Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 866K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εσύ πώς ξεχωρίζεις τους Πολωνούς από τους Ρώσους στο νησί και πώς τις Πολωνέζες από τις Ρωσίδες?Ποια είναι τα κριτήρια?Ποιες θεωρούνται γενικώς πιο εύκολες?

Aπ το μαλλι μπορεις να τους ξεχωρισεις. Αν εχουν μαλλι ισιο σαν πρασσο και ξανθομπουμπουρες, τοτε ειναι ρωσσοι.
Αν ειναι λιγδομενο και πυκνο και κατσαρο τοτε ειναι πολωνοι.
Επισης μπορεις απο τα δοντια, οι ρωσσοι εχουν 32 δοντια με κοφτερους κυνοδοντες, ενω οι πολωνοι 28 δοντια, και τεραστιους χοντρους τραπεζιτες

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οι Τούρκοι δεν τους γουστάρουμε αλλά Πολωνία έχουν υπεροχή σε σχέση με εμάς..Είναι πάντα καλοντυμένοι και έχουν πιο εξωτικά χαρακτηρικά (σύμφωνα με τις Πολωνέζες)..Εγώ πάντα τους βλέπω απλά βρωμερούς.

Όσο για την ομορφιά των Ελλήνων κρατάω μια πισηνή..Έχει πολλούς ωραίους άντρες στην Ελλάδα,αλλά ταυτόχρονα και πολλούς απαράδεκτους..Μια βόλτα στην Αθήνα βλέπεις μερικά ωραία παλικάρια όντως αλλά βλέπεις ταυτόχρονα και πολύ κοιλία και καράφλα και κακομοιριά...Έλα μην κοροιδευόμαστε δεν μας διαβάζουν εδώ στο forum οι Πολωνέζες..

Συνήθως Βαρσοβία εδώ αυτοί που σκάνε, οι τελευταίοι 20-30 άντρες που έχω δεί δεν είναι οι παίδαροι αλλά όπως σας τους περιέγραψα ακριβώς...Βαρσοβία δεν έχουν πιθανότητα αυτοί οι τύποι..Είναι όλες οι φυλες εδώ,ξέρουν να ντύνονται και να φέρονται..

Επαρχία θα παραδεκτώ πως είναι πολύ διαφορετικά...
Πραγματικά Πόζναν τώρα που έλειπαν φοιτητές λόγω καλοκαιριού και βγήκαν οι ντόπιοι το βράδυ Σάββατο...Ομολογώ πως τέτοια βλαχιά και κακομοιρία δεν έχω ξαναδεί σε άντρες..Είπα εγώ παραδέχομαι τα πάντα και γράφω την αλήθεια..Αρχίζω και πιστεύω πως Βαρσοβία είναι όντως άλλος πλανήτης σε σχέση με τις επαρχιακές πόλεις..Αλλά προτιμώ τελικά εδώ σε σχέση με Πόζναν..Ξενέρωσα απο την βλαχία το Σάββατο νύχτα..Πολιτισμικό σοκ..Χειμώνα που είναι οι φοιτητές είναι σίγουρα τελείως διαφορετικά..Προτιμώ Βαρσοβία τελικά γιατί οι βλάχες με τις στραβές μύτες που εμφανίστηκαν ξαφνικά Σάββατο βράδυ απο το κλουβί τους (ενω το πρωί είχε πολύ ωραια μουνιά έξω), για μένα δεν είναι απλά προσεγγίσιμες...Δεν μίλαγε καμιά Αγγλικά απο όσες προσπάθησα και συμπεριφέρονται και σαν ζώα..Μέχρι και τα παπούτσια βγάζανε και χορεύανε ξυπόλιτες με την μαυρίλα μέσα στα σκατά..Πως θα μιλήσεις και θα ψήσεις ένα ζώο?Είναι δυνατόν? (Πολλές μιλάγανε Γερμανικα)..

Επειδή ξέρω τι θα απαντάγατε διευκρινίζω πως έγραψα πως θεωρούν τους Έλληνες καλούς χαρκτήρες,εύθυμους και με θετική ενέργεια..Καλά άνθρωποι δηλαδή.ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!!. Θετικά πράγματα...Απλά ταυτόχρονα μας θεωρούν τεμπέληδες και άσχημους!!! Για την εμφάνιση σας λέω..Αυτά μου λένε αυτά σας λέω....Αφήστε την δικιά μας άποψη, η δικιά τους μας ενδιαφέρει..Τι με νοίαζει εμένα αν θεωρώ τους Έλληνες ωραίους αν αυτές έχουν την εικόνα του χοντρού,τριχωτού...Για μένα π.χ. Ισπανοί είναι γύφτοι χάλια..Για αυτές είναι θεοί..

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Aπ το μαλλι μπορεις να τους ξεχωρισεις. Αν εχουν μαλλι ισιο σαν πρασσο και ξανθομπουμπουρες, τοτε ειναι ρωσσοι.
Αν ειναι λιγδομενο και πυκνο και κατσαρο τοτε ειναι πολωνοι.
Επισης μπορεις απο τα δοντια, οι ρωσσοι εχουν 32 δοντια με κοφτερους κυνοδοντες, ενω οι πολωνοι 28 δοντια, και τεραστιους χοντρους τραπεζιτες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ουκρανια οι τουρκοι που βλεπεις και μενουν εκει ειναι ντυμενοι με ρουχα απο τα παζαρια τους.αν δεις ομως στο κοντακτε αυτους που ερχονται διακοπες απο κωνσταντινουπολη και δουλεθουν σε καλες εταιριες ειναι πολυταξιδευμενοι και καλοντυμενοι.ακομα και καλοκαιρι ντρεπομαι να βγω με κοντο και παντοφλες ουκρανια σαν αυτους που κοροιδευω.κυπρο βλεπω συχνα ενα μοντελο απο ελλαδα,ο μανικας νομιζω,οραιο κορμι,αξυριστος ξανθος γαλανοματης,νομιζω μανικα τον λενε.οσο αν αρεσει στις ελληνιδες οπως ντυνεται καμια ρωσιδα δεν θα τον κοιταξει!οι ρωσοι μπορει να φορανε ροζ πουκαμισο,ασπρο παντελονι και ασπρα παπουτσια χωρις κλατσες στις διακοπες τους εδω αλλα τουλαχιστον οτι ειναι αρμανι παιζει ρολο για αυτες!αλλος ηθοπειος κυπριος που βλεπω περιοδικα και ειδα 2-3 φορες απο κοντα,κανει τον γκομενιαρι στις κυπριες και τις κοπελες που παιζουν μαζι επιδει τον βλεπουν οι χαζες στα περιοδικα.εγω γελω με αυτον και λεω που να παρουσιασω αυτον τον μαυριδερο,μουσατο,κακοντυμενο στην ρωσια?θα τον περασουν για τσετσενο η κουρδο ισλαμιστη χαχαχαχα.
Μηπως εισαι ενας κυπριος κλωνος του μητσαρα που δεν γαμουσε ουτε σκυλοψαρο; :think:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ναι ειμαι ο κλωνος του διμητρακι,θα σας λεω αληθειες να πονατε ολοι χαχαχαχ.καλυτερο μερος για πορνοτουρισμο ειναι η ελλαδα.μηδεν ανταγωνισμος απο αντρες.τους ειδα πως ειναι ντυμενους με τα μουσια,δεκα αντρες να χαζευουν στο καφε.δικαιο εχει που σας κραζει ο προεδρος.τι εγινε περικλη?ξυπνησε ο φαντασμα του παλιου κλωνου σου?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μια ουκρανιδα που με πριζει μυνηματα και ζει κυπρο,μου κανει αντιζιλιες που μιλω με 2 αλλες φιλες της μου ζητησε να παμε για καφε σημερα.τωρα χωρισε και ψαχνει για κανενα να φωρτωσει το παιδι της χαχαχα,μαζι χρονια ειμασται φιλοι αν και τσακωνομαστε καποτε και δεν μιλαμε μηνες.δεν προτεινα ποτε κατι σε αυτην αν και γουσταρει γιατι ειχε αντρα.ειπε ελα η ωρα 6 λαρνακα απο λευκωσια θα αφησω το παιδι στην μανα μου.εγω τις  ξεκαθαρισα οτι ουκρανες μονο δερνω,γαμω και σπονσαρω λεει εγω θελω αγαπη,μαλακιες δηλαδη χαχαχαχ.ξερωντασ τι μαλακισμενες ειναι πηγα στο μολλ λευκωσια βολτα και την  πηρα,λεει εισαι λαρνακα?λεω οχι αν θες σε 40 λεπτα ερχομε.μου τα εκανε ολα τουμπα,ουτε πως αυτη ηταν που μιλουσαμε μια ωρα μεσημερι και μου ειπε να βρεθουμε.λεει αφου δεν εισαι λαρνακα,να μην σε φερνω αδικα να τρως βενζινα,μην ερθεις αποκλειστικα για μενα,αν ειχες αλλη δουλεια λαρνακα να βρεθομασταν,ασε να δω να ερθω καμια μερα εγω.παλι την εκανα ντιλιτ και θα απορει παλι γιατι την αποφευγω.να τι μαλακισμενες ειναι.η φαρμακοπειος που γαμησα με πηρε μετα απο 2 μηνες να μου πει γιατι δεν μπορει να βρει ενα αντρα να την δει σοβαρα,ειπα εχω δικα μου  προβληματα,δεν ξερω ρωτα μια φιλη σου συμβουλες χαχαχαχ.αντε την ξεφωρτωθηκα και αυτη.μου φενετεαι εγω και ο μιστερ λαβ ειμασται οι αποτυχημενοι του σαιτ η μονο εμεις λεμε αληθει για πολωνια και ουκρανια χαχαχα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εσύ πώς ξεχωρίζεις τους Πολωνούς από τους Ρώσους στο νησί και πώς τις Πολωνέζες από τις Ρωσίδες?Ποια είναι τα κριτήρια?Ποιες θεωρούνται γενικώς πιο εύκολες?
Δεν είμαστε τόσο αρχάριοι.. Άντε να μην ξεχωρίσω κανέναν Σλοβάκο από Τσέχο που πάλι στην ομιλία μπορεί να πεις ότι αυτός δεν είναι Τσέχος άρα Σλοβάκος.. Αλλά Ρώσος από Πολωνό είναι σαν να μου λες να ξεχωρίσω Αμερικάνο από Άγγλο! Ούτε καν από καναδό που θα ήταν το δήλημα Ρώσσος ή Ουκρανός...

Τώρα για το ποιες είναι πιο εύκολες εγώ θα σου πω οι Ρωσίδες από Μόσχα μιας και είναι οι πιο πολλές που παίρνω αλλά δεν είμαι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα!
Νομίζω ότι η ευκολία έχει να κάνει με αυτό που επιδιώκει ο φίλος μου ο πορνογυμναστής! Δηλαδή στο δεκάλεπτο να τραβήξει τη γυναίκα στη τουαλέτα! Φέτος το έχει κάνει δευτερο επάγγελμά του και σε περίπου 100 βράδια εξόδου έχει τα εξής αποτελέσματα

-3 Γερμανίδες
-3 Εβραίες
-2Σουηδέζες
-2Πολωνέζες
-1Ολλανδέζα
-1Νορβηγίδα
-1Ουγγαρέζα
-1Ελληνίδα
Και έχει ο θεός μέχρι το τέλος του καλοκαιριού!
ΟΛΕΣ ΣΤΟ 15ΛΕΠΤΟ  :fuck2: ΣΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ

τα συμπεράσματα δικά σας για τις πιο ευκολες... ;) :rockon:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
για μπουρδελα τιποτα?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ποζναν πάλεψα checolada (20χρονα), club 22 (βλάχες με στραβές μύτες), beejay (matures) και cuba libre (Καβλωμένοι ξένοι)..

Δεν έβγαλα απολύτως τίποτα μηδέν..Ούτε καν συζήτηση, δεν μίλαγαν Αγγλικά...Αλλά ξαναλέω καλοκαίρι λένε όλοι πως είναι χάλια γιατί λείπουν φοιτητριες.

Για μένα κορυφαίο μαγαζί Poland απο όσα έχω δεί παραμένει Decada Βαρσοβία μακράν..Κυρίως χειμώνα..Καλοκάιρι και αυτό πέφτει πολύ γιατί πάνε στο ποτάμι και αράζουν και σε τραπεζάκια κέντρο πόλης..Χειμώνα όμως όλοι μέσα στην πίστα..

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠ

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
1
Καλησπερα,βρισκομαι Βαρσοβια και ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο αξιοπιστο site μηπως και κλεισω τιποτα για σημερα  :fuck2:......

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ποζναν πάλεψα checolada (20χρονα), club 22 (βλάχες με στραβές μύτες), beejay (matures) και cuba libre (Καβλωμένοι ξένοι)..

Δεν έβγαλα απολύτως τίποτα μηδέν..Ούτε καν συζήτηση, δεν μίλαγαν Αγγλικά...Αλλά ξαναλέω καλοκαίρι λένε όλοι πως είναι χάλια γιατί λείπουν φοιτητριες.

Για μένα κορυφαίο μαγαζί Poland απο όσα έχω δεί παραμένει Decada Βαρσοβία μακράν..Κυρίως χειμώνα..Καλοκάιρι και αυτό πέφτει πολύ γιατί πάνε στο ποτάμι και αράζουν και σε τραπεζάκια κέντρο πόλης..Χειμώνα όμως όλοι μέσα στην πίστα..

Οχι ρε πούστη τώρα ήρθαν οι βλάχες στο 22.Και να μην είμαι εκεί.Είναι βασικά το target group μου.Το 90% από τις γκόμενες που είχα Πολωνία ήταν βλάχες από χωριά και μικρές πόλεις που δε μίλαγαν γρι αγγλικά.

Πολωνική βουκολική κατάσταση.

Υμνος στα πολωνικά βυζιά που έφτασε μέχρι τη eurovision.

Εδώ ύμνος στους πολωνικούς κώλους.Οι Ρωσίδες είναι σχεδόν αδύνατον να χορέψουν reggaeton,στερούνται των αναγκαίων οπισθίων.Οι Πολωνέζες κυριαρχούν στο σλαβικό κόσμο με τους σοβαρούς κώλους που διαθέτουν.

Και εδώ τα χάλια των Ρωσίδων.Ανύπαρκτοι κώλοι.Δεν έχουν τι να κουνήσουν.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν είμαστε τόσο αρχάριοι.. Άντε να μην ξεχωρίσω κανέναν Σλοβάκο από Τσέχο που πάλι στην ομιλία μπορεί να πεις ότι αυτός δεν είναι Τσέχος άρα Σλοβάκος.. Αλλά Ρώσος από Πολωνό είναι σαν να μου λες να ξεχωρίσω Αμερικάνο από Άγγλο! Ούτε καν από καναδό που θα ήταν το δήλημα Ρώσσος ή Ουκρανός...

Τώρα για το ποιες είναι πιο εύκολες εγώ θα σου πω οι Ρωσίδες από Μόσχα μιας και είναι οι πιο πολλές που παίρνω αλλά δεν είμαι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα!
Νομίζω ότι η ευκολία έχει να κάνει με αυτό που επιδιώκει ο φίλος μου ο πορνογυμναστής! Δηλαδή στο δεκάλεπτο να τραβήξει τη γυναίκα στη τουαλέτα! Φέτος το έχει κάνει δευτερο επάγγελμά του και σε περίπου 100 βράδια εξόδου έχει τα εξής αποτελέσματα

-3 Γερμανίδες
-3 Εβραίες
-2Σουηδέζες
-2Πολωνέζες
-1Ολλανδέζα
-1Νορβηγίδα
-1Ουγγαρέζα
-1Ελληνίδα
Και έχει ο θεός μέχρι το τέλος του καλοκαιριού!
ΟΛΕΣ ΣΤΟ 15ΛΕΠΤΟ  :fuck2: ΣΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ

τα συμπεράσματα δικά σας για τις πιο ευκολες... ;) :rockon:

Clock μια ερώτηση ρε φίλε γιατί πιστέυω πως δεν βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά...Το παλικάρι αυτό κατάφερε να γαμήσει σε ένα καλοκαίρι 15 γκόμενες (και Ελληνίδα μέσα) σε ένα τέταρτο στην τουαλέτα..Μιλάμε για Ελλάδα..Προφανως έχει πολύ ανώτερη εμφάνιση απο τον μέσο Έλληνα..

Μπαίνεις και μας λές πως το παλικάρι αυτό ήρθε Βαρσοβία και γάμησε..Άρα Βαρσοβία είναι έυκολα!! Συγνώμη έχει αυτός ο συνειρμός αντικειμενικότητα?..Ένας που έχει την εμφάνιση και την ικανότητα να πάρει 15 σε ένα καλοκαίρι κατεθείαν στην Ελλάδα προφανώς δεν θα γαμήσει όπου και να πάει? Όχι πολωνία αλλά παντού..

Είναι αυτό πραγματικό παράδειγμα για το μέσο παλικάρι που θα έρθει εδώ,που δεν καταφέρνει καν να γαμήσει μία γκόμενα όλο το καλοκαίρι στην Ελλάδα?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλησπερα,βρισκομαι Βαρσοβια και ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο αξιοπιστο site μηπως και κλεισω τιποτα για σημερα  :fuck2:......

Μπες και βαλε πολη και θα σου βγαλει. Τις εχει και ανα περιοχες σε κάθε πόλη. Οι φωτογραφιες εκει μη νομιζεις πως ειναι αληθινες βεβαια. Οι πιο πολλες ειναι incall. Δηλαδη πας εσυ εκει.
Υπαρχει παντως μια δυσκολια στη συννενοηση να ξερεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Clock μια ερώτηση ρε φίλε γιατί πιστέυω πως δεν βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά...Το παλικάρι αυτό κατάφερε να γαμήσει σε ένα καλοκαίρι 15 γκόμενες (και Ελληνίδα μέσα) σε ένα τέταρτο στην τουαλέτα..Μιλάμε για Ελλάδα..Προφανως έχει πολύ ανώτερη εμφάνιση απο τον μέσο Έλληνα..

Μπαίνεις και μας λές πως το παλικάρι αυτό ήρθε Βαρσοβία και γάμησε..Άρα Βαρσοβία είναι έυκολα!! Συγνώμη έχει αυτός ο συνειρμός αντικειμενικότητα?..Ένας που έχει την εμφάνιση και την ικανότητα να πάρει 15 σε ένα καλοκαίρι κατεθείαν στην Ελλάδα προφανώς δεν θα γαμήσει όπου και να πάει? Όχι πολωνία αλλά παντού..

Είναι αυτό πραγματικό παράδειγμα για το μέσο παλικάρι που θα έρθει εδώ,που δεν καταφέρνει καν να γαμήσει μία γκόμενα όλο το καλοκαίρι στην Ελλάδα?

Γιατι το λες αυτο ρε φιλε? Εγω σημερα δαχτυλιασα 3 γκομενες στη δουλεια και μια στο φωτοτυπικο μου τον επαιξε μεσα απο το παντελονι

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οχι ρε πούστη τώρα ήρθαν οι βλάχες στο 22.Και να μην είμαι εκεί.Είναι βασικά το target group μου.Το 90% από τις γκόμενες που είχα Πολωνία ήταν βλάχες από χωριά και μικρές πόλεις που δε μίλαγαν γρι αγγλικά.

Ωραία και εσύ kman φωτογραφίζεις τον μέσο Έλληνα...Που μιλάει άπταιστα Πολωνικά!!!! Πως θα κάνει κονέ ο άλλος στην επαρχία που συνεχώς γράφεις και προτείνεις στον κόσμο να πάει χωρίς Πολωνικά? Το 90% που γνώρισες δεν μίλαγαν Αγγλικά.

Εγώ λέω ότι ο καθένας γράφει απο την δική του οπτική γωνία και δεν παρουσιάζει τα πράγματα όπως είναι στην σωστή βάση..Τι μπορέι να πετύχει ο μέσος Έλληνας εδώ χωρίς να έχει εμφάνιση Ρουβά και χωρίς να μιλαέι Πολωνικά σε 5 μέρες...Αυτό είναι το ερώτημα..Αυτή είναι η σωστή βάση..

Για μένα θα πετύχει να κολοτριφτει στα clubs, να κάνει παιχνίδι, να τσιμπίσει και κανά Facebook και μέχρι εκέι..Να κάνει χαβαλέ δηλαδή αλλα δύσκολα θα γαμήσει...αυτή είναι η πραγματικότητα για το 90% που διαβάζει εδώ..

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εμενα περισοτερο με ενδιαφερει το στατους της γκομενας και οχι αυτες που στο 15 λεπτο πανε τουαλετα.τι να βγω εξω να κερασω ποτα?20 ευρο βρισκω βιζιτα κυπρπ χαχαχαχ.με ενδιαφερει αν εχει καλη δουλεια,αν ειναι σε μεγαλη εταιρια παραδειγμα με καλο μισθο,ενοειτε την ιδια κοπελα αν την δω να δουλευει σε κανα παζαρι δεν θα την κοιταξω καν χαχαχχα.πολλες φορες κατι που εκανα μοσχα στο αεροδρομιο με επιτυχια ηταν να πλισιασω γκομενες τις ηλικιας μου που ταξιδευαν με την μαμα τους!κυπρο παλι το εκανα να ειναι μια κοπελα στην ηλικια μου με γονεις και ευγενικα να της μιλησω ρωσικακαι να παρουμε κουβεντα.οι γονεις με εβλεπαν θετικα δυστηχως δεν επερνα τηλεφωνα γιατι παντα απο μοσχα που εκανα λιγες μερες πηγαινα κιεβο και τελευτεα φορα  εφυγα πριν 3 χρονια απο τριημερο μοσχα να παω 5-6 μερες οδυσσο.βρηκα καλες ευκαιριες,ιδικα στο τρενο απο το αεροδρομιο,εδινα την θεση μου στην μαμα της κοπελας,με ευχαριστουσαν χαμογελωντας και πιαναμε κουβεντα.παντα ειχα καπια αλλη στο μυαλο και εχασα καλες ευκαιριες που μετανιωσα.βεβαια αλλο να πλισιαζεις καλοντυμενος,ευγενικος,να μιλας την γλωσσα και αλλο να σε πλισιαζει καπειο βρωμικο ζωο νησιωτης στην ελλαδα χαχαχαχ με τις ξημασχαλες,παντοφλες,μουστακια και ιδρωτα να βρωμα σιγουρα εχουν την καλυτερη εντυπωση για μας χαχαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν γαμησες ομως στο ασασερ και μετα να σου προτεινει τριο με την φιλη της στην τουαλετα,ο μεσος ελληνας το κανει αυτο.η αθηνα βγηκε η πιο ερωτικη πολη στην ελλαδα,η μοσχα δεκατη χαχαχαχ.ποσο συχνα κανουν ερωτα η ερωτησει,αν ρωτησεις ελληνα ολοι γαμανε 3-5 την μερα,ολοι ανω των 50 πολεμησαν κυπρο και ολοι ειναι αλεξιπτωτιστες και βατραχανθρωποι χαχαχαχα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν γαμησες ομως στο ασασερ και μετα να σου προτεινει τριο με την φιλη της στην τουαλετα,ο μεσος ελληνας το κανει αυτο.η αθηνα βγηκε η πιο ερωτικη πολη στην ελλαδα,η μοσχα δεκατη χαχαχαχ.ποσο συχνα κανουν ερωτα η ερωτησει,αν ρωτησεις ελληνα ολοι γαμανε 3-5 την μερα,ολοι ανω των 50 πολεμησαν κυπρο και ολοι ειναι αλεξιπτωτιστες και βατραχανθρωποι χαχαχαχα.

Αλλα κανεις δε ψηφισε πασοκ , ουτε τωρα τσιπρα.
Ε ρε φιλε ειχα δουλεια, ρε προλαβαινα, ισα ισα δαχτυλα. Αλλη φορα, αν ξεκλεψω λιγο χρονο μπορει να ριξω και κανα κρυο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom