Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 886K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στο οτι δεν πανε καλα εχεις δίκιο  :2funny: παντος μπορει να το παιζουν οτι ειναι υπερανω χρηματων αλλα για να βαλουν στοχο να σε παντρευτουνε κοιτάνε αν εχεις διαμερισμα και γενικα τι εχεις ή όχι.Αν το παιξεις εξυπνα τους υποσχεσε γάμο και της εχεις απο κάτω μεχρι να καταλαβουν οτι της δουλευεις και να σε  :s&m_2: :2funny:.Θελουν προσοχη παντος γιατι γινονται επικυνδινες.

Ειπαμε δε κοιτανε διαμερισματα κλπ!! Ουτε λεφτα! Σου ειπα τι κοιτανε : να εισαι αρκετα πυρφορος για να σε κανουν οτι θελουν αυτες. Μια και ειναι πολυ πεισματαρες και κομπλεξικες, σχεδον νευρασθενικες.
Αφου τα βλεπω αυτα που σου λεω, δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου. Βλεπω ποιους διαλεγουν με ποιους πανε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μαλιστα - και θα το δειτε αυτο- σε μερικα χρονια θα γινει το εξης εδω. Θα αντιστραφουν τα πραγματα, οι αντρες οι πολωνοι θα πηγαινουν με ξενες και τις πολωνες θα τις απαξιωνουν ολοι. Οι νεες γενιες των αντρων ειναι το αντιθετο. Ενω οι παλιες ηταν οι σβερκοι με τα ξυρισμενα κεφαλια και τους χωριατικους τροπους,οι νεοι σημερα ειναι πιο ευγενικοι μορφωμενοι, εμφανισιμοι, πολλοι εχουν καλες δουλειες, χρηματα και ειναι πολυ πιο ανοιχτομυαλοι και προοδευτικοι απο πολλες κοπελες εδω. ( υπαρχουν φυσικα ακομη και αρκετοι βλαχοι ). Αλλα ενω οι γυναικες εμφανισιακα ασχημαινουν, οι αντρες βελτιωνονται σαφως. Αυριο μεθαυριο θα υπαρχουν ζευγαρια πολωνος - ξενη και οι γυναικες θα μενουν στο ραφι.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ελλαδα περνας πολυ καλυτερα απο Πολωνια. Και με λιγοτερα λεφτα. Αλλα ας πουμε με τα ιδια πχ 2000 ενας φυσιολογικος ανθρωπος που θα προτιμουσε να ζει? Στο Λοτζ η το Κατοβιτσε η στα νοτια προαστια πχ η στα Χανια ? Καμια σχεση.

Εγω παντως αν μου ελεγες 10 000 στο Λουτζ το Κατοβιτσε η το Ποζναν και 1000 στην Αθηνα, θα ελεγα με κλειστα ματια Αθηνα.
αν σ αρεσει το μουνι η  ελλαδα ειναι καταρα για το 90%
ουκρανια ευλογια
αν σ αρεσει η κουζινα η ωραια θαλλασα το ακριβως αναποδο
αν σ αρεσουν κ τα δυο?
δεν συνδιαζονται..αν εισαι νεος μεχρι 30 το πολυ ισως συνδιαζονται σε καποοιο μερος με πολλες νατ τουριστριες τουριστριες πχ παραλια κατερινης
οικονομικα η γνωμη μου ειναι με 500-1000ε το μηνα μενεις ελλαδα
δεν θαγαμησεις πουθενα μαζικα με τα λεφτα αυτα εκτος αν εισαι φοιτητης σε αντ χωρα
γιατι 700-800 κοστιζει ενα καλο διαμερισμα κ το φαι οπου κ ναπας
οποτε με 300-400 καθαρα δεν παιζεις τιποτα
με 2000+ ομως παιζεις δυνατη μπαλλα σε οποια πολη ουκρανιας εκτος κιεβου -οδεσας
υγ μιλαω για μονιμη διαμονη κι ικανοποιητικη συνενοηση
οχι τουριστας με 2000 ευρω,,αυτος θα γαμησει 20ωρες συνολο με 1000-1300ε θα χαλσει κι αλλα 600-700 σε γυρω γυρω κ αυτο ηταν

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ειπαμε δε κοιτανε διαμερισματα κλπ!! Ουτε λεφτα! Σου ειπα τι κοιτανε : να εισαι αρκετα πυρφορος για να σε κανουν οτι θελουν αυτες. Μια και ειναι πολυ πεισματαρες και κομπλεξικες, σχεδον νευρασθενικες.
Αφου τα βλεπω αυτα που σου λεω, δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου. Βλεπω ποιους διαλεγουν με ποιους πανε.
φιλε φιντελ
εχω παει απο καναδα μεχρι μολδαβια κι εχω γαμησει σε αλλες 20χωρες
δεν παιζει αυτο που λες πουθενα κι ειδικα σε ανατ χωρα
οτι κ ναναι η πολωνια,μονο κρακοβετσ ειχα παει 3 μερες ,παλια,παντου η οικον ανεση το καλο μαξι κ σπιτι σου δινουν απειρους ποντους ειδικα στο ξεκινημα σε οποια φαση
τωρα δικιο εχδεις αν εισαι τραχανας οτι κ ναχεις μετα μπορει να φας κοκκινες,,εκτος ουκρανια που αν εχεις χρημα κ φαινεται γαμας 101% οσο μαλ,,ας κ νασαι.. :grin:

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
δεν νομιζω να χει ο μιτσος παει ουκρανια προσφατα
είχε πάει οντέσα από χισινάου πριν κανα δύο χρόνια για σαββατοκύριακο

izvinite :grin: γαμησε μια πουτάνα τελειωμένη με κυταρίτιδα χαχαχα δεν τα λέω εγώ ο χάρης τα έγραψε  :2funny: :2funny: :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
είχε πάει οντέσα από χισινάου πριν κανα δύο χρόνια για σαββατοκύριακο

izvinite :grin: γαμησε μια πουτάνα τελειωμένη με κυταρίτιδα χαχαχα δεν τα λέω εγώ ο χάρης τα έγραψε  :2funny: :2funny: :2funny:
οντεσα ειναι επισης σχετικα  δυσκολη..δεν ειναι κλασικη ουκρανια
ο χαρης δεν γαμαει κανονικες γυναικες ολο κατι παλαβες κυνηγαει απ οτι καταλαβα,,

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ελλαδα περνας πολυ καλυτερα απο Πολωνια. Και με λιγοτερα λεφτα. Αλλα ας πουμε με τα ιδια πχ 2000 ενας φυσιολογικος ανθρωπος που θα προτιμουσε να ζει? Στο Λοτζ η το Κατοβιτσε η στα νοτια προαστια πχ η στα Χανια ? Καμια σχεση.
Ελλαδα θα πας για το ψαρακι σου, το ουζακι σου , την ταβερνουλα σου,το μπανακι σου. Ο κοσμος ειναι πιο ζωντανος.
Aυτό με το ψαράκι μου θύμισες το Χαζοπαύλο  :2funny:τι να το κάνω το ψαράκι? :2funny:και το μπανάκι? :2funny:το ειχα πει και στην τηλεόραση οτι δεν πάω στη θάλασσα να παίρνω το ματάκι μου και να  :jerking: :2funny:.
 Οπως ειπες η νέα γεννιά των Πολωνών αλλάζει και εξευρωπα'ι'ζετε οταν στην Ελλάδα βλέπω να πηγαινουν ολα απο το κακό στο χειρότερο.
 Εγω τωρα πήγα ντίσκο και μετά στο Лента.Ελλάδα δεν έχει τίποτα!η μονη μου διασκέδαση ειναι η Φυλής  :2funny: και κανα σουβλάκι και φαλάφελ που τρώω με τον Πίτσι και τους μπουρδελιάριδες.Ο κόσμος νευρικός και κακός,πρέπει να προσπαθώ να ντυθώ όσο χειρότερα γινεται και να κουβαλάω ενα κινητό που χρησημοποιούσα 10 χρόνια πριν!
 Ολα πανακρυβα!Μιλάμε για τρελλές διαφορές στα ειδη σούπερ μάρκετ.Βαφη μαλλιών 69,99 ρουβλια 0,91 Ευρώ με τη σημερινή εισοτημία στην Ελλάδα η ιδια βαφη είχε 7,8 Ευρώ! :rockon: μην πει κανεις τη μαλακία οτι ειναι αλλη ποιότητα στην Ελλάδα γιατι το κουτί της γράφει και Ελληνικά και Βουλγάρικα και Ρουμάνικα.Απλος στην Ελλάδα σε κλέβουν! :rockon:
 Ελλάδα ντίσκο δεν εχει να πας  :jerking: εκτος αν εισαι πούστης  :2funny: στα κλαμπ θα δεις 10 γυναικες χοντρες και 90 μουσάτους  :2funny:.
 Οσο για τα 24ωρα Υπερμάρκετ τα είδες μαζι ειχαμε πάει οταν ειχες έρθει.Και γαμώ της ανέσεις να πηγαινεις για ψώνια στις 3 το πρω'ι'! :).
 Ελλάδα ειναι ωραια να ερχεσαι για καμια 10αριά μέρες 2 φορές το χρόνο ανοιξη και φθινοπωρο.Για να ζεις μόνιμα είναι δράμα!Τωρα αν καποιος ειναι υπανάπτικτος σαν μερικους εδω μέσα μπορει η Ελλάδα να του φένεται παράδεισος! :2funny:
  Για δε γράφεις για τους Ελληνες που μου έλεγες να γελάσει ο κόσμος? :2funny: για το μουσάτο Συριζέο που ολοι λεγαν οτι γαμάει και σου ζηταγε να του γνωρίσεις καμια γκόμενα  :2funny: για τους αλλους κακομοίρηδες εκει  :2funny:

Συνημμένα

• 11215779_1099094393436583_5119921986623420207_n.jpg
    11215779_1099094393436583_5119921986623420207_n.jpg
    92,6 KB · Εμφανίσεις: 16

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Σας έγραψα και θεωρώ κατανοητό πως δεν είναι εύκολο για κάποιον να το πιστέψει γιατί και εγώ έχω πάιξει μπάλα σε πολλές χώρες και ΠΟΥΘΕΝΑ εκτός μόνο Πολωνίας δεν έχω ζήσει το παρακάτω..

Πολωνία για μένα είναι η μόνη χώρα ακόμα στον πλανήτη ΓΗ δεν ξέρω στον ΑΡΗ (μέχρι και Ινδονησία έχω ταξιδέψει), που το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών ΔΕΝ τους ενδιαφέρει ο άντρας να έχει χρήμα!! Ξέρω δεν μπορείτε να το καταλάβετε, ούτε εγώ μπορούσα αλλά είναι αλήθεια..Για αυτό γελάω με αυτά που γράφει ο kman για τα λεφτά που και καλά προσφέρει..

Πολωνία αυτό που μετράει ειναι κατά πόσο προσκυνάς την γκόμενα ή πας με τα νερά της ή απλά τυγχάνει την στιγμή εκείνη στο καμμένο της μυαλό να της κάνεις το κλίκ.. Οι επιλογές που κάνουν είναι για γέλια..Δεν μπορειτε να καταλάβετε τι ζώ και τι βλέπω κάθε μέρα εδώ..Είναι να πηδήξεις απο τον πέμπτο.

Χτές έπινα καφέ και είδα γκόμενα καλοντυμένη,καλή εμφανησιακά, στην τρίχα με τσάντα σκουλαρίκια κυριλέ γύρω στα 25, να περιμένει τον γκόμενο και έσκασε παλικάρι με καπέλο και πατίνι 9 ώρα το βράδυ!!! Ναι με πατίνι ντυμένος ράπερ..Τους κοίταζα και γέλαγα.. Φιλί στο στόμα και ξεκινησε να προχωράει αυτος με το πατίνι και η γκόμενα δίπλα!! Θεέ μου!!!!!!!!!

Για να καταλάβετε την ψυχολογία των γυναικών εδώ σας λέω μόνο το εξής..Το 8αρι με τις βυζάρες που μου έκατσε μου έκοψε την επικοινωνία..Ο λόγος δείχνει καθαρά την ψυχοσύνθεση τον Πολωνέζων.. Με πήρε τηλέφωνο 2 φορές σε μία ώρα και δεν το σήκωσα!! Τόσο σοβαρός λόγος.. Την μία έχεζα και την άλλη έτρωγα.. Τρελάθηκε!! Η γκόμενα επειδή είναι μουνί στην Πολωνία δεν δέχεται κάποιος που επέλεξε να μην σηκώσει το τηλέφωνο έστω και μία φορά και να απαντήσει στην πριγκίπησα!! Είναι μουνι με βυζία που την κυνηγάνε χίλλια αυνάνια, τέλος..Πρέπει να σε έχει στα τέσσερα.. Μόλις κατάλαβε πως δεν είμαι ταπεινός και στο πάτωμα απλά δεν το συζήτησε καν. Με έβρισε για τον τόσο σοβαρό λόγο και χάθηκε.
Αυτό θέλουν οι Πολωνέζες έναν να πηγαίνει με τα νερά τους και να έχουν το πάνω χέρι. Στο θέμα αυτό είναι χειρότερες απο Ελλεηνίδες!!

Οπότε αν είναι να παίξετε μπάλα μαζί τους, απλά να είστε ταπεινοί,μη το πάιζετε μάγκες εδώ, μην κάνετε επίδειξη πλούτου (θα σας βρίζουν απο μέσα τους), μιλήστε για έρωτα και κάτι θα κάτσει...Μετά θα σας το έχουν βγάλει ξινό αλλά δεν γαμίεται για την αντζέτα..΄

Μπορώ να σας γράφω ιστόριες που είναι για γέλια και για κλάματα μαζί..Ακούστε μια ακόμα που δείχνει τι είναι οι Πολωνέζες.. ΄Έχουμε βγεί με τον φίλο που πέρνει πολύ καλά λεφτά στην εταιρία που δουλέυει με φίλες τους συναδέλφισες και ένα παλικαράκι ετών 25 πρώτη του μέρα στην δουλειά τον πήραν και αυτόν μαζί..Ο φίλος μου γούσταρε την μία απο αυτές ετών 28 αυτή με ταγιέρ και σχετικά καλή εμφάνιση, την έψηνε καιρό..Το παλικαράκι 25 χρονών είχε πρόβλημα, ηταν ψευδός και εντελώς αμίλητος...Μίλαγε κάθε μισή ωρα και κοίταζε το ποτήρι του..Καλά απο ντύσιμο με tshirt και εμφανιση  απλά παιδακι με το κεφάλι σκυμένο..
Μην τα πολυλογώ στο club που πήγαμε μετά η γκόμενα η 28αρα που έψηνε ο φίλος μου καιρό την έπεσε στο μικρό!!! Πάω για τσιγαρο έρχεται και αυτή και της λέω συγνώμη σου αρέσει? Είναι γλυκούλης μου λέει και ήρεμος μου αρέσει αυτο!!!!!!!!!!!! Άφησε τον φίλο μου με καλή εμφάνιση,κοστούμι με 3500 το μήνα, γκόμενα με ταγέρ καριερίστρια για να κάψει την κατάσταση με ενα ψευδό παιδάκι επειδή ήταν ταπείνο...Ε ΟΧΙ!!!! ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΛΩΝΙΑ!!!!!!!!!! Φυσικά στο τέλος δεν έγινε και τίποτα ούτε ο μικρός γάμησε, απλά η μαλακισμένη-η ηλήθια έκαψε την ευκαιρία να ρίξει ενα σωστό γκόμενο (τον φίλο μου), με το καμμένο της Πολωνικό μυαλό..Αυτά εν μπορούν να γίνουν σε άλλη χώρα..Στο μυαλό της θα έλεγε, αυτός είναι όμορφος,καλοντυμένος με λεφτά..Τι να τον κάνω?Δεν μπορ΄να τον ελέγχω..Το ταπεινο παιδάκι το κάνω ότι θέλω..Έτσι απλα΄!!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τον πηρε χαμπαρι τον μικρο ειναι ακινδυνος και αβγαλτος χαχαχαχ,δεν ενδιαφερωταν για τον φιλο σου και εκανε οτι γουσταρε τον μικρο να γλιτωσει απο εσας.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Όχι ρε όλες έτσι κάνουν..Όποτε πάω να το πάιξω σπαλιάρας εξαφανίζονται...Όταν το παίζω αθώο,άβγαλτο παιδί κολλάνε πάνω μου..Αυτή είναι η Poland...Δεν θέλουν άντρες.. απλά θέλουν κάποιον μαλάκα να κάνει τα βίτσια τους και να το έχουν απο κάτω..
Αντίθετα τελέιως απο Ουκρανία που γουστάρουν τους δυνατούς.

Οι ίδιοι οι Πολωνοί το λένε και γελάνε.."Το σπίτι στην Πολωνία το διοικεί η γυνάικα"...

Σας λέω τι να κάνετε αν θέλετε να έχετε επτυχία εδώ..μην το ψάχνετε παραπέρα..Ξεχάστε φιγούρα,λεφτά μπράτσα, καλά ρούχα κ.λ.π.

Παίξτε το καλά παιδία, αθώα,γλυκά, μιλήστε για παντοτινό έρωτα και αγάπη και μόλις τις καρφώσετε στον κώλο απλά εξαφανιστήτε με τις μαλακισμένες..Ούτε μύνημα..!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σας έγραψα και θεωρώ κατανοητό πως δεν είναι εύκολο για κάποιον να το πιστέψει γιατί και εγώ έχω πάιξει μπάλα σε πολλές χώρες και ΠΟΥΘΕΝΑ εκτός μόνο Πολωνίας δεν έχω ζήσει το παρακάτω..

Πολωνία για μένα είναι η μόνη χώρα ακόμα στον πλανήτη ΓΗ δεν ξέρω στον ΑΡΗ (μέχρι και Ινδονησία έχω ταξιδέψει), που το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών ΔΕΝ τους ενδιαφέρει ο άντρας να έχει χρήμα!! Ξέρω δεν μπορείτε να το καταλάβετε, ούτε εγώ μπορούσα αλλά είναι αλήθεια..Για αυτό γελάω με αυτά που γράφει ο kman για τα λεφτά που και καλά προσφέρει..

Πολωνία αυτό που μετράει ειναι κατά πόσο προσκυνάς την γκόμενα ή πας με τα νερά της ή απλά τυγχάνει την στιγμή εκείνη στο καμμένο της μυαλό να της κάνεις το κλίκ.. Οι επιλογές που κάνουν είναι για γέλια..Δεν μπορειτε να καταλάβετε τι ζώ και τι βλέπω κάθε μέρα εδώ..Είναι να πηδήξεις απο τον πέμπτο.

Χτές έπινα καφέ και είδα γκόμενα καλοντυμένη,καλή εμφανησιακά, στην τρίχα με τσάντα σκουλαρίκια κυριλέ γύρω στα 25, να περιμένει τον γκόμενο και έσκασε παλικάρι με καπέλο και πατίνι 9 ώρα το βράδυ!!! Ναι με πατίνι ντυμένος ράπερ..Τους κοίταζα και γέλαγα.. Φιλί στο στόμα και ξεκινησε να προχωράει αυτος με το πατίνι και η γκόμενα δίπλα!! Θεέ μου!!!!!!!!!

Για να καταλάβετε την ψυχολογία των γυναικών εδώ σας λέω μόνο το εξής..Το 8αρι με τις βυζάρες που μου έκατσε μου έκοψε την επικοινωνία..Ο λόγος δείχνει καθαρά την ψυχοσύνθεση τον Πολωνέζων.. Με πήρε τηλέφωνο 2 φορές σε μία ώρα και δεν το σήκωσα!! Τόσο σοβαρός λόγος.. Την μία έχεζα και την άλλη έτρωγα.. Τρελάθηκε!! Η γκόμενα επειδή είναι μουνί στην Πολωνία δεν δέχεται κάποιος που επέλεξε να μην σηκώσει το τηλέφωνο έστω και μία φορά και να απαντήσει στην πριγκίπησα!! Είναι μουνι με βυζία που την κυνηγάνε χίλλια αυνάνια, τέλος..Πρέπει να σε έχει στα τέσσερα.. Μόλις κατάλαβε πως δεν είμαι ταπεινός και στο πάτωμα απλά δεν το συζήτησε καν. Με έβρισε για τον τόσο σοβαρό λόγο και χάθηκε.
Αυτό θέλουν οι Πολωνέζες έναν να πηγαίνει με τα νερά τους και να έχουν το πάνω χέρι. Στο θέμα αυτό είναι χειρότερες απο Ελλεηνίδες!!

Οπότε αν είναι να παίξετε μπάλα μαζί τους, απλά να είστε ταπεινοί,μη το πάιζετε μάγκες εδώ, μην κάνετε επίδειξη πλούτου (θα σας βρίζουν απο μέσα τους), μιλήστε για έρωτα και κάτι θα κάτσει...Μετά θα σας το έχουν βγάλει ξινό αλλά δεν γαμίεται για την αντζέτα..΄

Μπορώ να σας γράφω ιστόριες που είναι για γέλια και για κλάματα μαζί..Ακούστε μια ακόμα που δείχνει τι είναι οι Πολωνέζες.. ΄Έχουμε βγεί με τον φίλο που πέρνει πολύ καλά λεφτά στην εταιρία που δουλέυει με φίλες τους συναδέλφισες και ένα παλικαράκι ετών 25 πρώτη του μέρα στην δουλειά τον πήραν και αυτόν μαζί..Ο φίλος μου γούσταρε την μία απο αυτές ετών 28 αυτή με ταγιέρ και σχετικά καλή εμφάνιση, την έψηνε καιρό..Το παλικαράκι 25 χρονών είχε πρόβλημα, ηταν ψευδός και εντελώς αμίλητος...Μίλαγε κάθε μισή ωρα και κοίταζε το ποτήρι του..Καλά απο ντύσιμο με tshirt και εμφανιση  απλά παιδακι με το κεφάλι σκυμένο..
Μην τα πολυλογώ στο club που πήγαμε μετά η γκόμενα η 28αρα που έψηνε ο φίλος μου καιρό την έπεσε στο μικρό!!! Πάω για τσιγαρο έρχεται και αυτή και της λέω συγνώμη σου αρέσει? Είναι γλυκούλης μου λέει και ήρεμος μου αρέσει αυτο!!!!!!!!!!!! Άφησε τον φίλο μου με καλή εμφάνιση,κοστούμι με 3500 το μήνα, γκόμενα με ταγέρ καριερίστρια για να κάψει την κατάσταση με ενα ψευδό παιδάκι επειδή ήταν ταπείνο...Ε ΟΧΙ!!!! ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΛΩΝΙΑ!!!!!!!!!! Φυσικά στο τέλος δεν έγινε και τίποτα ούτε ο μικρός γάμησε, απλά η μαλακισμένη-η ηλήθια έκαψε την ευκαιρία να ρίξει ενα σωστό γκόμενο (τον φίλο μου), με το καμμένο της Πολωνικό μυαλό..Αυτά εν μπορούν να γίνουν σε άλλη χώρα..Στο μυαλό της θα έλεγε, αυτός είναι όμορφος,καλοντυμένος με λεφτά..Τι να τον κάνω?Δεν μπορ΄να τον ελέγχω..Το ταπεινο παιδάκι το κάνω ότι θέλω..Έτσι απλα΄!!
Συγγνώμη ο φίλος σου που λες καλη εμφανιση και κουστούμι ειναι κατα την αποψη σου αυτος που θα επρεπε οι γυναικες να γουσταρουνε.Αν προσεξες δεν φοραω κουστουμια γιατι δινουν μια σοβαροτητα και μια βαρεμαρα που οι γυναικες δεν πολυγουστάρουν.
  Σχετικά με την τακτική πρέπει τη γκόμενα να την κλάνεις και λιγάκι,αυτο με της Πολωνέζες παντα επιανε σε μένα μιλαω για γνωστες του αδερφου της γίδας μου.Θελει ευγένια αλλα να μην της δινεις και πολυ σημασια να την αφησεις αυτη να εχει την πρωτοβουλία,στη Ρωσσία οι γυναικα περιμενει να της πεις να βγειτε και μετα απο καποιες συναντισεις να πατε σπιτι σου...στην Πολωνια ειναι καλητερα να το παιξεις λιγο αδιάφορος.
  Τωρα σχετικα με τη φιγουρα γελάω όταν βλεπω Ελληνες Πιρφόρους αθλια ντυμενους να πετάνε λεφτα για να το παίξουν οτι ειναι καποιοι  :2funny:Αυτο πιανει μονο σε υπαναπτικτα μερη οπως η Ελλαδα και οι Αραβικές χωρες την ψευδομαγκιά στην Ευρώπη δεν την γουστάρουν.Εγω το αντιθετο δεν πετάω λεφτα σαν το  :jerking:και δεν εχω την κάφρικη συμπεριφορα των Ελληνων Πιρφόρων.
  Στην Πολωνία πρέπει να κανεις αυτό που είπες να το παίξεις ησυχος...εγω αυτο προσπαθω να κανω βγαινω με τους ντόπιους φιλους μου αν μια γκομενα απο αυτες που εχουν με γουσταρει δεν της την παίφτω πιανω κουβεντα μιλαμε....την πηγαινω σπιτι της με το αμαξι ρωταω τους φιλους μου τι ειπε για μένα.Η πλακα ειναι οτι στην Πολωνια σε αντιθεση με τη Ρωσσία που η γυναικα πολυ σπανια εως αδυνατον θα σε παρει αυτη τηλεφωνο σε παιρνει αυτη την αλλη μερα...βγαινω την αλλη μερα και πηγαινουμε σε μια απλη πιτσαρια....πρεπει να ξερεις βεβαια τι να πεις αυτο εξαρταται απο τη γυναικα.Παντος οπως ειπε και ο Dr Love πρεπει να το παιξεις ησυχος τους καφρομάγκες στυλ Παναγιώταρου τους συχαίνοντε! :vomit:.
    Τωρα σχετικα με τα υλικα αγαθα αν σε δουνε σοβαρα τα κοιτάνε δεν θα ελεγα οτι ειναι εντελως αδιαφορες.Δεν κοιτανε πόσα ξοδευεις αλλα πιο σοβαρα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Απλά οι Πολωνέζες έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας.Πιστεύουν οτι ο αρχιδάτος άντρας θα τις καβαλήσει και για αυτό επιλέγουν συνειδητά τους μέτριους.Επίσης πιστεύουν οτι θα έχουν καλύτερη επικοινωνία αν ο άντρας είναι low profile και δε θα τις σνομπάρει.Μερικές φορές οι συνδυασμοί που βλέπεις είναι εξωπραγματικοί.Μουνάρα με άθλια ντυμένο τρωγλοδύτη ελεεινής εμφάνισης.
Εννοείται πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει για Βαλκάνιους ψωλαράδες.Οταν σκάσει μύτη ο ελληνικός πούτσος και το ευρώ οι προτιμήσεις των Πολωνέζων αντιστρέφονται δια μιας πάνε για το big kahoona.Είναι τεράστια η έλξη του βαλκανικού πούτσου πασπαλισμένου με ευρώ.Μιλάμε για ακαταμάχητο συνδυασμό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ελλαδα θα πας για το ψαρακι σου, το ουζακι σου , την ταβερνουλα σου,το μπανακι σου. Ο κοσμος ειναι πιο ζωντανος.
Η Πολωνια εχει πολλα θετικα σε σχεση με παλια, αλλα εχει και πολλα αρνητικα. Ο κοσμος ειναι πιο κλειστος σχεδον ρομποτ. Και πολυ μιζερια εχουν μεσα τους. Και 10 000 να βγαζεις καλα δε περνας. Στραφι πανε. Θα κανεις οτι κανει και ενας που βγαζει 500. Θα πηγαινεις δουλεια, σπιτι μετα μες στα σκοταδια, αντε κανα γυμναστηριο, καμια καφετερια. Το σαββατοκυριακο με τη γυναικα η τη γκομενα σε τιποτα γαμους, χορους και μαλακιες που κανουν εδω περα. Μη νομιζεις φυσικα οτι θα εχεις τιποτα πολλες γκομενες και θα τις αλλαζεις σα τα πουκαμισα. Ξεχασε τα αυτα εδω περα. Κανεις δε τα κανει.
Ουτε θα γαμας περισσοτερο απο Ελλαδα. Ακομη και χωρις τα μπουρδελα, Ελλαδα γαμας περισσοτερο απο την Πολωνια οπως ειναι σημερα. Δε ξερω πως ηταν πριν 10 χρονια.
Εγω παντως αν μου ελεγες 10 000 στο Λουτζ το Κατοβιτσε η το Ποζναν και 1000 στην Αθηνα, θα ελεγα με κλειστα ματια Αθηνα.

Με 10000 ευρώ το μήνα Κατοβίτσε θα ξεπουτσιαστείς.Παίζει και να γαμάς άλλη κάθε 3 μέρες.Αυτά που κάνεις Πολωνία δεν τα κάνεις Ελλάδα πουθενά.Πολωνία πέφτει τέτοιος χούφτος και φάσεις στα κλαμπ που οι Ελληνίδες θα ξερνούσαν.Είναι απείρως ανώτερη η ζωή στην Πολωνία.Μου είπαν και Πολωνοί για την Ελλάδα πόσο ξενέρωσαν που κανένας και καμιά γκόμενα δε χορεύει και όλοι κάθονται σα μαλάκες με το ποτό στο χέρι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με 10000 ευρώ το μήνα Κατοβίτσε θα ξεπουτσιαστείς.Παίζει και να γαμάς άλλη κάθε 3 μέρες.Αυτά που κάνεις Πολωνία δεν τα κάνεις Ελλάδα πουθενά.Πολωνία πέφτει τέτοιος χούφτος και φάσεις στα κλαμπ που οι Ελληνίδες θα ξερνούσαν.Είναι απείρως ανώτερη η ζωή στην Πολωνία.Μου είπαν και Πολωνοί για την Ελλάδα πό0σο ξενέρωσαν που κανένας και καμιά γκόμενα δε χορεύει και όλοι κάθονται σα μαλάκες με το ποτό στο χέρι.
Απο το Κατοβίτσε ο κόσμος κοιτάει να φυγει εκει ειναι ολα τα ανθρακορυχία θυμαμαι ειχα βαλει ασπρο πουκάμισο και το απογευμα ειχε γινει μαύρο  :2funny:.Ασε που ειναι μια πολυ μικρη πολη αντε να χει 300.000 κατοικους σε 10-15 μερες σε εχουνε μαθει
  Με 10.000 πας Μόσχα και νομιζεις οτι πεθανες και εισαι στον παραδεισο!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όχι ρε όλες έτσι κάνουν..Όποτε πάω να το πάιξω σπαλιάρας εξαφανίζονται...Όταν το παίζω αθώο,άβγαλτο παιδί κολλάνε πάνω μου..Αυτή είναι η Poland...Δεν θέλουν άντρες.. απλά θέλουν κάποιον μαλάκα να κάνει τα βίτσια τους και να το έχουν απο κάτω..
Αντίθετα τελέιως απο Ουκρανία που γουστάρουν τους δυνατούς.

Οι ίδιοι οι Πολωνοί το λένε και γελάνε.."Το σπίτι στην Πολωνία το διοικεί η γυνάικα"...

Σας λέω τι να κάνετε αν θέλετε να έχετε επτυχία εδώ..μην το ψάχνετε παραπέρα..Ξεχάστε φιγούρα,λεφτά μπράτσα, καλά ρούχα κ.λ.π.

Παίξτε το καλά παιδία, αθώα,γλυκά, μιλήστε για παντοτινό έρωτα και αγάπη και μόλις τις καρφώσετε στον κώλο απλά εξαφανιστήτε με τις μαλακισμένες..Ούτε μύνημα..!!!

Ποιους δυνατούς?Οι Ουκρανές και οι Πολωνές θέλουν άντρες με παρά.Μου το έχει εξηγήσει μια Πολωνέζα σα φυσική επιλογή.Παλιά οι γυναίκες διάλεγαν το μπρατσαρά για να φέρνει κρέας από το κυνήγι τώρα διαλέγουν το φραγκάτο για να φάνε.Είναι βασικά η ίδια παράδοση.
Οι Ουκρανέζες πιο συχνά θα διαλέξουν κάποιο μπρατσέτο γιατί Ουκρανία παίζουν τσαμπουκάδες και υπάρχει κίνδυνος να τις φάνε ενώ Πολωνία όχι τόσο πολύ.Μου το έχουν πει πόσο ασφαλείς είναι οι φίλες τους όταν έχουν γκόμενο κάποιο μαφιόζο που ξέρουν οτι μπορεί να καθαρίσει όποιον τους κολλάει.
Γενικά η Ουκρανέζα και πολύ περισσότερο η Ρωσίδα θέλει την κυρίλα.Να την πας στο καλύτερο εστιατόριο να φάει το καλύτερο γεύμα(ή να μισοφάει τρία γεύματα) να ικανοποιήσει τα βίτσια της με κοκταίηλ,shopping κτλ.Οι Πολωνέζες είναι πιο πρακτικές.Θεωρούν οτι οι άντρες δεν ξέρουν να ξοδεύουν σωστά τα λεφτά και προτιμούν το ζεστό κασέρι για να αγοράσουν αυτά που χρειάζονται.Λούσα και χλίδα με πεντάστερα τζάμπα λεφτά τα θεωρούν μαλακία.Προτιμούν να αγοράζουν ακίνητα,αυτοκίνητα,πτυχία,να αποταμιεύουν κτλ.Γενικά οι Πολωνέζες περιμένουν από τον άντρα να τους πληρώνει το ενοίκιο.Οσο πιο πολλά ενοίκια πληρώνεις τόσο περισσότερες γκόμενες έχεις.Αυτές το αποκαλούν μου έδειξε την αγάπη του προσφέροντάς μου ένα ζεστό μέρος να μένω να κοιμάμαι κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Απο το Κατοβίτσε ο κόσμος κοιτάει να φυγει εκει ειναι ολα τα ανθρακορυχία θυμαμαι ειχα βαλει ασπρο πουκάμισο και το απογευμα ειχε γινει μαύρο  :2funny:.Ασε που ειναι μια πολυ μικρη πολη αντε να χει 300.000 κατοικους σε 10-15 μερες σε εχουνε μαθει
 Με 10.000 πας Μόσχα και νομιζεις οτι πεθανες και εισαι στον παραδεισο!

Οντως Κατοβίτσε και με 3000 το μήνα θα ξεπουτσιαστείς.Είναι αστεία τα μεγέθη.Ολες οι πιτσιρίκες έρχονται μόνες τους και ζητάνε χαρτζηλίκι να πληρώσουν τα ποτά.Γενικά στο Σλάσκιε η νοοτροπία είναι πολύ γυφτέ.Ωραία πράγματα.Χωριάτικες τραχιές καταστάσεις.
Με 5000 το μήνα το σίγουρο μέρος για ξεπούτσιασμα είναι το Κίεβο.Με 10000 σίγουρα είναι η Μόσχα όπου όλα είναι 3 φορές ακριβότερα αλλά υπάρχουν οι περισσότερες sluts και οι μεγαλύτερες ευκαιρίες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αν σ αρεσει το μουνι η  ελλαδα ειναι καταρα για το 90%
ουκρανια ευλογια
αν σ αρεσει η κουζινα η ωραια θαλλασα το ακριβως αναποδο
αν σ αρεσουν κ τα δυο?
δεν συνδιαζονται..αν εισαι νεος μεχρι 30 το πολυ ισως συνδιαζονται σε καποοιο μερος με πολλες νατ τουριστριες τουριστριες πχ παραλια κατερινης
οικονομικα η γνωμη μου ειναι με 500-1000ε το μηνα μενεις ελλαδα
δεν θαγαμησεις πουθενα μαζικα με τα λεφτα αυτα εκτος αν εισαι φοιτητης σε αντ χωρα
γιατι 700-800 κοστιζει ενα καλο διαμερισμα κ το φαι οπου κ ναπας
οποτε με 300-400 καθαρα δεν παιζεις τιποτα
με 2000+ ομως παιζεις δυνατη μπαλλα σε οποια πολη ουκρανιας εκτος κιεβου -οδεσας
υγ μιλαω για μονιμη διαμονη κι ικανοποιητικη συνενοηση
οχι τουριστας με 2000 ευρω,,αυτος θα γαμησει 20ωρες συνολο με 1000-1300ε θα χαλσει κι αλλα 600-700 σε γυρω γυρω κ αυτο ηταν

Σωστος, σύντροφε, μόνο που δεν μιλάμε για ουκρανια :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τα δυο ποστ του DR LOVE τα προσυπογραφω λεξη προς λεξη ακριβως. Ουτε κομμα αλλαζω. Σα να τα εχω γραψει εγω.
Να συμπληρωσω μονο σε αυτο που λενε για διαμερισματα, αν θελουν καποιον με διαμερισμα. Εδω απορριπτουν καποιους με διαμερισμα , για να μεινουν οχι στο ενοικιο σε διαμερισμα, αλλα σε ΔΩΜΑΤΙΟ! Υπαρχουν γκομενες εδω που προτιμουν να μενουν με τον γκομενο τους σε ΝΟΙΚΙΑΖΜΕΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ αντι να εχουν καποιον με δικο του. Για αυτες δεν ειναι σημαντικο καθολου ουτε να εχει καποιος διαμερισμα, ουτε αυτοκινητο. Μη τα μπερδευετε με αλλες χωρες .
Σου λεει " καπου θα μεινω"! Θα νοικιασω. Για αυτες σημαντικο ειναι να ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ! Σε βαθμο υστεριας και ψυχωσης. Δηλαδη οχι πως θα ντυθει η τι θα φαει, αλλα πως θα απλωσει τα ρουχα στην κρεμαστρα για να μη τσαλακωθουν, που θα αφησει τα πιατα οταν τα πλυνει
( αυτονοητο οτι ο αντρας ΠΡΕΠΕΙ να κανει δουλειες στο σπιτι ).
Τον επιδειξια και τον ποζερα, που δειχνει οτι εχει χρημα, παει σε ακριβα εστιατορια και ξοδευει για πολυτελειες και  εντυπωσιαζει, τον θεωρουν ενα λιγουρη μαλακα και τιποτα παραπανω. Και επισης , οπως ειπαμε, τον ΦΘΟΝΟΥΝ. Αν δε τυχει να ειναι και ξενος τον ΜΙΣΟΥΝ! Οι ξενοι φυσικα που ειναι εδω, οι οποιοι ως επι τον πλειστον ειναι χαιβανια ολκης, ολα αυτα δε τα καταλαβαινουν και φυσικα μενουν με το πουλι στο χερι.
Οι γυναικες εδω πιο πολυ θα εκτιμησουν αν ο αντρας ξερει να σιδερωνει η να μαγειρευει , να ειναι συνεπης στην ωρα του αν παει καπου, γενικα να ειναι μια "αρσενικη νοικοκυρα".
Σχετικα με τους αλλους Ελληνες που λες Δημητρη, το πολυ πολυ να βρουν μια , η οποια ειναι παρατημενη απο τους Πολωνους . Οι ιδιοι οταν ηταν Ελλαδα ειχαν αρκετα καλυτερες. Εννοειται οχι ολοι εχουν, αλλα πολυ λιγοι. Αρκετοι δε ειναι εδω με τις ελεηνιδες τους, η εχουν μια ελεηνιδα στην Ελλαδα, οποτε δεν ασχολουνται καν. 
Οσο για το Κατοβιτσε, δε μπορω απλα να πιστεψω οτι υπαρχει ανθρωπος στον πλανητη που θα προτιμουσε να μενει εκει παρα στην Αθηνα. Ανεξαρτητως χρηματων, γκομενων κλπ κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom