Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Χωρίς να έχω επισκεφθεί την Πολωνία και απλώς από ότι διαβάζω εδώ, μαντεύω ότι ενδείκνυνται τρελά για καμάκι (και τα παρελκόμενα, από δαχτύλιασμα μέχρι κωλογαμήσι) τα ασανσέρ (πράιβασυ) τα κλιμακοστάσια (ποζίσιονινγκ) και τα φανάρια (πεζός vs πεζή) καθώς έχεις τουλάχιστον 20-30 δευτερόλεπτα στη διάθεσή σου να ρίξεις τη γκόμενα
Είναι όντως έτσι?

Eνιοτε της ριχνεις ενα πουτσο στην κεντρικη πλατεια  να κοζαρει ο κοσμος μετα μπαινουν στο παιχνιδι και οι παρευρισκομενοι, και σιγα σιγα το θεμα εξελισσεται σε παρτουζα - δημοσιο ρωμαικο οργιο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ολες οι εξευρωπαισμενες χωρες ειναι ακυρες πλεον,,ρουμανια τσεχια πολωνια κλπ
εκτος αν εισαι πολυ φορτωμενος..200 πλας το χρονο,,,,
γι υτο κι η επιλογη  ηταν και ,ειναι,θα ειναι μια,,ουκραινα  :tits2:,εκτος κιεβου παντα.. :dancing:

H Πολωνια δεν ειναι εξευρωπαισμενη. Ειναι εκμαλακισμενη. Αστο σου λεω, μια κατηγορια μονη της.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
H Πολωνια δεν ειναι εξευρωπαισμενη. Ειναι εκμαλακισμενη. Αστο σου λεω, μια κατηγορια μονη της.
τεσπα ..εννοω εντος εε με ελυθερη κυκλοφορια κ δυνατοτητα ταξιδιου κι εργασιας στη δυτ ευρωπη
εκει χαθηκε το παιχνιδι,,οδο ηταν μαντρωμενες γαμουσες πιο  ευκολα  10φορες απ οσο τωρα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ενα τιπ καθοσον οι πιο πολλοι δεν εχετε εμπειρια  ανατολικου καμακιου
το καμακι παιζει την μερα ,,σουπερ μαρκετ στασεις καφετεριες κλπ
ο λογος απλος ,η γυναικα το βραδυ με το καταλληλο ντεκορ απογειωνεται κι αποθεωνετε,την ψωνιζει που λεμε με την παρτη της
βαλε 2-3 παρεα παει στο τετραγωνο η φαση,,οποτε το εμπειρο καμακι χτυπαει μερα κ αν θελει κλεινει ραντεβου για βραδυ μαζι της,,ΧΩΡΙς ΦΙΛΕς παντα..αλλιως πατε για προβατο στην σφαγη.. ;)
εξαιρρεση η ουκρανια ,εκτος κιεβου ,που το βραδυ αν μιλας ρωσσικα κερνας κι εισαι καπως ωραιος γαμας χωρις προβλημα το ιδιο βραδυ :rockon:

Παίζει τεράστιο ρόλο το μέρος.Υπάρχουν μέρη φοβερά για daygame όπου τα κλαμπ είναι για τον πούτσο και το αντίστροφο.Π.χ. στο Κατοβίτσε γαμείς και δέρνεις στα κλαμπ.Το πρωί όμως είναι σκατά.Στο Κράκωβ το daygame είναι φοβερό.Είναι καθαρά θέμα πόλης.
Το ίδιο και Ουκρανία Λβωφ π.χ. καμακώνεις άνετα γκομενάκια στην πλατεία ενώ πιάνεις τα αρχίδια σου στα μεγάλα κλαμπ ενώ Ντνιπροπτερόφσκ είναι το αντίθετο.Λευκορρωσία στο Βιτέμπσκ κάνεις όμτι θες το βράδυ ενώ το πρωί σε παρακολουθεί η αστυνομία όταν την πέφτεις.Μπρεστ είναι το αντίστροφο.
Συνεπώς δεν υπάρχει γενικός κανόνας για το ανατολικό μπλοκ.Είναι ανάλογα με την πόλη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χωρίς να έχω επισκεφθεί την Πολωνία και απλώς από ότι διαβάζω εδώ, μαντεύω ότι ενδείκνυνται τρελά για καμάκι (και τα παρελκόμενα, από δαχτύλιασμα μέχρι κωλογαμήσι) τα ασανσέρ (πράιβασυ) τα κλιμακοστάσια (ποζίσιονινγκ) και τα φανάρια (πεζός vs πεζή) καθώς έχεις τουλάχιστον 20-30 δευτερόλεπτα στη διάθεσή σου να ρίξεις τη γκόμενα
Είναι όντως έτσι?

Πλάκα πλάκα σε ασανσέρ έχω καμακώσει Πολωνέζα.Εχεις το πλεονέκτημα οτι μπορείς να την ξεμοναχιάσεις.Οι τουαλέτες είναι από τα καλύτερα μέρη.Πλήρες privacy.Γενικά ένα καλό με τις Πολωνέζες είναι οτι είναι πολύ decadence το σκηνικό δεν τις πειράζει καθόλου.Π.χ. μια Ουκρανέζα ή Ρωσίδα δε θέλει να καμακωθεί δίπλα στα σκατά.Μια Πολωνέζα όμως δεν έχει πρόβλημα.Ενα πρόβλημα στις τουαλέτες είναι τα κλασίματα που ακούς που αν είναι αρκετά δυνατά μπορεί να ξενερώσουν τη γκόμενα οπότε πρέπει να μιλάς δυνατότερα.
Θυμάμαι γαμούσα μια Τσέχα στις γυναικείες  τουαλέτες του Ελευθέριος Βενιζέλος και δίπλα μια ηλίθια μας είχε χαλάσει τη φάση με τις κλανιές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εγω δινω ενα tip  που ισχυει σε ολη την ανατ ευρωπη
αναφερομαι στο οτι ειναι 2-3 φορες πιο ευκολο να γνωριστεις με καποια την μερα με απλο ντυσιμο κι οχι το βραδυ που το παιζει σουπερσταρ με τα τακουνια μινι κλπ
δεν ειπα θα γαμησεις η θα βαλεις δακτυλο,,το πρωτο γαμησι εννοειτε μετα απο κανα ποτο βραδυ,,αλλα η γνωριμια κ το πρωτο τατσ πιο νωρις ,,
οποιος θελει το ακολουθει ..δεν θα χασει,, :zfuck:
πολωνια πιο παλια κρακοβια ειχα ερθει,,σε 2 μερες εφυγα κ πηγα πισω στο λβοβ,,, :grin:
Οι Πολωνέζες δεν το παίζουν σουπερ σταρ το βράδυ.Οι Πολωνέζες βγαίνουν το βράδυ για να καμακωθούν.Αν δεν καμακωθούν δεν έχει ενδιαφέρον για αυτές.Ούτε ντύνονται εντυπωσιακά στα κλαμπ όπως οι Ουκρανές.Οχι βέβαια οτι θα έρθουν με τα σπορτέξ και άβαφες όπως οι Γερμανίδες που πάντα γειώνουν τον πούτσο σου.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Eνιοτε της ριχνεις ενα πουτσο στην κεντρικη πλατεια  να κοζαρει ο κοσμος μετα μπαινουν στο παιχνιδι και οι παρευρισκομενοι, και σιγα σιγα το θεμα εξελισσεται σε παρτουζα - δημοσιο ρωμαικο οργιο

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Πλάκα πλάκα σε ασανσέρ έχω καμακώσει Πολωνέζα.Εχεις το πλεονέκτημα οτι μπορείς να την ξεμοναχιάσεις.Οι τουαλέτες είναι από τα καλύτερα μέρη.Πλήρες privacy.Γενικά ένα καλό με τις Πολωνέζες είναι οτι είναι πολύ decadence το σκηνικό δεν τις πειράζει καθόλου.Π.χ. μια Ουκρανέζα ή Ρωσίδα δε θέλει να καμακωθεί δίπλα στα σκατά.Μια Πολωνέζα όμως δεν έχει πρόβλημα.Ενα πρόβλημα στις τουαλέτες είναι τα κλασίματα που ακούς που αν είναι αρκετά δυνατά μπορεί να ξενερώσουν τη γκόμενα οπότε πρέπει να μιλάς δυνατότερα.
Θυμάμαι γαμούσα μια Τσέχα στις γυναικείες  τουαλέτες του Ελευθέριος Βενιζέλος και δίπλα μια ηλίθια μας είχε χαλάσει τη φάση με τις κλανιές.
  :dancing: :dancing: :dancing:
eisai o nikow gkatsos toy site!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τεσπα ..εννοω εντος εε με ελυθερη κυκλοφορια κ δυνατοτητα ταξιδιου κι εργασιας στη δυτ ευρωπη
εκει χαθηκε το παιχνιδι,,οδο ηταν μαντρωμενες γαμουσες πιο  ευκολα  10φορες απ οσο τωρα

αχ τι ωραίες εποχές του υπαρκτού σοσιαλισμού (για τους άλλους βέβαια)...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εκει χαθηκε το παιχνιδι,,οδο ηταν μαντρωμενες γαμουσες πιο  ευκολα  10φορες απ οσο τωρα

Μπορώ να σου πω οι Πολωνέζες που έχουν διατελέσει δυτική Ευρώπη και μετά γύρισαν είναι οι πιο εύκολες.Από δυτική Ευρώπη παίρνουν ό,τι πιο έκφυλο μαθαίνουν το dogging,bi και ό,τι ανωμαλία μπορείς να φανταστείς.Γενικά γίνονται πολύ πιο ανοιχτόμυαλες τα κάνουν όλα στη Δύση.Μία που έκανε Φινλανδία μου έλεγε περήφανη οτι ο μεσήλικας Ιταλός σπόνσορας της εξομολογήθηκε οτι έγλυφε κώλο καλύτερα από την κάθε μία.Είναι αλήθεια μωρό μου της απάντησα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
"Ενα πρόβλημα στις τουαλέτες είναι τα κλασίματα που ακούς που αν είναι αρκετά δυνατά μπορεί να ξενερώσουν τη γκόμενα οπότε πρέπει να μιλάς δυνατότερα."

Κόντεψε να μου κάτσει το φαί απο τα γέλια ρε kman..Πως τα πετάς έτσι? χχααχα

Ποια τουαλέτα ρε?Γίνονται αυτά...Αν τολμήσεις να πλησιάσεις σε Πολωνική Τουαλέτα και να βάλεις γυναίκα μέσα θα σε πετάξει ο πορτιέρης με τις κλωρσίες έξω..Δεν αστειέυονται..Παρακολουθούν τουαλέτα και πίστα σαν τα κοράκια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
"Ενα πρόβλημα στις τουαλέτες είναι τα κλασίματα που ακούς που αν είναι αρκετά δυνατά μπορεί να ξενερώσουν τη γκόμενα οπότε πρέπει να μιλάς δυνατότερα."

Κόντεψε να μου κάτσει το φαί απο τα γέλια ρε kman..Πως τα πετάς έτσι? χχααχα

Ποια τουαλέτα ρε?Γίνονται αυτά...Αν τολμήσεις να πλησιάσεις σε Πολωνική Τουαλέτα και να βάλεις γυναίκα μέσα θα σε πετάξει ο πορτιέρης με τις κλωρσίες έξω..Δεν αστειέυονται..Παρακολουθούν τουαλέτα και πίστα σαν τα κοράκια.

Ναι,καλά άμα είναι μαγαζί με Unisex τουαλέτες όπως το Shakers και το Melanz όπου περιμένεις στην ουρά με τις γκόμενες σιγά μη σε πετάξει ο πορτιέρης έξω.
Δε βλέπουν τόσο την πίστα.Πιο πολύ τους ενδιαφέρει η είσοδος και τα καθίσματα γιατί εκεί γίνονται οι περισσότερες μαλακίες.
Εγώ τα φυστίκια από πορτιέρηδες πάντα τα έτρωγα στην είσοδο στα καθίσματα και στο καπνιστήριο.Γενικά δεν τους αρέσει άμα γίνεις λιώμα από το ποτό εκτός και αν ξοδεύεις αβέρτα στο μπαρ και σε φιλοδωρήματα.Τότε είσαι εντάξει.
Στο Κατοβίτσε πρέπει να μου έφυγαν 100 ευρώ σε μια ώρα σε κεράσματα.Δε μου είπε κανένας τίποτα.Μια χαρά.Τι και αν χτυπάς τα καλύτερα μουνιά στο μαγαζί σημασία έχει να βλέπουν το χρήμα να ρέει.
Γενικά Πολωνία σχεδόν όλα έχουν να κάνουν με τα λεφτά έχουν πλήρως δυτικοποιηθεί από αυτή την άποψη ή κομμουνιστικοποιηθεί τι να πει κανείς.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
πολυ δαχτυλιασμα (χουφτα και με τα 5 δακτυλα) λεμε στην ματσοβιτσι και σε ολη την βαρσοβια..ομαδικη πυρφοριαση  :jerking:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ έχω να πώ πως είτε όλοι είναι απλά ανίκανοι και μαλάκες ή απλά ο kman κάνει την τρίχα τριχία...ΟΚ όλα τα παλικάρια που ξέρω εδώ βρίσκουν κατά καιρούς μία γκόμενα τους ζητάει σχέση λένε το παραμύθι πηδάνε και μετά παλεύουν να ξεφύγουν για την επόμενη..

Αυτά με τους γαμίαδες που πηδάνε κάθε μέρα μέσα σε ασανσέρ,λεοφωρεία,τουαλέτες κ.λ.π δεν το έχω δεί ποτέ εδώ και δεν ξέρω κανέναν να το καταφέρνει..

Πιστεύω ότι μπερδέυετε το παιχνίδι, τον χορό και τον χαβαλέ με το πήδημα..και απλά ενθουσιάζεστε...Προσωπικά Χορέυω και κολοτρίβομαι κάθε ΣΚ στα clubs με 10 γυναίκες.Μέτα οι ίδιες χορεύουν με άλλους 50 άντρες και στο τέλος φεύγουν μόνες.Χαβαλές είναι αυτό Μάγκες, έτσι διασκεδάζουν εδώ, αυτό δεν είναι πήδημα.Και στην Αγγλία να πάς τα ίδια γίνονται στα clubs..Απλά ενθουσιάζεται κάποιος που είναι απο Ελλάδα γιατί η διασκέδαση στην πατρίδα είναι άραγμα με ποτό στο χέρι τις ταράτσες.. Οπότε νομίζει πως επειδή χορεύει και κολοτριβετε τον γουστάρει η γκόμενα..Ότι και να γράφεται το 90% αυτών που έχουν έρθει εδώ αντε να έχουν χαμουρέψει αλλά δεν έχουν πηδήξει.Πές τε απλά την αλήθεια.Πέστε ναι χαμούρεψα χόρεψα αλλά στο τέλος έπαιξα το πουλι μου..Εξαίρεση αν έχουν ετοιμάσει κάποιες απο internet.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγώ έχω να πώ πως είτε όλοι είναι απλά ανίκανοι και μαλάκες ή απλά ο kman κάνει την τρίχα τριχία...ΟΚ όλα τα παλικάρια που ξέρω εδώ βρίσκουν κατά καιρούς μία γκόμενα τους ζητάει σχέση λένε το παραμύθι πηδάνε και μετά παλεύουν να ξεφύγουν για την επόμενη..

Αυτά με τους γαμίαδες που πηδάνε κάθε μέρα μέσα σε ασανσέρ,λεοφωρεία,τουαλέτες κ.λ.π δεν το έχω δεί ποτέ εδώ και δεν ξέρω κανέναν να το καταφέρνει..

Πιστεύω ότι μπερδέυετε το παιχνίδι, τον χορό και τον χαβαλέ με το πήδημα..και απλά ενθουσιάζεστε...Προσωπικά Χορέυω και κολοτρίβομαι κάθε ΣΚ στα clubs με 10 γυναίκες.Μέτα οι ίδιες χορεύουν με άλλους 50 άντρες και στο τέλος φεύγουν μόνες.Χαβαλές είναι αυτό Μάγκες, έτσι διασκεδάζουν εδώ, αυτό δεν είναι πήδημα.Και στην Αγγλία να πάς τα ίδια γίνονται στα clubs..Απλά ενθουσιάζεται κάποιος που είναι απο Ελλάδα γιατί η διασκέδαση στην πατρίδα είναι άραγμα με ποτό στο χέρι τις ταράτσες.. Οπότε νομίζει πως επειδή χορεύει και κολοτριβετε τον γουστάρει η γκόμενα..Ότι και να γράφεται το 90% αυτών που έχουν έρθει εδώ αντε να έχουν χαμουρέψει αλλά δεν έχουν πηδήξει.Πές τε απλά την αλήθεια.Πέστε ναι χαμούρεψα χόρεψα αλλά στο τέλος έπαιξα το πουλι μου..Εξαίρεση αν έχουν ετοιμάσει κάποιες απο internet.
Υπάρχουν κάποιοι τύποι αντρών που είναι πως να το πω.. υπερδραστήριοι ....Αυτοί είναι μια κατηγορία ανθρώπων σχετικά σπάνια, αλλά υπάρχει! Έχω γνωρίσει 2-3 τέτοιους στη Ρόδο που έρχονταν αποκλειστικά για καμάκι με αποκορύφωμα έναν Καρδιτσιώτη που μένει Ηράκλειο Αθηνών που από το αεροδρόμιο τον Μάιο μέχρι το Αεροδρόμιο τον Σεπτέμβριο καμάκωνε ότι ήταν στην ακτίνα οπτικής επαφής του!!Τα πάντα!!
Έναν άλλο Ροδίτη 40άρη που τον γνωρίσαμε στη Πράγα όταν καθόμασταν δίπλα από 2 γκομενάκια σε μια κυριλέ καφετέρια και κάποιος έστειλε 2 τεράστιες πάστες κέρασμα!! Τελικά αντί να γνωρίσει αυτές γνωριστήκαμε και βγήκαμε έξω! Έξω λοιπόν ο τύπος την έπεφτε παντού...Και μάλιστα έλεγε πως έβαλε δάχτυλο σε μια στη τουαλέτα και μετά από λίγη ώρα έφυγε με μια άλλη! Στην Ρόδο που τον συναντώ λέει τα ίδια αλλά αποδεδιγμένα κάτι γαμάει!
Ξέρω και άλλον τέτοιο Λιβανέζο αλλά πιο light τύπο!
Όλοι τους γαμάνε αρκετά αλλά ποτέ οσο Λένε!!!!!!!!!!!
Κμαν ελπίζω η ομώτητα που μιλάς και η βαρβατήλα που εκπέμπεις να συνδιάζονται και με ανάλογη εμφάνισή και παράστημα ....Τσολιά!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία του του υπερδραστήρριου απλά γράφω αυτά που ζώ και βλέπω και κάνω συγκρίσεις με όσους μύθους γενικά κυκλοφορούν..
Στην Ελλάδα το 2013 κατάφερα σε ένα χρόνο 13 γυναίκες.Οι πιο πολλές απο δουλειά, αλλά και απο γνωριμίες νύχτα κυρίως στο κέντρο Αθήνας...

Αν ίσχυαν αυτά που λέει ο kman θα έπρεπε να έχω πάρει 13 τον μήνα κατα αναλογία εδω Πολωνία.Αρχίδια απλά άπειρες γνωρίμιες αλλά πολυ ψυχρές γκόμενες και αλλοπρόσαλες στον χαρακτήρα και θέλει πολλή προσπάθεια για να ανεβάσεις τον αριθμό..Χαμούρεμα έχω κάνει με εκατοντάδες αλλά μετα απλά εξαφανίζονται..Είναι αυτο που σας λέω,βγαίνουν την νύχτα να κάνουν την πλάκα τους δεν βγαίνουν να γαμηθούν..Χορέυουν,μπορέι να φασωθούν αλλά την άλλη μέρα που ξυπνάνε γυρνάνε στην normal ζωή δουλεία και γκρίνια και δεν σε θυμούνται καν..Είναι και οι καριόλες οι φιλες που προστατέυουν ή μια την άλλη εδώ την νύχτα σε φοβερό βαθμό..

Οι καινούριοι εδώ,η οι τουρίστες ενθουσιάζονται γιατί τους λέπει το παιχνίδι..αλλά αν μείνεις καιρό και θές ουσιά, όχι απλά  να χορευεις να φιλάς άντε και να πιάσεις λίγο κώλο, καταλαβαίνεις πόσο fake είναι η κατάσταση..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία του του υπερδραστήρριου απλά γράφω αυτά που ζώ και βλέπω και κάνω συγκρίσεις με όσους μύθους γενικά κυκλοφορούν..
Στην Ελλάδα το 2013 κατάφερα σε ένα χρόνο 13 γυναίκες.Οι πιο πολλές απο δουλειά, αλλά και απο γνωριμίες νύχτα κυρίως στο κέντρο Αθήνας...

Αν ίσχυαν αυτά που λέει ο kman θα έπρεπε να έχω πάρει 13 τον μήνα κατα αναλογία εδω Πολωνία.Αρχίδια απλά άπειρες γνωρίμιες αλλά πολυ ψυχρές γκόμενες και αλλοπρόσαλες στον χαρακτήρα και θέλει πολλή προσπάθεια για να ανεβάσεις τον αριθμό..Χαμούρεμα έχω κάνει με εκατοντάδες αλλά μετα απλά εξαφανίζονται..Είναι αυτο που σας λέω,βγαίνουν την νύχτα να κάνουν την πλάκα τους δεν βγαίνουν να γαμηθούν..Χορέυουν,μπορέι να φασωθούν αλλά την άλλη μέρα που ξυπνάνε γυρνάνε στην normal ζωή δουλεία και γκρίνια και δεν σε θυμούνται καν..Είναι και οι καριόλες οι φιλες που προστατέυουν ή μια την άλλη εδώ την νύχτα σε φοβερό βαθμό..

Οι καινούριοι εδώ,η οι τουρίστες ενθουσιάζονται γιατί τους λέπει το παιχνίδι..αλλά αν μείνεις καιρό και θές ουσιά, όχι απλά  να χορευεις να φιλάς άντε και να πιάσεις λίγο κώλο, καταλαβαίνεις πόσο fake είναι η κατάσταση..

Το έχω πει 100 φορές.Πολωνία αν είσαι άνω των 40 και δεν σπρώξεις ρευστό μένεις στο φάσωμα.Αν σπρώξεις κασέρι οι πιθανότητες είναι καλές.Αυτές τσιλιμπουρδίζουν εδώ και εκεί.Βρίσκουν ένα γαμιά έναν καλό για γάμο και ένα σπόνσορα.Οπου χωθείς.Πάντα υπάρχουν θέσεις.
Απλά αν είσαι άνω των 40 δύσκολα να σε δουν σα γαμπρό ή γαμιά έχεις όμως πολλά από τα must του σπόνσορος.Οπότε παίζεις επί ίσοις όροις τους γαμιάδες και γαμπρούς.Ενας 30-35 ετών με καλό επάγγελμα και κάτοικος Πολωνίας έχει φοβερό πλεονέκτημα γιατί συνδυάζει όλες τις ιδιότητες.
Οι φίλες αν δε σε αφήσουν είναι από ζήλια αλλά αν βγει η βρώμα οτι σπρώχνεις ρευστό μετά θέλουν και οι φίλες να φάνε.(ρευστό και πούτσο).Κάπως έτσι είναι η σλαβική κατάσταση.Γενικώς ωραία ρευστά πράγματα δεν ξέρεις πού βρίσκεσαι ακριβώς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οχι ρε συ λάθος.Οι πιθανότητες να γαμήσεις Πολωνία είναι τεράστιες.Οχι εφτάρια ή οχτάρια βέβαια αλλά εξάρια και μιλφέτα είναι απόλυτα εφικτό.Συνέχεια βλέπω γελοίους ξένους να το κάνουν.Αν είσαι Βαλκάνιος πουτσαδόρος δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.Είσαι πολύ πάνω από τον ανταγωνισμό.Για εφτάρια και πάνω χρειάζεται μόνιμη διαμονή ή σοβαρό κασέρι διακοσάρες,τρακοσάρες το μήνα σε μόνιμα σπονσοριλίκια.Αλλιώς μόνο εξάρια και ΜΙΛΦ.Οχι οτι είναι άσχημα.
Χοντρικά ένα εξάρι από χωριό που τα κάνει όλα κοστίζει κάπου 100-200 ευρώ το μήνα αν είναι από μεγάλη πόλη πάει γύρω στα 300 ευρώ.Ενα εφτάρι στη μεγάλη πόλη πάει στα 400-500 ευρώ το μήνα.Είναι πάντα η τιμή ενοικίου.Αν έχεις 1500 ευρώ διαθέσιμα το μήνα έχεις άνετα τρία εφτάρια sponsorettes σε μεγάλη πόλη ή 4-5 σε μικρές πόλεις ή χωριά.Το ρόστερ μπορείς να το ανανεώνεις συνέχεια.
Φυσικά κάποιος κάτω των 35 που γαμάει καλά ή το παίζει γαμπρός επιτυχημένα δε χρειάζεται ουσιαστικά να πληρώνει.Αυτό δημιουργεί την πολωνική μαγεία.Υπάρχει με κάποιον τρόπο μουνί για όλους.Κανείς δε μένει αγάμητος.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρολογα μου οι 3 σαρανταρηδες που φιλοξενησα ουκρανια κυπρο ειναι υπερδραστιριοι,καμακια της παραλιας οπως λες αλλα εδω πηραν αρχιδια.οι ιδιοι μου ελεγαν εδω και χρονια δεν πιανουν καμια ρωσιδα,παλλια εβρισκαν καμια μεγαλη η αφραγγη.ο ενας ειναι γυμναστης σαν τον φιλο σου και βαλκανιονικης,νομιζε θα βρει γκομενες και ελεγε δειχνω μικροτερος,αρχιδια φενοταν χαχαχαχ.παω στοιχημα οσα θες οταν ερθεις με τον γυμναστη ουκρανια θα παρει και αυτος τα τρια και θα μεινει να καμακωνει ροδο της μεθησμενες χαχαχαχαχ

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οχι ρε συ λάθος.Οι πιθανότητες να γαμήσεις Πολωνία είναι τεράστιες.Οχι εφτάρια ή οχτάρια βέβαια αλλά εξάρια και μιλφέτα είναι απόλυτα εφικτό.Συνέχεια βλέπω γελοίους ξένους να το κάνουν.

Αυτό σας εξηγώ..Που το βλέπεις πως πηδάνε? Τους βλέπεις απλά να χορεύουν με τις γκόμενες άντε και αν είναι τυχεροι να πιάνουν και λίγο κώλο..Νομίζεις πως τις πηδάνε..Είναι τελέιως Fake το σκηνικό..Οι γκόμενες εδώ γουστάρουν να παίζουν το βράδυ απλά είναι παιχνίδι χωρίς ουσία.. Χορός, κλωτρίψμο και νάνι..

Έπρεπε να ήσουν μαζί μου χτές Decada..Αν με έβλεπε κάποιος απο την γωνία με αυτά που έκανα θα θεωρούσε πως γαμάω μοντέλα. Άκου όμως ποιά είναι η αλήθεια.. Μιας και εγώ τα γράφω όπως ακριβώς είναι τα πράγματα.. Στο μαγαζί παντού 6αρια, λίγα εφτάρια και ένα οχτάρι..Το ένα εφτάρι το είχα γνωρίσει πριν 3 εβδομάδες στο ίδιο μαγαζί και βγήκαμε 2 φορές.. Δεν μου άφησε να της πιάσω ούτε το χέρι στα ραντεβού, μου έπρηξε τα αρχίδια στις ερωτήσεις (ανάκριση) και για αυτό δεν το συνέχισα.. Χορεύαμε 2 ώρες αισθησιακά όσο πάει κολλημένη πάνω μου.. Εσύ απο την γωνία θα έλεγες καλά την γαμάει την γκόμενα ο πουσταράς ο ξένος, όπως μπάινεις και γράφεις εδώ. Η αλήθεια ο ξένος έχει πάρει τα αρχίδια μου απο την γκόμενα..

Συνεχίζω..2 ώρα η γκόμενα πέρνει φίλη λέει καληνύχτα και φεύγει..Να βγούμε λέει μην χάνεσαι.Βεβάιως λέω εγω (αρχίδια ποτέ)!!

Βλέπω το οχτάρι μόνο γωνία και ορμάω.. Προβάλλει αντίσταση αλλά την καταφέρνω να ακολουθήσει πίστα και αρχίζει χορός...Εσύ απο γωνία πάλι θα θεωρούσες πως ο μαλάκας ο ξένος γαμάει μουνιά,όπως ξαναλέω μπαίνεις και γράφεις εδω..Χορός 1 ώρα και την παίρνω στο καπνιστήριο..Συζήτηση κ.λ.π, πολύ ενθπυσιασμένη μαζι μου για χαρακτήρα κ.λ.π...Ξανά χορός,ξανά συζήτηση κ.λ.π..Όλα τέλεια..Ανταλλαγή τηλεφώνου πάιρνει φίλη καληνύχτα..

Αυτή η γκόμενα για κάποιον που είναι άπειρος με Poland θα ξυπνούσε πρωί και θα πέταγε στον έβδομο ουρανό..Θα θεωρούσε πως γνώρισε μοντέλο,την γυναικα της ζωής του... Εγώ ξέρω όμως πως απλά δεν θα απαντήσει στο τηλέφωνο ΠΟΤΕ!!! Θα γράψω αν το κάνει αλλα΄ξέρω πως δεν υπάρχει πιθανότητα..Γιατί έτσι είναι εδώ η φάση..Χορός χαβαλές και το πρωί σε ξεχνάνε!!!

Ο άλλος ο φίλος χορός 5 ώρες!! με ξανθό και πιασίματα πάνω στην πίστα..4 Ώρα το πρωί χωρίς λόγο ξαφνικά τον αφήνει πιάνει ένα Πολωνό και αρχίζει χορο..χαχα...Ούτε καν γειά δεν του είπε μετά απο 5 ώρες..Έρχεται και μου λέει καλα έχασα 5 ώρες απο την ζωή μου με την μαλακισμένη την Πολωνέζα..

Αυτά βλέπεις kman αλλα δεν ξέρεις να τα αξιολογήσεις...Βλέπεις ξένους σαν και μένα χορεύουν με τα μουνία και νομίζεις πως κάτι βγαίνει..ΑΡΧΙΔΙΑ!!! Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, κυρίως στην Poland..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom