Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 886K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
kman αυτά που γράφεις είναι απλά για γέλια..Θα συγκρίνεις Ελληνίδα με Πολωνέζα στο θέμα των χρημάτων? Μας δουλέυεις? Έχεις μεγαλώσει Ελλάδα?Πατάς ποτέ στην πατρίδα?

Η Πολωνέζα έχει μεγαλώσει (όπως οι περισσότερες στην Ευρώπη) σε ένα σπίτι το πολύ 50 τ.μ. και έχει μάθει να ζεί συνετά και σε χαμηλούς τόνους..Θα πάει και τις διακοπές all inclusive..Το σπίτι που νοικιάζω Βαρσοβία 45 τ.μ στο κέντρο, όλες μου λένε είναι μια χαρά πολύ ωραίο μην το αλλάξεις..

Όταν νοίκιαζα παλία Αθήνα ένα 50 τ.μ. με δούλευαν όλες..Θέλαν καινούριο και ρετιρέ..Καλά δεν σου λέω για τις απαιτήσεις που είχαν για διακοπές οι Ελληνίδες που έκανα σχέση,το αυτοκίνητο που θέλαν να έχω και τα μαγαζιά που θέλαν να τις πηαγαίνω..Η πιο απαιτητική Πολωνέζα είναι η τελέυταία λιγότερο απαιτητική Ελληνίδα...Τώρα με την κρίση Ελλάδα έφτιαξε λίγο αλλά παλία οι απαιτήσεις τους ήταν στον θεό..

Το να μπαίνεις εδώ και να γράφεις πως Πολωνέζες κοιτάνε χρήμα σε ανθρώπους που ζόυν Ελλάδα δίπλα στις πιο απαιτητικές γκόμενες του πλανήτη είναι απλά για γέλια.Οι φίλες που έχω Αθήνα μου λένε ανοιχτά ψάχνω πλούσιο γαμπρό να φτιάξω την ζωή μου..Και μιλάμε για κανονικές κοπέλες με την δουλειά τους..Οι αντίστοιχες Πολωνέζες που ξέρω εδώ στα αρχίδια τους..Απλά κάποιον να τον ελέγχουν ψάχνουν..Χέστηκαν αν έχει χρήμα ή όχι..Αυτό με το χρήμα που γράφεις γενικά είναι η μεγαλήτερη παραπληροφόρηση που έχει δοθεί ποτέ σε αυτό το forum..

Έχω γράψει χιλλιάδες φορες το ξαναγράφω..Ο λόγος που ασχολούμε με τις Πολωνέζες ακόμα είναι καθαρά η απόρριψη τους για το χρήμα..Αλλιώς με τον καμένο εγκεφαλό τους, με τον σπαστικό τους χαρακτήρα και με την εμφάνιση που είναι μέτρια δεν θα ασχολιόμουν καν...Δεν βρίσκεις εύκολα γκόμενες να αγνοούν το χρήμα όμως..

Και μην μου πείς το γνωστό παραμύθι δεν κοιτάνε σε μένα το χρήμα..Πώς όπου πάω κοιτάνε το χρήμα εκτός απο Πολωνία..Ασέ τα έχεις μπερδέψει..τράβα Ουκρανία άδικα παλεύεις εδώ..

Νομιζω αυτο το ποστ θα επρεπε να γραφτει και στο αλλο νημα, πολωνεζες vs ελληνιδες.

Αντε, να λεμε και τα καλα των πολωνεζων.

Και ωραιοτερες, και με λιγοτερες απαιτησεις, και αφιλοχρηματες.
Οι ελληνιδες ειναι άχρηστες, με απαιτήσεις, και προσφερουν ελαχιστα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Νομιζω αυτο το ποστ θα επρεπε να γραφτει και στο αλλο νημα, πολωνεζες vs ελληνιδες.

Λάθος το μετέφρασες..Το ξαναγράφω..

Πολωνέζες
Εμφάνιση πολύ μέτριες-μετριότατες
Χαρακτήρα ψιλοτρελές,θέλουν να κάνουν κουμάντο να σε ελέγχουν και δεν τις παλέυεις πολύ καιρό. Πιο πολύ πήδας και φέυγεις..
Χρηματικές απαιτησεις απο σένα - ΜΗΔΕΝ ή μπορεί και μείον να πληρώνουν αυτες μερικές φορές!!!!  Ξέρω παλικάρια εδώ που τα ΖΟΥΝ!! Τους σπιτώνουν και τους αγοράζουν μέχρι και τα ρούχα. Μία που πήδαγα η αδερφή της τα έφτιαξε με έναν απο Νότια Αφρική και δεν είχε να πληρώσει τα εισητήρια να γυρίσει πίσω και του τα πλήρωσε αυτή!! Τα ίδια και με ένα Τούρκο που ήξερα (εμφανίσημο) που τα έτρωγε απο κάποιες εδώ πουλόντας έρωτα!! Για αυτό λέω γελάω με Kman που λέει πως οι Πολωνέζες ψάχνουν για λεφτά..Πραγματικά είναι ο μόνος που πληρώνει POLAND..Εντελώς αποτυχία..Έχω γωρίσει πάνω απο 200 ποτέ δεν ζητήθηκε ούτε ένα ευρώ απο καμία..

Ουκρανέζες
Εμφάνιση ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ- ΠΡΟΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ
Χαρακτηρα αν πληρώνεις μια χαρά σου φέρονται κάνεις και σχέση μαζί τους
Χρηματικές απαιτησεις απλά πρέπει να τα σκας τέλος.Και να τα σκάς χοντρά..Σου λένε στα ίσα θέλω λεφτά να πληρώσω ενοίκιο ή πάντα ζητάνε ποτά στα μαγαζία να πληρώσεις.Όποια Ουκρανέζα έχω γνωρίσει (πάνω απο 30 σε αριθμό) πάντα ήθελε κάτι απο μένα να δώσω..Με σκέτο έρωτα δεν κατάφερα καμία μέχρι σήμερα (μπορεί να ήμουν και άτυχος, αλλά το στατιστικό δειγμα είναι τεράστιο)

Ρωσσίδες
Εμφάνιση ΜΟΥΝΑΡΕΣ πολλές φορες ανωτερες απο Ουκρανέζες
Χαρακτήρα παίζει τεράστιο ρόλο απο που κατάγεται..Απο Μόσχα και Αγία Πετρούπλη υπάρχουν κορίτσια διαμάντια για να τις παντρευτείς ακόμα.Το τεράστιο μειονέκτημα αν δεν μιλλάς Ρώσσικα δύσκολα τις προσεγγίζεις και Μόσχα,Αγια Πετρούπολη είναι πανάκριβα για σεξοτουρισμό οπότε το παλέυεις στα Ελληνικά νησιά.
Χρηματικές απαιτησεις..Κάτι ενδιαμεσο σε Πολωνέζες και Ουκρανέζες.Στην μέση..

Ελληνίδες
Εμφάνιση μέχρι 25 πολύ καλές..Πολύ καλύτερες απο τις Πολωνέζες..Απο 30 και πάνω (παλία γενεά) μπάζα!!!
Χαρακτήρα τις ξέρετε τις μεγαλώνει η μαμα απο μικρές με τη θεωρία πως μην ανοιγεις τα πόδια έυκολα και να το χρησιμοποιείες για να κερδίσεις κάτι στην ζωή σου.Αυτό το κάτι ειναι το καλό παιδί με λεφτά και απο καλή οικογένεια..Δεν σου παίρνουν το χρήμα άμεσα σαν τις Ουκρανέζες αλλά θα σε εξετασουν απο πάνω μέχρι κάτω και πρέπει να τικάρουν πολλά ν για να σου κάτσουν τελικά..

Αυτή είναι μια γρήγορη ανάλυση απο την δικιά μου οπτική γωνία

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

Πολωνέζες
Χαρακτήρα ψιλοτρελές,θέλουν να κάνουν κουμάντο να σε ελέγχουν και δεν τις παλέυεις πολύ καιρό. Πιο πολύ πήδας και φέυγεις..
Χρηματικές απαιτησεις απο σένα - ΜΗΔΕΝ ή μπορεί και μείον να πληρώνουν αυτες μερικές φορές!!!!  Ξέρω παλικάρια εδώ που τα ΖΟΥΝ!! Τους σπιτώνουν και τους αγοράζουν μέχρι και τα ρούχα. Μία που πήδαγα η αδερφή της τα έφτιαξε με έναν απο Νότια Αφρική και δεν είχε να πληρώσει τα εισητήρια να γυρίσει πίσω και του τα πλήρωσε αυτή!! Τα ίδια και με ένα Τούρκο που ήξερα (εμφανίσημο) που τα έτρωγε απο κάποιες εδώ πουλόντας έρωτα!! Για αυτό λέω γελάω με Kman που λέει πως οι Πολωνέζες ψάχνουν για λεφτά..Πραγματικά είναι ο μόνος που πληρώνει POLAND..Εντελώς αποτυχία..Έχω γωρίσει πάνω απο 200 ποτέ δεν ζητήθηκε ούτε ένα ευρώ απο καμία..

Ουκρανέζες
Χρηματικές απαιτησεις απλά πρέπει να τα σκας τέλος.Και να τα σκάς χοντρά..Σου λένε στα ίσα θέλω λεφτά να πληρώσω ενοίκιο ή πάντα ζητάνε ποτά στα μαγαζία να πληρώσεις.Όποια Ουκρανέζα έχω γνωρίσει (πάνω απο 30 σε αριθμό) πάντα ήθελε κάτι απο μένα να δώσω..Με σκέτο έρωτα δεν κατάφερα καμία μέχρι σήμερα (μπορεί να ήμουν και άτυχος, αλλά το στατιστικό δειγμα είναι τεράστιο)

Ρωσσίδες
Χαρακτήρα παίζει τεράστιο ρόλο απο που κατάγεται..Απο Μόσχα και Αγία Πετρούπλη υπάρχουν κορίτσια διαμάντια για να τις παντρευτείς ακόμα.Το τεράστιο μειονέκτημα αν δεν μιλλάς Ρώσσικα δύσκολα τις προσεγγίζεις και Μόσχα,Αγια Πετρούπολη είναι πανάκριβα για σεξοτουρισμό οπότε το παλέυεις στα Ελληνικά νησιά.

Ελληνίδες
Εμφάνιση μέχρι 25 πολύ καλές..Πολύ καλύτερες απο τις Πολωνέζες..Απο 30 και πάνω (παλία γενεά) μπάζα!!!
Χαρακτήρα τις ξέρετε τις μεγαλώνει η μαμα απο μικρές με τη θεωρία πως μην ανοιγεις τα πόδια έυκολα και να το χρησιμοποιείες για να κερδίσεις κάτι στην ζωή σου.Αυτό το κάτι ειναι το καλό παιδί με λεφτά και απο καλή οικογένεια..Δεν σου παίρνουν το χρήμα άμεσα σαν τις Ουκρανέζες αλλά θα σε εξετασουν απο πάνω μέχρι κάτω και πρέπει να τικάρουν πολλά ν για να σου κάτσουν τελικά..

The Enlightened One!

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Πολωνέζες

Ουκρανέζες

Ρωσσίδες

Ελληνίδες

Δεν είναι ακριβώς έτσι.
1.Πολωνέζες:Οι μεγαλύτερες κωλάρες βυζάρες στο ανατολικό μπλοκ σαφώς όμως πιο παχουλές από Ουκρανέζες Ρωσίδες σκεφτείτε κατά μέσο όρο γύρω στα 5-10 κιλά βαρύτερες.Σώματα που γαμούν με τα καλοσχηματισμένα σλαβικά πόδια,στο πρόσωπο ως επί το πλείστον μπουγατσόφατσες με μεγάλες μύτες.Ο συνηθισμένος συνδυασμός στην Πολωνία είναι οχτάρι σώμα πεντάρι πρόσωπο.Το αντίθετο από Ελλάδα.Οι Ρωσίδες Τσέχες στο πρόσωπο λένε πολύ περισσότερο κυρίως λόγω συμμετρικής μύτης και παχιών χειλιών(τσιμπουκόχειλα).
Οικονομικά οι Πολωνέζες σαφώς οικονομικότερες από τις Ρωσίδες όχι όμως οι μουνάρες Πολωνέζες που πρακτικά είναι απλησίαστες.Ρωσίδα μουνάρα είναι απόλυτα εφικτή αν διαθέσεις το ανάλογο κασέρι Πολωνέζα όχι.Ρωσίδα εξάρι τρώει τα τριπλά από Πολωνέζα εξάρι.Ομως Πολωνία φτάνεις μάξιμουμ μέχρι εφτάρι για πολλούς λόγους ενώ Ρωσία μπορείς να γαμήσεις και εννιάρι.
Συμπεριφορά από Πολωνέζες:Πολύ χάλια όλο γκρινιάζουν,βαριέσαι αμέσως.Πολλά παλαβά πράγματα.

2.Ρωσίδες:Φοβερά σώματα και καλοσχηματισμένα σλαβικά πόδια πλην όμως άβυζες και άκωλες.Οικονομικές απαιτήσεις στο Θεό.Τρώνε συνέχεια όπου βρουν.Συμπεριφορά άψογη σε κάνουν να νιώθεις εκπληκτικός άντρας.Βασικά κατέχουν την τέχνη να γίνονται ελκυστικές.Είναι και high class γκόμενες πολύ παρουσιάσιμες που ξέρουν να ντύνονται να φέρονται κτλ ενώ οι Πολωνέζες συχνά είναι χωριό φανταστείτε καράβλαχες από Κιλκίς,Κοζάνη κτλ.Κόστος Ρωσίδων το ύψιστο στις Σλάβες.Ούτε Πολωνέζες ούτε Ουκρανές τολμούν να ζητήσουν γούνες και αυτοκίνητα όπως κάνουν οι Ρωσίδες.Γενικά οι Ρώσσοι είναι της υπερβολής ζουν για μια βραδιά.

3.Ουκρανέζες:Πολύ λεπτότερες από τις Πολωνέζες με αρκετά αξιοπρεπή βυζιά όχι όμως τα τιτανικά των Πολωνέζων.Ντύσιμο σικ αλλά φτηνιάρικα ρούχα.Γενικά πάρα μα πάρα πολύ μέικ απ και αρώματα όπως και οι Ρωσίδες.Πάντα στην τρίχα πάντα με τακούνια.
Συμπεριφορά:Σκατά.Τελείως dysfunctional και mental με φοβερά σκαμπανεβάσματα.Πολλές φορές δύστροπες και ανυπόφορες.Ομως πάντα στήνουν κώλο παρά τα πείσματα.
Κόστος:Μπαμ και κάτω ξοδεύεις μόνο μία φορά όχι διαρκώς όπως με τις Ρωσίδες.Συχνά κοιτούν να εκμεταλευτούν ζητάνε πάνω από την αξία τους από τον ξένο επειδή δεν ξέρει τις πραγματικές τιμές της αγοράς.Κοστίζουν όμως λιγότερο από τα μισά από τις Ρωσίδες.Ομως Ουκρανία ενώ θα γαμήσεις ανετότατα εφτάρι αντίθετα με Πολωνία όπου θα δυσκολευτείς,τα εννιάρια είναι πρακτικά απλησίαστα σε σχέση με Ρωσία απλά γιατί δεν υπάρχουν αρκετά εννιάρια.
Συνεπώς είναι θέμα budget:
1.Για σχετικά άφραγκο που τη βγάζει με εξαράκια νο. 1 επιλογή Πολωνία.
2.Για μέσο όρο ή κάπως ευκατάστατο που διαθέτει αλλά όχι υπερβολικά,χαλαρά Ουκρανία για τα άπειρα εφτάρια.
3.Για πολύ κονομημένους καραμπουζουκλήδες που πάνε για το ανφάν γκατέ τις απόλυτες υπερμουνάρες Ρωσία.
Είναι και θέμα του τι ψάχνει κανείς ποσότητα ή ποιότητα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
kman αυτά που γράφεις είναι απλά για γέλια..Θα συγκρίνεις Ελληνίδα με Πολωνέζα στο θέμα των χρημάτων? Μας δουλέυεις? Έχεις μεγαλώσει Ελλάδα?Πατάς ποτέ στην πατρίδα?

Η Πολωνέζα έχει μεγαλώσει (όπως οι περισσότερες στην Ευρώπη) σε ένα σπίτι το πολύ 50 τ.μ. και έχει μάθει να ζεί συνετά και σε χαμηλούς τόνους..Θα πάει και τις διακοπές all inclusive..Το σπίτι που νοικιάζω Βαρσοβία 45 τ.μ στο κέντρο, όλες μου λένε είναι μια χαρά πολύ ωραίο μην το αλλάξεις..

Όταν νοίκιαζα παλία Αθήνα ένα 50 τ.μ. με δούλευαν όλες..Θέλαν καινούριο και ρετιρέ..Καλά δεν σου λέω για τις απαιτήσεις που είχαν για διακοπές οι Ελληνίδες που έκανα σχέση,το αυτοκίνητο που θέλαν να έχω και τα μαγαζιά που θέλαν να τις πηαγαίνω..Η πιο απαιτητική Πολωνέζα είναι η τελέυταία λιγότερο απαιτητική Ελληνίδα...Τώρα με την κρίση Ελλάδα έφτιαξε λίγο αλλά παλία οι απαιτήσεις τους ήταν στον θεό..

Το να μπαίνεις εδώ και να γράφεις πως Πολωνέζες κοιτάνε χρήμα σε ανθρώπους που ζόυν Ελλάδα δίπλα στις πιο απαιτητικές γκόμενες του πλανήτη είναι απλά για γέλια.Οι φίλες που έχω Αθήνα μου λένε ανοιχτά ψάχνω πλούσιο γαμπρό να φτιάξω την ζωή μου..Και μιλάμε για κανονικές κοπέλες με την δουλειά τους..Οι αντίστοιχες Πολωνέζες που ξέρω εδώ στα αρχίδια τους..Απλά κάποιον να τον ελέγχουν ψάχνουν..Χέστηκαν αν έχει χρήμα ή όχι..Αυτό με το χρήμα που γράφεις γενικά είναι η μεγαλήτερη παραπληροφόρηση που έχει δοθεί ποτέ σε αυτό το forum..

Έχω γράψει χιλλιάδες φορες το ξαναγράφω..Ο λόγος που ασχολούμε με τις Πολωνέζες ακόμα είναι καθαρά η απόρριψη τους για το χρήμα..Αλλιώς με τον καμένο εγκεφαλό τους, με τον σπαστικό τους χαρακτήρα και με την εμφάνιση που είναι μέτρια δεν θα ασχολιόμουν καν...Δεν βρίσκεις εύκολα γκόμενες να αγνοούν το χρήμα όμως..

Και μην μου πείς το γνωστό παραμύθι δεν κοιτάνε σε μένα το χρήμα..Πώς όπου πάω κοιτάνε το χρήμα εκτός απο Πολωνία..Ασέ τα έχεις μπερδέψει..τράβα Ουκρανία άδικα παλεύεις εδώ..

Πάλι τα ίδια θα γράφουμε?Σου λέω είχα Πολωνέζες που τις πλήρωνα και τάιζαν άλλους έχουν πολλά πρόσωπα πώς το λένε.Για κάθε έναν φτωχό που λες οτι ερωτευτήκανε και τον πλήρωναν σου λέω οτι υπάρχει και ένας σπονσοράς που ταυτόχρονα τις τάιζε.Απλά βλέπεις τη μία πλευρά ενώ εγώ έχω βρεθεί σε όλες.Και τζάμπα έχω γαμήσει και με βοηθήσανε όταν βρέθηκα σε δύσκολες καταστάσεις τα ξέρω όλα αυτά.Είναι όμως μόνο η μία πλευρά του νομίσματος.Υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά του σλαβικού κόσμου.
Σλάβες και Μεσογειακές που να απορρίπτουν το χρήμα απλά δεν υπάρχει.Είναι συμβίβαστο με το όλο πλαίσιο της κοινωνικής λειτουργίας και βασικά με τα γονίδια στην περιοχή.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Τις Ελληνίδες θα τις συγκρίνεις με τις άλλες μεσογειακές Ιταλίδες Ισπανίδες και θα δεις οτι υπερέχουν.Οι Ελληνίδες έχουν τα ωραιότερα πρόσωπα για χύσιμο στην Ευρώπη οι Ευρωπαίοι χύνουν αυτόματα όταν τις βλέπουν.Ελα Βόρεια να δεις τι μπάζο κυκλοφορεί στα πρόσωπα και τι χάλια ντυσίματα και κουρέματα παίζουν.
Οι Πολωνέζες είναι απλά εξαιρετικά εύκολες και προσεγγίσιμες ας πούμε 10 φορές ευκολότερες και 100 φορές πιο προσεγγίσιμες από τις Ελληνίδες και έχουν τον πήχυ των απαιτήσεων από τους άντρες στο πάτωμα.Μία Ελληνίδα δε θα άγγιζε τους άντρες που επιλέγει η Πολωνέζα ούτε με σκατένιο μπαστούνι.Είναι βέβαια και η νοοτροπία πριγκιπέσσας που έχουνε οι Ελληνίδες.
Για πουτσαράδες που προτιμούν το εύκολο γαμήσι εντός ΕΕ η Πολωνία είναι μονόδρομος.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Τις Ελληνίδες θα τις συγκρίνεις με τις άλλες μεσογειακές Ιταλίδες Ισπανίδες και θα δεις οτι υπερέχουν.Οι Ελληνίδες έχουν τα ωραιότερα πρόσωπα για χύσιμο στην Ευρώπη οι Ευρωπαίοι χύνουν αυτόματα όταν τις βλέπουν.Ελα Βόρεια να δεις τι μπάζο κυκλοφορεί στα πρόσωπα και τι χάλια ντυσίματα και κουρέματα παίζουν.
Οι Πολωνέζες είναι απλά εξαιρετικά εύκολες και προσεγγίσιμες ας πούμε 10 φορές ευκολότερες και 100 φορές πιο προσεγγίσιμες από τις Ελληνίδες και έχουν τον πήχυ των απαιτήσεων από τους άντρες στο πάτωμα.Μία Ελληνίδα δε θα άγγιζε τους άντρες που επιλέγει η Πολωνέζα ούτε με σκατένιο μπαστούνι.Είναι βέβαια και η νοοτροπία πριγκιπέσσας που έχουνε οι Ελληνίδες.
Για πουτσαράδες που προτιμούν το εύκολο γαμήσι εντός ΕΕ η Πολωνία είναι μονόδρομος.

Πολωνέζες
Χρηματικές απαιτησεις απο σένα - ΜΗΔΕΝ ή μπορεί και μείον να πληρώνουν αυτες μερικές φορές!!!!  Ξέρω παλικάρια εδώ που τα ΖΟΥΝ!! Τους σπιτώνουν και τους αγοράζουν μέχρι και τα ρούχα. Μία που πήδαγα η αδερφή της τα έφτιαξε με έναν απο Νότια Αφρική και δεν είχε να πληρώσει τα εισητήρια να γυρίσει πίσω και του τα πλήρωσε αυτή!! Τα ίδια και με ένα Τούρκο που ήξερα (εμφανίσημο) που τα έτρωγε απο κάποιες εδώ πουλόντας έρωτα!! Για αυτό λέω γελάω με Kman που λέει πως οι Πολωνέζες ψάχνουν για λεφτά..Πραγματικά είναι ο μόνος που πληρώνει POLAND..Εντελώς αποτυχία..Έχω γωρίσει πάνω απο 200 ποτέ δεν ζητήθηκε ούτε ένα ευρώ απο καμία..

Ουκρανέζες

Ρωσσίδες

Ελληνίδες

Πάλι τα ίδια θα γράφουμε?Σου λέω είχα Πολωνέζες που τις πλήρωνα και τάιζαν άλλους έχουν πολλά πρόσωπα πώς το λένε.Για κάθε έναν φτωχό που λες οτι ερωτευτήκανε και τον πλήρωναν σου λέω οτι υπάρχει και ένας σπονσοράς που ταυτόχρονα τις τάιζε.Απλά βλέπεις τη μία πλευρά ενώ εγώ έχω βρεθεί σε όλες.Και τζάμπα έχω γαμήσει και με βοηθήσανε όταν βρέθηκα σε δύσκολες καταστάσεις τα ξέρω όλα αυτά.Είναι όμως μόνο η μία πλευρά του νομίσματος.Υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά του σλαβικού κόσμου.
Σλάβες και Μεσογειακές που να απορρίπτουν το χρήμα απλά δεν υπάρχει.Είναι συμβίβαστο με το όλο πλαίσιο της κοινωνικής λειτουργίας και βασικά με τα γονίδια στην περιοχή.

Συνημμένα

• 0.jpg
    0.jpg
    9 KB · Εμφανίσεις: 25

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι Πολωνέζες είναι απλά εξαιρετικά εύκολες και προσεγγίσιμες

Kαι εδώ ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από εξαιρετικά εύκολες και προσεγγίσιμες Πολωνέζες .
Koπιάστε όσοι έχετε πάθει τενοντίτιδα από τη  :jerking: να  :knockinb:!
Serdecznie zapraszamy do Polski!  :grin:

Συνημμένα

• IMG-1434673126815-V.jpg
    IMG-1434673126815-V.jpg
    392,6 KB · Εμφανίσεις: 37

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν ισχύουν αυτά που γράφει ο Dr. Love.Είναι δυνατό κάποιος να λέει οτι οι Ρωσίδες είναι φτηνότερες από τις Ουκρανέζες?Αμα ήταν έτσι όλοι θα τρέχανε στη Ρωσία.Η οτι οι Ελληνίδες είναι ωραιότερες από τις Πολωνέζες?Η οτι οι Ουκρανέζες φέρονται νορμάλ?
Γενικά το πρόβλημα είναι οτι όλοι κρίνουν με βάση το γενικό πλαίσιο.Το γενικό πλαίσιο δεν παίζει κανένα ρόλο.Σημασία έχουν τα ειδικά χαρακτηριστικά.
Γενικά γαμήστε το γενικό πλαίσιο την ομαλότητα τους μέσους όρους κτλ.Είναι όλα θέμα niche.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν ισχύουν αυτά που γράφει ο Dr. Love.Είναι δυνατό κάποιος να λέει οτι οι Ρωσίδες είναι φτηνότερες από τις Ουκρανέζες?Αμα ήταν έτσι όλοι θα τρέχανε στη Ρωσία.Η οτι οι Ελληνίδες είναι ωραιότερες από τις Πολωνέζες?Η οτι οι Ουκρανέζες φέρονται νορμάλ?
Γενικά το πρόβλημα είναι οτι όλοι κρίνουν με βάση το γενικό πλαίσιο.Το γενικό πλαίσιο δεν παίζει κανένα ρόλο.Σημασία έχουν τα ειδικά χαρακτηριστικά.
Γενικά γαμήστε το γενικό πλαίσιο την ομαλότητα τους μέσους όρους κτλ.Είναι όλα θέμα niche.

Πολυπλοκος και προχωρημενος τροπος σκεψης, ο πολυς κοσμος δε τα καταλαβαινει αυτα . Η Γερμανια τι λεει?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Kαι εδώ ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από εξαιρετικά εύκολες και προσεγγίσιμες Πολωνέζες .
Koπιάστε όσοι έχετε πάθει τενοντίτιδα από τη  :jerking: να  :knockinb:!
Serdecznie zapraszamy do Polski!  :grin:

o darkman εισαι τυπε?  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

URL]]

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολυπλοκος και προχωρημενος τροπος σκεψης, ο πολυς κοσμος δε τα καταλαβαινει αυτα . Η Γερμανια τι λεει?

Γερμανία αν είσαι πάνω από 40 είσαι τελειωμένος.Εδώ παίζουν κατηγορίες.Αμα είσαι δεκαοχτάρης μέχρι τριαντάρης το πολύ μια χαρά γαμάς.Γιατί πάνε με συνομιλήκους τους άντε 2-3 χρόνια διαφορά.Αν και οι Γερμανίδες είναι πολύ βαρετές και αρρενωπές προσωπικά δεν τις βλέπω σα γυναίκες.Εγώ σα να είναι άντρες τους φέρομαι αν και δεν τους αρέσει αυτό.Αλλά είναι αντράκια να μην πω πιο άντρες από τους Γερμανούς.
Γενικά στη Γερμανία δε γουστάρουν τη νοοτροπία Weibchen ψηλοτάκουνα,φορέματα,μακιγιάζ κτλ προτιμούν σπορτέξ,κοντά μαλλιά για να μην έχουν πρόβλημα στη δουλειά,αθλητικά ρούχα,και καθόλου μέικ απ σκατά δηλαδή.Γενικά στη Γερμανία όλα έχουν σχέση με τη δουλειά οι γκόμενες πρέπει να είναι αρρενωπές για να είναι ανταγωνιστικές και δεν έχουν ανάγκη τα λεφτά αφού τα βγάζουν μόνες τους με τη δουλειά.Οπότε είναι χάλια εκτός από Μόναχο,Αμβούργο,Ντύσελντροφ Βερολίνο όπου παίζουν πολλά μουνάκια και κυρίως Βαλκάνιες και Σλάβες.Επίσης καλές είναι οι φοιτητουπόλεις.
Αν πας να καμακώσεις Γερμανίδα στο δρόμο τρως αμέσως χεστήρι.Καμία σχέση με Πολωνία,Τσεχία κτλ.
Με τους Βαλκάνιους παίζει γενικά ένα πρόβλημα λόγω έμφυτης ανωτερότητας που έχουμε οπότε δημιουργούνται συνέχεια προστριβές.Μετά τον Τούρκο αυτό που σιχαίνονται πιο πολύ οι Γερμανοί είναι τον πουτσαρά Βαλκάνιο.

Ας πούμε ένας καλοντυμένος σαραντάρης στην Ουκρανία σκίζει σε dt ένα συνηθισμένο τριαντάρη στην Ουκρανία όποια εμφάνιση και αν έχει ο τελευταίος.Στη Γερμανία ο τριαντάρης τον έχει το σαραντάρη για πρωινό και με ποδήλατο να κυκλοφορεί και ο άλλος να έχει Μερσεντές.
Γενικά είναι πολύ σκατά τα πράγματα στις γερμανοειδείς χώρες.Ευτυχώς που υπάρχει ο σλαβικός πολιτισμός.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Γερμανία αν είσαι πάνω από 40 είσαι τελειωμένος.Εδώ παίζουν κατηγορίες.Αμα είσαι δεκαοχτάρης μέχρι τριαντάρης το πολύ μια χαρά γαμάς.Γιατί πάνε με συνομιλήκους τους άντε 2-3 χρόνια διαφορά.Αν και οι Γερμανίδες είναι πολύ βαρετές και αρρενωπές προσωπικά δεν τις βλέπω σα γυναίκες.Εγώ σα να είναι άντρες τους φέρομαι αν και δεν τους αρέσει αυτό.Αλλά είναι αντράκια να μην πω πιο άντρες από τους Γερμανούς.
Γενικά στη Γερμανία δε γουστάρουν τη νοοτροπία Weibchen ψηλοτάκουνα,φορέματα,μακιγιάζ κτλ προτιμούν σπορτέξ,κοντά μαλλιά για να μην έχουν πρόβλημα στη δουλειά,αθλητικά ρούχα,και καθόλου μέικ απ σκατά δηλαδή.Γενικά στη Γερμανία όλα έχουν σχέση με τη δουλειά οι γκόμενες πρέπει να είναι αρρενωπές για να είναι ανταγωνιστικές και δεν έχουν ανάγκη τα λεφτά αφού τα βγάζουν μόνες τους με τη δουλειά.Οπότε είναι χάλια εκτός από Μόναχο,Αμβούργο,Ντύσελντροφ Βερολίνο όπου παίζουν πολλά μουνάκια και κυρίως Βαλκάνιες και Σλάβες.Επίσης καλές είναι οι φοιτητουπόλεις.
Αν πας να καμακώσεις Γερμανίδα στο δρόμο τρως αμέσως χεστήρι.Καμία σχέση με Πολωνία,Τσεχία κτλ.
Με τους Βαλκάνιους παίζει γενικά ένα πρόβλημα λόγω έμφυτης ανωτερότητας που έχουμε οπότε δημιουργούνται συνέχεια προστριβές.Μετά τον Τούρκο αυτό που σιχαίνονται πιο πολύ οι Γερμανοί είναι τον πουτσαρά Βαλκάνιο.

δεν γουσταρουν δηλαδη ελληνικον πουτσον ?  :S :S :S :S :S :S :S

hqdefault.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Γερμανίδες που τραβιούνται με μετανάστες είναι εξαιρετικά λίγες αναλογικά και συνήθως οι ασχημότερες.Αλλά είναι χάλια το κλίμα βασικά δεν έχεις όρεξη να τις κυνηγήσεις.Ο ξένος έτσι κι αλλιώς είναι αποκλεισμένος από όλα τα πάρτυ και τα event που κάνουν οι Γερμανοί για να γνωρίσουν γκόμενες.Αν ενδιαφέρεσαι θα φας απλά είναι δύσκολο να καυλώσεις με την εμφάνιση που έχουν οι γκόμενες εδώ.Οσοι καταφέρνουν να καυλώσουν και είναι μικροί τρώνε.
Για Γερμανία το καλύτερο είναι να ταξιδεύεις συχνά σε σλαβικές χώρες να καυλώνεις και μετά να την πέφτεις λόγω καύλας στις Γερμανίδες.Αλλιώς είναι αρκετά δύσκολο θέλει φαντασία.
Επίσης άλλο οι Γερμανίδες στα ελληνικά νησιά με τα μπούτια και τους κώλους έξω στη ζέστη και άλλο στη Γερμανία.Γενικά ούτε προκλητικά ντυσίματα παίζουν εδώ ούτε τακούνια ούτε βυζούμπες ούτε τίποτα.Αφού ακόμα και οι Σλάβες διαμαρτύρονται με την κατάσταση των γυναικών εδώ Τσέχες μου λένε τι χάλια είναι αυτές οι Γερμανίδες ούτε κώλους έχουν ούτε βυζιά ούτε τίποτα.Οι Γερμανοί άντρες είναι ήρωες βλέπω συχνά πολύ ωραίους τύπους με μπάζα τετράπαχες με αντρικές φωνές τατουάζ,πράσινα μαλλιά και πίρσινγκ γενικώς στα αρχίδια τους όλα ούτε που τις ενδιαφέρει να φτιάχνονται για να αρέσουν στους άντρες.Ενώ οι κακομοίρηδες οι Γερμανοί προσπαθούν δε θα δεις ποτέ απεριποίητο αξύριστο ή βρωμύλο.Ενώ οι γκόμενες ό,τι να ναι.Βασικά θεωρούν δεδομένο οτι οι άντρες καυλώνουν και θέλουν κάπου να τον χώσουν δεν τις νοιάζει για τα λεφτά και έτσι φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση.
Ενα τεράστιο πρόβλημα των Γερμανίδων εκτός από την αβυζία,ακωλία(μιλάμε για αντρικούς στενούς κώλους και βυζιά συχνά μικρότερα από αυτά των αντρών) είναι τα στραβά πόδια που είτε είναι λεπτά σαν πελαργού όταν είναι λεπτές είτε είναι τετράπαχα σαν μπούτια ελέφαντος αν είναι χοντρές(όπως είναι στο 60%).Καμία σχέση με τα τρομερά καλοσχηματισμένα σλαβικά πόδια ακόμα και με τα πόδια των Ελληνίδων που είναι κλάσεις ανώτερα.Τουλάχιστον οι Ελληνίδες έχουν κώλους στη Γερμανία άμα δεις σοβαρό κώλο είναι πάντα μεσογειακός ή πολωνικής προέλευσης.Τις Γερμανίδες τις σώζουν τα μαλλιά που είναι ξανθά και πυκνότερα από αυτά των Πολωνέζων που έχουν αραιά και οι μύτες που είναι συμμετρικές και πιο κλασσικές.Δεν έχουν όμως με τίποτα τα παχιά τσιμπουκόχειλα των Σλάβων γυναικών και έχουν τετράγωνα πηγούνια που τους δίνει αρρενωπό χαρακτήρα.(οι Σλάβες έχουν στρογγυλά).
Επίσης οι Γερμανίδες δε φοράνε ποτέ σκουλαρίκια όπως οι Σλάβες και ποτέ τακούνια.Είναι πολύ πρακτικές και έτσι μοιάζουν πιο πολύ με άντρες παρά με γυναίκες.Αν πιεις πολύ μπορεί όμως και να καυλώσεις.Οι Γερμανοί με την πολλή μπύρα τα καταφέρνουν καλά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ολα ξεκινούν από τη θέση των γυναικών στις σλαβικές χώρες.Βασικά η μόνη ελπίδα μιας Σλάβας να ξεφύγει από τη μιζέρια είναι να βρει έναν πλούσιο γαμπρό.Δεν υπάρχουν ούτε φεμινισμοί όπως στη Δύση ούτε οικογένεια όπως στις μεσογειακές χώρες να τις προστατεύουν.Στον εργασιακό χώρο θεωρούνται bass class δεν έχουν καμιά ελπίδα.Η μόνη ελπίδα για promotion είναι αν δίνει καλά τσιμπούκια.Αλλά βασικά καμία Σλάβα δε θέλει να θυσιαστεί για την καριέρα.Το θεωρεί μαλακία.Θεωρεί πολύ προτιμότερο να βάφεται να φτιάχνεται να τσιμπουκώνει και να τα τρώει από άντρες.Και καλά να περνάει και να μη φθείρεται και τη σιλουέτα της να φροντίζει.Το μοντέλο της σκληρά εργαζόμενης καριερίστριας είναι η απόλυτη μαλακία για τις Σλάβες.Καμία δε ζηλεύει τέτοιες γυναίκες.Αντίθετα όλες ζηλεύουν όσες τυλίγουν και γειώνουν πλούσιους.
Ευτυχώς η μαλακία της ΕΕ με τους φεμινισμούς και τα δικαιώματα των γυναικών δεν έχει διεισδύσει ακόμα στις σλαβικές χώρες γιατί οι Σλάβοι αντιδρούν και ρίχνουν ξύλο και οι γκόμενες θεωρούν μαλακία να μην μπορούν να πουλήσουν το μουνί τους.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

"Είναι δυνατό κάποιος να λέει οτι οι Ρωσίδες είναι φτηνότερες από τις Ουκρανέζες?"...Αυτο κατάλαβες εσύ απο αυτά που έγραψα!! Για να πηδήσεις μια Ουκρανέζα ο μόνος τρόπος είναι με χρήμα..Δεν υπάρχει κανένας άλλος!! Κυρίως τώρα που έχει καταστραφεί οικονομικά η χώρα.Για μένα οι Ουκρανέζες είναι οι μεγαλύτερες πουτάνες στον πλανήτη γή..Καθαρά πούστικος,συμφεροντολόγος λαός που κοιτάει μόνο την εκμετάλευση των άλλων.

Οι Ρωσσίδες σου έγραψα και εσκεμένα το αγνόησες πως μπορέις να πετύχεις μέχρι και κοπέλα για γάμο.. Εσύ έχεις στο μυαλό σου πως όλες οι κοπέλες στον πλανήτη είναι καθαρά θέμα ποσού κυρίως οι σλάβες!! υπάρχουν Ρωσσίδες μορφωμένες και με πολύ χρήμα που δεν δεν μπορεί να τις συναγωνιστεί καμία στην υφηλιο!! Ποίος να πάει στη  ρωσσία? Ποιος να τρέξει? Και τι να πετύχει? Να πάει Μόσχα κάποιος με βιοτικό επίπεδο 10 φορές πάνω απο την Ελλάδα και με κόστος γκαρσονιέρας 1200 ευρώ? Με τι να μιλήσει με Αγγλικά? έγραψα χωρίς Ρώσσικα καμία ελπίδα..

"οι Ελληνίδες είναι ωραιότερες από τις Πολωνέζες"...Απομονώνεις φράσεις...Έγραψα μέχρι τα 25 η νέα γενία είναι πολύ ανώτερη στην Ελλάδα η παλία γενία είναι μπάζα..Τα Matures Poland είναι πολύ καλύτερα..Και εσύ ο ίδιος το παραδέχτεικες.

Εγώ προσπαθώ να σου βάλω μυαλό γιατί αν και μεγαλύτερος έχεις χάσει την μπάλα..Δεν ξέρω κανέναν να έρχεται Πολωνία να πηδήσει με λεφτά!! Πρέπει να είσαι ο μόνος σε όλη την χώρα..Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πάς ουκρανία πραγματικά..Δεν υπάρχει πιο άκυρη κίνηση..Αυτοί που λές πως τρέχουν εδώ που είναι μεγάλη συζήτηση γιατί έρχονται και τι πετυχαίνουν, ΄΄ερχονται κυρίωα  για χαβαλέ να πιούν να χορέψουν με φίλους και αν κάτσει τίποτα έκατσε. Μην χάνεις τον χρόνο σου και τα λεφτά σου στόχευσε σωστά!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom