dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
ο νωντας εισαι φιλε??
ναι
ο νωντας εισαι φιλε??
και σκοπια μοναστηρι επισης///τυπε αυτα θυμιζουν Μπουλγκαρια
πλεβεν παιζοταν παλια η μπαλλα,,κ καλα μουνια κ αψε σβησε γαμησι...τυπε ενας πορνογερος γνωστος μας ειχε παρει γυναικα Πολωνη και ηταν πολυ καλη την συμπαθουσα.Οι Βουλγαρες μουναρες(οχι τα γυφτακια ) ειναι οκ για συννενοηση αλλα κοιταζουν σαν ελληνιδες να εχεις αμαξι amg turbo ,μπρατσο μηδενιστη κτλ .Για πολωνες δεν μπορω να εκφερω ολοκληρωμενη γνωμη αλλα μαλλον θα ναι στην φαση χαζης δυτικοποιησης
εγω είμαι ο νωντας ;)
ηταν παραλειψη μου οτι δεν εγραψα πως δεν εχω εμπειρια ιδιοις ομμασι απλως μιλω με βαση οσα ακουγονται.φυσικα και οι ελληνιδες με τετοια κριτηρια κινουνται.βεβαια το τι ισχυει πραγματικα δεν ξερω στην πραξη.ρεφιλε τις μαλ,,ιες αυτες ποιος στις λεει????με 1200μεικτα κι ειναι καλοι μισθοι?ολλανδια αυστρια γαλλια βελγιο δανκα σουηδια ειναι πολυ καλυετεροι οι μισθο-
ελεος με τις μαλ...ες που σας ταιζουν τα μμε,,διπλα ζω,ζυριχη ,μην ακουσω τιποτα θεωριες μαλ,,,ιες απο επαιοντες...
αν δεν ημουν ελβετια μονο αυστρια θα πηγαινα,,καλο κρατος κεντρο στην ευρωπη μαζεμενη χωρα κ 1600 βασικοςηταν παραλειψη μου οτι δεν εγραψα πως δεν εχω εμπειρια ιδιοις ομμασι απλως μιλω με βαση οσα ακουγονται.φυσικα και οι ελληνιδες με τετοια κριτηρια κινουνται.βεβαια το τι ισχυει πραγματικα δεν ξερω στην πραξη.
τύπε ο greek kamaki εισαι?Εδώ ένας Καναδός αρχίδας συμφωνεί απολύτως με τις παρατηρήσεις μου
Σε όλη τη Γερμανόφωνη Ευρώπη επί χρόνια κυκλοφορεί το ρητό "Heute gestolen,morgen in Polen" που σημαίνει πως ότι κλάπηκε σήμερα αύριο είναι Πολωνία! Αν μια χώρα στην Ευρώπη έχει τη χείριστη φήμη είναι η Πολωνία! Το ότι βολεύει λόγω του ότι έχει πολύ και φτηνό εργατικό δυναμικό είναι άλλη υπόθεση! Οι πολωνοί ποτέ δεν ήταν οξυδερκής λαός που να μπορούν να αντιληφθούν ζητήματα πέρα της περιοχής τους ακόμα και σε εποχές πρωσικής αυτοκρατορίας! Και γι' αυτό ποτέ δεν διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην Ευρωπαϊκή ιστορία σε σχέση σε ίσες σε πληθυσμό και έκταση χώρες της ευρύτερης περιοχής(Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία,Αυστροουγγαρίας)
Όσο για τις γυναίκες τους, έχουν αξία για εμάς με την ίδια λογική που ένας υπάλληλος έχει αξία ως φτηνός για μια δυτική εταιρία... δηλαδή αν ανοίγουν πόδια ευκολα και φτηνά!!!
Πολωνέζα δύσκολη που ζητάει πολλά έχει αξία όσο το ξεσκονόπανο που καθαρίζετε τα παπούτσια σας
τύπε ο greek kamaki εισαι?
Ηταν καλα τα μουνια για τα οποία στραβωσε η φάση?Ναι,εγώ έγραφα τα πιο χρήσιμα πράγματα αλλά τι να πεις?Δε γουστάρανε το χυμείο και την προσέγγιση με λεφτά λες και αυτοί κάνουνε το καθαρό καμάκι και όσες δέχονται λεφτά είναι πόρνες.Μαλακίες των Δυτικών που κατά τα άλλα παριστάνουν τους αντιφεμινιστές.
Και συνεχίζουμε... Τι είναι Πολωνία για εμένα...? Ότι η Κίνα και η Ιαπωνία για όσους γουστάρουν Ασιάτισσές (δεν βάζω Ταυλάνδη που είναι για πληρωμένες καταστάσεις) Είναι ένα Τσίρκο με οικονομικό εισιτήριο! Και πάω μόνο και μόνο επειδή γουστάρω ξανθιές και όχι μαμουδάκια! Όλα τα προϊόντα πολυεθνικών έχουν την φτηνότερη τιμή σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη! Όπωτε είναι άνετο να πας να μείνεις ένα μικρό διάστημα και με τα ίδια λεφτά που θα έδινες Ελλάδα να είσαι πολύ καλύτερα! Αλλά όπως είπαμε για μικρό χρονικό διάστημα...Γιατί μετά γίνεται επικίνδυνο με τα υψηλά διοξείδια του άνθρακα στην ατμόσφαιρα και τα φαγητά που είναι φούλ μέσα στα λίπη και τα... ακόρεστα
Επίσης στην Πολωνία ρίχνω επίπεδο διότι οι γυναίκες είναι θεωρητικά ωραίες! Σε λεπτομέρειες στη πράξη είναι τραγικές! Άσχημα και στραβά δόντια, αραιά μαλλιά, γαμψά και χονδροειδή νύχια, στραβά πόδια και άσχημη σωματική μυρωδιά! Τα φαινομενικά 8άρια και 9άρια σαν εικόνα έχουν σίγουρα κάτι που θα τις ρίξει σε σχέση με τα αντίστοιχα της Ρωσίας ή της Σκανδιναβίας!
Ηταν καλα τα μουνια για τα οποία στραβωσε η φάση?
Tύπε κλασσικό χαζοαμερικανακι που ανακάλυψε με καμμια 15ετία καθυστερηση την Α.Ευρώπη ειναι η παίζει και τίποτα άλλο?Βασικά ο roosh δεν καταλάβαινε τι έπαιζε στο κλαμπ.
Tύπε κλασσικό χαζοαμερικανακι που ανακάλυψε με καμμια 15ετία καθυστερηση την Α.Ευρώπη ειναι η παίζει και τίποτα άλλο?
τυπε γιατι δεν το κανεις κι εσυ επαγγελματικα?Οχι αυτός είναι επαγγελματίας.15 χρόνια τώρα κάνει μόνο καμάκι επαγγελματικά 5 χρόνια σε ΗΠΑ,4 σε Λατινική Αμερική και 5 χοντρικά σε Ανατολική Ευρώπη.Λογικό είναι να είναι καλύτερος από τους περισσότερους αφού η μόνη του δουλειά είναι το καμάκι και βγάζει λεφτά από το καμάκι πουλώντας βιβλία και κάνοντας σεμινάρια.
εππαγγελματιας δηλ σαν τον δημητρακη29??Οχι αυτός είναι επαγγελματίας.15 χρόνια τώρα κάνει μόνο καμάκι επαγγελματικά 5 χρόνια σε ΗΠΑ,4 σε Λατινική Αμερική και 5 χοντρικά σε Ανατολική Ευρώπη.Λογικό είναι να είναι καλύτερος από τους περισσότερους αφού η μόνη του δουλειά είναι το καμάκι και βγάζει λεφτά από το καμάκι πουλώντας βιβλία και κάνοντας σεμινάρια.
δεν τον αφηνει ο μιτσος εχει το κλοπυραιτ για το μπου//τυπε γιατι δεν το κανεις κι εσυ επαγγελματικα?