Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 886K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τυπε ενας πορνογερος γνωστος μας ειχε παρει γυναικα Πολωνη και ηταν πολυ καλη την συμπαθουσα.Οι Βουλγαρες μουναρες(οχι τα γυφτακια  :grin:) ειναι οκ για συννενοηση αλλα κοιταζουν σαν ελληνιδες να εχεις αμαξι amg turbo ,μπρατσο μηδενιστη κτλ  :grin:.Για πολωνες δεν μπορω να εκφερω ολοκληρωμενη γνωμη αλλα μαλλον θα ναι στην φαση χαζης δυτικοποιησης  :grin:
πλεβεν παιζοταν παλια η μπαλλα,,κ καλα μουνια κ αψε σβησε γαμησι... :rockon: :rockon: :rockon:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρεφιλε τις μαλ,,ιες αυτες ποιος στις λεει????με 1200μεικτα κι ειναι καλοι μισθοι?ολλανδια αυστρια  γαλλια βελγιο δανκα σουηδια ειναι πολυ καλυετεροι οι μισθο-
ελεος με τις μαλ...ες που σας ταιζουν τα μμε,,διπλα ζω,ζυριχη ,μην ακουσω τιποτα θεωριες μαλ,,,ιες απο επαιοντες... :helpplea:
ηταν παραλειψη μου οτι δεν εγραψα πως δεν εχω εμπειρια ιδιοις ομμασι απλως μιλω με βαση οσα ακουγονται.φυσικα και οι ελληνιδες με τετοια κριτηρια κινουνται.βεβαια το τι ισχυει πραγματικα δεν ξερω στην πραξη.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ηταν παραλειψη μου οτι δεν εγραψα πως δεν εχω εμπειρια ιδιοις ομμασι απλως μιλω με βαση οσα ακουγονται.φυσικα και οι ελληνιδες με τετοια κριτηρια κινουνται.βεβαια το τι ισχυει πραγματικα δεν ξερω στην πραξη.
αν δεν ημουν ελβετια μονο αυστρια θα πηγαινα,,καλο κρατος κεντρο στην ευρωπη  μαζεμενη χωρα κ 1600 βασικος
αλλη λυση δανια αν εισαι νεος κι αντεχεις να γαμας πολλες σκανδιναυες σε αντισταθμισμα του ασχημου καιρου  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ ένας Καναδός αρχίδας συμφωνεί απολύτως με τις παρατηρήσεις μου οτι ενώ στη δεκαετία του 90 οι Τσέχες έριχναν στις Πολωνέζες στα αυτιά στην ευκολία μετά το 2008 η Πολωνία πήρε το πάνω χέρι.Ενώ οι Σλοβάκες ήταν πάντα δύσκολες.Ακριβώς αυτά που γράφω.
Δεν ξέρω πού δρούσαν αυτοί οι Καναδοί σίγουρα όμως θα ψάρωναν από το βαλκανικό πούτσο.

''I was in Czech, Slovak and Poland in 1999. Of the three, Czech was the easier. It was not easy, but I was 18 and had no fear of rejection. I did get onenitis (twonitis?) for two girls there, and was gamed hard by a late 20's American English teacher. One of the Czech girls was so stunning that by the third time we met up she was so high on a pedestal that I almost had a breakdown.

Slovakia was full of stunners but they were much harder to meet. And the men were having nothing of me approaching their women. I felt threatened more than once, the only place I was ever more threatened was Serbia.

Poland (Krakow) was insane, but again the women were not as willing to come back to my hotel. But to me looking in, I thought Krakow was going to be paradise as the women were pounding vodka and dancing on bars. It seemed far more liberal than Prague, and even though the women were easy to approach -far easier than Slovak- they were not as willing to put out as the Czechs.

By 2008 Poland was way ahead of Czech. In fact I was shocked at how different the Czech women were. I have never been back to Czech since.''

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σε όλη τη Γερμανόφωνη Ευρώπη επί χρόνια κυκλοφορεί το ρητό "Heute gestolen,morgen in Polen" που σημαίνει πως ότι κλάπηκε σήμερα αύριο είναι Πολωνία! Αν μια χώρα στην Ευρώπη έχει τη χείριστη φήμη είναι η Πολωνία! Το ότι βολεύει λόγω του ότι έχει πολύ και φτηνό εργατικό δυναμικό είναι άλλη υπόθεση! Οι πολωνοί ποτέ δεν ήταν οξυδερκής λαός που να μπορούν να αντιληφθούν ζητήματα πέρα της περιοχής τους ακόμα και σε εποχές πρωσικής αυτοκρατορίας! Και γι' αυτό ποτέ δεν διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην Ευρωπαϊκή ιστορία σε σχέση σε ίσες σε πληθυσμό και έκταση χώρες της ευρύτερης περιοχής(Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία,Αυστροουγγαρίας)
Όσο για τις γυναίκες τους, έχουν αξία για εμάς με την ίδια λογική που ένας υπάλληλος έχει αξία ως φτηνός για μια δυτική εταιρία... δηλαδή αν ανοίγουν πόδια ευκολα και φτηνά!!! :rockon: :rockon:
Πολωνέζα δύσκολη που ζητάει πολλά έχει αξία όσο το ξεσκονόπανο που καθαρίζετε τα παπούτσια σας :rockon:

Δεν υπάρχει Πολωνέζα που να ζητάει πολλά.Πολωνέζα να σου πει πάρε μου γούνα ή πάρε μου αμάξι όπως λέει μια Ρωσίδα απλά δεν υπάρχει.Δώσε μου λεφτά για κομμωτήριο ή παντελόνι θα σου πούνε αλλά αγόρασέ μου αυτό το αμάξι δε λένε ποτέ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τύπε ο greek kamaki εισαι?

Ναι,εγώ έγραφα τα πιο χρήσιμα πράγματα αλλά τι να πεις?Δε γουστάρανε το χυμείο και την προσέγγιση με λεφτά λες και αυτοί κάνουνε το καθαρό καμάκι και όσες δέχονται λεφτά είναι πόρνες.Μαλακίες των Δυτικών που κατά τα άλλα παριστάνουν τους αντιφεμινιστές.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ναι,εγώ έγραφα τα πιο χρήσιμα πράγματα αλλά τι να πεις?Δε γουστάρανε το χυμείο και την προσέγγιση με λεφτά λες και αυτοί κάνουνε το καθαρό καμάκι και όσες δέχονται λεφτά είναι πόρνες.Μαλακίες των Δυτικών που κατά τα άλλα παριστάνουν τους αντιφεμινιστές.
Ηταν καλα τα μουνια για τα οποία στραβωσε η φάση?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και συνεχίζουμε... Τι είναι Πολωνία για εμένα...? Ότι η Κίνα και η Ιαπωνία για όσους γουστάρουν Ασιάτισσές (δεν βάζω Ταυλάνδη που είναι για πληρωμένες καταστάσεις) Είναι ένα Τσίρκο με οικονομικό εισιτήριο! Και πάω μόνο και μόνο επειδή γουστάρω ξανθιές και όχι μαμουδάκια!  Όλα τα προϊόντα πολυεθνικών έχουν την φτηνότερη τιμή σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη! Όπωτε  είναι άνετο να πας να μείνεις ένα μικρό διάστημα και με τα ίδια λεφτά που θα έδινες Ελλάδα να είσαι πολύ καλύτερα! Αλλά όπως είπαμε για μικρό χρονικό διάστημα...Γιατί μετά γίνεται επικίνδυνο με τα υψηλά διοξείδια του άνθρακα στην ατμόσφαιρα και τα φαγητά που είναι φούλ μέσα στα λίπη και τα... ακόρεστα  :vomit:
Επίσης στην Πολωνία ρίχνω επίπεδο διότι οι γυναίκες είναι θεωρητικά ωραίες! Σε λεπτομέρειες στη πράξη είναι τραγικές! Άσχημα και στραβά δόντια, αραιά μαλλιά, γαμψά και χονδροειδή νύχια, στραβά πόδια και άσχημη σωματική μυρωδιά! Τα φαινομενικά 8άρια και 9άρια σαν εικόνα έχουν σίγουρα κάτι που θα τις ρίξει σε σχέση με τα αντίστοιχα της Ρωσίας ή της Σκανδιναβίας! 

Στα δόντια και στα μαλλιά οι Σλάβες δεν είναι δυνατές.Εκ γενετής έχουν χάλια δόντια και αραιά μαλλιά.Αυτό είναι το δυνατό σημείο των Ελληνίδων.Για τα πόδια όμως διαφωνώ.Τα σλαβικά πόδια είναι τα κορυφαία στην Ευρώπη σε καυλώνουν αμέσως και τα δείχνουν με κάθε ευκαιρίες.Οι Πολωνέζες ειδικά έχουν τροφαντούς πεταχτούς κώλους και λεπτά πολύ καλοσχηματισμένα και κομψά πόδια οπότε αν δεις πολλές μαζί με σορτσάκια ή μίνι να κάθονται στη σειρά χύνεις επί τόπου.Τα πόδια είναι το μεγάλο όπλο των Σλάβων γυναικών.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ηταν καλα τα μουνια για τα οποία στραβωσε η φάση?

Οχι,μια χοντρή ξανθιά χτύπαγε ο roosh δεν είχα καταλάβει γιατί κόλλησε τόσο πολύ.Τον είχα για πιο άνετο.Βασικά ο roosh δεν καταλάβαινε τι έπαιζε στο κλαμπ.Του έλεγα πάμε εδώ πάμε εκεί αυτοί μας στραβοκοιτάζουνε οι άλλοι μας έχουν αναγνωρίσει παίζουν δυο γομενάκια που αν δεν πάμε σε δυο λεπτά θα μας τις φάνε και ο τύπος να μην καταλαβαίνει Χριστό.Μου μίλαγε για game και όλοι γύρω έστηναν αυτί.
Γενικά ο roosh έχει φοβερή τεχνική μιλάει απίστευτα στις γκόμενες αλλά δεν καταλαβαίνει καλά τις καταστάσεις ποιοι είναι οι στόχοι ποια θέση πρέπει να πάρει κτλ.Αλλά αν χτυπήσει είναι killer λόγω τεχνικής.Γενικά οι Αμερικανοί έχουν άψογη τεχνική λένε στις γκόμενες τα σωστά πράγματα.εστω και μηχανικά λένε πάντα τα σωστά πράγματα με ακρίβεια.
Εγώ πήγα κάποια στιγμή μίλησα με τις φίλες της γκόμενας που μιλούσε και όταν είδα οτι δεν υπήρχε πιθανότητα να γαμηθούν την ίδια νύχτα έφυγα.Αυτός μάλλον θύμωσε επειδή δεν του έκανα support και δεν έκατσα να μιλάω στις φίλες για να ξεμοναχιάσει τη δική του ενώ η  ανταπόκριση από τις φίλες ήταν καταρχάν θετική και μετά εφηύρε οτι δήθεν προσέφερα στις γκόμενες λεφτά και του χάλασα τη φάση.Οι γκόμενες ήταν πολύ μέτριες σιγά μην έδινα λεφτά σε τέτοιες γκόμενες.Απλά θύμωσε οτι τον έγραψα δηλαδή δε σαπόρταρα την προσπάθειά του ενώ είναι θρύλος.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Βασικά ο roosh δεν καταλάβαινε τι έπαιζε στο κλαμπ.
Tύπε κλασσικό χαζοαμερικανακι που ανακάλυψε με καμμια 15ετία καθυστερηση την Α.Ευρώπη ειναι η παίζει και τίποτα άλλο?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Tύπε κλασσικό χαζοαμερικανακι που ανακάλυψε με καμμια 15ετία καθυστερηση την Α.Ευρώπη ειναι η παίζει και τίποτα άλλο?

Οχι αυτός είναι επαγγελματίας.15 χρόνια τώρα κάνει μόνο καμάκι επαγγελματικά 5 χρόνια σε ΗΠΑ,4 σε Λατινική Αμερική και 5 χοντρικά σε Ανατολική Ευρώπη.Λογικό είναι να είναι καλύτερος από τους περισσότερους αφού η μόνη του δουλειά είναι το καμάκι και βγάζει λεφτά από το καμάκι πουλώντας βιβλία και κάνοντας σεμινάρια.
Απλά το κακό με το roosh είναι οτι είναι κάπως τεμπέλης βρήκε τα τελκευταία χρόνα Πολωνία Ουκρανία αυτά δηλαδή που έγραφα εγώ εδώ και 5 χρόνια και έχει έκτοτε αράξει στις δύο αυτές χώρες.Οταν δεν είναι Πολωνία είναι Ουκρανία και το αντίστροφο.Εκανε μια δοκιμή με Αντάλυα και τουρκικά παράλια και τον ξεκώλιασαν οι Τούρκοι.Ούτε μισό πούτσο δεν έριξε.Ηθελα να έρθει Ελλάδα να καρφώσει Ελληνίδες.Θα έτρωγε τέτοιες πίπες που θα άραζε ανατολική Ευρώπη για πάντα.Γενικά τύποι σαν το roosh είναι της εύκολης σχολής.Δεν είναι μαχητές.Οπου είναι πιο εύκολα εκεί πάνε.Ρωσία έπιασε τα αρχίδια του βέβαια σιγά μην είχε γούνες και Μερσεντές να προσφέρει.Ενώ Πολωνία μπορεί να πουλάει σανό οι γκόμενες είναι πολύ πιο αφελείς εκεί και θέλουν να εκδυτιστούν.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Οχι αυτός είναι επαγγελματίας.15 χρόνια τώρα κάνει μόνο καμάκι επαγγελματικά 5 χρόνια σε ΗΠΑ,4 σε Λατινική Αμερική και 5 χοντρικά σε Ανατολική Ευρώπη.Λογικό είναι να είναι καλύτερος από τους περισσότερους αφού η μόνη του δουλειά είναι το καμάκι και βγάζει λεφτά από το καμάκι πουλώντας βιβλία και κάνοντας σεμινάρια.
τυπε γιατι δεν το κανεις κι εσυ επαγγελματικα?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εππαγγελματιας δηλ σαν τον δημητρακη29??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom