Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 887K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οι Πολωνέζες συνεχίζουν και με απαγοητεύουν αστάματητα.Το 8αρι που είχα γνωρίσει στο Decada μου έστελνε κάθε μέρα μυνήματα..Όταν της είπα να βγούμε, μου λέει ξέρεις είμαι complicated.Και τότε τι θές απο μένα? Ας μιλάμε με whatsup και βλέπουμε στο μέλλον..Απλά διέγραψα το κινητό της..Ένα άλλο ξανθό που γνώρισα βγήκαμε και μου ξεκίνησε ανάκριση για όλη μου τη  ζωή..Πόσο θα μείνω εδώ, αν θέλω γάμο, αν θέλω παιδιά κ.λ.π. Μου τα έκανε τούμπανο..Δεν ασχολούμε καν.

Και τρίτη περίπτωση προχτές τα ίδια..Ραντεβού επικοινωνία σαν 10χρονα, κάτι φιλιά, έλα σπίτι της λέω άλλη μέρα μου λέει και αυτή complicated τελικά δεν νιώθει καλά..χαχααχ..Απλά είναι για γέλια οι γκόμενες..Ο φίλος απο Κρακοβ τις έχει καταλάβει καλά..Εγώ ήμουν ενθουσιασμένος στην αρχή και δεν είχα μπεί στα βαθιά νερά να τις καταλάβω

Ρε μάγκες πραγματικά έχετε καταλάβει τι είναι οι Πολωνέζες? Μην μπερδεύεστε με τα τα 18χρονα που χορεύουν και κάνουν χαζοπαιχνίδια στην πίστα το βράδυ.Το χρόνο σας χάνεται και αν αξίζετε σαν άντρες απλά αδικείστε εδώ..Αν θέλω μαλακίες πάω Χερσονησο Κρήτη χορεύω και πίνω, ουσία δεν έχει εδώ..Πούτσα δεν πέφτει αν δεν έχεις εμπειρία,υπομονή,χρόνο, δεν σε νοίαζει να στα κάνουν τούμπανο κ.λ.π.. Ψάξτε λίγο την ουσία αφήστε τους χορούς και τα χαζοκαμάκια. Δεν οδηγούν αυτά πουθενά..Άντε να την μεθύσεις με πολύ δυσκολία για να τη  πηδήξεις, αν την κλέψεις απο την φίλη και στο τέλος δεν το χέραισε κιόλλας ..

Έχουν δυσκολέψει απίστευτα λόγω οικονομικής ανεξαρτησίας, αλλά κυριώς των πολλών πεφτικών που τρώνε..Όλες είναι complicated πλέον..

Επίσης το τραγικό με τις Πολωνέζες είναι πως δεν μπορούν να ξεχωρίσουν πως κάποιος είναι ανώτερος με χιούμορ,μόρφωση,στύλ..Για αυτές όλοι είναι ίδιοι..Δεν υπάρχει παιχνίδι και καμάκι.. Όπως θα χορέψουν με εσάς στην πίστα χορεύουν και με τον γύφτο τον Αμπντουλάχ.. Όρθια ζώα που δεν μπορέις να κάνεις παιχνίδι και να δέιξεις την υπεροχή σου..

Πάλι ευτυχώς γνώρισα προηγούμενη εβδομάδα μια <<δύσκολη>> Δυτική Καναδεζα σε ένα meeting και είμαστε μαζί τώρα. Καλή επικοινωνία,έξυπνο καμάκι, καλό πήδημα, μια χαρά κατάσταση...Δεν βλέπω να την αφήνω μέχρι να φύγω απο εδώ... Ποίος να σε συναγωνιστεί απέναντι σε αυτή..Το ζώο ο Άγγλος ή ο Πακιστανός?..

Βαρσοβία κυρίως φέτος έχει γίνει μια εισβολή απο Δυτικές γκόμενες για δουλειά..Κυρίως σε τράπεζες και καθηγήτριες.. Εμένα αυτές αποτελούν πλέον τον πρώτο στόχο. Και πάει καλά μέχρι τώρς.. Αφήνω τους άπειρους να καμακώνουν τις χαζές χωρίς ουσία Πολωνέζες και να μένουν με το πουλί στο χέρι και πάω σαν το φίδι απο πίσω τους πετάω μερικές ατάκες, μια καλή συζήτηση με αυτές και τελείωσε είναι δικές σου.. Δεν υπάρχει συναγωνισμός.. Αυτά μόνο Βαρσοβία όμως..Έξω απο εδώ δεν υπάρχουν Δυτικές..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επίσης το τραγικό με τις Πολωνέζες είναι πως δεν μπορούν να ξεχωρίσουν πως κάποιος είναι ανώτερος με χιούμορ,μόρφωση,στύλ..Για αυτές όλοι είναι ίδιοι..Δεν υπάρχει παιχνίδι και καμάκι.. Όπως θα χορέψουν με εσάς στην πίστα χορεύουν και με τον γύφτο τον Αμπντουλάχ.. Όρθια ζώα που δεν μπορέις να κάνεις παιχνίδι και να δέιξεις την υπεροχή σου..

Βαρσοβία κυρίως φέτος έχει γίνει μια εισβολή απο Δυτικές γκόμενες για δουλειά..
Η τελευταία πρόταση δείχνει τη ξεφτίλα και τον εκφυλισμό της δύσης!!! Θέλω να τις δω τι θα κάνουν όλες αυτές όταν θα σκάσει η φούσκα με τις Πολυεθνικές της Πολωνίας... Διότι αυτή η ευφορία δεν θα κρατήσει για πολύ όταν ο υπόλοιπος κόσμος γύρω καταρρέει...
Όσο για τις τσούλες που περιγράφεις δεν έχει να κάνει το ότι είναι Πολωνέζες! Το ίδιο άνοστες και γλυκανάλατες έχουν γίνει όλες οι γυναίκες παγκοσμίως! Η Λιθουανή της Κυριακής τελείως ανισσόροπη και μαλακισμένη! Έκοψε κάθε επαφή...
Κάθε χώρα έχει το καλό της κόσμο και σημαντικό είναι να πέσεις πάνω στη σωστή περίπτωση την κατάλληλη στιγμή!!! 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Love oυσιαστικα οι πολωνες δεν εχουν αλλαξει. Απλως τωρα βρισκουν την ευκαιρα να βγαλουν τον πραγματικο τους εαυτο. Πριν που ηταν στην αναγκη, υποκριτικα τον εκρυβαν. Τωρα που νοιωθουν πιο " ασφαλεις" μπορουν να βγαλουν τα εσωψυχα τους.
Ειναι η πολωνικη ψυχοσυνθεση αυτη. Τρωνε πουτσα και κουρνιαζουν και μετα οταν σταματησει ο αλλος να γαμαει ξεθαρρευουν. Μεχρι να πεσει η επομενη πουτσα.
Παρε ενα ιστορικο παραδειγμα. Στον δευτερο παγκοσμιο η Πολωνια υπηρξε το θυμα των Ναζι με την εναρξη του. Λιγοι ξερουν ομως οτι ΠΡΙΝ την εναρξη του πολεμου η Πολωνια ειχε καλες σχεσεις με τη ναζιστικη Γερμανια και μαλιστα συνέπραξε μαζί τους στο διαμελισμό της Τσεχοσλοβακιας.  Τοτε ηταν οι μαγκες. Μετα βεβαια που τους την επεσαν οι Γερμανοι, και στη συνεχεια το διαρκες γκανγκ μπανγκ απο τους σοβιετικους δε τους αρεσε.
Η με το θεμα τον προσφυγων και την ανακατανομη τους τωρα. Λενε δε δεχομαστε στο εδαφος μας κλπ. Η το παιζουν και...ρατσιστες! Ας με βοηθησει καποιος να καταλαβω για πιο λογο ακριβως να ειναι ρατσιστες οι... Πολωνοι? Ως τι? Ως ανωτερος πολιτισμος , ως μεγαλη δυναμη , τι ακριβως? Οι ιδιοι που υηρξαν θυματα ρατσισμου και κλαιγονται μαλιστα για αυτο.
Αλλα τωρα τους προσφυγες δε τους θελουν , ενω την ιδια στιγμη φυσικα αυτοι μπορουν κατα εκατομμυρια να κατακλυζουν τη Γερμανια, την Αγγλια την Ιρλανδια , την Ιταλια ακομη και στην Ελλαδα εχει πολλους.
Φυσικα εχω πει και τα θετικα τους, δε κριτικαρω, απλα γραφω οτι παρατηρω. Αλλα για εσας που θελετε παρε δοσε και γκομενιλικια και ερωτες και ταξιδια και καψουρες. Και γενικα με χωρες τις κεντρικης-ανατολικης ευρωπης σλοβακιες, τσεχιες, ουγγαριες ενα θα πω : μακρια κ αλαργα. Καλα τους ειχαν τοσα χρονια στην πιπα οι σοβιετικοι τελικα, αρχιζω να σκεφτομαι.
Οι Ρωσσοι καμια σχεση με ολους αυτους, αλλωστε δεν αγαπιουνται και ιδιαιτερα. Αλλοι ανθρωποι. Δε μιλαω για Ρωσσους ουτε για Ουκρανους τωρα.
Αλλα αυτο που βλεπεις τωρα με τις γκομενες δεν ειναι οτι " εχουν καει" και ο "καπιταλισμος" κλπ, αλλα ειναι ο πραγματικος εαυτους τους που βρηκαν την ευκαιρια τωρα να τον βγαλουν πιο ευκολα. Πριν το παιζαν οσιες και καλες. Ακομη και στον καπιταλισμο υποκρινονται, κανουν οτι τον υιοθετουν και παλι απο αναγκη. Αλλα εχουν πιο πολυ ελευθερια και ανεση τωρα να βγαλουν τα πραγματικα τους εσωψυχα και κομπλεξ, οι γκομενες κυριως στη συναναστροφη με αντρες πχ. Αν αυτο που βλεπεις ηταν η επιρροη του " καπιταλισμου" και του " εκδυτικισμου", τοτε δε θα εβλεπες αυτες τις παραλογες και αλλοπροσαλες συμπεριφορες, αλλα τη συμπεριφορα μιας δυτικης κοπελας ,ως κανονικου ανθρωπου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν είναι έτσι με τις Πολωνέζες.Ολες οι Σλάβες το ίδιο είναι.Ψοφάνε για ρευστό.Ποια Γερμανίδα θα κουνούσε τον κώλο της όπως κάνουν οι Πολωνέζες σε αυτό το βιντεοκλιπ καυλωμένες?Είναι άλλος πλανήτης έτσι και διασχίσεις τον Οντερ.Ο συναγωνισμός με τους τοπικούς άντρες είναι αμελητέος.Οι ξένες γκόμενες Πολωνία είναι απελπισμένες απολύτως γιατί δεν μπορούν να βρουν τίποτα αξιόλογο.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Δεν είναι έτσι με τις Πολωνέζες.Ολες οι Σλάβες το ίδιο είναι.Ψοφάνε για ρευστό.Ποια Γερμανίδα θα κουνούσε τον κώλο της όπως κάνουν οι Πολωνέζες σε αυτό το βιντεοκλιπ καυλωμένες?Είναι άλλος πλανήτης έτσι και διασχίσεις τον Οντερ.Ο συναγωνισμός με τους τοπικούς άντρες είναι αμελητέος.Οι ξένες γκόμενες Πολωνία είναι απελπισμένες απολύτως γιατί δεν μπορούν να βρουν τίποτα αξιόλογο.

θελουν να προσκυνησουν βαλκανικο πουτσο τυπε

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
θελουν να προσκυνησουν βαλκανικο πουτσο τυπε
Με όλα αυτά που γράφονται εδώ μέσα αμφιβάλω αν έχει γαμήσει κανείς Πολωνέζα... Και μάλιστα όχι ξεζουμισμένη στα πορνεία της Ευρώπης! Εγώ μιλάω για μουνιά και υγρά και οι άλλοι απαντάνε με κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις....

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Με όλα αυτά που γράφονται εδώ μέσα αμφιβάλω αν έχει γαμήσει κανείς Πολωνέζα... Και μάλιστα όχι ξεζουμισμένη στα πορνεία της Ευρώπης! Εγώ μιλάω για μουνιά και υγρά και οι άλλοι απαντάνε με κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις....
ε από ιπποτηδες τι περιμενεις τυπε...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μιλάμε ο βαλκανικός πούτσος δεν παίζεται.Τι να κλάσουν οι άλλες φυλές.Εντάξει εδώ στη Γερμανία θέλω να πω τον παίρνετε αλλά δε βγαίνει εκ του φυσικού στην Πολωνία είσαι άρχοντας.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Μιλάμε ο βαλκανικός πούτσος δεν παίζεται.Τι να κλάσουν οι άλλες φυλές.Εντάξει εδώ στη Γερμανία θέλω να πω τον παίρνετε αλλά δε βγαίνει εκ του φυσικού στην Πολωνία είσαι άρχοντας.
πρεπει και στη γερμανια να τους κολλησεις το γερμανικο χυσι στη μαπα,οχι μονο πολωνια.εχουμε αναγκη βιαια επιβολή βαλκανικης ανωτερωτητας και στη γερμανια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
Αυτοί που γαμανε δεν γράφουν σεντόνια σε καθημερινή βάση

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
Love oυσιαστικα οι πολωνες δεν εχουν αλλαξει. Απλως τωρα βρισκουν την ευκαιρα να βγαλουν τον πραγματικο τους εαυτο. Πριν που ηταν στην αναγκη, υποκριτικα τον εκρυβαν. Τωρα που νοιωθουν πιο " ασφαλεις" μπορουν να βγαλουν τα εσωψυχα τους.
Ειναι η πολωνικη ψυχοσυνθεση αυτη. Τρωνε πουτσα και κουρνιαζουν και μετα οταν σταματησει ο αλλος να γαμαει ξεθαρρευουν. Μεχρι να πεσει η επομενη πουτσα.
Παρε ενα ιστορικο παραδειγμα. Στον δευτερο παγκοσμιο η Πολωνια υπηρξε το θυμα των Ναζι με την εναρξη του. Λιγοι ξερουν ομως οτι ΠΡΙΝ την εναρξη του πολεμου η Πολωνια ειχε καλες σχεσεις με τη ναζιστικη Γερμανια και μαλιστα συνέπραξε μαζί τους στο διαμελισμό της Τσεχοσλοβακιας.  Τοτε ηταν οι μαγκες. Μετα βεβαια που τους την επεσαν οι Γερμανοι, και στη συνεχεια το διαρκες γκανγκ μπανγκ απο τους σοβιετικους δε τους αρεσε.
Η με το θεμα τον προσφυγων και την ανακατανομη τους τωρα. Λενε δε δεχομαστε στο εδαφος μας κλπ. Η το παιζουν και...ρατσιστες! Ας με βοηθησει καποιος να καταλαβω για πιο λογο ακριβως να ειναι ρατσιστες οι... Πολωνοι? Ως τι? Ως ανωτερος πολιτισμος , ως μεγαλη δυναμη , τι ακριβως? Οι ιδιοι που υηρξαν θυματα ρατσισμου και κλαιγονται μαλιστα για αυτο.
Αλλα τωρα τους προσφυγες δε τους θελουν , ενω την ιδια στιγμη φυσικα αυτοι μπορουν κατα εκατομμυρια να κατακλυζουν τη Γερμανια, την Αγγλια την Ιρλανδια , την Ιταλια ακομη και στην Ελλαδα εχει πολλους.
Φυσικα εχω πει και τα θετικα τους, δε κριτικαρω, απλα γραφω οτι παρατηρω. Αλλα για εσας που θελετε παρε δοσε και γκομενιλικια και ερωτες και ταξιδια και καψουρες. Και γενικα με χωρες τις κεντρικης-ανατολικης ευρωπης σλοβακιες, τσεχιες, ουγγαριες ενα θα πω : μακρια κ αλαργα. Καλα τους ειχαν τοσα χρονια στην πιπα οι σοβιετικοι τελικα, αρχιζω να σκεφτομαι.
Οι Ρωσσοι καμια σχεση με ολους αυτους, αλλωστε δεν αγαπιουνται και ιδιαιτερα. Αλλοι ανθρωποι. Δε μιλαω για Ρωσσους ουτε για Ουκρανους τωρα.
Αλλα αυτο που βλεπεις τωρα με τις γκομενες δεν ειναι οτι " εχουν καει" και ο "καπιταλισμος" κλπ, αλλα ειναι ο πραγματικος εαυτους τους που βρηκαν την ευκαιρια τωρα να τον βγαλουν πιο ευκολα. Πριν το παιζαν οσιες και καλες. Ακομη και στον καπιταλισμο υποκρινονται, κανουν οτι τον υιοθετουν και παλι απο αναγκη. Αλλα εχουν πιο πολυ ελευθερια και ανεση τωρα να βγαλουν τα πραγματικα τους εσωψυχα και κομπλεξ, οι γκομενες κυριως στη συναναστροφη με αντρες πχ. Αν αυτο που βλεπεις ηταν η επιρροη του " καπιταλισμου" και του " εκδυτικισμου", τοτε δε θα εβλεπες αυτες τις παραλογες και αλλοπροσαλες συμπεριφορες, αλλα τη συμπεριφορα μιας δυτικης κοπελας ,ως κανονικου ανθρωπου.

Moυ εχει κανει τρομερα αρνητικη εντυπωση, που τωρα που ειναι στην ΕΕ και ανεβηκε και λιγο το επιπεδο τους, την λενε στην Ρωσια!
Ποιος;;; Η Πολωνια να την λέει στην Ρωσια. Ζητανε κι οι Πολωνοι 'κυρωσεις' κατα της...ατακτης Ρωσιας , για το ουκρανικο!!!!!
Ε τι να πεις;

Εχεις δικιο σε οσα λες....
Πολλα κομπλεξ πρεπει να εχουν σαν λαος.

Φυσικα ολο και καμια λογικη θα υπαρχει, αλλα αντε να την βρεις...
Κι ειναι κακο το timing πια.
Μπορει να ξαναρθουν πετρινα χρονια εκει, και να στρωσουν παλι.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αστε τι λενε οι φασιστες ουκρανια που θεωρουν αδερφια τους πολωνους.ειδατε που οι πολωνοι μαλωσαν με τους ουκρανους οταν επαιζε η λεγκια ουκρανια?φωναζαν εναντιων τους.στο κοντακτε ειχε βιντεο πολωνων να δερνουν ουκρανους στο λεωφορειο,απο κατω εγραφαν σχολια να τα αδερφια σας οι πολωνοι,τους εδειρναν και φωναζαν κουρβα χαχαχαχ.ο μαλακας που εριξε προχτες χειροβομβιδα στους αστυνομικους στην διαδιλωση στο κιεβο,ηταν πολεμιστης που διακριθηκε και επεστρεψε,τον μαζεψε η αστυνομια.τωρα τα αμερικανακια και οι φασιστες μετα τον γιανουκοβιτς,δεν θελουν ποροσενκο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Moυ εχει κανει τρομερα αρνητικη εντυπωση, που τωρα που ειναι στην ΕΕ και ανεβηκε και λιγο το επιπεδο τους, την λενε στην Ρωσια!
Ποιος;;; Η Πολωνια να την λέει στην Ρωσια. Ζητανε κι οι Πολωνοι 'κυρωσεις' κατα της...ατακτης Ρωσιας , για το ουκρανικο!!!!!
Ε τι να πεις;

Eμ ρε τυπε εγω στα λεω. Απο το μυαλο μου νομιζεις τα κατεβαζω?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτοί που γαμανε δεν γράφουν σεντόνια σε καθημερινή βάση

Eγω τυπε παντως ποτε δεν εκρυψα οτι εδω περα δεν γαμαω, οποτε τι να κανω? Αφου ουτε για ψαρεμα, παω γραφω μερικα σεντονια :grin:
Toυλαχιστον να τα δει κανεις, αν θελει να γαμησει να μην κανει το λαθος και ερθει :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αστε τι λενε οι φασιστες ουκρανια που θεωρουν αδερφια τους πολωνους.ειδατε που οι πολωνοι μαλωσαν με τους ουκρανους οταν επαιζε η λεγκια ουκρανια?φωναζαν εναντιων τους.στο κοντακτε ειχε βιντεο πολωνων να δερνουν ουκρανους στο λεωφορειο,απο κατω εγραφαν σχολια να τα αδερφια σας οι πολωνοι,τους εδειρναν και φωναζαν κουρβα χαχαχαχ.ο μαλακας που εριξε προχτες χειροβομβιδα στους αστυνομικους στην διαδιλωση στο κιεβο,ηταν πολεμιστης που διακριθηκε και επεστρεψε,τον μαζεψε η αστυνομια.τωρα τα αμερικανακια και οι φασιστες μετα τον γιανουκοβιτς,δεν θελουν ποροσενκο.

Nαι αλλα η ομαδα με την οποια επαιξε η Λεγκια, η Ζορυα ειναι απο το Λουγκανσκ, δηλαδη φιλορωσσικο τμημα. Εν πασει περιπτωσει οι Ουκρανοι και οι Πολωνοι σε καμια περιπτωση δεν ειναι " αδερφια". Εχουν απλα μια λυκοφιλια περιστασιακη κατα των Ρωσσων. Οι Ουκρανοι το παιζουν μπαλαντερ, ποτε με τους μεν ποτε με τους δε. Παλια ανηκαν στην Πολωνια αλλα εξεγερθηκαν. Οπως ουκ ολιγες φορες και ποτε δεν ηθελαν ενωση με τους Πολωνους, η να μεινουν υπο την κυριαρχια τους. Αν ηθελαν θα το ειχαν κανει το 1919 υπο τον Pisdułski.
Οι Πολωνοι τωρα τους σιγονταρουν για δικους τους λογους. Το παλιο τους ονειρο ειναι να απλωθουν απο τη Βαλτικη ως τη Μαυρη Θαλασσα. Με τους Ουκρανους υπαρχει αμοιβαια καχυποψια. Τωρα μπορει να τους εχουν με το μερος τους, επειδη οι Ουκρανοι μισουν τους Ρωσσους, αλλα δε τους εμπιστευονται : αυριο μπορει να αλλαξουν. Εξαλλου οι Ουκρανοι, ειναι ορθοδοξοι οπως οι Ρωσσοι, μιλανε ρωσσικα , ειναι ιδια ρατσα με τους ρωσσους. Απο την αλλη μερια ουτε οι Ουκρανοι καλοβλεπουν τους Πολωνους που θεωρουν οτι θελουν να τους καπακωσουν. Αλλωστε οι ιστορικες μνημες ειναι κακες : οι καθολικοι Πολωνοι αριστοκρατες ειχαν κτηματα στις πεδιαδες της Ουκρανιας και οι  ορθοδοξοι Ουκρανοι ηταν δουλοπαροικοι.
Οι Πολωνοι καλες σχεσεις εχουν με τους Ουγγρους, τους Κροατες και σχεσεις συμπαθειας με τους Αυστριακους

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ουκρανος στρατιωτης παντως χτες σε συνεντευξη ελεγε δεν αποκλειεται τα οπλα καμια φορα να γυρισουν και στην πολωνια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ε τι να πεις;

Σε όλη τη Γερμανόφωνη Ευρώπη επί χρόνια κυκλοφορεί το ρητό "Heute gestolen,morgen in Polen" που σημαίνει πως ότι κλάπηκε σήμερα αύριο είναι Πολωνία! Αν μια χώρα στην Ευρώπη έχει τη χείριστη φήμη είναι η Πολωνία! Το ότι βολεύει λόγω του ότι έχει πολύ και φτηνό εργατικό δυναμικό είναι άλλη υπόθεση! Οι πολωνοί ποτέ δεν ήταν οξυδερκής λαός που να μπορούν να αντιληφθούν ζητήματα πέρα της περιοχής τους ακόμα και σε εποχές πρωσικής αυτοκρατορίας! Και γι' αυτό ποτέ δεν διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην Ευρωπαϊκή ιστορία σε σχέση σε ίσες σε πληθυσμό και έκταση χώρες της ευρύτερης περιοχής(Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία,Αυστροουγγαρίας)
Όσο για τις γυναίκες τους, έχουν αξία για εμάς με την ίδια λογική που ένας υπάλληλος έχει αξία ως φτηνός για μια δυτική εταιρία... δηλαδή αν ανοίγουν πόδια ευκολα και φτηνά!!! :rockon: :rockon:
Πολωνέζα δύσκολη που ζητάει πολλά έχει αξία όσο το ξεσκονόπανο που καθαρίζετε τα παπούτσια σας :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom