Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 886K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τυπε γιατι δεν το κανεις κι εσυ επαγγελματικα?

Δε γίνεται αυτός έχει όλο το αγγλόφωνο κοινό.Απευθύνεται σε αγορά 700 εκατομμυρίων.Ενας Ελληναράς έχει 10 εκατομμύρια κοινό.Καμία σχέση απολύτως.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Δε γίνεται αυτός έχει όλο το αγγλόφωνο κοινό.Απευθύνεται σε αγορά 700 εκατομμυρίων.Ενας Ελληναράς έχει 10 εκατομμύρια κοινό.Καμία σχέση απολύτως.
είναι κι οι ομογενεις τυπε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
είναι κι οι ομογενεις τυπε

Είναι πολύ περιορισμένο το κοινό.Εγώ απευθύνομαι μόνο σε Βαλκάνιους ομόδοξους και Ελληνες πουτσαράδες.Δε με ενδιαφέρουν οι μειονότητες.Δεν έχω τη γκάμα του roosh.Είναι τόσοι απελπισμένοι Ινδοί πάκηδες που θα έδιναν και το συκώτι τους να γαμήσουν Λευκές και τύποι σαν το roosh απευθύνονται εκεί ενώ εγώ γράφω για Βαλκάνιους ανώτερους πουτσαράδες Balkan power καταστάσεις.Δεν μπορώ να ταυτιστώ με τις άλλες τρώγλες.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Είναι πολύ περιορισμένο το κοινό.Εγώ απυθύνομαι μόνο σε Βαλκάνιους ομόδοξους και Ελληνες πουτσαράδες.Δε με ενδιαφέρουν οι μειονότητες.Δεν έχω τη γκάμα του roosh.Είναι τόσοι απελπισμένοι Ινδοί πάκηδες που θα έδιναν και το συκώτι τους να γαμήσουν Λευκές και τύποι σαν το roosh απευθύνονται εκεί ενώ εγώ γράφω για Βαλκάνιους ανώτερους πουτσαράδες Balkan power καταστάσεις.Δεν μπορώ να ταυτιστώ με τις άλλες τρώγλες.
πρεπει να τους κολλησουμε το βαλκανικο χυσι στη μαπα τυπε

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ο κμαν συνεχίζει την απόλυτη παραπληροφόρηση όπως πάντα..Βάζω τα πράγματα στην θέση τους..

Αυτά που έγραψε ο Καναδός έιναι σε απόλυτη αντιστοιχία με αυτά που λέω εγώ και σε απόλυτη αντίθεση με αυτά που λέει ο kman..Ο Καναδός, λέει με λίγα λόγια χορέυεις πίστα κάνεις παιχνίδι αλλά ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΤΑ (but again the women were not as willing to come back to my hotel).. Χορός δηλαδή παιχνίδι και μαλακία μετά στο ξενοδοχείο..Πως το μετέφρασε αυτό ο kman σε πήδημα είναι άλλη ιστορία..Σύν ότι γράφει για παλαιότερα που τα πράγματα ήταν όντως πολύ καλύτερα..

Δεύτερον ο Rooshv λέει άραξε Πολωνία..Το μεγαλύτερο ψέμα ever..Rooshv πέρασε καλά κάποιους μήνες Poland μετά πήγε Ουκρανια ξαναγυρισε για κάποιους μήνες Poland και δεν ξαναπάτησε ποτέ!!..Rooshv έλεγε ο kman έιναι Πόζναν και απλά εκείνη την περίοδο γύρναγε Αμερική,Βερολίνο και Αγγλία να δώσει κάτι διαλέξεις του κώλου.. Πήγαν να τον σαπίσουν στο ξύλο και κάτι φεμινιστριες.

Ο Rooshv έχει γράψει βιβλια και ζήσει Αμερική, Καναδά, Βραζιλία ,Ουκρανία, Πολωνία, Εσθονία, Ρουμανία, Δανία, Βουλγαρία, Ισλανδιά, Κολομβία, Λετονία κ.λ.π. Σας είπα στο τελευταίο άρθτο που είχε γράψει είπε μην Πάτε Poland προτείνω Ρουμανία ... Κατά τα άλλα κατά τον kman είναι τεμπέλης και έχει αράξει Poland την τελευαία πενταετία.. Πόσες φορές θα πρέπει να πούμε πως δήλωσε πως δεν ξαναπατάει Poland και πως Ουκρανία 6 μήνες δεν κατάφερε να κάνει ένα one night stand.

Το άρθρο που είπε μην έρχεστε το έγραψε το 2014.

Που να περίμενε πως θα γαμηθούν όλα σε σχέση με το 2011 που είχε σκάσει εδώ..Και εγώ τα ίδια έπαθα!!

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Είναι πολύ περιορισμένο το κοινό.Εγώ απευθύνομαι μόνο σε Βαλκάνιους ομόδοξους και Ελληνες πουτσαράδες.Δε με ενδιαφέρουν οι μειονότητες.Δεν έχω τη γκάμα του roosh.Είναι τόσοι απελπισμένοι Ινδοί πάκηδες που θα έδιναν και το συκώτι τους να γαμήσουν Λευκές και τύποι σαν το roosh απευθύνονται εκεί ενώ εγώ γράφω για Βαλκάνιους ανώτερους πουτσαράδες Balkan power καταστάσεις.Δεν μπορώ να ταυτιστώ με τις άλλες τρώγλες.
δωσε γκαζι κμαν..οπαααααααααα    τζατζικι!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
o βαλκανικος πουτσος

greece3.jpg

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ο κμαν συνεχίζει την απόλυτη παραπληροφόρηση όπως πάντα..Βάζω τα πράγματα στην θέση τους..

Αυτά που έγραψε ο Καναδός έιναι σε απόλυτη αντιστοιχία με αυτά που λέω εγώ και σε απόλυτη αντίθεση με αυτά που λέει ο kman..Ο Καναδός, λέει με λίγα λόγια χορέυεις πίστα κάνεις παιχνίδι αλλά ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΤΑ (but again the women were not as willing to come back to my hotel).. Χορός δηλαδή παιχνίδι και μαλακία μετά στο ξενοδοχείο..Πως το μετέφρασε αυτό ο kman σε πήδημα είναι άλλη ιστορία..Σύν ότι γράφει για παλαιότερα που τα πράγματα ήταν όντως πολύ καλύτερα..

Δεύτερον ο Rooshv λέει άραξε Πολωνία..Το μεγαλύτερο ψέμα ever..Rooshv πέρασε καλά κάποιους μήνες Poland μετά πήγε Ουκρανια ξαναγυρισε για κάποιους μήνες Poland και δεν ξαναπάτησε ποτέ!!..Rooshv έλεγε ο kman έιναι Πόζναν και απλά εκείνη την περίοδο γύρναγε Αμερική,Βερολίνο και Αγγλία να δώσει κάτι διαλέξεις του κώλου.. Πήγαν να τον σαπίσουν στο ξύλο και κάτι φεμινιστριες.

Ο Rooshv έχει γράψει βιβλια και ζήσει Αμερική, Καναδά, Βραζιλία ,Ουκρανία, Πολωνία, Εσθονία, Ρουμανία, Δανία, Βουλγαρία, Ισλανδιά, Κολομβία, Λετονία κ.λ.π. Σας είπα στο τελευταίο άρθτο που είχε γράψει είπε μην Πάτε Poland προτείνω Ρουμανία ... Κατά τα άλλα κατά τον kman είναι τεμπέλης και έχει αράξει Poland την τελευαία πενταετία.. Πόσες φορές θα πρέπει να πούμε πως δήλωσε πως δεν ξαναπατάει Poland και πως Ουκρανία 6 μήνες δεν κατάφερε να κάνει ένα one night stand.

Που να περίμενε πως θα γαμηθούν όλα σε σχέση με το 2011 που είχε σκάσει εδώ..Και εγώ τα ίδια έπαθα!!
Τι ινε παλι δαυτοσ?πορδομεταναστισ?εχουμε γεμισι πορδομεταναστεσ!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Ο Καναδός έγραψε αυτά που έγραψα και εγώ.Οτι δηλαδή μέχρι το 2005 η Τσεχία ήταν σαφώς καλύτερη της Πολωνίας ενώ από το 2008 η Πολωνία έχει πάρει τα πρωτεία.Αυτό που λέει είναι οτι στο Κράκωβ το 1999 χόρευαν μαζί σου αλλά δε σε ακολουθούσαν στο ξενοδοχείο ενώ έπιναν αρκετά.Αντίθετα οι Τσέχες δεν ήταν τόσο προσιτές και εύθυμες αλλά γαμιόνταν πιο εύκολα.Μετά το 2005 όμως τα πράγματα άλλαξαν άρδην και η Πολωνία έγινε πολύ καλύτερη της Τσεχίας κυρίως όμως γιατί η Τσεχία χειροτέρεψε.
Για τον roosh δεν τα ξέρεις καλά.Πήγε πρώτα για ένα εξάμηνο το 2011 Πόζναν όπου λέει οτι ξεπουτσιάστηκε και έγραψε το Bang Poland μετά πήγε ένα εξάμηνο Χάρκοβο όπου έπιασε τα αρχίδια του και έγραψε το Bang Ukraine το βιβλίο που έγινε η μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία γιατί αντέγραψε όσα έγραφα εγώ αφού δεν είχε υλικό και μετά γύρισε Πολωνία Λούμπλιν όπου ξεπουτσιάστηκε ξανά όπως λέει και έγραψε ένα βιβλίο με ιστορίες.Μετά γύρισε Ουκρανία Οντέσσα όπου λέει οτι καλοπέρασε ύστερα πήγε Ρωσία για ένα τρίμηνο σε Τομσκ και Μόσχα όπου έπιασε τα αρχίδια του και ξεπαραδιάστηκε και μετά ξαναγύρισε Οντέσσα.Υστερα τον Ιούνιο του 2014 πήγε Βρότσλαβ για δύο μήνες μετά Οντέσσα και μετά γύρισε Πόζναν το Σεπτέμβριο του 2014 όπου έκατσε κανά εξάμηνο.Συνεπώς τα τελευταία τρία χρόνια πηγαινοέρχεται βασικά μεταξύ Πολωνίας και Ουκρανίας με σύντομα διαλείμματα σε Κροατία όπου λέει οτι ξεπουτσιάστηκε,Ρουμανία όπου καλά γάμησε όπως λέει και Ρωσία και Τουρκία όπου έπιασε τα αρχίδια του.
Ο λόγος που πάει συνέχεια Πολωνία Ουκρανία είναι οτι είναι οι καλύτερες χώρες.
Εγώ του είπα καθαρά οτι ο λόγος που έκανε 3 μήνες να γαμήσει Χάρκοβο(αν είναι δυνατόν) είναι οτι οι Ουκρανέζες με τα shit tests τον έκοβαν αμέσως για φιδέμπορα και έκριναν οτι δεν είχε περιουσία ενώ τις Πολωνέζες μπορούσε να τις δουλεύει αφού έτρωγαν το σανό με αφθονία.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Kman έχεις μείνει σαν τον Καναδό όπως είπε στο 2008 και ας μην πήδαγε ακόμα και τότε αυτός τις εύκολες εποχές...Εγώ ένα θα σου πώ και φτιάξε τους μύθους σου..Πλέον έτος 2015 οι γκόμενες Βαρσοβία είναι απλά τραγικά δύσκολες για τα δεδομένα Poland και όλων των χωρών εδώ γύρω.. Για αυτό ασχολούμαι και πηδάω μόνο δυτικές εδώ πλεόν.. Μπορέις να καταλάβεις τι σημαίνει να σε παρακαλάνε 100 καβλιά? Ξέρεις που φτάνει η αξία σου?

χτές ήμουν ραντεβού με μια καινούρια με βυζάρες και μου ανέλυε επι 2 ώρες τι τραβάει στην Βαρσοβία.. Πηγαίνουν στο σπίτι με λουλούδια, την ακολοθούν με το αμάξι, ο άλλος πήγε να βρεί τον πρώην της και να τον απειλήσει.. Μιλάμε έχουν γίνει χειρότεροι πυρφόροι εδώ απο Ελλάδα.. Πολύ καβλί πεινασμένο!!! Φαντάσου μου έλεγε είμαι μόνη γιατί απλά βαρίεται να πηγαίνει ραντεβού στο κέντρο γιατί δεν βρίσκει να παρκάρει το αμάξι.. Φαντάσου!!! Μου αρέσει πως λές πως είναι απελπισμένες οι γκόμενες εδώ.. Πουθενά σε καμία χώρα δεν έχω δει καταστάσεις όπως αυτές που βλέπω τώρα Βαρσοβία έτος 2015. Έλα Βαρσοβία και προσπάθησε να βρείς μια γκόμενα που δεν την παρακαλάνε 100..Εγώ δεν ξέρω καμία!!!

Εγώ μιλάω έξω απο τα δόντια.. Όπου πήγαινα πάντα έβρισκα γκόμενες να με παρακαλάνε.. βαρσοβία 2015 είναι απο τα λίγα μέρη που βλέπω πλέον γκόμενες να με αγνοούν και να μην κολλάνε εύκολα πηγαίνοντας πουστικα και πουλώντας τους έρωτα.Η συνταγή που ποτέ δεν αποτυγχάνει.Τόσο απλά!!
Μπερδέυεις την νύχτα που μπορέί με τύχη να πηδήξεις κανά μπάζο ή μεθυσμένη με την καθημερινή ζωή..

Απλά χεστήκανε..βαρέθηκαν το πολύ καβλί που τις παρακάλαει..Καλά και οι Πολωνοί έχουν γίνει και αυτοί τρελοί πυρφόροι.. Ο Rooshv γύρισε πήρε τα αρχίδια μου και μπήκε και έγραψε δεν ξαναπατάω Poland..

Επίσης παραδέχομαι πως επαρχία δεν έιναι τόσο τραγικά αν βρείς μία να μιλαέι Αγγλικά..Κάποιες που έχω συναντήσει κατά καιρούς όντως δείχνουν ενδιαφέρον και κρατούν επικοινωνία και ας είναι σε απόσταση..Αλλά πάλι είναι δύσκολο να βρείς μία να μιλαέι Αγγλικά..Πρέπει να ξέρεις την γλώσσα..Αλλά Πολωνέζα πάνω απο 6 να φάς Βαρσοβία θέλει τρελή εμπειρία και υποσχέσεις, τόση προσπάθεια που για μένα είναι χαμενός χρόνος..Δεν τα λέω εγώ μόνο αυτά είναι η άποψη όσων ζόυν εδώ..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kman έχεις μείνει σαν τον Καναδό όπως είπε στο 2008 και ας μην πήδαγε ακόμα και τότε αυτός τις εύκολες εποχές...Εγώ ένα θα σου πώ και φτιάξε τους μύθους σου..Πλέον έτος 2015 οι γκόμενες Βαρσοβία είναι απλά τραγικά δύσκολες για τα δεδομένα Poland και όλων των χωρών εδώ γύρω.. Για αυτό ασχολούμαι και πηδάω μόνο δυτικές εδώ πλεόν.. Μπορέις να καταλάβεις τι σημαίνει να σε παρακαλάνε 100 καβλιά? Ξέρεις που φτάνει η αξία σου?

χτές ήμουν ραντεβού με μια καινούρια με βυζάρες και μου ανέλυε επι 2 ώρες τι τραβάει στην Βαρσοβία.. Πηγαίνουν στο σπίτι με λουλούδια, την ακολοθούν με το αμάξι, ο άλλος πήγε να βρεί τον πρώην της και να τον απειλήσει.. Μιλάμε έχουν γίνει χειρότεροι πυρφόροι εδώ απο Ελλάδα.. Πολύ καβλί πεινασμένο!!! Φαντάσου μου έλεγε είμαι μόνη γιατί απλά βαρίεται να πηγαίνει ραντεβού στο κέντρο γιατί δεν βρίσκει να παρκάρει το αμάξι.. Φαντάσου!!! Μου αρέσει πως λές πως είναι απελπισμένες οι γκόμενες εδώ.. Πουθενά σε καμία χώρα δεν έχω δει καταστάσεις όπως αυτές που βλέπω τώρα Βαρσοβία έτος 2015. Έλα Βαρσοβία και προσπάθησε να βρείς μια γκόμενα που δεν την παρακαλάνε 100..Εγώ δεν ξέρω καμία!!!

Εγώ μιλάω έξω απο τα δόντια.. Όπου πήγαινα πάντα έβρισκα γκόμενες να με παρακαλάνε.. βαρσοβία 2015 είναι απο τα λίγα μέρη που βλέπω πλέον γκόμενες να με αγνοούν και να μην κολλάνε εύκολα πηγαίνοντας πουστικα και πουλώντας τους έρωτα.Η συνταγή που ποτέ δεν αποτυγχάνει.Τόσο απλά!!
Μπερδέυεις την νύχτα που μπορέί με τύχη να πηδήξεις κανά μπάζο ή μεθυσμένη με την καθημερινή ζωή..

Απλά χεστήκανε..βαρέθηκαν το πολύ καβλί που τις παρακάλαει..Καλά και οι Πολωνοί έχουν γίνει και αυτοί τρελοί πυρφόροι.. Ο Rooshv γύρισε πήρε τα αρχίδια μου και μπήκε και έγραψε δεν ξαναπατάω Poland..

Επίσης παραδέχομαι πως επαρχία δεν έιναι τόσο τραγικά αν βρείς μία να μιλαέι Αγγλικά..Κάποιες που έχω συναντήσει κατά καιρούς όντως δείχνουν ενδιαφέρον και κρατούν επικοινωνία και ας είναι σε απόσταση..Αλλά πάλι είναι δύσκολο να βρείς μία να μιλαέι Αγγλικά..Πρέπει να ξέρεις την γλώσσα..Αλλά Πολωνέζα πάνω απο 6 να φάς Βαρσοβία θέλει τρελή εμπειρία και υποσχέσεις, τόση προσπάθεια που για μένα είναι χαμενός χρόνος..Δεν τα λέω εγώ μόνο αυτά είναι η άποψη όσων ζόυν εδώ..

Ποια συνταγή ρε συ?Το 70% των Πολωνέζων κάθονται με ένα σοβαρό σπονσοριλίκι.Και για Βαρσοβία που λες είναι οι πιο χύμα και ακριβές σου λένε έξω από τα δόντια την τιμή τους.Παπάρια δηλαδή γιατί να μη δώσεις 500 ευρώ για αγνό πολωνικό επαρχιώτικο τσιμπούκι και να δώσεις 700 ευρώ στην καριόλα από τη Βαρσοβία με χιλιόμετρα πούτσου?Αλλά γούστα είναι αυτά.
Εγώ σε καμία γκόμενα δεν έχω πει οτι την αγαπάω.Εχω όμως γαμήσει πάνω από 30 Πολωνές.Το 95% ζήτησαν λεφτά κάποια στιγμή.Κάνε τη στατιστική.Είναι σχεδόν οι φτηνότερες αν δεν υπήρχαν οι Ουκρανές που μπορεί να σου γλύψουν τον κώλο επειδή τους αγόρασες 20 ευρώ ψώνια στο σούπερ μάρκετ.
Οι Πολωνοί που λες δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν οι γκόμενες που λες τους βρίζουν συνέχεια μαλάκες τους ανεβάζουν τσιγκούνηδες τους κατεβάζουν οτι δεν ξοδεύουν απολύτως τίποτα για το μουνί τους και λένε θα κάνουν όλους τους Πολωνούς άντρες γκαίυ θα πάνε με ξένους που τα σκάνε για να τους τιμωρήσουν.Αυτά μου τα έχουν πει αρκετές Πολωνέζες είναι απελπισμένες με τους Πολωνάρες με τα καβούρια στην τσέπη και τους Ισπανούς Πορτογάλους Ιταλούς άφραγκους λαμόγια που το παίζουν ιστορία.Θέλουν σοβαρές καταστάσεις.
Απλά με κάποιο τρόπο οι Πολωνέζες είναι ηλίθιες δεν μπορούν να εκτιμήσουν με ακρίβεια την οικονομική κατάσταση του άλλου όπως κάνουν Ρωσίδες Ουκρανές.Ειδικά οι Ρωσίδες είναι άλλο πράγμα με μια ματιά τα κόβουν όλα πάνω σου και αποφασίζουν.Αυτό δεν το έχουν οι Πολωνέζες.Είναι πολύ ρομαντικές αδαείς και αποφασίζουν.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Σπονσοριλίκι Poland δεν πάιζει...Εγώ δεν έχω δεί ποτέ..Βουδαπέστη και Τσεχία ξέρω και είναι προφανές πως παίζει.. Εγώ γράφω εμπειρίες για να βγάζει ο καθένας τα συμπεράσματα του..

Η Πολωνέζα με τις βυζάρες που βγήκαμε χτές το έπαιζε ενθουσιασμένη να ξαναβγούμε Παρασκευή μην χαθούμε, σήμερα μου το πάιζει τρελή πως δεν έχει καλό internet (παρόλο που την βλέπω να ποστάρει στο Facebook)χαχαχα..

Γκόμενα ξανθιά που γνώρισα στο club Decada Σάββατο όλο το βράδυ κολλημένη πάνω μου, μου έδωσε το κινητό της και μου έκανε όλη την νυχτα κοπλιμέντα πως είμαι ο πιο ενδιαφέρον άντρας που έχει γνωρίσει ποτέ, της έστειλα δύο μυνήματα τις επόμενες μέρες δεν απάντησε ποτέ!!..

Η γκόμενα πριν 2 Σάββατα το οχτάρι μετά απο αλλαγή 50 μυνημάτων στο watshup μου αποκάλυψε πως έιναι complicated και δεν νιώθει καλά να βρεθούμε..

Μέσα σε αυτές τις 3 εβδομάδες ακριβώς αλλά 5 περιστατικά εκτός των παραπάνων με γκόμενες  που δεν απάντησαν μετά και complicated καταστάσεις..Πολωνικό μουνί δεν άγγιξα!!!

Φυσικά το βράδυ πήρα πολύ κινητο πολύ χόρο χούφτωμα και μετά τα αρχίδια μου!!

Αποτέλεσμα του μήνα Αυγούστου, μιά Γαλλίδα και η Καναδέζα που έχουμε θεωρητικά δεσμό τώρα (2 Δυτικές)..και μάλλον άυριο μια Αμερικανίδα που έρχεται σπίτι μου στο δεύτερο ραντεβού για δείπνο..Αν κάτσει (που λογικά θα κάτσει) θα ζώ τη μεγαλύτερη τραγωδία στην Ανατολική Ευρώπη. 3 Δυτικές σε ένα μήνα και κάτι μέρες μέσα στην καρδιά της εύκολης Poland που λέει kman.. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Επίσης προσθέτω πως έκανα clubing 4 φορές την εβδομάδα αυτό το μήνα και παρόλα αυτά είχα αυτά τα τραγικά αποτελέσματα με τις Πολωνέζες.. Το θέμα είναι ότι όλοι τα ίδια μου λένε εδώ..Χούφτωμα, χορός, κινητά και πολύ προσπαθεια για το τίποτα... Απλά για κάποιον δεν είναι τραγικό να φιλήσεις 10 να χουφτώσεις 20 να πάρεις 30 κινητά και μετά απλα να παίξεις μαλακία..Για μένα είναι..Θέλω ουσία να μπαίνει το φίδι απλά!!! Τα φοιτητικά παιχνίδια τα βαρέθηκα..

Υ.Γ.
Ξέχασα το μικρό στο πόζναν απο τo online game, αλλα δεν το μετράω καν αυτό δεν είναι απο clubs και ειδική περίπτωση

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σπονσοριλίκι Poland δεν πάιζει...Εγώ δεν έχω δεί ποτέ..Βουδαπέστη και Τσεχία ξέρω και είναι προφανές πως παίζει.. Εγώ γράφω εμπειρίες για να βγάζει ο καθένας τα συμπεράσματα του..

Η Πολωνέζα με τις βυζάρες που βγήκαμε χτές το έπαιζε ενθουσιασμένη να ξαναβγούμε Παρασκευή μην χαθούμε, σήμερα μου το πάιζει τρελή πως δεν έχει καλό internet (παρόλο που την βλέπω να ποστάρει στο Facebook)χαχαχα..

Γκόμενα ξανθιά που γνώρισα στο club Decada Σάββατο όλο το βράδυ κολλημένη πάνω μου, μου έδωσε το κινητό της και μου έκανε όλη την νυχτα κοπλιμέντα πως είμαι ο πιο ενδιαφέρον άντρας που έχει γνωρίσει ποτέ, της έστειλα δύο μυνήματα τις επόμενες μέρες δεν απάντησε ποτέ!!..

Η γκόμενα πριν 2 Σάββατα το οχτάρι μετά απο αλλαγή 50 μυνημάτων στο watshup μου αποκάλυψε πως έιναι complicated και δεν νιώθει καλά να βρεθούμε..

Μέσα σε αυτές τις 3 εβδομάδες ακριβώς αλλά 5 περιστατικά εκτός των παραπάνων με γκόμενες  που δεν απάντησαν μετά και complicated καταστάσεις..Πολωνικό μουνί δεν άγγιξα!!!

Αποτέλεσμα του μήνα Αυγούστου, μιά Γαλλίδα και η Καναδέζα που έχουμε θεωρητικά δεσμό τώρα (2 Δυτικές)..και μάλλον άυριο μια Αμερικανίδα που έρχεται σπίτι μου στο δεύτερο ραντεβού για δείπνο..Αν κάτσει (που λογικά θα κάτσει) θα ζώ τη μεγαλύτερη τραγωδία στην Ανατολική Ευρώπη. 3 Δυτικές σε ένα μήνα και κάτι μέρες μέσα στην καρδιά της εύκολης Poland που λέει kman.. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Επίσης προσθέτω πως έκανα clubing 4 φορές την εβδομάδα αυτό το μήνα και παρόλα αυτά είχα αυτά τα τραγικά αποτελέσματα με τις Πολωνέζες.. Το θέμα είναι ότι όλοι τα ίδια μου λένε εδώ..Χούφτωμα, χορός, κινητά και πολύ προσπαθεια για το τίποτα... Απλά για κάποιον δεν είναι τραγικό να φιλήσεις 10 να χουφτώσεις 20 να πάρεις 30 κινητά και μετά απλα να παίξεις μαλακία..Για μένα είναι..Θέλω ουσία να μπαίνει το φίδι απλά!!! Τα φοιτητικά παιχνίδια τα βαρέθηκα..

Υ.Γ.
Ξέχασα το μικρό στο πόζναν απο τo online game, αλλα δεν το μετράω καν αυτό δεν είναι απο clubs και ειδική περίπτωση
Σου προτίνω να πας στο ΟΠΑ στο Κισινιώφ για 5 μέρες να σε εκπαιδεύσουν τα καμάκια του ΟΠΑ :2funny:Εκει οι Ελληνες κανουν θαύματα  :jerking: :2funny: ο ενας πηγε και  :knockinb: 4 σε τρεις μέρες χωρις να μιλάει τη γλώσσα  :2funny:.
  Μετα μιλησε μεσω σκάιπ με μια Πολωνέζα.Η Πολωνέζα μαγευτηκε απο την ομορφιά του  :2funny:,τα παρατησε όλα και πηγε Ελλάδα για να  :knockinb: μαζί του  :jerking: :2funny: στην Ουκρανία της  :knockinb: σε 15 λεπτά.
Ασε για τα υπόλοιπα καμάκια του ΟΠΑ που ενω ειναι 50αρηδες κιλαράδες γαμάνε καθε μέρα 18χρονα :2funny:.
Αρα φταίει το συστημά σου,πρεπει να σου κάνουν μαθήματα τα καμάκια της Μολδαβίας  :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρε κμαν αντι να διαβαζεις τον πιθηκο ιρανοφατσα θα σου πω για ενα αλλο παιδι που γραφει παρομοια,ομορφοπαοδο ιρλανδο μελαχρινο.ο τυπος πηγε παντου ευρωπη σε πολλες πολεις,χειμωνα-καλοκαιρι μεχρι ασια,λατινικη.παντα παει 3-4 μερες σε μια πολη μετα φευγει για αλλου.οπου πηγα εγω εγραψε τις ιδιες εντυπωσεις.απο ολες τις χωρες περασε καλυτερα κιεβο,γαμησε 3 με λεφτα και μια τσαμπα.για σερβιες,κροατιες εγραφε τα  ιδια με μενα,ειναι ενδιαφερων να δεις αυτα που γραφει,τιμες,κοπελες,χασισια και μαλακιες.παντα παει με 2 φιλους δυνατη ομαδα.εχουν και φωτο απο παντου σε μπαρ,σαραγεβο,κιεβο,ουγαντα οπου σκεφτεις.ο τυπος ειναι πραγματικα οραιος και σιγουρα τραβα γκομενες σε σχεση με τον ασχημο ιρανοφατσα που τον βαζουν στην κατηγορια πακι.διαβασε  το nauchty nomad.μεχρι αγια ναπα,λευκωσια,λεμεσο,σαλονικι,αθηνα εγραψε ο φιλος.αραβικες χωρες,ισραηλ.πραγματι ενδιαφερων.σε χωρες παραλιακες κροατια,μαυροβουνιο εκει δεν σκωραρε,μετα καπου βαλκανια σκοραρε με αργεντινα παντρεμενη τουριστρια .γραφει οραιες πραγματικες ιστοριες.λεει εκει γαμησα,δεν ειχα χρονο,μονο φιλια,δεν εκατσε η φαση,πληρωσα χωρις μαλακιες.αξιζει να δειτε τι γραφει.απο εκει πηρα πλιροφοριες και για βυρητο που θελω να παω.αυτος λεει συρια που πηγε πριν πολεμο κλασεις ανωτερες.τα ιδια ειπε για σερβες κορυφη,μολδαβια ολα χαλια τα βρηκε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε κμαν αντι να διαβαζεις τον πιθηκο ιρανοφατσα θα σου πω για ενα αλλο παιδι που γραφει παρομοια,ομορφοπαοδο ιρλανδο μελαχρινο.ο τυπος πηγε παντου ευρωπη σε πολλες πολεις,χειμωνα-καλοκαιρι μεχρι ασια,λατινικη.παντα παει 3-4 μερες σε μια πολη μετα φευγει για αλλου.οπου πηγα εγω εγραψε τις ιδιες εντυπωσεις.απο ολες τις χωρες περασε καλυτερα κιεβο,γαμησε 3 με λεφτα και μια τσαμπα.για σερβιες,κροατιες εγραφε τα  ιδια με μενα,ειναι ενδιαφερων να δεις αυτα που γραφει,τιμες,κοπελες,χασισια και μαλακιες.παντα παει με 2 φιλους δυνατη ομαδα.εχουν και φωτο απο παντου σε μπαρ,σαραγεβο,κιεβο,ουγαντα οπου σκεφτεις.ο τυπος ειναι πραγματικα οραιος και σιγουρα τραβα γκομενες σε σχεση με τον ασχημο ιρανοφατσα που τον βαζουν στην κατηγορια πακι.διαβασε  το nauchty nomad.μεχρι αγια ναπα,λευκωσια,λεμεσο,σαλονικι,αθηνα εγραψε ο φιλος.αραβικες χωρες,ισραηλ.πραγματι ενδιαφερων.σε χωρες παραλιακες κροατια,μαυροβουνιο εκει δεν σκωραρε,μετα καπου βαλκανια σκοραρε με αργεντινα παντρεμενη τουριστρια .γραφει οραιες πραγματικες ιστοριες.λεει εκει γαμησα,δεν ειχα χρονο,μονο φιλια,δεν εκατσε η φαση,πληρωσα χωρις μαλακιες.αξιζει να δειτε τι γραφει.απο εκει πηρα πλιροφοριες και για βυρητο που θελω να παω.αυτος λεει συρια που πηγε πριν πολεμο κλασεις ανωτερες.τα ιδια ειπε για σερβες κορυφη,μολδαβια ολα χαλια τα βρηκε.
Χαρη τον διαβαζω τωρα.Δεν τα λεει και άσχημα.Εχουν αυτα που λεει καποια δοση αληθειας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Μέσα σε αυτές τις 3 εβδομάδες ακριβώς αλλά 5 περιστατικά εκτός των παραπάνων με γκόμενες  που δεν απάντησαν μετά και complicated καταστάσεις..Πολωνικό μουνί δεν άγγιξα!!!

Υ.Γ.

Ναι,σπονσοριλίκι Πολωνία δεν παίζει.Σου πέρασε από το μυαλό οτι αυτές που βγήκαν μαζί σου χωρίς ανταπόκριση την ψάχνανε για κάποια μορφή σπονσοραρίσματος και απλά την κάνανε όταν δεν το είδαν?Δοκίμασε για πείραμα την επόμενη φορά πες θα σε βοηθήσω με το ενοίκιο και δες τα αποτελέσματα.Με Πολωνέζες Τσέχες κτλ είναι ακριβώς το ίδιο.Χωρίς λεφτά κωλύονται μόλις πέφτει το ρευστό έρχονται σε dt και τα κάνουν όλα.
Παλιά Πολωνία δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου σπόνσορες οι γκόμενες είχαν αγανακτήσει.Κάθονταν ακόμα και στον πάκη που για μόνη περιουσία είχε τα αρχίδια του απλά μοίραζε αφειδώς υποσχέσεις.Τώρα έχουν πονηρέψει κάπως ζητούν μια προκαταβολή.
Καμία σχέση βέβαια με τα γούστα των Ρωσίδων γούνες κτλ που τα μασάνε χοντρά μπροστά και πίσω.Η Πολωνέζα δίνει τουλάχιστον ένα τσιμπούκι σαν πρόγευση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ρε κμαν αντι να διαβαζεις τον πιθηκο ιρανοφατσα θα σου πω για ενα αλλο παιδι που γραφει παρομοια,ομορφοπαοδο ιρλανδο μελαχρινο.ο τυπος πηγε παντου ευρωπη σε πολλες πολεις,χειμωνα-καλοκαιρι μεχρι ασια,λατινικη.παντα παει 3-4 μερες σε μια πολη μετα φευγει για αλλου.οπου πηγα εγω εγραψε τις ιδιες εντυπωσεις.απο ολες τις χωρες περασε καλυτερα κιεβο,γαμησε 3 με λεφτα και μια τσαμπα.για σερβιες,κροατιες εγραφε τα  ιδια με μενα,ειναι ενδιαφερων να δεις αυτα που γραφει,τιμες,κοπελες,χασισια και μαλακιες.παντα παει με 2 φιλους δυνατη ομαδα.εχουν και φωτο απο παντου σε μπαρ,σαραγεβο,κιεβο,ουγαντα οπου σκεφτεις.ο τυπος ειναι πραγματικα οραιος και σιγουρα τραβα γκομενες σε σχεση με τον ασχημο ιρανοφατσα που τον βαζουν στην κατηγορια πακι.διαβασε  το nauchty nomad.μεχρι αγια ναπα,λευκωσια,λεμεσο,σαλονικι,αθηνα εγραψε ο φιλος.αραβικες χωρες,ισραηλ.πραγματι ενδιαφερων.σε χωρες παραλιακες κροατια,μαυροβουνιο εκει δεν σκωραρε,μετα καπου βαλκανια σκοραρε με αργεντινα παντρεμενη τουριστρια .γραφει οραιες πραγματικες ιστοριες.λεει εκει γαμησα,δεν ειχα χρονο,μονο φιλια,δεν εκατσε η φαση,πληρωσα χωρις μαλακιες.αξιζει να δειτε τι γραφει.απο εκει πηρα πλιροφοριες και για βυρητο που θελω να παω.αυτος λεει συρια που πηγε πριν πολεμο κλασεις ανωτερες.τα ιδια ειπε για σερβες κορυφη,μολδαβια ολα χαλια τα βρηκε.

Τον ξέρω τον naughty nomad.Σε hostel μένει όταν πάει έξω.Ποια σοβαρή γκόμενα θα σου κάτσει όταν μένεις σε χόστελ?Πάντως τον παραδέχομαι ήρθε Ελλάδα και καμάκωσε στο Γκάζι Ελληνίδες με στολή πειρατή.Λίγοι ξένοι θα είχαν τα αρχίδια να κάνουν κάτι τέτοιο.Διαπίστωσε και αυτός οτι οι Θεσσαλονικιές είναι μουνάρες και καλύτερες από τις Αθηναίες.Γενικά είναι αρκετά Βαλκανιόφιλος.
Δοκιμάζει και απίθανες χώρες μια φορά παραλίγο να τον φάνε όταν πήγε να καμακώσει Ουγκάντα ή Φιλιππίνες δε θυμάμαι πού ακριβώς είχε να δώσει σημεία ζωής μια βδομάδα και όλοι είχαν κλάσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom