Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 887K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ φιλαρακο μη λες  :jerking: μιλας για μια ελιτ των ουκρανων με υψηλα εισοδηματα...οταν ο μισθος ειναι 200 ευρω !πολεμο εχουν κι το νομισμα εχει υποτιμηθει 250%,το 90% ψωμολυσαει εκει και αυτες που βλεπεις στα vk ειναι πτανες σπονσοραιζντ!
Ομοιως στην πιο ανεπτυγμενη πολωνια δεν ειναι ολοι υπαλληλοι πολυεθνικων στην βαρσοβια...και στην επαρχια εχει φτωχους...!

Παω κιεβ μεθαυριο  :knockinb:
ελα πορνοσ!!!καλα πιτσιλισματα!!!
αν πασ σε ελεοτριβιο ενιμεροσε μασ πορνοσ!!! :wanker:

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Eντάξει το δέχομαι οτι ισως τελικα αυτο να ειναι. Και να μου φταινε τελικα οι γκομενες. Αλλα παντως μερικα δαχτυλα εχω βαλει σε λεωφορεια και στην δουλεια παρολα αυτα.
εβαλεσ δακτιλο πορνε μου?φουρναρισ? :2funny: :dancing:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Εσυ φιλαρακο μη λες  :jerking: μιλας για μια ελιτ των ουκρανων με υψηλα εισοδηματα...οταν ο μισθος ειναι 200 ευρω !πολεμο εχουν κι το νομισμα εχει υποτιμηθει 250%,το 90% ψωμολυσαει εκει και αυτες που βλεπεις στα vk ειναι πτανες σπονσοραιζντ!
Ομοιως στην πιο ανεπτυγμενη πολωνια δεν ειναι ολοι υπαλληλοι πολυεθνικων στην βαρσοβια...και στην επαρχια εχει φτωχους...!

Παω κιεβ μεθαυριο  :knockinb:
:thumbsup: Και πριν τον πολεμο το 5% ειχε το χρημα, 20-25% αποτελουσε την μεση ταξη και ολοι οι υπολοιποι στην πεινα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:thumbsup: Και πριν τον πολεμο το 5% ειχε το χρημα, 20-25% αποτελουσε την μεση ταξη και ολοι οι υπολοιποι στην πεινα.
Επειδή το έχω δει κι εγώ αυτό με το Bkontakte... είναι πράγματι σοκαριστικό!!

Τη περίοδο της Ουκρανοκαψούρας μου έψαχνα το vk της δικιάς μου και όλου του κύκλου της και τον κύκλο του κύκλου κ.ο. καθεξής....
Τα συμπεράσματα είναι πως έβλεπα απόλυτη χλιδή και πολύ ποιότητα στη ζωή τους... Πολυτελή εστιατόρια, ταξίδια, πανάκριβοι γάμοι και ακριβά χόμπι! Το περίεργο είναι πως και τον τελευταίο χρόνο όλα αυτά δεν κοπήκαν δραματικά... Τα ίδια κάνουν και άντε εκεί που έβλεπες 2-3 φορές γαλάζιο νερό μεσογείου τώρα βλέπεις το θολό της μαυρης θάλασσας...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Επειδή το έχω δει κι εγώ αυτό με το Bkontakte... είναι πράγματι σοκαριστικό!!

Τη περίοδο της Ουκρανοκαψούρας μου έψαχνα το vk της δικιάς μου και όλου του κύκλου της και τον κύκλο του κύκλου κ.ο. καθεξής....
Τα συμπεράσματα είναι πως έβλεπα απόλυτη χλιδή και πολύ ποιότητα στη ζωή τους... Πολυτελή εστιατόρια, ταξίδια, πανάκριβοι γάμοι και ακριβά χόμπι! Το περίεργο είναι πως και τον τελευταίο χρόνο όλα αυτά δεν κοπήκαν δραματικά... Τα ίδια κάνουν και άντε εκεί που έβλεπες 2-3 φορές γαλάζιο νερό μεσογείου τώρα βλέπεις το θολό της μαυρης θάλασσας...
Μην παραμυθιάζεστε με την δηθεν χλιδη των ουκρανων. Στις πρωην εσσδ ολοι ζουν για την μοστρα και την επιδειξη.Τα επωνυμα προιοντα που χρησιμοποιουν iPhone,επωνυμα ρουχα και τσαντες ειναι 95% μαιμου. Τα πακετα διακοπων για την μεσογειο ξεκινουν απο 200-250 ευρω για 4-5 ημερες. Οποτε μην το θεωρειται κατι σημαντικο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ε και εγω τον κμαν τον ειδα προσπαθουσε ο ανθρωπος αλλα μπινελικια ετρωγε ή αδιαφορία. Δεν ειδα να καθεται καμια να... σπονσοραριστει ! 
Οσο για "φορτωματα" και νταλικες και φορτηγα, σας λεω μετα λογου γνωσης ,οτι φαση one night stand ,για οσους ενδιαφερονται, πολυ πιο εύκολα θα κάτσει στην Ελλάδα , παρά στην Πολωνία. 
Και εγω το ιδιο ελεγα οταν διαβαζα αυτα που εγραφε  :2funny: οτι μόνο μπινελίκια ή αδιαφορία θα λαμβανε  :2funny:.
  Θυμασαι και για την Μολδαβία που γράφανε  :jerking: :2funny: οτι καθε μερα γαμάνε 18χρονα και πηγα εκει και ειδα κατι κακομοίρηδες να παίζουν τάβλι και χαρτιά  :2funny: και κανεναν να μην εχει γκομενα ουτε για δείγμα  :2funny:τους θαυμάσατε στις φωτογραφίες που εβαλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Και εγω το ιδιο ελεγα οταν διαβαζα αυτα που εγραφε  :2funny: οτι μόνο μπινελίκια ή αδιαφορία θα λαμβανε  :2funny:.
  Θυμασαι και για την Μολδαβία που γράφανε  :jerking: :2funny: οτι καθε μερα γαμάνε 18χρονα και πηγα εκει και ειδα κατι κακομοίρηδες να παίζουν τάβλι και χαρτιά  :2funny: και κανεναν να μην εχει γκομενα ουτε για δείγμα  :2funny:τους θαυμάσατε στις φωτογραφίες που εβαλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δημητρακη για βαλε παλι τη φωτογραφια να τους δουμε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• kamakia19a.jpg
    kamakia19a.jpg
    97,6 KB · Εμφανίσεις: 47

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Αν δειτε τα φβ και ινστα των ελλεινιδων θα νομισετε οτι ειμαστε ελβετια  :headbang:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Eνταξει ρε παιδια, η Βαρσοβια ειναι ετσι, κανα δυο πολεις ακομη, ειναι κυριλε. Αμα βγεις παραεξω τα πραγματα ειναι αλλιως.
Αλλα δεν εχει να κανει. Δηλαδη σας ειπε κανενας οτι στην επαρχια οι γκομενες περιμενουν τους Ελληνες γαμπρους με ανοιχτα τα ποδια? Και στην Αλβανια υπαρχει μιζερια και δυστυχια, γιατι δε πατε εκει αν ειναι?
Αλλα αν ειναι να κανει κανεις μια εκδρομη να παει καπου. Εγω βεβαια ειμαι αντιθετος με αυτο, οχι οτι θα κανω κουμαντο η κριτικη σε καποιον που παει, απλα θεωρω προσωπικα οτι δεν αξιζει τον κοπο. Αλλα τέλοσπαντων, ας πουμε οτι θελει καποιος να παει.
Παει που παει, κανει τον κοπο, τα εξοδα , το χρονο. Ε πας στην Πολωνια? Με τις ανεραστες τις πολωνες? Αν παραδιπλα ειναι Ουκρανια, Λευκορωσσια, Ρωσσια, Μολδαβια. Που πας εκει στις ξενερωτες να πουμε!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Eνταξει ρε παιδια, η Βαρσοβια ειναι ετσι, κανα δυο πολεις ακομη, ειναι κυριλε. Αμα βγεις παραεξω τα πραγματα ειναι αλλιως.
Αλλα δεν εχει να κανει. Δηλαδη σας ειπε κανενας οτι στην επαρχια οι γκομενες περιμενουν τους Ελληνες γαμπρους με ανοιχτα τα ποδια? Και στην Αλβανια υπαρχει μιζερια και δυστυχια, γιατι δε πατε εκει αν ειναι?
Αλλα αν ειναι να κανει κανεις μια εκδρομη να παει καπου. Εγω βεβαια ειμαι αντιθετος με αυτο, οχι οτι θα κανω κουμαντο η κριτικη σε καποιον που παει, απλα θεωρω προσωπικα οτι δεν αξιζει τον κοπο. Αλλα τέλοσπαντων, ας πουμε οτι θελει καποιος να παει.
Παει που παει, κανει τον κοπο, τα εξοδα , το χρονο. Ε πας στην Πολωνια? Με τις ανεραστες τις πολωνες? Αν παραδιπλα ειναι Ουκρανια, Λευκορωσσια, Ρωσσια, Μολδαβια. Που πας εκει στις ξενερωτες να πουμε!
Μην απαξιώνεις τόσο την Πολωνία.. Οι Πολωνέζες στη σεξουαλικότητα είναι ή του ύψους ή του βάθους...Ή τελείως ξενέρωτες ή απίστευτα γκαυλιάρες με το μουνάκι τους συνέχεια υγρό! Και σου έχω πει τι συμβαίνει με το πέρα του νορμάλ υγρού που εκρίνουν... Για πες κι εσύ φίλε Love όταν δεις τη συζήτηση! Παρατήρείς αυξημένη ροή κολπικών υγρών στις Πολωνέζες σε σχέση με τις άλλες εθνικότητες? Εμένα προσωπικά όσες έχω πάρει έχουν μουσκέψει σεντόνια από γκαυλικά υγρα :rockon: :rockon: :rockon:!!!
Δεν είναι πολλές διαθέσιμες σε σχέση με το τι κυκλοφορεί, αλλά μπορείς να βρείς και η χώρα δεν είναι και τόσο ακριβή σε διαμονή και έξοδα, οπώτε αξίζει!!!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Μην παραμυθιάζεστε με την δηθεν χλιδη των ουκρανων. Στις πρωην εσσδ ολοι ζουν για την μοστρα και την επιδειξη.Τα επωνυμα προιοντα που χρησιμοποιουν iPhone,επωνυμα ρουχα και τσαντες ειναι 95% μαιμου. Τα πακετα διακοπων για την μεσογειο ξεκινουν απο 200-250 ευρω για 4-5 ημερες. Οποτε μην το θεωρειται κατι σημαντικο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
και το νεο μερσεντες της τρελης μου λες μαιμου να ειναι?χαχαχαχαχ.ρε τακη μου οι ανθρωπο που λεω ξερω ειναι γνωστοι μου,παντρεμενα ζευγαρια,ασε τις σπονσαριζε που ειναι μονες στις φοτο κοντακτε.μιλω για ζευγαρια.φιλος απο κιροβογραντ 3 ωρες απο οδυσσο εφυγε τωρα απο κυπρο με την γυναικα και το παιδι του και τον αλλο μηνα παει μονος μιλανο.χιλιαδες μπορω τωρα να θυμυθω.πριν 3 μερες γνωρισα ενα φενοταν 60 μεθησμενο,ειπε απο κιεβο αλλα χοχλος ηταν οταν ρωτησα που κιεβο τα μασουσε.μου ειπε να βρεθουμε οδυσσο θα κανει βολτες λεει αρκαδια,ζητησε και το νουμερο μου του ειπα δεν χρειαζεται.μετα βλεπω την κορη του τρελαθηκα,ηταν οπως μου αρεσει,καλο κοριτσακι στα 25,μιλησαμε λιγο αλλα ντραπηκα γαμωτο απο τι στιγμη που ειπα δεν θελω να τον δω οδυσσο να του πω αντε να βρεθουμε.το κοριτσακι επαιζε το ματακι,ειπε αν εχουμε λεφτα θα ερθουμε και του χρονου,απιθανα εδω.λογο μαλακειας εχασα την ευκαιρια μου.συνηθως ειμαι κοινωνικος αλλα ειμαι σε φαση  που δεν θελω να μου μιλανε ουκρανοι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μην απαξιώνεις τόσο την Πολωνία.. Οι Πολωνέζες στη σεξουαλικότητα είναι ή του ύψους ή του βάθους...Ή τελείως ξενέρωτες ή απίστευτα γκαυλιάρες με το μουνάκι τους συνέχεια υγρό! Και σου έχω πει τι συμβαίνει με το πέρα του νορμάλ υγρού που εκρίνουν... Για πες κι εσύ φίλε Love όταν δεις τη συζήτηση! Παρατήρείς αυξημένη ροή κολπικών υγρών στις Πολωνέζες σε σχέση με τις άλλες εθνικότητες? Εμένα προσωπικά όσες έχω πάρει έχουν μουσκέψει σεντόνια από γκαυλικά υγρα :rockon: :rockon: :rockon:!!!
Δεν είναι πολλές διαθέσιμες σε σχέση με το τι κυκλοφορεί, αλλά μπορείς να βρείς και η χώρα δεν είναι και τόσο ακριβή σε διαμονή και έξοδα, οπώτε αξίζει!!!

Bρυσες που σταζουν ειναι ρε τυπε? :grin: Τι υγρα φρενων και υγρα μπαταριας :grin:. Ουτε καν αιμα στις φλεβες τους εχουν αυτα τα αψυχα ζουλαπια

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
βρηκα τυχαια τα βιντακια του πιθηκου ιδολου του κμαν.δεν επεσα εξω οτι ειναι πακιστανος η ιρανος χαχαχαχ,ειναι ιρανοαρμενις.με τετεια φατσα σαν τουρκου μονο στα κλαμπ που πανε τουρκοι θα του μιλησει καμια μικρουλα κιεβο για να πιει ποτο τσαμπα χαχαχαχ.ειδα οτι ηταν οδυσσο περσι το καλοκαιρι και κυκλοφορουσε στα ξυλινα καφε που παω και εγω.σωστα ελεγε καλοκαιρι δεν κανει,αδεια πολη,πανε ολοι ζατοκα,κομπλεβο,φοιτητες φευγουν.τα ιδια ελεγα σε φιλο οτι καλοκαιρι δεν μου αρεσει και δεν θα ερχομαι.με τετεια εμφανιση καμια δεν του μιλα οδυσσο,μονο στο λειλα και τουρκουαζ που πανε οι αραβες και τουρκοι.δεν επεσα εξω για αυτον,ειναι απλα ενας βλακας που το παιζει καμακι.απλα κανει βιντεακια,ταξιδευει απλα για να κανει βιντεακια και να παιρνει συνεντευξεις.ρωτουσε τον μικρο στο καφε οδυσσο να του πει για το καφε του χαχαχαχ.εγραψε για οδυσσο μερος που πρεπει να αποφυγεται καλοκαιρι.ενω χειμωνα θα καμακωσει ο πιθηκος χαχαχααχ.που να ηξερε ο πιθηκος που ηρθε

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
απο τα βιντεακια που εβαλε για πολωνια βραδι θα πηγαινα σιγουρα ποζναν αν και την ιδια φαση με 3-4 κοπελιτσες να περπατανε κεφατες στον δρομο τα βρισκεις και μπρατισλαβα.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
ξεροχυνω με τα υγρα ποταμια θα πνιγουμε ολοι!!!!!!!
αν ξεπερασει καποιος που παει να τα βρει τα μιλουνια πυρφορους ξενους που ειναι μονιμοι και περαστικοι στην βαρσοβια ισως κατι να γινεται....

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
βρηκα τυχαια τα βιντακια του πιθηκου ιδολου του κμαν.δεν επεσα εξω οτι ειναι πακιστανος η ιρανος χαχαχαχ,ειναι ιρανοαρμενις.με τετεια φατσα σαν τουρκου μονο στα κλαμπ που πανε τουρκοι θα του μιλησει καμια μικρουλα κιεβο για να πιει ποτο τσαμπα χαχαχαχ.ειδα οτι ηταν οδυσσο περσι το καλοκαιρι και κυκλοφορουσε στα ξυλινα καφε που παω και εγω.σωστα ελεγε καλοκαιρι δεν κανει,αδεια πολη,πανε ολοι ζατοκα,κομπλεβο,φοιτητες φευγουν.τα ιδια ελεγα σε φιλο οτι καλοκαιρι δεν μου αρεσει και δεν θα ερχομαι.με τετεια εμφανιση καμια δεν του μιλα οδυσσο,μονο στο λειλα και τουρκουαζ που πανε οι αραβες και τουρκοι.δεν επεσα εξω για αυτον,ειναι απλα ενας βλακας που το παιζει καμακι.απλα κανει βιντεακια,ταξιδευει απλα για να κανει βιντεακια και να παιρνει συνεντευξεις.ρωτουσε τον μικρο στο καφε οδυσσο να του πει για το καφε του χαχαχαχ.εγραψε για οδυσσο μερος που πρεπει να αποφυγεται καλοκαιρι.ενω χειμωνα θα καμακωσει ο πιθηκος χαχαχααχ.που να ηξερε ο πιθηκος που ηρθε
βαλε βιντεο απο κμαν χιστι μου να καμαροσουμε αυτο το σεσιμασμενο δερασ τισ λαγνιασ!!! :rockon:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
τυπε επιβάλλεται να βαλεις βιντεακια :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom