τυπε γιατι δεν το κανεις κι εσυ επαγγελματικα?
Δε γίνεται αυτός έχει όλο το αγγλόφωνο κοινό.Απευθύνεται σε αγορά 700 εκατομμυρίων.Ενας Ελληναράς έχει 10 εκατομμύρια κοινό.Καμία σχέση απολύτως.
τυπε γιατι δεν το κανεις κι εσυ επαγγελματικα?
είναι κι οι ομογενεις τυπεΔε γίνεται αυτός έχει όλο το αγγλόφωνο κοινό.Απευθύνεται σε αγορά 700 εκατομμυρίων.Ενας Ελληναράς έχει 10 εκατομμύρια κοινό.Καμία σχέση απολύτως.
είναι κι οι ομογενεις τυπε
πρεπει να τους κολλησουμε το βαλκανικο χυσι στη μαπα τυπεΕίναι πολύ περιορισμένο το κοινό.Εγώ απυθύνομαι μόνο σε Βαλκάνιους ομόδοξους και Ελληνες πουτσαράδες.Δε με ενδιαφέρουν οι μειονότητες.Δεν έχω τη γκάμα του roosh.Είναι τόσοι απελπισμένοι Ινδοί πάκηδες που θα έδιναν και το συκώτι τους να γαμήσουν Λευκές και τύποι σαν το roosh απευθύνονται εκεί ενώ εγώ γράφω για Βαλκάνιους ανώτερους πουτσαράδες Balkan power καταστάσεις.Δεν μπορώ να ταυτιστώ με τις άλλες τρώγλες.
πρεπει να τους κολλησουμε το βαλκανικο χυσι στη μαπα τυπε
δωσε γκαζι κμαν..οπαααααααααα τζατζικι!!!Είναι πολύ περιορισμένο το κοινό.Εγώ απευθύνομαι μόνο σε Βαλκάνιους ομόδοξους και Ελληνες πουτσαράδες.Δε με ενδιαφέρουν οι μειονότητες.Δεν έχω τη γκάμα του roosh.Είναι τόσοι απελπισμένοι Ινδοί πάκηδες που θα έδιναν και το συκώτι τους να γαμήσουν Λευκές και τύποι σαν το roosh απευθύνονται εκεί ενώ εγώ γράφω για Βαλκάνιους ανώτερους πουτσαράδες Balkan power καταστάσεις.Δεν μπορώ να ταυτιστώ με τις άλλες τρώγλες.
Τι ινε παλι δαυτοσ?πορδομεταναστισ?εχουμε γεμισι πορδομεταναστεσ!!!Ο κμαν συνεχίζει την απόλυτη παραπληροφόρηση όπως πάντα..Βάζω τα πράγματα στην θέση τους..
Αυτά που έγραψε ο Καναδός έιναι σε απόλυτη αντιστοιχία με αυτά που λέω εγώ και σε απόλυτη αντίθεση με αυτά που λέει ο kman..Ο Καναδός, λέει με λίγα λόγια χορέυεις πίστα κάνεις παιχνίδι αλλά ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΤΑ (but again the women were not as willing to come back to my hotel).. Χορός δηλαδή παιχνίδι και μαλακία μετά στο ξενοδοχείο..Πως το μετέφρασε αυτό ο kman σε πήδημα είναι άλλη ιστορία..Σύν ότι γράφει για παλαιότερα που τα πράγματα ήταν όντως πολύ καλύτερα..
Δεύτερον ο Rooshv λέει άραξε Πολωνία..Το μεγαλύτερο ψέμα ever..Rooshv πέρασε καλά κάποιους μήνες Poland μετά πήγε Ουκρανια ξαναγυρισε για κάποιους μήνες Poland και δεν ξαναπάτησε ποτέ!!..Rooshv έλεγε ο kman έιναι Πόζναν και απλά εκείνη την περίοδο γύρναγε Αμερική,Βερολίνο και Αγγλία να δώσει κάτι διαλέξεις του κώλου.. Πήγαν να τον σαπίσουν στο ξύλο και κάτι φεμινιστριες.
Ο Rooshv έχει γράψει βιβλια και ζήσει Αμερική, Καναδά, Βραζιλία ,Ουκρανία, Πολωνία, Εσθονία, Ρουμανία, Δανία, Βουλγαρία, Ισλανδιά, Κολομβία, Λετονία κ.λ.π. Σας είπα στο τελευταίο άρθτο που είχε γράψει είπε μην Πάτε Poland προτείνω Ρουμανία ... Κατά τα άλλα κατά τον kman είναι τεμπέλης και έχει αράξει Poland την τελευαία πενταετία.. Πόσες φορές θα πρέπει να πούμε πως δήλωσε πως δεν ξαναπατάει Poland και πως Ουκρανία 6 μήνες δεν κατάφερε να κάνει ένα one night stand.
Το άρθρο που είπε μην έρχεστε το έγραψε το 2014.
Που να περίμενε πως θα γαμηθούν όλα σε σχέση με το 2011 που είχε σκάσει εδώ..Και εγώ τα ίδια έπαθα!!
πσσσσ πορνοσ πολι βαρβαροσ ο βαλκανιοσ πουτσοσ!!!o βαλκανικος πουτσος
Ο κμαν συνεχίζει την απόλυτη παραπληροφόρηση όπως πάντα..Βάζω τα πράγματα στην θέση τους..
Αυτά που έγραψε ο Καναδός έιναι σε απόλυτη αντιστοιχία με αυτά που λέω εγώ και σε απόλυτη αντίθεση με αυτά που λέει ο kman..Ο Καναδός, λέει με λίγα λόγια χορέυεις πίστα κάνεις παιχνίδι αλλά ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΤΑ (but again the women were not as willing to come back to my hotel).. Χορός δηλαδή παιχνίδι και μαλακία μετά στο ξενοδοχείο..Πως το μετέφρασε αυτό ο kman σε πήδημα είναι άλλη ιστορία..Σύν ότι γράφει για παλαιότερα που τα πράγματα ήταν όντως πολύ καλύτερα..
Δεύτερον ο Rooshv λέει άραξε Πολωνία..Το μεγαλύτερο ψέμα ever..Rooshv πέρασε καλά κάποιους μήνες Poland μετά πήγε Ουκρανια ξαναγυρισε για κάποιους μήνες Poland και δεν ξαναπάτησε ποτέ!!..Rooshv έλεγε ο kman έιναι Πόζναν και απλά εκείνη την περίοδο γύρναγε Αμερική,Βερολίνο και Αγγλία να δώσει κάτι διαλέξεις του κώλου.. Πήγαν να τον σαπίσουν στο ξύλο και κάτι φεμινιστριες.
Ο Rooshv έχει γράψει βιβλια και ζήσει Αμερική, Καναδά, Βραζιλία ,Ουκρανία, Πολωνία, Εσθονία, Ρουμανία, Δανία, Βουλγαρία, Ισλανδιά, Κολομβία, Λετονία κ.λ.π. Σας είπα στο τελευταίο άρθτο που είχε γράψει είπε μην Πάτε Poland προτείνω Ρουμανία ... Κατά τα άλλα κατά τον kman είναι τεμπέλης και έχει αράξει Poland την τελευαία πενταετία.. Πόσες φορές θα πρέπει να πούμε πως δήλωσε πως δεν ξαναπατάει Poland και πως Ουκρανία 6 μήνες δεν κατάφερε να κάνει ένα one night stand.
Το άρθρο που είπε μην έρχεστε το έγραψε το 2014.
Που να περίμενε πως θα γαμηθούν όλα σε σχέση με το 2011 που είχε σκάσει εδώ..Και εγώ τα ίδια έπαθα!!
Kman έχεις μείνει σαν τον Καναδό όπως είπε στο 2008 και ας μην πήδαγε ακόμα και τότε αυτός τις εύκολες εποχές...Εγώ ένα θα σου πώ και φτιάξε τους μύθους σου..Πλέον έτος 2015 οι γκόμενες Βαρσοβία είναι απλά τραγικά δύσκολες για τα δεδομένα Poland και όλων των χωρών εδώ γύρω.. Για αυτό ασχολούμαι και πηδάω μόνο δυτικές εδώ πλεόν.. Μπορέις να καταλάβεις τι σημαίνει να σε παρακαλάνε 100 καβλιά? Ξέρεις που φτάνει η αξία σου?
χτές ήμουν ραντεβού με μια καινούρια με βυζάρες και μου ανέλυε επι 2 ώρες τι τραβάει στην Βαρσοβία.. Πηγαίνουν στο σπίτι με λουλούδια, την ακολοθούν με το αμάξι, ο άλλος πήγε να βρεί τον πρώην της και να τον απειλήσει.. Μιλάμε έχουν γίνει χειρότεροι πυρφόροι εδώ απο Ελλάδα.. Πολύ καβλί πεινασμένο!!! Φαντάσου μου έλεγε είμαι μόνη γιατί απλά βαρίεται να πηγαίνει ραντεβού στο κέντρο γιατί δεν βρίσκει να παρκάρει το αμάξι.. Φαντάσου!!! Μου αρέσει πως λές πως είναι απελπισμένες οι γκόμενες εδώ.. Πουθενά σε καμία χώρα δεν έχω δει καταστάσεις όπως αυτές που βλέπω τώρα Βαρσοβία έτος 2015. Έλα Βαρσοβία και προσπάθησε να βρείς μια γκόμενα που δεν την παρακαλάνε 100..Εγώ δεν ξέρω καμία!!!
Εγώ μιλάω έξω απο τα δόντια.. Όπου πήγαινα πάντα έβρισκα γκόμενες να με παρακαλάνε.. βαρσοβία 2015 είναι απο τα λίγα μέρη που βλέπω πλέον γκόμενες να με αγνοούν και να μην κολλάνε εύκολα πηγαίνοντας πουστικα και πουλώντας τους έρωτα.Η συνταγή που ποτέ δεν αποτυγχάνει.Τόσο απλά!!
Μπερδέυεις την νύχτα που μπορέί με τύχη να πηδήξεις κανά μπάζο ή μεθυσμένη με την καθημερινή ζωή..
Απλά χεστήκανε..βαρέθηκαν το πολύ καβλί που τις παρακάλαει..Καλά και οι Πολωνοί έχουν γίνει και αυτοί τρελοί πυρφόροι.. Ο Rooshv γύρισε πήρε τα αρχίδια μου και μπήκε και έγραψε δεν ξαναπατάω Poland..
Επίσης παραδέχομαι πως επαρχία δεν έιναι τόσο τραγικά αν βρείς μία να μιλαέι Αγγλικά..Κάποιες που έχω συναντήσει κατά καιρούς όντως δείχνουν ενδιαφέρον και κρατούν επικοινωνία και ας είναι σε απόσταση..Αλλά πάλι είναι δύσκολο να βρείς μία να μιλαέι Αγγλικά..Πρέπει να ξέρεις την γλώσσα..Αλλά Πολωνέζα πάνω απο 6 να φάς Βαρσοβία θέλει τρελή εμπειρία και υποσχέσεις, τόση προσπάθεια που για μένα είναι χαμενός χρόνος..Δεν τα λέω εγώ μόνο αυτά είναι η άποψη όσων ζόυν εδώ..
Σου προτίνω να πας στο ΟΠΑ στο Κισινιώφ για 5 μέρες να σε εκπαιδεύσουν τα καμάκια του ΟΠΑ Εκει οι Ελληνες κανουν θαύματα ο ενας πηγε και 4 σε τρεις μέρες χωρις να μιλάει τη γλώσσα .Σπονσοριλίκι Poland δεν πάιζει...Εγώ δεν έχω δεί ποτέ..Βουδαπέστη και Τσεχία ξέρω και είναι προφανές πως παίζει.. Εγώ γράφω εμπειρίες για να βγάζει ο καθένας τα συμπεράσματα του..
Η Πολωνέζα με τις βυζάρες που βγήκαμε χτές το έπαιζε ενθουσιασμένη να ξαναβγούμε Παρασκευή μην χαθούμε, σήμερα μου το πάιζει τρελή πως δεν έχει καλό internet (παρόλο που την βλέπω να ποστάρει στο Facebook)χαχαχα..
Γκόμενα ξανθιά που γνώρισα στο club Decada Σάββατο όλο το βράδυ κολλημένη πάνω μου, μου έδωσε το κινητό της και μου έκανε όλη την νυχτα κοπλιμέντα πως είμαι ο πιο ενδιαφέρον άντρας που έχει γνωρίσει ποτέ, της έστειλα δύο μυνήματα τις επόμενες μέρες δεν απάντησε ποτέ!!..
Η γκόμενα πριν 2 Σάββατα το οχτάρι μετά απο αλλαγή 50 μυνημάτων στο watshup μου αποκάλυψε πως έιναι complicated και δεν νιώθει καλά να βρεθούμε..
Μέσα σε αυτές τις 3 εβδομάδες ακριβώς αλλά 5 περιστατικά εκτός των παραπάνων με γκόμενες που δεν απάντησαν μετά και complicated καταστάσεις..Πολωνικό μουνί δεν άγγιξα!!!
Φυσικά το βράδυ πήρα πολύ κινητο πολύ χόρο χούφτωμα και μετά τα αρχίδια μου!!
Αποτέλεσμα του μήνα Αυγούστου, μιά Γαλλίδα και η Καναδέζα που έχουμε θεωρητικά δεσμό τώρα (2 Δυτικές)..και μάλλον άυριο μια Αμερικανίδα που έρχεται σπίτι μου στο δεύτερο ραντεβού για δείπνο..Αν κάτσει (που λογικά θα κάτσει) θα ζώ τη μεγαλύτερη τραγωδία στην Ανατολική Ευρώπη. 3 Δυτικές σε ένα μήνα και κάτι μέρες μέσα στην καρδιά της εύκολης Poland που λέει kman.. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!
Επίσης προσθέτω πως έκανα clubing 4 φορές την εβδομάδα αυτό το μήνα και παρόλα αυτά είχα αυτά τα τραγικά αποτελέσματα με τις Πολωνέζες.. Το θέμα είναι ότι όλοι τα ίδια μου λένε εδώ..Χούφτωμα, χορός, κινητά και πολύ προσπαθεια για το τίποτα... Απλά για κάποιον δεν είναι τραγικό να φιλήσεις 10 να χουφτώσεις 20 να πάρεις 30 κινητά και μετά απλα να παίξεις μαλακία..Για μένα είναι..Θέλω ουσία να μπαίνει το φίδι απλά!!! Τα φοιτητικά παιχνίδια τα βαρέθηκα..
Υ.Γ.
Ξέχασα το μικρό στο πόζναν απο τo online game, αλλα δεν το μετράω καν αυτό δεν είναι απο clubs και ειδική περίπτωση
Χαρη τον διαβαζω τωρα.Δεν τα λεει και άσχημα.Εχουν αυτα που λεει καποια δοση αληθειαςρε κμαν αντι να διαβαζεις τον πιθηκο ιρανοφατσα θα σου πω για ενα αλλο παιδι που γραφει παρομοια,ομορφοπαοδο ιρλανδο μελαχρινο.ο τυπος πηγε παντου ευρωπη σε πολλες πολεις,χειμωνα-καλοκαιρι μεχρι ασια,λατινικη.παντα παει 3-4 μερες σε μια πολη μετα φευγει για αλλου.οπου πηγα εγω εγραψε τις ιδιες εντυπωσεις.απο ολες τις χωρες περασε καλυτερα κιεβο,γαμησε 3 με λεφτα και μια τσαμπα.για σερβιες,κροατιες εγραφε τα ιδια με μενα,ειναι ενδιαφερων να δεις αυτα που γραφει,τιμες,κοπελες,χασισια και μαλακιες.παντα παει με 2 φιλους δυνατη ομαδα.εχουν και φωτο απο παντου σε μπαρ,σαραγεβο,κιεβο,ουγαντα οπου σκεφτεις.ο τυπος ειναι πραγματικα οραιος και σιγουρα τραβα γκομενες σε σχεση με τον ασχημο ιρανοφατσα που τον βαζουν στην κατηγορια πακι.διαβασε το nauchty nomad.μεχρι αγια ναπα,λευκωσια,λεμεσο,σαλονικι,αθηνα εγραψε ο φιλος.αραβικες χωρες,ισραηλ.πραγματι ενδιαφερων.σε χωρες παραλιακες κροατια,μαυροβουνιο εκει δεν σκωραρε,μετα καπου βαλκανια σκοραρε με αργεντινα παντρεμενη τουριστρια .γραφει οραιες πραγματικες ιστοριες.λεει εκει γαμησα,δεν ειχα χρονο,μονο φιλια,δεν εκατσε η φαση,πληρωσα χωρις μαλακιες.αξιζει να δειτε τι γραφει.απο εκει πηρα πλιροφοριες και για βυρητο που θελω να παω.αυτος λεει συρια που πηγε πριν πολεμο κλασεις ανωτερες.τα ιδια ειπε για σερβες κορυφη,μολδαβια ολα χαλια τα βρηκε.
Σπονσοριλίκι Poland δεν πάιζει...Εγώ δεν έχω δεί ποτέ..Βουδαπέστη και Τσεχία ξέρω και είναι προφανές πως παίζει.. Εγώ γράφω εμπειρίες για να βγάζει ο καθένας τα συμπεράσματα του..
Η Πολωνέζα με τις βυζάρες που βγήκαμε χτές το έπαιζε ενθουσιασμένη να ξαναβγούμε Παρασκευή μην χαθούμε, σήμερα μου το πάιζει τρελή πως δεν έχει καλό internet (παρόλο που την βλέπω να ποστάρει στο Facebook)χαχαχα..
Γκόμενα ξανθιά που γνώρισα στο club Decada Σάββατο όλο το βράδυ κολλημένη πάνω μου, μου έδωσε το κινητό της και μου έκανε όλη την νυχτα κοπλιμέντα πως είμαι ο πιο ενδιαφέρον άντρας που έχει γνωρίσει ποτέ, της έστειλα δύο μυνήματα τις επόμενες μέρες δεν απάντησε ποτέ!!..
Η γκόμενα πριν 2 Σάββατα το οχτάρι μετά απο αλλαγή 50 μυνημάτων στο watshup μου αποκάλυψε πως έιναι complicated και δεν νιώθει καλά να βρεθούμε..
Μέσα σε αυτές τις 3 εβδομάδες ακριβώς αλλά 5 περιστατικά εκτός των παραπάνων με γκόμενες που δεν απάντησαν μετά και complicated καταστάσεις..Πολωνικό μουνί δεν άγγιξα!!!
Φυσικά το βράδυ πήρα πολύ κινητο πολύ χόρο χούφτωμα και μετά τα αρχίδια μου!!
Αποτέλεσμα του μήνα Αυγούστου, μιά Γαλλίδα και η Καναδέζα που έχουμε θεωρητικά δεσμό τώρα (2 Δυτικές)..και μάλλον άυριο μια Αμερικανίδα που έρχεται σπίτι μου στο δεύτερο ραντεβού για δείπνο..Αν κάτσει (που λογικά θα κάτσει) θα ζώ τη μεγαλύτερη τραγωδία στην Ανατολική Ευρώπη. 3 Δυτικές σε ένα μήνα και κάτι μέρες μέσα στην καρδιά της εύκολης Poland που λέει kman.. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!
Επίσης προσθέτω πως έκανα clubing 4 φορές την εβδομάδα αυτό το μήνα και παρόλα αυτά είχα αυτά τα τραγικά αποτελέσματα με τις Πολωνέζες.. Το θέμα είναι ότι όλοι τα ίδια μου λένε εδώ..Χούφτωμα, χορός, κινητά και πολύ προσπαθεια για το τίποτα... Απλά για κάποιον δεν είναι τραγικό να φιλήσεις 10 να χουφτώσεις 20 να πάρεις 30 κινητά και μετά απλα να παίξεις μαλακία..Για μένα είναι..Θέλω ουσία να μπαίνει το φίδι απλά!!! Τα φοιτητικά παιχνίδια τα βαρέθηκα..
Υ.Γ.
Ξέχασα το μικρό στο πόζναν απο τo online game, αλλα δεν το μετράω καν αυτό δεν είναι απο clubs και ειδική περίπτωση
ρε κμαν αντι να διαβαζεις τον πιθηκο ιρανοφατσα θα σου πω για ενα αλλο παιδι που γραφει παρομοια,ομορφοπαοδο ιρλανδο μελαχρινο.ο τυπος πηγε παντου ευρωπη σε πολλες πολεις,χειμωνα-καλοκαιρι μεχρι ασια,λατινικη.παντα παει 3-4 μερες σε μια πολη μετα φευγει για αλλου.οπου πηγα εγω εγραψε τις ιδιες εντυπωσεις.απο ολες τις χωρες περασε καλυτερα κιεβο,γαμησε 3 με λεφτα και μια τσαμπα.για σερβιες,κροατιες εγραφε τα ιδια με μενα,ειναι ενδιαφερων να δεις αυτα που γραφει,τιμες,κοπελες,χασισια και μαλακιες.παντα παει με 2 φιλους δυνατη ομαδα.εχουν και φωτο απο παντου σε μπαρ,σαραγεβο,κιεβο,ουγαντα οπου σκεφτεις.ο τυπος ειναι πραγματικα οραιος και σιγουρα τραβα γκομενες σε σχεση με τον ασχημο ιρανοφατσα που τον βαζουν στην κατηγορια πακι.διαβασε το nauchty nomad.μεχρι αγια ναπα,λευκωσια,λεμεσο,σαλονικι,αθηνα εγραψε ο φιλος.αραβικες χωρες,ισραηλ.πραγματι ενδιαφερων.σε χωρες παραλιακες κροατια,μαυροβουνιο εκει δεν σκωραρε,μετα καπου βαλκανια σκοραρε με αργεντινα παντρεμενη τουριστρια .γραφει οραιες πραγματικες ιστοριες.λεει εκει γαμησα,δεν ειχα χρονο,μονο φιλια,δεν εκατσε η φαση,πληρωσα χωρις μαλακιες.αξιζει να δειτε τι γραφει.απο εκει πηρα πλιροφοριες και για βυρητο που θελω να παω.αυτος λεει συρια που πηγε πριν πολεμο κλασεις ανωτερες.τα ιδια ειπε για σερβες κορυφη,μολδαβια ολα χαλια τα βρηκε.