Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Με το καυλάκι στο Coco είχα κάνει deal.Αλλο αν εσύ δεν το κατάλαβες.Το έσπασε μετά όταν ήρθα μετά από μια βδομάδα η ηλίθια αλλά έφταιγα και εγώ.Είχαμε συμφωνήσει στα 150 ευρώ για έναν πούτσο.
Γενικά δεν παίρνεις πρέφα τι γίνεται γύρω.Ενα σωρό ευκαιρίες υπάρχουν έτσι κι αλλιώς δεν έχεις 1000 ευρώ να διαθέσεις.Κοιτάς να αρπάξεις τη μια ευκαιρία από τα μαλλιά και αν δεν κάτσει πας την επόμενη μέρα.
Εσύ δε μίλαγες καν με τις γκόμενες οπότε δεν ξέρεις τι έπαιζε.

Ξερω πολυ καλα τι γινεται. Οτι δε γινεται τιποτα χαχα. Τι deal re τυπε αυτες λενε μια μαλακια εκει να περασει η ωρα.
Και φυσικα δε προκειται να διαθεσω 1000 ευρω για καποιο απο αυτα τα ζαγαρια , δε τρελαθηκα ακομη :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ξερω πολυ καλα τι γινεται. Οτι δε γινεται τιποτα χαχα. Τι deal re τυπε αυτες λενε μια μαλακια εκει να περασει η ωρα.
Και φυσικα δε προκειται να διαθεσω 1000 ευρω για καποιο απο αυτα τα ζαγαρια , δε τρελαθηκα ακομη :grin:

Αληθινά εκεί το είχα διαπραγματευτεί.Είναι αυτές ηλίθιες.Ετσι κι αλλιώς πάντα χάνουν άμα δεν τα αρπάξει αυτή θα τα φάει η επόμενη.Εσύ δε χάνεις ποτέ.Οι Ουκρανέζες το καταλαβαίνουν αυτό και τρέχουν να ρουφήξουν τον πούτσο για να τα αρπάξουν πρώτες οι Πολωνέζες κάπως δεν το καταλαβαίνουνε.
Το πρόβλημα που έχουν οι Πολωνέζες είναι οτι έχουν πολλούς που τους δίνουν χαρτζηλίκι και μπερδεύονται δεν ξέρουν πώς να τους κουμαντάρουν όλους μαζί.Δεν είναι και πολλά τα λεφτά που παίρνουν και μπερδεύονται.Γενικά όλο μαλακίες.Μερικές φορές χάνεις την υπομονή σου.
Δηλαδή μερικές δεν καταλαβαίνουν το απλό που ξέρουν οι Τσέχες.Φαε τον πουτσάκο σου μια βδομάδα και είμαστε εντάξει.No problem.Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε.Κάπως το μπλέκουν με έρωτες και μαλακίες μετά και στα πρήζουν και συνήθως δεν έχει καλή κατάληξη.Συνήθως βασικά σκατά κατάληξη έχει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kαι σε άλλους γιατί δε πάνε να ζητάνε ποτά και έρχονται σε σένα πχ? Κρακοβία πάντως δεν είδα να ρχονται, ούτε σε μένα έχουν έρθει ποτέ βέβαια.
Πήγα πρόσφατα στο Κατοβίτσε. Τι κρανίου τόπος είναι αυτός ρε, το κράτος πρέπει να σου δίνει δωρεάν χάπια για να κάνεις ευθανασία αν μένεις εκεί. Κάτι απαξιωμένα , άβαφτα ψυχωπλακωτικά μπλοκ  . Και Κρακοβία τουλάχιστον έχει λίγο γκαζόν ανάμεσα , εκεί κάτι χώματα και χορτάρια, κάτι σπασμένα πεζοδρόμια. Κόσμος κακοντυμένος και απαξιωμένος. Μόνο στην γκαλέρια βλέπεις κάπως πολιτισμό. Απαπαπαπαπα.
Ούτε στον εχθρό μου θα πρότεινα να δόσει έστω ένα ευρώ που έχει βγάλει με τον κόπο του και να ξοδέψει έστω και ένα λεπτό από τη ζωή του για να πάει σε αυτά τα μίζερα μέρη. Αλλά θα μου πεις οι Γερμανοί, κατείχαν όλη την Ευρώπη και το Άουσβιτς εκεί το έχτισαν. Αυτό τα λέει όλα

Ελα μαζί μου Κατοβίτσε την επόμενη φορά και θα δεις.Το μέρος είναι σκατά αλλά από τις γκόμενες τρέχουν τα σάλια για κεράσματα και ποτά.Και χαλαρή φάση πολύ πολωνικό περιβάλλον.Το Κράκωβ κάπως έχει εκδυτιστεί από τους γελοίους παπάρες χαζοβιόληδες μαλθακούς ξένους δεν είναι rough όπως το Κατοβίτσε.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
kman μήπως πηγαίνεις σε άλλη χώρα και νομίζεις πως έρχεσαι Poland (σαν τους Άγγλους που έγραψες?)?
Έχεις δεί ποτέ σε μαγαζί να φέυγουν σφηνάκια προς γκόμενες όπως γίνεται παντού στην Ελλάδα? Το έχεις δέι έστω και μια φορά? Κάθε λαός έχει τις δικές του σηνήθειες και κουλτούρα..Πως να το κάνουμε,το κέρασμα ποτού εδώ δεν είναι τρόπος προσέγγισης σε γκόμενα..Πεφτικές δεν έχεις θέμα,κάνεις αβέρτα και ας έχει και γκόμενο..Με ποτό δεν πάς και με λεφτά...

Πιστεύω έχεις φτιάξει ένα μύθο με στερεότυπα μέσα σου και προσπαθείς να τον συντηρήσεις..Στο λέω απλά, πάνω απο 100 ραντεβού φέτος (ραντεβού όχι 100 διαφορετικές γυναίκες) στο 90% επεμέναν να πληρώσουμε μισά-μισά..10-15 ραντεβού με Ουκρανέζες εδώ φέτος ΟΛΕΣ δεν εκάναν καν την κίνηση, έπρεπε να πληρώσεις τέλος!!..

Άπειροι έξοδοι Poland ποτέ καμία δεν μου ζήτησε ποτό..Συνέβει μια φορά μονο στο Wroclaw που μου είπε γκόμενα θα μου πάρεις ένα mochito? Της πήρα και μετα πάνω στον χορό μου είπε πως δεν είναι Πολωνέζα αλλά Ουκρανέζα που σπουδάζει Wroclaw!!!

Μην διαδίδεις μύθους που δεν ισχύουν..Γιατί αποπρόσανατολίζεις τον κόσμο απο τον σωστό στόχο?..Δεν έρχεσε να πληρώσεις Πολωνία,πάς Ουκρανία..Εδώ έρχεσαι για χαβαλέ να κολοτρίψεις,να χορέψεις (αν και όπως είπα δύσκολα θα φας one night stand)..

οι έξυπνοι για μένα τις ψήνους online πριν έρθουν εδώ..Αυτοί θα γαμήσουν!!! Το δέχομαι.. Το online έχει αρχίσει να ξεφέυγει εδώ..Όλες παίζουν online. Αν περιμένεις καθαρά απο club δύσκολα..Μιλάω πάντα για κάποιον που θα έρθει μια εβδομάδα, άλλο αν μένεις εδώ..Παίξτε online και ελάτε..Ετοιμάστε 2-3 καθήστε μια ενδομάδα πουλήστε έρωτα και μία τουλάχιστον θα κάτσει..
απο club απλά θα χορέψετε,αν είσται τυχεροί θα ρίξετε και κανά φιλί και μετά μαλακία στο ξενοδόχειο..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πρωτοπαλίκαρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon:

Χτες έγινε απίστευτο φόρτωμα στο δωμάτιο της, της πιο μουνάρας στο Κλάμπ!!! Λιθουανή πάλι Μοντελικών-"Τσοντικών" διαστάσεων :tits: :tits2:!Αν την βρω σήμερα θα βγάλω φώτος! Είναι λίγο φευγάτη η γκόμενα και έχει προηγούμενα στη Κρήτη με πρώην Κριτικό... Δεν πιάνεται όμως.. Μπορεί σήμερα να μην θέλει να με δει...Μ

Αρχίζω και βρίσκω νέο παράδεισο λίγο πιο βόρεια!!!!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Χρειάζεται εξερεύνηση Λιθουανία..Μία γνώρισα φέτος εδώ Warsaw και μου έκατσε...Μικρό δείγμα για να βγάλω συμπεράσματα αλλά 1 στα 1 μέχρι τώρα...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.537
Πόντοι
216
Μην διαδίδεις μύθους που δεν ισχύουν..Γιατί αποπρόσανατολίζεις τον κόσμο απο τον σωστό στόχο?..Δεν έρχεσε να πληρώσεις Πολωνία,πάς Ουκρανία..Εδώ έρχεσαι για χαβαλέ να κολοτρίψεις,να χορέψεις (αν και όπως είπα δύσκολα θα φας one night stand)..

οι έξυπνοι για μένα τις ψήνους online πριν έρθουν εδώ..Αυτοί θα γαμήσουν!!! Το δέχομαι.. Το online έχει αρχίσει να ξεφέυγει εδώ..Όλες παίζουν online. Αν περιμένεις καθαρά απο club δύσκολα..Μιλάω πάντα για κάποιον που θα έρθει μια εβδομάδα, άλλο αν μένεις εδώ..Παίξτε online και ελάτε..Ετοιμάστε 2-3 καθήστε μια ενδομάδα πουλήστε έρωτα και μία τουλάχιστον θα κάτσει..
απο club απλά θα χορέψετε,αν είσται τυχεροί θα ρίξετε και κανά φιλί και μετά μαλακία στο ξενοδόχειο..

Επιτελους, ελπιδοφορες κουβεντες.
Το μελλον ειναι στο internet.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ελα μαζί μου Κατοβίτσε την επόμενη φορά και θα δεις.Το μέρος είναι σκατά αλλά από τις γκόμενες τρέχουν τα σάλια για κεράσματα και ποτά.Και χαλαρή φάση πολύ πολωνικό περιβάλλον.Το Κράκωβ κάπως έχει εκδυτιστεί από τους γελοίους παπάρες χαζοβιόληδες μαλθακούς ξένους δεν είναι rough όπως το Κατοβίτσε.

Kαλα η κρακοβια ασε. Τις ειδα ρε συ και αλλου. Οπως σου ειπα πιο καλα να πας επαρχια Τσεχιας. Και στο Κατοβιτσε τι νομιζεις κατι ζωα ειναι που δε τους κοβει.Αυτες που ειναι στην Κρακοβια τι νομιζεις βερες ειναι? Απο κατι χωρια αναμεσα μπορει ναναι.
Εγω θεωρω οτι τετοια ταξιδια δεν αξιζουν τον κοπο, αλλα αν ειναι να πας που πας, τοτε πανε καπου να αξιζει, πχ Λευκορωσσια η Ουκρανια πχ. Οι Πολωνες τις ειδαμε μαζι ποσο μαλακισμενες ειναι.
Βγηκαμε και τι? Τι να βγαινες Αθηνα τι που βγηκες εδω. Ειδες εσυ διαφορα?
Φυσικα θα ρθω μαζι σου για το χαβαλε και την παρεα εννοειται, οπως και με καθε εναν που θα τυχει και θα ειναι απο εδω. Οπως και να παμε και πουθενα αλλου αν μπορεσουμε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πρωτοπαλίκαρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon:

Χτες έγινε απίστευτο φόρτωμα στο δωμάτιο της, της πιο μουνάρας στο Κλάμπ!!! Λιθουανή πάλι Μοντελικών-"Τσοντικών" διαστάσεων :tits: :tits2:!Αν την βρω σήμερα θα βγάλω φώτος! Είναι λίγο φευγάτη η γκόμενα και έχει προηγούμενα στη Κρήτη με πρώην Κριτικό... Δεν πιάνεται όμως.. Μπορεί σήμερα να μην θέλει να με δει...Μ

Αρχίζω και βρίσκω νέο παράδεισο λίγο πιο βόρεια!!!!!

Εγω οσο ειμαι εδω δεν ειδα να παιρνουν γκομενες απο κλαμπ κατευθειαν για πηδημα. Μα μονιμοι ειναι μα τουριστες, μα πολωνοι, μα ξενοι.
Ενας μονο το εκανε που να τον ειδα φυσικα. Εσυ glock ξερεις ... πολύ καλά ποιος είναι!
Όμως, λεπτομέρεια! Αυτός το χει κάνει και Ελλάδα! Όπως και ο γυμναστής! Γενικα οποιος έχει επιτυχίες Ελλάδα, θα έχει και εδώ, όποιος Ελλάδα δεν τραβάει, ας μη νομιζει οτι ξαφνικά ως δια μαγείας θα γίνει κάνα θαύμα!
Ουτε φυσικα συνιστω αυτα που γραφει ο κμαν ... δηλαδη να πας σε κανα ΚΤΕΛ η κανα σταθμο η σε καμια γκαλλερια να κοζάρεις κανα βλαχαδερο και να πας να προτείνεις λεφτα! Γιατι ετσι και κανας σβερκος καραβλαχος dreziarz άντρας της η γκομενς έχει πάει παραπερα σε κανα μινι μαρκετ να παρει τπτ νερο η τσιγαρα και ερθει και σε πετυχει, θα σε φυτεψει κατω απ τη γη.
Οι Πολωνοι ειναι γενικα καλα παιδια και γαμω τα ατομα.Αλλα αν συμπεριφερεσαι και εσυ καλα. Εχουν ομως την ιδιορρυθμια, λιγο αν παραφερθεις η πας να πουλησεις μαγκια, να γινονται ιδιαιτερα εχθρικοι. Αυτο το λεω και γενικα κιολας.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Kαι σε άλλους γιατί δε πάνε να ζητάνε ποτά και έρχονται σε σένα πχ? Κρακοβία πάντως δεν είδα να ρχονται, ούτε σε μένα έχουν έρθει ποτέ βέβαια.
Πήγα πρόσφατα στο Κατοβίτσε. Τι κρανίου τόπος είναι αυτός ρε, το κράτος πρέπει να σου δίνει δωρεάν χάπια για να κάνεις ευθανασία αν μένεις εκεί. Κάτι απαξιωμένα , άβαφτα ψυχωπλακωτικά μπλοκ  . Και Κρακοβία τουλάχιστον έχει λίγο γκαζόν ανάμεσα , εκεί κάτι χώματα και χορτάρια, κάτι σπασμένα πεζοδρόμια. Κόσμος κακοντυμένος και απαξιωμένος. Μόνο στην γκαλέρια βλέπεις κάπως πολιτισμό. Απαπαπαπαπα.
Ούτε στον εχθρό μου θα πρότεινα να δόσει έστω ένα ευρώ που έχει βγάλει με τον κόπο του και να ξοδέψει έστω και ένα λεπτό από τη ζωή του για να πάει σε αυτά τα μίζερα μέρη. Αλλά θα μου πεις οι Γερμανοί, κατείχαν όλη την Ευρώπη και το Άουσβιτς εκεί το έχτισαν. Αυτό τα λέει όλα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καταπληκτικό ποστ !  :rockon: :2funny: :2funny:

Αν δεν είχα ήδη πάει στην Πολωνία 3 φορές, θα με απέτρεπε να την επισκεφτώ !

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Ενω αν δε το διαβαζες ε? Θα γινοταν ο μονιμος καλοκαιρινος προορισμος σου :grin:

Η Πολωνία έχει κάποια θετικά.Δεν είναι ο καλύτερος προορισμός
για σεξοτουρισμό, αλλά μπορει κανείς να περασει αρκετά καλά.
Δεν είναι τόσο μαύρα τα πράγματα ,  όπως τα είπες, αλλά πάντως διασκέδασα με
το ποστ σου,και γι'αυτό το σχολίασα.  :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η Πολωνία έχει κάποια θετικά.Δεν είναι ο καλύτερος προορισμός
για σεξοτουρισμό, αλλά μπορει κανείς να περασει αρκετά καλά.
Δεν είναι τόσο μαύρα τα πράγματα ,  όπως τα είπες, αλλά πάντως διασκέδασα με
το ποστ σου,και γι'αυτό το σχολίασα.  :2funny: :2funny:

Nαι ρε εχει. Τα χω πει εξαλλου. Αλλα εγω για το Κατοβιτσε εγραψα συγκεκριμενα. Ετσι θα ναι και τιποτα αλλα κολομερη, πχ το Λουτζ, το Μπιαλυστοκ κλπ. Βλαχια, μιζερια, ξενερα  και αγιος ο θεος

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Nαι ρε εχει. Τα χω πει εξαλλου. Αλλα εγω για το Κατοβιτσε εγραψα συγκεκριμενα. Ετσι θα ναι και τιποτα αλλα κολομερη, πχ το Λουτζ, το Μπιαλυστοκ κλπ. Βλαχια, μιζερια, ξενερα  και αγιος ο θεος
μπορει εσυ να μην εισαι τοσο εμφανίσιμος οσο ο κμαν και να μην εχεις το δικο του τροπο προσέγγισης γι αυτό να μην εχεις τοσες επιτυχιες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μπορει εσυ να μην εισαι τοσο εμφανίσιμος οσο ο κμαν και να μην εχεις το δικο του τροπο προσέγγισης γι αυτό να μην εχεις τοσες επιτυχιες

Eντάξει το δέχομαι οτι ισως τελικα αυτο να ειναι. Και να μου φταινε τελικα οι γκομενες. Αλλα παντως μερικα δαχτυλα εχω βαλει σε λεωφορεια και στην δουλεια παρολα αυτα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
dr love μην παιρνεις σοβαρα τον κμαν,ασε να γραφει ιστοριες να γελαμε.αυτοι που τον ειδαν λαιφ ειδαν οτι αποτελεσμα μηδεν με γκ τεραστομενες μονο φωρτωμα απο ιστοσελιδες ειναι.κυνηγα σαν αγαμητος λυκος οτι κυνιται,εχει βλεμα μαλλον απελπισμενου για αυτο δεν εχει αποτελεσμα.καποτε και εγω κιεβο ετσι εκανα,απο το πρωι μεχρι βραδι κυνηγι σε ολη την πολη,παρκα,παζαρια,τρενα,μολλ.δεν ηταν θεμα εμφανισης αλλα τροπου,εδειχνα απελπισμενος να γαμησω εδω και τωρα κατι που δεν εχουν στο βλεμα οι ουκρανοι,αυτο μου στοιχησε πολλες φορες,οι γκομενες ψυχολογουν.ετσι μονο οι βιζιτες ανταπωκρινονται,οι αλλες  δεν γουσταρουν αυτους που ηρθαν να γαμησουν και να φυγουν,τουλαχιστο για ουκρανια μιλω.οταν αρχισα να παιζω χαλαρα,εκανα το προγραμα μου,τα χομπι μου,βολτες χωρις να κυνηγω σαν απελπισμενο σκυλι αρχισα να βλεπω αποτελεσματα.τωρα οτι ωρα θελω ξερω θα βρω κατι,θα κανω τις βολτες μου,σθναντω φιλους χωρις να νιωθω τον χρονο να πιεζει.ο λογος που επαιζα σαν τον κμαν νομιζα 2 εβδομαδες ειναι λιγες και δεν με εφτανε ο χρονος ετσι ορμουσα παντου.αν εχεις την καπεια ηλικια,εμφανιση,καλο τροπο και χρημα αν εισαι χαλαρος και ο εαυτος σου θα εχεις αποτελεσμα.οκ δεν γνωριζεις γκομεναρες αλλα μετριες καταστασεις.ο κμαν του αρεσει αυτο το παιχνιδι οπως και μενα,ο ρολος κυνηγου.αν δει στενευουν τα περιθωρια και δεν του βγαινει θα παρει την βιζιτα του,δεν εχει αχος.ετσι εκανα και εγω παλαιοτερα,τα τελευταια 10χρονια εχω και καπεια,εκτος της βιζιτες.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Έτσι παίζει το παιχνίδι όπως τα λές..Απλά αλλάζουν και τα πράγματα..Poland ποτέ δεν την θυμόμουν οι γκόμενες να αρχίζουν τα νίωθω μπερδεμένη,δεν ξέρω τι θέλω στην ζωή μου,δεν μου αρέσει κανείς.οι περισσσότερες έτσι έχουν καταντήσει εδώ.Αυτά δηλαδή που γίνονται Ελλάδα..Μάγκες όπου πέφτει πολύ πούτσα να παρακαλάει γκόμενες τις αλλάζει..Έχουν ότι θέλουν και μετά αρχίζουν τα δεν μου αρέσει κανείς..
Αυτό έγινε Poland την τελευταία πενταετία...Πέρα την οικονομική ανεξαρτησία που απέκτησαν οι γκόμενες ήρθε η ανάπτυξη και έσκασε όλη η πούτσα της Ευρώπης εδώ!!!! Απο το πρωί μέχρι το βράδυ να παρακαλάνε τις γκόμενες δεκάδες καβλιά..Βαρσοβία έχει καταντήσει κωμοδία..Για κάθε χοντρό μπάζο παρακάλανε δέκα..Έχω πλησιάσει νευριασμένος βράδυα ξένους σχεδόν τσαμπουκάς και τους λέω δεν σέβεσε τον εαυτό σου?Σταμάτα να παρακαλάς το μπάζο στο club!!! Με τους παλιο-μαλάκες.....Σας είπα κάηκε το μέρος..

Ουκρανία δεν έχει καμία σχέση με Πολωνία...Είναι άλλος πλανήτης..Πολωνία είναι Ερυωπη, και ταυτόχρονα η ανερχόμενη οικονομική δύναμη όλης της περιοχής εδώ,Βαρσοβία όλες οι γκόμενες δουλεύουν και έχουν ένα αξιοπρεπή μισθό..Χιλλιάδες ξένοι δουλέυουν σε πολυεθνικές..Τι συγκρίνουμε>

Ουκρανία ζουν με μισθό 150 ευρώ το μήνα και σκοτώνονται στους δρόμους ακόμα με τους διαδηλωτές..Δεν μπορώ να καταλάβω πως καν προσπαθούμε να κάνουμε σύγκριση..Πιο κοντά είναι η Ουκρανία στην Ελλάδα παρά στην Πολωνία..

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Έτσι παίζει το παιχνίδι όπως τα λές..Απλά αλλάζουν και τα πράγματα..Poland ποτέ δεν την θυμόμουν οι γκόμενες να αρχίζουν τα νίωθω μπερδεμένη,δεν ξέρω τι θέλω στην ζωή μου,δεν μου αρέσει κανείς.οι περισσσότερες έτσι έχουν καταντήσει εδώ.Αυτά δηλαδή που γίνονται Ελλάδα..Μάγκες όπου πέφτει πολύ πούτσα να παρακαλάει γκόμενες τις αλλάζει..Έχουν ότι θέλουν και μετά αρχίζουν τα δεν μου αρέσει κανείς..
Αυτό έγινε Poland την τελευταία πενταετία...Πέρα την οικονομική ανεξαρτησία που απέκτησαν οι γκόμενες ήρθε η ανάπτυξη και έσκασε όλη η πούτσα της Ευρώπης εδώ!!!! Απο το πρωί μέχρι το βράδυ να παρακαλάνε τις γκόμενες δεκάδες καβλιά..Βαρσοβία έχει καταντήσει κωμοδία..Για κάθε χοντρό μπάζο παρακάλανε δέκα..Έχω πλησιάσει νευριασμένος βράδυα ξένους σχεδόν τσαμπουκάς και τους λέω δεν σέβεσε τον εαυτό σου?Σταμάτα να παρακαλάς το μπάζο στο club!!! Με τους παλιο-μαλάκες.....Σας είπα κάηκε το μέρος..

Ουκρανία δεν έχει καμία σχέση με Πολωνία...Είναι άλλος πλανήτης..Πολωνία είναι Ερυωπη, και ταυτόχρονα η ανερχόμενη οικονομική δύναμη όλης της περιοχής εδώ,Βαρσοβία όλες οι γκόμενες δουλεύουν και έχουν ένα αξιοπρεπή μισθό..Χιλλιάδες ξένοι δουλέυουν σε πολυεθνικές..Τι συγκρίνουμε>

Ουκρανία ζουν με μισθό 150 ευρώ το μήνα και σκοτώνονται στους δρόμους ακόμα με τους διαδηλωτές..Δεν μπορώ να καταλάβω πως καν προσπαθούμε να κάνουμε σύγκριση..Πιο κοντά είναι η Ουκρανία στην Ελλάδα παρά στην Πολωνία..

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
κανε κοντακτε να δεις πως ζουνε οι ουκρανοι με τα 150 χαχαχα.δεν παιρνουν ολοι 1000 στην πολωνια.150-200 παιρνουν σε κανα μικρο ξυλινο καφε,η κανα παζαρι.με 150 δεν πας γεναρι ταιλανδι,απριλη πραγα και πετρουπολη,μαιο-ιουνη κριμαια και σεπτεβρη πορτογαλια.τωρα ενα παραδειγμα μονο σου ειπα απο τους χιλιαδες γνωστους μου.θα σου πω και για τους χιλιαδες τουριστες ουκρανους που βλεπω κυπρο που με τα ματια μου αυτα που ξοδευουν,αγοραζουν κονιακ χενεσι χο 180 το ενας,τον μηνιαιο μισθο τον τρωνε σε ποτο χαχαχα.δεν αγοραζουν μονο ενα.ακομα και οι λευκωρωσοι απορω ποτε βρηκαν λεφτα,χιλιαδες εχουμε.2 ουκρανοι γνωστοι μου ερχονται με την γυναικα τους κυπρο καθε 2 μηνες,απο οδυσσο.απλοι ναυτικοι ειναι.400 θες αεροπορικο λαρνακα-οδεσσα.αλλος  ουκρανος που γνωρισα θαλασα και δουλευει σε κυπρο δουλευε προγραματιστης στο 2009 στην εταιρια που ηταν διευθηντρια η τρελη μου το 2012.τον ρωτησα τι μισθο ειχε,η τρελη ηξερα οτι επαιρνε 3-4 χιλιαδες τοτε.μου ειπε 1000 δολαρια τον μηνα.φιλη μου εκανε παραπονο πριν μηνες οτι λιγα παιρνει 1000 δολαρια κατι με τουριστικα γραφεια δουλευει.δεν ειναι ολοι με μισθουσ πεινας.τοτε θα της γαμουσαμε ολες εκει και θα εφευγαν και για την αμερικη μετους αμερικλανους χαχαχαχαχ

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Εσυ φιλαρακο μη λες  :jerking: μιλας για μια ελιτ των ουκρανων με υψηλα εισοδηματα...οταν ο μισθος ειναι 200 ευρω !πολεμο εχουν κι το νομισμα εχει υποτιμηθει 250%,το 90% ψωμολυσαει εκει και αυτες που βλεπεις στα vk ειναι πτανες σπονσοραιζντ!
Ομοιως στην πιο ανεπτυγμενη πολωνια δεν ειναι ολοι υπαλληλοι πολυεθνικων στην βαρσοβια...και στην επαρχια εχει φτωχους...!

Παω κιεβ μεθαυριο  :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom