Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Τι  :jerking: :jerking: :jerking: λένε στο κόσμο... Ακούς εκεί Αίγυπτος...

Στα δικά μας..Αν κυνηγάς μικρές ηλικίες πρέπει να ποδοπατηθείς, να λερώσεις παπούτσια και ρούχα στη πίστα!
Αν κυνηγάς ΓΥΝΑΙΚΕΣ είσαι πιο σοβαρός! Αρχικά πας για μικρές που είναι πιο δύσκολο! Μετά το γυρνάς στο παραμύθι όσο βραδιάζει!
Το καλό της ηλικίας 30-35 είναι πως πιάνεις όλο το φάσμα ηλικιών 18-40 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε ξεφυγετε απο την φοιτητική φάση..
Καρφί για εμένα είναι αυτό? Ξέρεις πολλούς φοιτητές να ταξιδεύουν με χρυσή κάρτα της Star Allience ? Επίσης πολλούς να μένουν στο Soffitel στη Βαρσοβία? Και πολλούς περισσότερους να ταξιδευουν Βραζιλία-Αργεντινή-Ουρουγουάη με νορμάλ εταιρίες και όχι low-cost?

Αλλά Πολωνία τι λόγο έχω να μην πάω με τα λαικά μέσα μεταφοράς? Μια χαρά είναι και όπως τα λέει ο Κμαν! Φίλος μου έχει ρίξει γλωσσόφιλα σε τρένο! Και πάντα έχει παιχνίδι!  

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Καρφί για εμένα είναι αυτό? Ξέρεις πολλούς φοιτητές να ταξιδεύουν με χρυσή κάρτα της Star Allience ? Επίσης πολλούς να μένουν στο Soffitel στη Βαρσοβία? Και πολλούς περισσότερους να ταξιδευουν Βραζιλία-Αργεντινή-Ουρουγουάη με νορμάλ εταιρίες και όχι low-cost?

Αλλά Πολωνία τι λόγο έχω να μην πάω με τα λαικά μέσα μεταφοράς? Μια χαρά είναι και όπως τα λέει ο Κμαν! Φίλος μου έχει ρίξει γλωσσόφιλα σε τρένο! Και πάντα έχει παιχνίδι!  

Κανένα καρφί δεν είναι για σένα..Είναι για την φάση που πάιζει εδώ που ξέρεις καλά μιας και έχεις έρθει αρκετές φορές..Η φοιτητική φάση έιναι μπαίνω σε ένα μαγαζί και χορεύω με όλους,φιλιέμαι,κολοτρίβομαι,κάνω μια φάση στην γωνία και μετά την γκόμενα την τραβάει η φίλη απο το χέρι και πάει για ύπνο..Μετά στην επόμενη γκόμενα κ.λ.π...Στο τέλος δεν βγαίνει κάτι αλλά εχω περάσει καλά..Και εγώ το κάνω αυτό αλλά μετά απο λίγο το βαριέσαι θές ουσία..

Πρέπει να παραδεχτείτε με kman πως αυτό συμβαίνει εδώ..Όλες χορεύουν με όλους,φιλιούνται αλλά δύσκολα σε ακολουθούν για πήδημα..Μπορέις να χουφτώσεις να δαχτυλιάσεις όπως λέτε αλλά τα πόδια δεν θα στα ανόιξει εύκολα σε 3 μέρες..Παιχνίδι της νύχτας είναι,χαβαλές απλά..

Ας γράφει ο καθένας ότι πιστέυει και θα δούμε στο μέλλον τι θα γράψουν και οι άλλοι..Πολλόι είναι όμως απαράδεκτοι γιατί ήρθαν Πολωνία και δεν γράψαν τις εντυπώσεις τους..π.χ Stekas72  και κάτι άλλα παιδία 20 χρονών που μπήκαν μια μέρα και ζητάγαν πληροφορίες..3-4 άτομα γράφουν μόνο..

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αρχιδια σε δουλευουν ο κμαν και ο φιλος σου.ευτυχως που υπαρχουν πουτανες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αρχιδια σε δουλευουν ο κμαν και ο φιλος σου.ευτυχως που υπαρχουν πουτανες.
Τον φίλο μου τον είδα και το σκηνικό έγινε με μουνίτσα που ξεκίνησα εγώ τη κουβέντα!
Ο Κμαν είναι μέγας ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ!!! :rockon: :orchestra: :rockon:

Αν άκουγα τις οδηγίες του και εκβίαζα καταστάσεις μπορεί να φάσωνα και να έκανα κι εγώ τρελά σκηνικά στα τρένα αντί να το παίζω κύριος...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κανένα καρφί δεν είναι για σένα..Είναι για την φάση που πάιζει εδώ που ξέρεις καλά μιας και έχεις έρθει αρκετές φορές..Η φοιτητική φάση έιναι μπαίνω σε ένα μαγαζί και χορεύω με όλους,φιλιέμαι,κολοτρίβομαι,κάνω μια φάση στην γωνία και μετά την γκόμενα την τραβάει η φίλη απο το χέρι και πάει για ύπνο..Μετά στην επόμενη γκόμενα κ.λ.π...Στο τέλος δεν βγαίνει κάτι αλλά εχω περάσει καλά..Και εγώ το κάνω αυτό αλλά μετά απο λίγο το βαριέσαι θές ουσία..

Πρέπει να παραδεχτείτε με kman πως αυτό συμβαίνει εδώ..Όλες χορεύουν με όλους,φιλιούνται αλλά δύσκολα σε ακολουθούν για πήδημα..Μπορέις να χουφτώσεις να δαχτυλιάσεις όπως λέτε αλλά τα πόδια δεν θα στα ανόιξει εύκολα σε 3 μέρες..Παιχνίδι της νύχτας είναι,χαβαλές απλά..

Ας γράφει ο καθένας ότι πιστέυει και θα δούμε στο μέλλον τι θα γράψουν και οι άλλοι..Πολλόι είναι όμως απαράδεκτοι γιατί ήρθαν Πολωνία και δεν γράψαν τις εντυπώσεις τους..π.χ Stekas72  και κάτι άλλα παιδία 20 χρονών που μπήκαν μια μέρα και ζητάγαν πληροφορίες..3-4 άτομα γράφουν μόνο..
Για το στραβό χαρακτήρα των Πολωνέζων έχω πειστεί! Ούτε όμορφες τις θεωρώ! Αλλά ότι υπάρχει άπειρο παιχνίδι δεν υπάρχει αμφιβολία!
Ο μόνος που έγραψε από τους υπόλοιπους είναι ο Φιντέλιο που όλοι ξέρουμε τις συνθήκες τις οποίες πήγε!
Θέλω κι εγώ γνώμες και από άλλα μέλη που βγήκαν στο στίβο της ελέυθερης βοσκής και όχι στα σίγουρα μονοπάτια του πληρωμένου...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παιδια το θεμα ειναι να γραφουμε τι συμβαινει. Πολυ απλα τιποτα το ιδιαιτερο δε συμβαινει. Ειναι μια χωρα οπως ολες τις αλλες. Μη φανταστειτε οτι θα πατε στην Πολωνια και κατευθειαν οι γκομενες θα ουρλιαζουν το ονομα σας και θα σας σκιζουν τις μπλουζες σα λυσασμενες.
Οτι κανετε σε καθε χωρα , θα κανετε και εδω. Δηλαδη παρτε το και λογικα το πραγμα. Για ποιο λογο αν σκασετε να πεσουν κατευθειαν επανω σας? Βλεπετε καποια λογικη εξηγηση σε αυτο?
Το παιχνιδι που γινεται ( ο θεος να το κανει... ) ειναι σαχλαμαρισματα επιπεδου 12χρονων . Και καπου εκει σταματαει,παρακατω δε γινεται τιποτα, ανακυκλωνονται τα ιδια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παιδια το θεμα ειναι να γραφουμε τι συμβαινει. Πολυ απλα τιποτα το ιδιαιτερο δε συμβαινει. Ειναι μια χωρα οπως ολες τις αλλες. Μη φανταστειτε οτι θα πατε στην Πολωνια και κατευθειαν οι γκομενες θα ουρλιαζουν το ονομα σας και θα σας σκιζουν τις μπλουζες σα λυσασμενες.
Οτι κανετε σε καθε χωρα , θα κανετε και εδω. Δηλαδη παρτε το και λογικα το πραγμα. Για ποιο λογο αν σκασετε να πεσουν κατευθειαν επανω σας? Βλεπετε καποια λογικη εξηγηση σε αυτο?
Το παιχνιδι που γινεται ( ο θεος να το κανει... ) ειναι σαχλαμαρισματα επιπεδου 12χρονων . Και καπου εκει σταματαει,παρακατω δε γινεται τιποτα, ανακυκλωνονται τα ιδια.
Πάμε πάλι από την αρχή! Γίνεται παιχνίδι στη Πολωνία διότι έχει πολλές γυναίκες, χάλια άντρες και είναι φτηνή χώρα και ευκολα προσβάσιμη και το Ευρώ έχει αξία! 

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ας γράφει ο καθένας ότι πιστέυει και θα δούμε στο μέλλον τι θα γράψουν και οι άλλοι..Πολλόι είναι όμως απαράδεκτοι γιατί ήρθαν Πολωνία και δεν γράψαν τις εντυπώσεις τους..π.χ Stekas72  και κάτι άλλα παιδία 20 χρονών που μπήκαν μια μέρα και ζητάγαν πληροφορίες..3-4 άτομα γράφουν μόνο..

Μα ναι αυτό λέω και εγώ.Η γκόμενα θέλει κίνητρο για να γαμηθεί μαζί σου και να μην περιοριστεί σε φάσωμα.Για άτομα άνω των 40 ετών το μόνο κίνητρο που έχουν οι Πολωνέζες είναι το πορτοφόλι τους.Τονίζω και πάλι οτι αυτό ισχύει τα μέγιστα σε αυτή την κατηγορία.Αν είσαι 35 θα σου ζητήσουν τα μισά ή και καθόλου αν είσαι 30 δε θα ζητήσουν τίποτα γιατί πιθανότατα έχουν κίνητρο να σε τυλίξουν και να σε παντρευτούν.Μιλάμε για τις ίδιες ακριβώς γκόμενες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάμε πάλι από την αρχή! Γίνεται παιχνίδι στη Πολωνία διότι έχει πολλές γυναίκες, χάλια άντρες και είναι φτηνή χώρα και ευκολα προσβάσιμη και το Ευρώ έχει αξία!  

Είναι πάρα πολλοί παράγοντες.Γενικώς με το που περνάς τα πολωνικά σύνορα η αξία σου πενταπλασιάζεται το λιγότερο.Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τις γκόμενες από την ανάποδη.Οι Δυτικές και οι Ελληνίδες χάνουν 5 φορές την αξία τους και σκουπιδοποιούνται με το που βρεθούν σε ανατολικές χώρες.Παρακαλάνε να φύγουν.Αντίθετα οι Πολωνέζες μόλις διασχίσουν τα σύνορα αποκτούν πληθώρα ευκαιριών.(άλλο αν από παλαβομάρα επιλέγουν πάντα τους χειρότερους).Τώρα μπορεί κάποιος να πει αφού ό,τι ώρα θέλουν μεταβαίνουν Δύση και γαμάνε και δέρνουνε τι να σε κάνουν εσένα.Πλην όμως δεν είναι έτσι γιατί παίζουν πάρα πάρα πολλά.Γενικά Πολωνία είναι το τελευταίο προπύργιο ανατολικού μουνιού στην ΕΕ όλα τα άλλα έχουν παρακμάσει.Αντιστέκεται ακόμα στη Δύση ευτυχώς.Ελπίζω οι πανσλαβιστές να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και το σλαβικό μουνί να μείνει για πάντα αιώνιο και άφθαρτο όπως είναι τώρα.Κάθε Ελλην οφείλει να είναι φανατικός σλαβόφιλος.

Τα χοντρά πλεονεκτήματα της Πολωνίας:
1.Γκόμενες συνεχώς ανοιχτές για καμάκι είτε έχουν σχέση είτε είναι παντρεμένες είτε ο,τιδήποτε.Θα δείτε συνέχεια γκόμενες να κάνουν τσιγάρο έξω από τα μαγαζιά που δουλεύουν με την ελπίδα να τις καμακώσει κάποιος.Συνέχεια να βγαίνουν χωρίς γκόμενους στα κλαμπ με την ελπίδα να βρουν άντρες.Αν έχετε γκόμενα Πολωνέζα θα σας το πει καθαρά οτι θέλει να βγαίνει μόνη με τις φίλες και όχι μαζί σου για να μην την πουν οι Πολωνοί προδότρια δηλαδή για να μπορεί να πηδιέται ελεύθερα με άλλους.
2.Τεράστιο ποσοστό που τα παίρνουν ακόμα και παντρεμένες.Συνήθως κάνουν όλοι σε αυτό τα στραβά μάτια.
3.Vodka culture πάρα πολλές γκόμενες που μεθοκοπάνε στα μαγαζιά και είναι έτοιμες για όλα για τρελλά πράγματα.Πολλές πίνουν πριν μπουν στα μαγαζιά ώστε να είναι ήδη πιωμένες και σε διάθεση όταν μπουν.
4.Ο ξένος έχει τεράστια αξία ακόμα και Αλβανός να είναι.Αρκεί να είναι ξένος.Εχουν τεράστια περιέργεια να δουν πώς είναι το ξένο καυλί και ειδικά το καυλί του Βαλκάνιου.
5.Γενικά τους αρέσουν οι κάπως πιο σκουρόχρωμοι,οι τριχωτοί και μυώδεις και πολλοί Ελληνες εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία
6.Οι απαιτήσεις τους σε επίπεδο καμακιού είναι αστείες.Ούτε ατάκες ούτε shit tests ούτε τίποτα.Αμα κάνεις ένα λάθος σε διορθώνουν αμέσως.Σου λένε έκανες λαθος στο καμάκι που μου έκανες έπρεπε να πεις αυτό και όχι το άλλο που είπες.Οπότε λες αυτό που σου είπανε και σου λένε μπράβο έμαθες.
7.Εχουν τεράστιο κόμπλεξ κατωτερότητας οπότε δε θέλουν σταρ,πάμπλουτους,DJ,Barmen,τύπους με τατού και γενικώς μαλάκες ή σκουλαρικάδες όπως οι Ελληνίδες.Θέλουν συνηθισμένους τύπους με νορμάλ δουλειές για να μπορούνε να ζήσουνε.Δε χρειάζεται να είσαι μάγκας,αληταράς,παίκτης,να έχεις γνωριμίες,να είσαι μούρη ή ο,τιδήποτε αρκεί να είσαι φυσιολογικός να μην είσαι κουασιμόδος και να έχεις κανονική δουλειά.Τότε θεωρείοσαι catch ακόμα και από μερικές μουνάρες Πολωνέζες με τα ελληνικά δεδομένα.
8.Είναι τρομερά εύπιστες.Πιστεύουν ό,τι μαλακία τους πεις.Μου έλεγαν σανό που τους πούλαγαν απίθανοι τύποι και τους έλεγα καλά δε βλέπεις οτι σε κοροιδεύει?Οτι στην πραγματικότητα ισχύει το Χ και όχι το Ψ?Γενικώς πιστεύουν ό,τι τους λες για αυτό και μερικές φορές χάφτουν κάτι ηλίθια παραμύθια Αράβων και άλλων ηλιθίων λες πώς το πίστεψε αυτό και όμως το έκανε.
Λένε όμως και πάρα πολλά ψέμματα οι ίδιες.Για την ακρίβεια σχεδόν τα μισά από όσα λένε είναι ψέμματα.Γενικώς πλάθουν ένα παραμύθι αν και είναι γήινες δεν ίπτανται όπως οι Τσέχες(άλλη τρέλλα εκεί).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Και ξέρεις κάτι?Από το PKP(τα τρένα) είναι καλύτερο το PKS(τα λεωφορεία).Αυτό ελάχιστοι το ξέρουν.Τα λεωφορεία είναι παράδεισος.Θυμάμαι σε μία διαδρομή μόνο Rzseszow Lodz χούφτωσα 3 γκόμενες και πήρα 5 τηλέφωνα.Σε κάθε στάση ανέβαιναν και άλλες κατέβαιναν οι προηγούμενες και πήγαινα και καθόμουνα δίπλα στα καινούργια μουνιά.Μιλάμε για πραγματική πανδαισία λεωφορείο της αγάπης.Να βλέπεις τα μουνάκια να περιμένουν στις στάσεις στα χωριά και ο πούτσος σου να σηκώνεται με ανυπομονησία.Χέζεις πραγματικά τη Δύση και τους περιορισμούς της σε αυτές τις περιπτώσεις.Πιστεύω το polski bus είναι το απόλυτο όχημα για το Βαλκάνιο καβαλάρη.
Το πιο τρομερό όμως όχημα που έχει εφευρεθεί είναι η Electricka της Ουκρανίας.Εκεί μπαίνεις καυλωμένος και βγαίνεις με μουνοχυμούς στο δάχτυλο.Είναι φοβερά οχήματα αυτά σε Ουκρανία Λευκορρωσία Electricka δεν υπάρχει Πολωνία οπότε μην κάνετε όνειρα.Τα τσέχικα τρένα ήταν θρυλικά παλιά αλλά τώρα μόνο ο Rosenberg γαμάει σε αυτά.Υπήρχαν παλιά κάτι διαδρομές σκέτες καύλες.Μίλαγες σε μουνιά που δεν πίστευες οτι ήταν δυνατό να προσέξουν ποτέ την ύπαρξή σου.Και αυτές να γουστάρουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τον φίλο μου τον είδα και το σκηνικό έγινε με μουνίτσα που ξεκίνησα εγώ τη κουβέντα!
Ο Κμαν είναι μέγας ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ!!! :rockon: :orchestra: :rockon:

Αν άκουγα τις οδηγίες του και εκβίαζα καταστάσεις μπορεί να φάσωνα και να έκανα κι εγώ τρελά σκηνικά στα τρένα αντί να το παίζω κύριος...

Οταν ήμουνα νεώτερος μοίραζα ασσίστ με το κουτάλι.Οποιος ήταν μαζί μου γαμούσε σε dt.Γιατί απλά ήθελα να ξεφορτωθώ τις ενοχλητικές φίλες και έψαχνα κάποιον να τις γαμήσει για να ξεμοναχιάσω τη δικιά μου.Γενικά αν κάποιος καταλαβαίνει τη στρατηγική και τους κανόνες(π.χ. όποιος χτυπάει πρώτος αυτός διαλέγει γκόμενα) δεν υπάρχει πρόβλημα.Πολλοί Ελληνες απλά δεν καταλαβαίνουν τη στρατηγική πώς στρώνεις το παιχνίδι.Βλέπουν το θέμα μόνο τακτικά.Για αυτό συχνά είναι κοντόφθαλμοι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
όποιος χτυπάει πρώτος αυτός διαλέγει γκόμενα)
ΝΟΜΟΣ

Στο Νόμο αντίνομος δεν υπάρχει!!

Έτσι δημιουργούνται οι πιο στενές φιλίες ή απομονώνονται οι παρτάκιδες  ...Οι τύποι που δεν έχουν κάνει ποτέ στη ζωή τους το πρώτο βήμα σε άγνωστη αλλά αν τις φέρεις στο κύκλο το παίζουν γαμάω και δέρνω και αυτοπροβάλλονται σαν να μην υπάρχει άλλος :headbang: :jerking: 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΝΟΜΟΣ

Έτσι δημιουργούνται οι πιο στενές φιλίες ή απομονώνονται οι παρτάκιδες  ...Οι τύποι που δεν έχουν κάνει ποτέ στη ζωή τους το πρώτο βήμα σε άγνωστη αλλά αν τις φέρεις στο κύκλο το παίζουν γαμάω και δέρνω και αυτοπροβάλλονται σαν να μην υπάρχει άλλος :headbang: :jerking:  

Σε αυτό το νόμο δεν είχα πρόβλημα.Είχα όμως πρόβλημα όταν μερικοί οπορτουνιστές λέγανε μαλακίες για εμένα για να κερδίσουν πόντους στα μάτια της γκόμενας μήπως και τη γαμήσουνε.Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα.Του λέω του άλλου έτσι και ξαναπείς μαλακίες για εμένα στη γκόμενα τέλος.Δε σου γνωρίζω καμία πλέον.Σε αυτό είναι κάπως μαλάκες οι Ελληνες.Κοιτάζουν πολύ το βραχυπρόθεσμο όφελος και δε βλέπουν τη μηχανή.
H το άλλο.Να πιάνουν μια γκόμενα που τους γνώρισες και να εξαφανίζονται.Ούτε καμάκια πλέον ούτε τίποτα.Μέχρι να φύγει η γκόμενα και να ξαναεμφανιστούν.Γενικά μερικές φορές έχανα τη μπάλλα δεν ήξερα πώς να ελέγξω τους Ελληνες βασικά δεν καταλάβαιναν τη στρατηγική τι κάνουμε εδώ.Οι Ελληνες όμως είναι πολύ καλοί στα logistics αυτό το έχουνε.
Οι ξένοι πάλι είναι πολύ παθητικοί.Είχα βγει με έναν Πολωνό στο Λβωφ δεν καταλάβαινε Χριστό ο τύπος του έλεγα τώρα κάτσε εδώ τώρα πήγαινε εκεί ντουβάρι μιλάμε δεν καταλάβαινε τίποτα μα τίποτα απολύτως από το τι έπρεπε να κάνει.Ενώ οι Ελληνες παίζει να κάνουν το αντίθετο.Βασικά ένα πρόβλημα με τους Ελληνες είναι οτι δεν καταλαβαίνουν ποιες γκόμενες είναι οι στόχοι και ποιες έχεις για άλλους σκοπούς.Τους έλεγα π.χ. κάτσε εσύ εκεί δίπλα σε αυτές να νομίζουν οι Σκανδιναυοί οτι πάμε για αυτές και να την πέσουν και εγώ θα ανοίξω τους στόχους.Η κάτσε εσύ να φρουρείς αυτές και εγώ πάω στις άλλες.Οι Ελληνες δεν καταλαβαίνουν τους πολλαπλασιασμούς πώς δημιουργείς τζόγο.
Κοιτάζουν απλά να επωφεληθούν άμεσα αδιαφορώντας για τις συνέπειες.Στην αρχή ξεκίνησα με Ελληνίδες και διαπίστωσα οτι τις καθάριζαν επαγγελματίες παραμυθάδες.Τους τις γνώριζα και τις καθάριζαν σε dt.Αλλά οι τύποι είχαν φοβερό παραμύθι δεν μπορούσα να κάνω αυτά τα πράγματα.

Γενικά ένα καλό με τις Ελληνίδες είναι οτι με τις παπαριές τους και τις δυσκολίες τους μας εξασκούν πολύ καλά με τις Ανατολικές.Δηλαδή άμα είσαι σε ένα επίπεδο παραμυθιού 30% από αυτό που χρειάζεται για να ρίξεις Ελληνίδα μπορεί να ρίξεις με αυτό χαλαρά μουνάρα Πολωνέζα.Απλά γιατί το επίπεδο αυτό παραμυθιού δεν παίζει εκεί.Οι Πολωνοί είναι τρομερά αφελείς από αυτή την άποψη.Γενικώς οι Βαλκάνιοι είμαστε δύσπιστοι αυτό είναι και το μεγάλο μας πλεονέκτημα.Δηλαδή ό,τι και να λέει η άλλη κρατάμε μια πισινή δεν τρώμε τόσο πολύ το σανό από τις γυναίκες.Οι Πολωνοί είναι τελείως απλοί αν και κρυψίνοες όπως όλοι οι Σλάβοι.
Δηλαδή ένας Ελληνας που έχει περάσει δύο χρόνια σε κλαμπ και μπουζούκια κυνηγώντας Ελληνίδες έχει ό,τι χρειάζεται για να καθαρίσει Πολωνία.Είναι σα να παίζεις Α Εθνική και ξαφνικά να σε βάζουν στο ερασιτεχνικό.Θα τους φορτώνεις όλους οχτάρες καμία σχέση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΝΟΜΟΣ

Έτσι δημιουργούνται οι πιο στενές φιλίες ή απομονώνονται οι παρτάκιδες  ...Οι τύποι που δεν έχουν κάνει ποτέ στη ζωή τους το πρώτο βήμα σε άγνωστη αλλά αν τις φέρεις στο κύκλο το παίζουν γαμάω και δέρνω και αυτοπροβάλλονται σαν να μην υπάρχει άλλος :headbang: :jerking: 

Και το τρελό είναι να βάζουν ένα πλαίσιο στη γκόμενα εντάξει αυτός σε χτύπησε πρώτος γιατί είναι γνωστός καμάκιας μουνάκιας αλλά εγώ είμαι σοβαρός εγώ είμαι το κελεπούρι.Οταν το βλέπεις αυτό κατ επανάληψη λες κάτσε φίλε αποφάσισε δεν μπορείς να μου λες χτύπα τις γκόμενες και μετά να με βγάζεις καμάκια.Η μαλακία έχει και όρια.Θέλω να πω πρέπει να υπάρχει ένας στοιχειώδης βαθμός εμπιστοσύνης.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Nταξει ρε σεις και αυτο δεν ειναι απολυτο. Πχ φτηνα ειναι και στην Τουρκια και την Αλβανια και τη Βουλγαρια.
Γυναικες παντου υπαρχουν. Δεν νομιζω να χει η Πολωνια την αποκλειστικοτητα σε αυτο? :grin:
Oι αντρες γιατι ρε σεις χαλια? Μια χαρα ειναι. Εγω ειχα πει οτι ξενες γυναικες δεν ειναι με Πολωνους, αλλα δεν ειπα ποτε οτι οι ιδιοι ειναι χαλια, ισα ισα. Στο κατω κατω οι Ελληνες καλυτεροι ειναι? Για το μεσο ορο μιλαμε.
Αγυμναστοι, μπουληδες και μαμακηδες οι περισσοτεροι ή κάφροι και αγενεις , δε νομιζω να ειναι τιποτα μαρλον μπραντο που θα τρελαθουν οι πολωνες, ή οι όποιες άλλες, μολις σκασουν εκει μύτη.
Εσυ που έχεις μια αξια ως αντρας, και έχεις τα αρκετα θετικα, πιστεύω, όπως και τα άλλα παιδιά απο τη Ροδο, νομιζω θα μπορουσατε να "αξιοποιήσετε " καλύτερα αυτα τα πλεονεκτήματα αλλού. "Σπαταλιέστε" κατά τη γνώμη μου με τις Πολωνες.
Εδω ειναι για αυτο που ειπες πριν. Να ρθει κανας 18ρης, 20ρης, άντε ως 25, να παιξει λιγο με τα γκομενακια, να "τριφτει" να ανεβασει καπως την αυτοπεποιθηση του ως αντρας. Να ρθει πχ για κανα ερασμους, κανα μεταπτυχιακο κλπ. Οχι οτι θα γαμαει αβερτα, αλλα πανω στο παιχνιδι και μερικες περιπτωσεις θα του κατσουν ( οπως θα γινοταν σε καθε χωρα πιστευω ). Αν καποιος ειναι 30-35, αντε να ρθει να δει μια φορα πως ειναι. Απο κει και περα , το να χαζολογει με τις Πολωνες δεν εχει νοημα, χανει τον καιρο του και τα λεφτα του.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
kman ετσι απο περιεργεια δεν μας βαλεις μια φοτο σου?ισως διαλυθει και σε σενα ο μυθος σου χαχαχαχ.αλλοι παντως ειναι τυχεροι που δεν τους φωτωγραφιζα χαχαχαχαχ.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Σε αυτό το νόμο δεν είχα πρόβλημα.Είχα όμως πρόβλημα όταν μερικοί οπορτουνιστές λέγανε μαλακίες για εμένα για να κερδίσουν πόντους στα μάτια της γκόμενας μήπως και τη γαμήσουνε.Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα.Του λέω του άλλου έτσι και ξαναπείς μαλακίες για εμένα στη γκόμενα τέλος.Δε σου γνωρίζω καμία πλέον.Σε αυτό είναι κάπως μαλάκες οι Ελληνες.Κοιτάζουν πολύ το βραχυπρόθεσμο όφελος και δε βλέπουν τη μηχανή.
H το άλλο.Να πιάνουν μια γκόμενα που τους γνώρισες και να εξαφανίζονται.Ούτε καμάκια πλέον ούτε τίποτα.Μέχρι να φύγει η γκόμενα και να ξαναεμφανιστούν.Γενικά μερικές φορές έχανα τη μπάλλα δεν ήξερα πώς να ελέγξω τους Ελληνες βασικά δεν καταλάβαιναν τη στρατηγική τι κάνουμε εδώ.Οι Ελληνες όμως είναι πολύ καλοί στα logistics αυτό το έχουνε.
Οι ξένοι πάλι είναι πολύ παθητικοί.Είχα βγει με έναν Πολωνό στο Λβωφ δεν καταλάβαινε Χριστό ο τύπος του έλεγα τώρα κάτσε εδώ τώρα πήγαινε εκεί ντουβάρι μιλάμε δεν καταλάβαινε τίποτα μα τίποτα απολύτως από το τι έπρεπε να κάνει.Ενώ οι Ελληνες παίζει να κάνουν το αντίθετο.Βασικά ένα πρόβλημα με τους Ελληνες είναι οτι δεν καταλαβαίνουν ποιες γκόμενες είναι οι στόχοι και ποιες έχεις για άλλους σκοπούς.Τους έλεγα π.χ. κάτσε εσύ εκεί δίπλα σε αυτές να νομίζουν οι Σκανδιναυοί οτι πάμε για αυτές και να την πέσουν και εγώ θα ανοίξω τους στόχους.Η κάτσε εσύ να φρουρείς αυτές και εγώ πάω στις άλλες.Οι Ελληνες δεν καταλαβαίνουν τους πολλαπλασιασμούς πώς δημιουργείς τζόγο.
Κοιτάζουν απλά να επωφεληθούν άμεσα αδιαφορώντας για τις συνέπειες.Στην αρχή ξεκίνησα με Ελληνίδες και διαπίστωσα οτι τις καθάριζαν επαγγελματίες παραμυθάδες.Τους τις γνώριζα και τις καθάριζαν σε dt.Αλλά οι τύποι είχαν φοβερό παραμύθι δεν μπορούσα να κάνω αυτά τα πράγματα.

Γενικά ένα καλό με τις Ελληνίδες είναι οτι με τις παπαριές τους και τις δυσκολίες τους μας εξασκούν πολύ καλά με τις Ανατολικές.Δηλαδή άμα είσαι σε ένα επίπεδο παραμυθιού 30% από αυτό που χρειάζεται για να ρίξεις Ελληνίδα μπορεί να ρίξεις με αυτό χαλαρά μουνάρα Πολωνέζα.Απλά γιατί το επίπεδο αυτό παραμυθιού δεν παίζει εκεί.Οι Πολωνοί είναι τρομερά αφελείς από αυτή την άποψη.Γενικώς οι Βαλκάνιοι είμαστε δύσπιστοι αυτό είναι και το μεγάλο μας πλεονέκτημα.Δηλαδή ό,τι και να λέει η άλλη κρατάμε μια πισινή δεν τρώμε τόσο πολύ το σανό από τις γυναίκες.Οι Πολωνοί είναι τελείως απλοί αν και κρυψίνοες όπως όλοι οι Σλάβοι.
Δηλαδή ένας Ελληνας που έχει περάσει δύο χρόνια σε κλαμπ και μπουζούκια κυνηγώντας Ελληνίδες έχει ό,τι χρειάζεται για να καθαρίσει Πολωνία.Είναι σα να παίζεις Α Εθνική και ξαφνικά να σε βάζουν στο ερασιτεχνικό.Θα τους φορτώνεις όλους οχτάρες καμία σχέση.

:hi: :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom