Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 892K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
τυπε ενημερωσε για οτιδήποτε νεοτερο προκυψει!!
Ακόμα τίποτα... Η μια φορούσε ένα δαντελωτό ελαφρώς πράσινο μπλουζάκι και ΄σοκαρίστηκα όταν είδα μια τεράστια Μώβ κυλίδα που ήταν η Ρωγάρα της :rockon: :rockon: :rockon:

Εν ώρα εργασίας έκανα το καλύτερο δυνατό! Και να μην στείλει θα ψάξω να τις βρω το βράδι....

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ακόμα τίποτα... Η μια φορούσε ένα δαντελωτό ελαφρώς πράσινο μπλουζάκι και ΄σοκαρίστηκα όταν είδα μια τεράστια Μώβ κυλίδα που ήταν η Ρωγάρα της :rockon: :rockon: :rockon:

Εν ώρα εργασίας έκανα το καλύτερο δυνατό! Και να μην στείλει θα ψάξω να τις βρω το βράδι....
αναμενουμε :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και πολυ καλήτερο  :2funny:.Εχει πλάκα που βγάζουν μια κακία,την κακία του μετανάστη.Αν ειχανε καποιο οικονομικο επιπεδο (δε μιλαω για δισεκατομυρια 2000-3500 Ευρω το μηνα,διαμερισμα,αμαξι και να μη χρειαζοταν να δουλευουν ή να ηταν διευθυντες καπου) αλλιως θα βλεπαν την Πολωνία.

Aυτα ολα και να τα εχεις στη σημερινη Πολωνια το μονο που θα καταφερεις ( το πολυ και αν, επειδη εισαι ξενος) να βρεις μια για να παντρευτεις. Να κανεις κουτσουβελα και να σε σερνει η καργια η γυναικα σου καθε σ/κ σε γαμους, βαφτισια, οικογενειακες γιορτες κλπ. Τις καθημερινες δουλεια και σπιτι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Το ότι ένα 20χρονο Πολωνάκι μπορεί να συγκριθεί με την 20χρονη Ελληνίδα δείχνει πλήρη ασχετοσύνη περι Πολωνικού Φύλου..Οι Πολωνέζες είναι άσχημες απλά..Χάλια πρόσωπα και δόντια..Οι Ελληνιδες ηταν τελείως μπαζόλες στην γενιά μας αλλά η καινούρια γενιά είναι είναι κλάσσης ανώτερη απο τα Πολωνάκια..Για ομορφιά μιλάμε άλλο αν κάθονται ή οχι.

Θα σας το πω απλά γιατί το κάνω. Ελάτε και πιείτε καφέ κέντρο Βαρσοβίας και μετρήστε ποσα μουνιά θα δείτε σε μισή ώρα που να αξίζουν..Κάντε το ίδιο στο γκάζι η στο μοναστηράκι.Τα μικρά απρόσιτα μουνία που βλέπεις στο κέντρο Αθήνας δεν θα τα δείς ποτέ Πολωνία τουλάχιστον στο ποσοστό αυτό. Αυτή είναι η πραγματικότητα...Απλά μπερδέυουμε την ευκολία με την εμφάνιση.. Όλα τα άλλα είναι στην φαντασία μας.

Και πολλές φορές λόγω ασχετοσύνης μπερδέυουμε τις Ουκρανές που είναι μουνάρες με τις Πολωνές που είναι μπάζα..Απλά Ουκρανή θα στα φάει κανονικά  ενώ Πολωνή αν την καταφέρεις με την παράννοια της δεν θα πληρώσεις μία..Αυτή είναι η πραγματικότητα μάγκες..Το χρήμα που δεν δίνεις μας κάνει να ασχολούμαστε έστω και τώρα στα δύσκολα με Poland αλλιώς Ουκρανία με κλάσσης ανώτερες γυναίκες και πληρωμή θα ήταν αιώνες μπροστά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το ότι ένα 20χρονο Πολωνάκι μπορεί να συγκριθεί με την 20χρονη Ελληνίδα δείχνει πλήρη ασχετοσύνη περι Πολωνικού Φύλου..Οι Πολωνέζες είναι άσχημες απλά..Χάλια πρόσωπα και δόντια..Οι Ελληνιδες ηταν τελείως μπαζόλες στην γενιά μας αλλά η καινούρια γενιά είναι είναι κλάσσης ανώτερη απο τα Πολωνάκια..Για ομορφιά μιλάμε άλλο αν κάθονται ή οχι.

Θα σας το πω απλά γιατί το κάνω. Ελάτε και πιείτε καφέ κέντρο Βαρσοβίας και μετρήστε ποσα μουνιά θα δείτε σε μισή ώρα που να αξίζουν..Κάντε το ίδιο στο γκάζι η στο μοναστηράκι.Τα μικρά απρόσιτα μουνία που βλέπεις στο κέντρο Αθήνας δεν θα τα δείς ποτέ Πολωνία τουλάχιστον στο ποσοστό αυτό. Αυτή είναι η πραγματικότητα...Απλά μπερδέυουμε την ευκολία με την εμφάνιση.. Όλα τα άλλα είναι στην φαντασία μας.

Και πολλές φορές λόγω ασχετοσύνης μπερδέυουμε τις Ουκρανές που είναι μουνάρες με τις Πολωνές που είναι μπάζα..Απλά Ουκρανή θα στα φάει κανονικά  ενώ Πολωνή αν την καταφέρεις με την παράννοια της δεν θα πληρώσεις μία..Αυτή είναι η πραγματικότητα μάγκες..Το χρήμα που δεν δίνεις μας κάνει να ασχολούμαστε έστω και τώρα στα δύσκολα με Poland αλλιώς Ουκρανία με κλάσσης ανώτερες γυναίκες και πληρωμή θα ήταν αιώνες μπροστά.

Kαμια σχεση ρε απο ομορφια οι μικρες ελληνιδες με τις πολωνες. Οι ελληνιδες κλασεις ανωτερες. Απο ηλικιες 25 και κατω.
Οι πολωνες ειναι εμφανως ανωτερες στις ηλικιες απο 35 και πανω και αυτο κανει ιδιαιτερη εντυπωση. Οχι μονο σε σχεση με ελληνιδες αλλα και γενικα με αλλες εθνικοτητες. Αφου λες που σκατα πηγε αυτη η γενια και εξαφανιστηκε? Λες και προκειται για αλλο λαο πραγματικα

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Kαμια σχεση ρε απο ομορφια οι μικρες ελληνιδες με τις πολωνες. Οι ελληνιδες κλασεις ανωτερες. Απο ηλικιες 25 και κατω.
Οι πολωνες ειναι εμφανως ανωτερες στις ηλικιες απο 35 και πανω και αυτο κανει ιδιαιτερη εντυπωση. Οχι μονο σε σχεση με ελληνιδες αλλα και γενικα με αλλες εθνικοτητες. Αφου λες που σκατα πηγε αυτη η γενια και εξαφανιστηκε? Λες και προκειται για αλλο λαο πραγματικα

Ρε σύ να τι να λέμε τώρα..Ήμουν 6 μήνες σερί Πολωνία και κατέβηκα Αθηνα καλοκαίρι να πάω να πιω μπύρα κέντρο με φίλους...Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό σκυλοκάβλωσα με τα μικρά!!..Γελάγανε μαζί μου οι φίλοι μου..Μου λέγανε ήρθες απο πολωνία ή μας δουλέυεις ρε σύ και είσαι σε κανά χωριό?
Τα μικρά μουνιά 20-25 Ελλάδα είναι ασσύληπτα..Μπουτάρες και κυρίως Προσωπάρες..Απλά δεν τα γαμάς ποτέ,δεν κάθονται είναι μόνο για μάτι!!! Αυτή είναι η διαφορά..Οπότε βγάζουμε τα νεύρα μας και τις λέμε μπαζόλες.Αλλά αντικειμενικά αν έρθετε εδώ και δείτε τι μπάζα κυκλοφορούν θα λετε είχε δίκιο εκέινος ο τρελός Poland..Στραβοκάνες στα πόδια και άσχημα πρόσωπα..Μιλάω πάντα για ποσοστό ασφαλώς και υπάρχουν και ωραίες όπως παντού..Αλλά πολύ λίγες!!

Τα matures εδώ αντίθετα είναι ΦΟΒΕΡΑ!!!!!
Έχω γράψει στο παρελθόν το λεγόμενο παράδοξο της Πολωνίας..Ασχήμηνε η νέα γενιά αντίθετα απο τις άλλες χώρες που ομόρφυνε..Τι σκατά έγινε υπάρχουν πολλές αναλύσεις...

Μόνο φίλο απο Κρακοβία εμπιστεύομαι και καταλαβαίνω πόσο τα έχει φάει στο πετσί του γιατί ζούμε ακριβώς τα ίδια και έχουμε τις ίδιες εντυπώσεις..Πριν τα πώ με προλαβαίνεις..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε σύ να τι να λέμε τώρα..Ήμουν 6 μήνες σερί Πολωνία και κατέβηκα Αθηνα καλοκαίρι να πάω να πιω μπύρα κέντρο με φίλους...Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό σκυλοκάβλωσα με τα μικρά!!..Γελάγανε μαζί μου οι φίλοι μου..Μου λέγανε ήρθες απο πολωνία ή μας δουλέυεις ρε σύ και είσαι σε κανά χωριό?
Τα μικρά μουνιά 20-25 Ελλάδα είναι ασσύληπτα..Μπουτάρες και κυρίως Προσωπάρες..Απλά δεν τα γαμάς ποτέ,δεν κάθονται είναι μόνο για μάτι!!! Αυτή είναι η διαφορά..Οπότε βγάζουμε τα νεύρα μας και τις λέμε μπαζόλες.Αλλά αντικειμενικά αν έρθετε εδώ και δείτε τι μπάζα κυκλοφορούν θα λετε είχε δίκιο εκέινος ο τρελός Poland..Στραβοκάνες στα πόδια και άσχημα πρόσωπα..Μιλάω πάντα για ποσοστό ασφαλώς και υπάρχουν και ωραίες όπως παντού..Αλλά πολύ λίγες!!

Τα matures εδώ αντίθετα είναι ΦΟΒΕΡΑ!!!!!
Έχω γράψει στο παρελθόν το λεγόμενο παράδοξο της Πολωνίας..Ασχήμηνε η νέα γενιά αντίθετα απο τις άλλες χώρες που ομόρφυνε..Τι σκατά έγινε υπάρχουν πολλές αναλύσεις...

Μόνο φίλο απο Κρακοβία εμπιστεύομαι και καταλαβαίνω πόσο τα έχει φάει στο πετσί του γιατί ζούμε ακριβώς τα ίδια και έχουμε τις ίδιες εντυπώσεις..Πριν τα πώ με προλαβαίνεις..
Πρε εσείς οι μόνιμοι συνεχώς συναχωμένοι είστε εκεί πάνω ή δεν έχετε επαφή με γυναίκα? Τη φυσική μπόχα του μουνιού τους την έχετε λίγη? Σε λίγο θα πάω να βρω τον δικό μου που τη τριάδα δεν θέλουμε καν να τη δούμε...Άντε κανένα γνέψιμο από μακρυά!! Πάμε για άλλα!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ θα σας γράψω κάτι και όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει..

Έχω ξεπεράσει τα 500 posts στο forums.. Αν τα διαβάσετε ένας έξυπνος θα αναρωτηθεί το εξής.

Γιατί αυτό το παλικάρι μας λέει καλά λογια για Βουδαπέστη, πολύ καλά λόγια για Σερβία, καλά λόγια ακόμα για τη ελλάδα προ κρίσης εποχή 2009 (σας έγραψα τα μπαράκια που έπαιζε παιχνιδι στο κέντρο),την καλή Πολωνία της εποχής πριν το 2011.. Εγώ σας έγραφα πόσο καλά είναι το 2011 το Enklawa στην πολωνία και πως να χτυπάτε γκόμενες εκέι και σκάσανε μετά και τα ζήσανε οι άλλοι..

Γιατι λοιπόν δεν κλαψομουνιάζω για τα παραπάνω και κλαψομουνίαζω ξαφνικά για την Βαρσοβία το 2015?
Γιατί απλά γράφω την πραγματικότητα δεν ζώ στο παρελθόν όυτε στα όνειρα του kman που έχει κολλήσει στο 2009..Βαρσοβία έτος 2015 είναι για τον ΠΕΟΥΛΑ τέλος!!!

Το θέμα δεν χωράει συζήτηση γιατί απλά τα ίδια γράφουν και οι άλλοι που ζήσανε ή ζουν εδώ..Ο ιππότης απο την Κρακοβία και ο Rooshv που είχε την Πολωνία σαν εμένα στο θεό το 2011 και τώρα μπαίνει και γράφει δεν ξαναπατάω. Και ο dimitrakis29 με δικό του σπίτι εδώ, λέει χέτσηκα δεν πάω να μέινω εκέι είναι σκάτα..Τι να πούμε απο εκέι και πέρα..

Αν η επιλογή είναι μεταξλυ Πολωνίας η κατεστραμένης ελλάδας με κρίση και όλα τα μαγαζιά κλειστά ναι φυσικά θα επιλέξω με κλειστά μάτια Πολωνία..Αλλά δεν μπορώ να βλέπω την αποθέωση των σκατών έτος 2015 όταν υπάρχουν τόσοι καλύτεροι προορισμοί!!

Και προσθέτω ότι είναι πολύ χειρότερα απο ότι σας περιγράφω δίοτι σαν άτομο πάντα κάτι λίγο έτρωγα ακομά και Ελλάδα.Δεν έμενα ποτέ στην αγαμία. Και όπου έχω μείνει και Σερβία και Βουδαπέστη κ.λ.π πάντα τσιμπούσα ..Οπότε για κάποιον που γενικά δεν τα πάει καλά με τις γυναίκες θα είναι πολύ χειρότερα..

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Εγώ θα σας γράψω κάτι και όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει..

Έχω ξεπεράσει τα 500 posts στο forums.. Αν τα διαβάσετε ένας έξυπνος θα αναρωτηθεί το εξής.

Γιατί αυτό το παλικάρι μας λέει καλά λογια για Βουδαπέστη, πολύ καλά λόγια για Σερβία, καλά λόγια ακόμα για τη ελλάδα προ κρίσης εποχή 2009 (σας έγραψα τα μπαράκια που έπαιζε παιχνιδι στο κέντρο),την καλή Πολωνία της εποχής πριν το 2011.. Εγώ σας έγραφα πόσο καλά είναι το 2011 το Enklawa στην πολωνία και πως να χτυπάτε γκόμενες εκέι και σκάσανε μετά και τα ζήσανε οι άλλοι..

Γιατι λοιπόν δεν κλαψομουνιάζω για τα παραπάνω και κλαψομουνίαζω ξαφνικά για την Βαρσοβία το 2015?
Γιατί απλά γράφω την πραγματικότητα δεν ζώ στο παρελθόν όυτε στα όνειρα του kman που έχει κολλήσει στο 2009..Βαρσοβία έτος 2015 είναι για τον ΠΕΟΥΛΑ τέλος!!!

Το θέμα δεν χωράει συζήτηση γιατί απλά τα ίδια γράφουν και οι άλλοι που ζήσανε ή ζουν εδώ..Ο ιππότης απο την Κρακοβία και ο Rooshv που είχε την Πολωνία σαν εμένε στο θεό το 2011 και τώρα μπαίνει και γράφει δεν ξαναπατάω. Τι να πούμε απο εκέι και πέρα..

Αν η επιλογή είναι μεταξλυ Πολωνίας η κατεστραμένης ελλάδας με κρίση και όλα τα μαγαζιά κλειστά ναι φυσικά θα επιλέξω με κλειστά μάτια Πολωνία..Αλλά δεν μπορώ να βλέπω την αποθέωση των σκατών έτος 2015 όταν υπάρχουν τόσοι καλύτεροι προορισμοί!!
κυκλοφορει ακομα ελευθερο????????
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
xaxaxa καλό:) έχει χούμορ ο τύπος..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πρε εσείς οι μόνιμοι συνεχώς συναχωμένοι είστε εκεί πάνω ή δεν έχετε επαφή με γυναίκα? Τη φυσική μπόχα του μουνιού τους την έχετε λίγη? Σε λίγο θα πάω να βρω τον δικό μου που τη τριάδα δεν θέλουμε καν να τη δούμε...Άντε κανένα γνέψιμο από μακρυά!! Πάμε για άλλα!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Oσες φορες πηγα να κανω "ρεκτιφιε" εδω, πηγα να ξερασω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
To χαβιάρι μαύρο,το κρασί παλιό,το τυρί κίτρινο  :2funny: αυτό ειναι το πρόβλημα?Βάλτην να το πλύνει  :2funny:αν πλυθει δεν θα βρωμάει  :2funny:
 Μ'αρέσουν τα προβληματα που βρίσκεται  :2funny:
 Ωραια η παρέα σας αλλα πρέπει να παω Ντίσκο  :)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
 Αν τωρα πατε οπως εσεις σε ενα νοικιασμενο διαμερισμα,χωρις αμαξι και δουλευοντας εχετε 1.000 Ευρώ το μήνα φυσικο ειναι να μην περνάτε καλά.Δεν σας φταιει ομως γ'αυτό ουτε η Βαρσοβία ουτε οι Πολωνέζες.

Για Βαρσοβια μιλαμε , δε μιλαμε για Ζυριχη η Λονδινο η Τοκυο. Ειπαμε δεν ειναι θεμα χρηματων οι γκομενες εδω περα. Υπαρχουν γκομενες που δε πανε με το στελεχος πολυεθνικης, για να πανε με το φοιτητη.
Ουτε καν κοιτανε για σπιτια και διαμερισματα και αυτοκινητα. Μη τα μπερδευεις. Εδω μιλαμε για τη νοοτροπια πως ειναι οι γκομενες γενικα, οχι πως περναμε εμεις.
Επισης και οι Πολωνοι νομιζεις γαμανε ?Και οσοι βγαζουν και οσοι δε βγαζουν λεφτα. Τους βγαζουν το λαδι και αυτους και τους εχουν σκυλακια. Απλα προτιμουν αυτους για γκομενους - και μετα για συζυγους- ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΗ. Και γιατι ειναι και αυτοι πυρφοροι και δε κοιταζουν να γαμανε, αλλα να βρουν μια να παντρευτουν. Ειναι πυρφοροι οχι απο την εννοια οτι κερνανε και ξοδευουν λεφτα για αυτες. Αυτες τους συχαινονται οι πολωνες. Αλλα υπο την εννοια οτι ανεχονται τα ψυχολογικα τους και τα βιτσια τους και τις αφηνουν να κανουν κουμαντο αυτες, ωστε να μεινουν μαζι τους και να παντρευτουνε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε Δημητρη αν εχεις λεφτα και στα Τιρανα να εισαι καλα θα περνας. Δεν ειναι εκει το θεμα. Κοιταμε καποια πραγματα αντικειμενικα. Ειτε βγαζεις 100 ευρω, ειτε 10 000 δεν αλλαζει ουτε η χωρα ουτε η νοοτροπια. Τα ιδια παραμενουν.
Οι γκομενες εδω δεν ειναι ουτε οπως οι ρωσιδες ουτε οπως οι ελληνιδες τα παμε αυτα. Δε κοιτανε τι βγαζεις.
Τα χουμε γραψει 100 χιλιαδες φορες. Κοιτανε να βρουνε εναν πιρφορο που να τον εχουν του χεριου τους και να τον παντρευτουνε. Και επισης ΔΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΞΕΝΟ. Ισα ισα τον ξενο με λεφτα τον αντιπαθουνε και τον μισουνε! Εχουν κομπλεξ απεναντι του. Σου λενε " γιατι αυτος εχει και εγω δεν εχω?". Οπως λες για τις Μολδαβες πχ. Αν εισαι ξενος εδω, και λεφτα να εχεις, καλυτερα να μη το πολυδειχνεις. Γενικα αν επιδεικνυεσαι πολυ εδω περα δεν ειναι καλο , σε οτιδηποτε και σε κοιταζουν με μισο ματι ολοι. Εδω δεν ειναι ουτε καγκουροελλαδα, ουτε ρωσσια, ουτε ουκρανια. Εδω ισχυει αυτο που ελεγαν οι πολιτικαντηδες μας το " σεμνα και ταπεινα". Οποιος παει να το παιξει μαγκας, τον αντιπαθουνε και τον φθονουνε.
Και εδω αυτο ψαχνουν γ'αυτο αν πρόσεξες λεω συνεχεια οτι θα της παντρευτώ.Δεν κοιτάνε τι βγαζεις άμεσα αλλα έμμεσα  :2funny: σε πληροφορω κοιτάνε παρα πολυ αν εχεις δικο σου διαμέρισμα και τι αμάξι έχεις,ειδικα οσες ειναι απο επαρχία.
 Στην Ελλάδα όσα και να έχεις καλα ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ!Θα τρως ζέστη,βρωμιά και θα βλέπεις Πακιστανους και κομπλεξικους Πιρφόρους   :jerking: :2funny:.
 Οσο για της γκόμενες θα έχεις μια Ελεηνίδα που θα στα πρίζει και θα πηγαινεις να γαμάς στούντιο της ιδιες συχαμμερές Ρουμάνες που την αλλη βάρδια μπορει να δουλευουν στη  Φυλής για 20 Ευρώ.Για τα μαγαζιά αστο καλητερα ολο κλειστα ειναι και τωρα δεν εχουν τιποτα  :headbang:.
 Ελλάδα ειναι καλά αν εχεις χαρτζιλικι 300-500 Ευρω και μένεις με τους γονείς σου και δεν εχεις καμια φιλοδοξία να πετυχεις κάτι...οπως π.χ. ο Δημήτρης που έκλεβε τον πατέρα του για να παει στα μπουρδέλα  :2funny: εκανε καποιο καιρο παρεα με τον Ακη και νομιζω στον ειχα γνωρίσει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για Βαρσοβια μιλαμε , δε μιλαμε για Ζυριχη η Λονδινο η Τοκυο. Ειπαμε δεν ειναι θεμα χρηματων οι γκομενες εδω περα. Υπαρχουν γκομενες που δε πανε με το στελεχος πολυεθνικης, για να πανε με το φοιτητη.
Ουτε καν κοιτανε για σπιτια και διαμερισματα και αυτοκινητα. Μη τα μπερδευεις. Εδω μιλαμε για τη νοοτροπια πως ειναι οι γκομενες γενικα, οχι πως περναμε εμεις.
Επισης και οι Πολωνοι νομιζεις γαμανε ?Και οσοι βγαζουν και οσοι δε βγαζουν λεφτα. Τους βγαζουν το λαδι και αυτους και τους εχουν σκυλακια. Απλα προτιμουν αυτους για γκομενους - και μετα για συζυγους- ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΗ. Και γιατι ειναι και αυτοι πυρφοροι και δε κοιταζουν να γαμανε, αλλα να βρουν μια να παντρευτουν. Ειναι πυρφοροι οχι απο την εννοια οτι κερνανε και ξοδευουν λεφτα για αυτες. Αυτες τους συχαινονται οι πολωνες. Αλλα υπο την εννοια οτι ανεχονται τα ψυχολογικα τους και τα βιτσια τους και τις αφηνουν να κανουν κουμαντο αυτες, ωστε να μεινουν μαζι τους και να παντρευτουνε.
Στο οτι δεν πανε καλα εχεις δίκιο  :2funny: παντος μπορει να το παιζουν οτι ειναι υπερανω χρηματων αλλα για να βαλουν στοχο να σε παντρευτουνε κοιτάνε αν εχεις διαμερισμα και γενικα τι εχεις ή όχι.Αν το παιξεις εξυπνα τους υποσχεσε γάμο και της εχεις απο κάτω μεχρι να καταλαβουν οτι της δουλευεις και να σε  :s&m_2: :2funny:.Θελουν προσοχη παντος γιατι γινονται επικυνδινες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και εδω αυτο ψαχνουν γ'αυτο αν πρόσεξες λεω συνεχεια οτι θα της παντρευτώ.Δεν κοιτάνε τι βγαζεις άμεσα αλλα έμμεσα  :2funny: σε πληροφορω κοιτάνε παρα πολυ αν εχεις δικο σου διαμέρισμα και τι αμάξι έχεις,ειδικα οσες ειναι απο επαρχία.
 Στην Ελλάδα όσα και να έχεις καλα ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ!Θα τρως ζέστη,βρωμιά και θα βλέπεις Πακιστανους και κομπλεξικους Πιρφόρους   :jerking: :2funny:.
 Οσο για της γκόμενες θα έχεις μια Ελεηνίδα που θα στα πρίζει και θα πηγαινεις να γαμάς στούντιο της ιδιες συχαμμερές Ρουμάνες που την αλλη βάρδια μπορει να δουλευουν στη  Φυλής για 20 Ευρώ.Για τα μαγαζιά αστο καλητερα ολο κλειστα ειναι και τωρα δεν εχουν τιποτα  :headbang:.
 Ελλάδα ειναι καλά αν εχεις χαρτζιλικι 300-500 Ευρω και μένεις με τους γονείς σου και δεν εχεις καμια φιλοδοξία να πετυχεις κάτι...οπως π.χ. ο Δημήτρης που έκλεβε τον πατέρα του για να παει στα μπουρδέλα  :2funny: εκανε καποιο καιρο παρεα με τον Ακη και νομιζω στον ειχα γνωρίσει.

Ελλαδα περνας πολυ καλυτερα απο Πολωνια. Και με λιγοτερα λεφτα. Αλλα ας πουμε με τα ιδια πχ 2000 ενας φυσιολογικος ανθρωπος που θα προτιμουσε να ζει? Στο Λοτζ η το Κατοβιτσε η στα νοτια προαστια πχ η στα Χανια ? Καμια σχεση.
Ελλαδα θα πας για το ψαρακι σου, το ουζακι σου , την ταβερνουλα σου,το μπανακι σου. Ο κοσμος ειναι πιο ζωντανος.
Η Πολωνια εχει πολλα θετικα σε σχεση με παλια, αλλα εχει και πολλα αρνητικα. Ο κοσμος ειναι πιο κλειστος σχεδον ρομποτ. Και πολυ μιζερια εχουν μεσα τους. Και 10 000 να βγαζεις καλα δε περνας. Στραφι πανε. Θα κανεις οτι κανει και ενας που βγαζει 500. Θα πηγαινεις δουλεια, σπιτι μετα μες στα σκοταδια, αντε κανα γυμναστηριο, καμια καφετερια. Το σαββατοκυριακο με τη γυναικα η τη γκομενα σε τιποτα γαμους, χορους και μαλακιες που κανουν εδω περα. Μη νομιζεις φυσικα οτι θα εχεις τιποτα πολλες γκομενες και θα τις αλλαζεις σα τα πουκαμισα. Ξεχασε τα αυτα εδω περα. Κανεις δε τα κανει.
Ουτε θα γαμας περισσοτερο απο Ελλαδα. Ακομη και χωρις τα μπουρδελα, Ελλαδα γαμας περισσοτερο απο την Πολωνια οπως ειναι σημερα. Δε ξερω πως ηταν πριν 10 χρονια.
Εγω παντως αν μου ελεγες 10 000 στο Λουτζ το Κατοβιτσε η το Ποζναν και 1000 στην Αθηνα, θα ελεγα με κλειστα ματια Αθηνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom