβο για δουλειες,ουτε και αυτος ειδε πουτανες στο χρισιατικ.ολα του φενονται κανονικα.φιντελιο εγραψα πολλες φορες,κιεβο μονο με μικρουλες επαιζα 15-22,οχι πουτανες και τετεια.μια φορα πηγα στην ζωη μου κιεβο σε σαλον.μην ξεχνας ειμαι πουτανιερο χαχαχαχαχ.κυπρο μονο ασχολουμε καθε μερα με βιζιτουλες,κινεζουλες.διαβασε για κυπρο,γαμησα οτι κινιτε και οι αλλοι ακομα προσπαθουν να βρουνε που εχει βιζιτες,πως τις καταλαβεις.νομιζουν στεκονται και κανουν πιατσα και σε παρακαλουν.μονο σε 2-3 ατομα δινω τηλεφωνα αλλα δεν τους απαντουν οι περισοτερες.οδυσσο τελευταια φορα που πηρα βιζιτα ηταν οταν ηρθε ο πορνομεταναστις αν δεν κανω λαθος.χανεις χρονο στο ιτερνετ μεχρι να απαντησουν,παντα κατι βρισκω.μια μερα κιεβο μιλουσα με ενα ζευγαρι ουκρανους και ειπα θα παω βοτκα μπαρ.ειπαν και εμεις εκει παμε,νομιζαν θα τους προσκαλεσω να πιουνε τσαμπα αλλα τους αποφυγα.στο βοτκα οταν πηγα φυσικα δεν ηρθαν,ουτε καν θα ηξεραν τι παιζει.οι ουκρανοι κανουν το ιδιο πραγμα σε ξενους.σε περνουν παραδειγμα οδυσσο η κιεβο σε τοπους που ολες ειναι βιζιτες οπως λειλα,τουρκουαζ στην οδυσσο.τους κερνας,φερνουν γκομενες στο τραπεζι,μετα σου λενε φευγω εγω να σε αφησω με την γκομενα.εσυ λες τι καλο παιδι μου εκανε πασα,μετα αυτη θα σου ζητησει χρημα χαχαχαχ.το αλλο που κανουν σε ασχετους φερνουν την γκομενα τους και σου λενε στην εφερα για να γνωριστειτε,τρωνε,πινουν και ντα σβιτανια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε δημητρακη,οταν γραφεις σαν κυπριος,μην λες λεξεις που λες σαν δημητρακης,καρφωνεσαι.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μια νορμαλ με την ενεια της λεξης τα ειπαμε χιλιαδες,δεν εχει αναγγη να μιλησει σε μενα και σε μας,ουτε να ασχοληθει με το καθε  ξενο.δεν ειναι κολακευτικο ενας 35 σαν εγω να ειναι ανυπαντρος και χωρις να μενει εκει και να εχει επιχειρηση να τρεχει εκει.δεν φενεσαι φυσιολογικος σε μια νορμαλ οτι ηρθες στην χωρα της να βρεις γκομενες.για νορμαλ επιπεδου ξεχαστε το.οτι πεταξουν οι ουκρανοι,τα αποφαγια τους βρισκουμε.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
να σου στειλω το σκαυπ μου πμ να δεις δεν ειμαι ο διμητρακις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom