Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 867K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Καλυτερα βρακα και 'αγουρη' γκομενα,
παρα στρινγκ και στυλακι-υφακι 'ειμαι σεξυ και αρεσω'.
:grin: :dancing:

Αφού είσαι που είσαι ανίδεος μην παρεμβαίνεις ρε φίλε. Άσε τη συζήτηση να κυλήσει! Το στανιό μου μέσα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάλι ακούγονται αλήθειες απο Κράκοβ..
Αυτό με την βράκα ισχύει για τις χωριάτισες..Αυτη που πηδάω τώρα η μικρή (που δεν ξύριζε και καλά το μουνί) και είναι απο χωρίο φωράει βράκα μεγάλη άσπρη..Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!...Ξανθό μουνί,με μπλέ ματια στα 23 με μισοξυρισμένο μουνί και άσπρη βράκα,απλά έλεος!!! Αυτό το είδα μόνο Poland σε όλη μου την ζωή..
Επίσης μου έχει τύχει άλλη μία με το μουνί αφάνα και βράκα στο παρελθόν..

Δεν είναι έτσι φυσικά όλες ένα 10-20% αλλά και πάλι είναι σημαντικό ποσοστό.Θα σου τύχει αν μπλέξεις με διάφορες και θα ξενερώσεις..Οι άλλες είναι normal. Το 20% εκτός Βαρσοβίας μπορεί να είναι σε μεγαλύτερο ποσοστό βρακο-φορούσες..

Bρακα μπορει να μη φορανε ολες , ( αλλα παλι πολλες για τη σημερον ημερα), αλλα στρινγκ δε φοραει καμια!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αύριο ανεβαίνω Poznan για δουλειά αλλά θα το εκμεταλλευτώ και θα κάτσω Παρασκευή και Σάββατο για διασκέδαση..ξέρω θα είναι ψιλο-νέκρα καλοκαίρι όλοι λένε πως είναι χάλια αλλά θα γράψω Κυριακή βράδυ καλοκαιρίνο οδηγό για Πόζναν με club ιστορίες κ.λ.π...

Εν τω μεταξή το κάψιμο των ξένων δεν έχει όριο..Έχει γεμίσει η Βαρσοβία με groups ζευγάρια 70 χρονων γέρων και γριών απο Αγγλία,Ισπανία, κ.λ.π με φωτογραφικές μηχανές στα χέρια που αποφάσισαν να έρθουν καλοκαίρι διακοπές Πολωνία..Πραγματικό κάψιμο!!!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ή θα πας σε χωριατοπουλα με την βρακα, αλλα χωρις τα στραβα μιας δυτικοθρεμενης,
ή θα πας σε 'πολιτισμενη' πολωνεζα που θα ειναι πληρως δυτικοποιημενη με ολα τα στραβα που εχουμε πει.
Δεν μπορεις να τα χεις ολα δικα σου!
Εγω θα διαλεγα αυτη με την βράκα! Και πιο traditional, βουκολικός έρως!  ;)
Οι υπολοιποιι διαλεξτε τις 'σεξυ' με τα στριγκ!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εσυ ελα οδυσσο να σε παντρεψω με την 39 φαρμακοπειο να τελειωνουμε χαχαχαχ.και βρακα και αξυριστο μουνι,αλλα ειχε 4 χρονια λεει να τον φαει ειναι χηρα.το οραιο ειναι ποσο χαρουμενη ειναι που βρεθηκε καπειος να την πηδηξει που με γραφει και δεν μου στελνει τιποτα!χαχαχαχχ.νομιζα θα την βρω μπελα.ουτε η προχτεσινη κινεζα με ενοχλησε,καταλαβα εχει γκομενο,δεν πειραζει προτιμω 20 βιζιτα παρα να ξοδευω 50 οπως προχτες βενζινα και χοτελ και να θελει καθε μερα βολτες.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Την ελληνιδα, την τρως στη μαπα, στα πρηζει, και στο τελος ΔΕΝ θα σου κατσει κιολας.
Καλυτερα ετσι?

Η πολωνικη επαρχια, ειναι το παρθενο ανεξερευνητο εδαφος. Ειναι ισως οτι ξεραμε απο παλια καλη Πολωνία.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν φταιει η ελληνιδα οταν πανε 10 μουσατοι παρεα στο καφε και χαζευουν μονο.πρωτη φορα ειδα παρεες με τοσους αντρες,χωρις γκομενες και να φορανε γυαλια του ηλιου λεωφωρο νικης σαλονικι,πως θα βρουνε γκομενα.δεν θελω ποτε καπειον μαζι μου οπου παω.θεσαλονικη εκανα το ιδιο με ουκρανια.δεν πατησα σε  καφε,πλατεια αριστοτελους η σε περιοχες κοντα χαλκιδικη που γυριζα καθονταν κοπελες μονες στα παγκακια,δεν εχουν λεφτα να πανε καφε,ρεστοραν,κουβεντιαζουν εκει και την βγαζουν τζαμπα.πηγαινα ευγενικος,ντυμενος ακριβα ρουχα και προσκαλουσα οπως κανω ουκρανια.η μαλακια ειναι οτι αλλαζα συνεχεια περιοχη αφου ο κολλητος μου εχει διαφορα μαγαζια κεντρο,καλαμαρια,χαλκιδικι και δεν εμενα  σε ενα μερος.στο τελος ομως καταληγαμε  στο ιδιο εστιατοριο,η κοπελα μεχρι τωρα 21 χρονων ρωτα για μενα τον φιλο μου και ειπε να παω για αυτην.ειπα ειναι μικρη,μαλακια μου αν και δεν φενεται αυτη να την πειραζει.δεκεβριο οταν παω λισαβωνα παιζεται να φυγω απο κιεβο η σαλονικη,εχει καλο κονεκτιον.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αύριο ανεβαίνω Poznan για δουλειά αλλά θα το εκμεταλλευτώ και θα κάτσω Παρασκευή και Σάββατο για διασκέδαση..ξέρω θα είναι ψιλο-νέκρα καλοκαίρι όλοι λένε πως είναι χάλια αλλά θα γράψω Κυριακή βράδυ καλοκαιρίνο οδηγό για Πόζναν με club ιστορίες κ.λ.π...

Εν τω μεταξή το κάψιμο των ξένων δεν έχει όριο..Έχει γεμίσει η Βαρσοβία με groups ζευγάρια 70 χρονων γέρων και γριών απο Αγγλία,Ισπανία, κ.λ.π με φωτογραφικές μηχανές στα χέρια που αποφάσισαν να έρθουν καλοκαίρι διακοπές Πολωνία..Πραγματικό κάψιμο!!!
Ο Μοναδικός λόγος είναι οι Τιμές!!! Τους φαίνεται φτηνά!!! Όπως και η Ελλάδα των Capital Controls "ανοίγει πόδια" στον πάτο της κοινωνίας κάθε Ευρωπαϊκής χώρας! Τα όρια μεταξί Τουρίστα και πρόσφυγα πλέον στα νησιά δεν είναι και τόσο δυσδιάκριτο στις συμπεριφορές! Μην πω πως οι λαθρομετανάστες έχουν πληρώσει περισσότερα στους δουλέμπορους για να έρθουν απ'οτι ένα ζευγάρι ΛΕΤΣΩΝ Γάλλων ή Γερμανών! Αν στη Καμπούλ το πακέτο διακοπών ήταν 1 Ευρώ φτηνότερο θα πήγαιναν εκεί...
Δυστηχώς η οικονομική συρρίκνωση κάνει τους ανθρώπους... ΖΩΑ...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.537
Πόντοι
216
Α ρε glock, σκεφτομαι πολλες φορες, οτι τι να το κανεις εσυ το φορουμ, αν υπαρχει παραδεισος στην Ελλαδα, αυτος ειναι στην Ροδο....
6 μηνες τουρισμο, αβερτα οτι θες τα παντα ολα, χλιδα, γυναικες, επιλογες, και τι δεν εχει η Ροδος...
Και το χειμωνα ταξιδια δεξια αριστερα με πτησεις απο το 'Διαγορας',  για αλλαγη και να σπάει η μονοτονια...απο ανοιξη παλι Ροδο....
Η Ροδος ειναι το καλυτερο μερος στην Ελλαδα απο πολλες αποψεις....
Σπαστα ολα, κανε μας περηφανους κι εμας τους υπολοιπους....

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
κυπρο φετος λογο της κρισης του ρουβλιου ερχεται μονο καλος κοσμος,ζευγαρακια,οικογενειες,εγγονες με την γιαγια η κορη-μανα.λιγες μονες που πανε 2-2 ειναι βιζιτες απο ουκρανια.φετος δεν εχω δει κοπελα μονη ενω αποφευγουν αγια ναπα,ολοι πρωταρα,δεκελια,παφο.αγια ναπα μονο μερα στην θαλασα να δεις ρωσιδα

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Να θυμίσω ότι αυτή τη στιγμή που κάποιοι εδώ μέσα θεωρητικολογούν, κάποιος που πορνο-πεπόνιασε πριν χρόνια στην Αγία Πετρούπολη γαμάει μουνάκια σε Ουκρανία, Ρωσία, Μολδαβία.  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Α ρε glock, σκεφτομαι πολλες φορες, οτι τι να το κανεις εσυ το φορουμ, αν υπαρχει παραδεισος στην Ελλαδα, αυτος ειναι στην Ροδο....
6 μηνες τουρισμο, αβερτα οτι θες τα παντα ολα, χλιδα, γυναικες, επιλογες, και τι δεν εχει η Ροδος...
Και το χειμωνα ταξιδια δεξια αριστερα με πτησεις απο το 'Διαγορας',  για αλλαγη και να σπάει η μονοτονια...απο ανοιξη παλι Ροδο....
Η Ροδος ειναι το καλυτερο μερος στην Ελλαδα απο πολλες αποψεις....
Σπαστα ολα, κανε μας περηφανους κι εμας τους υπολοιπους....

Μπα μη νομίζεις.Η Ρόδος μπροστά στο Βρότσλαβ και στο Πόζναν είναι η κλανιά σε σχέση με την κανονιά.Ενα χρόνο έμεινα Ρόδο και ξέρω.Καμία σχέση με τους κλασσικούς σεξοπροορισμούς όπως είναι άλλωστε όλα τα resorts.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάλι ακούγονται αλήθειες απο Κράκοβ..
Αυτό με την βράκα ισχύει για τις χωριάτισες..Αυτη που πηδάω τώρα η μικρή (που δεν ξύριζε και καλά το μουνί) και είναι απο χωρίο φωράει βράκα μεγάλη άσπρη..Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!...Ξανθό μουνί,με μπλέ ματια στα 23 με μισοξυρισμένο μουνί και άσπρη βράκα,απλά έλεος!!! Αυτό το είδα μόνο Poland σε όλη μου την ζωή..
Επίσης μου έχει τύχει άλλη μία με το μουνί αφάνα και βράκα στο παρελθόν..

Δεν είναι έτσι φυσικά όλες ένα 10-20% αλλά και πάλι είναι σημαντικό ποσοστό.Θα σου τύχει αν μπλέξεις με διάφορες και θα ξενερώσεις..Οι άλλες είναι normal. Το 20% εκτός Βαρσοβίας μπορεί να είναι σε μεγαλύτερο ποσοστό βρακο-φορούσες..

Δηλαδή επειδή 10% φοράνε βράκα είναι σημαντικό.Και το 60% που φοράνε koronkowa δεν είναι σημαντικό.Τι να πω έχουμε χάσει τη μπάλλα.Οσες Πολωνέζες ρώτησα γιατί είναι αξύριστες ή ημιαξύριστες μου είπαν οτι δε θέλουν να κρυώνει το μουνί τους(αυτή έτσι το αποκαλούνε).Είναι και ο παράγοντας πολωνικό κρύο στη μέση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οπως είπες και πριν τελευταίος μήνας στην Πολωνία.Οχι οτι και του χρόνου τέτοια εποχή θα είσαι εκεί.Οσο έφυγες και πέρσι το Δεκέμβριο τότε που ζήτησες παραίτηση με δάκρυα στα μάτια.
Εντάξει είναι τα μέλη του φόρουμ που γουστάρουν τις κωλοτούμπες εγώ είμαι πιο σταθερός σε αυτά που λέω.Και πριν από 5 χρόνια τα ίδια έλεγα δεν αλλάζω τίποτα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
Μπα μη νομίζεις.Η Ρόδος μπροστά στο Βρότσλαβ και στο Πόζναν είναι η κλανιά σε σχέση με την κανονιά.Ενα χρόνο έμεινα Ρόδο και ξέρω.Καμία σχέση με τους κλασσικούς σεξοπροορισμούς όπως είναι άλλωστε όλα τα resorts.
ρε αδελφε πλεον ουτε τον εαυτο σου δεν πειθεις, εχεις κανει την τριχα τριχιά....
με την ιδια προσπαθεια και χρημα που καταβαλεις απο οσο λες και στην σαουδικη αραβια να πηγαινες τα ιδια αποτελεσματα θα ειχες
πες την αληθεια
ΑΠΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΕΖΕΣ Kαι ασε της παπαριες περι καμακιου, οπου υπαρχει σπονσοριλικι δεν υπαρχει καμακι

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πεστα χρυσοστομε σλαβιανι,δες τι του απαντησα του αρχοντα πανω που λεει ελληνιδες-πολωνεζες,λεει σε τι κατηγοριες εραστη μπαινεις εκει,αγαπητικος,σπονσορας,ο τριτος και αλλες βλακειες.του απαντησα αυτος μαλλον κεραστης ειναι και παλι στα σαιτ καταληγει να γαμησει χαχαχαχ.εσυ φιλε μιστερ λαβ εισαι ξενεροτος.δεν γουσταρουν να ακουνε αληθεια δωσε ψεμα στον λαο και θα γινεις ιδωλο χαχαχχα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
πεστα χρυσοστομε σλαβιανι,δες τι του απαντησα του αρχοντα πανω που λεει ελληνιδες-πολωνεζες,λεει σε τι κατηγοριες εραστη μπαινεις εκει,αγαπητικος,σπονσορας,ο τριτος και αλλες βλακειες.του απαντησα αυτος μαλλον κεραστης ειναι και παλι στα σαιτ καταληγει να γαμησει χαχαχαχ.εσυ φιλε μιστερ λαβ εισαι ξενεροτος.δεν γουσταρουν να ακουνε αληθεια δωσε ψεμα στον λαο και θα γινεις ιδωλο χαχαχχα.
αυτος που και που γαμαει ομως.....

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σιγουρα γαμαει,ανικανο τον περασες?η μηπως ειναι κανενας ο αρχοντας που πινει χαπακια σιαλις και βιαγρα για να πυδηξει ενα λεπτο οπως μερικους.φημες απο κατι γνωστες φιλες.........

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
σιγουρα γαμαει,ανικανο τον περασες?η μηπως ειναι κανενας ο αρχοντας που πινει χαπακια σιαλις και βιαγρα για να πυδηξει ενα λεπτο οπως μερικους.φημες απο κατι γνωστες φιλες.........
για πες τον ξερουμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom